Seneste TV-Nyheder

  7. juni 2023

  Tabu – med Rune Klan – sæson 2

  I seks programmer tager han emner op som rygmarvsskade, PTSD, svær overvægt, OCD, spiseforstyrrelse og et iøjnefaldende udseende.
  7. juni 2023

  Toppen af Poppen – Sæson 13

  TV 2 har løftet sløret for nyt hold af musikere i Toppen af Poppen og lidt ændret koncept
  5. juni 2023

  Inger & Det Dårlige Selskab

  Inger & Det Dårlige Selskaber er titlen på en film, der vandt NORDIC:DOX:AWARD under CPH:DOX i år. Nu har den…
  2. juni 2023

  Agent

  Esben Smed spiller hovedrollen i serien, hvor også masser af store kendte skuespillere og kunstnere medvirker som sig selv.
  29. maj 2023

  Demokratiets Aften – Hvordan går det Danmark?

  Kåre Quist er vært for en partilederdebat under åben himmel. Her spørger DR danskerne og politikerne – hvordan går det…
  25. maj 2023

  TV 2 News sendefladen berørt af opsigelser i dag

  TV 2 News planlægger at sænke produktionen og sende flere genudsendelser på torsdag

  TV Guide

  DR og TV 2 kanaler

  DR1

  DR1

  20:00
  I hjernen på stjernen – Heino Hansen (4:5)

  Hvem er private Heino, og hvem er komiker-Heino? Det - og mange andre spørgsmål - forsøger Jan og Josefine at få svar på i dette afsnit af I Hjernen På Stjernen. Jan og Josefine udfordrer komikeren i noget af det, han er allerbedst til, lader ham overnatte i en tidslomme af sin barndom og sender en kærlig hilsen til den person, der gør, at Heino er blevet Heino. Vi kommer i dette afsnit ind i maskinrummet hos den altid hurtigtænkende og altid hurtigtalende standupper, og vi ser sider af ham, som vi ikke anede fandtes.

  21:00
  TV AVISEN

  TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

  21:25
  Når kvinder slår ihjel – Et sidste møde

  I dette afsnit dykker eksperterne ned i et knivmord fra 2013.
  Eksperterne undersøger, hvad der drev en ung kvinde til at sætte sin ekskæreste i stævne foran Holmegaards glasværk og afslutte hans liv.

  21:55
  The Bay IV (2:3)

  Britisk krimiserie fra 2023.
  Familien Metcalfs børn kæmper for at komme sig over deres tab. Samtidig overrasker Dean Metcalf Jenn ved at presse på for at vende tilbage til jobbet. Videoovervågning fører til en ny vending i sagen - mens Chris og Erins uoverensstemmelse når nye højder.

  23:25
  Alene i vildmarken USA VIII (7:12)

  Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021.
  (Alone VIII)
  Overlevelseseksperimentet har varet i en måned - og nu sætter vinteren ind. Sneen bringer flere udfordringer med sig, og de sidste fem deltagere må tilpasse sig for at overleve. En deltager må beskytte sit forråd mod en grizzlybjørn, mens en ny fiskestrategi udvikler sig til en livstruende affære for en anden.

  TV 2

  TV 2

  19:30
  Regionalprogram
  20:00
  Linde på Langeland Der mangler et lille oomph

  Sommeren på Langeland lakker mod enden, men før Vennely lukkes ned, drømmer Sofie om at indrette og kører øen tynd efter brugte møbler til det 220 kvm store hus. Alle knokler til det sidste, før sommerens strabadser kan fejres på Langelandsfestivalen.

  20:40
  Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

  Denne gang skal Sara og Christian hjælpe to par, der begge bor i lejligheder midt i byen. Saras par bor på Nørrebro i København. De savner mere plads og drømmer om et hus syd for hovedstaden i et børnevenligt kvarter. Christians par bor i Aarhus Ø i en mikroskopisk lejlighed. De drømmer om en større lejlighed, hvor de stadig er tæt på byens puls. Og så skal der være plads til deres hund.

