Seneste TV-Nyheder

  24. maj 2024

  Graverne

  TV 2 har løftet sløret for hvornår du kan se deres nye kommende danske krimidramaserie Graverne, der er skrevet af…
  24. maj 2024

  Stormester

  2024 Stormester holdet er komikerne Natasha Brock, Carsten Eskelund og Tobias Dybvad samt radioværten Mathias Helt og tv-vært Puk Elgård.…
  22. maj 2024

  En forsinket begravelse

  Ny dokumentarfilm "En forsinket begravelse" sætter fokus på dét at miste et nært familiemedlem og måden vi sørger på. Filmen…
  17. maj 2024

  Sådan dækker DR valget til Europa-Parlamentet

  Kåre Quist møder alle spidskandidaterne i 'Mød partierne', mens Stéphanie Surrugue og Lillan Gjerulff Kretz er værter på DR’s valgaften.…
  17. maj 2024

  Paradise Hotel – Sæson 20

  Paradise-legenderne Nadja H, Vivi, Sinan, Victor og Lukas får kamp til stregen, når spillet går i gang på det ikoniske…
  16. maj 2024

  Sådan dækker TV 2 Europaparlamentsvalget 2024

  Under overskriften 'EuropaValg' skruer TV 2 op for valgdækningen lige efter pinsen, så der bliver tale om tre ugers intensiv…

  TV Guide

  DR og TV 2 kanaler

  DR1

  DR1

  16:50
  Downton Abbey (1)

  Engelsk dramaserie fra 2010.
  16. april 1912. Herskab og tjenestefolk på godset Downton Abbey vågner op til en ny dag, men snart vil intet længere være helt som før. Aviserne kan berette, at Titanic er forlist, og lord og lady Grantham får besked om, at arvingen til godset er blandt de omkomne. Så hvem er den nye arving? I hvert fald ikke Granthams tre voksne døtre, for arvegangen tillader kun en mandlig arving. Også blandt tjenestefolkene er der postyr. Den beregnende Thomas må se sig forbigået til stillingen som lord Granthams kammertjener. Og han tænker kun på at få vippet sin rival af pinden.

  17:55
  Søren Vesters Have – Blendergødning og vandbassin

  Søren Vester kaster sig som altid ud i mere eller mindre gennemtænkte og vanvittige projekter i sin have i Thise. Denne gang vil han støbe et stort betonbassin på terrassen - og det går ikke helt så nemt, som han havde regnet med. Til gengæld har han helt styr på tomatplanterne, som får en omgang gødning af blendet banan, kaffe og æg. Og så bliver Sørens barndomsminder genopfrisket, når han 34 år efter sit første besøg genbesøger Haven i Hune.

  18:30
  TVA

  TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

  19:00
  Nak & Æd – Morgenmad i Irland

  Et kort udklip fra Irland. Der skal laves morgenmad, selvom vejret er fuldstændig dårligt.

  19:05
  Det vilde Californien: Floder af guld

  Amerikansk naturserie fra 2022.
  (Planet California)
  Californien er kendt for sol, surf og Hollywood. Men det er også hjemsted for fyrre millioner mennesker og den største biodiversitet i hele Nord- og Sydamerika. Tag med til den gyldne stat, og mød områdets største stjerner - fra sejlivede tykhornsfår og pumaer til majestætiske gråhvaler og kæmpemæssige rødtræer. Alle sammen bundet sammen af store floder til lands, til vands og i luften.

  20:00
  Ternet Ninja 2

  Dansk spillefilm fra 2021.
  Ternet Ninja vender tilbage - i et nyt hylster. Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. Jagten på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske. De to flankeres af både Sirene og Askes papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med - og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.
  Manuskript: Anders Matthesen, Thorbjørn Christoffersen.
  Instruktion: Anders Matthesen.
  Producent: A Film.

  21:25
  Kriminalkommissær Barnaby XXIII (4:4)

  Britisk krimiserie fra 2022.
  (Midsomer Murders)
  "Klædt på til mord".
  Beboerne i landsbyen Elverton-Cum-Latterly samles til den årlige dominoturnering. I år har turneringen i midlertid konkurrence fra et drag queen-arrangement til fordel for velgørenhed. Det skaber gnidninger - og snart findes en af dominospillerne død. Men hvem stod bag? Det er op til Barnaby at finde svaret.

  22:55
  Vera: Skygger på himlen

  Engelsk krimiserie fra 2015.
  (Vera: Shadows in the Sky)
  Havnearbejderen og familiemennesket Owen Thorne styrter i døden fra taget af et parkeringshus. Sprang han, eller blev han skubbet? Kriminalinspektør Vera Stanhope går på jagt efter svaret.
  Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

  TV 2

  TV 2

  16:40
  SuperMatchen: Nykøbing F.-Team Esbjerg (k)

  Trods en skade til Kristine Breistøl - og Nora Mørk og Henny Reistad på skånekost - vandt Team Esbjerg første guldduel over Nykøbing Falster Håndbold. Her fik NFH deciderede prygl, og tabte hele 35-20. Kan NFH alligevel få en sejr her på hjemmebane i anden finale – og tvinge Team Esbjerg ud i en tredje og afgørende kamp? Eller vinder Team Esbjerg det danske mesterskab med en sejr her?

  Kommentatorer: Jonas Nyhøj og Peter Bruun Jørgensen.

