TV-Programoversigt

TV Guide for Xee tv-kanalen

Xee er navnet på den nyeste danske tv-kanal, der er kommet til som et samarbejde mellem YouSee og Fox. Kanalen sender en masse serier, film, underholdning og Premier League fodbold. Der er også flere danske programmer på kanalen, der kan ses gennem YouSee, Stofa eller Boxer.

Herunder kan du se en TV-Guide for Xee med aktuelle programoversigter for den kommende tid. Du kan også læse nærmere om aktuelle tv-serier på Xee i vores guide her

TV Guide

Xee programoversigt

Klik på programtitel for at læse programomtale.

I Dag torsdag 6. maj
02:20
9-1-1: Lone Star Friends with Benefits

126 er klar, da et katastrofalt bryllup braser sammen, mens Grace hjælper en dominatrix og hendes slave involveret i en chokerende situation. I mellemtiden kæmper Owen og Gwyneth for at definere deres nye forhold, og en mand fra Marjans fortid kommer tilbage i hendes liv.

03:20
The Resident First Days, Last Day

På Nics første dag tilbage på Chastain bliver den mand, der angreb hende, indlagt på skadestuen, hvilket tvinger hende til at konfrontere sit traume. Cain, der er ved at komme sig, er selvbevidst omkring sin fysiske tilstand og er fast besluttet på at narre Mina. Imens både kæmper og stråler den nye praktikant Leela på sin første dag, hvorfor Devon og Conrad spekulerer på, om noget større er på spil.

04:20
Modern Family Two Monkeys and a Panda

Claire prøver at forene Haley og Alex, der er blevet uvenner. Jay har allerede planer om sin egen og Glorias begravelser, hvilket Gloria synes er underligt. Cameron leder efter en bog vedrørende Lilys adoption.

04:45
Modern Family Boys’ Night

Phil og Claire bekymrer sig over Lukes venskab med naboen. Jay tager i byen med Mitch og Cam.

05:10
Family Guy 200 Episodes Later

I dette jubilæumsafsnit nr. 200 ser vi tilbage og kommer med bag kulisserne på nogle af seriens vildeste øjeblikke. Hør fascinerende interviews med seriens skaber Seth MacFarlane og skuespillerne Mila Kunis, Alex Borstein og Seth Green. Vi kommer også med til fest i Los Angeles i anledningen af afsnit nr. 200.

05:35
Family Guy Joe’s Revenge

Joe opdager, at den forbryder, som er skyld i, at han sidder i kørestol, er på flugt. Han får hjælp fra Peter og Quagmire til at finde ham og få hævn.

06:00
Bless This Mess Pastor Paul

Da den nye præst i byen begynder at give gratis rådgivning til borgerne i byen, føler Rio at hendes terapipraksis er i fare og hun begynder sin egen undersøgelse af pastor Paul. I mellemtiden forelsker Mike sig i en brugt lastbil og køber den bag Rios ryg, og Rio er ikke begejstret, da hun finder ud af det.

06:30
Bless This Mess Knuckles

Mens de rengører kælderen, driller Rio Mike med hans halve gennemførelse af forskellige projekter. Stødt af denne kommentar sætter Mike sig for at modbevise Rio. I mellemtiden kæmper Constance for at afslutte sin romantiske forbindelse med Pastor Paul, der er blevet meget klæbende.

07:00
Et umage par Spring Forward, Fall Down

Dharma og Greg deltager i en konkurrence i selskabsdans.

07:30
Et umage par Much Ado About Nothing

Dharma og Greg forsøger at have sex på et offentligt sted, mens byen er optaget af at se den sidste episode af Seinfeld.

08:00
Stumptown The Dex Files

Dex’ tidligere klient Jeremy introducerer hende til Major Elders, der har informationer om Bennys død. Dex, der mistænksom over for oplysningerne og leder efter svar, undersøger et mulig cover-up, der involverer Bennys enhed i Afghanistan.

09:00
The Orville Majority Rule

Da to Union-antropologer forsvinder på den fremmede planet Sargus 4, en planet som ligner det 21. århundrede på Jorden. sender Ed et team afsted til planeten for at finde dem. Missionen, der ledes af første officer Kelly, går hurtigt galt, da teamet indser, at samfundets regering udelukkende er baseret på et offentligt afstemningssystem, når der skal udmåles straffe.