  På boligjagt syd for København og i Aarhus

  21:30
  21:30 Nyhederne
  22:00
  Regionale nyheder
  22:10
  Sporten

  Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

  Seneste nyt fra sportens verden

  22:25
  Bag forbrydelsen: Mia Skadhauge Stevn-retssagen Nyt fra dagens retsmøde

  Vært: Janni Pedersen. Retskorrespondent Astrid Søndberg og tidligere drabschef Jens Møller.
  TV 2’s Janni Pedersen taler med retskorrespondent Astrid Søndberg, der følger Mia Skadhauge Stevn-retssagen fra nærmeste hold i Retten i Aalborg. Sammen med tidligere drabschef Jens Møller taler de om dagens begivenheder i retslokalet, dykker ned i efterforskningen og giver et unikt indblik i, hvordan en retssag foregår. Holdet vil også svare på dine spørgsmål – om sagen, der påvirkede hele nationen.

  23:05
  Sæt pris på Danmark Østjylland

  Hans Pilgaard sætter skuespillerne Jonas Schmidt og Trine Gadeberg i stævne i Østjylland på en oplevelsestur, der står i dyrenes tegn. Trine og Jonas bliver både rørte og fascinerede, når de kommer helt tæt på næsehorn og giraffer, der skal håndfodres. Løverne og løvekillingerne må de nøjes med at fodre på afstand, mens de til gengæld kommer helt tæt på de hajer, der lever i de danske farvande, når den står på dykning. Her kommer Trine dog på prøve. Hun har nemlig haft en ubehagelig episode med vand i sin skoletid. Men får det indflydelse på hendes evner til at gætte, hvad det koster?

  23:40
  Sæt pris på Danmark Syd- og Sønderjylland

  Hans Pilgaard tager sangerinden Julie Berthelsen og tv-vært Ole Stephensen med rundt på en tur af særlige syd- og sønderjyske oplevelser. Julie og Ole bliver præsenteret for drabssteder, spøgelser, et kæmpe udvalg af kager og overnatning i en tidligere arrest, inden de slutter deres oplevelser af med at vise talentet inden for den ærkesønderjyske disciplin, ringridning. Der bliver grint højt og gættet lystigt - men hvem er bedst til at sætte pris på Danmark?

  DR2

  DR2

  20:00
  Skandaleprinsen Andrew (2:2) Det katastrofale interview

  Britisk-amerikansk dokumentarserie fra 2023.
  (We Need to Talk About Prince Andrew)
  Efter sin separation i 1992 genoptager prins Andrew livet som playboy. I 1999 introducerer Ghislaine Maxwell ham til den amerikanske rigmand Jeffrey Epstein - som introducerer ham til Virginia Giuffre. I 2021 anklager Giuffre ham for seksuelt overgreb, da hun var 17 år. Sammenlagt med anklager om lyssky aftaler, er Andrews ry for alvor ødelagt. Han prøver at forklare sig i et interview med BBC - men det giver bagslag.

  21:30
  Nul stjerner (2:6) Cykelferie i Sydindien

  Kroppen sættes på prøve, når Jan og Morten hopper på cykelsadlen og tramper sig gennem det smukke sydlige Indien. Undervejs skal de se nærmere på lokale delikatesser, alternative danseformer og moderen til al asiatisk kampsport. Alt sammen på deres to autentiske jernheste.

  22:00
  TV AVISEN

  TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

  22:15
  Deadline

  Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

  22:45
  Abraham Lincoln (3:3) Unionen skal reddes

  Amerikansk dokumentarserie fra 2022.
  Efter slaget ved Gettysburg synes borgerkrigens afslutning at være i sigte. Men hæren ikke formår at udnytte sin position, og Abraham Lincoln har brug for en aggressiv militær leder: general Ulysses S. Grant. Lincoln bliver genvalgt i 1864, og med tillægsparagraffen the 13th Amendment kæmper han for endegyldigt at afskaffe slaveriet. I april 1865 overgiver sydstaterne sig. Få dage senere går Lincoln i teatret - med skæbnesvangre konsekvenser.

