TV-Programoversigt

TV Guide for DR1

TV Guide

DR1 programoversigt

Klik på programtitel for at læse programomtale.

I Dag torsdag 6. maj
01:30
Sherlock Holmes: Den adelige ungkarl

Engelsk krimi fra 1992.
(The Casebook of Sherlock Holmes: The Eligible Bachelor)
Lord Robert St. Simons unge brud forsvinder midt under bryllupsfrokosten. Det er en oplagt sag for den diskrete Sherlock Holmes, især da han opdager, at den forladte brudgoms tidligere liv er fuldt af dystre hemmeligheder.
Sherlock Holmes: Jeremy Brett.
Dr. Watson: Edward Hardwicke.
Helena/Agnes. Anna Calder-Marshall.
Instruktion: Peter Hammond.

03:15
Kender Du Typen? 2020 – med dyt og dyppelse

Et underbid på 2,5 cm, Disney-brætspil og gamle ungdomsfotos. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup stifter bekendtskab med lidt af hvert i forsøget på at regne ud, hvilken kendt dansker der bor med hund og kæreste i Københavns Sydhavn.
Vært: Mads Steffensen

03:45
I hus til halsen V (8:8)

I Glamsbjerg på Vestfyn sidder Agnes Støvlbæk Pedersen i hus til halsen. Hun købte det blåmalede bjælkehus sammen med eksmanden, Jakob Asmussen, i 2007, og mens de løbende renoverede huset, voksede familien fra to voksne og ét barn til to voksne og tre børn. Alt var godt – og parret blev gift i sommeren 2014. Seks uger efter brylluppet meddelte Jakob, at han ville skilles.
Agnes blev siddende i huset, men presset på hende voksede, og efter godt et år måtte hun smide håndklædet i ringen og sætte huset til salg. Endnu et års tid – og et utal af ‘åbne huse’ – senere kontakter hun ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester. Hun har brug for hjælp til at gøre huset salgbart.

04:30
Hammerslag 2017 (10)

Hammerslag står i denne uge i klimaets tegn, når mæglerne skal gætte priser på tre energivenlige huse. Vi starter med et nyt og stilrent rækkehus i grønne omgivelser ved Bygholm Søpark i Horsens, før vi kører til Mårslet ved Aarhus. Her er en gammel staldbygning blevet omdannet til bolig for en kernefamilie, som også har ført genbrugstanken igennem indendørs. Til sidst skal vi til Ebeltoft, hvor Danmarks første såkaldte passivhus ligger – og så endda et arkitekttegnet et af slagsen.
Vært: Christian Degn

05:10
Udsendelsesophør
05:10
Husdrømme (7:8)

Svensk livsstilsserie.
Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Miaad og Oriana. Miaad vil gerne vise sin kone, at han er i stand til at bygge deres livs drømmehus, men han vælger at begynde i mindre skala, nemlig med et lille hus i et klassisk kolonihaveområde i Malmø. Det viser sig dog, at selv om huset er lille, er udfordringer store!

06:10
Kriminelt: Vaneforbryderen fra Vendsyssel

Kuno er røget ind og ud af fængsel så mange gange, at han efterhånden har tilbragt halvdelen af sit voksne liv bag tremmer. Nu ser han med skam sin kriminelle fortid i øjnene, for han er ude og har sat sig for at lægge kriminaliteten endegyldigt bag sig.

06:40
Morgentræning: Alfred Nordhøj Kann – elastiktræning / træning for de unge

“Alfred Nordhøj Kann har altid en træningselastik med i rygsækken. I dag laver Rikke Hørlykke en effektiv rutine med elastik som alle kan bruge.Hver dag har Rikke Hørlykke en ny kendt gæst i studiet. De er klar til, sammen med dig, at skyde dagen i gang med bevægelse og træning.”

07:00
TV AVISEN Morgen
09:05
Morgensang med Kaya og Ole

Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to sange efter en kort opvarmning.
Det var en lørdag aften/ Mest ondt

09:20
Morgentræning: Alfred Nordhøj Kann – elastiktræning / træning for de unge

“Alfred Nordhøj Kann har altid en træningselastik med i rygsækken. I dag laver Rikke Hørlykke en effektiv rutine med elastik som alle kan bruge.Hver dag har Rikke Hørlykke en ny kendt gæst i studiet. De er klar til, sammen med dig, at skyde dagen i gang med bevægelse og træning.”

