[responsive_menu_pro]

TV og streaming i dag – Hvad kommer der på TV i aften?

| tirsdag 22. jan, 2019 09:00 | opdateret 07. aug, 2019 kl. 20:31 | 3 Kommentarer

Hvad kommer der på tv i aften og hvad er der af nyt på streamingtjenesterne netop i dag? Det kan du blive klogere på i vores opdateret oversigt, hvor du længere nede også kan få et indblik i dagens film, tv-guide for udvalgte tv-kanaler samt dagens tv-sport.

Film i dag på DR og TV 2 kanalerne

DR2DR2
18-08-2019 17:50:00 18-08-2019 19:29:00 Europe/Copenhagen French Connection

Politiet i Frankrig og USA jager en narkoliga, men newyorker-strømeren Jimmy “Popeye” Doyle har svært ved at nå frem til de store bagmænd. Hans overordnede vil indstille jagten, men da Popeye udsættes for et attentatforsøg, sætter den hårdkogte politim …

DR2
17:50
French Connection

Politiet i Frankrig og USA jager en narkoliga, men newyorker-strømeren Jimmy “Popeye” Doyle har svært ved at nå frem til de store bagmænd. Hans overordnede vil indstille jagten, men da Popeye udsættes for et attentatforsøg, sætter den hårdkogte politimand alt ind på at få ram på narkohajerne.
Jimmy “Popeye” Doyle: Gene Hackman.
Alain Charnier: Fernando Rey.
Buddy Russo: Roy Scheider.
Instruktion: William Friedkin.

WWW.DIGITALT.TV Guide
TV 2 Charlie
18-08-2019 21:00:00 18-08-2019 22:40:00 Europe/Copenhagen Fætrene på Torndal

Dansk Morten Korch-film fra 1973 Da de tre fætre Claus, Mikkel og Frands (Karl Stegger, Arthur Jensen, Axel Strøbye) arver gården Torndal, får de deres sag for. Den sleske godsinspektør Werner (William Rosenberg) på nabogodset Digeskov vil nemlig meget …

TV 2 Charlie
21:00
Fætrene på Torndal

Dansk Morten Korch-film fra 1973

Da de tre fætre Claus, Mikkel og Frands (Karl Stegger, Arthur Jensen, Axel Strøbye) arver gården Torndal, får de deres sag for. Den sleske godsinspektør Werner (William Rosenberg) på nabogodset Digeskov vil nemlig meget gerne have fingre i gården og forsøger alle tricks for at lokke gården fra dem. Men de tre fætre, der har en ukuelig optimisme og masser af skøre idéer, viser sig ikke at være så nemme at narre.

Medvirkende: Claus: Karl Stegger, Mikkel: Arthur Jensen og Frands: Axel Strøbye.
Desuden medvirker: Godsinspektør Werner: William Rosenberg. Signe: Lily Broberg. Forpagter Jørgen Iversen: Kurt Ravn. Anne Wedege-Mathiasen: Eva Seehus. Bitten: Anette Karlsen.
Manuskript: Finn Henriksen og Ib Mossin efter en roman af Morten Korch.
Instruktion: Ib Mossin.

1973

WWW.DIGITALT.TV Guide
TV 2TV 2
18-08-2019 21:10:00 18-08-2019 22:50:00 Europe/Copenhagen A Hologram for the King

Amr. / tysk komediedrama fra 2016 – dansk tv-premiere Den amerikanske forretningsmand Alan Clay (Tom Hanks) bliver sendt til Saudi-Arabien for at lukke et vigtigt salg af et anlæg, der kan generere hologrammer. Men mødet med ørkenlandets kultur og bure …

TV 2
21:10
A Hologram for the King

Amr. / tysk komediedrama fra 2016 – dansk tv-premiere

Den amerikanske forretningsmand Alan Clay (Tom Hanks) bliver sendt til Saudi-Arabien for at lukke et vigtigt salg af et anlæg, der kan generere hologrammer. Men mødet med ørkenlandets kultur og bureaukrati bliver en frustrerende, surrealistisk oplevelse for den både jetlag- og depressionsramte Alan. Han finder en smule trøst i mødet med chaufføren Yousef, danske Hanne (Sidse Babett Knudsen) og en lokal, kvindelig læge. Vil det lykkes ham at få salget gennemført? Og er det overhovedet vigtigt?
Filmen er baseret på en rost roman af Dave Eggers og instrueret af Tom Tykwer (Lola, Berlin Babylon). Danske Sidse Babett Knudsen spiller overfor Tom Hanks i filmen.

Medvirkende: Alan: Tom Hanks, Yousef: Alexander Black og Hanne: Sidse Babett Knudsen.
Desuden medvirker: Zahra: Sarita Choudhury. Kit: Tracey Fairaway. Ruby: Jane Perry. Ron: Tom Skerritt. Unge Ron: Michael Baral. Unge Alan: Lewis Rainer. Alan som barn: Alexander Molkenthin.
Manuskript: Tom Tykwer efter en roman af Dave Eggers.
Instruktion: Tom Tykwer.

2015

WWW.DIGITALT.TV Guide

TV Guide i dag

Klik på programtitel for at læse programomtale

DR1DR1

DR1

13:45 Forsvundne arvinger: Løftet

I mere end to år har advokaterne ledt efter en mystisk kvinde, der er nævnt i et testamente. Nu går Mette Frisk og Adam Jon Kronegh ind i sagen og deres jagt afslører en overraskende familierelation.
Vært Mette Frisk

14:30 Anne og Anders i Mellemøsten – Libanon

Kærligheden og krigen går hånd i hånd i Libanon, et af verdens mest kontrastfyldte lande. Anne Hjernøe og Anders Agger oplever både Beiruts berusende mylder og Bekaa-dalens ukendte idyl. Hundred år gammel vin bliver fundet frem fra hemmelige grotter, og når solen går ned, fyldes fadene af de mest overdådige retter.

Vi er ellers vokset op med Mellemøsten som et blodigt brændpunkt. Men måske har vi glemt, at området er så uendelig meget mere end kaos og konflikter.

I fire udsendelser forsøger Anne og Anders at rejse væk fra fronterne og fordommene og ind i nuancerne af et andet Mellemøsten. Sidste stop på rejsen er Libanon. Makkerparret har også besøgt Oman, Israel og Jordan.

Tilrettelæggelse: Per Dohm

16:00 Guld i Købstæderne – Thisted

Hvor meget er de små LEGO-biler fra 50’erne egentlig værd? Og hvad gør det ved prisen, når to opkøbere er forelsket i samme Kristian Zahrtmann maleri? Tag også med når Sofie Østergaard prøver kræfter med vandsport i Cold Hawaii Inland.

17:00 Kriminalkommissær Barnaby XVIII

“Kæden hopper af”.
Et stort cykelløb ruller gennem Midsomer. Talentet Greg Eddon vinder dagens etape for næsen af sin holdkammerat Mitch. Det bliver den lovende unge rytters sidste sejr. Kort efter Greg er spurtet over målstregen, findes han nemlig myrdet. Nu er det op til makkerparret Barnaby og Nelson at afsløre gerningsmanden.

19:00 Serengeti

Serengeti – et af Afrikas mest kendte naturområder. Hjemsted for et enestående dyrliv, hvis hverdag er fyldt med humor, konflikter og kærestesorger. Kom med på første række, når vi følger dyrenes dramatiske liv. Denne gang må zebra-hoppen Shani lede sin flok over en stor flod fyldt med sultne krokodiller. En tur, der måske vil koste hendes nyfødte føl livet.

20:00 Guld i Købstæderne – Thisted

En gæst gør store øjne, når det fad, hun bare har haft til at stå frit fremme derhjemme, bliver vurderet til op mod 100.000 kroner. Opkøberne er villige til at give flere tusind kroner for et billede, der er købt på et loppemarked for en 50’er. Og så går Sofie Østergaard i sporene på digteren I. P. Jacobsen.

21:00 21 Søndag

DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.
Vært: Kåre Quist.

21:40 Fodboldmagasinet

Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden.
Vært: Josefine Høgh Pedersen.

22:10 Mord med Jean Blake: Spøgelseshistorier

Året er 1963. Lucien Blake har været forsvundet i otte måneder, og Jean Blake kæmper for at vænne sig til livet uden sin mand, da hun drages ind i en sag om to bizarre mord. Begge sager synes at have forbindelse til en række avishistorier om de mest berygtede uløste mysterier i byen.

23:35 Kriminalkommissær Foyle

“Undercover”.
En dramatisk biljagt sætter Foyle på sporet af en bande, der driver ulovlig handel med brændstof. Han sender Sam undercover som chauffør ved det lokale brændstofdepot, hvor hun drages ind i en kreds af feststemte unge kvindelige chauffører og deres pilotkærester. En kreds, der også tæller Foyles søn, Andrew, som bliver en af hovedpersonerne i en mordsag, da en af de unge kvinder findes dræbt.
Foyle: Michael Kitchen.
Andrew: Julian Ovenden.
Sam: Honeysuckle Weeks.
Instruktion: Jeremy Silberston.

01:15 Kommissær Janine Lewis

Privatdetektiven Peter Williams er blevet myrdet, og nu er også hans veninde og kollega Tanya fundet død. Janine Lewis leder efterforskningen af sagen, hvor alle synes at have noget at skjule – ikke mindst hendes egen kollega Shap.
Janine Lewis: Caroline Quentin.
Richard Mayne: Ian Kelsey.
Butchers: Paul Loughran.
Instruktion: Juliet May.

02:00 Mord med miss Fisher

Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920’ernes Melbourne. Phryne tager fri for at danse natten væk på byens hotteste natklub. Men døden danser med, og snart må den unge kvinde igen i arbejdstøjet for at opklare et mystisk mord.

02:55 Bergerac: I gang igen

En strøm af alkohol og gensidige beskyldninger har ødelagt Jersey-strømeren Jim Bergeracs ægteskab. Også Bergeracs karriere hænger i en tynd tråd, men da han vender tilbage til Jersey efter tre måneders orlov, får han hurtigt chancen for at bevise sit værd. En god kollega er blevet dræbt under mystiske omstændigheder, og Bergerac sætter sin egen efterforskning i gang for at løse gåden om hans død.

03:55 Sporløs

31-årige Marianne er adopteret til Danmark fra Ungarn. Hele sit liv har hun kæmpet med fysiske og psykiske ar fra sin tid i Ungarn. Men på trods af, at hun var der i fem år inden adoptionen, kan hun intet huske. Hun har brug for at kende sandheden om tiden i sit fødeland, også selvom hun ved, at sandheden kan være barsk. Hun tager derfor tilbage til Ungarn i håbet om at finde sin biologiske mor og få svar på, hvad der egentlig skete dengang.

04:40 Anderledes som mig – Benamputerede

Når livet pludselig ændrer sig og du helt uforberedt er anderledes end alle andre, kan livet føles svært. Stefan på 32, mistede i 2012 benet i en trafikulykke. I dag kæmper han med en krop der ikke fungerer og et liv som til tider føles helt uoverkommeligt. I løbet af en uge mødes han med fire andre benamputerede, i håb om at genvinde livsglæden.

05:40 DR Friland: Steen og velfærden

Steen Møller på Friland byder økonomiprofessor Torben Andersen indenfor til hjemmebagt brød. Formanden for velfærdskommissionen kigger desuden på pedaltoiletter og septitanke. Og så må han forklare om sit syn på forbrug og fortælle om politikernes manglende lyst til at diskutere velfærd.
Tilrettelæggelse: Paseofilm
Sendt første gang 17.08.05

06:10 Annemad

Derhjemme elsker Anne Hjernøe at lave mange små retter. I dag er hun nået til det lækre italienske køkken. Menuen består bl.a. af små sprøde auberginhapsere, kalv i tun og en salat med pærer, gorgonzola og parmaskinke. Og så tager Anne os en tur med til sin favorit grøntsagspusher.
Tilrettelæggelse: Jens Birkholm
Sendt første gang 07.12.08.

06:40 Søren Ryge: Historier fra nullerne

I aften om dengang Søren Ryge besøgte han-ulven Thor og sov med ulvehvalpe om natten. Om Mortens lindetræer, der blev beskåret, og om lågen ud til marken, der er inspireret af Jelling Kirke.
www.dr.dk/ryge
Sendt første gang 27.03.13

07:05 Brdr. Madsens tidsrejse

Anders og Peter Lund Madsen er rejst ud i landet og tilbage i tiden for at prøve Danmarkshistorien på egen krop. De spiser, arbejder, bor, kæmper og fester som vi gjorde engang,
for at finde ud af, hvad der har gjort os til de danskere vi er i dag.
Brødrene Madsen er i denne uge taget tilbage til tiden omkring Første Verdenskrig. De er indkaldt som artillerister på landets mest moderne fort. Et fort som hele landet samlede ind til af egen fri vilje. Her lærer de hvordan man ekserserer, oversvømmer forstæderne og hvorfor kvinder skulle være over 40 og have født to børn for at arbejde i forsvaret.
Med maverne fulde af flæsk og ærter, lader de kanonerne og gør klar til et ordentligt brag.

07:35 Et glimt af Danmark

Værten Sisse Fisker tager seerne med til en ‘hemmelig’ by i Danmark. Med sig har hun to livsstilseksperter – etnolog Julia Lahme og reklamedirektør Mikkel Heideby – der ud fra udvalgte glimt og besøg skal gætte, i hvilken by de befinder sig. I aftenens program er de i en by, der er kendt som Danmarks svar på Las Vegas, og hvor man har sin helt egen hunderace. Kan du gætte, hvor i landet de er?

08:05 Danmarks bedste bonderøv

Hver torsdag hele sommeren er der marked på Gram Slot, og det er de perfekte rammer til at teste de sidste fire landmænds handelsevner. Efter en tur i marken, hvor der bliver fundet råvarer, åbner holdene hver deres lille bod. Det hold, der får flest penge i kassen, har vundet holdkampen og ryger direkte i finalen. De to landmænd på det tabende hold må i stedet kæmpe mod hinanden om den sidste finaleplads, og det sker på de små hurtige ATV’er.