10:00
The Orville Into The Fold

Officer Isaac, dr. Finn og hendes to sønner strander på en uopdaget måne efter, at deres fartøj bliver kastet ud af kurs. Lysår væk fra Orville er besætningen fanget i en farlig situation med sultne beboere, som nu er gået over til kannibalisme for at overleve.

11:00
Et umage par Invasion of the Buddy Snatcher

Dharma bliver venner med Gregs pokervenner. Finklesteins forsøger at befri Montgomerys ænder.

Sæsonafslutning

11:30
Et umage par Ringing Up a Baby

Dharma melder sig frivilligt til at adoptere en gravid kassedames baby – til stor mistro fra Greg and hans familie.

Sæsonstart

12:00
Stumptown All Hands On Dex

Dex er hovedmistænkt i en mordefterforskning.

Sæsonafslutning

13:00
The Librarians The Librarians and the Crown of King Arthur

Nogen er begyndt at dræbe potentielle, nye bibliotekarer, og det er op til Flynn Carsen og hans nye Guardian, Eve Baird, at redde de tre resterende, der stadig er i live!

Sæsonstart

14:00
Family Guy Joe’s Revenge

Joe opdager, at den forbryder, som er skyld i, at han sidder i kørestol, er på flugt. Han får hjælp fra Peter og Quagmire til at finde ham og få hævn.

14:30
Family Guy Lois Comes Out of Her Shell

Lois får en midtvejskrise, og Peter forsøger at holde trit med hendes nye vilde livsstil. Stewie finder en skildpadde i parken og tager den med hjem som sit nye kæledyr – uden at vide, at skildpadden er ond og ude på at ødelægge hans liv.

15:00
Modern Family Three Turkeys

Phil og Luke tilbereder Thanksgiving middag, men Claire har en reserve klar. Jay og Glorias rejse bliver aflyst, men de beslutter at lade være med at sige det til nogen.

15:30
Modern Family Strangers in the Night

Alex’ forældre tror, at hendes kæreste er en usynlig ven. Jay og Gloria trækker hinanden med til fester, og Mitch og Cam styrer en gæst væk fra deres sofa.

16:00
Kongen af Queens Art House

Arthur får næsten Doug fyret, og Doug fortæller derfor, hvordan han I virkeligheden har det med Arthur. Arthur beslutter derefter at flytte ud.

16:30
Kongen af Queens Maybe Baby

Doug og Carrie overvejer at få en baby.

Sæsonafslutning

17:00
Kongen af Queens Queasy Rider

Carrie bliver irriteret over Dougs køb af en motorcykel, men kort tid efter bliver Doug I hemmelighed selv træt af den. Arthur får et job I en kringle butik.

Sæsonstart

17:30
Kongen af Queens Female Problems

Doug bliver træt af det konstante samvær med Carrie og finder en ven til hende. Men kort efter fortryder han sine handlinger, da Carrie og hendes nye ven altid er sammen, hvilket efterlader Doug alene og Jaloux.

18:00
How I Met Your Mother The Wedding Bride

Da Ted tager en date med ind for at se den nye film “The Wedding Bride,” bliver han chokeret over at opdage, at historien er løst baseret på hans eget brud med Stella. Filmen er skrevet af Tony – manden, som Stella forlod ham til fordel for ved alteret. Men i filmen bliver Ted portrætteret som en total idiot, Stella som et offer og Tony som frelseren.

18:30
How I Met Your Mother Doppelgangers

Marshall og Lily laver en hemmelig pagt, om at starte på at lave et barn, da de endelig ser Barneys dobbeltgænger – den eneste tilbageværende, som de ikke har set endnu. Imens får Robin endelig et tilbud om sit drømmejob – men vil betyde, at hun skal flytte til Chicago.

Sæsonafslutning

19:00
How I Met Your Mother Big Days

Da Ted og Barney skændes om, hvem der har “retten” til en lækker pige, indser Ted, at hun er der sammen med Cindy (gæsteoptræden af Rachel Bilson) – en pige, som han tidligere datede, der også er hans kommende kones værelseskammerat. Imens er Robin knust over Don, og Marshall kan ikke holde mund om sit ønske om at starte en familie.

Sæsonstart

19:30
How I Met Your Mother Cleaning House

Da Barney overbeviser vennegruppen om at hjælpe sin mor med at flytte ud af sit hjem, opdager de hurtigt, at hun har været meget overbeskyttende over for Barney og løjet for ham – hele hans liv – om forskellige begivenheder. Imens bliver Ted sur, da Robin “oversælger” ham til en blind date.

20:00
Modern Family Haley’s 21st Birthday

Familien tager ud for at fejre Haleys 21-års fødselsdag men, da Phil og Jay skal hente hendes gave (en ny bil), går det grueligt galt.

20:30
Modern Family The Day We Almost Died

En nærdødsoplevelse får familien Dunphy og Manny til at tage deres liv op til revurdering. Resten af familien bliver tvunget til at fiinde sig i store forandringer.

21:00
Modern Family The Big Guns

Familien Dunphy erklærer krig mod deres naboers grimme båd. Jay forsæger at pottetræne Joe. Cam tilmelder i al hemmelighed Lily til klovneskolen.

21:30
Modern Family Rash Decisions

Mitch udfører noget juridisk freelance arbejde for skabsfirmaet og nyder at arbejde sammen med Claire. Joe er muligvis allergisk over for Stella.

22:00
Unbreakable Premiere

Efter en frygtelig togulykke med 131 omkomne passagerer, er der kun én overlevende: David Dunn (Bruce Willis). Ikke bare har han overlevet, men han har heller ikke fået én eneste skramme efter ulykken. Til at begynde med ligner det et mirakel, men en fremmed ved navn Elijah Price (Samuel L. Jackson) dukker op og har mildest talt en mærkelig forklaring på årsagen til ulykken. Spørgsmålet er, om David er klar til at høre sandheden? “Unbreakable” er en nervepirrende psykologisk thriller fra instruktøren M. Night Shyamalan.


Film

Film på Xee programoversigt

Herunder kan du se en TV-Guide for kommende film på Xee. Husk du kan gemme til din egen kalender ved at trykke på kalenderikonet ud for det enkelte program.

22:00
Unbreakable Premiere

Efter en frygtelig togulykke med 131 omkomne passagerer, er der kun én overlevende: David Dunn (Bruce Willis). Ikke bare har han overlevet, men han har heller ikke fået én eneste skramme efter ulykken. Til at begynde med ligner det et mirakel, men en fremmed ved navn Elijah Price (Samuel L. Jackson) dukker op og har mildest talt en mærkelig forklaring på årsagen til ulykken. Spørgsmålet er, om David er klar til at høre sandheden? “Unbreakable” er en nervepirrende psykologisk thriller fra instruktøren M. Night Shyamalan.

fredag 7. maj
23:00
Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Abraham Lincoln risikerer sit liv, familie og embede for at beskytte Amerika mod blodtørstige vampyrer. I spidsen for disse onde skabninger står den djævelske Adam, som ikke skyr nogen midler i forsøget på at gøre USA til en nation af vampyrer. Lincoln bliver kastet ud i denne episke kamp mod de udødelige, og hvem kan han egentlig stole på som allieret.

lørdag 8. maj
01:15
Edderkoppens spind

Et barn bliver kidnappet fra en dyr privatskole i Wahington D.C. Retspsykologen Alex Cross bliver sat på sagen sammen med Secret Service agenten Jessie Flannagan. Sporene peger i retning af en række mord begået i samme by af storforbryderen Gary.

21:00
Monumenternes mænd Premiere

Monumenternes mænd er baseret på en sand historie om den største skattejagt nogensinde. Det er et actiondrama om syv museumsdirektører, kunstnere, arkitekter, kuratorer og kunsthistorikere, som tog til frontlinjen under Anden Verdenskrig for at redde verdens kunstværker fra Nazi-tyvene og returnere dem til deres ejere. Teamets medlemmer er ikke helt unge. De er heller ikke i særligt god form. Hvordan skal det lykkes dem at finde skjulte kunstværker i fjendens land? Monumenternes mænd ender i et kapløb mod tiden om at undgå ødelæggelsen af tusind års kultur. De risikerer deres liv for at beskytte og forsvare menneskehedens største mesterværker.

23:30
Unbreakable

Efter en frygtelig togulykke med 131 omkomne passagerer, er der kun én overlevende: David Dunn (Bruce Willis). Ikke bare har han overlevet, men han har heller ikke fået én eneste skramme efter ulykken. Til at begynde med ligner det et mirakel, men en fremmed ved navn Elijah Price (Samuel L. Jackson) dukker op og har mildest talt en mærkelig forklaring på årsagen til ulykken. Spørgsmålet er, om David er klar til at høre sandheden? “Unbreakable” er en nervepirrende psykologisk thriller fra instruktøren M. Night Shyamalan.