09:40
Store bæster – de sidste giganter (3:3)

Britisk naturserie fra 2018.
(Big Beasts: Last of the Giants)
Hvad betyder størrelse i dyreverdenen? Overalt på jordkloden findes der kæmper. Dyr, hvis kroppe slår alle rekorder. Biologen Patrick Aryee går på jagt efter nogle af verdens største dyr – for at finde ud af, hvorfor størrelsen er så vigtig i naturen. På det afrikanske kontinent opsøger han hvidhajer, giraffer og elefanter. Hvilke udfordringer står naturens giganter over for?

10:30
Skattejægerne

Sæson 10.
I marskandiserbutikken Lykkegaard i Nordjylland gør Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen klar til sæsonåbning. Butikken bugner af “nye gamle varer”, og kunderne står i kø. Retro-forhandlerne Helle Vilsbæk og Michael Christiansen besøger sjællandske kolleger, og falder pladask for brugt interiør fra en stor amerikansk kaffe-kæde. Og så er Rikke Fog og Frede Rasmussen taget på indkøbstur i Jylland for at finde sjove og sjældne ting til butikken.

11:00
Auktionssommer (2:8)

Svensk dokumentar fra 2018.
(Auktionssommar)
På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

12:00
TV AVISEN
12:10
Søren Ryge: Hestemanden

Carsten har heste, og det er belgiske heste. De største og stærkeste af alle heste. Han bruger dem, som bønderne har gjort det i århundreder. Pløjer, harver, sår, kører. Han gør det, fordi han elsker sine heste og har gjort det hele livet.
Sendt første gang 03.07.14

12:45
Nak & Æd – en multe ved Knebel Vig (5:8)

Sæson 2 (2011).
Det er sidst i august og sensommer. Jørgen og Nikolaj har besluttet sig for at gå i vandet for at nakke multer. De to slår lejr på et af Danmarks bedste steder for harpunfiskeri: Kebel Vig på Djursland. Men ingen af dem har prøvet at harpunere før, så denne gang får de hjælp af hele to erfarne dykkere.
Sendt første gang 04.12.11

13:15
I hus til halsen VI (1)

Kan man sælge et hus med 95 pytonslanger i kælderen?
Det er den ret usædvanlige udfordring som ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester står overfor i dette program, hvor slangeavler Asbjørn Eilersen i det naturskønne, østjyske Hinnerup har bedt om hjælp af “I hus til halsens” eksperter. Efter 500 dage på markedet har der kun været meget få fremvisninger, og Asbjørns situation bliver mere og mere kritisk som tiden går. Nu håber han, at Jesper og Søren kan hjælpe ham med at få huset solgt, så han kan komme videre med sit liv.

14:00
Hammerslag 2017 (11)

Hammerslag er klar med 10 friske programmer, og åbner efterårssæsonen på Bornholm – solskinsøen, som lokker turister og husejere til med sin charme og unikke natur. Mæglerne skal først gætte prisen på en ferielejlighed midt i hyggelige Svaneke, hvorefter turen går til hovedstaden Rønne og et stort hus med militær, bæk og bøgetræer i baghaven. Aftenen slutter ved et lille fint sommerhus i Sandkås på det nordlige Bornholm med en smuk udsigt over Østersøen.
Vært: Christian Degn

14:45
Kender Du Typen? 2020 – med filler og følelser

Hårgødning, fillers og tv-programmet Sporløs. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup stifter bekendtskab med lidt af hvert i deres forsøg på at regne ud, hvilken kendt dansker der bor med kæreste og bonusdatter i Vanløse.
Vært: Mads Steffensen

15:20
Sherlock Holmes: Pengeafpressernes konge

Engelsk krimi fra 1991.
(Sherlock Holmes: The Master Blackmailer)
Kun få forbrydere har udmanøvreret Sherlock Holmes. Pengeafpresseren Charles Augustus Milverton er en af dem. Ved hjælp af en samling delikate breve truer han nu med at ødelægge en ung society-dames bryllup. Holmes må gribe til en desperat udvej.
Sherlock Holmes: Jeremy Brett.
Dr. Watson: Edward Hardwicke.
Charles Augustus Milverton: Robert Hardy.
Instruktion: Peter Hammond.

