TV-NytTV-Programoversigt

Hvornår har de nye danske tv-serier premiere? – Se vores oversigt

Er du til danske serier, så er du havnet det rigtige sted. DIGITALT.TV holder løbende øje med status på danske tv-serier. Se mere herunder.

Puls

Puls TV 2 Play
TV 2 Play søndag 19/07/20
Video Thumbnail
PULS_S1_TEASER - 26062020
TV 2 Play har 19. juli premiere på endnu en ungdomsserie. Den nye Play serie har titlen 'Puls'. Sæson ét består af ni afsnit á 14-15 minutter. I 'Puls' følger vi en gruppe venner, der alle gemmer på en hemmelighed. Forhold slutter, søskende svigtes, og venskaber går i stykker, når alle pludselig har

TV 2 Play har 19. juli premiere på endnu en ungdomsserie. Den nye Play serie har titlen ‘Puls’. Sæson ét består af ni afsnit á 14-15 minutter.

Læs mere om serien her

Junglen

junglen xee
Xee Xee søndag 02/08/20 Xee kl. 21:00
Video Thumbnail
JUNGLEN
Zaki Youssef har de seneste år haft stor succes som både skuespiller og dramatiker, og nu er han klar med sin første tv-serie, hvor han både er hovedforfatter og spiller hovedrollen, Saba. Serien er i 8 afsnit af ca. 22 minutters varighed. Saba er overbevist om, at han er et musikalsk geni, og at ve

Zaki Youssef er idemanden bag den nye YouSee Original, Junglen, der er inspireret af hans eget liv. Han har teamet up med et ungt talent i instruktørstolen og et stærkt cast af skuespiltalenter fra sin egen omgangskreds

Læs mere om serien her

The Rain – sæson 3

The Rain s3 Netflix
Netflix torsdag 06/08/20

Den danske Netflix Original-serie The Rain, en af de mest sete ikke-engelske Netflix Originals, vender tilbage med en tredje og sidste sæson den 6. august 2020.

Læs mere om serien her

Alfa – Ny dansk TV 2 Zulu serie fra 16. august

Alfa TV 2 Zulu serie Andreas Jessen som Adam og Sebastian Jessen som Jakob i krimiserien 'Alfa', som får dansk premiere til august. (Foto: Emilia Staugaard/TV 2)
TV 2 Zulu TV 2 Play 8 Afsnit Fra søndag 16/08/20 TV 2 Zulu kl. 00:00
Alfa - Ny dansk TV 2 Zulu serie fra 16. august
Den nye TV 2 Zulu serie Alfa, var planlagt til visning her i foråret, men TV 2 valgte at udskyde serien på grund af frygt for manglende nyt indhold i forbindelse med Corona nedlukningen. Meldingen dengang var at serien først ville komme på i 2021, men nu har TV 2 valgt at fremrykke serien til start

Den nye TV 2 Zulu serie Alfa var corona udskudt til 2021, men nu har TV 2 valgt at vise krimiserien her i sommer.

Læs mere om serien her

Serier på vej som vi endnu ikke kender premieredato på

Bemærk tidshorisont kan ændre sig på nedenstående i forhold corona.

Ulven kommer – ny DR serie

Ulven kommer DR dramaserie
Foto: DR Sales

DR er i efteråret klar med ny dansk dramaserie, der har titlen: Ulven kommer. Serien har blandt andre Bjarne Henriksen og Peter Plaugborg i de store roller.

I ‘Ulven kommer’  møder vi en fjortenårig pige, som skriver en skoleopgave, hvori hun anklager sin stedfar for grov vold. Mens stedfaren og andre centrale familiemedlemmer benægter påstandene, ender beskyldningerne og den igangsatte sagsbehandling med at splitte familien ad. Imens består det centrale spørgsmål: Hvem fortæller egentlig sandheden?

Hovedforfatter på serien er Maja Jul Larsen og serien er på 8 afsnit.

Du kan se lidt fra serien på DR Sales hjemmeside her

Efterforskningen – ny TV 2 serie

Efterforskningen TV 2 serie
Pilou Asbæk og Søren Malling som henholdsvis anklager Jakob Buch Jepsen og drabschef Jens Møller i Tobas Lindholms ‘Efterforksningen’. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

’Efterforskningen’, der bliver på i alt seks afsnit, får premiere i efteråret 2020. Serien, der på engelsk har fået titlen ’The Investigation’, produceres af Miso Film i co-produktion med Outline Film for TV 2 DANMARK, SVT og Viaplay med støtte fra Public Service Puljen og Copenhagen Film Fund.

