TV-NytTV-Programoversigt

Hvornår har de nye danske tv-serier premiere? – Se vores oversigt

Er du til danske serier, så er du havnet det rigtige sted. DIGITALT.TV holder løbende øje med status på danske tv-serier. Se mere herunder.

Efterforskningen

Efterforskningen TV 2 seriePilou Asbæk og Søren Malling som henholdsvis anklager Jakob Buch Jepsen og drabschef Jens Møller i Tobas Lindholms 'Efterforksningen'. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)
TV 2 TV 2 Play6 Afsnit Fra mandag 28/09/20 TV 2 kl. 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Efterforskningen
Så har TV 2 sat premiere på deres nye danske serie Efterforskningen. 'Efterforskningen', der er baseret på opklaringen af ubådssagen og er skrevet og instrueret af den Oscar-nominerede manuskriptforfatter og instruktør Tobias Lindholm, får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY mandag 28. september. I øvrigt

Serien er på i alt seks afsnit og giver et unikt indblik i Jens Møller og Københavns Politis komplekse efterforskning, der førte til opklaringen af drabet på den svenske journalist Kim Wall

Læs mere om serien her

Ulven kommer

Når Ulven kommer DR1Foto: Fotograf: Martin Juul og Art director: Line Durhuus Dahlström
DR1 DR TV søndag 11/10/20 DR1 kl. 20:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

DR har premiere på deres nye søndagsdrama ‘Ulven kommer’, der stiller skarpt på, hvad en familie vil gøre for at overleve – og hvor svær en opgave det er for en udefrakommende at sikre børn deres ret til en god barndom.

Læs mere om serien her

Sunday – sæson 3

sunday sæson 3 xeeFoto: Per Arnesen
Xee Xee torsdag 22/10/20 Xee kl. 21:30
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Video Thumbnail
Sunday sæson 3 - premiere d. 22 oktober 2020
Tv-serien Sunday er den mest sete og streamede danskproducerede serie på Xee, og i sæson tre spiller de to komikere, Melvin Kakooza og Mick Øgendahl, for første gang overfor hinanden. Mens Melvin Kakooza fortsat spiller kenyanske Sunday, som er blevet hentet til Fredericia for at redde det lokale fo

Torsdag den 22. oktober er der sæsonpremiere på tredje sæson af Xee’s prisbelønnede komedieserie Sunday. I denne sæson er komikeren Melvin Kakooza endnu en gang tilbage i rollen som kenyanske Sunday, mens Mick Øgendahl indtager rollen som den nye chef for trænerteamet, Tommy Olsen.

Læs mere om serien her

Serier på vej som vi endnu ikke kender premieredato på

Bemærk tidshorisont kan ændre sig på nedenstående i forhold corona.

Sygeplejeskolen III

Sygeplejeskolen III, Anna
Molly Egelind indtager igen rollen som sygeplejeeleven Anna i den populære tv-serie ‘Sygeplejeskolen’, som netop er gået i optagelse til tredje og fjerde sæson. (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)

’Sygeplejeskolen III’ forventes at have premiere til efteråret på TV 2 Charlie.  Der optages også en sæson 4 samtidigt til visning i 2021.

Sæson tre starter, hvor sæson to sluttede. Anna modtog alle de forsinkede breve fra Erik, der er rejst til Canada. Breve som hun i den grad længtes efter. I mellemtiden er nye følelser dog begyndt at spire efter mødet med jazzmusikeren Ole, som blev indlagt på Fredenslund efter en motorcykelulykke. Anna står nu over for et svært valg: skal hun følge sine nye følelser for Ole eller fastholde langdistanceforholdet til Erik?

Seerne kan glæde sig til igen at følge livet på de travle hospitalsgange blandt Anna, Bjørn, Peter, Aksel, Lis, Else, Nina, reservelæge Christian Friis, frøken Madsen, overlæge Bent Neergaard og forstanderinden Margrethe Lund.

De nye sæsoner byder også på nye ansigter. På operationsafdelingen får resten af holdet selskab af den nye læge, kirurg John Neumann, der spilles af Jon Lange. Neumann og Nina har en fælles fortid, og det går ikke ubemærket hen. Afdelingen får også en ny portør, Finn Jönsson, som får et godt øje til en af de unge sygeplejeelever. Finn Jönsson spilles af Jesper Ole Feit Andersen.

En familiesag – kommende DR1 drama

I efteråret 2020 har DR Drama premiere på en stor serie om kærlighed, ansvar og omsorg, skrevet af forfatter Maja Jul Larsen.

’En familiesag’ instrueres af Pernille Fischer Christensen og stiller skarpt på en familie, der splittes af beskyldninger om vold i hjemmet. En 14-årig pige skriver en skoleopgave, der anklager stedfaren for grov vold, og systemet reagerer hårdt med en tvangsanbringelse. Men både pigens forældre og hendes lillebror benægter alt, og socialrådgiveren i sagen placeres i et dilemma. Forældrene tvinges i krig mod systemet, og ikke mindst mod deres egen datter. To parter der kæmper om retten til at give børnene en lykkelig barndom. Men hvem har ret?

Minkavlerne – sæson 2

Den nye sæson ventes at få premiere senere i 2020 på TV 2 Zulu.

Friheden – sæson 2

Friheden sæson 2 Viaplay

Den nye sæson består af 8 afsnit á 44 minutter og får premiere eksklusivt på Viaplay i slutningen af 2020.

Når Friheden sæson 2 får premiere på Viaplay, vil det igen være spændingsfeltet mellem det trygge, men også bøvlede familieliv, og fascinationen af det spektakulære, som danner rammen for fortællingen.

