Seneste Viaplay nyt

  1. december 2022

  Viaplay forlænger rettighederne til VM i håndbold frem til 2031

  Aftalen dækker over Viaplay i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Holland, de baltiske lande og Storbritannien
  30. november 2022

  Nyt på Viaplay i december 2022

  Viaplay tæller i december ned til juleaften med Breinholts Julekalender. Du får også Casper Christensen og Mikael Bertelsens nye format…
  29. november 2022

  Bullshit

  1980ernes rockerkrig bliver til ny, dansk Viaplay-serie. BULLSHIT har forventet premiere i 2023 og er baseret på den journalistiske bestseller…
  28. november 2022

  Meningen med livet – Sæson 1

  Ny svensk Viaplay drama / komedie serie på 8 episoders serie med blandt andet Celie Sparre og Helena af Sandeberg
  23. november 2022

  Guldtransporten

  Viaplays første norske spillefilm ‘Guldtransporten’ er baseret på den sande og utrolige historie om nordmændene, der måtte stjæle Norges guld,…
  22. november 2022

  Jana – Mærket for livet

  Thrillerserien ’Jana – Mærket for livet’ bliver Viaplays næste store satsning og instrueres af de svenske film- og serieveteraner Felix…
  22. november 2022

  All Exclusive

  Viaplay har 7. december premiere på et nyt dokumentarisk interview-eksperiment, der oprindelig havde titlen Det store spørgsmål, men nu omtales…
  21. november 2022

  Stockholm Bloodbath

  Viaplay's nye serie Stockholm Bloodbath bliver med et stjernespækket cast med internationale og danske stjerner som Sophie Cookson, Claes Bang,…

  Viaplay Premierekalender

  loading…

  Viaplay Premiereguide

  fredag 18. november
  lasse hallström dokumentar
  18 nov 2022
  00:00
  Læs omtale

  Den svenske instruktør Lasse Hallström er aktuel på Viaplay i slutningen af 2022 med storfilmen ’Hilma’ om kunstneren Hilma af Klint. I forbindelse med premieren kommer der også en helt ny dokumentarserie om den anerkendte instruktør. I ’Mit liv som Lasse Hallström’ får seerne et indblik i både hans professionelle og private liv via unikke klip samt interview med både familiemedlemmer og verdensstjerner.

  – Lasse Hallströms karriere er en imponerende rejse, som forhåbentligt kan inspirere andre svenske filmskabere, siger producent Björn Sjönell.

  Lasse Hallström er en af Sveriges mest fremtrædende instruktører med globale filmsuccesser som ’Hvad så, Gilbert Grape?’, ’Æblemostreglementet’, ’Mit liv som hund’, ’Chocolat’ og mange flere. Lige nu er han aktuel med filmen ’Hilma’ om den svenske kunstner Hilma af Klint, som kommer på Viaplay  19.november

  I Viaplay Originalen ’Mit liv som Lasse Hallström’ skildres Lasse Hallströms rejse fra opvæksten i Stockholm til et helt andet liv i USA. Dokumentarserien har premiere på Viaplay i slutningen af 2022.

  – Det føles fantastisk at opleve den her opmærksomhed og at få et testamente over hele min karriere som skaber af kortfilm, tv-film og storfilm. Jeg er meget smigret, siger Lasse Hallström.

  Dokumentaren i to dele byder på masser af klip fra Lasse Hallströms liv og arbejde og flere spændende interviews med verdensstjerner, som han har arbejdet sammen med. Også hans hustru Lena Olin og datteren Tora Hallström medvirker i serien. Dokumentaren giver et unikt indblik i den kendte instruktørs liv og hans intense arbejde med den nye storfilm ’Hilma’.

  – Lasse Hallström er en filmlegende, hvis unikke visuelle evne og fornemmelse for at finde nye talenter har ført til enorme successer langt ud over Sverige. Et af vores hovedfokus på Viaplay er at fortælle engagerende historier om nordiske begivenheder og mennesker. Jeg kan ikke tænke mig et bedre match til det end Lasses fantastiske succeshistorie, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

  ’Mit liv som Lasse Hallström’ produceres af Björn Sjönell på produktionsselskabet All We Need Is Live. Björn Sjönell har tidligere lavet dokumentaren ’En ängslig gosses memoarer – de første åttio åren’ om den svenske multikunstner Lasse Åberg.