  18:00
  18 News
  18:13
  Regionale nyheder
  18:20
  Helt sort

  Melvin tager hul på de tidlige år og får stimuleret sin motorik til babyrytmik. Han besøger også Eva, der er ekspert i at fotografere fødsler. I Fars Køkkenskole er der kødboller og kvalitetstid på menuen. Og i Uganda oplever Melvin, hvordan hans barndom kunne have set ud.

  19:00
  19 News
  19:30
  Regionalprogram
  19:40
  Sporten

  Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk.

  Seneste nyt fra sportens verden

  20:00
  Badehotellet

  Fie har drømt, at hendes far blev syg og faldt om. Hun vil derfor forlade pladsen som stuepige og rejse hjem, men det er ikke helt nemt at få det sagt til fru Andersen eller den unge mand Morten, som er blevet interesseret i hende. Amanda har helt andre planer. Hun er fast besluttet på at vinde væddemålet, om hvem der først er sammen med en mand og sætter alt ind på at komme til fest på et af de store hoteller i Skagen. Her kommer hendes fars interesse for den unge grev Ditmar hende uventet til hjælp. Og så får hotelværtens trang til at kigge gennem nøglehuller, mens de unge piger bader, fatale følger.

  20:55
  En vej ud

  Er du til kryb og kravl? Det håber vi, dagens fire deltagere er, for de opdager snart, at den zoo, de befinder sig i, gemmer på flere levende overraskelser.

  Kan man tæve en slange med sin sko?

  21:55
  From Paris With Love

  James Reece (Jonathan Rhys Meyers) arbejder på den amerikanske ambassade i Paris og drømmer om et liv med spænding og eventyr. Men da han får et bijob for CIA, bliver drømmen til et mareridt pga. den partner, som han får udpeget - Charlie Wax (John Travolta). Den garvede CIA-agent er skydegal og mindst lige så kugleskør som de terrorister, som de bliver sat til at uskadeliggøre.

  Fransk action-thriller fra 2010.

  23:30
  Limitless

  Forfatteren Eddie Morra (Bradley Cooper) lider af skriveblokering, men den kommer han ud af, da han får mulighed for at prøve en ny pille ved navn NZT, der udvider hans hjernekapacitet med flere hundrede procent. Pludselig er han hyperintelligent og får masser af succes, penge og kvinder. Han tager Wall Street med storm, og bliver derfor hyret af rigmanden Carl Van Loon (Robert De Niro) til at styre en gigantisk handel. Men succesen har en skyggeside - og snart efter er Eddie i livsfare.

  DR2

  DR2

  15:15
  Midt om natten

  Dansk drama fra 1984.
  Vennerne Benny og Arnold er med til at opbygge en lille fristad ved navn Haveje. Stedet udvikler sig til noget nær idyl, indtil det kommer i politikernes kritiske søgelys. Samtidig er smarte pengemænd ude efter området, mens en bande rockere overfalder beboerne. Arnold og Benny er ikke enige om, hvordan der skal svares igen, og det sætter deres venskab på prøve.
  Medvirkende: Kim Larsen, Erik Clausen, Birgitte Raaberg, Holger Boland, Buster Larsen, Frits Helmuth, Poul Bundgaard., Ove Sprogøe, Allan Olsen m.fl.
  Instruktion: Erik Balling.

  17:25
  Store danskere – Balling

  Erik Balling står bag de største danske film- og tv-succeser. Med Olsen banden, Huset på Christianshavn og Matador har han skabt et persongalleri vi alle kender, og værker, der er dansk kulturarv. De er fulde af humor og lune, men selv var han en mand, der tog tingene meget alvorligt.

  18:25
  Gensyn med Stokholm og Strøm (8:8) TV-teater

  I sæsonafslutningen får vi endelig svar på det nagende spørgsmål: Får Egon mon sin havregrød! "Mor er major" og "Syg og munter" fortjener et gensyn. Det samme gør alt med Poul Bundgaard, som vi meget passende runder sæsonen af med at hylde.

  18:55
  Før Søndagen

  De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Nu bede vi den Helligånd".

  19:05
  The Malko Way – Konkurrencen der ændrede mit liv

  Vinder man DR Symfoniorkestrets Malko Konkurrence er ens liv forandret for altid. I denne dokumentar følger vi nye og ældre vindere og fortæller historien om verdens vigtigste dirigentkonkurrence.

  20:05
  Imperiet Kardashian (1:3)

  Britisk dokumentarserie fra 2023.
  (House of Kardashians)
  Kardashian imperiet begyndte med én kvinde. Kris Houghton. I 1960'erne drømmer hun om et liv i sus og dus i Beverly Hills. Hun gifter sig med den velhavende advokat Robert Kardashian og ser ud til at have opnået alt, hvad hun ønsker sig. Men efter ti års ægteskab har hun en affære med en yngre mand, og ægsteskabet med Robert ender i en grim skilsmisse. Kort tid efter gifter hun sig med den amerikanske OL-guldvinder Bruce Jenner. Nu tager hendes drømme fart.

  21:00
  Tæt på sandheden med Esben Pretzmann

  Sæsonens sidste afsnit af Tæt på sandheden kigger nærmere på Europaparlamentsvalget, hvor Anders Vistisen fra Dansk Folkeparti er blevet spidskandidat i gruppen ID. Og så er Bandidos gjort midlertidigt ulovlig, og vi har i den forbindelse fået en reaktion fra rockeren Per. Dansk økonomi brager derudaf, hvilket vel er en god nyhed? Endelig er den nye Limfjordsforbindelse stemt igennem, og så er der besøg af en helt særlig gæst.