17:05
Jordemoderen II (3:10)

Engelsk dramaserie fra 2013.
(Call the Midwife)
I slutningen af 1950’erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

18:00
Skattejægerne (1:10)

Sæson 11.
I aften i Skattejægerne krydser Helle Vilsbæk og Michael Christiansen Østersøen for at jagte svenske skatte til deres butik i Svaneke. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel er taget på tur til Nordjylland og får købt et køretøj med hjem, han ellers aldrig handler med. Lisa Rasmussen og Jesper Bo Hansen fra Antik, Form & Design må løbe stærkt, når de kæmper med mange andre designentusiaster om at få fat på de gode møbler på et loppemarked.

18:30
TV AVISEN

TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:55
Vores Vejr

DR’s vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05
Aftenshowet

DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00
Høgh og astronauten – min krop til grænsen (1:6)

Forestil dig at springe ned i en iskold havn fra 15 meters højde. Det er udfordringen for ESA-astronaut Andreas Mogensen og sportsvært Josefine Høgh, når de møder cliffdiveren Magnus Gardarsson. I seks programmer udfordrer en række ekstraordinære danskere de to, for at se hvad der sker, når de tager deres krop helt til grænsen?

20:30
Fuhlendorffs store sofaeksperiment (1:3) – Kampen mod skridttælleren

Christian Fuhlendorff skruer helt ned for aktiviteten, men det er svært at holde sig under 1500 i hverdagen. Han må tage utraditionelle metoder i brug og han søger blandt andet hjælp hos en pælesidder, der kan det der med at holde sig helt i ro.

21:00
TV AVISEN

TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25
Mit liv på nettet: Tør jeg dele billeder af mit barn? (5:6)

Er du bekymret for at dele billeder af dit barn på sociale medier?
Det er Ulla Essendrop. Hun ved bare ikke helt, hvad der kan ske ved det. For hvilke rettigheder vi har over det indhold, vi deler på de sociale medier? Ulla besøger en kvinde, der har oplevet, at billeder af hendes barn blev misbrugt til at afpresse en mand. Og så taler hun med en 7. klasse om, hvad de tænker, når deres forældre eller bedste forældre deler billeder af dem på Facebook.
Gennem seks afsnit forsøger Ulla Essendrop at får svar på sine egne dilemmaer på sociale medier i serien “Mit liv på nettet”. Hun elsker at bruge sociale medier, men er også bekymret for den magt, de kan have over os.

21:55
Det Politiske Talkshow

Programmet, der dykker ned i aktuelle politiske problemstillinger og dagsordener på Christiansborg. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om deres udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar.

22:30
Det kringlede hus

Britisk krimi fra 2017.
(Crooked House)
Den rige patriark Aristide Leonides dør under mystiske omstændigheder. Hans barnebarn Sophia overtaler sin gamle elsker, privatdetektiven Charles, til at rejse til familiens gods for at efterforske dødsfaldet. Blandt de tre generationer af Leonides-dynastiet hersker der en giftig atmosfære af bitterhed, nag og jalousi. Der er ikke mangel på motiver eller mistænkte – kan Charles finde morderen, inden han eller hun slår til igen?
Medvirkende: Max Irons, Stefanie Martini, Glenn Close m.fl.
Instruktion: Gilles Paquet-Brenner.

Film

Film på DR1 TV-Guide

Herunder kan du se en TV-Guide for kommende film på DR1. Husk du kan gemme til din egen kalender ved at trykke på kalenderikonet ud for det enkelte program.