  TV 2 Charlie

  TV 2 Charlie

  19:40
  Shakespeare og Hathaway Engelsk krimiserie

  Detektivteamet forsøger at finde frem til identiteten på en mand, der er ramt af hukommelsestab, og hans forbindelse til et lokalt hotel.
  Medvirkende: Frank Hathaway: Mark Benton, Luella Shakespeare: Jo Joyner og Sebastian: Patrick Walshe McBride. Desuden medvirker: Vicekriminalkommissær Marlowe: Amber Aga. Gloria Fonteyn: Roberta Taylor. Kriminalkommissær Keeler: Tomos Eames. Alfred: Patrick Baladi.

  20:30
  Death in Paradise Engelsk krimiserie

  Politiet må bevise Nevilles uskyld, efter professor Cartwright bliver myrdet. Vicekriminalkommissær Karen Flitcroft overtager efterforskningen, som leder Naomi og Selwyn til prepperen Justin West.
  Medvirkende: Neville Parker: Ralf Little, Selwyn Patterson: Don Warrington og Naomi Thomas: Shantol Jackson. Desuden medvirker: Darlene Curtis: Ginny Holder. Marlon Pryce: Tahj Miles. Karen Flitcroft: Jaye Griffiths. Sophie: Chelsea Edge. Justin West: Robert Webb.

  21:30
  Kriminalkommissær Barnaby Engelsk krimiserie

  Under en rævejagt bliver en vagabond dræbt i skoven. Sagen bliver kun forværret, da faren til den formodede gerningsmand tre uger senere dukker op i samme skov - angiveligt død efter at have begået selvmord. Barnaby har mistanke om, at de to dødsfald hænger sammen, og da obduktionen viser, at der i virkeligheden er tale om endnu et mord, er Barnaby sikker på, det må være den samme gerningsmand, der står bag.

  23:15
  DNA Dansk krimiserie (4:8)

  Efter spor har peget mod Polen tager Rolf og Claire afsted og finder frem til et vidne. Hun har en videooptagelse fra den polske tankstation, hvor Minna blev set for fem år siden. Tilbage i Danmark får efterforskerne nu via videoen et rimeligt portræt af den formodede bortfører og nu drabsmistænkte mand, og der udsendes en international efterlysning. Men Claire er bekymret, fordi Rolf synes mere optaget af sin datters sag end af den aktuelle drabssag, hvor et nyt spor fører dem til en lejlighed i Paris. I Polen er Julita stadig hos nonnerne, men langsomt går det op for hende, at der foregår noget fordækt på Mandorla.

  TV 2 Fri

  TV 2 Fri

  19:55
  Auktionshuset Den dyrebare medalje

  En gammel medalje, der er gået i arv gennem generationer, sætter en budkrig i gang i auktionssalen. Samtidig finder et yderst sjældent postkort fra en dansk passager, der gik ned med Titanic, vej til Bruun Rasmussens auktioner. Sammen med postkortet rejser vurderingseksperten Christian Grundtvig til Titanic-museet i England for at vise det frem til en ekspert.

  20:30
  Han, hun og drømmeslottet Engelsk livsstilsprogram

  Det er blevet jul på slottet, og familien vil takke alle dem, der har hjulpet dem i tidens løb ved at holde en kæmpe julefest. Det bliver en aften, de ikke vil glemme.

  21:15
  Amanda og Alans italienske drøm

  Amanda Holden køber to nedslidte lejligheder for én euro hver i det idylliske Sicilien og overtaler bedstevennen Alan Carr til at bruge hele sommeren med at forvandle lejlighederne til et italiensk drømmehus.

  Britisk livsstilsprogram - premiere

  21:55
  Krejlerkongen

  Det er torsdag, og det betyder finale i 'Krejlerkongen' - ovenikøbet sæsonens første. Se, hvem der har gjort sig fortjent til den dyst. Lasse Rimmer skruer op for spændingen ved at hæve prisniveauet på flere af tingene, og Andreas Bo og Annette Heick er holdkaptajner.

  Hvem bliver kåret til krejlerkonge?