Serien, der er skrevet og instrueret af Tobias Lindholm, vil give et unikt indblik i Jens Møller og Københavns Politis imponerende og komplekse efterforskning, der førte til opklaringen af drabet på den svenske journalist Kim Wall. Serien er blevet til i tæt samarbejde med Jens Møller selv og Kim Walls forældre.

Det er et imponerende cast, der spiller med i ’Efterforskningen’, og udover Søren Malling i rollen som drabschef Jens Møller medvirker store navne som Pilou Asbæk (’Krigen’, ’Kapringen’, ’Game of Thrones’), der spiller anklager Jakob Buch-Jepsen, mens rollerne som Ingrid og Joachim Wall spilles af to af Sveriges helt store stjerner Pernilla August (’Star Wars’, ’Arvingerne’, ’Kursk’, ’Den gode vilje’) og Rolf Lassgård (’Manden de kaldte Ove’, ’Efter brylluppet’, ’Jægerne’).

Derudover medvirker Laura Christensen (’Gidseltagningen’), Charlotte Munck (’Mens vi lever’), Henrik Birch (’Klumpfisken’), Hans Henrik Clemensen (’Herrens Veje’), Dulfi Al-Jabouri (’Underverden’) og Anders Juul (’Badehotellet’).

Sygeplejeskolen III

Sygeplejeskolen III, Anna
Molly Egelind indtager igen rollen som sygeplejeeleven Anna i den populære tv-serie ‘Sygeplejeskolen’, som netop er gået i optagelse til tredje og fjerde sæson. (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)

’Sygeplejeskolen III’ forventes at have premiere til efteråret på TV 2 Charlie.  Der optages også en sæson 4 samtidigt til visning i 2021.

Sæson tre starter, hvor sæson to sluttede. Anna modtog alle de forsinkede breve fra Erik, der er rejst til Canada. Breve som hun i den grad længtes efter. I mellemtiden er nye følelser dog begyndt at spire efter mødet med jazzmusikeren Ole, som blev indlagt på Fredenslund efter en motorcykelulykke. Anna står nu over for et svært valg: skal hun følge sine nye følelser for Ole eller fastholde langdistanceforholdet til Erik?

Seerne kan glæde sig til igen at følge livet på de travle hospitalsgange blandt Anna, Bjørn, Peter, Aksel, Lis, Else, Nina, reservelæge Christian Friis, frøken Madsen, overlæge Bent Neergaard og forstanderinden Margrethe Lund.

De nye sæsoner byder også på nye ansigter. På operationsafdelingen får resten af holdet selskab af den nye læge, kirurg John Neumann, der spilles af Jon Lange. Neumann og Nina har en fælles fortid, og det går ikke ubemærket hen. Afdelingen får også en ny portør, Finn Jönsson, som får et godt øje til en af de unge sygeplejeelever. Finn Jönsson spilles af Jesper Ole Feit Andersen.

En familiesag – kommende DR1 drama

I efteråret 2020 har DR Drama premiere på en stor serie om kærlighed, ansvar og omsorg, skrevet af forfatter Maja Jul Larsen.

’En familiesag’ instrueres af Pernille Fischer Christensen og stiller skarpt på en familie, der splittes af beskyldninger om vold i hjemmet. En 14-årig pige skriver en skoleopgave, der anklager stedfaren for grov vold, og systemet reagerer hårdt med en tvangsanbringelse. Men både pigens forældre og hendes lillebror benægter alt, og socialrådgiveren i sagen placeres i et dilemma. Forældrene tvinges i krig mod systemet, og ikke mindst mod deres egen datter. To parter der kæmper om retten til at give børnene en lykkelig barndom. Men hvem har ret?

Minkavlerne – sæson 2

Den nye sæson ventes at få premiere senere i 2020 på TV 2 Zulu

Sunday – sæson 3

Sunday Sæson 3 Xee
Optagelserne til sæson 3 af Sunday er netop gået i gang, og her har Mick Øgendahl en større rolle som chef for trænerteamet.
Foto: Per Arnesen

Xee serien Sunday vender tilbage med sin tredje sæson i efteråret 2020. Optagelserne er gået i gang i efteråret 2019 og Mick Øgendahl får en væsentlig rolle i den nye sæson. Melvin Kakooza er naturligvis fortsat hovedpersonen i serien.

Friheden – sæson 2

Friheden sæson 2 Viaplay

Den nye sæson består af 8 afsnit á 44 minutter og får premiere eksklusivt på Viaplay i slutningen af 2020.

Når Friheden sæson 2 får premiere på Viaplay, vil det igen være spændingsfeltet mellem det trygge, men også bøvlede familieliv, og fascinationen af det spektakulære, som danner rammen for fortællingen.