22:30
Det kringlede hus

Britisk krimi fra 2017.
(Crooked House)
Den rige patriark Aristide Leonides dør under mystiske omstændigheder. Hans barnebarn Sophia overtaler sin gamle elsker, privatdetektiven Charles, til at rejse til familiens gods for at efterforske dødsfaldet. Blandt de tre generationer af Leonides-dynastiet hersker der en giftig atmosfære af bitterhed, nag og jalousi. Der er ikke mangel på motiver eller mistænkte – kan Charles finde morderen, inden han eller hun slår til igen?
Medvirkende: Max Irons, Stefanie Martini, Glenn Close m.fl.
Instruktion: Gilles Paquet-Brenner.

fredag 7. maj
21:30
The Tourist

Amerikansk romantisk thriller fra 2010.
Den amerikanske matematiklærer Frank er overrasket, men bestemt ikke uinteresseret, da den veldrejede Elise lægger an på ham i en kupe på toget fra Paris til Venedig. Men der stikker noget under. Politiet jager Elises elsker, den snu storforbryder Alexander Pierce, og Elise er ude på at føre dem på vildspor. Ingen ved nemlig, hvordan Pierce ser ud, og snart har Frank både politiet og mafiaen efter sig.
Medvirkende: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany m.fl.
Instruktion: Florian Henckel Von Donnersmarck.

23:10
Kodenavn: Mercury

Amerikansk actionthriller fra 1998.
(Mercury Rising)
FBI-agent Art Jeffries er på spanden efter en gidselsituation, der gik galt. På en rutineopgave finder han en skrækslagen niårig dreng, Simon, hvis forældre er blevet myrdet af agenter fra National Security Agency. De er egentlig på jagt efter Simon, der er autist og ved et tilfælde har brudt NSA’s nye og ellers ubrydelige, hemmelige kode, kaldt ‘Mercury’. Jeffries redder ham, og snart er de to på hæsblæsende flugt, efterstræbt af politiet, FBI og NSA.
Medvirkende: Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes m.fl.
Instruktion: Harold Becker.

lørdag 8. maj
15:45
Min søsters børn

Dansk familiefilm fra 2001.
Erik Lund er en anerkendt professor i børnepsykologi. Da hans søster og hendes mand tager på ferie, får han mulighed for at afprøve sine teorier i praksis. Han har nemlig tilbudt at passe hendes fem børn i deres faldefærdige hus, men ved bestemt ikke, hvad han har sagt ja til. Og snart kommer Erik Lunds teorier om fri opdragelse på en hård prøve.
Medvirkende: Peter Gantzler, Wencke Barfoed, Niels Olsen, Lotte Andersen m.fl.
Instruktion: Tomas Villum Jensen.

mandag 10. maj
00:25
Annika Bengtzon: Nobels testamente

Svensk krimi fra 2012 efter Liza Marklunds roman.
Kriminalreporter Annika Bengtzon dækker den årlige Nobelfest, da hun bliver vidne til et opsigtsvækkende dobbeltmord. Den kontroversielle, israelske nobelpristager Aaron Wiesel og nobelkomitéens formand, Caroline von Behring, bliver skudt. Alle tror, at Wiesel var mål for angrebet, men Annika bliver efterhånden overbevist om, at Von Behring var det virkelige mål. Jo nærmere Annika kommer sandheden, desto farligere bliver det.
Instruktion: Peter Flinth.

15:35
En morders hænder

Engelsk krimi fra 1990.
(Hands of a Murderer)
Mesterdetektiven Sherlock Holmes må i aktion, da det lykkes hans ærkefjende professor Moriarty at undslippe galgen. Moriarty bortfører Holmes’ bror, Mycroft, for at få fingrene i en vigtig efterretningshemmelighed. Og med dr. Watson ved sin side bliver Holmes blandet ind i en intrige, hvor ingen helt er den, han giver sig ud for at være.
Sherlock Holmes: Edward Woodward.
Dr. Watson: John Hillerman.
Moriarty: Anthony Andrews.
Instruktion: Stuart Orme.

tirsdag 11. maj
22:00
Annika Bengtzon: Prime time

Svensk krimi fra 2012 efter roman af Liza Marklund.
Det er sankthansaften, og ti personer er samlet til en tv-optagelse på et afsidesliggende slot. Næste morgen findes programredaktøren skudt. Kriminalreporter Annika Bengtzon får til opgave at dække historien, men snart får hun at vide, at hendes veninde Anne Snapphane er en af de ti mistænkte. Da politiet sætter alle undtagen Anne på fri fod, er det op til Annika at rense sin venindes navn.

torsdag 13. maj
22:30
Unge Astrid

Svensk spillefilm fra 2018.
Forfatteren Astrid Lindgren møder som ung meget modgang i sit liv. Trods tidens forventninger og religiøse påbud kæmper hun bravt for det, som hun synes er rigtigt.
Medvirkende: Alba August m.fl.
Manuskript: Kim Fupz Aakeson.
Instruktion: Pernille Fischer Christensen.
Produktion: Nordisk Film.

fredag 14. maj
21:30
Erin Brockovich

Amerikansk autentisk drama fra 2000.
Erin er alenemor uden uddannelse, men hendes gå-på-mod sikrer hende et job som assistent hos en sagfører. Her finder hun nogle henlagte sygejournaler, som leder hende på sporet af en gigantisk forureningssag, der belejligt er fejet ind under gulvtæppet. Erin starter et felttog mod et stort energiselskab, der sender en hær af sagførere og andre hårdtslående folk imod hende i kampen om historiens største erstatning på 333 millioner dollars.
En utrolig, men sand historie med den Oscar-belønnede Julia Roberts.
Medvirkende: Julia Roberts, Albert Finney,Aaron Eckhart m.fl.
Instruktion: Steven Soderbergh.

23:35
True Crime

Amerikansk thriller fra 1999.
Journalisten Steve Everett roder gevaldigt med sit privatliv, men som reporter er han skarp og kompromisløs. Everett får til opgave at skrive en artikel om en dødsdømts sidste timer, inden han skal henrettes ved midnat. Det er tænkt som en rutinehistorie, men snart bliver Everett sikker på, at manden er uskyldig. Kan han nå at bevise det, inden det er for sent?
Medvirkende: Clint Eastwood, Isaiah Washington, Denis Leary m.fl.
Instruktion: Clint Eastwood.

lørdag 15. maj
16:10
Min søsters børn i sneen

Dansk familiefilm fra 2002.
Lige før familien skal på skiferie, brækker far benet. Og da mor ikke kan klare syv børn alene, bliver børnenes onkel, børnepsykologen Erik Lund, bedt om at træde til og tage med de fem største til Norge. Den første, de møder, er børnenes ærkefjende fru Flinth, der er på kurophold sammen med nogle veninder. Men en uge i selskab med fru Flinth er mere, end børnene kan bære.
Medvirkende: Peter Gantzler, Lotte Andersen, Wencke Barfoed, Niels Olsen m.fl.
Instruktion: Tomas Villum Jensen.

søndag 16. maj
01:30
Erin Brockovich

Amerikansk autentisk drama fra 2000.
Erin er alenemor uden uddannelse, men hendes gå-på-mod sikrer hende et job som assistent hos en sagfører. Her finder hun nogle henlagte sygejournaler, som leder hende på sporet af en gigantisk forureningssag, der belejligt er fejet ind under gulvtæppet. Erin starter et felttog mod et stort energiselskab, der sender en hær af sagførere og andre hårdtslående folk imod hende i kampen om historiens største erstatning på 333 millioner dollars.
En utrolig, men sand historie med den Oscar-belønnede Julia Roberts.
Medvirkende: Julia Roberts, Albert Finney,Aaron Eckhart m.fl.
Instruktion: Steven Soderbergh.

05:20
Udsendelsesophør
mandag 17. maj
00:25
Annika Bengtzon: Prime time

Svensk krimi fra 2012 efter roman af Liza Marklund.
Det er sankthansaften, og ti personer er samlet til en tv-optagelse på et afsidesliggende slot. Næste morgen findes programredaktøren skudt. Kriminalreporter Annika Bengtzon får til opgave at dække historien, men snart får hun at vide, at hendes veninde Anne Snapphane er en af de ti mistænkte. Da politiet sætter alle undtagen Anne på fri fod, er det op til Annika at rense sin venindes navn.

fredag 21. maj
21:30
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
23:30
Before I Go to Sleep

Britisk thriller fra 2014.
Christine vågner op i sin seng uden at genkende manden ved sin side. Han fortæller, at hans navn er Ben – og at han er hendes mand. Christine har fået hukommelsestab efter en ulykke for mange år siden. Hver morgen vågner hun uden at kunne huske noget. Men ved hjælp af et videokamera forsøger hun at stykke sit liv sammen. Og snart opdager hun noget, der får hende til at mistro alle omkring sig.
Medvirkende: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong m.fl.
Instruktion: Rowan Joffe.

lørdag 22. maj
16:15
Min søsters børn i Ægypten

Dansk familiefilm fra 2004.
Da far ved et uheld ikke kommer med flyet og de fem ældste unger til Ægypten, står de pludselig alene i Cairos lufthavn. Gode råd er dyre! Men ved et held (eller måske uheld) er familiens snobbede nabo fru Flinth med samme fly. Og så bliver det en helt anden ferie, end nogen havde forventet.
Medvirkende: Lotte Andersen, Wencke Barfoed, Niels Olsen, Neel Rønnholt m.fl.
Instruktion: Kasper Barfoed.

søndag 23. maj
23:45
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Vi har typisk programoversigt for en hel måned. Med forbehold for programændringer.

Sport

Sport på DR1 – TV-Guide

søndag 9. maj
21:40
Sportsmagasinet

Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden.
Vært: Josefine Høgh.

torsdag 13. maj
14:00
Pokalfinale: Randers FC – Sønderjyske, direkte

Dansk fodbolds største enkeltstående klubkamp bliver i år spillet på stadion i Aarhus, hvor Randers FC og SønderjyskE har kæmpet sig frem som de to hold i pokalfinalen. Udover æren og de mange traditioner, er der i denne sæson en ekstra gevinst i form af europæisk gruppespil og et tocifret millionbeløb til den vindende klub, så alt er lagt til rette for en spændende finale, hvor der skal findes en vinder denne eftermiddag. SønderjyskE kan vinde Sydbank pokalen for andet år i træk, men Randers har haft en god sæson, som kan fuldendes med et trofæ til pokalskabet.
Kommentatorer: Andreas Kraul

søndag 16. maj
21:40
Sportsmagasinet

Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden.
Vært: Josefine Høgh.

torsdag 20. maj
23:00
Sportsmagasinet

Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden.
Vært: Josefine Høgh.


Søg


I Dag torsdag 6. maj

01:30
DR1
Sherlock Holmes: Den adelige ungkarl

03:15
DR1
Kender Du Typen? 2020 – med dyt og dyppelse

03:45
DR1
I hus til halsen V (8:8)

04:30
DR1
Hammerslag 2017 (10)

05:10
DR1
Udsendelsesophør

05:10
DR1
Husdrømme (7:8)

06:10
DR1
Kriminelt: Vaneforbryderen fra Vendsyssel

06:40
DR1
Morgentræning: Alfred Nordhøj Kann – elastiktræning / træning for de unge

07:00
DR1
TV AVISEN Morgen

09:05
DR1
Morgensang med Kaya og Ole

09:20
DR1
Morgentræning: Alfred Nordhøj Kann – elastiktræning / træning for de unge

09:40
DR1
Store bæster – de sidste giganter (3:3)

10:30
DR1
Skattejægerne

11:00
DR1
Auktionssommer (2:8)

12:00
DR1
TV AVISEN

12:10
DR1
Søren Ryge: Hestemanden

12:45
DR1
Nak & Æd – en multe ved Knebel Vig (5:8)

13:15
DR1
I hus til halsen VI (1)

14:00
DR1
Hammerslag 2017 (11)

14:45
DR1
Kender Du Typen? 2020 – med filler og følelser

15:20
DR1
Sherlock Holmes: Pengeafpressernes konge

17:05
DR1
Jordemoderen II (3:10)

18:00
DR1
Skattejægerne (1:10)

18:30
DR1
TV AVISEN

18:55
DR1
Vores Vejr


I samme kategori

Back to top button