  22:30
  Krejlerkongen

  Medvirkende: Vært: Lasse Rimmer. Desuden medvirker: Christian Grau, Anne-Grethe Bjarup Riis, Troels Malling og Bryan Rice.
  Det er ugefinalen i 'Krejlerkongen'. Hvem ender med at kunne smykke sig med den fornemme titel som ugens krejlerkonge, og måske også en hårtot fra en kendt person? Lasse Rimmer skruer op for spændingen ved at hæve prisniveauet på tingene, og Troels Malling og Anne-Grethe Bjarup Riis er holdkaptajner.

  Med Christian Grau og Anne-Grethe Bjarup Riis

  23:05
  Værkstedet (UK) Britisk livsstilsprogram

  En minelampe, der engang har reddet et liv, trænger til et frisk pust, mens en antik fonograf drømmer om at spille musik igen.

  23:50
  Værkstedet (UK) Britisk livsstilsprogram

  Eksperterne får deres sag for, når de redder et dukkehus med en sentimental historie og en porcelænsskål, der gik i stykker for mere end 25 år siden.

  TV 2 Echo

  TV 2 Echo

  19:50
  Bachelorette Roseceremoni

  Der er maskebal i huset, før en dramatisk roseceremoni venter. Boris og Markus overrasker med en personlig sang, der rører alle, men som også gør Mette usikker. Flere af mændene føler ikke, at de kan mærke Julie, hvilket efterlader hende fortvivlet, og aftenens ceremoni tager en uventet drejning.

  20:30
  Først til verdens ende (UK)

  Parrene kommer på deres første store test på turen fra Cobán Ruinas til Panama City, der indebærer over 300 vulkaner, ulæselige busoversigter og ekstrem varme!

  Fra Copán Ruinas til Panama City

  21:35
  Åben kærlighed Parforhold på prøve

  Parret L'Oreal og Khalid ønsker at trykprøve deres forhold ved at åbne op seksuelt for andre mennesker. Men kan de styre følelserne og jalousien?

  22:30
  Date mig nøgen Phillip fra Glostrup

  23-årige Phillip er mors dreng. Han har lovet hende, der snart kommer nogle børnebørn. Men hvor meget har mor at skulle have sagt, når det gælder Phillips dates?

  23:10
  Minkavlerne Dansk komedieserie

  Thordis beskylder Martin og Allan for at stjæle fiskekonserves fra brugsen. Får hun ret, når Sonja til sin store irritation bliver tvunget til at følge op på anklagen? Jakob og Maria søger tilflugt på et romantisk kroophold, men det bliver ikke just den pause, de håbede på. Imens shanghajer Niller René til at grave efter nazi-guld på naboens grund.

  23:40
  Minkavlerne Dansk komedieserie

  Tingene skrider for Allan. Minkene er syge, og hvordan skaffer han penge til medicin, uden Martin opdager det? Samtidig forsøger Martin at skaffe sig af med benprotesen, men Niller har andre planer med ham. Problemerne vokser, når Thordis tager stærkere midler i brug for at få Martin og Allan ned med nakken, og så bliver fronterne for alvor trukket op mellem Jakob og Maria.

  TV3 kanaler

  DR1

  See

  19:30
  Two and a Half Men

  Walden holder fest sammen med Jenny og hendes hotte venner. Imens sættes Alan og Lyndseys forbudte affære på spil.

  20:00
  The Blacklist

  Red og Berlin rejser til Moskva i forsøget på at afværge en ny trussel på en højtstående russisk tjenestemand. Liz forsøger at undgå at hendes hemmelighed bliver afsløret.

  21:00
  The Duel
  22:15
  Vikings

  Vikingehæren samles i Kattegat. Lagertha må konstant være på vagt, mens hendes søn, Bjorn, er bortrejst.

  23:25
  Vikings

  Ragnars planer bærer frugt, og vikingehæren ankommer til Northumbria kyst.

  TV3

  TV3

  19:00
  Boligkøb i blinde

  Charlotte og Mikkel bor i så lille en lejlighed, at brusekabinen skal tømmes for ting hver gang de skal bade. Men nu vil de meget gerne flytte lidt ud af byen med deres søn.

