TV-Programoversigt

TV Guide for See tv-kanalen

See er det nye navn på tv-kanalen Xee. Mens kanalen startede som Xee og et samarbejde mellem YouSee og Fox så er det nu Nent Group, der også står bag TV3 kanalerne, der nu har hovedansvaret for kanalen. Kanalen sender en underholdning, serier samt Premier League og Bundesliga fodbold. Der er også flere danske programmer på kanalen, der kan ses gennem YouSee, Stofa eller Norlys med flere.

Herunder kan du se en TV-Guide for Xee med aktuelle programoversigter for den kommende tid. Du kan også læse nærmere om aktuelle tv-serier på Xee i vores guide her

TV Guide

See programoversigt

Klik på programtitel for at læse programomtale.

No items found
I Dag onsdag 17. april
20:00
The Blacklist

Aram kæmper for at beskytte Liz i fængslet. Tom og Ressler arbejder sammen for at holde Karakurt borte fra Cabal.

21:00
Mercy Shall Follow Me

Jamies plan, om at fjerne truslen over sin familie, mislykkedes. Brianna er nødsaget til at kæmpe for både sit og Jemmys liv.

22:25
Dexter

Dexter får selskab af Rita, Debra og Rudy på en weekendtur, da han finder ud af, at hans biologiske far – som ellers skulle være død for tredive år siden – for nylig er død og har efterladt ham alt, hvad han ejede, herunder sit hus.

23:30
Breaking Bad

Imens at Walt kalder Skylers bluff og flytter hjem igen uden hendes accept, overvejer Jesse at vende tilbage til jobbet som narkohandler.

Sport

Sport på See – TV-Guide

lørdag 20. april
15:25
Bundesliga Fodbold Wolfsburg-Bochum

Jonas Wind, Joakim Mæhle og Wolfsburg står overfor en vigtig kamp i den tyske Bundesliga, når de hjemme på Volkswagen Arena møder Bochum i runde 30. Hjemmeholdet har ikke kunne leve op til klubbens målsætninger, og det har bl.a. resulteret i, at de har måtte tage afsked med Niko Kovac. Nu har Ralph Hasenhuttl taget roret, og skal forsøge at styre de grønklædte mod en god sæsonafslutning. Da de to bundhold senest tørnede sammen, vandt Bochum overraskende med 3-1. Kan Wolfsburg revanchere? Se med!

18:25
Bundesliga Fodbold Union Berlin-Bayern München

Frederik Rønnow og Union Berlin står klar, når de i Bundesligaens 30. spillerunde tager imod Bayern München på Stadion An der Alten Försterei i den tyske hovedstad. Hjemmeholdet var længe i nedrykningsfare, men har de seneste måneder kravlet længere op i tabellen. Nu står de ansigt til ansigt med giganterne fra München, der formentlig må se sig selv stå tilbage uden guldmedaljer for første gang siden 2012. Da Union og Bayern senest mødtes, vandt Harry Kane og co. med 1-0. Se med!

søndag 21. april
14:25
Everton-Nottingham Forest

Et skæbnesvangert bundbrag venter fra verdens bedste liga, Premier League, når Everton hjemme på Goodison Park får besøg af Nottingham Forest. Begge klubber er i indeværende sæson blevet fratrukket point, og mens Everton fik taget seks point, slap Forest med fire point. Det har været med til at bringe holdene i stor nedrykningsfare, og en sejr her ville derfor betyde enormt meget i overlevelseskampen. Gæsterne fra Nottingham har ikke vundet over Everton i 25 år. Se med her!

17:25
Fulham-Liverpool

Jürgen Klopps Liverpool fortsætter jagten på Premier League-guldet, når de i runde 34 lægger vejen forbi Fulham og Craven Cottage i det vestlige London. Liverpool er en del af et væddeløb med tre guldbejlere, og The Reds går ind til kampen her som ligaens førerhold. Nu møder de Fulham, som har leveret endnu en solid sæson i verdens bedste liga. Meget tyder dog på, at Marco Silvas tropper får det svært mod Liverpool, som de ikke har vundet over på hjemmebane i liga-regi siden 2011. Se med her!

19:30
Fulham-Liverpool Fulham-Liverpool

Vi følger med dybdegående analyser, mål, højdepunkter og reaktioner op på braget mellem Fulham og Liverpool i Englands fineste og bedste fodboldrække, Premier League.

onsdag 24. april
20:00
Everton-Liverpool Everton-Liverpool

Se med, når vores kompetente eksperter varmer op til det kommende Premier League-opgør mellem Everton og Liverpool.

21:00
Everton-Liverpool

Det traditionsrige Merseyside Derby er endnu engang på programmet, når ærkerivalerne fra Everton og Liverpool tørner sammen på Goodison Park i en udskudt Premier League-kamp fra runde 29. Holdene kæmper i hver deres ende af tabellen, for mens hjemmeholdet stadig skal undgå en katastrofal nedrykning, kæmper Liverpool med om guldmedaljerne. The Reds har for vane at få point, når de gæster naboerne på den anden side af vejen. Everton har ikke vundet over Liverpool på eget græs siden 2010. Se med!