søndag 9. maj
22:30
Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Abraham Lincoln risikerer sit liv, familie og embede for at beskytte Amerika mod blodtørstige vampyrer. I spidsen for disse onde skabninger står den djævelske Adam, som ikke skyr nogen midler i forsøget på at gøre USA til en nation af vampyrer. Lincoln bliver kastet ud i denne episke kamp mod de udødelige, og hvem kan han egentlig stole på som allieret.

mandag 10. maj
22:05
Det hemmelighedsfulde selskab Premiere

I dette øjenåbnende actioneventyr, truer en maskeret galning kendt som ”The Fantom” med at sprede globalt ragnarok. Efter ordre fra dronning Victoria, skal den legendariske eventyrer Allan Quatermain (Sean Connery) lede en unik samling af superhelte – en jæger, en videnskabsmand, en vampyr, en usynlig mand, en udødelig, en spion og et dyr – i håb om at vinde over denne frygtindgydende fjende.

tirsdag 11. maj
23:00
Monumenternes mænd

Monumenternes mænd er baseret på en sand historie om den største skattejagt nogensinde. Det er et actiondrama om syv museumsdirektører, kunstnere, arkitekter, kuratorer og kunsthistorikere, som tog til frontlinjen under Anden Verdenskrig for at redde verdens kunstværker fra Nazi-tyvene og returnere dem til deres ejere. Teamets medlemmer er ikke helt unge. De er heller ikke i særligt god form. Hvordan skal det lykkes dem at finde skjulte kunstværker i fjendens land? Monumenternes mænd ender i et kapløb mod tiden om at undgå ødelæggelsen af tusind års kultur. De risikerer deres liv for at beskytte og forsvare menneskehedens største mesterværker.

onsdag 12. maj
23:00
Unbreakable

Efter en frygtelig togulykke med 131 omkomne passagerer, er der kun én overlevende: David Dunn (Bruce Willis). Ikke bare har han overlevet, men han har heller ikke fået én eneste skramme efter ulykken. Til at begynde med ligner det et mirakel, men en fremmed ved navn Elijah Price (Samuel L. Jackson) dukker op og har mildest talt en mærkelig forklaring på årsagen til ulykken. Spørgsmålet er, om David er klar til at høre sandheden? “Unbreakable” er en nervepirrende psykologisk thriller fra instruktøren M. Night Shyamalan.

torsdag 13. maj
23:00
Det hemmelighedsfulde selskab

I dette øjenåbnende actioneventyr, truer en maskeret galning kendt som ”The Fantom” med at sprede globalt ragnarok. Efter ordre fra dronning Victoria, skal den legendariske eventyrer Allan Quatermain (Sean Connery) lede en unik samling af superhelte – en jæger, en videnskabsmand, en vampyr, en usynlig mand, en udødelig, en spion og et dyr – i håb om at vinde over denne frygtindgydende fjende.

fredag 14. maj
23:00
Monumenternes mænd

Monumenternes mænd er baseret på en sand historie om den største skattejagt nogensinde. Det er et actiondrama om syv museumsdirektører, kunstnere, arkitekter, kuratorer og kunsthistorikere, som tog til frontlinjen under Anden Verdenskrig for at redde verdens kunstværker fra Nazi-tyvene og returnere dem til deres ejere. Teamets medlemmer er ikke helt unge. De er heller ikke i særligt god form. Hvordan skal det lykkes dem at finde skjulte kunstværker i fjendens land? Monumenternes mænd ender i et kapløb mod tiden om at undgå ødelæggelsen af tusind års kultur. De risikerer deres liv for at beskytte og forsvare menneskehedens største mesterværker.

lørdag 15. maj
21:00
Kædereaktion Premiere

Eddie Kasalivich og Lily Sinclair er studerende og hjælper til i et tophemmeligt forskningsprojekt, der arbejder på at udvikle en revolutionerende ny energikilde. Kort tid efter at de har deres første store gennembrud, bliver laboratoriet smadret, deres nye opfindelse bliver stjålet, og lederen af projektet bliver brutalt myrdet. Eddie og Lily bliver udråbt som hovedmistænkte, og de må flygte med FBI, CIA og en række skumle personer i hælene. Deres eneste chance er nu at finde de skyldige og få opfindelsen tilbage, så de kan få renset deres navn.