  21:30
  Troldspejlet special – Troldspejlets japanske venner

  Den japanske kulørte kultur er populær af åbenlyse grunde, hvad enten vi taler Godzilla, Pokémon eller Miyazakis animerede mesterværker. Jakob Stegelmann finder nogen af de ting, der gør japansk kultur så vidunderlig, anderledes - og helt sin egen.

  22:00
  TVA

  TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

  22:15
  Debatten: Hvem skal have pengene?

  SVM-regeringen kom til på en krisefortælling. Men siden har økonomien og beskæftigelsen overrasket gang på gang - og nu finder regeringen igen nye milliarder. Hvem skal have pengene?
  Vi spørger blandt andre regeringen samt partilederne Mona Juul og Pelle Dragsted i Debatten.
  Vært: Clement Kjersgaard.

  23:15
  The Green Knight

  Amerikansk adventure-drama fra 2021.
  Kong Arthurs frygtløse nevø sir Gawain sætter sig for at dræbe den enorme og mytiske Grønne Ridder. På sin færd slås den stædige Gawain mod genfærd, kæmper og tyve og begynder en dybere rejse ind i sig selv for at finde ud af, hvad det egentlig er, han kæmper for.
  Medvirkende: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton m.fl.
  Instruktion: David Lowery.

  TV 2 Charlie

  TV 2 Charlie

  16:40
  Agatha Christie: Mord er let

  Efterhånden som spændingerne når bristepunktet, afgiver Bridget en heftig tilståelse. Sagen ser ud til endelige at falde på plads, indtil opdagelsen af et nyt bevis åbner Fitzwilliams efterforskning op på vid gab.

  17:35
  Farlig guldjagt

  Kenneth Noye og John Palmer går i gang med en ambitiøs plan, der går ud på, at få Brink's-Mat-guldet smeltet om og solgt. Samtidig leder politiets efterforskning dem på sporet af Kent og Kenneth Noye.
  Medvirkende: Brian Boyce: Hugh Bonneville, Kenneth Noye: Jack Lowden og Tony Brightwell: Emun Elliott. Desuden medvirker: Gordon Perry: Sena Harris. Edwyn Cooper Dominic Cooper. Nicki Jennings: Charlotte Spencer. John Palmer: Tom Cullen. Marnie Parker: Stefanie Martini. Manuskript: Neil Forsyth. Instruktion: Lawrence Gough.

  18:40
  Fint skal det være

  Medvirkende: Hyacinth Bucket: Patricia Routledge, Richard Bucket: Clive Swift og Elizabeth: Josephine Tewson.
  Det lykkedes Hyacinth og Richard at få den hytte på landet, som Hyacinth har drømt om, og nu skal den tages i brug. Adressen er rigtig fin, hvilket passer Hyacinth, men det er ikke så mange kvadratmeter, parret kan kalde deres.

  19:20
  Fint skal det være

  Medvirkende: Hyacinth Bucket: Patricia Routledge, Richard Bucket: Clive Swift og Elizabeth: Josephine Tewson.
  Hyacinth sørger for, at Richard melder sig frivilligt til at hjælpe i kirken, hvor der er problemer med belysningen. Men nu er gør-det-selv-projekter ikke Richards stærke side, og hans hjælp gør mere skade end gavn.

  19:55
  Dine fulde fem

  Det bliver en usandsynlig god dyst, når Peter Tanev og Claus Elming skal sanse sig frem til sejr. Har Tanev næse for andet end vejret? Og hvor følsom er Claus Elming? Holdkaptajnerne er Peter Mygind og Stefania Potalivo, og vært er Christian Degn.

  20:45
  Olsen-banden deruda’

  Yvonnes nevø, Georg (Claus Ryskjær), som kender til moderne, elektronisk kriminalitet, er under Egons seneste ophold i spjældet kommet hjem fra Amerika og har overtaget styringen i forbryderbanden, og en magtkamp mellem ham og Egon er uundgåelig. Egon har imidlertid en genial plan om at blande sig i nogle bagmænds lyssky handel med 30.000 tons smør, som Fællesmarkedet holder tilbage på grund af lave smørpriser. Snart er vores venner i fuld gang med at bryde ind i Verdensbankens danske afdeling for at få fingre i ti millioner dollars, som bagmændene er ved at vaske hvide. Men tingene går selvfølgelig ikke helt efter Egons minutiøse plan.

  22:25
  Shu-bi-dua 50 hyldestkoncert fra Musikkens hus

  'Vuffeli-Vov', 'Hvalen Hvalborg', 'Stærk tobak', 'Danmark' og 'Den røde tråd'. Få danske bands har som Shu-bi-dua samlet danskerne med deres hits, med de underfundige og sjove tekster. I 2023 fejrer bandet 50-års jubilæum, og i den anledning samles nogle af dansk musiks gode navne til en folkefest, for at hylde Shu-bi-duas musik. Kunstnerne, der alle selv har valgt hvilket hit de vil synge, spænder meget bredt. Fra de nyere navne Ida Laurberg, Pauline og Danser med piger over til etablerede navne som Shaka Loveless, Anders Blichfeldt, Djämes Braun, Martin Brygmann, Hardinger Band og Birthe Kjær. Også satiretrioen PLATT-FORM er med.

