McMafia - ny dramaserie på Amazon fra 2. januar

mcmafia amazon
Amazon Video tirsdag 02/01
02-01-2018 00:00:00 Europe/Copenhagen McMafia

Drama om international organiseret kriminalitet – McMafia – får premiere i Danmark d. 2. januar eksklusivt på Amazon Prime Video

Amazon

Dramaserien McMafia bliver vist eksklusivt på Amazon Prime Video i Danmark fra torsdag d. 2. januar. I den internationale thriller medvirker James Norton, David Strathairn, og Juliet Rylance. Serien bliver vist i mere end 200 lande på Amazon Prime Video. Andet afsnit offentliggøres allerede onsdag d. 3. januar, mens de næste seks afsnit af serien bliver offentliggjort på Prime Video dagen efter de bliver vist på BBC i Storbritannien.

McMafia er inspireret af Mischa Glennys faglitterære bestsellerbog og skabt af Hossein Amini og James Watkins. Med en fremtrædende international rollebesætning er McMafia fortællingen om Alex Godman (Norton). Som søn af russiske flygtninge med en mafiahistorie bag sig voksede han op i England og har gennem hele sit liv forsøgt at flygte fra skyggerne af den kriminelle fortid. Mens han begynder at bygge sin egen lovlydige forretning op og skabe et liv med sin kæreste Rebecca (Rylance), vender hans families fortid tilbage, og Alex er tvunget til at trodse sine værdier for at beskytte dem, han elsker.

I serien medvirker også Faye Marsay (Love Nina, Game Of Thrones) og den hæderkronede russiske skuespiller Aleksey Serebryakov (The Method, Leviathan) som Dimitri, Alexs far. James Watkins har instrueret samtlige afsnit af serien i otte dele.

McMafia er en fængslende historie, som vores Prime Video-medlemmer verden over kommer til at elske,” siger Brad Beale, Vicepræsident hos Prime Video TV Content Acquisition. ”Med en fascinerende præmis, talentfulde forfattere og fremragende skuespillere, bliver McMafia en stærk tilføjelse til vores sortiment af serier i topkvalitet, som er tilgængelige eksklusivt på Prime Video.”

Skaberne Hossein Amini og James Watkins siger: “McMafia er historien om vores moderne globaliserede verden og de kriminelle underverdner, som lever og kæmper lige under overfladen. Det er i sandhed et internationalt show, som spænder over massevis af lande, og vi er begejstrede over, at vi gennem vores samarbejde med Amazon kan nå det globale publikum, som serien altid har været tiltænkt.”

McMafia er medproduceret af BBC, AMCN og Cuba Pictures i samarbejde med Twickenham Studios og udbredt internationalt af BBC Worldwide. Den er produceret af Nick Marston, Dixie Linder, Ben Hall og Robyn Slovo fra Cuba Pictures, Elizabeth Kilgarriff fra BBC One og Hossein Amini, James Watkins and Misha Glenny. Paul Ritchie er hovedproducer. Serien får præmiere på BBC One i Storbritannien d. 1. januar 2018.

Paul Dempsey, President Global Markets, BBC Worldwide udtaler:  ”Med et stjernehold, fremragende manuskript og stor international appel har McMafia alt, der skal til for være en moderne klassiker, og vi er henrykte over, at Amazon leverer serien til sit publikum verden over.”

Kilde: Amazon presse

Andre aktuelle titler på Amazon

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming