TV-Programoversigt

TV Guide for DR1

TV Guide

DR1 programoversigt

Klik på programtitel for at læse programomtale.

I Dag søndag 22. maj
05:55
Alene i vildmarken USA VIII (11:12)

Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021.
(Alone VIII)
Der er kun tre deltagere tilbage i overlevelseseksperimentet. Mens en kæmper med savnet af sine kære, truer et nyt rovdyr en andens levetid i konkurrencen. Hvem holder ud og vinder præmien på 500.000 dollars?

07:00
Alene i vildmarken USA VIII (12:12)

Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021.
(Alone VIII)
Gense nogle af de mest utrolige og faretruende øjeblikke i Alene i vildmarkens historie – fra følelsesmæssige sammenbrud, populære shelterkonstruktioner, overlevelses-tricks og sammenstød med vilde dyr. Og ikke mindst de rørende vinderøjeblikke.

08:00
TV AVISEN

TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:20
Taggart: Bortførelsen

Skotsk krimi fra 2008.
(Taggart: Cold Reader)
Da en ung kvinde bliver bortført, bliver Matt Burkes team kontaktet af det kendte spiritistiske medium Clare Vorland, der hævder, at hun kan hjælpe med at opspore pigen. Burke er overbevist om, at Clare er en fupmager, men da hun forsyner politiet med vigtige spor, må han spørge sig selv, om hun måske alligevel har særlige evner.
Matt Burke: Alex Norton.
Jackie Reid: Blythe Duff.
Robbie Ross: John Michie.
Stuart Fraser: Colin McCredie.
Instruktion: Adrian McDowall.

09:10
Taggart: Notesbogen

Skotsk krimi fra 2008.
(Taggart: Grass)
Robbie samler en kvinde op på en bar – og næste morgen er hans notesbog med navnene på alle hans meddelere i byens underverden forsvundet. Snart bliver en af meddelerne likvideret, og Robbie frygter, at det skyldes tyveriet af hans notesbog. Kan Robbie opklare sagen, inden hans karriere bliver dens næste offer?
Matt Burke: Alex Norton.
Jackie Reid: Blythe Duff.
Robbie Ross: John Michie.
Stuart Fraser: Colin McCredie.
Instruktion: Ian Madden.

10:00
Til gudstjeneste med Paula Larrain i Hellig Kors Kirke

Kristendommens retorik er noget helt særligt. Og noget der optager Nørrebro præst Jens Andreas Christensen meget. Derfor har Paula Larrain i dag inviteret litteraturhistoriker Erik A. Nielsen med til gudstjeneste. Sammen taler de nærmere om forbindelserne mellem litteratur, billedkunst og teologi.

11:00
Vilde haver – gør det selv: Sådan skaber du en vild altan

Byrummet giver ikke meget plads til den vilde natur og insekterne. I dette program viser havedesigner og biolog Katrine Turner dig, hvordan du kan skabe en vild tankstation (fødekilder) for sommerfugle, humlebier og andre insekter på din altan. Byd vildskaben velkommen og få et sjovere byrum med smukke planter og en livlig summen.

11:15
Den store juniorbagedyst – Så er det weekend!

Den garvede bagedystveteran Mette Blomsterberg er dommervikar i ugens program, som står i weekendens tegn. I den hemmelige udfordring dyster deltagerne om at bage flest pandekager på tid, og en lille forglemmelse får stor betydning for en af juniorbagerne. I mesterværksudfordringen bliver dommerne udfordret med både søde og sure lækkerier, når deltagerne skal bage kager med weekendens yndlingsslik.

12:00
TV AVISEN

TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15
Fællessang

I mere end 40 år har danskerne sunget med på tv-2s sange, og i aften skal vi synge sammen med dem i Fællessang, når de spiller nogle af deres største hits. Vi skal også til “Venedig og dø” sammen med Hjørring revyen, og så skal vi både synge klassiske salmer som “Sommersalme” og nye klassikere som “I morgen er der også en dag.” Vi lover både dans, smukke øjeblikke og festlig stemning, alt sammen pakket ind i fællessang, fredag kl. 20.00 på DR1.