  23:45
  Elton John – hudløst ærligt

  Sir Elton John taler med den kendte tv-vært Graham Norton om sit liv og lange karriere, der har varet i mere end 50 år. Et åbenhjertigt interview, der tager os fra Elton Johns helt unge år og gennem hans fantastiske karriere og private liv.

  TV 2 Fri

  TV 2 Fri

  17:05
  Han, hun og drømmeslottet – på tur

  Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet? De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer.

  Mød flere som Dick og Angel (19:40)

  17:55
  Han, hun og drømmeslottet – på tur

  Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet? De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer.

  Mød flere som Dick og Angel (20:40)

  18:45
  Han, hun og drømmeslottet – på tur

  Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet? De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer.

  Mød flere som Dick og Angel (21:40)

  19:40
  Hvem byder bedst?

  Køberpanel: Mads Holst, Rikke Fog, Mette Rode Sundstrøm, Lasse Filskov Petersen og Anders Forup. Vurderingseksperter: Benno Blæsild og Astrid-Louise W. Lidforsen.
  Sælgeren af en blikbil fejer benene væk under køberne med sin salgstale. En stor Bjørn Wiinblad-vase vækker begejstring hos køberne, og Wiinblads bolig, Det Blå Hus i Lyngby, åbner dørene til hans helt særlige univers. En vaskeægte roligan har taget Morten Olsens fodboldtøj fra VM i 1986 med i teltet i Roskilde. Men det er ikke det eneste tøj, der er forbi køberpanelet. Der er nemlig også to designerkjoler til salg.

  20:45
  Badehotellets kokkeskole

  Værter: Kok Claus Holm og madhistoriker Bettina Buhl-Blæsild. Medvirkende: Merete Mærkedahl, Ulla Vejby, Sigurd Holmen Le Dous og Mia Helene Højgaard.
  Sigurd Holmen Le Dous og Mia Helene Højgaard er gæster på kokkeskolen, hvor de bliver udfordret med 'Badehotellet's ikoniske åbningsmenu: stegte rødspætter og rødgrød. Første benspænd er at få skindet af en fisk - og derefter skal de ramme den rette tykkelse på rødgrøden.

  Hr. Weyses elskede rødspætter og rødgrød

  21:20
  Værkstedet UK

  Værkstedet fyldes af fantasi og kærlighed, når dagens gæster medbringer et skrin fyldt med kærestebreve, et miniaturebibliotek og et flyvende stykke legetøj.

  22:10
  Værkstedet UK

  De garvede kræfter istandsætter denne gang et elsket armbånd, et særligt butiksskilt og en statue af en dansende bjørn.

  22:55
  Verdens dyreste krydstogt

  Krydstogtskibet nærmer sig sidste stop, og de ansatte har travlt med at stable et stort afslutningsshow på benene. Imens har køkkenchefen også nok at se til.

  23:40
  Mad for milliarder

  Kom med Helen Skelton bag kulisserne på den ikoniske morgenmadsproducent Kellogg's for at se, hvad der gør Corn Flakes og Frosties så fantastiske. Og så finder hun også ud af, hvorfor Coco Pops er blevet lyserøde.

  Hemmeligheden bag de største varemærker

  TV 2 Echo

  TV 2 Echo

  17:20
  Venner

  Medvirkende: Monica: Courteney Cox, Rachel: Jennifer Aniston og Ross: David Schwimmer. Desuden medvirker: Chandler: Matthew Perry. Joey: Matt LeBlanc. Phoebe: Lisa Kudrow.
  Efter 21 timers veer er Rachel endelig parat til at føde, men fødslen bliver ikke lettere end den lange optakt. Heldigvis er Ross trofast ved hendes side - men næppe har hun født, før Rachel indser, at han måske ikke vil være der altid. For hvad sker der, når Ross engang selv får en familie? Phoebe flirter ivrigt med den flotte mandlige patient, som Joey har hjulpet hende med at score, men det hele går galt, da manden pludselig får øje på Joey som Dr. Drake Ramoray i fjernsynet.

  17:45
  Venner

  Medvirkende: Monica: Courteney Cox, Rachel: Jennifer Aniston og Ross: David Schwimmer. Desuden medvirker: Chandler: Matthew Perry. Joey: Matt LeBlanc. Phoebe: Lisa Kudrow.
  Alt er forvirring på hospitalet, hvor Rachel lige har født. Rachel tror, at Joey har friet - og har sagt ja. Joey ved, at ringen, han gav Rachel, tilhørte Ross, men han kan ikke få sig selv til at fortælle Rachel sandheden. Og Ross forsøger forgæves at få mulighed for fortælle Rachel om sine sande følelser - intetanende om, at Joey kom først. Imens forsøger Chandler ihærdigt at gøre Monica gravid i et kosteskab. Den intime situation bliver imidlertid lige en tand for intim, da Monicas far overrasker dem.

  18:10
  Venner

  Medvirkende: Monica: Courteney Cox, Rachel: Jennifer Aniston og Ross: David Schwimmer. Desuden medvirker: Chandler: Matthew Perry. Joey: Matt LeBlanc. Phoebe: Lisa Kudrow.
  Babyen kommer hjem, og Rachel kan slet ikke få nok af nyfødte Emma - lige indtil Emma begynder at græde. Phoebe og Monica gør alt, hvad de kan, for at hjælpe, men den lille ny er utrøstelig. Imens forsøger Joey at reparere sit forhold til Ross, som ikke kan tilgive ham, at han friede til Rachel og holdt det skjult for ham. Chandler har haft en søvnløs nat, og det giver ham problemer, da han falder i søvn midt i et møde på kontoret. Det er nemlig et møde, som handler om hans fremtid.

