TV-NytTV-Programoversigt

Hvornår har de nye danske tv-serier premiere? – Se vores oversigt

Er du til danske serier, så er du havnet det rigtige sted. DIGITALT.TV holder løbende øje med status på danske tv-serier. Se mere herunder.

Hvide Sande

Hvide Sande TV 2 serie
TV 2 TV 2 Play mandag 03/05/21 TV 2 kl. 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Hvide Sande ? Ny dansk krimiserie ? TV 2
Hvide Sande ? Ny dansk krimiserie ? TV 2

TV 2 er fra 3. maj klar med en ny dansk serie med titlen Hvide Sande. Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund har hovedrollerne

Læs mere om serien her

Try Hard

Try Hard Viaplay serie
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis søndag 16/05/21
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Try Hard | Official Trailer (w/subs) | A Viaplay Original
Try Hard | Official Trailer (w/subs) | A Viaplay Original

Premieren på ’Try Hard’ af Anders Morgenthaler og Allan Hyde har nu en premieredato på Viaplay. Try Hard er en humoristisk fortælling om en gruppe unge drenge, der forsøger at få det helt store gennembrud i den professionelle gamer-verden.

Læs mere om serien her

Serier på vej som vi endnu ikke kender præcis premieredato på

Bemærk tidshorisont kan ændre sig på nedenstående i forhold corona.

Orkestret – ny DR serie

Orkestret er en kommende DR komedieserie baseret på en idé af Adam Price og er instrueret og hovedforfattet af Mikkel Munch-Fals.

På rollelisten finder vi Frederik Cilius og Rasmus Bruun (Den korte Radioavis), Neel Rønholt, Emma Sehested Høeg, May Simón og Julie Rudbæk.

Serien handler om livet i et symfoniorkester og ikke mindst om et umage venskab mellem den nyansatte og konfliktsky souschef Jeppe og den ærgerrige og temperamentsfulde 2. klarinettist Bo, som vil gøre alt i verden for at blive 1. klarinettist.

Orkestret er lige nu sat til at få premiere andet halvår af 2021.

Kamikaze – første danske HBO serie

Kamikaze er titlen på den første danske HBO Europe-originalserie. Serien er skrevet af Johanne Algren og instrueret af Annette K. Olesen.

Kamikaze beskrives som en stærk og underfundigt humoristisk ny dramaserie baseret på Erlend Loes roman, Muleum. Kernen i fortællingen er den 18-årige, fandenivoldske, hypnotisk charmerende hovedkarakter, Julie, og hendes eksistentielle kamp tilbage til livet efter at have mistet alt.

Kort tid efter sin 18-års fødselsdag modtager Julie en SMS fra sin far. Sekunder senere bliver hendes forældre og bror dræbt i et flystyrt i Uganda. Hun er efterladt alene i et kæmpe palæ med to dyre biler i garagen og har i princippet alt det, andre kun drømmer om: ungdom, skønhed og penge – masser af penge.

Premiere i 2021

Alt er hvidt

DR3 ungdomsserie. Serien beskrives som et drama om to unge, der mødes og forelsker sig på et behandlingscenter. Fast besluttede på at forblive clean tager de sammen hjem med store forhåbninger. Men tilbage i de vante rammer er hverdagen uden stoffer mere overvældende end forventet.

Premiere i 2021

Forhøret – Sæson 2

Forhøret 2 Viaplay

Forhøret 2’ produceres af Miso Film og får premiere på Viaplay i slutningen af 2021.

I den nye sæson er det Trine Dyrholm, der kan opleves i den bærende hovedrolle som psykologen Susanne. Ud over Trine Dyrholm ses en perlerække af kendte danske skuespillere i serien bl.a. Ulrich Thomsen, Dar Salim, Danica Curcic, Søren Malling, Fanny Bornedal, Olaf Johannesen, samt svenske Pernilla August.

Nisser

Nisser Netflix
Nisser ‘Mads’- Peder Thomas Anderson, ‘Charlotte’ – Lila Noble, ‘Liv’ – Vivelill Søgaard Holm, ‘Mads’ – Milo Toke Bendix Campanale, ’Josefine’ – Sonja Steen, ’Anders’ Lukas Løkken, ’Karen’ – Ann Eleonora Jørgensen, ’ MØLLER ‘ – Rasmus Hammerich

Nisser‘ er en ny dansk serie på Netflix der har premiere i 2021. Den beskrives som en gyserserie med blodtørstige nisser, der foregår på en dansk ø, hvor en storbyfamilie skal holde jul.

