Seneste TV sport nyt

Aktuel Sport TV / Streaming

Filtrér oversigten

Se hele oversigten her

Aktuel fodbold TV / Streaming

Filtrér oversigten

Se hele oversigten her

Ingen TV-Tider pt.

Er du i tvivl om hvor du kan se din favoritsport? Prøv vores søgefunktion eller se hele listen her


mandag 26. december
13:30
DR1
Brentford – Tottenham

Efter et veloverstået men omdiskuteret VM er der danskeropgør i den engelske Premier League på tapetet, når Højbjerg og Tottenham skal en tur til Brentford Community Stadium i 17. spillerunde. Thomas Frank og danskerklubben har haft en flot sæson, og der skal følges op på et godt efterår, hvis de vil gøre sig forhåbninger om en bedre sæson end i fjor. Tottenham har omvendt kurs mod en Champions League-plads. Men kampen spidser til, og de har brug for point for at holde sig til. Se med her!

15:55
TV3 Max
Crystal Palace – Fulham

Premier League genoptages atter efter VM, når Joachim Andersen og Crystal Palace brager sammen med Fulham på Selhurst Park i London. De to londonklubber lægger begge midt i tabellen, men i et lokalopgør som dette, er der mere end blot point og placeringer på spil. Kan Mitrovic og Fulham overraske Palace og Andersen, eller får Zaha skovlen under Bernd Leno i Fulham-målet? Se med her!

16:00
DR1
Leicester – Newcastle

Nyrige Newcastle skal i Premier Leagues 17. spillerunde en tur til Leicester og King Power Stadium, hvor Jannik Vestergaards mandskab tager imod. Almiron har været forrygende, og efter en VM-pause bliver det spændende at se, om han kan bevare sin topform fra efteråret. Leicester havde også fået fint styr på defensiven efter en rædderlig start, og det bliver spændende at se, om Leicester kan holde Newcastle fra fadet. Se med her!

18:30
DR1
Aston Villa – Liverpool

Liverpool har halset efter de resterende storhold i indeværende sæson, derfor har de behov for en sejr, når Aston Villa tager imod på Villa Park i Premier Leagues 17. spillerunde. Selvom begge klubber ikke har været tilfredse med egne præstationer, er der ikke langt op til en placering, der giver adgang til europæiske kampe i næste sæson. Kan Aston Villa drille Liverpool, eller får Liverpool styr på hjemmeholdet?

20:55
DR1
Arsenal – West Ham

Titelbejlerne fra Arsenal får i Premier Leagues 18. spillerunde besøg af naboklubben fra det vestlige London, West Ham, når David Moyes mandskab gæster Emirates Stadium. Artetas mandskab har haft en forrygende sæson og været utroligt stabile i første halvdel af sæsonen. Skal Arsenal tro på det, skal de fortsat vinde kampe som denne. Lykkes det Arsenal at trække fra i toppen af tabellen, eller får West Ham point med fra den stærke hjemmebane.

tirsdag 27. december
18:25
TV3 Max
Chelsea – Bournemouth

Premier League er tilbage efter verdensmesterskaberne, og i 17. spillerunde får Graham Potters Chelsea besøg af oprykkerne fra Bournemouth og danske Philip Billing på Stamford Bridge. Chelsea har haft svært ved at få spillet til at fungere og har kun scoret to gange i de seneste fem Premier League-kampe. I samme periode har Bournemouth scoret otte gange, men lukket hele ti ind. Kan Chelsea få hul på Bournemouth, eller skuffer de igen?

21:00
TV3+
Manchester United – Nottingham Forest

Ronaldo er færdig i Manchester United, og i den første kamp efter VM i Qatar får Ten Hags mandskab besøg af oprykkerne fra Nottingham Forest hjemme på Old Trafford i Premier Leagues 17. spillerunde. Efter en forfærdelig start er Eriksen og United for alvor kommet i gang og indtager en øjeblikkelig 5. plads. Forest er at finde i den tunge ende, hvorfor de har hårdt brug for pointene. Kan de drille United på Old Trafford? Se med her!

onsdag 28. december
20:55
TV3 Max
Leeds – Manchester City

Et spændende opgør venter i den engelske Premier Leagues 17. spillerunde, når Manchester City skal en tur til Leeds, hvor Rasmus Nissen og Leeds-mandskabet tager imod på Elland Road. Leeds havde det i sidste sæson utroligt svært mod de senere mestre fra Manchester City. De to kampe bød på elleve mål og to sikre sejre til City på 4-0 og 7-0. Det skal Leeds have revancheret, og forhåbentligt kan hjemmebanepublikum give dem et godt rygstød.

fredag 30. december
20:40
TV3 Max
West Ham – Brentford

Runde 18 står for døren i den engelske Premier League, og på London Stadium får David Moyes og West Ham besøg af Thomas Franks Brentford. West Ham er kommet godt efter en sløj start, og en sejr hjemme mod Brentford ville gøre godt for udsynet i tabellen. Brentford har igen i år leveret stabilt og kunne inden VM tage fra Etihad med en 2-1 sejr over de forsvarende mestre fra Manchester City. Kan Brentford igen tage en udesejr?

20:55
DR1
Liverpool – Leicester

Juleprogrammet i den engelske Premier League er over os, og i 18. spillerunde får Liverpool besøg af Leicester hjemme på Anfield. Liverpool har haft godt styr på Leicester hjemme på Anfield, hvor Leicester ikke har vundet i over 20 år. Liverpool har dog ikke været overbevisende i år, og det er ikke utænkeligt, at de får det svært mod et formstærkt Leicester-mandskab. Kan Leicester levere overraskelsen og bryde forbandelsen, eller holder Liverpool enndu engang Leicester fra fadet? Se med her!

Se hele oversigten her
Ingen TV-Tider pt.
Se hele oversigten her
Ingen TV-Tider pt.
Se hele oversigten her
Ingen TV-Tider pt.
Se hele oversigten her
Ingen TV-Tider pt.
Se hele oversigten her
Ingen TV-Tider pt.
Se hele oversigten her
Ingen TV-Tider pt.
Se Europa League oversigten her

Sportskalender

Dato Sportsgren Begivenhed
21/11 - 18/12 Fodbold VM Qatar

© | DIGITALT.TV / BF Media | Om DIGITALT.TV | Privatliv / GDPR | Kontakt