  18:40
  Venner

  Medvirkende: Monica: Courteney Cox, Rachel: Jennifer Aniston og Ross: David Schwimmer. Desuden medvirker: Chandler: Matthew Perry. Joey: Matt LeBlanc. Phoebe: Lisa Kudrow.
  Chandler er tvunget til at tage jobbet i Oklahoma, og Monica lover ham, at hun gerne dropper alt i New York for at flytte med ham. Men så får hun et tilbud, hun ikke kan afslå, fra en meget fin restaurant. Phoebe og Joey aftaler at arrangere en dobbelt blind date for hinanden, men Joey glemmer at finde en fyr til Phoebe. Rachel driver børnelægen til vanvid, fordi hun ringer hver eneste gang, der er det mindste galt med lille Emma - også midt om natten. Inden længe må hun og Ross derfor på jagt efter en ny.

  19:05
  Venner

  Gæstestjerne: Mike: Paul Rudd. Medvirkende: Monica: Courteney Cox, Rachel: Jennifer Aniston og Ross: David Schwimmer. Desuden medvirker: Chandler: Matthew Perry. Joey: Matt LeBlanc. Phoebe: Lisa Kudrow.
  Monica aflægger Chandler et surprise-visit i Oklahoma, men får et chok, for da hun braser ind i rummet, sidder Chandler og onanerer - til en hajfilm! Monica nåede ikke at se, at Chandler zappede væk fra hotellets pornokanal og over på en dyrekanal, og nu er hun overbevist om, at han tænder på hajer. Mike (Paul Rudd) inviterer Phoebe på en date, men Ross ødelægger det hele ved gøre hende opmærksom på, at hun aldrig har haft en fast kæreste. Joey skal også på en date, men flipper helt ud, da han opdager, at han allerede har haft sex med pigen - og at hun ikke kan huske det.

  19:35
  Stormester – en chance til

  Hvordan smøres en rundtenom rugbrød egentlig sejest, og hvad er den mest imponerende hilsen? Hvis det også er spørgsmål, du altid har stillet dig selv, så se med.

  20:45
  Landmand søger kærlighed Australien

  Landmændene kommer med hjem til deres to bejlere for at se, hvordan de bor. Vil det hjælpe dem, når de skal træffe den sværeste beslutningen hidtil?

  22:05
  Dødens karteller

  En gammel ven af den amerikanske præsident bliver likvideret af colombianske narkobaroner, som han havde hvidvasket penge for. Som hævn indleder præsidenten en hemmelig krig imod narkokartellet med den garvede John Clark (Willem Dafoe) som leder af de specialtrænede amerikanske styrker. Den højtstående CIA-mand Jack Ryan (Harrison Ford) har svoret over for Kongressen, at en sådan aktion ikke vil finde sted - nu må han selv rejse til Colombia og stikke hånden i en sand hvepserede.

  TV3 kanaler

  DR1

  See

  16:00
  FA Cup Manchester City-Manchester United

  Wembley lægger lys og lægter til finalen i verdens ældste klubturnering, FA Cup, når Manchester City og Manchester United tørner sammen. Det er anden sæson i streg, at de to rivaler mødes i finalen, og i den forgangne sæson var det Manchester City, der trak sig sejrrigt ud af finalen. Nu skal Manchester United forsøge at revanchere og løfte pokalen for første gang siden 2016. Lykkes det Rasmus Højlund, Christian Eriksen og co? Se med her!

  18:00
  FA Cup Studie Manchester City-Manchester United

  Se med, når vores kompetente eksperter følger op på den netop færdigspillede FA Cup-finale mellem Manchester City og Manchester United.

  19:00
  Friheden

  Esther og Patrick er flygtet til Bolivia med byttet, hvor de bliver snydt og efterladt i junglen. Derhjemme genfinder Erik og Nina kærligheden til svindler-livet, men de kan ikke betale for redningen.

  20:00
  Friheden

  Jacqueline sender Erik og Nina efter den franske skønhedskanon, Fournier. Nina insisterer på, at Esther hjælper til, men Esther vil tilbage på gymnasiet.

  21:00
  409

  Ben indrømmer endelig sandheden for Alison. Men er det for sent for deres forhold?

  22:25
  410

  Noah og Anton besøger Yale, hvor Noah møder en gammel ven. En utrolig hård dag får Cole og Luisa til at genoverveje deres forhold. Helen får et nyt perspektiv på livet.

  23:55
  Ikke et ord

  Livet går sin gang for Charlotte og hendes familie i provinsbyen Vesterløv. Men da en ung bryder findes dræbt, og Charlottes mand, bryderholdets træner, Lars, bliver anholdt for mordet, ændres alt.

  TV3

  TV3

  17:20
  Real Housewives of Beverly Hills

  Midt i chokerende overskrifter og sårede følelser mødes Beverly Hills-diamanterne til en anspændt genforening.

  18:20
  The Karate Kid

  Den unge Daniel flytter fra New Jersey til Californien, hvor den lille, kønne fyr straks udsættes for sine nye skolekammeraters drillerier. Specielt den brutale Johnny er på nakken af ham, og det bliver ikke bedre, da Daniel og Johnnys eks-kæreste, Ali, forelsker sig i hinanden. Tæsk hører til dagens orden indtil Daniel en dag møder viceværten i sin ejendom, japaneren Miyagi, der er en vis gammel karateekspert.