søndag 16. maj
22:30
Det hemmelighedsfulde selskab

I dette øjenåbnende actioneventyr, truer en maskeret galning kendt som ”The Fantom” med at sprede globalt ragnarok. Efter ordre fra dronning Victoria, skal den legendariske eventyrer Allan Quatermain (Sean Connery) lede en unik samling af superhelte – en jæger, en videnskabsmand, en vampyr, en usynlig mand, en udødelig, en spion og et dyr – i håb om at vinde over denne frygtindgydende fjende.

mandag 17. maj
22:05
The Waterboy Premiere

Hollywoods vilde og skrupskøre komiker, Adam Sandler, får sat lattermusklerne i gang i dette brag af en komedie! Bobby Boucher (Sandler) er en underlig mors dreng, som er vokset op på en gård. Han vil egentlig bare gerne hjælpe med at slukke de dehydrerede sportsfolks tørst, selvom de behandler ham som skidt! Men da træneren Klein (Henry Winkler) giver signalet, og Bobby endelig får lov til at hævde sig selv, udløser det en strøm af ophobet frustration… og det viser sig, at han er et stort forsvarstalent. Det forvandler ham fra en forsagt “vandbærer” til den skrappeste forsvarsspiller på banen! Også den prisnominerede Kathy Bates og den sexede Fairuza Balk optræder på den vanvittigt morsomme films stjernebesatte rolleliste. Nu får du også chancen for at heppe på “The Waterboy”.

tirsdag 18. maj
23:00
Kædereaktion

Eddie Kasalivich og Lily Sinclair er studerende og hjælper til i et tophemmeligt forskningsprojekt, der arbejder på at udvikle en revolutionerende ny energikilde. Kort tid efter at de har deres første store gennembrud, bliver laboratoriet smadret, deres nye opfindelse bliver stjålet, og lederen af projektet bliver brutalt myrdet. Eddie og Lily bliver udråbt som hovedmistænkte, og de må flygte med FBI, CIA og en række skumle personer i hælene. Deres eneste chance er nu at finde de skyldige og få opfindelsen tilbage, så de kan få renset deres navn.

onsdag 19. maj
23:00
The Waterboy

Hollywoods vilde og skrupskøre komiker, Adam Sandler, får sat lattermusklerne i gang i dette brag af en komedie! Bobby Boucher (Sandler) er en underlig mors dreng, som er vokset op på en gård. Han vil egentlig bare gerne hjælpe med at slukke de dehydrerede sportsfolks tørst, selvom de behandler ham som skidt! Men da træneren Klein (Henry Winkler) giver signalet, og Bobby endelig får lov til at hævde sig selv, udløser det en strøm af ophobet frustration… og det viser sig, at han er et stort forsvarstalent. Det forvandler ham fra en forsagt “vandbærer” til den skrappeste forsvarsspiller på banen! Også den prisnominerede Kathy Bates og den sexede Fairuza Balk optræder på den vanvittigt morsomme films stjernebesatte rolleliste. Nu får du også chancen for at heppe på “The Waterboy”.

fredag 21. maj
23:00
Kædereaktion

Eddie Kasalivich og Lily Sinclair er studerende og hjælper til i et tophemmeligt forskningsprojekt, der arbejder på at udvikle en revolutionerende ny energikilde. Kort tid efter at de har deres første store gennembrud, bliver laboratoriet smadret, deres nye opfindelse bliver stjålet, og lederen af projektet bliver brutalt myrdet. Eddie og Lily bliver udråbt som hovedmistænkte, og de må flygte med FBI, CIA og en række skumle personer i hælene. Deres eneste chance er nu at finde de skyldige og få opfindelsen tilbage, så de kan få renset deres navn.

lørdag 22. maj
21:00
Deuce Bigalow: Male Gigolo Premiere

Deuce Bigalow tilhører uden tvivl kategorien af ærlige, hårdtarbejdende og ensomme fyre, og han tjener til livets ophold som lavt- lønnet akvarierenser. Heldigvis kan han godt lide fisk og han betragter dem nærmest som sine bedste venner. Netop derfor bliver han betroet opgaven, at passe en succesrig gigolos luksuslej- lighed og dyrebare akvarium, da denne skal på forretningsrejse. En mindre brand, en enorm vandskade og et stort antal ødelagte antikviteter senere, er den totale katastrofe et faktum. For Deuce er der kun én udvej, for at kunne betale skaderne: Han må selv blive gigolo. Og jo, kunderne betaler godt, men de er også lidt anderledes…

