Seneste Disney+ nyt

  30. november 2022

  Nyt på Disney+ i december 2022

  December på Disney+ byder blandt andet på storfilmene Amsterdam og See How They Run, der er naturligvis også noget til…
  21. november 2022

  At koge bjørn

  Serien er baseret på den succesfulde roman af samme navn af den prisvindende svenske forfatter Mikael Niemi.
  10. november 2022

  Fleishman Is In Trouble

  Baseret på Taffy Brodesser-Akners bestsellerroman og har blandt andet Claire Danes, Jesse Eisenberg og Lizzy Caplan på rollelisten
  7. november 2022

  Ammo

  Serien Ammo har Nicolai Cleve Broch og Bianca Kronlöf i hovedrollerne og sætter fokus på Norges paradoksale dobbeltrolle som fredsbevarende…
  2. november 2022

  Disney klar med årets julesang med danske toner af sangerinden Siné

  Traditionen tro har en særlig gave fra Disney i dag premiere, når den nye, magiske julekortfilm “Gaven” lanceres.
  31. oktober 2022

  Nyt på Disney+ i November 2022

  November på Disney+ byder blandt andet på den nye serie The Patient med Steve Carell. Du kan også se den…

  Disney+ Premierekalender

  loading…

  Disney+ Premiereguide

  fredag 18. november
  Teaser | Mickey: The Story of a Mouse | Disney+
  18 nov 2022
  09:01
  Læs omtale

  Mickey Mouse is one of the most enduring symbols in our history. Those three simple circles take on meaning for virtually everyone on the planet. So ubiquitous in our lives that he can seem invisible, Mickey is something we all sh…

  PLAN B - Trailer (Official) • A Hulu Original
  18 nov 2022
  09:01

  Plan B

  Film | Komedie
  Læs omtale

  Follows a straight-laced high school student and her slacker best friend who, after a regrettable first sexual encounter, have 24 hours to hunt down a Plan B pill in America’s heartland.

  onsdag 23. november
  Ammo Trailer
  23 nov 2022
  00:00

  Ammo

  Serie | Drama Thriller | Seriepremiere
  Læs omtale

  Disney+ har annonceret deres første norske serie på tjenesten. Der er tale om thrillerdrama serien Ammo, der får premiere 23. november.

  Ammo har Nicolai Cleve Broch og Bianca Kronlöf i hovedrollerne og sætter fokus på Norges paradoksale dobbeltrolle som fredsbevarende nation og våbenproducent og -eksportør.

  Ammo er den første indkøbte nordiske serie, som får eksklusiv premiere på Disney+ i Danmark, Finland, Sverige og Island. Serien havde premiere på norsk TV 2 i oktober.

  Ammo – det handler den om

  Ammo Bjørn (Nicolai Cleve Broch)
  Ammo Bjørn (Nicolai Cleve Broch)

  Ammo følger hovedkarakteren Bjørn (Nicolai Cleve Broch), en naiv forretningsmand, som bliver rekrutteret til at arbejde i den norske våbenindustri. Det er en industri, som står på tærsklen af en revolution: Kunstig intelligens. På grund af en tidligere skandale har Bjørn været persona non grata i forretningsverdenen, men han etablerer sig hurtigt som et stjerneskud i en af de største familiedrevne virksomheder i Norge, AGR, hvor han bliver tiltroet håndteringen af en stor forretningsaftale med det franske militær.

  Lige inden aftalen skal lukkes, opdager Bjørn, at teknologien, som han nu er ansvarlig for, er ulovlig, og at han kun blev ansat som en syndebuk i tilfælde af, at myndigheder opdagede uregelmæssighederne. Da en militærmission går grueligt galt som et direkte resultat af teknologien, som Bjørn er ved at sælge, kan Bjørn kun rense sit navn ved at gå ind i en dødelig kamp mod magtfulde modstandere. Og hvem tør Bjørn stole på i denne kamp?

  ”Ammo” er instrueret af Eirik Svensson (“Den største forbrydelse”, “Unge lovende”). Nicolai Cleve Broch (“Mord i Skærgården”, Beforeigners”, “Mellem os”) har hovedrollen i serien og spiller sammen med blandt andre Bianca Kronlöf (“Gryn”, “Tynd is”), Bjørn Floberg (“Margrete den Første”, “Kingsman: The Secret Service”) og Slimane Dazi (“Oussekine”). Det norske produktionsselskab Anagram har produceret serien med producerne Ole Marius Araldsen, Anne Kolbjørnsen og Mats Alders.

  ”Ideen opstod efter at have set en dokumentar om mennesker, der arbejder i norsk ammunitionsproduktion. Jeg blev blæst bagover af kontrasten mellem, at det er et almindeligt arbejde med hverdagsproblemer, alt imens de laver noget, som er så skadeligt for mange samfund verden over. I Norge ser vi typisk os selv som en fredsnation, men vi er i lige så høj grad en olie- og våbennation,” siger hovedrolleindehaver Nicolai Cleve Broch, som har skabt serien sammen med producer Ole Marius Araldsen.

  ”Ammo er en lokal kvalitetsdramaserie med international appel, som vi ved, at Disney+-abonnenterne i Danmark vil elske. Det har været en fornøjelse at arbejde med Anagram Norway på projektet, og vi er meget glade for det endelige resultat. Ammo er spændende fra start til slut, og den aktuelle vinkel gør den til et ”must-see show” i hele Norden, da dens etiske dilemma er velkendt i alle vores lande,” siger Vibeke Lia, Programming Director hos The Walt Disney Company Nordics and Baltics.

  Disney+ Fakta

  Disney+ kom til Danmark 15 september 2020. Det skete altså omkring 1 år efter den amerikanske lancering. I Danmark blev der udvidet den 23. februar med en voksen sektion kaldet Star. Tjenesten samler indhold fra Marvel, Star Wars, Pixar, National Geographic, ABC og 20th Century Fox.

  Disney+ originalt indhold

  Disney+ byder på et stort katalog af Disney klassikere og også helt nyt indhold der er produceret direkte til tjenesten.

  Disney+ – det koster det

  Disney+ har aktuelt ikke flere forskellige abonnementsvarianter, ligesom f.eks. Netflix.

  Disney+ koster 79 kr. / Måned eller 790 / år

  Du kan streame Disney+ op til fire steder samtidigt fordelt på flere enheder.

  Kvalitetsmæssigt så streames der i op til Ultra HD opløsning, uden det kræver et dyrere abonnement

   

  © | DIGITALT.TV / BF Media | Om DIGITALT.TV | Privatliv / GDPR | Kontakt