23:00
Everton-Liverpool Everton-Liverpool

Vi følger med dybdegående analyser, mål, højdepunkter og reaktioner op på braget mellem Everton og Liverpool i Englands fineste og bedste fodboldrække, Premier League.

torsdag 25. april
20:55
Brighton-Manchester City

Dørene åbnes på Amex Stadium til endnu mere Premier League-fodbold, når Brighton i en udskudt kamp fra runde 29 tager imod de forsvarende mestre fra Manchester City. Hjemmeholdet har i indeværende sæson haft rigeligt at se til med europæisk fodbold for første gang nogensinde. Det har også kunnet mærkes i ligaen, hvor man i perioder har været ustabile. Nu skal de forsøge at dæmme op for stjernespækkede Man City, som de ikke har sejret over siden 2021. Se med fra det sydengelske her!

lørdag 27. april
15:25
Bayern München-Frankfurt Bayern München-Frankfurt

På Allianz Arena fløjtes der endnu engang til Bundesliga-brag, når hjemmeholdet fra Bayern München tager imod Frankfurt i runde 31. Det er første gang siden 2012, at giganterne fra München ikke har formået at hente det tyske mesterskab hjem. Nu gælder det om at få den bedst mulige afslutning på en lang og udmattende sæson. Gæsterne fra Frankfurt sejrede stort, da de i runde 14 slog Bayern med hele 5-1 på eget græs. Kan Harry Kane og co. revanchere her? Se med!

18:25
Bundesliga Fodbold Leverkusen-Stuttgart

Der er topkamp i den tyske Bundesliga, når de nykronede tyske mestre fra Bayer Leverkusen hjemme på BayArena får besøg af et sprudlende Stuttgart-mandskab. Det har været en eventyrlig sæson for Xabi Alonsos mandskab, der har sikret klubbens første mesterskab nogensinde. Gæsterne fra Stuttgart har også brilleret, og Sebastian Hoeneß og co. kan lige så stille begynde at forberede sig på en hektisk sæson med Champions League-fodbold. I runde 14 spillede de to hold uafgjort på MHP Arena. Se med!

søndag 28. april
14:00
Premier League Studie Tottenham-Arsenal

Se med, når vores kompetente eksperter varmer op til det kommende Premier League-opgør mellem Tottenham og Arsenal.

15:00
Premier League

Der er dømt North London Derby, når Tottenham og Arsenal krydser klinger på Tottenham Hotspur Stadium i runde 35 i Premier League. Der er altid skruet maksimalt op for intensiteten, når de to mandskaber tørner sammen. Her er det ingen undtagelse, idet Tottenham forsøger at kvalificere sig til Champions League, mens Arsenal jagter guldet. Når de to hold møder hinanden, har hjemmeholdet for vane at tage point. Det var dog ikke tilfældet, da Arsenal senest gæstede Spurs og vandt med 2-0. Se med!

17:00
Nottingham Forest-Manchester City Nottingham Forest-Manchester City

Se med, når vores kompetente eksperter varmer op til det kommende Premier League-opgør mellem Nottingham Forest og Manchester City, og samtidig samler op på det vigtigste fra opgøret mellem Tottenham og Arsenal.

17:30
Nottingham Forest-Manchester City

Runde 35 i Premier League tilendebringes på traditionsrige City Ground, hvor nedrykningstruet Nottingham Forest skal forsøge at tage point fra mesterskabskandidaterne fra Manchester City. Hjemmeholdet blev i begyndelsen af året fratrukket fire point, hvilket for alvor bragte dem i nedrykningsfare. Håbet lever videre i Nottingham, og senest det rødblusede hjemmehold havde besøg af Pep Guardiolas tropper, delte de pointene i en 1-1-kamp. Lykkes det dem endnu engang at holde Man City fra sejr?

19:30
Nottingham Forest-Manchester City Nottingham Forest-Manchester City

Vi følger med dybdegående analyser, mål, højdepunkter og reaktioner op på braget mellem Nottingham Forest og Manchester City i Englands fineste og bedste fodboldrække, Premier League.

torsdag 2. maj
20:25
Chelsea-Tottenham

På Stamford Bridge er der lagt op til et brag af et London-opgør, når Chelsea byder Tottenham velkommen i en udskudt Premier League-kamp fra runde 26. 2023/24-sæsonen har budt på endnu en skuffende omgang for hjemmeholdet, og nu står Mauricio Pochettino overfor sin gamle arbejdsgiver, Spurs, som ligger noget højere oppe i tabellen. De to holds første opgør denne sæson bød på masser af drama og intensitet, da Chelsea vandt med 4-1 på Tottenham Hotspur Stadium. Kan Tottenham revanchere her?

