Seneste Streaming nyt

Streamingkalender

Premiereguide

onsdag 14. september
The Lørenskog Disappearance – Sæson 1 Netflix
14 sep 2022
09:00
Læs omtale

Da en milliardærs kone forsvinder, må norsk politi håndtere den vanvittige presse og de løgnagtige informanter for at finde sandheden. Baseret på virkelige hændelser.

Maggie - Sæson 1 Disney
14 sep 2022
09:01
Læs omtale

Dating is hard enough – it’s even harder when you also happen to be a psychic. Maggie’s gift allows her to see into the future of her friends, parents, clients, and random people on the street. But when she begins to see glimpses of her own destiny after meeting an unexpected stranger, her romantic life suddenly gets a lot more complicated. Can you let yourself fall in love when you think you know how it ends? She probably should have seen this coming…

søndag 11. september
The Serpent Queen | Official Trailer | STARZ
The Serpent Queen | Official Trailer | STARZ
11 sep 2022
00:00

The Serpent Queen

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

The Serpent Queen fortæller historien om Katarina af Medici, som mod alle odds blev en af de mægtigste og længst siddende herskere i den franske historie.

torsdag 15. september
The Handmaid’s Tale | Season 5 | Trailer
The Handmaid’s Tale | Season 5 | Trailer
15 sep 2022
00:01

The Handmaid’s Tale – Sæson 5

Serie | Drama Thriller | Ny Sæson
Læs omtale

Sæson 5 af The Handmaid’s Tale har premiere den 15. september på HBO Max.

I sæson fem af The Handmaid’s Tale må June se konsekvenserne af mordet på kommandør Waterford, mens hun kæmper for at omdefinere sin identitet og formål. Gileads indflydelse kryber over Canadas grænser, og enken Serena forsøger at forstærke sin status i Toronto. Kommandør Lawrence arbejder sammen med Nick og tante Lydia for at nå deres mål om at reformere Gilead og tage magten. June, Luke og Moira kæmper mod Gilead på afstand, mens de fortsætter missionen for at redde og genforenes med Hannah.

Baseret på den klassiske roman af Margaret Atwood, er The Handmaid’s Tale historien om livet i Gileads dystopi – et totalitært samfund i det, der tidligere var USA. Offred (Elizabeth Moss), en af de få frugtbare kvinder i den undertrykkende Republik Gilead, kæmper for at overleve som Tjenerinde for en magtfuld kommandør og hans indebrændte kone.

I serien medvirker Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel og Sam Jaeger.

Ingen fundne
søndag 11. september
Gambler P3 DRTV
11 sep 2022
06:00

Gambler

Dokumentar
Læs omtale

P3 sætter hele næste uge spot på pengespil for blandt andet at undersøge, hvordan ludomani udvikler sig. I forbindelse med temaet får serien ’Gambler’ premiere på DRTV den 11. september.

For Marcus var spil og gambling få skridt fra at koste ham livet, Rasmus er selvstændig og for ham er spil et professionelt arbejde, mens det for Mickey er en hobby. Gennem seks afsnit taler de syv unge sammen og deler erfaringer, tanker og holdninger til spil, afhængighed, familie og relationer.

– Ambitionen med serien og temaet på tværs af P3 er, at vi sammen med de unge bliver klogere på, hvad pengespil er for en størrelse. Vi vil gerne se nærmere på, hvad det er for nogle mekanismer, der gør, at man spiller, og hvad det er, der sker, når man bliver afhængig. Vi har skabt temaet sammen med de unge, som har givet inputs til vinkler og tematikker, og derfor ved vi også, hvad det er, der optager dem, inden for spil og ludomani. Vi vil gerne prikke hul på et meget tabubelagt emne og samtidig inspirere til, at man tager snakken med hinanden, hvis man er på vej ud over kanten, siger Linda Etgar, chef for eksternt tv og tværgående på P3.

Se alle afsnit af ’Gambler’ fra søndag den 11. september på DRTV.

Om Streaming

Streaming har for alvor blevet en del af vores hverdag og stadig flere tjenester er kommet til siden Netflix kom til Danmark og for alvor begyndte at åbne markedet.

Her på DIGITALT.TV har vi en årrække fulgt med og forsøgt at guide til tjenesterne og de nye premieretitler. Blandt de seneste tjenester der er kommet til i Danmark er Disney+ og Paramount+.

Selv om mange tjenester kommer til os fra USA, så er en streamingtjeneste der er startet her i Norden, Viaplay, nu på vej ud i verden og er lanceret i en række europæiske lande og kommer også til USA.

Streamingmarkedet fortsætter med at udvikle sig og lige på trapperne er HBO Max, der erstatter HBO Nordic i Danmark.

Det koster det at streame

Det kan hurtigt blive dyrt at streame, specielt hvis du vil have adgang til mange tjenester på samme tid. Prisen på den vel nok dyreste er 449,-  pr. måned for Viaplay Total med sport. Det gænge prisniveau er mellem 79 – 199,-.

Selv om man har droppet den dyre tv-pakke, så kan det altså godt løbe op. DR’s streamingtjeneste DRTV sammen med Filmstriben kan være et alternativ til dig der er på et stramt budget.

Blandt de billigste tjenester er PrimeVideo fra Amazon der koster 45,- / måned og endda tilbyder en del indhold i Ultra HD opløsning.

Netflix tilbyder f.eks. varianter af abonnementer, hvor prisen afhænger hvor mange der kan streame samtidig og den billedkvalitet der tilbydes.

© | DIGITALT.TV / BF Media | Om DIGITALT.TV | Privatliv / GDPR | Kontakt