  20:00
  All Exclusive

  Casper Christensen har hørt i filmbranchen, at Paprika Steen har et ry for at være meget besværlig. Det er dog ikke noget, der afskrækker ham og Mikael Bertelsen, der til gengæld begge er meget nysgerrige på, hvad det er for et menneske, der befinder sig inde bag skuespilleren og instruktørens store sorte solbriller.

  21:10
  Fortune Fights

  Madonnas karriere strækker sig over årtier, og hun har tjent hundredvis af millioner ved konstant at genopfinde sig selv. Hun flyttede grænser men mistede millioner i retssager efter ikke at have beskyttet sin formue i et mislykket ægteskab.

  22:20
  The Con is On

  I et forsøg på at slippe for at betale en gigantisk spillegæld, flygter Harriet og Peter til Hollywood. Planen er, at infiltrere et juvelrøveri som involverer Peters eks-kone.

  TV3+

  TV3+

  18:55
  SEAL Team

  Team Bravo samarbejder med den britiske luftfartstjeneste for at redde passagererne på et fly, som er blevet kapret af terrorister.

  20:00
  NCIS: Los Angeles
  21:00
  Out For Justice

  I denne hårdtslående actionthriller spiller Steven Seagal hovedrollen som en betjent fra Brooklyn, der skånselsløst forfølger en narkohandler, der er anklaget for at have myrdet hans bedste ven.

  23:00
  Son of no one

  Den unge betjent Jonathan bliver udstationeret i den rå del af New York, han voksede op i. Da en mørk hemmelighed afsløres, bringer det både Jonathan og hans kones liv i fare.

  TV3 Puls

  TV3 Puls

  19:30
  Depotjægerne

  Rene forbereder sig til at overtage konkurrencen efter købet af tre depotrum for 2580 dollars. Samtidig lærer Ivy en vigtig lektion, der ændrer hans mening om depotkøb radikalt. Samtidig får Ivy lært en lektie efter et køb til $1,300. Darrell forsøger en ny taktik, men ender med at bruge den største sum penge han nogensinde har brugt.

  20:00
  MasterChef – Danmarks største madtalenter

  På den sidste dag i denne indledende uge bliver prioritering af tid en helt afgørende faktor. Deltagerne får mulighed for at købe sig til deres foretrukne råvarer. Men dagens valuta er ikke penge – det er selvfølgelig tid i køkkenet!

  21:00
  Skønne ombygninger

  Ole, Gustav og Halvor renoverer hver deres fiskerhytter på Træna i Nordland. Her bobler konkurrencegenet op til overfladen, da ejerne skal vælge, hvilken fiskerhytte de bedst kan lide.

  22:05
  Løvens Hule UK

  En musikalsk opfinder med sit trommetræningsapparat, en iværksætter fra LA med sit sortiment af kulinariske alkoholprodukter og fire børn, der håber at øge deres forældres chance for at investere, prøver deres held hos løverne.

  23:30
  Depotjægerne

  Darrells lager er blot et stenkast væk fra auktionen, så han og Brandon planlægger at erobre alle depoterne, mens Ivy og Rene slår sig sammen i et forsøg på at holde dem ude. Jarrod og Brandi tager på kærestetur og forelsker sig igen...i depotopkøb.

  TV3 Sport

  TV3 Sport

  19:00
  Bundesliga Håndbold Magdeburg-Stuttgart

  Danskerklubben Magdeburg tager hjemme i GETEC Arena imod Stuttgart i en Bundesliga-kamp, der kan vise sig afgørende i holdets jagt på det tyske mesterskab. Klubben med Mike Jensen, Magnus Saugstrup og Michael Damgaard har gang i en flot sæson, hvor de indtil de afgørende runder har muligheden for at genvinde mesterskabet. Det er dog THW Kiel, der er i førerposition, men Magdeburg lurer og vil gøre alt for at presse deres nordtyske konkurrenter. Det kræver en sejr over Stuttgart. Vinder de?

  21:00
  Rundt om Runden Rundt om Runden

  Se med, når Rundt om Runden giver dig alt, hvad du behøver at vide om den netop afsluttede runde i 3F Superligaen. Fodboldmagasinet er programmet til dig, der ønsker at være helt opdateret på landets bedste række.

