TV-Nyt

Nations League på TV og Streaming – Masser af landsholdsfodbold på vej

UEFA Nations League er et format for europæiske fodboldlandshold, der fik sin debut i september 2018.

Nations League formatet er et forsøg på at gøre venskabskampene mere interessante på turneringsform. Der spilles fra efteråret 2020 om muligheden for deltagelse til VM i 2022.

Nations League vises på Kanal 5, 6’eren, Canal9 og Eurosport 2. Kampene kan også streames på Dplay Sport og Eurosport Player.

Der venter fodboldlandsholdet et spændende og intenst efterår med massevis af kampe. Ikke mindre end otte opgør kan den nye landstræner Kasper Hjulmand og hans hold se frem til fra starten af september til midten af november. Det danske fodboldlandshold er ubesejret i de seneste 34 kampe, og det bliver derfor spændende at se, om Kasper Hjulmand kan forlænge den imponerende stime af kampe uden nederlag.

Lørdag den 5. september starter Danmark landskampssæsonen, når Belgien, med stjerner som Kevin De Bruyne, Eden Hazard og Romelu Lukaku, kommer til Parken i København for at spille den første kamp i Nations League. Dplay og Kanal 5 åbner transmissionen kl. 17.45.

Zak Egholm er vært for landskampsdækningen, og han bliver som sædvanlig flankeret af den karismatiske, underholdende og ekstremt vidende trio bestående af Thomas Gravesen, Lars Jacobsen og Flemming Povlsen. Peter Piil og Brian Laudrup kommenterer.

Efter kampen mod Belgien spiller Danmark igen allerede tirsdag aften. Her venter England i en kamp som også spilles i Parken. I det hele taget byder efteråret på seks kampe i Nations League og to testkampe mod henholdsvis Færøerne og Sverige.

 

Relaterede artikler

Back to top button