Seneste Streaming nyt

Streamingkalender

Premiereguide

onsdag 8. september
Vinterviken | Officiel trailer | Netflix
Vinterviken | Officiel trailer | Netflix
8 sep 2021
09:00
Læs omtale

Vinterviken – den moderne filmatisering af Mats Wahls anmelderroste svenske roman – får premiere globalt på Netflix den 8. september.

Medvirkende i Vinterviken er de to unge hovedrolleindehavere Elsa Öhrn, skuespillerdebutant og omtalt som en kommende stjerne af den svenske avis Dagens Nyheter, i rollen som Elisabeth og Mustapha Aarab, kendt fra Beartown, i rollen som John-John. Andre medvirkende inkluderer Magnus Krepper, Loreen, Marika Lagercrantz, Albin Grenholm, Otto Hargne, Simon Mezher, Jonay Pineda Skallak og Elsa Bergström Terent.

Den kommende single Eld & Lågor af den svenske popsanger Victor Leksell, der blev ’Årets Artist 2021’ i det svenske Grammis Awards, optræder som filmens titelsang og har premiere eksklusivt i traileren.

Filmen er en moderne filmatisering af Mats Wahls anmelderroste, svenske roman ’Vinterviken’, der blev udgivet i 1993.

Vinterviken på Netflix – det handler den om

Historien foregår i Stockholm 2021 og fokuserer på kærlighedshistorien mellem Elisabeth og John-John. De to unge mennesker er vokset op i den samme by, men deres liv kunne ikke være mere forskellige, hverken økonomisk, socialt eller kulturelt. Lige indtil den dag, hvor de starter i samme klasse på gymnasiet.

Vinterviken får premiere globalt på Netflix den 8. september – og på SVT i 2022.

Vinterviken er en co-produktion mellem Filmlance, Netflix og SVT. Vinterviken er instrueret af Alexis Almström, skrevet af Dunja Vujovic og produceret af Teresa Alldén.

Om Elsa Öhrn og Mustapha Aarab

Elsa Öhrn – 18 år gammel

Vinterviken er Elsa Öhrns skuespildebut. Elsa er født og opvokset i Södermalm i Stockholm og har, siden hun var helt ung, vidst, at hun ville arbejde med film og teater. Efter at have studeret musical performance på Kulturama startede hun i teaterprogrammet på Södra Latins gymnasium i Stockholm, hvor hun snart tager hul på sit tredje år.

Mustapha Aarab – 17 år gammel

Mustapha Aarab, der oprindeligt er fra Agadir i Marokko, flyttede til Sverige for fire år siden og bor i dag i Stockholm. Han fik sin skuespildebut i tv-serien Beartown – og det udløste en dybere interesse for skuespil.

American Horror Stories Disney
8 sep 2021
09:01

American Horror Stories

Serie | Gyser | Seriepremiere | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

”American Horror Stories” er et spin-off af Ryan Murphy og Brad Falchuks prisvindende antologiserie ”American Horror Story.” Den ugentlige antologiserie vil fortælle en ny gyserhistorie i hvert afsnit. Skaberne af AHS har siden 2011 redefineret gysergenren med forskellige afsnit med fokus på et uhyggeligt asylcenter, en heksepagt, et omrejsende freakshow, et hjemsøgt hotel og selveste apokalypsen. Serien har opbygget en stor skare af dedikerede fans, som forudser, hvilke rædsler det næste kapitel vil indeholde. Serierne er produceret af Twentieth Television.

mandag 6. september
Robinson Ekspeditionen 2021 TV3 Viaplay
6 sep 2021
20:00
Læs omtale

Jakob Kjeldbjerg råber snart SÆT I GANG igen. For 22. gang tager 22 danskere afsted på deres livs eventyr. Du kan følge årets ekspedition fra 6. september.

Efter et årti på Filippinerne er lokationen nemlig skiftet ud med Den Dominikanske Republik midt i det Caribiske Hav.

– Vi fik en unik chance for at prøve noget nyt, og da både klimaet i optageperioden samt infrastrukturen, matchede vores behov, blev det Den Dominikanske Republik, siger Kenneth Kristensen, der er programdirektør hos NENT Group, og fortsætter:

– Vi har været meget glade for den nye lokation, der har givet denne sæson noget særligt, da der også er større rigdom af naturlige fødevarer og flere fisk i havet, som deltagerne kan fange.