  21:00
  Tomb Raider 2: Cradle of Life

  Lara Croft udforsker et undervandstempel for at finde den sagnomspundne Pandoras Æske. Men netop som hun har fundet den legendariske æske, bliver den stjålet af lederen af et kinesisk forbrydersyndikat. Det er nu op til Lara at skaffe æsken tilbage, inden en ondskabsfuld bagmand får fingre i den og bruger den til at konstruere et våben med katastrofale kræfter.

  23:25
  Farvel til mafiaen

  Brooklyns gangsterkonge, Giovanni Manzoni (De Niro) havde alt, indtil den dag han blev stikker. Uanset hvor ofte agent Stansfield (Tommy Lee Jones) flytter Giovanni og hans familie, indhenter faren dem. Giovanni, hans hustru Maggie (Michelle Pfeiffer) og deres to børn bliver sendt væk, til en søvnig landsby i Frankrig. Det virker som det perfekte sted at gemme sig for gangsternes lange, lovløse arm, men kun til den kriminelle familie igen forfalder til deres gamle, forræderiske vaner, igen giver et blip på syndikatets radar. De rå fyre er på vej og de mener det alvorligt.

  TV3+

  TV3+

  17:00
  F1 Qualification Studio Monacos Grand Prix – Kvalifikation

  Motorsportens fineste klasse, Formel 1, dækkes intensivt, når der følges op på kvalifikationen ved Monacos Grand Prix. Peter Palshøj er flankeret af Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa, og sammen deler de ud af deres brede faglige viden.

  18:00
  Dumb Fight at the O.K. Coral

  Trioen ankommer til Nashville, Tennessee, hvor de forsøger at redde verdens koralrev ved hjælp af bilkarosserier og ekstremt uduelig bådkørsel.

  19:30
  Italian Lessons

  Fra Loch Ness i Skotland forsøger Jeremy, Richard og James at købe brugte Maseratier til en god pris og derefter bruge dem til at køre rundt i det regnfulde landskab i Nordfrankrig.

  21:00
  Men in Black 3

  Agenterne J og K er rejst tilbage i tiden. J har set en hel del uforklarlige ting i sine 15 år bland agenterne i sort, men ingenting, ikke engang rumvæsener forvirrer ham så meget som hans tørre og ordknappe partner. Men da K’s liv og Jordens skæbne sættes på spil, bliver agent J nødt til at rejse tilbage i tiden for at sætte tingene på rette plads. J opdager, at universet gemmer på hemmeligheder, som K aldrig har fortalt ham om.

  23:10
  Men In Black II

  Under en rutineopgave opdager Agent J en djævelsk plan af det onde monster Serleena, der er forklædt som sexet undertøjsmodel. Da Serleena tager hele MIB-bygningen som gidsel, søger Agent J hjælp hos sin gamle makker, Agent K, der nu arbejder på et posthus, og har fået slettet alle sine erindringer om sin tid som MIB, og Jay skal nu forsøge at bringe ham tilbage på rette kurs. De er nemlig de eneste, der nu kan redde jorden fra universets onde slyngler.

  TV3 Puls

  TV3 Puls

  17:05
  Flipping Frustrations

  Heather og Nathans nye projekt i Winnipeg er en sand katastrofe fyldt med så mange ting, at de ikke engang kan komme gennem hoveddøren.

  18:05
  Dragons’ Den

  I denne serie får opfindere og entreprenører chancen for at virkeliggøre deres forretningsdrømme – hvis de kan få den succesfulde jury til at investere i deres idé.

  19:25
  Boligkøb i blinde – Australien

  Det nygifte par Jess & Fotis køber deres allerførste hjem i blinde med hjælp fra tre supereksperter – designeren Shaynna Blaze, mægleren Rich Harvey og entreprenøren Marshal Keen.

  21:00
  Forhekset

  Heksen Isabel Bigolow flytter til Californien, hvor hun håber på at kunne leve et helt normalt liv. Samtidig forsøger den selvglade Hollywood-stjerne, Jack Wyatt, at genoplive sin tidligere stjernestatus ved at genindspille den populære tv-serie "Bewitched". Da Jack tilfældigt støder på Isabel og ser, at hun kan vippe med næsen, tilbyder han hende hovedrollen på stedet. Hans egentlige hensigt er at lade et ukendt navn få rollen, så han kan få eneret på rampelyset. Isabel opdager til sidst, hvad han er ude på, men hun har forelsket sig i Jack og beslutter sig for at afsløre sin virkelige person.

  23:20
  Efterspillet

  Roman Melnyk er konstruktionsarbejderen som er fuld af forventning, da hans kone og gravide datter er på vej hjem til Ohio, efter nogle måneder i Ukraine. Da Roman ankommer i lufthavnen, finder han dog ud af, at der har været en katastrofal ulykke. Med ét, eksisterer hans familie ikke mere. Jake Bonanos er flyvelederen der efter denne skæbnesvangre dag, ser sit liv smuldre imellem fingrene på ham.

  TV3 Sport

  TV3 Sport

  17:00
  Superliga Studie Viborg FF-OB

  Se med, når vi følger op på den netop færdigspillede kamp i Energi Viborg Arena mellem Viborg FF og OB i 3F Superligaen. Du får reaktioner, højdepunkter, analyser og meget mere.