  – At få mulighed for at belyse et menneske, der med sin varme, vedholdenhed og fantastiske evner har formået at få millioner af mennesker over hele verden til at drømme, blive rørt og nyde på forskellige måder, er helt fantastisk. Det at følge Lasse Hallströms karriere fra kortfilmens verden til storfilmens arena er en imponerende rejse at tage del i, som forhåbentlig kan inspirere andre svenske filmskabere til at gøre det samme, siger Björn Sjönell.

  Hilma Viaplay
  18 nov 2022
  00:00

  Hilma

  Film | Drama
  Læs omtale

  Filmen om Hilma af Klint er stjerneinstruktør Lasse Hallströms hjerteprojekt. Nu bliver hans vision til virkelighed for det store publikum, når Viaplay Group lancerer ‘Hilma’. Nu offentliggøres den officielle filmplakat, der viser hovedrolleindehaverne, som er mor og datter, Lena Olin og Tora Hallström som kunstneren Hilma af Klint i forskellige aldre. ‘Hilma’ har premiere i svenske biografer i oktober og 18. november på Viaplay.

  Den anerkendte svenske USA-baserede instruktør Lasse Hallström blev dybt involveret i kunstneren Hilma af Klint, hendes arbejde og livsskæbne. Han har i flere år været involveret i filmen, som nu bliver Viaplays store satsning til efteråret med ‘Hilma’, som bliver startskuddet for Viaplay Groups satsning på nordiske film til et internationalt publikum. Og Lasse holder familien tæt, da hans kone, Hollywood-stjernen Lena Olin, og parrets datter Tora Hallström deler hovedrollen som Hilma af Klint i forskellige aldre.

  – Historien om Hilmas liv har givet mig chancen for at lege og fortælle historier mere frit end længe. Tak Hilma – og tak Viaplay, siger Lasse Hallström.

  Hilma af Klint (1862-1944) var en pioner inden for abstrakt kunst, som først blev anerkendt, fejret og et feministisk ikon efter sin død. Hun er født i Stockholm og udviklede et abstrakt billedsprog allerede i 1906 – længe før de mandlige kunstnere, der længe har været betragtet som forløbere for abstrakt kunst i det 20. århundrede. Hilma forstod, at hun var forud for sin tid, især som kvinde, og derfor blev værkerne ikke udstillet i hendes levetid. Hun skrev i sit testamente, at de abstrakte værker ikke måtte vises for offentligheden før tidligst tyve år efter hendes død, fordi hun var overbevist om, at først da ville omverdenen forstå deres betydning. De blev først kendt for et bredt publikum for omkring ti år siden, og i dag er hun en af ​​vores mest kendte kunstnere.

  – Jeg er meget taknemmelig for at have haft det privilegium at dykke ned i Hilma af Klints usædvanligt farverige sind. Selvom meget af hendes privatliv var et mysterium for os, tror vi, at hun havde en stor nysgerrighed, et komplekst indre liv og en overraskende sans for humor, der var udfordrende og alligevel uendeligt givende at udforske. Hun har virkelig beriget mit liv ved at åbne op for nye og smukke verdener, ligesom hendes kunst har gjort det for mange andre, siger Tora Hallström.

  Fordi ‘Hilma’ er den første store Viaplay-satsning på nordisk film til et internationalt publikum og er filmen også på engelsk. Den får premiere i svenske biografer i oktober og 18. november på Viaplay i Norden, Baltikum, Holland og Polen og i begyndelsen af ​​næste år i Storbritannien og USA.

  Nu udkommer den officielle filmplakat for ‘Hilma’, som viser hovedrolleindehaverne, mor og datter, Lena Olin og Tora Hallström som Hilma af Klint i forskellige aldre. Plakaten viser også kunstnergruppen “De fem,” som Hilma af Klint dannede og i filmen spilles af Lily Cole, Catherine Chalk, Rebecca Calder og Maeve Dermody. I andre roller ser vi Tom Wlaschiha, Jazzy de Lisser, Anna Björk, Adam Lundgren, Martin Wallström, Emmi Tjernström og Jens Hultén.

  – Alle, der har været involveret i ‘Hilma’, har været så utroligt passionerede og engagerede. Og det har været helt fantastisk at arbejde sammen med Lasse igen og vores datter Tora. Jeg er utrolig stolt af denne film og kan ikke vente til premieren, siger Lena Olin.