08:45 Serengeti

Serengeti – et af Afrikas mest kendte naturområder. Hjemsted for et enestående dyrliv, hvis hverdag er fyldt med humor, konflikter og kærestesorger. Kom med på første række, når vi følger dyrenes dramatiske liv. Denne gang må zebra-hoppen Shani lede sin flok over en stor flod fyldt med sultne krokodiller. En tur, der måske vil koste hendes nyfødte føl livet.

09:45 Store forretninger II

Harry Selfridge vender hjem til en storm af dårlig omtale i pressen – både om Harrys tur til Tyskland og om Henri Leclair. Mødet med en amerikansk filmmand får dog snart Harry til genvinde sin tro på fremtiden.

TV 2TV 2

TV 2

13:15 Meyerheim & Stjernerne

Tæt på Thomas Blachman

Du kender måske bedst musiker og producer Thomas Blachman som den nådesløse dommer i underholdningsprogrammet ‘X Factor’. Men når Michael Meyerheim stiller skarpt med sit kamera og sine spørgsmål, viser Blachman helt nye sider af sig selv. I et unikt og nærværende portræt inviterer Blachman indenfor og åbner op for Meyerheim – både på sin husbåd, hvor vennerne kommer og øver jazz, og i sit sommerhus hvor Thomas forsøger at finde roen og udfordrer sig selv med et handyman-projekt. Åbenhjertet fortæller den garvede ‘X Factor’-dommer om at miste håret i en ung alder, om sin længsel efter en fast kæreste og sine problemer med at modtage ros og kritik.

Medvirkende: Michael Meyerheim og Thomas Blachman.

2019

14:10 Kendisfamilier

Brygmann, Berthelsen og Gaardbo helt privat

Hvordan er kendislivet helt privat, og hvordan får man både familieliv og karriere til at gå op i en højere enhed? Martin Brygmann, Julie Berthelsen og Jens Gaardbo slår dørene op deres liv og giver os et unikt indblik i deres arbejds- og familieliv. Martin og hans bror, Lars Brygmann, spiller for første gang sammen i en dansk spillefilm, og de benytter derfor lejligheden til at invitere deres far med til premieren. Hos familien Berthelsen skal der være fest, for Julies søn, Casper, har første skoledag. I Grønland er der tradition for at fejre dagen med et brag, og hele familien er derfor fløjet til Danmark. Jens Gaardbo skal have styr på årets druehøst. Han er nemlig vinbonde i sin fritid.

2019

14:55 Stjernerne på slottet

Rasmus Bjergs dag

De fem stjerner Mille Lehfeldt, Rasmus Bjerg, Dar Salim, Sara Blædel og Nikolaj Hübbe rejser til Sydfyn uden at ane, hvad der venter dem. Allerede første dag er der masser af udfordringer, når Rasmus Bjerg byder på fantasi og dybsindige holdninger til, hvordan livet skal leves. Stjernerne kommer en tur tilbage til barndommen, står ansigt til ansigt med dem selv og får grinet så tårerne triller. Rasmus åbner selv op for nogle af sine mest private sider og fortæller om en bestemt episode i sit liv, der nær slog ham ihjel, men endte med at blive en kæmpe gave for ham.

Medvirkende: Rasmus Bjerg, Mille Lehfeldt, Dar Salim, Sara Blædel og Nikolaj Hübbe.

2016

15:45 Sukkertoppen

Hvem kan skabe de flotteste kager?

Nogle af Danmarks dygtigste konditorer konkurrerer om at skabe de flotteste kager i en ny omgang ‘Sukkertoppen’. Mette Blomsterberg er vært og har Nikolaos Strangas og Ronnie Holmen med som dommere. Tre konditorpar bliver hver gang kastet ud i en række udfordringer, og vi begynder med den tidligere verdensmester i fyldt chokolade, Palle Wiby Sørensen, og dessertkokken Thomas David Parry, der møder Julie M. Jahn og Abigail Gaardlykke – et par, der er med på de nyeste kagetrends fra hele verden. Tredje par er Jens Østergaard og Kristiane Riess-Knudsen, der til daglig fremtryller kager til kræsne københavnske kunder. Hvem formår at imponere Mette og dommerne mest?

2018

16:45 Fantastiske hammerslag

Legobil og Susse Wold-maleri

Kræmmer-Erik får kamp til stregen af indretningsekspert Christina Vissing på Frederiksberg loppemarked. Skuespiller Susse Wold donerer et elsket maleri til Aidsfondet, som får køberne til tasterne på Lauritz.com. Og Legoland sætter en unik og sjælden lego-safaribil på auktion.

2019

17:15 Fantastiske hammerslag

Danmark rundt

Kræmmer-Erik er taget til solskinsøen Bornholm for at dyste mod lokalkræmmer Allan Ipsen. Billedkunstner Poul Pava sætter en kunsthappening på auktion. Og musiker og forfatter Sigurd Barrrett får Mette Rode Sundstrøm op på tangenterne i Skuespilhuset med en sang fra Sigurds Danmarkshistorie.

2019

18:25 Razzia

Uopmærksomme cyklister

Københavns Politi er på razzia efter uopmærksomme trafikanter. Betjent Glenn Andersen standser en cyklist, som langt fra er klar til at acceptere en bøde. Under en ransagning i Kabuls militære lufthavn finder Forsvaret nogle mistænkelige piller. Ved nærmere undersøgelse med bl.a. narkohunden Messi viser de sig at indeholde ulovlig narkotika. Betjent Johnny Klindt Jacobsen er på tungvognskontrol og må sigte en vognmand for, at hans lastbil er læsset alt for tungt på den ene aksel.

2016

19:00 Nyhederne

2019

20:00 Toppen af poppen

Anders Blichfeldts dag – premiere

Anders Blichfeldt, Medina, Kwamie Liv, Teitur, Carl Emil Petersen, Cæcilie Norby og Chief 1 drager til musikalsk topmøde på Fanø, hvor de skal fortolke hinandens musik og dele ud af historierne bag deres største hits. Anders Blichfeldt er sæsonens første mand i fokus, og der er nerver på hos de andre sangere, som både kaster sig over Big Fat Snakes store bagkatalog og Anders’ egne sange. Det bliver en dag fuld af røverhistorier fra landevejen, og så afslører Anders også, hvor navnet Big Fat Snake stammer fra. Glæd dig til at komme helt tæt på sangeren, som igennem to årtier har leveret hits, vi alle kan synge med på.

Medvirkende: Medina, Anders Blichfeldt, Teitur, Cæcilie Norby, Kwamie Liv, Carl Emil Petersen og Chief 1.

2019

21:10 A Hologram for the King

Amr. / tysk komediedrama fra 2016 – dansk tv-premiere

Den amerikanske forretningsmand Alan Clay (Tom Hanks) bliver sendt til Saudi-Arabien for at lukke et vigtigt salg af et anlæg, der kan generere hologrammer. Men mødet med ørkenlandets kultur og bureaukrati bliver en frustrerende, surrealistisk oplevelse for den både jetlag- og depressionsramte Alan. Han finder en smule trøst i mødet med chaufføren Yousef, danske Hanne (Sidse Babett Knudsen) og en lokal, kvindelig læge. Vil det lykkes ham at få salget gennemført? Og er det overhovedet vigtigt?
Filmen er baseret på en rost roman af Dave Eggers og instrueret af Tom Tykwer (Lola, Berlin Babylon). Danske Sidse Babett Knudsen spiller overfor Tom Hanks i filmen.

Medvirkende: Alan: Tom Hanks, Yousef: Alexander Black og Hanne: Sidse Babett Knudsen.
Desuden medvirker: Zahra: Sarita Choudhury. Kit: Tracey Fairaway. Ruby: Jane Perry. Ron: Tom Skerritt. Unge Ron: Michael Baral. Unge Alan: Lewis Rainer. Alan som barn: Alexander Molkenthin.
Manuskript: Tom Tykwer efter en roman af Dave Eggers.
Instruktion: Tom Tykwer.

2015

22:50 Korpset – gjort af det rette stof

Vilje

Der er kun et døgn tilbage, før aspiranterne har gennemført kurset, men det bliver det hårdeste døgn i deres liv. De skal finde alt den viljestyrke frem, de kan, og motivere sig selv. Kun på den måde kan de gennemføre en lang march ved Vesterhavet – midt om natten og i strid modvind. Det koster pladsen for en aspirant, der mister motivationen. Den afsluttende selvtillidsprøve venter – og dermed muligheden for at bestå kurset. Det bliver et døgn, som aspiranterne sent vil glemme. Hvem er gjort af det rette stof?

Instruktører: Thomas Rathsack, Erik B. Jørgensen og Claus Victor Staun.
Læge: Anders Damm-Hejmdal.

2019

23:40 Studerende og sexarbejder (2:2)

(2:2)

Det estimeres, at hver tyvende studerende i Storbritannien arbejder i sexindustrien som en alternativ måde at betale af på studielånet – fra strip og webcamming til prostitution og porno. Bachelorstuderende forklarer, hvordan stigende udgifter til husleje, mad og regninger ikke længere kan betales med et almindeligt studiejob. I stedet udnytter de mulighederne på sociale medier til at lave hemmelige profiler med pornografisk indhold.

2019

00:30 Gordon Ramsay – kokainens pris (2:2)

(2:2)

Drevet af sin vrede over kokainens pris for flere af sine nære, drager den iltre stjernekok Gordon Ramsay ud i verden for at undersøge alle afkroge af kokainens chokerende økosystem og viser, hvordan den globale handel gennemsyres af kriminalitet, grusomhed og død.

2017

01:25 Baywatch

Amr. actionserie

Caroline opdager, at de lokale surfere jager andre surfere væk, og da Mitch må redde en af dem fra at drukne, kommer ofrets ven og de lokale op at slås. Logan fortsætter sit forretningseventyr med østrigsk badetøj og har et vigtigt møde med en stor tøjfabrikant.

Medvirkende: Mitch Buchannon: David Hasselhoff, C.J. Parker: Pamela Anderson og Caroline Holden: Yasmine Bleeth.
Desuden medvirker: Cody: David Chokachi. Hobie: Jeremy Jackson. Logan: Jason Simmons. Stephanie: Alexandra Paul. Neely: Gena Lee Nolin.

1996

02:15 Baywatch

Amr. actionserie

Matt Brody vender tilbage til Baywatch i et forsøg på at redde sit forliste forhold til C.J. Men situationen tager en uventet drejning, da en gruppe moderne pirater tager et velhavende par som gidsler under vandet.

Medvirkende: Mitch Buchannon: David Hasselhoff, C.J. Parker: Pamela Anderson og Caroline Holden: Yasmine Bleeth.
Desuden medvirker: Cody: David Chokachi. Hobie: Jeremy Jackson. Logan: Jason Simmons. Stephanie: Alexandra Paul. Neely: Gena Lee Nolin.

1996

03:00 Liebhaverne

Boligjagt på 1. klasse

Jan Fog bliver lokket til Tyrkiet af den succesrige musikproducer Remee, som har investeret i et fashionabelt boligkompleks i Tyrkiet. Liebhaverne er med, når Jan Fog besøger Tyrkiet for første gang. Det bliver en rejse, der byder på kulturchok og boligpriser på luksusejendomme, som Jan Fog slet ikke fatter. Pernille Sams vurderer en smuk landejendom hos en restauratør i Hillerød, som kæmper for at få mange millioner for sin hesteejendom.

Producer og tilrettelæggelse: Pia Nielskov, Thomas Heurlin og Lisbet Fagerberg.

2008

03:30 Liebhaverne

Boligjagt på 1. klasse

Jan Fog besøger en ejendom, han selv beskriver som en arkitektonisk perle. Ejendommen, som er fra 1931, er tegnet af en af Danmarks førende arkitekter, Frits Schlegel, og er det første funkishus i beton, der blev opført herhjemme. Ejerne er et islandsk arkitektpar, som igennem flere år har knoklet med at føre ejendommen tilbage til det originale udgangspunkt. Pernille Sams’ kunde har brugt mange timer på at renovere og restaurere veteranbiler. Og det er netop plads til de mange biler, han har brug for på den ejendom, han får fremvist.

Producer og tilrettelæggelse: Pia Nielskov, Thomas Heurlin og Lisbet Fagerberg.

2008

06:30 Go’ morgen Danmark

Kom godt i gang med dagen

2019

DR2DR2

DR2

13:45 Watergate-skandalen

Løgne, indbrud og hemmelige båndoptagelser. Watergate-skandalen rullede i årene 1972 til 1975 og førte til præsident Nixons afgang. Ved hjælp af nye interviews med nøglepersoner bringes et nyt perspektiv på den komplekse politiske sag. Hvordan håndterede medierne, det politiske system, domstolene og individuelle ledere den mest dybtgående krise i USA’s historie?

14:30 Watergate-skandalen

Løgne, indbrud og hemmelige båndoptagelser. Watergate-skandalen rullede i årene 1972 til 1975 og førte til præsident Nixons afgang. Ved hjælp af nye interviews med nøglepersoner bringes et nyt perspektiv på den komplekse politiske sag. Hvordan håndterede medierne, det politiske system, domstolene og individuelle ledere den mest dybtgående krise i USA’s historie?

15:20 Rusland rundt – fra Krim til Skt. Petersborg

I 100 året for den russiske revolution sætter Simon Reeve ud på en storslået rejse tværs over verdens største land. Sidste del af rejsen går fra halvøen Krim, som Rusland annekterede i 2014, til Sankt Petersborg. Den russiske regering investerer kraftigt i Krim, bl.a. ved at bygge en bro mellem Krim og Rusland, men øen er truet af vandmangel. På vej tværs over det vestlige Rusland passerer Simon små affolkede landsbyer, der kæmper for livet og føler sig forladt af regeringen.

16:20 Ekstreme togrejser II

Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især på togrejser. Rusland har nogle af verdens længste jernbanestrækninger, de fleste bygget af slavearbejdere under forfærdelige forhold. I stedet for som de fleste at tage den transsibiriske jernbane til Beijing eller Ulan Bator vælger Chris at rejse de mere end 3000 kilometer fra Moskva til verdens nordligste togstation, Karskaja, i den arktiske del af Sibirien.

17:05 Ekstreme togrejser II

Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Cuba er den eneste østat i Caribien, der kan prale med at have et omfattende jernbanenet. Chris tager på den betagende smukke tur fra hovedstaden Havana østpå mod Santiago de Cuba og med endestation ved den amerikanske flådebase ved Guantanamobugten.