  18:15
  Ishockey VM 2024 TBA-TBA

  Ishockey VM 2024

  21:00
  Formel 2 Monacos Grand Prix – Sprintløb

  Formel 2-feltet skal endnu engang tørne ud på Circuit de Monaco, hvor sæsonens femte afdeling løber af stablen ved Monacos Grand Prix. Her gælder det sprintløbet!

  22:00
  Diamond League Eugene, USA

  Diamond League-sæsonens første og eneste stævne i USA løber af stablen på Hayward Field i Eugene, hvor der er lagt op til atletik-underholdning i verdensklasse. Der er nok at se til med flere discipliner for både mændene, kvinderne og i det para-atletiske felt. Se med fra det nordvestlige USA her!

  TV3 Max

  TV3 Max

  17:00
  Randers FC-Vejle Boldklub Randers FC-Vejle Boldklub

  Se med, når vi følger op på den netop færdigspillede kamp fra Cepheus Park mellem Randers FC og Vejle Boldklub i 3F Superligaen. Du får reaktioner, højdepunkter, analyser og meget mere.

  17:30
  En gang Odense altid Odense Hvad er planen, Thorborg?

  OB skal i top-6, men de er udfordret på banen. Der er intern uro, og fansene er grædefærdige og kræver handling fra ejeren. Alt imens er OB Q en realitet – og succes på banen.

  17:55
  En gang Odense altid Odense Kaos i ledelsen

  Der er kaos i OB, og efter pokalfadæse er frustrationen hos fansene total. De kræver cheftræner Andreas Alm fyret. Midt i frustrationen kæmper de unge spillere for spilletid.

  18:20
  En gang Odense altid Odense Mission overlevelse

  Beskrivelse: Der er krisemøde i OB, hvor mere end 300 fans er mødt op for at få svar på, hvordan OB vil komme ud af krisen. OB Q spiller en afgørende kamp, og i akademiet evalueres efterårets gode resultater.

  19:00
  Dutch Darts Championship – Dag 2 Dutch Darts Championship – Dag 2

  Vi fortsætter med at bringe dart i verdensklasse, når vi blænder op for Dutch Darts Championship, der løber af stablen i Autotron i Rosmalen. Det er den syvende af 13 afdelinger på PDC European Tour-kalenderen, og 48 af de bedste dartspillere står endnu engang klar til at levere et brag af en weekend. I det forgangne år var det engelske Dave Chisnall, der løb med sejren efter en 8-5-sejr over Luke Humphries i finalen. Hvem tager førstepladsen i år? Se med fra dag to i det sydlige Holland!

  23:00
  Formel 1 Monacos Grand Prix – Kvalifikation

  Formel 1-feltet er fløjet til eksklusive Monaco, hvor sæsonens ottende afdeling løber af stablen på den ikoniske bybane, Circuit de Monaco. Kevin Magnussen og de resterende 19 stjerner sætter sig her klar i maskinerne, når det gælder kvalifikationen. I 2023 var det Max Verstappen, der satte den bedste tid og dermed indtog pole position ved løbet. Hvem klarer det bedst denne gang? Se med!

  Discovery kanaler

  Kanal 4

  Kanal 4

  17:20
  Fire veninder – et par jeans 2

  De fire veninder, Bridget, Carmen, Lena og Tibby, fortsætter deres begivenhedsrige sommer hver for sig efter første år på college. Bridget tager til Tyrkiet som arkæolog-studerende, Carmen søger lykken på teateret i Vermont og Lena oplever spirende kærlighed - og hjertesorger - på Rhode Island. I New York tager Tibbys forhold til Brian et stort skridt.

  20:00
  Sisters

  Historien om to søstre, som efter lang tid væk fra hinanden mødes i deres gamle værelse for at rydde op, inden deres forældre sælger deres barndomshjem.

  22:15
  Little

  Jordan Sanders er en ubarmhjertig regent i sit eget tech-firma. Men en morgen ændrer hendes tilværelse sig radikalt. Hun vågner i den krop, hun havde som 13-årig. Hendes pressede assistent April er den eneste, der ved besked. Men hvad stiller man op, når ens chef er fanget i en akavet teenagers krop?

  *Kanal 5

  Kanal 5

  17:10
  Cykling: Giro d’Italia – studie

  Vores cykeleksperter ser nærmere på dagens etaper i Giro d'Italia.

  18:05
  Filler Giro d’Italia Giro d’Italia 2023 – højdepunkter

  Højdepunkter fra Giro d'Italia 2023.

  18:20
  Politijagt

  Vlado har fat i en fører, som han mistænker for at være påvirket af alkohol. Kasper fra Midt- og Vestsjællands Politi kører på motorvejen, da han bliver overhalet af en Porsche, der kører alt for stærkt.

  19:10
  Scooby Doo 2 – Uhyrene er løs

  Mystery Inc.-banden må redde Coolsville fra et angreb af afdøde, demaskerede uhyrer bragt til live af en ond, maskeret skikkelse, der prøver at "demaskere" banden.

  21:00
  State of Play

  Den dybdeborende journalist Cal McCaffrey syntes, der er noget uldent ved to mord, som tilsyneladende ikke har noget med hinanden at gøre. Cals efterforskning fører ham til Stephen Collins, der ud over at være hans gode ven også en politiker på vej frem. Venskabet får dog ikke Cal til at trække snuden til sig. Snart viser hans mange spørgsmål til magtens mænd sig at indebære en seriøs helbredsrisiko.