I den nye sæson har Erik og Nina genoptaget karrieren som scam’ere og kæmper for at få deres nye arbejdsliv til at hænge sammen med familielivet i forstaden Friheden. Deres datter Esther og hendes kæreste Patrick er flygtet til Bolivia med alle pengene fra deres seneste kup i sæson 1. Da de frarøves gevinsten og efterlades mutters alene i den bolivianske jungle, er den eneste måde, Erik og Nina kan få de to hjem igen ved hjælp af deres gamle makker Jacqueline. Det leder dem på deres hidtil største kup, der drager dem ind på skønhedsbranchens bonede gulve og ind i storpolitiske magtkampe.

Badehotellet – sæson 8 i 2021

TV 2 arbejder med en fortsættelse af serien, Forfatterparret bag serien, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, vil springe et år frem, hvilket vil sige til sommeren 1941.

Hvide Sande – ny krimiserie på TV 2 i 2021

Hvide Sande TV 2 serie
De to hovedroller spilles af stærke kræfter, der tidligere har været med i tv-serier med stor international succes, nemlig Carsten Bjørnlund (‘Rita’, ‘Arvingerne’, ‘Liberty’) og Marie Bach Hansen (‘Arvingerne’, ‘Borgen’). (Foto: Per Arnesen/TV 2)

TV 2 er på vej med en ny krimiserie, der får titlen Hvide Sande. Serien er skrevet af krimiforfatterparret Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich og bliver på otte afsnit, der forventes at få premiere på TV 2 og TV 2 PLAY i 2021.

‘Hvide Sande’ handler om den danske undercover-ekspert Helene og den dansk-tyske drabsefterforsker Thomas, der sættes sammen som ægtepar og sendes til Vestkysten for at opklare mordet på en ung, tysk surfer.

Mordet på den unge tyske surfer, Sebastian, har rystet lokalsamfundet i turistparadiset Hvide Sande – byen, som er kendt for Vesterhavets fantastiske strande, bølgerne, klitterne, iskioskerne, lyden af klipklapperne på hovedgaden, når der skal hentes kul til grillen eller vin til solnedgangen. Et år efter mordet står opklaringen stadig i stampe, og derfor tilkaldes Helene og Thomas, der udadtil skal leve som et par, der har søgt mod det stille liv væk fra storbyen. Men i virkeligheden skal de løse et mysterium, som viser sig at stikke dybere, end nogen af dem havde troet. Og så er det ikke helt let at lade som om, man er gift, når man aldrig har prøvet det før.

De to hovedroller spilles af stærke kræfter, der tidligere har været med i tv-serier med stor international succes, nemlig Marie Bach Hansen (‘Arvingerne’, ‘Borgen’) og Carsten Bjørnlund (‘Rita’, ‘Arvingerne’, ‘Liberty’).

Desuden medvirker andre store danske navne som Bodil Jørgensen, Jesper Asholt, Camilla Bendix, Bjarne Henriksen og flere andre.

Den som Dræber – ny sæson på Viaplay i 2021

Den som dræber ny sæson 2021 Viaplay
Natalie Madueño tilbage i en ny sæson som profileren Louise i Viaplay serien Den som Dræber
Foto: Eric Kress

Viaplay har bestilt endnu en sæson af deres serie Den som Dræber. Optagelserne starter i 2020 og premieren er sat til starten af 2021.

2 Døgn – dansk actionserie på Xee i 2021

2 Døgn Xee
Foto: Camilla Winther

Xee kaster sig for første gang ud i actiongenren, når den nye YouSee Original ’2 døgn’ får premiere på kanalen i 2021 med et cast af unge talenter og etablerede stjerner

Med et nik til ikoniske film som blandt andet ’Pusher’ er ambitionen med ’2 døgn’ at forsøge at genopfinde actiongenren i Danmark og med et moderne greb lave en ungdomsserie med et spændende plot. Serien foregår på Københavns Vestegn og giver et autentisk indblik i forstadsmiljøerne omkring den danske hovedstad. Serien er inspireret og formet af instruktør Nicolai Achtons egen opvækst i præcis dette miljø.

Hvad der skulle have været en sjov og uskyldig bytur for de to fætre Otto (Oscar Giese) og Christian (Kasper Stensbirk) ender katastrofalt, da de får en kriminel bagmand ind på livet. De bliver sat i en knibe, der blandt andet involverer en død kvinde og en taske fuld af stoffer. Her starter to hæsblæsende døgn for de to hovedpersoner, der spiller over for erfarne kræfter, her i blandt Dejan Cukic, Clara Rosager og Maria Rich.

Sommerdahl – sæson  2

TV 2 Charlie’s danske krimiserie Sommerdahl er bekræftet til at få en sæson 2. Læs mere her

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close