17:50 French Connection

Politiet i Frankrig og USA jager en narkoliga, men newyorker-strømeren Jimmy “Popeye” Doyle har svært ved at nå frem til de store bagmænd. Hans overordnede vil indstille jagten, men da Popeye udsættes for et attentatforsøg, sætter den hårdkogte politimand alt ind på at få ram på narkohajerne.
Jimmy “Popeye” Doyle: Gene Hackman.
Alain Charnier: Fernando Rey.
Buddy Russo: Roy Scheider.
Instruktion: William Friedkin.

19:30 Peitersen og Kap Det Gode Håb

Rejsekammeraterne Erik Peitersen, Jens og Dorthe har sat kurs mod det smukke Knysna, hvor de skal møde en gammel ven, den 83-årige Knud-Erik, der for mange år siden slog sig ned i Sydafrika. De fire nyder hinandens selskab med tenniskamp og klaverspil. Men ankomsten bliver ikke uden problemer. Det er en ganske farlig indsejling, som kræver motor, men motoren på Kigdlua svigter igen og igen.

20:00 Kærlighed og sex i USA

Sexskandaler og kyskhedsbevægelser. Amerikanernes holdninger til sex svinger fra den ene yderlighed til den anden. Her undersøger vi ekstremerne i USA – fra teenagere der sværger til kyskhed og holder sig fra sex før deres bryllupsnat til polyamorøse familier.

21:00 Indefra med Anders Agger – Alderdom

Dansk reportage fra 2018
Vi har det med at ende på et ældrecenter omgivet af et lille udvalg af favorit-møbler. Det er rød stue – bare i den anden ende af livet. I fire dage følger Anders Agger dagsrytmen på Fjordparken i Ringkøbing. For at indkredse og forstå det at blive gammel. Hvordan er det at få taget færdighederne fra sig og sidde – og bare sidde der – det meste af tiden? Anders Agger møder blandt andet Axel Nielsen og Niels Kildahl-Høgh, som hver især kan kigge tilbage på særlige liv.
Sendt første gang 08.10.2018

21:45 Peitersen og Feldthaus

Dansk reportageserie fra 2017
Hvad koster et hus i Nepals bjerge? Og hvordan indretter man en luksuslejlighed i hovedstaden Katmandu? Erik Peitersen og Christine Feldthaus undersøger og analyserer tre huse i Nepal, og lærer landet at kende gennem de tre meget forskellige hjem. For at finde frem til prisen på dem, kommer de vidt omkring i det buddhistiske land. Erik besøger bl.a. et stort restaurationsprojekt af et gammelt træhus, mens Christine undersøger priser på alt mellem himmel og jord i de nepalesiske luksusbutikker.
Sendt første gang 18.09.2017

22:29 Deadline

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00 Forladt formue søger ejer

Anders er under pres i sin søgen efter ejeren til den forladte formue. Der er en uge tilbage til politiet træffer afgørelse. Og indtil videre er alle spor endt som vildspor.
Men i sidste øjeblik får Anders to spritnye spor. Spørgsmålet er om de kan føre ham nærmere en opklaring af sagen?
Vil det lykkes at finde en ejermand eller ender pengene i statskassen?

23:30 Mesterhjerner – Musikalitet

Han er en af de få mennesker i Danmark med absolut gehør, som gør at han kan lytte sig frem til toners helt nøjagtige frekvens.
Hjerneforskeren Peter Lund Madsen besøger Kristian Jørgensen for at komme det uendelige mysterium om hjernen nærmere. Peter vil afprøve og udfordre Kristians særlige musikalske evner og fortælle, hvad de skal til, for at andre kan lære det samme.

00:00 Dokumania: Woodstock – tre dage der forandrede en generation

Nøgne hippier, store bands og stoffer. I 1969 samledes næsten en halv million mennesker på en mark nord for New York. De kom for at høre deres livs koncert, men oplevede et kulturelt højdepunkt, der kom til at definere dem som generation. Nu, 50 år efter, vender vi tilbage til den ikoniske festival – der på trods af regn, mangel på toiletter og mad, forløb uden problemer. Et skelsættende historisk øjeblik fyldt med kærlighed, fred og musik.

01:20 Deadline Nat

Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:50 Naturtid

Naturtid har i dag spændt buen til bristepunktet. Vi skal se på en anderledes måde at jage på.
Bue jagt har været brugt i mange tusinde år og i dag er der ca. 500 aktive buejægere i Danmark. En af dem er
Niels Baldur og han vil vise os den intense spænding og de fantastiske naturoplevelser man får, når man går på jagt med bue og pil.
Tilrettelæggelse: Jens Henrik Rafn
Sendt første gang 21.11.09

09:50 Timian, tonic og tomater

Salt er noget, vi elsker lidt for meget. Lisa tilbereder en klassiker med blåmuslinger, og Zeina laver salte, ristede snacks. Jimmy laver en crumble, og Sandra bager knoldselleri på grillen. Emmas borddækning henter inspiration fra havet.

10:50 Kampen mod fedmen

Storbritannien er nu det fedeste land i Vesteuropa. To tredjedele af befolkningen er overvægtig. og der er ingen tvivl om, at usund kost og manglende motion er en del af forklaringen. Hugh Fearnley-Whittingstall forsøger at redde nationen ved bl.a. at tale med fødevareproducenter og supermarkeder. Er forældre fx klar over, hvor meget sukker der er i morgenmadsprodukter? Han møder også en buschauffør, der gerne vil tabe sig, men er forfalden til slik.

11:50 Asger og de langtidsledige

Det lakker mod enden for Asger og de langtidsledige i dette sidste program. Vil Hanne Pommer opgive titlen som langtidsledig og få opfyldt drømmen om at undervise? Og vil det lykkes akademikeren Kristian at træde ud af ledighedskøen og ind i et rigtigt arbejde? Asger tager også ind til Christiansborg for at konfrontere beskæftigelsesminister Mette Frederiksen med alle sine erfaringer fra arbejdet med de langtidsledige.

12:20 Naturen vender tilbage

Adskillige dyrearter har gennem mange år været væk fra store dele af Europa, men nu er flere i færd med at vende tilbage: Ulven lever igen i Danmark, og i Tyskland sættes losser ud i naturen.
Nordvision fra Norge.

13:00 Naturen vender tilbage

Adskillige dyrearter har gennem mange år været væk fra store dele af Europa, men nu er flere i færd med at vende tilbage: Langs Norges kyster kan man igen opleve bl.a. havørnen. For en del indbyggere skaber både rovfugle og rovdyr nye muligheder for indtjening, mens andre er knap så glade.
Nordvision fra Norge.

13:40 Timian, tonic og tomater

Konsistens er en vigtig ting, når man laver mad. En ret kan ødelægges af den forkerte konsistens, og konsistensen kan også løfte en ret. Lisa og hendes venner bager pandekager, tester grej, laver arme riddere – og verdens bedste carbonara.

14:40 Verdens årstider – forår

Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Foråret bringer nyt liv, men det er også tiden til at vågne op og komme før alle andre. Fra gråbjørnehunnen med sine unger til blomster, der søger mod lyset, må alle levende væsner få mest ud af de muligheder, som denne travle årstid bringer.

15:30 Smag på Uruguay med Anthony Bourdain

Anthony Bourdain vender tilbage til Uruguay, hvis lokale kogekunst trækker tråde tilbage til landets fortid som portugisisk koloni. Den lokale kok og restaurantejer Ignacio “Nacho” Mattos tager Anthony Bourdain med til sin hjemby. Her tester de bøffer fra en drive-through-restaurant.

16:15 Smag på Bhutan med Anthony Bourdain

Anthony Bourdain tager filminstruktør Darren Aronofsky, kendt for blandt andet filmen ‘Black Swan’, med til Bhutan i Sydasien. Her ser de den spektakulære bjergkæde Himalaya. De to opdagelsesrejsende kaster sig ud i en bueskydningskonkurrence med bambusbuer.

DR3DR3

DR3

13:59 Gift ved første blik USA VI

Kunne du finde på at gifte dig med en helt fremmed person? Tre par, som deltager i et ekstremt kærlighedseksperiment, er blevet gift uden at kende hinanden. De er nu halvvejs gennem eksperimentet og fokuserer på, hvordan de kan forbedre kommunikationen imellem sig. Men tilliden sættes på en hård prøve, da de bliver bedt om at udlevere deres telefoner til hinanden.

14:42 Gift ved første blik USA VI

Kunne du finde på at gifte dig med en helt fremmed person? Tre par, som deltager i et ekstremt kærlighedseksperiment, er blevet gift uden at kende hinanden. Med kun tre uger tilbage af kærlighedseksperimentet har den åndelige vejleder Calvin Roberson en ny udfordring til parrene – de skal planlægge en fremtid sammen. Er de i stand til at opgive deres tidligere single-livsstil?

15:24 Gift ved første blik USA VI

Kunne du finde på at gifte dig med en helt fremmed person? Tre par, som deltager i et ekstremt kærlighedseksperiment, er blevet gift uden at kende hinanden. Men hvad ønsker de hver især egentlig af ægteskabet? Er de enige eller er deres ønsker uforenelige?

16:07 Gift ved første blik USA VI

Kunne du finde på at gifte dig med en helt fremmed person? Tre par, som deltager i et ekstremt kærlighedseksperiment, er blevet gift uden at kende hinanden. Nu er der under to uger til, at parrene skal beslutte sig for, om de vil fortsætte ægteskabet. De er blevet opfordret til at tage på endnu en bryllupsrejse, men vil rejsen bringe dem tættere sammen eller flå dem fra hinanden?

16:49 Black Sails IV

Alliancen af pirater og slaver har måttet flygte fra Nassau. Men måske er alt håb ikke ude. John Silver og Flint har nemlig pludselig fået nye allierede. Og samtidig har Max en plan, der skal få guvernør Woods afsat.

18:41 Semester

Sunny fortsætter arbejdet med sin dokumentar. Han forsøger at få Erling til at forsvare den norske jul – en vinkel, hans dokumentar mangler. Nytårsaften disker Sunny op med en anderledes festmiddag – taberne må holde sammen…

18:54 Semester

Erling møder op til Iris og hendes venners Festivus-højtid uden helt at vide, hvad han går ind til. Det bliver en fantastisk nat, men den får uheldige konsekvenser.

19:10 18 år og fodboldboss

Han er 18 år, uerfaren og verdens yngste fodboldboss. Jack og West Hams kvindelige spillere er nu halvvejs gennem sæsonen og ligger i bunden af ‘Women’s Super League’. Det har været et dyrt år for Jack, og det ser ud til at blive endnu dyrere. Han skal snart ud og finde nye spillere, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for ét medlem af holdet. Hvem ryger ud?

19:32 18 år og fodboldboss

Han er 18 år, uerfaren og verdens yngste fodboldboss. Efter en række sejre hviler alles øjne pludselige på West Ham Uniteds kvindehold. Jack gør alt for at få en medalje i hus og skriver kontrakt med to internationale topspillere. Men han har allerede overskredet budgettet, og der er meget lidt tid til at færdiggøre handlerne. Når han det i tide?

19:55 Jagten – The Hunt

Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. Rovdyrene bruger forskellige teknikker til at nedlægge deres bytte. Leoparden bruger sin evne til at sprinte, mens hyænehundene løber byttet træt over lange afstande. Nilkrokodillen venter tålmodigt på sit bytte, mens de intelligente spækhuggere samarbejder om at nedlægge en pukkelhval. Overraskende nok er udfaldet ikke givet på forhånd. De fleste gange undslipper byttet, og rovdyrenes jagt er forgæves.

20:45 Gang Girls

Den undersøgende journalist, Livvy Haydock, undersøger pigernes rolle i bandemiljøet. Hun møder kvinder, som har kæmpet sig vej op gennem et hierarki med chokerende indvielsesprøver, narkosmugling og seksuelle tjenester. En af kvindernes ‘prøver’ bestod fx i bortførelse og voldtægt af en veninde, og en anden kvinde har mistet 30 venner i gadevold. Det er forbløffende nemt at blive en del af miljøet – og forbandet svært at slippe ud igen!

21:00 Snowden

I 2013 rejser Edward Snowden i al hemmelighed til Hongkong for at møde journalisten Glenn Greenwald og filmmageren Laura Poitras. I sit job hos sikkerhedstjenesten NSA har Snowden opdaget, at USA foretager tophemmelige overvågninger af privatpersoner og politikere i hele verden. Med stor personlig risiko er han nu parat til at lække tusindvis af fortrolige dokumenter, der afslører den massive, ulovlige overvågning.
Edward Snowden: Joseph Gordon-Levitt.
Lindsay Mills: Shailene Woodley.
Laura Poitras: Melissa Leo.
Instruktion: Oliver Stone.

23:08 Amie og Fanna på strippertur

Amerikansk populærkultur er tæt sammenflettet med strip. Og særligt indenfor hiphop-genren er det ofte strippere, der danser i musikvideoerne. Men hvem er disse piger? Hvordan er deres liv? Og hvad mener, tænker og føler de? Her besøger Amie og Fanna en af Amerikas mest berømte stripklubber i Miami. De møder klubbens dansere og fascineres af de mange kontanter i omløb. Spørgsmålet er: Hvad får mændene ud af at kaste penge efter nøgne piger?

23:34 Dårlige vaner – fromme piger

En hel måned uden sprut, telefoner og engangsknald! Fem unge festaber, Tyla, Rebecca, Paige, Sarah og Gabbi tjekker ind på et nonnekloster, hvor Den Guddommelige Kærligheds Døtre har aflagt løfte om et liv fattigdom, kyskhed og lydighed. De unge kvinder lever et totalt selvoptaget liv med fest, druk og tilfældig sex. Men er de lykkelige? Og kan klosterlivet med stilhed, åndelig fordybelse og afkald måske gøre en forskel?

00:20 Hawking: Tænk som en videnskabsmand

Stephen Hawking var en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på om der findes liv andre steder i universet.

01:06 Superheltenes historie

Denne gang er det historien om verdens første superhelt, og hvordan Supermans skabere, Joe Shuster og Jerry Siegel, i årevis måtte kæmpe for at blive krediteret og blive betalt for det.