  Hilma er produceret af Helena Danielsson, Lasse Hallström og Sigurjon Sighvatsson. Produktionsselskabet er Viaplay Studios Sverige. Executive producer for Viaplay Group er Josephine Genetay.

  mandag 21. november
  North Sea Connection | Brand New Drama | RTÉ One and RTÉ Player
  21 nov 2022
  00:00

  North Sea Connection – Sæson 1

  Serie | Thriller | Seriepremiere
  Læs omtale

  North Sea Connection er en international dramathriller, som fandt sted i et idyllisk fiskersamfund i Roskillane, Connemara. Kenny-familien har fisket på Irlands vestkyst i generationer, men Ciara (Lydia McGuinness), som den yngste i familien, kan blive det sidste familiemedlem til at gøre det. Når hendes bror Aidan ( Kerr Logan ) også styrer familiens sikkerhed ved at håndtere en drogtransport til søs, skal Ciara vinde over kartellet og finde en måde, hvorpå familien kan overleve. I North Sea Connection portrætterer svenske Alida Morberg politibetjenten Tuva, der forsøger at bevise sit værd over for sin chef. Udover Alida Morberg (Beck, Svartsjön) ser vi bl.a. Claes Ljungmark ( Borg ), Lydia McGuinness ( Wild Mountain Thyme ) og Kerr Logan ( Alias​​Grace ).

  Viaplay Sport guide

  I Dag fredag 2. december
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  20:00 Pool
  2022 Mosconi Cup
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  20:40 Rugby
  Bath Rugby – Harlequins 12. runde
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  23:00 Padel
  Premier Padel Monterrey Centre Court Kvartfinaler
  lørdag 3. december
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  00:00 Padel
  Premier Padel Monterrey Centre Court Semifinaler
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  01:05 NHL
  Edmonton – Montreal Grundspil
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  01:05 NHL
  Tampa Bay – Toronto Grundspil
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  01:05 NHL
  Philadelphia – New Jersey Grundspil
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  01:05 NHL
  Pittsburgh – St. Louis Grundspil
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  01:05 NHL
  Ottawa – San Jose Grundspil
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  01:05 NHL
  Detroit – Vegas Grundspil
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  01:05 NHL
  Boston – Colorado Grundspil
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  01:35 NHL
  NY Rangers – Chicago Grundspil
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  02:00 DP World Tour
  ISPS Handa Australian Open Sidste runde
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  04:00 UFC
  Thompson vs Holland UFC Fight Night
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  04:05 NHL
  Vancouver – Arizona Grundspil
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  04:05 NHL
  Calgary – Washington Grundspil
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  04:05 NHL
  Seattle – Florida Grundspil
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  04:35 NHL
  Los Angeles – Carolina Grundspil
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  05:00 Asian Tour
  Indonesian Masters Sidste runde
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  05:15 Supercars Championship
  Adelaide Løb 34
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  07:00 World Beach Pro Tour
  BPT Elite16 Torquay
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  08:35 Vintersport
  Nordisk kombination (H) Normal bakke Lillehammer
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  09:25 Vintersport
  Cross-country (M/W) Sprint Qualification Lillehammer Prolog
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  09:50 Vintersport
  Snowboardcross (D/H) Les Deux Alpes
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  10:30 DP World Tour
  Investec South African Open 3. runde
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  12:55 Frauen-Bundesliga
  Wolfsburg – Frankfurt 9. runde
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  13:00 Gjensidige Kvindeligaen
  AGF – FC Nordsjælland 14. runde   Studie
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  13:25 Gjensidige Kvindeligaen
  Fortuna Hjørring – Sundby 14. runde
  Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay
  13:25 Gjensidige Kvindeligaen
  FC THY-Thisted Q – Brøndby IF 14. runde
  Se hele Viaplay Sport guiden her

  Viaplay Fakta

  Viaplay, blev grundlagt tilbage i foråret 2011. Inden da havde man en ondemand tjeneste kaldet ViasatOnDemand.

  Der er TV, TV-Serier, Film og Sport på Viaplay. Sidstnævnte kræver dog et sportsabonnement. Tjenesten er nu også rykket ud i andre europæiske lande blandet andet Polen og Holland.

  Viaplay originalt indhold

  Viaplay satser mere og mere på originalt produceret indhold til tjenesten. Der er en del danske serieproduktioner og på det seneste også flere internationale på engelsk.

  Viaplay - det koster tjenesten

  Viaplay sælges med eller uden sport.

  • Viaplay Film & Serier koster 119 kr/md.
  • Viaplay Total med sport koster 449 kr/md

  Se oversigt over sportsrettigheder på Viaplay her

  DIGITALT.TV Streamingguide
  DIGITALT.TV Streamingguide

  © | DIGITALT.TV / BF Media | Om DIGITALT.TV | Privatliv / GDPR | Kontakt