  21:30
  Formel 1 Spaniens Grand Prix

  Verstappen, Leclerc og resten af Formel 1-feltet fortsætter den europæiske rundtur, og nu er det blevet tid til Spaniens Grand Prix, der skal køres på Circuit de Barcelona-Catalunya. Efter kvalifikationen er kørerne klar til ræs, hvor vigtige point til mesterskabskampen er på spil. Se med!

  23:30
  Track & Field Weekly Track & Field Weekly

  Track & Field Weekly er programmet, der går helt tæt på begivenhederne i atletikkens verden. Du får højdepunkter og de bedste historier om atleterne.

  TV3 Max

  TV3 Max

  19:00
  Skrotjægerne

  Se Frank tage føringen i disse udvalgte klip, der giver den skæggede charmetrold chanchen for at gøre det, han er bedst til.

  20:00
  Running Wild with Bear Grylls

  Bear Grylls tager Deion Sanders med på hans første campingtur nogensinde.

  21:00
  Heavy Rescue: 401

  Efter tre årtier på motorvejen tvinger en stor forandring Eric Godard til at tilpasse sig et helt nyt hold, og en voldsom storm på tærsklen til vinter tvinger Sonny til at få oplært rekrutterne med lynets hast.

  22:00
  Lost Gold of World War II

  I sæsonfinalen når holdet endelig frem til kammeret under vandfaldet. Men uventede gæster kommer i vejen for spændingen. I mellemtiden undersøger teamet spor efter andre mulige Yamashita-skatte i Filippinerne og finder beviser for, at et af deres 25 nye skattekort kan føre dem til det forsvundne guld fra Anden Verdenskrig.

  23:00
  Coast Guard Alaska

  Mens chefen for Kodiak flyvestation går på pension, øger Cost Guard antallet af dramatiske SAR-sager, herunder en redningsaktion for en hårdt kvæstet veteran. Og da en kolossal olieplatform går amok med 18 personer fanget om bord, påtager teamet sig en dristig redningsmission.

  23:55
  Shipping Wars

  Marc er på vej til Mexico, da han vinder en auktion om at sende en Baja 1000 Trophy Truck til en værdi af 100.000 dollars.

  Discovery kanaler

  Kanal 4

  Kanal 4

  19:05
  Fixer to Fabulous

  Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang.

  20:00
  Greys hvide verden Come Fly with Me

  Teddy indkalder til et hastemøde for at diskutere praktikantprogrammet. Link kæmper med sin egen tvivl, mens han forbereder sig på en stor operation. Nick deler noget tiltrængt vejledning med en kæmpende Lucas.

  21:15
  Pitch Perfect

  A cappella-gruppen Barden Bellas lever højt på deres perfekte udseende og at synge feminine popsange, men da de fejler totalt til den årlige a cappella-konkurrence, bliver de tvunget til at tænke i nye baner. De rekrutterer derfor den nye studerende Beca, en uafhængig og utilpasset DJ, som absolut ikke har nogen interesse i at være en del af collegelivet. Men efter hun møder Jesse i den rivaliserende, mandlige a cappella-gruppe, beslutter Beca sig for at springe ud i det og hjælpe Bella Bardens med at finde deres nye look og lyd, som kan få dem tilbage på toppen i konkurrencen.

  23:40
  Svenske hyttedrømme

  Sofia, Johnnie og Mattias tager med Gustav Ovland til en hytte på Kuokkel-minefeltet i det nordligste Sverige. Men kan Mattias klare bjerget med en skadet fod?

  *Kanal 5

  Kanal 5

  19:00
  Vejens helte

  Lindha fra Trafik Stockholm er vidne til en katastrofe ved Södra Länken og sender Benny i fuld fart til stedet. Glenn og hans kollega Jonny står over for en alvorlig bjærgningsudfordring langt ude i skoven.

  20:00
  Grænseløst forelsket

  Langdistancekæresterne Christina og Jakob har en million følgere på TikTok. Nu skal Christina beslutte, om hun vil forlade USA og leve med Jakob for altid. Berit venter på sin elskede Josh fra Nigeria, og imens får hun besøg af sønnen Kevin, som er skeptisk omkring forholdet. Danske Angela skal finde sig til rette i livet som housewife med kæresten Jason i Florida. Og så skal Poul Erik møde sin filippinske kæreste for første gang.