01:48 Genderquake

Som et socialt eksperiment skal 11 mennesker med forskellig kønsidentitet og seksualitet tilbringe en uge sammen i et hus. Her skal de gennem samværet undersøge, hvad der adskiller dem, og hvad der forener dem, men det er helt op til den enkelte, hvad de fortæller om sig selv. Alle, undtagen en, er fuldstændig ærlige, og da den sidste bliver afsløret, skaber det voldsom debat, og bølgerne går højt.

02:34 Kigger På Mennesker

Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er – den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk.
De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser.
Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:33 Kigger På Mennesker

Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er – den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk.
De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser.
Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:31 Kigger På Mennesker

Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er – den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk.
De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser.
Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

06:00 Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans

Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen.
I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med ‘fridans’ med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

12:00 The Late Show with Stephen Colbert

Bidsk politisk satire og spændende gæster.

12:41 The Graham Norton Show

Chris Pratt og Elizabeth Banks lægger stemmer til to af figurerne i ‘Legofilmen 2’. I aften er de to skuespillere gæster hos Graham Norton sammen med Jennifer Connelly fra actionfilmen ‘Alita: Battle Angel’ og komikeren Paul Whitehouse. Sidst i programmet indtager funklegenden Chaka Khan scenen.

13:30 Forført af en falsk profil

Ved at gå 10 år tilbage i tiden til Jonas’ tidlige år som catfish dukker en ny række spor op. En hemmelig kilde hævder at kende navnet på indehaveren af de telefonnumre, som Jonas har brugt til at skrive med pigerne. Og det navn går igen i flere af de historier, der er kommet frem om Jonas’ aktiviteter. Men vil det lykkes at få denne person i tale? Er der en forbindelse mellem denne person og Jonas? Og ud af det blå dukker en ny pige op, som har informationer om Jonas, der giver historien i en uventet drejning.

DRK

DRK

14:00 Gudstjeneste fra Vissing kirke

I de bløde bakker nord for Aarhus ligger Vissing kirke som en del af storpastoratet Hadsten. Kirken er bygget i 1200-tallet og oprindeligt med kor og skib i markstenkvadre, mens det store våbenhus er opført af munkesten i senmiddelalderen. Kirkerummet er let smykket med 1400 tals kalkmalerier
9. s.e. Trinitatis er liturg og prædikant sognepræst Lise Thorbøll Melchiorsen. Organist Steen Hansen og violinist Jette Rosendahl medvirker ved salmesang. Nu rinder solen op(DDS 743), Stiftet Guds Søn(DDS 318), Vintræ og grene(DDS 368), Herre, jeg vil gerne takke(DDS 697).

15:55 Muldens mysterier – De polske ryttere

“Værre end helvede”! Sådan beskriver præsten fra Hygum året 1659, og det er ikke mindst de polske soldaters skyld. Soldaterne kom egentlig til Danmark for at hjælpe os mod svenskerne, der havde planer om at erobre Danmark. Men i virkeligheden endte de med at være en ligeså stor modspiller som medspiller for lokalbefolkningen. Og det er netop disse polske ryttere, der slår sig midlertidigt ned i Sønderjylland, hvor de plyndrer og hærger lokalbefolkningen, vi skal lede efter spor efter i dag. To hold dygtige amatørarkæologer går sammen med Liv Thomsen og arkæolog Lars Grundvad på jagt efter et berygtet kapitel af Danmarks fortid.

16:40 Rick Stein i Thessaloniki

Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. I det nordøstlige hjørne af Grækenland ligger byen Thessaloniki, der er kendt som Grækenlands gourmethovedstad og fødeby for en af historiens største krigsherrer, Alexander den Store.

17:40 Kina – En fascinerende rejse fra øst til vest

Kina – verdens mest folkerige land. En nation bygget på traditioner og innovative opfindelser. Mod vest er landskabet præget af både is og ørken. Mod øst ligger Kinas største byer, hvor der bor der flere mennesker end i hele USA. Her udforskes, hvordan landet med rekordfart har udviklet sine byer og infrastruktur. Og hvordan Kinas stærke traditioner har formet landskabet og gjort det unikt og genkendeligt – især fra luften.

18:25 Gustloffs sidste rejse

I januar 1945 kæmper tusindvis af fortvivlede tyske krigsflygtninge for at få plads på skibet Wilhelm Gustloff. Da skibet endelig lægger fra land, er der flere end 10.000 mennesker om bord – og alt for få redningsbåde. I farvandet lurer en russisk ubåd. Og snart har tre torpedoer kurs mod Wilhelm Gustloff.

19:55 Dagens sang: Se, det summer af sol

– sunget af et af DRs kor.

20:00 Broerne i Madison County

Robert Kincaid kommer til Iowa for at tage billeder af broerne i Madison County og møder Francesca, der er alene hjemme uden mand og børn. Fire dage har de til at lære hinanden at kende, og mens den berejste Robert bringer Francesca et frisk pust fra den store verden, indser han, at det måske er på tide at slå sig ned.
Robert Kincaid: Clint Eastwood.
Francesca Johnson: Meryl Streep.
Caroline: Annie Corley.
Instruktion: Clint Eastwood.

22:10 Rick Stein i Palermo

Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Til sidst besøger Rick den fascinerende by Palermo på det nordlige Sicilien. Som et farverigt tæppe kan man spore den arabiske, nordafrikanske, franske, spanske og italienske indflydelse i et fuldstændigt uimodståeligt og unikt køkken.

23:10 Historiequizzen: Regensen

Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen besøger et af Danmarks ældste kollegier, Regensen, som er bygget af Christian IV. Hvorfor går de studerende med slåbrok og fez, og hvad sker der når man kaster en ølkasse ud af vinduet fra 4. sal? Hør om studenterlivet for Kaj Munk, Glistrup og Spies, og gæt selv med når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen, tager kampen op med Trine Halle og Jakob Danneskiold Samsøe.

23:40 TV-Quizzen

Ane Cortzen er vært, når 2 hold dyster på deres viden om TV.
Gæster: Line Baun Danielsen, Ulrik Wilbek, Ulla Essendrop. Holdkaptajner: Palle Strøm og Jakob Stegelmann.
I aften skal det handle om det, som kan få os til at juble og græmmes allermest – nemlig sport.

00:25 Alting begynder i morgen

Skørtejægeren Samuel lever et sorgløst liv på Den Franske Riviera. Lige indtil engangsknaldet Kristin meddeler, at han er blevet far, overlader en lille pige til ham – og stikker af. Samuel slår sig ned i London og bliver en utraditional, men kærlig far til lille Gloria. Men otte år senere trues familielykken, da Kristin dukker op i deres liv igen.
Medvirkende: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand m.fl.
Instruktion: Hugo Gélin.

02:15 De gyldne år

Den midaldrende Paul er ved at bryde op fra sit liv i Tadsjikistan, mens han tænker tilbage på sit liv, sin psykisk syge mor, den voldelige bror, rejserne i Sovjetunionen, hvor han mistede sin mødom, og ikke mindst hans livs kærlighed, Esther.
Paul: Mathieu Amalric.
Paul som ung: Quentin Dolmaire.
Esther: Lou Roy-Lecollinet.
Instruktion: Arnaud Desplechin.

04:15 Dagens sang: Se, det summer af sol

– sunget af et af DRs kor.

06:40 De Udvalgte

‘Carsteniet.’ Bo har slået sig på flasken, efter hans og Rikkes forhold er begyndt at vakle, fordi Rikke er rasende over, at han har satset alle pengene fra de andres depositum på Tors besynderlige affærer. Mens Eric, i al hemmelighed, har installeret et kamera på badeværelset, har Tor været på en besynderlig tids-rejse tilbage til 1906, hvor han mødte Krieger, Carstens og Miriam. Så finder Regitze en gammel nøgle, der passer til stålskabet på kontoret.
Medvirkende:
Rikke: Liv Corfixen.
Bo: Christian Grønvall.
Gry: Laura von Lindholm.
Salim: Ali Kazim.
Regitze: Mette Louise Holland.
Tor: Kristoffer Kiørboe.
Eric: Scott Voloshin.
Elisabeth: Hanne Uldal.
Viceværten: Claus Nissen.
m.fl.
Manuskript: Rasmus Heisterberg
og Jens Dahl.
Instruktion: Henrik Ruben Genz.
Foto: Bo Tengberg, dff.
Scenografi: Kirsten Koch.
Musik: Frithjof Toksvig.
Kreativ producer:
Nicolas Winding Refn.

07:20 De Udvalgte

‘Allan Ruud.’
Rikke, Bo, Gry, Salim, Regitze, Tor og Eric bliver nu klar over, at de har en fælles fortid – og Tor fortæller om sin rejse tilbage i tiden. Bo, som er knust over bruddet med Rikke, kan ikke styre sig, da han bliver klar over Erics rolle i forbindelse med bruddet. Så bliver beboerne opsøgt af den mærkværdige Allan Ruud, som insisterer på at få fat i en bestemt eliksir, som er skjult i lejligheden. Allan Ruud bliver afvist, men iltvinger sig adgang til lejligheden – med fatale konsekvenser.
Medvirkende:
Rikke: Liv Corfixen.
Bo: Christian Grønvall.
Gry: Laura von Lindholm.
Salim: Ali Kazim.
Regitze: Mette Louise Holland.
Tor: Kristoffer Kiørboe.
Eric: Scott Voloshin.
Vinter: Morten Lützhøft.
Bibliotekar: Anette Støvelbæk.
Allan Ruud: Ole Lemmeke.
m.fl.
Manuskript: Bo E. Plantin
og Jens Dahl.
Instruktion: Henrik Ruben Genz.
Foto: Bo Tengberg, dff.
Scenografi: Kirsten Koch.
Musik: Frithjof Toksvig.
Kreativ producer:
Nicolas Winding Refn.

08:25 Dagens sang: Det er i dag et vejr

– sunget af et af DRs kor.

08:30 Gudstjeneste fra Vissing kirke

I de bløde bakker nord for Aarhus ligger Vissing kirke som en del af storpastoratet Hadsten. Kirken er bygget i 1200-tallet og oprindeligt med kor og skib i markstenkvadre, mens det store våbenhus er opført af munkesten i senmiddelalderen. Kirkerummet er let smykket med 1400 tals kalkmalerier
9. s.e. Trinitatis er liturg og prædikant sognepræst Lise Thorbøll Melchiorsen. Organist Steen Hansen og violinist Jette Rosendahl medvirker ved salmesang. Nu rinder solen op(DDS 743), Stiftet Guds Søn(DDS 318), Vintræ og grene(DDS 368), Herre, jeg vil gerne takke(DDS 697).

09:35 Hvornår var det nu det var

Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede.
Se eller gense Preben Møller Hansen med sit nye partri, Churchill i København, Finn Søborg hos Leisner,. Dirch Passer med fletninger og meget mere.
Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen.
Producer: Jørn Fabricius

10:05 Danske drømme

Øst- og Vestdanmark bindes endeligt sammen af den faste forbindelse over Storebælt efter 100 års diskussion om projektet. Danskerne frygter de fremmede og er bange for at blive slugt af den store verden. Med endnu et tvivlende ja til EU og en pinsepakke i bagagen går Europas mest tilfredse folk med sindsro ind i det næste århundrede.
Tilrettelæggelse: Leif Davidsen.
Sendt første gang 1999

11:05 Mellem to krige – skæbner i Europa

I sommeren 1918 har 1. Verdenskrig raset i fire år, men fronterne har længe været fastlåst, og hundredtusinder er døde i den brutale skyttegravskrig. Med USA’s indtræden i krigen har de allierede fået overtaget, og Tyskland må kapitulere. Den 11. november træder våbenhvilen i kraft. Krigens afslutning får afgørende betydning for mennesker over hele kontinentet, og vi følger her nogle af krigens skæbner fra Rusland, Polen, Tyskland, Storbritannien og Frankrig.

12:00 Hvis vægge kunne tale

På en skærgårdsø langt uden for Stockholm ligger Rosenhagen, et forblæst sommerhus, som siges at have aner tilbage til 1700-talet. På en af væggene hænger et myteomspundet portræt af en ukendt kvinde, og det er historien om hende, Christopher nu går i gang med at finde. Erika tager fat på at restaurere stedets gamle veranda.

13:00 Hvis vægge kunne tale

I stedet for pastorer bor der i en frikirkes gamle kapel i dag en børnefamilie. Stedet og byen rummer masser af historie, som Christopher går i gang med af afdække for familien. Erika vil have de originale paneler frem i hallen, så hun river masonitten væk for at komme ind til de oprindelige materialer.

TV 2 Charlie

TV 2 Charlie

13:15 En sag for Frost

engelsk krimiserie – år 12

George Toolan bliver alvorligt såret, da han sammen med Frost forsøger at forhindre et selvmord, så Frost får en midlertidig assistent, Sharpe. Sammen skal de to forsøge at finde hoved og hale på en sag, hvor en enke og hendes teenagedatter bliver brutalt overfaldet og myrdet i deres hjem, af en morder, der ikke efterlader sig et eneste spor. Sagen minder mistænkeligt om andre overfald, der blev begået for få år siden, og psykologen Martine Phillips bliver tilkaldt for at hjælpe med at tegne en profil af den mulige gerningsmand. Men inden da, slår morderen til igen

Medvirkende: Jack Frost: David Jason, Mullett: Bruce Alexander og Toolan: John Lyons.
Desuden medvirker: Sharpe: Philip Jackson. Phillips: Sara Stewart. Trigg: Arthur White. Bennett: Julia Dalkin. Dr. Chase: Julia St. John. Markham: Jeff Rawle. Fader Rose: Danny Webb.
Manuskript: David Gilman, baseret på R. D. Wingfields romaner.
Instruktion: Paul Harrison.

2005

14:55 En sag for Frost

engelsk krimiserie – år 12

Da Gerald og Christine Harris vender hjem fra campingferie, finder de liget af en nøgen mand i deres dobbeltseng. Frost bliver sat på sagen, men han må også bryde sin opdagerhjerne med en anden sag, hvor en ung vietnameser, Lahn Loc, er blevet myrdet. I forbindelse med den efterforskning finder Frost en kasse med sjældne, eksotiske dyr, og snart er Scotland Yard på jagt efter en ring af smuglere, der har specialiseret sig i illegale dyr.