søndag 23. maj
22:30
Deuce Bigalow: Male Gigolo

Deuce Bigalow tilhører uden tvivl kategorien af ærlige, hårdtarbejdende og ensomme fyre, og han tjener til livets ophold som lavt- lønnet akvarierenser. Heldigvis kan han godt lide fisk og han betragter dem nærmest som sine bedste venner. Netop derfor bliver han betroet opgaven, at passe en succesrig gigolos luksuslej- lighed og dyrebare akvarium, da denne skal på forretningsrejse. En mindre brand, en enorm vandskade og et stort antal ødelagte antikviteter senere, er den totale katastrofe et faktum. For Deuce er der kun én udvej, for at kunne betale skaderne: Han må selv blive gigolo. Og jo, kunderne betaler godt, men de er også lidt anderledes…

mandag 24. maj
18:00
The Waterboy

Hollywoods vilde og skrupskøre komiker, Adam Sandler, får sat lattermusklerne i gang i dette brag af en komedie! Bobby Boucher (Sandler) er en underlig mors dreng, som er vokset op på en gård. Han vil egentlig bare gerne hjælpe med at slukke de dehydrerede sportsfolks tørst, selvom de behandler ham som skidt! Men da træneren Klein (Henry Winkler) giver signalet, og Bobby endelig får lov til at hævde sig selv, udløser det en strøm af ophobet frustration… og det viser sig, at han er et stort forsvarstalent. Det forvandler ham fra en forsagt “vandbærer” til den skrappeste forsvarsspiller på banen! Også den prisnominerede Kathy Bates og den sexede Fairuza Balk optræder på den vanvittigt morsomme films stjernebesatte rolleliste. Nu får du også chancen for at heppe på “The Waterboy”.

22:05
End of Days Premiere

For tyve år siden blev en pige født på Manhattan med et mærke på kroppen. Nyheden nåede helt til Vatikanet, som havde frygtet det øjeblik i århundreder. De gamle skrifter forudså hendes ankomst, og da begyndte den uundgåelig nedtælling til verdens undergang. New York, 28. december 1999. Verden står på kanten til et nyt årtusind, og en overnaturlig rædsel vil snart blive sluppet fri. Kun én mands kræfter kan redde verden fra at se sine sidste dage.

onsdag 26. maj
23:00
Deuce Bigalow: Male Gigolo

Deuce Bigalow tilhører uden tvivl kategorien af ærlige, hårdtarbejdende og ensomme fyre, og han tjener til livets ophold som lavt- lønnet akvarierenser. Heldigvis kan han godt lide fisk og han betragter dem nærmest som sine bedste venner. Netop derfor bliver han betroet opgaven, at passe en succesrig gigolos luksuslej- lighed og dyrebare akvarium, da denne skal på forretningsrejse. En mindre brand, en enorm vandskade og et stort antal ødelagte antikviteter senere, er den totale katastrofe et faktum. For Deuce er der kun én udvej, for at kunne betale skaderne: Han må selv blive gigolo. Og jo, kunderne betaler godt, men de er også lidt anderledes…

fredag 28. maj
23:00
End of Days

For tyve år siden blev en pige født på Manhattan med et mærke på kroppen. Nyheden nåede helt til Vatikanet, som havde frygtet det øjeblik i århundreder. De gamle skrifter forudså hendes ankomst, og da begyndte den uundgåelig nedtælling til verdens undergang. New York, 28. december 1999. Verden står på kanten til et nyt årtusind, og en overnaturlig rædsel vil snart blive sluppet fri. Kun én mands kræfter kan redde verden fra at se sine sidste dage.

lørdag 29. maj
21:00
Eye for an Eye

Karen (Sally Field) er over mobiltelefonen vidne til, at en voldtægtsforbryder slår hendes datter ihjel. Forbryderen anholdes, men klarer ved en teknisk juridisk twist frisag. Karen og hendes mand er ladt i stikken af et ineffektivt retssystem. Karen beslutter sig at tage sagen i egen hånd, og snart er der ikke langt fra sorg til selvtægt: Et øje for et øje.

søndag 30. maj
19:10
Ice Age Premiere

Det er 20.000 år siden. Mens istiden faretruende nærmer sig, drager tre vidt forskellige dyr ud på en halsbrækkende mission. Det er den brydske og brave mammut, Manfred, det lille slagfærdige dovendyr, Sid, og den forræderriske sabeltiger, Diego. Sammen har de sat sig for at hjælpe en lille, bortkommen menneskedreng, tilbage til hans familie. Det bliver en nervepirrende, spændende, men også sjov færd gennem et barsk landskab, hvor naturen raser og blodtørstige fjender ligger på lur…