  21:00
  King Kong

  I 1930'erne får rygter om en gigantisk menneskeabe kaldet King Kong en gruppe forskere med smag for eventyr til at udforske isoleret ø ved Sumatra. Øen viser sig at være beboet af både en enorm abe og flere fortidsdyr. Forskerne beslutter sig for at indfange Kong og bringe ham hjem til New York. Men den mægtige King Kong er ikke sådan lige at lægge i lænker.

  6'eren

  6eren

  19:40
  Diners, Drive-ins and Dives

  Tag med, når Guy Fieri begiver sig ud på en kulinarisk rejse gennem Amerikas bedste diners, drive-ins og dives. Alt imens at seeren inviteres indenfor, bliver ejerne interviewet og menuerne prøvesmagt.

  20:05
  Grænsevagterne – Sverige

  Toldvæsenet på Arlanda får travlt, da en mand bliver aggressiv midt i en kontrol. Alex opdager en dunk, da han røntgenbilleder en taske, der mistænkes for at indeholde stoffer.

  21:00
  Johnny English

  En lusket fransk tyv stjæler de britiske kronjuveler, og MI7 sætter straks agent Johnny English på sagen. Det viser sig, at franskmanden har planlagt flere anslag mod det britiske monarki, og sagen kompliceres yderligere, da English møder den forførende dobbeltagent Lorna Campbell.

  22:55
  Den røde drage

  FBI-agenten Will Graham forlod tjenesten efter at have risikeret sit liv for at fange seriemorderen Hannibal Lecter. Nogle år senere bliver han overtalt til at assistere ved opklaringen af en række bestialske mord. Graham erkender, at han må sætte sig ind i morderens tankegang for at opklare forbrydelsen. Det betyder, at han igen må konfrontere sin fortid i form af den indespærrede Dr. Hannibal, der er det tætteste han kan komme på den nye morder.

  Discovery Channel

  Discovery Channel

  18:55
  Wheeler Dealers

  Bilhandler Mike Brewer er tilbage i Storbritannien! Missionen er sammen med topmekanikeren Marc 'Elvis Presley' at finde og restaurere ikoniske biler og sælge dem med fortjeneste.

  20:00
  Gold Rush: Winter’s Fortune Into The Breach

  Guldminearbejderne fra Yukon bruger lavsæsonen til at udvikle deres arbejdsmetoder. Deres forberedelser vil definere forløbet af deres næste sæson.

  21:00
  Deadliest Catch Bering Sea Superstition

  Et af de mest farlige job i verden er at være krabbefisker i Alaska. De trodser de forræderiske bølger i Beringhavet på jagt efter værdifulde kongekrabber.

  22:05
  Gränsbevakarna Sverige Episode 2

  Sikkerheds- og toldmyndighederne ved Sveriges grænse er konstant på vagt for at forhindre ulovlige genstande i at komme ind i landet. Det er deres opgave at afsløre kriminalitet.

  23:10
  Alaskan Bush People

  En familie er født og opvokset langt ude i Alaskas vildmark. Billy og Amy Brown og deres 7 børn bor uden for lands lov og ret, hvor de er afhængige af hinanden for at overleve.

  Eurosport 1

  Eurosport 1

  19:15
  Speedway-studiet

  Kom helt tæt på speedway-universet med vores eksperter.

  20:10
  Cykling: ZLM Tour (m)

  0

  21:10
  Endurance: Porsche at Le Mans

  0

  21:45
  Endurance: VM Endurance: 24-timersløbet på Spa

  0

  23:15
  Atletik: World Athletics Continental Tour – København

  0

  Eurosport 2

  Eurosport 2

  19:45
  Endurance: VM Endurance: 24-timers Le Mans

  0

  21:10
  PGA Tour: RBC Canadian Open

  0

  23:55
  Speedway-studiet

  Kom helt tæt på speedway-universet med vores eksperter.