Medvirkende: Jack Frost: David Jason, Mullett: Bruce Alexander og Presley: Blake Ritson.
Desuden medvirker: Toolan: John Lyons. Shaw: David Calder. Prior: Anton Lesser. Harris: Ruth Gemmell. Flannagan: Gary Sefton. Brown: Claire Cox. Haysmarsh: Sian Brooke.
Manuskript: Tony Charles, baseret på R. D. Wingfields romaner.
Instruktion: Roy Battersby.

2005

16:35 En sag for Frost

engelsk krimiserie – år 14

Frost bliver mindet om en af de sager, der altid har naget ham, da fængselsfangen gennem 20 år, Carl Meyer bliver løsladt. Meyer blev for mange år siden dømt for mordet på en 14 -årig pige. Men sammen med pigen forsvandt også en af hendes veninder sporløst, og Frost har aldrig opklaret, hvad der skete med veninden. Men da nyt bevismateriale i sagen dukker op i Denton, bliver der pludselig sået tvivl om hele sagens forløb.

Medvirkende: Jack Frost: David Jason, Mullett: Bruce Alexander og Presley: Blake Ritson.
Desuden medvirker: Toolan: John Lyons. Shaw: David Calder. Prior: Anton Lesser. Harris: Ruth Gemmell. Flannagan: Gary Sefton. Brown: Claire Cox. Haysmarsh: Sian Brooke.
Manuskript: Tony Charles, baseret på R. D. Wingfields romaner.
Instruktion: Roy Battersby.

2006

18:15 En sag for Frost

engelsk krimiserie – år 14

Frost bliver sat på en sag om kidnapning, hvor to buschauffører er forsvundet som led i et hævntogt. Derudover får han nok at se til med opklaringen af mordet på en berømt klovn, Charlie the Chuckling Clown. Spørgsmålet er, om Frost og Toolan kan få begge sager løst og især nå at redde de kidnappede i tide.

Medvirkende: Jack Frost: David Jason, Mullett: Bruce Alexander og Presley: Blake Ritson.
Desuden medvirker: Toolan: John Lyons. Shaw: David Calder. Prior: Anton Lesser. Harris: Ruth Gemmell. Flannagan: Gary Sefton. Brown: Claire Cox. Haysmarsh: Sian Brooke.
Manuskript: Tony Charles, baseret på R. D. Wingfields romaner.
Instruktion: Roy Battersby.

2006

19:50 Fint skal det være

pas på, snobben er løs!

Richard kan ikke undgå at lægge mærke til, at Hyacinth er i ualmindeligt godt humør, og det undrer ham. Så indser han til sin store gru, at han har glemt deres bryllupsdag, og at Hyacinth går og venter på den fine gave, han ikke har købt til hende!

Medvirkende: Hyacinth Bucket: Patricia Routledge, Richard Bucket: Clive Swift og Elizabeth: Josephine Tewson.

1995

20:25 Fint skal det være

Pas på, snobben er løs!

En spadseretur med Richard langs en idyllisk flodbred giver Hyacinth en strålende og uhyre ambitiøs idé. Hun vil arrangere en picnic, der er præcis så yndefuld og mindeværdig som hendes middagsselskaber!

Medvirkende: Hyacinth Bucket: Patricia Routledge, Richard Bucket: Clive Swift og Elizabeth: Josephine Tewson.

1995

21:00 Fætrene på Torndal

Dansk Morten Korch-film fra 1973

Da de tre fætre Claus, Mikkel og Frands (Karl Stegger, Arthur Jensen, Axel Strøbye) arver gården Torndal, får de deres sag for. Den sleske godsinspektør Werner (William Rosenberg) på nabogodset Digeskov vil nemlig meget gerne have fingre i gården og forsøger alle tricks for at lokke gården fra dem. Men de tre fætre, der har en ukuelig optimisme og masser af skøre idéer, viser sig ikke at være så nemme at narre.

Medvirkende: Claus: Karl Stegger, Mikkel: Arthur Jensen og Frands: Axel Strøbye.
Desuden medvirker: Godsinspektør Werner: William Rosenberg. Signe: Lily Broberg. Forpagter Jørgen Iversen: Kurt Ravn. Anne Wedege-Mathiasen: Eva Seehus. Bitten: Anette Karlsen.
Manuskript: Finn Henriksen og Ib Mossin efter en roman af Morten Korch.
Instruktion: Ib Mossin.

1973

22:40 Revygalla 2018

Revyåret der gik

Lise Baastrup og Martin Brygmann står i spidsen for ‘Revygalla 2018’, der for sjette gang hylder dansk revy og den politiske satire. Kom med til en kæmpe fest fyldt med stjerner som Ulf Pilgaard, Bodil Jørgensen, Lisbet Dahl, Trine Gadeberg, Annette Heick og Henrik Lykkegaard. Vi ser tilbage på revyåret, der gik med de bedste sketch fra årets revyer og tager en tur på ‘Det politiske badehotel’ med en række satiriske indslag. Som altid uddeler vi fem fantastiske priser – heraf to helt nye priser, ‘Årets Darling’ og ‘Æresprisen’.

Værter: Lise Baastrup og Martin Brygmann.
Medvirkende: Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Bodil Jørgensen, Trine Gadeberg, Henrik Lykkegaard, Annette Heick, Vicky Berlin, Niels Olsen, Niels Ellegaard, Rasmus Krogsgaard, Anders Lund Madsen, Peter Lund Madsen, m.fl.

2018

00:45 Michael Hardinger Band – Symfonitten/Den røde tråd

Dansk koncert fra 2017

(Del 1) ‘Sexchikane’, ‘Stærk tobak’, ‘Fed rock’ og ‘Basuner & engle’. Du kender dem, alle de store hits fra Shu-Bu-Dua, og nu kan du høre hele repertoiret fra koncerten med Michael Hardinger Band fra Galaksen i Værløse. Michael Hardinger var selv en af de populære “Shubbere”, og nu er han tilbage med masser af de gode, gamle hits samt flere numre fra LP’en ‘Sym-Fo-19’.

2017

01:30 Michael Hardinger Band – Symfonitten/Den røde tråd

Dansk koncert fra 2017

(Del 2) ‘Sexchikane’, ‘Stærk tobak’, ‘Fed rock’ og ‘Basuner & engle’. Du kender dem, alle de store hits fra Shu-Bu-Dua, og nu kan du høre hele repertoiret fra koncerten med Michael Hardinger Band fra Galaksen i Værløse. Michael Hardinger var selv en af de populære “Shubbere”, og nu er han tilbage med masser af de gode, gamle hits samt flere numre fra LP’en ‘Sym-Fo-19’.

2017

02:15 Fede Finn i modvind

Når en mand nægter at give op

Efter det store brud med det gamle orkester har Fede Finn, med det borgerlige navn Lennart, fundet sine nye Funny Boyz. Nu skal der designes nye glimmerjakker til hele bandet, og musikvideoen til singlen “Ren Røv at trut i” skal indspilles. Sangerinden Katrine Daugaard er dog ikke særlig begejstret for den pikante badekarsscene, som Lennart har i tankerne. Foran dem ligger nu deres første koncert, men dårlig lyd og samspilsvanskeligheder truer bandet. Nu er spørgsmålet, om Fede Finn & Funny Boyz overhovedet har en chance for at genvinde publikums hjerter?

2016

02:55 Godnat

2019

06:15 Murdoch Mysterierne

Canadisk/engelsk krimidramaserie

Under renovationen på Station 4 finder man et skelet begravet i cementgulvet, og doktor Grace fastslår, at der er tale om en voksen mand, der er død af et kraftigt slag i hovedet. Betongulvet blev støbt tilbage i 1881, og den gang var Brackenreid uniformeret betjent, og den nu pensionerede chefkommissær Stockton var leder af politistationen. Og da Murdoch og Crabtree finder et afgørende bevis sammen med ofret, kommer de helt tæt på morderen.

Medvirkende: William Murdoch: Yannick Bisson, Thomas Brackenreid: Thomas Craig og Julia Ogden: Helene Joy.
Desuden medvirker: Emily Grace: Georgina Reilly. Hamish Slorach: Patrick McKenna. George Crabtress: Jonny Harris. Henry Higgins: Lachlan Murdoch.

2014

07:00 Fornyet mistanke

Engelsk krimiserie

Nye spor i sagen om grønthandlersken Kathy Greens død kan pludselig forbindes til en række aktuelle voldtægter i London. Samtidig viser det sig, at det beroligende stof, Temazepam, man fandt i Kathys blod for mange år siden, også bliver brugt i voldtægterne. Men hvordan sammenhængen er, må Sandra Pullman og hendes opdagerhold bruge megen tid på at opklare!

Medvirkende: Sandra Pullman: Amanda Redman, Gerry Standing: Dennis Waterman og Jack Halford: James Bolam.
Desuden medvirker: Brian Lane: Alun Armstrong. Strickland: Anthony Calf. Ester Lane: Susan Jameson.

2011

08:00 Jarl samler op

det vidste du ikke om de kendte

Jarl samler i dag en af Danmarks mest populære tv-kokke James Price op i sin bil. Jarlen får lov til at se komponistens hule, hvorfra der er blevet skrevet et utal af populære musiknumre til revyen. De to herrer får sig også en snak om mad, og hør, hvad James har at sige til sin egen lidt usunde livsstil. James kommer på udebane, da han skal fægte mod Danmarksmesteren på kun 14 år, og hvad mon han siger til at lave croquistegning, når modellen er en kvinde! Få svaret, og se hvad der ellers skete på Jarls og James en dags roadtrip i Danmark.

Vært: Jarl Friis-Mikkelsen

2014

08:50 Doc Martin

Engelsk komedieserie fra 2013

Doktor Martin (Martin Clunes) var engang en succesrig kirurg i London, men han har skiftet storbyen ud med postkortidyl i landsbyen Portween. Uheldigvis passer den gode doktors humør ikke til omgivelserne – han er nemlig både vrissen, stridslysten og taktløs. Og nu får han en ekstra udfordring, for som nybagt far skal han finde ud af at forene faderrollen med de professionelle armbevægelser og ambitioner.

Medvirkende: Dr. Martin: Martin Clunes, Louisa: Caroline Catz og Bert Large: Ian McNeice.
Desuden medvirker: Al Large: Joe Absolom. PC Penhale: John Marquez. Mrs. Tishell: Selia Cadell. Dr. Diana Dibbs: Joanna Scanlan. Gavin Dibbs: Robert Daws.

2013

09:40 Doc Martin

Engelsk komedieserie fra 2013

Doktor Martin (Martin Clunes) var engang en succesrig kirurg i London, men han har skiftet storbyen ud med postkortidyl i landsbyen Portween. Uheldigvis passer den gode doktors humør ikke til omgivelserne – han er nemlig både vrissen, stridslysten og taktløs. Og nu får han en ekstra udfordring, for som nybagt far skal han finde ud af at forene faderrollen med de professionelle armbevægelser og ambitioner.

Medvirkende: Dr. Martin: Martin Clunes, Louisa: Caroline Catz og Bert Large: Ian McNeice.
Desuden medvirker: Al Large: Joe Absolom. PC Penhale: John Marquez. Mrs. Tishell: Selia Cadell. Dr. Diana Dibbs: Joanna Scanlan. Gavin Dibbs: Robert Daws.

2013

10:35 Skadestuen i Holby

Engelsk dramaserie

Medvirkende: Charlie Fairhead: Derek Thompson, Tess Bateman: Suzanne Packer og Kathleen “Dixie” Dixon: Jane Hazlegrove.
Desuden medvirker: Josh Griffiths: Ian Bleasdale. Connie Beauchamp: Amanda Mealing. Noel Garcia: Tony Marshall. Big Mac: Charles Dale. Zoe Hanna: Sunetra Sarker.

2015

11:30 Skadestuen i Holby

Engelsk dramaserie

Medvirkende: Charlie Fairhead: Derek Thompson, Tess Bateman: Suzanne Packer og Kathleen “Dixie” Dixon: Jane Hazlegrove.
Desuden medvirker: Josh Griffiths: Ian Bleasdale. Connie Beauchamp: Amanda Mealing. Noel Garcia: Tony Marshall. Big Mac: Charles Dale. Zoe Hanna: Sunetra Sarker.

2015

12:30 Bjerglægen

Tysk familieserie

En bjerglandsby i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

Medvirkende: Dr. Martin Gruber: Hans Sigl, Hans Gruber: Heiko Ruprecht, Elisabeth Gruber: Monika Baumgartner og Lilli Gruber: Ronja Forcher.

2007

13:20 Bjerglægen

Tysk familieserie

En bjerglandsby i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

Medvirkende: Dr. Martin Gruber: Hans Sigl, Hans Gruber: Heiko Ruprecht, Elisabeth Gruber: Monika Baumgartner og Lilli Gruber: Ronja Forcher.

2007

14:15 Kommissær Rex

Tysk/østrigsk krimiserie fra 1994

Politibetjenten Richard Moser har mistet sin kone, og politihunden Rex har mistet sin herre, så de to finder sammen for både at bekæmpe kriminalitet og deres egen ensomhed. Det umage par udgør et sandt vinder-hold, hvor de risikerer liv og lemmer i deres jagt efter forbrydere.

Medvirkende: Richard Moser: Tobias Moretti, Ernst Stockinger: Karl Markovics og Peter Höllerer: Wolf Bachofner.
Serieskaber: Peter Hajek og Peter Moser.

1995

15:10 Kommissær Rex

Tysk/østrigsk krimiserie fra 1994

Politibetjenten Richard Moser har mistet sin kone, og politihunden Rex har mistet sin herre, så de to finder sammen for både at bekæmpe kriminalitet og deres egen ensomhed. Det umage par udgør et sandt vinder-hold, hvor de risikerer liv og lemmer i deres jagt efter forbrydere.

Medvirkende: Richard Moser: Tobias Moretti, Ernst Stockinger: Karl Markovics og Peter Höllerer: Wolf Bachofner.
Serieskaber: Peter Hajek og Peter Moser.