23:00
End of Days

For tyve år siden blev en pige født på Manhattan med et mærke på kroppen. Nyheden nåede helt til Vatikanet, som havde frygtet det øjeblik i århundreder. De gamle skrifter forudså hendes ankomst, og da begyndte den uundgåelig nedtælling til verdens undergang. New York, 28. december 1999. Verden står på kanten til et nyt årtusind, og en overnaturlig rædsel vil snart blive sluppet fri. Kun én mands kræfter kan redde verden fra at se sine sidste dage.

mandag 31. maj
22:00
Under angreb Premiere

Da en overfyldt Brooklyn-bus eksploderer, markerer det begyndelsen på en række terrorangreb på gaderne i New York. Nu er det op til FBI’s særlige agent Anthony ”Hub” Hubbard (Denzel Washington), og general William Devereaux (Bruce Willis) at finde ud af, hvem der er ansvarlig. Der er eksplosiv fare på hver tur, da de sætter sig for at føre krig mod de hensynsløse terrorister.

Vi har typisk programoversigt for en hel måned. Med forbehold for programændringer.

Sport

Sport på Xee – TV-Guide

fredag 7. maj
20:55
Fodbold: Premier League Premiere Premier League: Leicester – Newcastle United

Leicester – Newcastle, direkte fra King Power Stadium.

lørdag 8. maj
15:25
Fodbold: Bundesliga Premiere Play-Offs: WO 26/5

søndag 9. maj
12:55
Fodbold: Premier League Premiere Premier League: Wolverhampton – Brighton

Wolverhampton – Brighton, direkte fra Molineux Stadium.

15:00
Fodbold: Premier League Premiere Premier League: Aston Villa – Manchester United

Aston Villa – Manchester United, direkte fra Villa Park. Der venter et interessant opgør, når Aston Villa og United brager sammen i dagens Premier League-opgør. United er efterhånden blevet Villas onde ånd, og vi skal helt tilbage til 2009 for at finde den seneste sejr til Birmingham-klubben i Premier League. Hjemmeholdet har dog haft en udmærket sæson, så der er grund til at håbe på et godt resultat i Villa-lejren. Overrasker The Villians, eller er United stadig for stor en mundfuld?

17:05
Fodbold: Premier League optakt Premier League optakt

Varm op til dagens spændende Premier League kamp på Xee med vores vært Signe Vadgaard, der har inviteret eksperter i studiet til analyser og snak om den kommende kamp.

17:25
Fodbold: Premier League Premiere Premier League: West Ham – Everton

West Ham – Everton, direkte fra London Stadium. Vi blænder op for et spændende opgør, når West Ham og Everton tørner sammen. Begge klubber aspirerer til en plads i top-5, når sæsonen er omme, og har klaret sig flot i denne sæson, så der er lagt op til en tæt og uforudsigelg affære mellem to stærke mandskaber. Får Moyes skovlen under Ancelotti og co., eller løber Merseyside-klubben med håneretten?

19:30
Fodbold: Premier League optakt Premier League optakt

Varm op til dagens spændende Premier League kamp på Xee med vores vært Signe Vadgaard, der har inviteret eksperter i studiet til analyser og snak om den kommende kamp.

19:55
Fodbold: Premier League Premiere Premier League: Arsenal – West Bromwich

Arsenal – West Bromwich, direkte fra Emirates Stadium. Vi runder søndagen af, når Arsenal og West Bromwich tørner sammen. The Gunners klamrer sig til et spinkelt håb om en top-5 placering, og skal bruge en sejr, hvis det skal lykkedes, mens gæsterne også er hårdt pressede til tre point, hvis de stadig skal gøre sig forhåbninger om at spille i Englands bedste fodboldrække i næste sæson. Der er altså masser på spil for begge mandskaber, og lagt op til en tæt og dramatisk affære.

22:00
Fodbold: Premier League nedtakt Premiere Episode 30

tirsdag 11. maj
20:55
Fodbold: Premier League Premiere Fodbold: Premier League

Premier League direkte på Xee.

Sæsonafslutning

onsdag 12. maj
20:55
Fodbold: Premier League Fodbold: Premier League

Premier League direkte på Xee.

Sæsonafslutning

torsdag 13. maj
20:55
Fodbold: Premier League Fodbold: Premier League

Premier League direkte på Xee.