13:15
American Song Contest (1:8)

Amerikansk sangkonkurrence fra 2022.
(American Song Contest 2022)
56 sangere, duoer og bands – fra nye talenter til internationale navne som Sisqó, Michael Bolton og Macy Gray – dyster om at vinde den amerikanske version af Melodi Grand Prix. Rapperen Snoop Dogg og Kelly Clarkson er værter ved showet.

14:40
Unge Morse III (1)

Engelsk krimi fra 2016.
(Endeavour)
Endeavour Morse har trukket sig tilbage fra politiarbejdet. Den unge kriminalbetjent er stærkt desillusioneret efter sagen, hvor han kom under falsk anklage for mord. Men da en kvindelig buskonduktør findes myrdet, kan den tænksomme Oxford-opdager alligevel ikke lade være med at blande sig i efterforskningen.
Endeavour Morse: Shaun Evans.
Fred Thursday: Roger Allam.
Jim Strange: Sean Rigby.

16:10
Historien om Grønland og Danmark (4:4)

Årene 1960-1979
Grønland skal være et moderne land på højde med Danmark, og i 1960’erne rejser tusindvis af danskere til Grønland for at opbygge samfundet. Mange grønlændere forlader deres gamle liv i bygderne og skifter fangst og jagt ud med et job i fiskeindustrien og en lejlighed i byen. Men under overfladen lurer oprøret. For det er ikke alle, der mener, at man kan bygge et lille Danmark i Grønland.

17:05
Sanditon II (6:6)

Britisk dramaserie efter Jane Austens ufuldendte roman.
Alisons romantiske drømme er knuste, og hun gør sig klar til at rejse fra Sanditon. Charlotte funderer over, hvordan livet på Heyrick Park kommer til at forme sig. Og da Sidney Parkers ejendele ankommer til Sanditon, gør Georgiana en chokerende opdagelse. Esthers fremtid ser mørk ud, efter Edwards skumle planer har båret frugt. Med så meget på spil, hvordan vil kvinderne tackle de udfordringer, de går i møde?

18:00
Spise med Price, egnsretter: Fyn

På jagt efter egnsretter. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige – ja endda besynderlige – egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det.
I dagens program skal vi til Fyn og lave Boghvedegrød, Prossekage, Maksintorsk og Løwtenspandekanger. Brødrene kommer også i klammeri med en fynsk knallertbande, og Adam får sig en ufrivillig tur i havnen.

18:30
TV AVISEN

TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00
Vores mystiske planet (2:5)

New Zelandsk naturserie fra 2019.
(Mysterious Planet)
Vores planet gemmer stadig på mange mysterier. I 2009 opdager havbiologer noget usædvanligt. Den største samling af hvalhajer, man nogensinde har set. Mere end 400 af dem. Og alle samlet ét sted. Lige ud for Mexico. Men hvorfor er de her? For at finde svaret må vi begive os ud på en episk rejse til en svunden civilisation og dens hellige undervandsverden. Hjemsted for uhyrer og fremmede livsformer.

20:00
Krag & Virkner (1:4)

Historisk dramadokumentarisk serie om Jens Otto Krag og Helle Virkner.
Statsministeren og filmstjernen bliver et par – måske århundredets kærlighedshistorie. Krag er et politisk talent, der vil ændre det fattige Danmark, han vokser op i. Virkner er en ung ambitiøs skuespiller, som skal navigere i en verden styret af mænd. Da de møder hinanden, ændrer det både deres og danskernes liv. Det ambitiøse og glamourøse par får over tre vigtige årtier stor indflydelse på Danmarks udvikling.

21:00
21 SØNDAG

DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:36
Søndagsvejr

DR’s vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:40
Sportsmagasinet

Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden.
Vært: Tobias Hansen

22:10
Hvem myrdede Alan Conway? (4:6)

Britisk krimiserie fra 2022.
(Magpie Murders)
To begravelser er planlagt. Den ene for Sir Magnus Pye, den anden for Alan Conway. Andreas presser Susan for at flytte med til Kreta, mens hendes chef Charles ønsker, at hun siger ja til jobbet som direktør, når City World Media køber forlaget. Sammen tager Charles og Susan til Alans begravelse. Men der venter Susan flere meget ubehagelige overraskelser efter begravelsen.

