Om DIGITALT.TV – Få historien her

DIGITALT.TV er en informations og nyhedsformidlingsside om tv, streaming og audio video generelt. DIGITALT.TV beskæftiger sig med alle tv-distributionsformer, fladskærme, samt streamingtjenester og har fokus på at informere, guide og gøre det komplekse mere overskueligt.

Fakta om DIGITALT.TV

  • Online siden 2004
  • Over 200.000 besøgende pr. måned
  • Gns. 400.000 – 500.000 + sidevisninger pr. måned
  • Over 11000 registrerede brugere
  • Over 1000 abonnenter på vores nyhedsbrev

DIGITALT.TV har adgang til

  • Satellit-TV (Allente)
  • Antenne-TV fra Norlys

Historik – online i over 23 år – fra sattv.dk til DIGITALT.TV

DIGITALT.TV startede egentlig som en side om satellit-tv. Faktisk så startede det, fordi jeg begyndte at rode med webdesign, og det var naturligt at lave en side om min interesse for satellit-tv under navnet satellit og tv siden. Siden var også lidt et modspil til datidens mange piratsider. Jeg syntes, det var spændende at bringe nyheder og information om emnet videre, og langsomt fik jeg flere besøgende.

I år 2000 købte jeg domænet sattv.dk og kørte videre med nyheder og information her. Du kan se, hvordan sattv.dk så ud i 2001 her

Sattv.dk blev i 2004 lidt for snæver en betegnelse for det siden omhandlede. Med dansk DVB-T net på vej, besluttede jeg derfor at købe domænet digitalt.tv, hvortil sattv.dk skiftede navn til i oktober 2004.

Siden er også digitalt kabel-tv og generelle tv og streaming nyheder blevet en væsentlig del af sidens indhold. Hvor jeg oprindeligt fokuserede på tv-bokse og tilbehør, så er fokus nu mere på tv-nyt og streaming og gadgets der relaterer sig til lyd og billede og smart home.

DIGITALT.TV kørte i en række år på asp / asp.net platform, primo 2010 skiftede jeg til Wordpress, som fortsat er platformen sitet kører på i dag.

Ejerskab

DIGITALT.TV drives af Bo Kjærgaard.

Lovgivning

DIGITALT.TV omhandler udelukkende lovlig modtagelse af betalings-tv. DIGITALT.TV’s holdning er den samme som loven, modtagelse af betalings-tv skal ske ved retmæssig betaling til udbyderen! DIGITALT.TV omfatter herunder ej heller anvendelse af uofficiel software til modtagelse af betalings-tv. Disse regler er naturligvis også gældende på DIGITALT.TV’s forum. Alle sådanne indlæg slettes eller redigeres.

Spørgsmål

Tekniske spørgsmål og lign. om kanaler osv. besvares ikke pr. email eller telefon. Sådanne spørgsmål bedes stillet på DIGITAL.TV’s forum

Produktnyheder

DIGITALT.TV modtager meget gerne nyheder fra producenter og udbydere vedr. produktnyheder osv. der relaterer til denne sides emner. DIGITALT.TV forbeholder sig ret til at vurdere om det tilsendte findes relevant.

Kan sendes til nyheder snabela digitalt.tv

Produkttests

I det omfang produkter kan lånes i en til to ugers tid, bringes der også gerne produkttests med billeder osv. Det vil selvfølgelig være en konkret vurdering om vi finder produktet interessant i forhold til at lave en anmeldelse her på siden.

Annoncering

  • Over 200.000 besøgende pr. måned
  • Gns. 400.000 – 500.000 + sidevisninger pr. måned

DIGITALT.TV finansieres af annonceindtægter. Annonceringen håndteres af mediebureauet Manatee.

Sponsor artikler håndteres af Bazoom.com

Kontakt digitalt.tv

Tekniske spørgsmål og lign. om kanaler osv. har jeg desværre ikke tid til at svare på pr. email. Sådanne spørgsmål bedes stillet på DIGITALT.TV’s forum. Her sidder der typisk også en række brugere klar til at hjælpe med svar.

Back to top button