1995

16:05 Blue Bloods

Amr. krimidramaserie – år 6

Danny og Baez jagter en gruppe tyveknægte, der raserer byen med deres voldsomme kriminalitet. De slår sig sammen med detektiv Jimmy Mosley fra et andet distrikt, som Baez har et anstrengt forhold til. Samtidig er Frank i problemer på grund af en svær beslutning om at forfremme en betjent, som flere år forinden blev frikendt for drabet på en ubevæbnet dreng.

Medvirkende: Danny Reagan: Donnie Wahlberg, Erin Reagan: Bridget Moynahan og Frank Reagan: Tom Selleck.
Desuden medvirker: Jamie Reagan: Will Estes. Linda Reagan: Amy Carlson. Eddie Janko: Vanessa Ray. Henry Reagan: Len Cariou. Maria Baez: Marisa Ramirez. Anthony Abetemarco: Steve Schirripa.
Original episodetitel: Blast From the Past.

2015

16:50 Fornyet mistanke

Engelsk krimiserie

Da psykologen Samantha Gerson dukker op på UCOS-holdets kontorer for at lave en undersøgelse af ældre mænds arbejdsvaner, bliver hun mødt med stor skepsis. Men det viser sig, at hun har andre motiver: Snart beder hun holdet om at se på hendes brors mærkelige sag: som cykelbud blev han for år tilbage kørt ned og har nu alvorlige hjerneskader. Men som hans hukommelse langsomt er kommet tilbage, har han fået mistanke om, at ulykken ikke var tilfældig: nogen var efter den pakke, han kørte med!

Medvirkende: Sandra Pullman: Amanda Redman, Gerry Standing: Dennis Waterman og Jack Halford: James Bolam.
Desuden medvirker: Brian Lane: Alun Armstrong. Strickland: Anthony Calf. Ester Lane: Susan Jameson.

2011

TV 2 SportTV 2 Sport

TV 2 Sport

11:45 Cykling: Fyn Rundt, direkte

Otterup-Odense, 200 km

Siden 1894 er cykelløbet Fyen Rundt blevet kørt hvert år, og løbet er verdens tredje ældste cykelløb. Den flotte og krævende rute er på omkring 200 km, og starter i Otterup, og herfra går den gennem det nordlige og vestlige Fyn, inden opløbet i Odense. Løbet er tidligere blevet vundet af nogle af Danmarks største cykelnavne, blandt andre Michael Mørkøv og Alex Rasmussen. Sidste år vandt Mads Pedersen.

Kommentatorer: Jonas Krügermejer Nygaard og Chris Anker Sørensen.

2019

17:50 Tennis: WTA – Cincinnati, semifinale

Fra Lindner Family Tennis Center

Intet mindre end 43 af de 44 bedste spillere i verden stiller til start i år i Cincinatti, så Caroline Wozniacki får nok at se til, når Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Simona Halep, Kiki Bertens og alle de andre indtager det hårde underlag i Lindner Family Tennis Center. Pæmiesummen er i år på 2,9 millioner dollars.

Kommentatorer: Henrik Jensen, Patrik Wozniacki, Michael Tauson, Peter Bastiansen og Kristoffer Møldrup.

2019

20:00 Tennis: WTA – Cincinnati, finale, direkte

Fra Lindner Family Tennis Center

Intet mindre end 43 af de 44 bedste spillere i verden stiller til start i år i Cincinatti, så Caroline Wozniacki får nok at se til, når Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Simona Halep, Kiki Bertens og alle de andre indtager det hårde underlag i Lindner Family Tennis Center. Pæmiesummen er i år på 2,9 millioner dollars.

Kommentatorer: Henrik Jensen, Patrik Wozniacki, Michael Tauson, Peter Bastiansen og Kristoffer Møldrup.

2019

22:05 Orientering: VM – stafet (k)

Fra Østfold, Norge

Caroline Gjøtterup fra Faaborg OK, Cecilie Klysner fra FIF Hillerød Orientering og Miri Thrane Ødum fra OK Øst Birkerød udgør det danske hold i stafet til VM i orienteringsløb i Norge.

Kommentatorer: Jacob Prytz Hansen og Ida Bobach.

2019

00:20 Orientering: VM – stafet (m)

Fra Østfold, Norge

Tue Lassen fra Faaborg OK, Björn Cederberg fra Tisvilde Hegn OK og Søren Bobach fra OK Pan Aarhus udgør det danske herrehold i stafet ved VM i orienteringsløb. Vil de vinde medaljer med hjem til Danmark?

Kommentatorer: Jacob Prytz Hansen og Ida Bobach.

2019

06:50 Tennis: WTA – Cincinnati, finale

Fra Lindner Family Tennis Center

Intet mindre end 43 af de 44 bedste spillere i verden stiller til start i år i Cincinatti, så Caroline Wozniacki får nok at se til, når Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Simona Halep, Kiki Bertens og alle de andre indtager det hårde underlag i Lindner Family Tennis Center. Pæmiesummen er i år på 2,9 millioner dollars.

Kommentatorer: Henrik Jensen, Patrik Wozniacki, Michael Tauson, Peter Bastiansen og Kristoffer Møldrup.

2019

TV 2 Zulu

TV 2 Zulu

13:30 Beverly Hills 90210

Amr. ungdomsserie

Dylan skal møde i retten på grund af bilulykken. Han havde ellers håbet, den sag var gået i glemmebogen. Steve skal afsone sin dom på 100 dages samfundstjeneste. Han møder op på et plejehjem – til en helt ny verden. Valerie kommer tilbage fra ferie med en historie om, at hun alligevel ikke tog hjem til sin familie, og i stedet har været på Jamaica. Kelly er overbevist om, at det er endnu en af Valeries løgne. Men Brandon gennemskuer det ikke.

Medvirkende: Brandon Walsh: Jason Priestley, Brenda Walsh: Shannen Doherty og Dylan McKay: Luke Perry.
Desuden medvirker: Kelly Taylor: Jennie Garth. Steve Sanders: Ian Ziering. Andrea Zuckerman: Gabrielle Carteris. David Silver: Brian Austin Green. Jim Walsh: James Eckhouse. Cindy Walsh: Carol Potter.

1994

14:20 Beverly Hills 90210

Amr. ungdomsserie

Dylan og Brandon vil på motorcykeltur og overnatte i den frie natur, og Cindy gør sig alle mulige bekymringer. Inden de kommer af sted, udveksler Dylan og Kelly blikke, som ikke undgår Brandons opmærksomhed. Forholdet mellem de to venner er derfor ret anspændt, og inden længe er de direkte uvenner.

Medvirkende: Brandon Walsh: Jason Priestley, Brenda Walsh: Shannen Doherty og Dylan McKay: Luke Perry.
Desuden medvirker: Kelly Taylor: Jennie Garth. Steve Sanders: Ian Ziering. Andrea Zuckerman: Gabrielle Carteris. David Silver: Brian Austin Green. Jim Walsh: James Eckhouse. Cindy Walsh: Carol Potter.

1994

15:10 Beverly Hills 90210

Amr. ungdomsserie

Dylan tager til Mexico, hvor han har hyret en detektiv til at opsnuse Kevin og Susanne, som er stukket af med alle hans penge. Med hjælp fra Valerie narrer de oplysninger ud af Kevin. Men da de vil befri Dylans halvsøster Erika, bliver deres lille nummer opdaget. Kelly beder Brandon tale med dekanen om hendes lærer Finley, der ikke er blevet forfremmet. Det er der flere grunde til, og da Brandon opsøger Finley, ender mødet i en aggressiv konfrontation.

Medvirkende: Brandon Walsh: Jason Priestley, Brenda Walsh: Shannen Doherty og Dylan McKay: Luke Perry.
Desuden medvirker: Kelly Taylor: Jennie Garth. Steve Sanders: Ian Ziering. Andrea Zuckerman: Gabrielle Carteris. David Silver: Brian Austin Green. Jim Walsh: James Eckhouse. Cindy Walsh: Carol Potter.

1994

16:00 Beverly Hills 90210

Amr. ungdomsserie

Dylan skriver en check på 10.000 dollars til Valerie som tak for hjælpen i Mexico, men det stiller hende langt fra tilfreds. Ray bliver kontaktet af Ariel fra Firestorm Record Company, og det gør Donna nervøs. Det var nemlig Ariels skyld, at Donnas og Davids forhold gik i stykker. Donna søger hjælp hos Kelly, men hun er totalt opslugt af kampen for professor Finley, der efter nederlaget opfordrer hende til at bryde med Brandon og følge ham og hans tilhængere. Alt imens er Andrea ved at indlede et forhold til Peter.

Medvirkende: Brandon Walsh: Jason Priestley, Brenda Walsh: Shannen Doherty og Dylan McKay: Luke Perry.
Desuden medvirker: Kelly Taylor: Jennie Garth. Steve Sanders: Ian Ziering. Andrea Zuckerman: Gabrielle Carteris. David Silver: Brian Austin Green. Jim Walsh: James Eckhouse. Cindy Walsh: Carol Potter.

1994

16:50 Desperate Housewives

Amr. dramaserie

Kvarterets super-mor, Maisy Gibbons (Sharon Lawrence), har en dunkel hemmelighed, som Brees mand, Rex, kender godt. Lidt for godt, kan man sige. Bree ved til gengæld ingenting – ikke før Rex, døden nær, havner på hospitalet efter en hed hyrdetime hjemme hos Maisy! Grebet strammes om Gabrielle, der kommer til at smage noget af sin egen medicin i forbindelse med Carlos’ “betroelser” i retten. Susan har tænkt sig, at tage næste skridt i forholdet til Mike, og Lynette er både mistænksom og en lille smule jaloux på barnepigen, så hun beslutter sig for at videofilme hende i al hemmelighed.

Gæstestjerne: Sharon Lawrence.
Medvirkende: Susan Mayer: Teri Hatcher, Bree Van De Kamp: Marcia Cross og Gabrielle Solis: Eva Longoria.
Desuden medvirker: Lynette Scavo: Felicity Huffman. Edie Britt: Nicollette Sheridan. Mike Delfino: James Denton. Mary Alice Young: Brenda Strong. John Rowland: Jesse Metcalfe. Mrs. Huber: Christine Estabrook.

2004

17:40 Desperate Housewives

Amr. dramaserie

Mens Rex kommer til hægterne ovenpå sit uheldige hjerteanfald, bestemmer Bree sig til at gøre ham jaloux, så hun begynder at date den attraktive apoteker George. Susan og Mike ser endelig ud til at have fundet lykken sammen, men Susans eksmand Karl lurer i kulissen. Og hvis Susan ikke var 100 procent sikker på, at hun var kommet sig over bruddet med Karl, bliver hun det, da Edie ” kommer til” at afsløre, at hun og Karl har dyrket sex, imens han var gift med Susan. Gabrielle har ikke en klink, fordi Carlos’ bankkonti er indefrosset af myndighederne, og situationen er så alvorlig at den ellers forkælede Gabrielle må ud og søge arbejde.

Medvirkende: Susan Mayer: Teri Hatcher, Bree Van De Kamp: Marcia Cross og Gabrielle Solis: Eva Longoria.
Desuden medvirker: Lynette Scavo: Felicity Huffman. Edie Britt: Nicollette Sheridan. Mike Delfino: James Denton. Mary Alice Young: Brenda Strong. John Rowland: Jesse Metcalfe. Mrs. Huber: Christine Estabrook.

2004

18:30 Desperate Housewives

Amr. dramaserie

Det går for alvor op for indbyggerne på Wisteria Lane hvilken tragisk skæbne, der er overgået Martha Huber, og da hendes søster Felicia afslører, at Martha førte en yderst detaljeret dagbog, er det kun et spørgsmål om tid, før Susans uheldige involvering i nedbrændingen af Edies hus kommer frem. Gabrielle er lykkelig over at Carlos er løsladt fra fængslet, lige indtil det går op for hende, at Carlos skal i husarrest, ikke må gå på arbejde, og derfor ikke kan tjene penge til Solis-parrets slunkne kasse. Og så udnytter Lynette en misforståelse omkring sin pilskallede søn Parkers helbred til at skaffe sig adgang til yoga-klassen.

Medvirkende: Susan Mayer: Teri Hatcher, Bree Van De Kamp: Marcia Cross og Gabrielle Solis: Eva Longoria.
Desuden medvirker: Lynette Scavo: Felicity Huffman. Edie Britt: Nicollette Sheridan. Mike Delfino: James Denton. Mary Alice Young: Brenda Strong. John Rowland: Jesse Metcalfe. Mrs. Huber: Christine Estabrook.

2004

19:15 BH90210

Vennerne fra Beverly Hills er tilbage

Hvad sker der, når venner og fjender og gamle romancer mødes igen? Jason Priestley, Shannon Doherty og resten af det ikoniske cast bag ‘Beverly Hills 90210’ mødes igen efter næsten 20 år for at indspille en ny serie af den legendariske ungdomsserie. I bedste ‘Klovn’-stil spiller skuespillerne sig selv, mens de forsøger at få en ny sæson ‘Beverly Hills’ op at stå.

2019

20:10 BH90210

Vennerne fra Beverly Hills er tilbage

Da produktionsselskabet FOX giver grønt lys til en ny sæson af ‘Beverly Hills 90210’, på betingelse af at syv af de originale skuespillere er med på idéen, konfronterer Tori og Jennie deres gamle kolleger – men møder mere modstand end forventet. Mens vennerne tumler med følgevirkningerne fra deres eskapader i Las Vegas, bliver Shannen ringet op af sin tidligere ven og medskuespillerinde Christine Elise, der pludselig er tilbage i deres liv i det spritnye ‘Beverly Hills’-afsnit ‘The Pitch’.

Medvirkende: Jason Priestley, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Ian Zierin, Jennie Garth og Tori Spelling.

2019

21:00 Comedy Aid 2018

Stand-up for velgørenhed

For 26. år i træk inviterer landets bedste komikere til velgørenhedsshowet ‘Comedy Aid’ mellem jul og nytår. Værterne Heino Hansen og Michael Schøt kan præsentere ikke færre end 16 komikere, en rapper og en DJ-kapelmester ved årets show. ‘Comedy Aid’ præsenteres i samarbejde med Red Barnet og overskuddet fra showet går til organisationens humanitære arbejde for børn på flugt og i krigsramte områder.