23:00
Maria Wern: Fremmed fugl (1:4)

Svensk krimi-miniserie fra 2008.
(Maria Wern: Främmande fågel)
Maria Wern vender tilbage på jobbet som vicekommissær i Gotlands politi efter et halvt års orlov. Den unge politikvinde kastes direkte ud i en drabssag, da en ukendt mand findes likvideret på en strand. Samtidig står det pludselig klart, at Gotland er blevet ramt af et udbrud af fugleinfluenza. Nu må alle ressourcer sættes ind på at begrænse smitten, inden det er for sent.

23:45
Wallander: Genfærdet

Svensk krimi fra 2010.
(Wallander – Vålnaden)
En mand og en kvinde omkommer, da et hus brænder ned efter en gaseksplosion. Wallander går på jagt efter brandstifteren, og den erfarne politimands efterforskning blotlægger et snirklet spind af bedrag og hemmelige kærlighedsaffærer.
Kurt Wallander: Krister Henriksson.
Katarina Ahlsell: Lena Endre.
Lars: Dejan Cukic.
Kim Kristensen: Iben Hjejle.
Instruktion: Mikael Marcimain.

Film

Film på DR1 TV-Guide

Herunder kan du se en TV-Guide for kommende film på DR1. Husk du kan gemme til din egen kalender ved at trykke på kalenderikonet ud for det enkelte program.

fredag 27. maj
21:30
Killers

Amerikansk actionkomedie fra 2010.
På en ferie møder Jen sin drømmemand. Tre år senere er Jen og Spencer gift og lever et liv i forstadsidyl. Desværre er der et par ting, som Spencer har glemt at fortælle sin kone. Nemlig, at han er tidligere spion, og at nogen har sat en pris på hans hoved. En dag bliver Spencer indhentet af sin fortid – og pludselig begynder kuglerne at flyve om ørerne på Jen.
Medvirkende: Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck m.fl.
Instruktion: Robert Luketic.

23:05
Once Upon a Time in Mexico

Mexicansk-amerikansk actionthriller fra 2003.
Den guitarspillende desperado El Mariachi er en levende legende. Hans guitarkasse er fuld af våben, og han er lige så ferm med en seksløber, som han er med den seksstrengede. Efter en personlig tragedie har El Mariachi trukket sig tilbage, men den korrupte CIA-agent Sands lokker ham ud af skjulet. El Mariachis dødsfjende, general Marquez, og narkobaronen Barillo har planer om at myrde Mexicos præsident. Kun én mand kan stoppe dem, og snart er El Mariachi atter midtpunkt i en blodig fejde.
Robert Rodriguez’ stærkt underholdende actionthriller er en hyldest til Sergio Leones klassiske spaghettiwesterns.
El Mariachi: Antonio Banderas.
Carolina: Salma Hayek.
Sands: Johnny Depp.
Billy: Mickey Rourke.
Ajedrez: Eva Mendes.
Barillo: Willem Dafoe.
Instruktion: Robert Rodriguez.

fredag 3. juni
21:30
Shooter

Amerikansk action-thriller fra 2007.
Skuffet og desillusioneret er finskytten Bob Lee Swagger flyttet ud i ødemarken efter sin tid i militæret. Modvilligt siger han ja til at forhindre et forestående attentat. Men han havner i sit livs mareridt, da han bliver anklaget for at prøve at snigmyrde USA’s præsident. Kan han finde de rigtige gerningsmænd og afsløre den virkelige konspiration, inden det er for sent?
Medvirkende: Mark Wahlberg, Michael Peña, Rohan Mitra, m.fl. Instruktion: Antoine Fuqua.

23:30
Dead Man Down

Amerikansk actionthriller fra 2013.
Den hårdtslående Victor arbejder tilsyneladende loyalt for bandelederen Alphonse. Men i virkeligheden er Victor ude efter hævn over de mænd, der dræbte hans familie. Situationen bliver dog kompliceret, da Victor forføres af den mystiske Beatrice. Den unge kvinde har nemlig sine helt egne hævnplaner – og hun har brug for Victors hjælp.
Medvirkende: Colin Farrell, Noomi Rapace, Dominic Cooper m.fl.
Instruktion: Niels Arden Oplev.