  23:45
  Tilbage til fremtiden III

  Den hårdt prøvede Marty McFly vender efter diverse stridigheder tilbage til nuet med både forstand og livet i behold. Videnskabsmanden Doc er dog havnet i 1800-tallet blandt vilde cowbys og skydegale børster, så Marty begiver sig ud på hans sidste svimlende rejse gennem tid og sted for at hente sin gamle kompagnon tilbage.

  6'eren

  6eren

  17:00
  Vejens helte

  Berra må lægge redningsfaget til side for en stund, når han skal jage køer på flugt på en trafikeret vej. Lutten bliver dagens helt, da han redder et bryllup.

  18:05
  SOS – Sverige

  Politibetjenten Aleksander bliver kastet ud i sommeren på Gotland, da han befinder sig midt i et parforholdsdrama på Fårö. I Visby arbejder brandfolkene på højtryk for at undgå at evakuere flere hundrede beboere. Politiet modtager en alarm om en forsvundet kvinde.

  19:00
  SOS – Sverige

  Uden for Hemse har redningsberedskabet travlt med en gravemaskine, der står i flammer. Politiet leder stadig efter en savnet kvinde og får nu hjælp af beredskabet. Samtidig skal Ojet hjælpe en pige, der har skadet sig selv på en trampolin.

  19:50
  Vejens helte

  Micke får givet en trøstende bamse til et barn efter en ulykke, og Lutten risikerer at ende i Estland, hvis det ikke lykkes ham at komme ud af lastbilens lastrum.

  21:00
  Ride Along 2

  Fortsættelsen til ‘Ride Along’ starter godt et år efter vores heltes sidste eventyr. Ben skal snart giftes, og tager derfor modvilligt sin kommende svoger, James, med sig på en tur til Miami for at undersøge en sag om den indflydelsesrige forretningsmand Antonio Pope, som muligvis lever et dobbeltliv som farlig narkobaron. Hvis Ben og James kan overbevise autoriterne om, at Pope er en ondskabsfuld narkohandler, kan de få stoppet hans lyssky forretning. Men hvis det går galt, er brylluppet i fare…

  23:20
  Tilbage til fremtiden II

  De to tidsrejsende Marty McFly, Doc Emmett Brown samt Martys kæreste Jennifer må drage til byen Hill Valley i Californien i året 2015 for at korrigere på McFly-familiens usikre fremtid. Men skurken Biff Tannen stjæler Doc Browns tidsmaskine, en ombygget DeLorean-sportsvogn, og giver den yngre udgave af sig selv en bog, der indeholder sportsresultater for de næste 50 år. Den unge Biff udnytter nu bogen til at sikre sig en formue i tips-gevinster, og han forvandler sin hjemby til et rent helvede. For at få rettet op på nutiden må Marty og Doc vende tilbage til begivenhederne i 1955 og få fat i bogen.

  Discovery Channel

  Discovery Channel

  16:40
  Outback Opal Hunters

  Digi Diggers udforsker nye områder efter at have udvundet opal, der er for skrøbelig til at kunne blive solgt. Bushmen opdager, at deres nye jordlod er blevet udgravet af opaltyve.

  17:50
  Wheeler Dealers

  Mike vil bruge pengene på en specialbygget bus, men Edd vil hellere have en mere konservativ camper. Edd er ekspert i luftkøling, men vil denne strategi give profit?

  18:55
  Wheeler Dealers

  Mike leder efter en to-sæders sportsvogn med attitude, en original BMW Z1. Denne hurtige bil kunne give et godt overskud, men Edd er i knibe.

  20:00
  Gold Divers Gone With The Wind – Part 2

  Guldfeberen raser, men dette ædelmetal ligger på bunden af Beringshavet. En håndfuld mennesker er villige til at risikere det hele for at bringe det op til overfladen.

  21:00
  Gold Rush: White Water Fred’s Golden Gift

  Dakota Fred og hans søn Dustin sætter livet på spil for at finde en formue i guldklumper, og det fører dem dybt ned under vandet i en af Alaskas vildeste vandløb.

  22:05
  America’s Backyard Gold Lost Rivers Of Desert Gold

  Dave Turin journeys to unexplored gold regions in America to uncover centuries-old mining mysteries and help everyday miners find their golden paydays.

  23:10
  Wheeler Dealers World Tour BMW E30 Germany

  Mike and Elvis are going global! This time, the stakes are higher, the deadlines tighter and the motor transformations are more jaw-dropping than ever.

  Eurosport 1

  Eurosport 1

  11:30
  Cykling: Giro d’Italia

  20. etape live fra Italien.

  17:45
  Cykling: Ford RideLondon Classique (k)

  2. etape.

  18:45
  Home of the Olympics: XXI

  0

  20:15
  Superliga+

  Mikkel Bischoff og Zak Egholm er tilbage i et helt nyt format, der dykker ned i de aktuelle emner i Superligaen.

  21:00
  Cykling: Giro d’Italia

  20. etape.

  22:30
  The Minute

  0

  22:35
  Speedway: Grand Prix – Landshut

  0

  23:40
  Klubben

  Lars Jacobsen og Simon Egeskov har startet deres egen klub, se med når den løbende bygges op.

  Eurosport 2

  Eurosport 2

  17:10
  Superliga+

  Mikkel Bischoff og Zak Egholm er tilbage i et helt nyt format, der dykker ned i de aktuelle emner i Superligaen.

  18:00
  Tennis: Roland Garros – Coming Up 2024

  0

  19:00
  Golf: PGA Tour Golf: PGA Tour – Charles Schwab Challenge

  0