Seneste Streaming nyt

Streamingkalender

loading…

Premiereguide

tirsdag 9. juli
The Boyfriend | Official Teaser | Netflix
9 jul 2024
09:00

The Boyfriend

Reality
Læs omtale

En gruppe mænd bor under samme tag i en måned, og sammen driver de en kaffevogn for at knytte bånd og forhåbentlig møde den helt rigtige mand.

onsdag 10. juli
Abbott Elementary - Sæson 3 del 2 Disney+
10 jul 2024
09:01

Abbott Elementary – Sæson 3 del 2

Serie | Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Denne arbejdspladskomedie følger en gruppe engagerede, passionerede lærere – og en lidt tonedøv rektor – mens de navigerer i Philadelphias offentlige skolesystem. Selvom de har alle odds imod sig, er de fast besluttede på at hjælpe deres elever med at få succes i livet, og selvom disse fantastiske offentligt ansatte er i undertal og underfinansierede, elsker de det, de laver – også selvom de ikke elsker skoledistriktets knap så fantastiske tilgang til børns uddannelse.

fredag 12. juli
ASPHALT CITY Official Trailer (2024)
12 jul 2024
00:00

Asphalt City

Film | Drama Thriller
Læs omtale

En ung paramedicin får en lynkursus i livreddende teknikker, mens han arbejder sammen med en garvet veteran fra New York City.

tirsdag 9. juli
Gold Rush: Parker’s Trail - Sæson 7 HBO Max
9 jul 2024
00:01

Gold Rush: Parker’s Trail – Sæson 7

Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

Parker Schnabel fra Gold Rush følger i sine forgængeres fodspor i Klondike

Ingen fundne
søndag 7. juli
Tennisdynastiet: Historien om familien Williams DR TV
Læs omtale

Amerikansk sportsdokumentar fra 2022.

De revolutionerede tennissporten. Richard Williams havde en drøm. Han ville skabe vidunderspillere i en sport, han kun vidste meget lidt om. Snart bragede to megatalenter ind på tennisbanen og banede vejen for alle farvede spillere. Hans døtre Serena og Venus. Her dykker vi ned i historien om Williams-familien – fra ghetto til global berømmelse. En fortælling helt ud over det sædvanlige.

Om Streaming

Streaming har for alvor blevet en del af vores hverdag og stadig flere tjenester er kommet til siden Netflix kom til Danmark og for alvor begyndte at åbne markedet.

Her på DIGITALT.TV har vi en årrække fulgt med og forsøgt at guide til tjenesterne og de nye premieretitler. Blandt de seneste tjenester der er kommet til i Danmark er Disney+ og Paramount+.

Selv om mange tjenester kommer til os fra USA, så er en streamingtjeneste der er startet her i Norden, Viaplay, nu på vej ud i verden og er lanceret i en række europæiske lande og kommer også til USA.

Streamingmarkedet fortsætter med at udvikle sig og lige på trapperne er HBO Max, der erstatter HBO Nordic i Danmark.

Det koster det at streame

Det kan hurtigt blive dyrt at streame, specielt hvis du vil have adgang til mange tjenester på samme tid. Prisen på den vel nok dyreste er 449,-  pr. måned for Viaplay Total med sport. Det gænge prisniveau er mellem 79 – 199,-.

Selv om man har droppet den dyre tv-pakke, så kan det altså godt løbe op. DR’s streamingtjeneste DRTV sammen med Filmstriben kan være et alternativ til dig der er på et stramt budget.

Blandt de billigste tjenester er PrimeVideo fra Amazon der koster 45,- / måned og endda tilbyder en del indhold i Ultra HD opløsning.

Netflix tilbyder f.eks. varianter af abonnementer, hvor prisen afhænger hvor mange der kan streame samtidig og den billedkvalitet der tilbydes.

© | DIGITALT.TV / BF Media | Om DIGITALT.TV | Privatliv / GDPR | Kontakt