søndag 5. juni
22:55
Manhunt

Britisk autentisk krimidrama fra 2019.
I august 2004 findes en ung kvinde myrdet i en søvnig forstad til London. Vicekriminalkommissær Colin Sutton får til opgave at lede efterforskningen. Den jordnære politimand får mistanke om, at gerningsmanden har flere ofre på samvittigheden, og snart begynder en af de største menneskejagter i Storbritanniens historie.
Medvirkende: Martin Clunes, Katie Lyons, Stephen Wight m.fl.

fredag 10. juni
21:30
The Gunman

Fransk-amerikansk actionthriller fra 2015.
Lejemorderen Jim Terrier får til opgave at likvidere en afrikansk minister. Otte år senere arbejder Terrier som nødhjælpsarbejder, da han indhentes af sin blodige fortid. Nogen fra hans gamle foretagende ønsker ham død – men hvem? Terrier må finde svaret, inden hans fjender finder ham.
Jim Terrier: Sean Penn.
Barnes: Idris Elba.
Stanley: Ray Winstone.
Terrance Cox: Mark Rylance.
Felix: Javier Bardem.
Instruktion: Pierre Morel.

23:15
Heat

Amerikansk krimi fra 1995.
Neil og Vincent lever begge for deres arbejde. Neil er røveren, der omhyggeligt sletter ethvert spor efter sig og altid er klar til at flygte uden varsel. Vincent er politimanden, der er vant til at få ram på sin mand. Under et røveri bliver tre vagter dræbt, og Vincent bliver sat på sagen. Det bliver klart, at de to mænd, der på mange måder ligner hinanden, må mødes i et blodigt opgør.
Vincent Hanna: Al Pacino.
Neil McCauley: Robert De Niro.
Chris Shiherlis: Val Kilmer.
Nate: Jon Voight.
Instruktion: Michael Mann.

Vi har typisk programoversigt for en hel måned. Med forbehold for programændringer.

Sport

Sport på DR1 – TV-Guide

I Dag søndag 22. maj
21:40
Sportsmagasinet

Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden.
Vært: Tobias Hansen

torsdag 26. maj
14:00
Pokalfodbold: Finale, direkte

Der er lagt op til et brag af en pokalfinale, når dansk fodbolds største enkeltstående klubkamp i år bliver spillet på Brøndby Stadion. FC Midtjylland er favoritter, men OB står i den første finale i 15 år, og samtlige 12.656 billetter til det fynske tilskuerafsnit blev revet væk på få timer. Der er et trofæ, europæisk deltagelse og ikke mindst historisk hæder på højkant på en eftermiddag, hvor der skal findes en vinder, om det så skal blive i forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence.
Kommentatorer: Andreas Kraul og Francis Dickoh

søndag 29. maj
21:40
Sportsmagasinet

Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden.
Vært: Kresten Mosbæk


Søg


I Dag søndag 22. maj

05:55
DR1
Alene i vildmarken USA VIII (11:12)

07:00
DR1
Alene i vildmarken USA VIII (12:12)

08:00
DR1
TV AVISEN

08:20
DR1
Taggart: Bortførelsen

09:10
DR1
Taggart: Notesbogen

10:00
DR1
Til gudstjeneste med Paula Larrain i Hellig Kors Kirke

11:00
DR1
Vilde haver – gør det selv: Sådan skaber du en vild altan

11:15
DR1
Den store juniorbagedyst – Så er det weekend!

12:00
DR1
TV AVISEN

12:15
DR1
Fællessang

13:15
DR1
American Song Contest (1:8)

14:40
DR1
Unge Morse III (1)

16:10
DR1
Historien om Grønland og Danmark (4:4)

17:05
DR1
Sanditon II (6:6)

18:00
DR1
Spise med Price, egnsretter: Fyn

18:30
DR1
TV AVISEN

19:00
DR1
Vores mystiske planet (2:5)

20:00
DR1
Krag & Virkner (1:4)

21:00
DR1
21 SØNDAG

21:36
DR1
Søndagsvejr

21:40
DR1
Sportsmagasinet

22:10
DR1
Hvem myrdede Alan Conway? (4:6)

23:00
DR1
Maria Wern: Fremmed fugl (1:4)

23:45
DR1
Wallander: Genfærdet

mandag 23. maj

01:20
DR1
Fader Brown VII (9:10)Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button