2018

22:20 Comedy Aid 2018

Stand-up for velgørenhed

For 26. år i træk inviterer landets bedste komikere til velgørenhedsshowet ‘Comedy Aid’ mellem jul og nytår. Værterne Heino Hansen og Michael Schøt kan præsentere ikke færre end 16 komikere, en rapper og en DJ-kapelmester ved årets show. ‘Comedy Aid’ præsenteres i samarbejde med Red Barnet og overskuddet fra showet går til organisationens humanitære arbejde for børn på flugt og i krigsramte områder.

2018

23:40 Natholdet

Med Anders Breinholt og Coco O

Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med sangerinden Coco O vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Coco O lukker dagen af med faste indslag som ‘Ananas i egen juice’ eller ‘Som man siger’. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum.

Vært: Anders Breinholt.
Medvært: Coco O.

2018

00:15 Natholdet

Med Anders Breinholt og Lars Brygmann

Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller Lars Brygmann vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Lars lukker dagen af med faste indslag som ‘Ananas i egen juice’ eller ‘Som man siger’. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum.

Vært: Anders Breinholt.
Medvært: Lars Brygmann.

2018

00:50 Natholdet

Med Anders Breinholt og Sofie Gråbøl

Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespillerinden Sofie Gråbøl vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Sofie lukker dagen af med faste indslag som ‘Ananas i egen juice’ eller ‘Som man siger’. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum.

Vært: Anders Breinholt.
Medvært: Sofie Gråbøl.

2018

01:25 Natholdet

Med Anders Breinholt og Hjalmer Larsen

Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med musikeren Hjalmer Larsen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Hjalmer lukker dagen af med faste indslag som ‘Ananas i egen juice’ eller ‘Som man siger’. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum.

Vært: Anders Breinholt.
Medvært: Hjalmer Larsen.

2018

02:00 Sjov med sex

De pinligste historier om sex

Se med når Pede B og Anne Gadegaard fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden – uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie.

Pede B og Anne Gadegaard

2014

02:25 Sjov med sex

De pinligste historier om sex

Se med når Alex Thelander og Sofie Hagen fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden – uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie.

Alex Thelander og Sofie Hagen

2014

03:00 SOS på havet

Engelsk reportageserie

Efter at have trådt vande i over en time reddes en desperat og udmattet far og hans datter op af det kolde vand flere hundrede meter fra kysten. I Kinsale i Irland svømmer tre fiskere for deres liv, efter deres fiskefartøj sejlede mod en klippe. Og i London er en uheldig turist minutter fra at dø af kulde, da et mislykket forsøg på at tage en selfie sendte ham i Themsen.

2017

04:00 SOS på havet

Britisk reportageserie

Ud fra Bridlingtons kyst har en kajakroer været savnet i over en time, og det er udelukkende besætningens viden om tidevand, der kan redde ham. Og da en fisketrawler synker uden for Shetlandsøernes kyst, må fiskerne og RNLI-besætningen svømme for deres liv.

2017

05:20 Modus: Det stille vidne (6:8)

Svensk krimiserie baseret på Anne Holts romaner

Løkken strammes om Marcus Ståhls hals, og han befinder sig i en meget sårbar situation. Hvad er det, han skjuler for sine omgivelser? Under gennemgangen af gerningsmandens måde at handle på (modus operandi) opdager Inger Johanne en skræmmende forbindelse mellem morderens profil og sin egen datter.

Medvirkende: Inger Johanne Vik: Melinda Kinnaman, Ingvar Nyman: Henrik Norlén og Richard Forrester: Marek Oravec.
Desuden medvirker: Isak Aronson: Simon J. Berger. Stina Vik: Esmeralda Struwe. Linnéa Vik: Lily Wahlsten. Marcus Ståhl: Magnus Roosmann. Rolf Ljungberg: Peter Jöback. Erik Lindgren: Krister Henriksson. Elisabeth Lindgren: Cecilie Nilsson. Lukas Lindgren: Johan Widerberg. Astrid Friberg: Ellen Matsson. Ulrika Sjöberg: Alexandra Rapaport.
Episodetitel: Modus operandi.
Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe baseret på Anne Holts romaner.
Instruktion: Mani Masserat.

2015

06:10 New Girl

Amr. komedieserie

Jess skal købe ny bil hos en sexistisk sælger og opfinder derfor et mandeligt alterego, men ingenting går som planlagt, da både Sam og Nick dukker op for at hjælpe hende. Imens panikker Schmidt og Cece over Winstons date til deres bryllup, da hun viser sig at være lidt af en drillepind.

Medvirkende: Jess: Zooey Deschanel, Nick: Jake Johnson og Schmidt: Max Greenfield.
Desuden medvirker: Winston: Lamorne Morris. Cece: Hannah Simone. Sam: David Walton. Rhonda: Sonequa Martin-Green.

2016

06:35 New Girl

Amr. komedieserie

Selvom Jess er glad for at være sammen med Sam, indrømmer hun overfor Cece, at hun har sexdrømme om Nick. Samtidig forsøger Schmidt at hjælpe Winston med at få en audition til katten Furguson, da de opdager, at Alys kæreste er berømt kæledyrstalentspejder.

Medvirkende: Jess: Zooey Deschanel, Nick: Jake Johnson og Schmidt: Max Greenfield.
Desuden medvirker: Winston: Lamorne Morris. Cece: Hannah Simone. Sam: David Walton. Aly: Nasim Pedrad. Tripp: Kal Penn.

2016

07:00 Beverly Hills 90210

Amr. ungdomsserie

Matt har store problemer: Forlovelsesringen, han købte til Kelly, kostede 15.000 dollars, penge han nu mangler i sit advokatfirma, som dermed er truet af lukning. Gina låner pengene af Dylan, men fortæller ham ikke hvem de er til. Mens Donna prøver at komme over bruddet med Noah, ved at gå i byen, fester Noah vildt i The After Dark – men er de hver især klar til nye forhold? Dylan er i tvivl om han overhovedet vil være gudfar til Madeline, da det betyder, han skal være sammen med Kelly.

Medvirkende: Dylan: Luke Perry, Kelly: Jennie Garth og Donna: Tori Spelling.

1999

07:50 Beverly Hills 90210

Amr. ungdomsserie

Noah er sammen med sine nye venner næsten hver aften, og de lader Dylan betale for deres vilde nattefester. Gina prøver at få Dylan til at forstå, at de bare nasser på ham, men han er ligeglad – lige indtil narkotika kommer ind i billedet. Donna og David er klar til at gå i byen igen – hver for sig. Så da Donna bliver inviteret ud af en flot fyr, kaster hun sig glad ud i nye eventyr. Steve og Janet leder efter en barnepige til Madeline, og ender, efter mange diskussioner, med at vælge den unge smukke Derby, som overrasker alle – især Steve.

Medvirkende: Dylan: Luke Perry, Kelly: Jennie Garth og Donna: Tori Spelling.

1999

08:40 Beverly Hills 90210

Amr. ungdomsserie

Da Janet finder ud af, at barnepigen ikke er den uskyldighed, hun har udgivet sig for, bliver Steve tvunget til at afsløre sine egen fortid med den ombejlede Darby. Mats bror Patrick og hans kone Juliane er i byen. Det viser sig, at Patrick ikke kan få børn, og de spørger Matt, om han vil være surrogat-far til deres fremtidige barn, en idé Kelly absolut ikke bryder sig om. Gina får løfte om et job i tv-branchen, først skal hun imidlertid hjælpe tv-direktørens søn med at tabe sig. Hun har tre dage til projektet og tager frisk kampen op. Noah er stadig involveret med det kriminelle søskendepar Josie og Shane, og de prøver at overtale ham til at få Dylan til at betale Josies gæld på 90.000.

Medvirkende: Dylan: Luke Perry, Kelly: Jennie Garth og Donna: Tori Spelling.

1999

TV 2 Fri

TV 2 Fri

13:55 Den store svenske bagedyst

Klar, parat, bag! – fra Sverige

Deltagerne får sved på panden, da det går op for dem, hvad de skal bage. Der står også chokolade på programmet, og det gør det ikke bedre.

2016

14:45 Den store svenske bagedyst

Klar, parat, bag! – fra Sverige

Deltagerne er gode til at peppe hinanden op – og det er en fordel, når de skal bage to og to sammen. Der er også en stor overraskelse på menuen.

2016

15:40 Den store svenske bagedyst

Klar, parat, bag! – fra Sverige

Deltagerne skal lave desserter, men dommerne er ikke særligt tilfredse med resultatet. Deltagerne får til gengæld en glædelig overraskelse under den tekniske udfordring, men opgaven er de ikke så glade for.

2016

16:30 Den store svenske bagedyst

Klar, parat, bag! – fra Sverige

Dagens tema er sødt brød, og alle deltagerne har det godt med dejen. Eller næsten alle – for nogle bliver det stressende.

2016

17:20 Den store svenske bagedyst

Klar, parat, bag! – fra Sverige

Dagens tema er mundretter bidder. Og i den tekniske udfordring må deltagerne gøre lige, hvad de vil – med de ingredienser, de får.

2016

18:15 Den store svenske bagedyst

Klar, parat, bag! – fra Sverige

Det er tid til semifinalen, og dagens tema stresser deltagerne. Dommerne er da heller ikke helt tilfredse med resultaterne, men hvem går videre til finalen?

2016

19:05 Den store svenske bagedyst

Klar, parat, bag! – fra Sverige

Tre amatørbagere står tilbage – det er blevet tid til finalen. De tre finalister skal blandt andet bage en bryllupskage, før det bliveer afgjort, hvem der vinder ‘Den store svenske bagedyst’.

2016

19:55 Livets planet

Storslået naturserie fra BBC

Sidste afsnit af BBCs populære serie ‘Life’, hvor vi denne gang kommer tæt på aberne.

2009

21:00 Landmand søger kærlighed

På jagt efter den eneste ene

Seks landmænd fra hele Danmark leder efter en sød kæreste. Det hjælper vært Lene Beier dem med at finde, når TV 2 er klar med endnu en sæson af ‘Landmand søger kærlighed’. Mød Niels på 46 år fra Djursland, når han får breve fra interesserede kvinder og tager på speeddate. Nicolaj på 25 år fra Holstebro og Jack på 55 år fra Haderslev får også breve, de skal åbne.

2019

21:50 Landmand søger kærlighed – ekstra

Kom endnu tættere på landmændene

Hvordan var det for Niels at være på speeddate med fem kvinder? Det fortæller landmanden meget mere om, når han kigger fordi den gamle krostue, hvor Lene Beier er vært. Nicolaj kigger også forbi, for hvordan det var egentlig at få 34 breve fra interesserede piger? Der er også glædeligt gensyn med Thomas og Nicoline fra sæson fem, der nu er blevet gift. De fortæller Lene om deres bryllup og afslører så stor en overraskelse, at Lene næsten falder ned af stolen.

Vært: Lene Beier.

2019

22:25 Landmand søger kærlighed (UK)

Engelske landmænd på jagt efter kærligheden

Englands svar på Lene Beier, Sara Cox, er selv vokset op på landet, så hun ved, hvor svært det kan være for en landmand at finde tid til kærligheden. Hun tager derfor tyrene ved hornene og sætter sig for at hjælpe otte af slagsen med at finde den eneste ene. Velkommen til den engelske version af ‘Landmand søger kærlighed’.

2018

23:30 1 døgn, 2 hold, 3 dyr

Hvem finder først de sjældne dyrearter?

To hold bestående af de fire natureksperter Sebastian Klein, Morten D.D. Hansen, Vicky Knudsen og Bjørli Lehrmann er taget til Bornholm i jagten på tre af Danmarks mere end 24.000 vilde dyrearter. Holdene har ét døgn til at finde en vildkanin, lægeigler og bisoner – og der er 20.000 kroner til et naturbevaringsprojekt på højkant til det hold, der får samlet flest point. Naturen er vild, og konkurrencen er hård, så de fire eksperter må bruge alle kneb for at finde frem til de unikke dyrearter først.

2019

00:20 1 døgn, 2 hold, 3 dyr

Hvem finder først de sjældne dyrearter?

De to hold naturentusiaster sætter jagten ind på et af naturens langsomste dyr, nemlig leopardsneglen, som med sit fascinerende sexliv vækker stor begejstring hos Vicky og Bjørli. Herreholdet får mere at juble af, da næste dyr på listen er en odder – som de med lidt held kan finde på Morten D.D.s hjemmebane i det midtjyske. Sidst men ikke mindst venter den smukke havørn. Men for at finde fuglen, kræver det også, at man har stedsansen i orden.

2019

01:05 1 døgn, 2 hold, 3 dyr

Hvem finder først de sjældne dyrearter?

Man skal gå meget igennem, når man er dyreven og samtidig konkurrerer om 20.000 kroner til et naturbevarende formål. Både herre- og dameholdet får fingrene begravet i lort i jagten på møgbillen, inden de skal finde Europas største ugle, hornuglen, og lede efter en sjælden paddeart i sønderjyske mosehuller. De to hold har kun ét døgn til at finde alle tre dyrearter, men bliver det Vicky og Bjørli eller Sebastian og Morten, der løber med sejren?

2019

01:50 Købt eller solgt med Kirstie og Phil

Engelsk boligprogram – år 2

De to britiske ejendomseksperter, Kirstie Allsopp og Phil Spencer, hjælper familier med igen at komme til at elske – deres hjem – sammen! For det handler om, at den ene vil beholde hjemmet – og den anden vil sælge det. Og det er her, Kirstie og Phil kommer ind. Kirstie gør alt, hvad hun kan for at gøre hjemmet lækkert, så begge kan holde af det, mens Phil vil gøre alt for at få det solgt. Spørgsmålet til sidst er: Vil i elske jeres hjem og blive i det – eller vil i sælge det?
Fortløbende episodenummer: 3:8.

2016

02:40 Købt eller solgt med Kirstie og Phil

Engelsk boligprogram – år 2

De to britiske ejendomseksperter, Kirstie Allsopp og Phil Spencer, hjælper familier med igen at komme til at elske – deres hjem – sammen! For det handler om, at den ene vil beholde hjemmet – og den anden vil sælge det. Og det er her, Kirstie og Phil kommer ind. Kirstie gør alt, hvad hun kan for at gøre hjemmet lækkert, så begge kan holde af det, mens Phil vil gøre alt for at få det solgt. Spørgsmålet til sidst er: Vil i elske jeres hjem og blive i det – eller vil i sælge det?
Fortløbende episodenummer: 4:8.