I håbet om at genfinde hinanden, rejser en lille storbyfamilie på juleferie til en afsides dansk ø. Her opdager de dog snart, at øens hemmelighedsfulde beboere lever i samhørighed med farlige væsener i skoven, som viser sig at være… nisser. Ikke dem, vi kender fra eventyrene, men virkelige, blodtørstige nisser. Da familiens lillesøster, Josefine, finder en såret ungnisse, tager hun den med sig hjem, i håbet om at redde den. Dermed bryder hun uforvarende en århundrede gammel balance mellem mennesker og nisser, og kaster alle på øen ud i en livsfarlig kamp om tro, håb og ren overlevelse.

Originalserien består af seks afsnit og foregår i Danmark.

Blandt de medvirkende er: Ann Eleonora Jørgensen, Rasmus Hammerich og Peder Thomas Pedersen.

Fantomforhold ny Xee serie

Fantomforhold serie XeeFantomforhold er en tragikomisk fortælling om den 28-årige Allie og hendes rejse gennem de svære hjertesorger. Allies kæreste Thomas er for nyligt gået fra hende, og Allie har svært ved at finde fodfæstet i hendes nye virkelighed. Efter et spontant knald med den karismatiske kunstner Chresten, anbefaler han Allie en nyoprettet støttegruppe for folk med kærestesorger. I støttegruppen møder Allie mennesker med alle former for hjertesorger, og hun finder et fællesskab for knuste hjerter.

I serien medvirker Anna Bruus, Ann Eleonora Christensen, Peter Plaugborg, Besir Zeciri, Sara Fanta, Anna Juul, Sandra Kampp, Ernesto Piga Carbone, Thomas Hwan, Søren Malling og Kirsten Lehfeldt.

Forventet premiere i efteråret 2021 på Xee.

Sunday – sæson 4

Optagelserne er startet til en kommende sæson. Lars Hjortshøj vender tilbage i sæson 4.

Kastanjemanden netflix

Kastanjemanden – ny Søren Sveistrup serie på Netflix

Kastanjemanden er en karakterdrevet, psykologisk thriller. Den tager seeren med på en mørk og uforudsigelig jagt på en morder, der efterlader kastanjefigurer som et makabert visitkort på sine ofre – og pludselig bliver én af sagerne forbundet med en højprofileret efterforskning om et forsvundet barn. Historien bliver fortalt over seks episoder og er produceret af SAM Productions (Ragnarok) og instrueret af Mikkel Serup (Forbrydelsen).

Kastanjemanden foregår i en stilfærdig forstad til København, hvor politiet på en stormfuld oktober-morgen gør en forfærdelig opdagelse. En ung kvinde bliver fundet brutalt myrdet på en legeplads, og en af hendes hænder mangler. Over hende hænger en lille mand af kastanjer. Den ambitiøse, unge detektiv Naia Thulin (Danica Curcic) bliver sammen med sin nye partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard) tildelt sagen. Inden længe finder de et stykke mystisk bevismateriale på kastanjemanden – et bevismateriale, der forbinder det hele til en pige, der forsvandt et år tidligere og formodedes at være død: Datteren til socialminister Rosa Hartung (Iben Dorner).

De medvirkende inkluderer blandt andre Danica Curcic, Mikkel Boe Følsgaard, David Dencik, Iben Dorner, Lars Ranthe, Esben Dalgaard, Morten Brovn, Thomas Hwan, Signe Egholm, Jens Jørgen Spottag, Camilla Lau, Peder Thomas Pedersen, Marie-Lydie Melono Nokouda og Anders Hove.

Premieredato på Netflix ukendt her september 2020.

Borgen -sæson 4

borgen scaled
Foto: Mike Kollöffel (DR)

Adam Price er klar med en ny historie til den nye sæson, der får premiere i  starten af 2022.

Når vi møder Birgitte Nyborg igen, er hun nyligt udnævnt udenrigsminister efter en længere periode i opposition og her udfordres hun af en række begivenheder, der vokser i betydning og som ender med at true både hendes position i regeringen, men også Danmarks relation til sine nære allierede. Sagen viser sig hurtigt også at få alvorlige indenrigspolitiske og ikke mindst klimapolitiske konsekvenser.