Deltagerne kommer til at kæmpe med og mod naturen, sig selv og hinanden. Sulten vil tære på deres kræfter, sind og overskud og savnet til dem derhjemme vil gøre livet i den barske natur ekstra hårdt.

Alle har de ét mål: At blive den deltager, der udspiller alle de andre – og står alene tilbage med trofæet i hånden og en halv million kroner på lommen.

Der er garanti for masser af spænding, dramatik, intriger og underholdning, når Danmarks stærkeste realityprogram er tilbage 6. september på Viaplay og TV3 klokken 20.00.

Deltagerne i Robinson Ekspeditionen 2021

Alle fotos: Janus Nielsen / Nent Group

Billions Season 5 Part 2 (2021) Official Trailer | SHOWTIME
Billions Season 5 Part 2 (2021) Official Trailer | SHOWTIME
6 sep 2021
00:01

Billions – Sæson 5

Serie | Drama
Læs omtale

I den anden halvdel af sæson fem sender tilstedeværelsen af den magtfulde milliardær Mike Prince (Corey Stoll) dønninger igennem Axe Capital, og giver Chuck Rhoades (Giamatti) et potentielt nyt våben i kampen mod Bobby Axelrod (Lewis). I denne sæson medvirker stjernerne David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin og Jeffrey DeMunn. Jeanane Garafolo medvirker som gæstestjerne i rollen som den hippe indehaver af en legal cannabis virksomhed.

The Wolf of Wall Street C More
6 sep 2021
00:02
Læs omtale

Martin Scorsese har instrueret den Oscarnominerede film med bl.a. Leonardo DiCaprio og Margot Robbie. Jordan Belfort bevæger sig fra småaktier og retskaffenhed til børslanceringer og et liv i korruption i de sene 80'ere. Penge, magt, kvinder og stoffer – fristelserne er mange og truslen fra myndighederne er irrelevant.

Dino-ranchen DR TV
6 sep 2021
06:00

Dino-ranchen

Serie | Børn
Læs omtale

Livet på Dino-ranchen er ikke altid let for familien Cassidy, når de skal takle små og store udfordringer i denne fantastiske western-inspirerede serie, hvor dinosaurerne stadig lever.

Se alle afsnit fra den 6. september kl 06:00 på DRTV

Om Streaming

Streaming har for alvor blevet en del af vores hverdag og stadig flere tjenester er kommet til siden Netflix kom til Danmark og for alvor begyndte at åbne markedet.

Her på DIGITALT.TV har vi en årrække fulgt med og forsøgt at guide til tjenesterne og de nye premieretitler. Blandt de seneste tjenester der er kommet til i Danmark er Disney+ og Paramount+.

Selv om mange tjenester kommer til os fra USA, så er en streamingtjeneste der er startet her i Norden, Viaplay, nu på vej ud i verden og er lanceret i en række europæiske lande og kommer også til USA.

Streamingmarkedet fortsætter med at udvikle sig og lige på trapperne er HBO Max, der erstatter HBO Nordic i Danmark.

Det koster det at streame

Det kan hurtigt blive dyrt at streame, specielt hvis du vil have adgang til mange tjenester på samme tid. Prisen på den vel nok dyreste er 449,-  pr. måned for Viaplay Total med sport. Det gænge prisniveau er mellem 79 – 199,-.

Selv om man har droppet den dyre tv-pakke, så kan det altså godt løbe op. DR’s streamingtjeneste DRTV sammen med Filmstriben kan være et alternativ til dig der er på et stramt budget.

Blandt de billigste tjenester er PrimeVideo fra Amazon der koster 45,- / måned og endda tilbyder en del indhold i Ultra HD opløsning.

Netflix tilbyder f.eks. varianter af abonnementer, hvor prisen afhænger hvor mange der kan streame samtidig og den billedkvalitet der tilbydes.

© | DIGITALT.TV / BF Media | Om DIGITALT.TV | Privatliv / GDPR | Kontakt