fredag 3. maj
20:55
Luton-Everton

Der er dømt vaskeægte bundgyser i Premier League, når Luton hjemme på Kenilworth Road tager imod Everton i runde 36. Det er utrolig tæt i bunden af tabellen, og begge klubber er i stor nedrykningsfare. Hvor Luton kæmper for at sikre sig deres anden sæson i verdens bedste liga, gør Everton alt, hvad de kan for at undgå klubbens første nedrykning fra Premier League nogensinde. I syvende spillerunde var det Luton, der løb med de tre point, da de besøgte Everton på Goodison Park. Se med!

lørdag 4. maj
15:25
Bundesliga Fodbold Stuttgart-Bayern München

I runde 32 er Bundesliga-bolden rullet til MHP Arena, hvor Stuttgart og Bayern München kæmper videre om, hvem der skal have hvilke medaljer. Bayern München kunne allerede i 29. spillerunde konstatere, at de ikke formåede at forsvare deres tyske mesterskabstitel, da Leverkusen var for langt i front. Stuttgart og Bayern ligger side om side, og nu er målet at få den bedst mulige afslutning på en sæson, hvor hjemmeholdet vil være mere end tilfredse, og gæsterne vil være skuffede. Se med lige her!

18:25
Bundesliga Fodbold Köln-Freiburg

På RheinEnergieStadion skal tilskuerne forsøge at piske Köln til sejr, når de i Bundesligaens 32. spillerunde får besøg af Freiburg. Hjemmeholdet er meget nedrykningstruet, og en nedrykning ville være katastrofalt for gedebukkene, som har spillet med i Tysklands bedste række siden 2019. Her skal de forsøge at bide skeer med Freiburg, som ligger placeret i subtoppen. Gæsterne har sejret og samtidig holdt buret rent i deres seneste tre møder med Köln. Se med lige her!

søndag 5. maj
14:30
Chelsea-West Ham Chelsea-West Ham

Se med, når vores kompetente eksperter varmer op til det kommende Premier League-opgør mellem Chelsea og West Ham.

15:00
Chelsea-West Ham

Verdens bedste liga, Premier League, byder endnu engang indenfor til storkamp, når Chelsea hjemme på Stamford Bridge tager imod bysbørnene fra West Ham i runde 36. En lang sæson når snart til vejs ende, og de to hold ligger side om side i tabellen, hvor de formentlig stadig kan sikre sig en europæisk plads. Chelsea har ikke tabt til The Hammers på eget græs siden 2019. Kan David Moyes’ tropper få noget med herfra? Se med!

17:00
Liverpool-Tottenham Liverpool-Tottenham

Se med, når vores kompetente eksperter varmer op til det kommende Premier League-opgør mellem Liverpool og Tottenham, og samtidig samler op på det vigtigste fra opgøret mellem Chelsea og West Ham.

17:30
Liverpool-Tottenham

Der er lagt i kakkelovnen til en dramatisk og intens affære, når Liverpool hjemme på Anfield tørner sammen med Tottenham i Premier Leagues 36. spillerunde. Det er drønhamrende tæt i toppen af tabellen, og tre point ville være vitale for begge mandskaber. Hvis man dykker ned i den indbyrdes historik, peger meget på, at hjemmepublikummet får noget at juble over her. Vi skal nemlig intet mindre end 13 år tilbage for at finde Spurs’ seneste sejr på Anfield. Se med fra Liverpool her!

19:30
Liverpool-Tottenham Liverpool-Tottenham

Se med, når vores kompetente eksperter følger op på det netop færdigspillede Premier League-opgør mellem Liverpool og Tottenham.


Søg


I Dag onsdag 17. april
20:00
DR1
The Blacklist (9)
21:00
DR1
Mercy Shall Follow Me (10)
22:25
DR1
Dexter (9)
23:30
DR1
Breaking Bad (3)
torsdag 18. april
00:35
DR1
Mercy Shall Follow Me (10)
01:55
DR1
The Blacklist (9)
02:50
DR1
Dexter (9)
04:00
DR1
Breaking Bad (3)
05:00
DR1
Ballondans (4)
05:30
DR1
Den Bedste Tid (5)
06:00
DR1
God’s Green Earth (13)
06:55
DR1
Self Defense (14)
08:00
DR1
29 (8)
08:25
DR1
Advanced Gay (6)
08:55
DR1
Community (7)
09:20
DR1
Community (8)
09:45
DR1
Community (9)
10:10
DR1
Seinfeld (11)
10:40
DR1
Seinfeld (12)
11:10
DR1
Seinfeld (13)
11:40
DR1
Seinfeld (14)
12:10
DR1
Ate the Hamburgers, Wearing the Hats (17)
12:40
DR1
An Old Flame with a New Wick (18)
13:10
DR1
I Remember the Coatroom, I Just Don’t Remember You (19)
13:40
DR1
Hey, I Can Pee Outside in the Dark (20)

I samme kategori

Back to top button