Katrine Fønsmark har fortsat sin karriere indenfor journalistikken og lander i begyndelsen af den nye sæson en af de vigtigste lederstillinger som nyhedschef for en stor, landsdækkende tv-station. Chefrollen udfordrer hende både privat og professionelt; nu mærker hun for første gang, at hun som leder er nødt til at træffe en række meget politiske beslutninger omkring nyhedsdækningen i Danmark. Hendes upartiskhed i forhold til sin gamle chef, Birgitte Nyborg, kommer her til at spille en stor rolle.

Ifølge manuskriptforfatter Adam Price er der tale om både en tilbagevenden til meget af det klassiske ’Borgen’-univers, som vi kender det, men serien er samtidig tilført et internationalt lag, der afspejler den tid, vi lever i nu:

Familier som vores – Thomas Vinterberg laver TV 2 serie

‘Familier som vores‘ bliver en familiesaga i seks afsnit. Det bliver Thomas Vinterbergs første tv-serie, og dramaserien er en dansk familiesaga, hvor Thomas Vinterberg foretager tankeeksperimentet: Hvis vi tvinges til at forlade vores land, hvad vil der så ske?

I ‘Familier som vores’, er alt, som det plejer, i Danmark, faktisk bedre, for solen står højt denne sommer. Men forude venter en ny tid, hvor landet langsomt evakueres. Vi skal sige farvel til det, vi elsker, til det vi kender, til det vi er. Over de næste par år vil Danmark udvandre i forskellige retninger. Kun huse, skoler og tomme gader står tilbage… når vandet langsomt vil gøre sin entré.

De, der selv har råd, kan rejse til gode lande – de, der ikke har så meget, må rejse med et offentligt program til mere udfordrende steder. Familier, venskaber og forelskede par vil blive skilt ad. Had og splittelse vil opstå blandt nogle, kærlighed og forsoning blandt andre. Al ejendom er med et slag værdiløst, alle formuer forandret, og lykken blandt de rejsende danskere tilsmiler kun de heldige.

Tidligst premiere engang i 2022. Optagelser starter ultimo 2021 / primo 2022.

Carmen Curlers serie på DR1

’Carmen Curlers’ er fortællingen om et dansk erhvervseventyr inspireret af en virkelig historie. Den udspiller sig i den vestsjællandske provinsby Kalundborg i årene 1963-1969, hvor iværksætteren Arne Bybjerg opfinder en papillot. Det viser sig at være en rigtig god idé, og på rekordtid skaber han en af verdens hurtigst ekspanderende virksomheder, Carmen Curlers.

Den lille papillot revolutionerede den lille by og ændrede livet for de tusindvis af kvinder, der forlod kødgryderne og pludselig blev en væsentlig del af det travle arbejdsliv. Det danske samfund befinder sig, parallelt med begivenhederne i Kalundborg, i en brydningstid og gennemgår kolossale forandringer på flere afgørende felter.

Kvinderne er på vej ind på arbejdsmarkedet, vi ser overgangen fra landbrugsland til industriland og det var her, vi også på mange måder så nye revolutionerende tilgange til, hvordan mænd og kvinder skulle leve deres liv – og hvordan det danske samfund helt overordnet skulle se ud.

Det bliver en dramaserie i flere sæsoner, som kommer fra 2022.

Sommerdahl – Sæson 3

TV 2 har bekræftet en ny sæson af deres Charlie serie Sommerdahl. Optagelserne starter i maj 2021 med visning i 2022.

Leonora Christina serie på DR1

DR vil vække historien om Christian lV’s datter Leonora Christina til live. Leonora Christina er en af danmarkshistoriens mest kontroversielle skikkelser.

Under sit 22 år lange ophold i Blåtårn, hvor hun fra 1663 -1685 sad fængslet under mistanke for højforræderi, skrev hun det første danske erindringsværk Jammersminde, der danner grundlag for denne serie. Fortællingen om Leonora Christina, hendes mand Corfitz Ulfeldt, Frederik den 3. og Dronning Sophie Amalie er en dramatisk og spektakulær historisk fortælling om krig og fred, magt, forræderi og kærlighed, der udspiller sig i en markant brydningstid i Danmarks historie.

Serien går i optagelse i 2021 og forventes at blive sendt i starten af 2023.

I samme kategori

Back to top button