Sæsonafslutning

lørdag 15. maj
15:25
Fodbold: Bundesliga Play-Offs: WO 26/5

søndag 16. maj
14:30
Fodbold: Premier League optakt Premiere Episode 60

Varm op til dagens spændende Premier League kamp på Xee med vores vært Signe Vadgaard, der har inviteret eksperter i studiet til analyser og snak om den kommende kamp.

Sæsonafslutning

14:55
Fodbold: Premier League Fodbold: Premier League

Premier League direkte på Xee.

Sæsonafslutning

17:00
Fodbold: Premier League optakt Episode 60

Varm op til dagens spændende Premier League kamp på Xee med vores vært Signe Vadgaard, der har inviteret eksperter i studiet til analyser og snak om den kommende kamp.

Sæsonafslutning

17:25
Fodbold: Premier League Fodbold: Premier League

Premier League direkte på Xee.

Sæsonafslutning

19:30
Fodbold: Premier League optakt Episode 60

Varm op til dagens spændende Premier League kamp på Xee med vores vært Signe Vadgaard, der har inviteret eksperter i studiet til analyser og snak om den kommende kamp.

Sæsonafslutning

19:55
Fodbold: Premier League Fodbold: Premier League

Premier League direkte på Xee.

Sæsonafslutning

22:00
Fodbold: Premier League nedtakt Premiere Episode 60

Sæsonafslutning

lørdag 22. maj
15:25
Fodbold: Bundesliga Play-Offs: WO 26/5

søndag 23. maj
14:30
Fodbold: Premier League optakt Episode 60

Varm op til dagens spændende Premier League kamp på Xee med vores vært Signe Vadgaard, der har inviteret eksperter i studiet til analyser og snak om den kommende kamp.

Sæsonafslutning

14:55
Fodbold: Premier League Fodbold: Premier League

Premier League direkte på Xee.

Sæsonafslutning

17:00
Fodbold: Premier League optakt Episode 60

Varm op til dagens spændende Premier League kamp på Xee med vores vært Signe Vadgaard, der har inviteret eksperter i studiet til analyser og snak om den kommende kamp.

Sæsonafslutning

17:25
Fodbold: Premier League Fodbold: Premier League

Premier League direkte på Xee.

Sæsonafslutning

19:30
Fodbold: Premier League optakt Episode 60

Varm op til dagens spændende Premier League kamp på Xee med vores vært Signe Vadgaard, der har inviteret eksperter i studiet til analyser og snak om den kommende kamp.

Sæsonafslutning

19:55
Fodbold: Premier League Fodbold: Premier League

Premier League direkte på Xee.

Sæsonafslutning

22:00
Fodbold: Premier League nedtakt Episode 60

Sæsonafslutning


Søg


I Dag torsdag 6. maj

02:20
Xee
9-1-1: Lone Star Friends with Benefits (4:15)

03:20
Xee
The Resident First Days, Last Day (8:14)

04:20
Xee
Modern Family Two Monkeys and a Panda (17:24)

04:45
Xee
Modern Family Boys’ Night (18:24)

05:10
Xee
Family Guy 200 Episodes Later (5:23)

05:35
Xee
Family Guy Joe’s Revenge (6:23)

06:00
Xee
Bless This Mess Pastor Paul (15:20)

06:30
Xee
Bless This Mess Knuckles (16:20)

07:00
Xee
Et umage par Spring Forward, Fall Down (21:23)

07:30
Xee
Et umage par Much Ado About Nothing (22:23)

08:00
Xee
Stumptown The Dex Files (17:18)

09:00
Xee
The Orville Majority Rule (7:12)

10:00
Xee
The Orville Into The Fold (8:12)

11:00
Xee
Et umage par Invasion of the Buddy Snatcher (23:23)

11:30
Xee
Et umage par Ringing Up a Baby (1:24)

12:00
Xee
Stumptown All Hands On Dex (18:18)

13:00
Xee
The Librarians The Librarians and the Crown of King Arthur (1:10)

14:00
Xee
Family Guy Joe’s Revenge (6:23)

14:30
Xee
Family Guy Lois Comes Out of Her Shell (7:23)

15:00
Xee
Modern Family Three Turkeys (8:24)

15:30
Xee
Modern Family Strangers in the Night (9:24)

16:00
Xee
Kongen af Queens Art House (24:25)

16:30
Xee
Kongen af Queens Maybe Baby (25:25)

17:00
Xee
Kongen af Queens Queasy Rider (1:25)

17:30
Xee
Kongen af Queens Female Problems (2:25)


I samme kategori

Back to top button