2016

03:30 Hotelinspektøren rykker ud

Hotel Celebrity, Bournemouth

Hotelinspektøren Alex Polizzi tager til Bournemouth for at hjælpe Hotel Celebrity med at få lidt glitter og glamour inden for dørene. Ejeren, den 67-årige Ken Robins, har brugt de seneste fem år på at renovere hotellet, der lover gæsterne en bid af Hollywood med blandt andet Casablanca Lounge og Divaz Restaurant. Da Alex ankommer, opdager hun, at Ken sagtens kan give den endnu mere gas på kendisfaktoren.

2015

04:20 Hotelinspektøren rykker ud

Grant Arms Hotel, Ramsbottom

For over to år siden overtog Charlotte Belcher Grant Arms Hotel. Hendes håb var at forvandle hotellets bar til et ‘pænt’ sted og dermed tiltrække et andet publikum, men hun har brug for Alex Polizzis hjælp.

2015

05:05 Rundt om Spanien

Med Alex Polizzi

Marbella er en turistmagnet, men Alex går bagom byen og får dens historie. Hun rejser også til det vestlige Andalusien, som underligt nok ikke er så besøgt af turister. I Jerez lærer Alex om sherry og om de andalusiske heste, inden turen går til den smukke by Sevilla.

2016

05:50 Godnat

2019

06:25 Franske loppefund

Engelsk livsstilsprogram

Mark Franks er vært i ‘Franske loppefund’, hvor tre dygtige tingfindere fra England drager til Frankrig for at dyste på loppemarkeder der. Hjemme i England får de så en dag til at få deres loppefund solgt.
Fortløbende episodenummer: 19:25.

2015

07:15 Animal Airport

Engelsk reportageserie fra Heathrow Lufthavn

Dyremodtagelsescentret i Heathrow Lufthavn er lufthavnens paskontrol for dyr – medarbejderne tjekker hvert år over 40 millioner dyr ind og ud. I denne episode skal Stuart forsøge at få en sjælden spøgelsesabe til hægterne igen. Ross har hænderne fulde med en vred kat, og Sian får sine første erfaringer med alpakaer, da centret modtager 35 af de uldne dyr på samme tid.

2013

07:45 Animal Airport

Engelsk reportageserie fra Heathrow Lufthavn

En hund med køresyge ankommer til centret – og Ann må gøre rent efter den. Fremtiden for en sydamerikansk papegøje skal besluttes, men Stuart og Michelle er i tvivl om papegøjens identitet. I mellemtiden tikker uret for en lille hund, der er for stor til dens boks.

2013

08:15 Superdyrlægen

De firbenedes bedste ven

Dyrlægen Noel Fitzpatrick er kendt for at kunne udføre mirakler og redde dyr, der er enten er meget syge eller kommet slemt til skade. Labradoren Mitzi har været involveret i et færdselsuheld, så hun må straks på operationsbordet. Den fire måneder gamle jagthund Hector har svært ved at gå, så han skal igennem en krævende rygoperation. Og den fire år gamle Leonberger Zola har kræft i det ene ben, men heldigvis kan Noel erstatte den syge knogle med et stykke metal.

2017

09:10 Superdyrlægen

De firbenedes bedste ven

Den fire år gamle Marley har fremskreden dysplasi i den ene albue, så ejeren Mel er bange for, at det er slut med at deltage i slædeløb, som Marley ellers elsker. Tilly er en Rhodesian Ridgeback og har en deform ryghvirvel. Hvis hun ikke bliver opereret med det samme, kan hun risikere at blive lam. Og endelig må Noel tilse det lille gadekryds Monti, der er kommet til skade med sit ene ben.

2017

XeeXee YouSee

Xee

14:00 Kongen af Queens Roast Chicken

Da Dougs chef ser, hvilken komiker han er, beder han ham om at “stege” ham på hans banket. Doug finder imidlertid ud af, at han ikke er så sjov, som han først troede. Vil Doug kunne “stege” sin chef?

14:30 Premier League optakt Premiere Premier League optakt

Varm op til dagens spændende Premier League kamp på Xee med vores vært Signe Vadgaard, der har inviteret eksperter i studiet til analyser og snak om den kommende kamp.

14:55 Premier League 2019-2020 Premiere R02: Sheffield United – Crystal Palace

Sheffield Utd-Crystal Palace, direkte fra Bramall Lane i Sheffiel. Har oprykkerne fra Sheffield United niveauet til at bide sig fast i Englands bedste fodboldrække? Næste test venter, når holdet tager imod Crystal Palace.

17:00 Premier League optakt Premier League optakt

Varm op til dagens spændende Premier League kamp på Xee med vores vært Signe Vadgaard, der har inviteret eksperter i studiet til analyser og snak om den kommende kamp.

17:25 Premier League 2019-2020 Premiere R02: Chelsea – Leicester City

Chelsea-Leicester, direkte fra Stamford Bridge i London. Kan Chelsea overgå sidste sæsons bedrifter uden Eden Hazard, og med tilgangen af Frank Lampard som holdets nye træner? Stamford Bridge danner ramme om et fremragende opgør, når Chelsea skal forsøge at hente tre point mod et Leicester-mandskab, der plejer at volde London-klubben store problemer.

19:30 Premier League nedtakt Premiere Premier League nedtakt

Vi sætter rundens hold og runder af for dagens Premier League kampe i vores studie.

20:30 Sunday – Fredericias afrikanske håb The Lionking

Bjarne vil have Thomas Gravesen til at være træner i Fredericia, så Frederik bliver fyret. Aftalen med Gravesen viser sig dog at være lidt sværere at lukke, end Bjarne havde regnet med. Sunday har trænet hårdt og er endelig ved at være klar til at komme på banen, men så sker der noget uventet.

21:00 Fuhlen og Mandel går All In Premiere NBA Basketball

NYE AFSNIT: Christian og David går 100 procent street i jagten på den ultimative Basketball oplevelse, når de tager til Los Angeles for at opleve legendariske Los Angeles Lakers spille mod mindst lige så legendariske Chicago Bulls. Med udsigt til Hollywood Hills “solrige” Venice Beach er humøret højt da de drager afsted – og selv ikke en lille bitte regnbyge (den er kæmpe!) kan ødelægge den gode stemning.

21:30 Fuhlen og Mandel går All In Premiere MLB Baseball

NYE AFSNIT: New York Yankees er et af de mest kendte sportsbrands i verden. Lige siden 1903 har det legendariske baseballhold underholdt og fascineret indfødte New Yorkere og fans fra hele verden. Så Christian er klar, da David inviterer ham en tur til Det Store Æble for at opleve kampen, stemningen og ikke mindst maden på Yankee Stadium i The Bronx. Naturligvis skal drengene også på egen krop prøve, hvor svært det egentlig er at ramme en baseball.

22:00 Tears of the Sun

A.K. Walthers er krigshelt og officer i det amerikanske frømanskorps – The Navy S.E.A.L.S. Hans enhed sendes til det krigshærgede Nigeria for at redde den amerikanske statsborger Dr. Lena Kendricks ud af landet, inden det er for sent.
Men da den hårdhudede Walthers og hans enhed når frem, nægter Hendricks at forlade sin farm, der fungerer som tilflugtsted for krigens ofre. Tværtimod bønfalder hun Walthers at eskortere flygtningene på en farefuld flugt gennem junglen mod Camerouns grænse.

00:30 Høj Pistolføring

Politibetjenten Frank Drebin, med den klippefaste kæbe og den lige så urokkelige hjerne, falder over en attentatplan mod dronning Elizabeth. Nu sættes alt ind for at redde den engelske højhed!

02:15 The Librarians The Librarians and the Rule of Three

En gruppe konkurrencedygtige gymnasieelever begynder at underminere hinanden med magi, så bibliotekarerne må gribe ind, før en katastrofe opstår og rammer dem alle.

03:15 The Librarians The Librarians and the Heart of Darkness

Bibliotekarerne støder på huset der har været kilden til legenden bag ALLE hjemsøgte huse nogensinde og de beslutter sig for, at ødelægge det, før det er for sent.

04:10 The Librarians The Librarians and the City of Light

En efterforskning af en savnet person afslører, hvad der muligvis kunne være en invasion fra rummet i en lille afsides by.

05:05 The Librarians The Librarians and the Loom of Fate

Dulaque ændrer skæbnens gang, hvilket får Baird til at bevæge sig gennem alternative tidslinjer, der viser bibliotekarernes forskellige diverse skæbner – samt hendes egen uundgåelige endeligt.

Sæsonafslutning

06:00 Raising Hope Sex, Clown and Videotape

Da Burt og Virginia opdager, at deres opbevaringsskab er på auktion, finder de også ud af, at de har forlagt en personlig og inkriminerende hjemmevideo i skabet, der nu er faldet i hænderne på et andet par. Imens forsøger Sabrina at finde grunden til, at Jimmy går i søvne.

06:25 Raising Hope Arbor Daze

Spøgelset af Arbor Day datid, nutid og fremtid besøger Sabrina midt om natten, efter at hun tager afstand til den måde, som Chance-familien fejrer deres “tree-theme” ferie på.

06:55 Raising Hope Making the Band

Burt modtager et uventet besøg fra Smokey Floyd, der nu er en tidligere narkoman, og som ønsker undskylde for deres sidste møde. Imellemtiden, opdager Jimmy og Sabrina, hvor dyrt det er at holde en børnefødselsdag, så Burt og Virginia tilbyder at holde det billigt. Men da deres billige entertainere falder til jorden, er det op til Smokey og vennerne at redde festen.

07:25 Influencers Influencers 2, 4

Anna er inde i en svær periode. Hun føler sig ensom og savner at være en del af gymnasielivet som hendes jævnaldrende venner. Fredrik vil lave en seriøs video til sine fans, hvor han fortæller om nogle hårde ting i sit liv, men han har svært ved at være seriøs over for kameraet. Anne tager til forpremieren på Hella Joofs nye film for at blive set af pressen og fortælle om sin nye blog, og Tina Maria skal til et aften-event hos Bodyshop.

07:55 Et umage par Charma Loves Greb

Dharma prøver ihærdigt på at gøre Gregs fødselsdag helt speciel.

08:25 Et umage par Boxing Dharma

Dharma har dårlig samvittighed efter at miste besindelsen, og Larry bliver udnyttet af nogle ledere, til at smigre sig ind på Edward.

08:55 Proven Innocent A Cinderhella Story

Injustice Defence Group tager sagen om en pige, der er dømt for mordet på sin mor. Imens er Madeline fanget i en virvelvind af drama, imens hun forsøger at stoppe Bellows og opretholde hendes forhold til Dylan. Samtidig finder hun ud af en chokerende nyhed om en tidligere klassekammerat.

09:55 MacGyver Scissors

Riley forsvinder, efter at kineserne opdager at et cybervåben er blevet stjålet fra NSA, og regeringen mener, at holdets hacker er ansvarlig. Mac, Wilt og Jack sætter sig for at modbevise dem … og opdager, at de har ret.

10:50 Et umage par Dutch Treat

Dharma og Greg beslutter sig for hver især at betale deres regninger med deres egne penge.

11:20 Et umage par Premiere The Box

Dharma finder en låst boks som Greg har holdt skjult for hende – hvad mon den indeholder?

Sport på TV og Streaming i dag

Sport på TV og Streaming i dag

TV 2 SportTV 2 Sport
Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
13:00 Golf - European Tour
Viasat GolfViasat GolfStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
13:00 Golf - European Tour
Eurosport 1Eurosport 1Eurosport Player
TV3 SportTV3 SportStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
13:55 Superliga
Eurosport 2Eurosport 2Eurosport Player
13:59 Superliga
Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
14:30 Porsche Carrera Cup Scandinavia
XeeXee YouSeeStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
Canal 9Canal 9Eurosport Player
15:00 Superliga
TV3 MaxTV3 MaxStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
15:00 IAAF Diamond League
Eurosport 1Eurosport 1Eurosport Player
TV3 SportTV3 SportStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
16:00 3F Superliga - opfølgning
Eurosport 2Eurosport 2Eurosport Player
16:03 Motocross
Eurosport 2Eurosport 2Eurosport Player
TV3+TV3+Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
17:00 3F Superliga optakt
Eurosport 1Eurosport 1Eurosport Player
Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
17:25 Premier League
XeeXee YouSeeStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
17:30 Premier League
TV3 SportTV3 SportStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
17:55 Bundesliga Fodbold
TV3+TV3+Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
18:00 Superliga
Canal 9Canal 9Eurosport Player
18:05 Superliga
Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
19:00 Major League Baseball
Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
20:00 IndyCar
TV3 MaxTV3 MaxStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
20:00 IndyCar
TV3+TV3+Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
20:00 3F Superliga - opfølgning
Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
20:30 Sportsmagasin
TV3+TV3+Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
20:30 Onside
Viasat GolfViasat GolfStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
21:30 USGA Championship
Eurosport 1Eurosport 1Eurosport Player
21:33 Cykling
Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
22:00 Tennis - ATP Tour
TV3 SportTV3 SportStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
22:00 Tennis - ATP Tour
*Netflix
04:00 Major League Soccer

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt, Streaming

3
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
tlk

D.1 januar kommer der nye afsnit af serien Luther med Idris elba (Den nye James Bond?) på BBC one. Den kan muligvis også ses på Netflix da de nogle gange køber BBC serier. F.eks serien Bodyguard Ville før streaming være blevet sendt på DR men Netflix købte den

Anders

Jeg forestiller mig at der er størst chance for at den nye sæson 5 af Luther kommer på Netflix, da de 4 første sæsoner allerede er på Netflix. Jeg ser i hvert fald frem til at se de nye afsnit

tlk

Har set de 3 første afsnit af sæson 5 på BBC one. Det var rigtig godt underholdning. Sidste afsnit blev ikke optaget da der ikke var noget signal på min parabol den aften. DR2 har sendt de andre miniserier af Luther. mon ikke de vil sende den nye sæson snart?