I den nye sæson har Erik og Nina genoptaget karrieren som scam’ere og kæmper for at få deres nye arbejdsliv til at hænge sammen med familielivet i forstaden Friheden. Deres datter Esther og hendes kæreste Patrick er flygtet til Bolivia med alle pengene fra deres seneste kup i sæson 1. Da de frarøves gevinsten og efterlades mutters alene i den bolivianske jungle, er den eneste måde, Erik og Nina kan få de to hjem igen ved hjælp af deres gamle makker Jacqueline. Det leder dem på deres hidtil største kup, der drager dem ind på skønhedsbranchens bonede gulve og ind i storpolitiske magtkampe.

Badehotellet – sæson 8 i 2021

TV 2 arbejder med en fortsættelse af serien, Forfatterparret bag serien, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, vil springe et år frem, hvilket vil sige til sommeren 1941.

Hvide Sande – ny krimiserie på TV 2 i 2021

Hvide Sande TV 2 serie
De to hovedroller spilles af stærke kræfter, der tidligere har været med i tv-serier med stor international succes, nemlig Carsten Bjørnlund (‘Rita’, ‘Arvingerne’, ‘Liberty’) og Marie Bach Hansen (‘Arvingerne’, ‘Borgen’). (Foto: Per Arnesen/TV 2)

TV 2 er på vej med en ny krimiserie, der får titlen Hvide Sande. Serien er skrevet af krimiforfatterparret Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich og bliver på otte afsnit, der forventes at få premiere på TV 2 og TV 2 PLAY i 2021.

‘Hvide Sande’ handler om den danske undercover-ekspert Helene og den dansk-tyske drabsefterforsker Thomas, der sættes sammen som ægtepar og sendes til Vestkysten for at opklare mordet på en ung, tysk surfer.

Mordet på den unge tyske surfer, Sebastian, har rystet lokalsamfundet i turistparadiset Hvide Sande – byen, som er kendt for Vesterhavets fantastiske strande, bølgerne, klitterne, iskioskerne, lyden af klipklapperne på hovedgaden, når der skal hentes kul til grillen eller vin til solnedgangen. Et år efter mordet står opklaringen stadig i stampe, og derfor tilkaldes Helene og Thomas, der udadtil skal leve som et par, der har søgt mod det stille liv væk fra storbyen. Men i virkeligheden skal de løse et mysterium, som viser sig at stikke dybere, end nogen af dem havde troet. Og så er det ikke helt let at lade som om, man er gift, når man aldrig har prøvet det før.

De to hovedroller spilles af stærke kræfter, der tidligere har været med i tv-serier med stor international succes, nemlig Marie Bach Hansen (‘Arvingerne’, ‘Borgen’) og Carsten Bjørnlund (‘Rita’, ‘Arvingerne’, ‘Liberty’).

Desuden medvirker andre store danske navne som Bodil Jørgensen, Jesper Asholt, Camilla Bendix, Bjarne Henriksen og flere andre.

Den som Dræber – ny sæson på Viaplay i 2021

Den som dræber ny sæson 2021 Viaplay
Natalie Madueño tilbage i en ny sæson som profileren Louise i Viaplay serien Den som Dræber
Foto: Eric Kress

Viaplay har bestilt endnu en sæson af deres serie Den som Dræber. Optagelserne starter i 2020 og premieren er sat til starten af 2021.

2 Døgn – dansk actionserie på Xee i 2021

2 Døgn Xee
Foto: Camilla Winther

Xee kaster sig for første gang ud i actiongenren, når den nye YouSee Original ’2 døgn’ får premiere på kanalen i 2021 med et cast af unge talenter og etablerede stjerner

Med et nik til ikoniske film som blandt andet ’Pusher’ er ambitionen med ’2 døgn’ at forsøge at genopfinde actiongenren i Danmark og med et moderne greb lave en ungdomsserie med et spændende plot. Serien foregår på Københavns Vestegn og giver et autentisk indblik i forstadsmiljøerne omkring den danske hovedstad. Serien er inspireret og formet af instruktør Nicolai Achtons egen opvækst i præcis dette miljø.

Hvad der skulle have været en sjov og uskyldig bytur for de to fætre Otto (Oscar Giese) og Christian (Kasper Stensbirk) ender katastrofalt, da de får en kriminel bagmand ind på livet. De bliver sat i en knibe, der blandt andet involverer en død kvinde og en taske fuld af stoffer. Her starter to hæsblæsende døgn for de to hovedpersoner, der spiller over for erfarne kræfter, her i blandt Dejan Cukic, Clara Rosager og Maria Rich.

Kastanjemanden netflix

Kastanjemanden – ny Søren Sveistrup serie på Netflix

Kastanjemanden er en karakterdrevet, psykologisk thriller. Den tager seeren med på en mørk og uforudsigelig jagt på en morder, der efterlader kastanjefigurer som et makabert visitkort på sine ofre – og pludselig bliver én af sagerne forbundet med en højprofileret efterforskning om et forsvundet barn. Historien bliver fortalt over seks episoder og er produceret af SAM Productions (Ragnarok) og instrueret af Mikkel Serup (Forbrydelsen).

Kastanjemanden foregår i en stilfærdig forstad til København, hvor politiet på en stormfuld oktober-morgen gør en forfærdelig opdagelse. En ung kvinde bliver fundet brutalt myrdet på en legeplads, og en af hendes hænder mangler. Over hende hænger en lille mand af kastanjer. Den ambitiøse, unge detektiv Naia Thulin (Danica Curcic) bliver sammen med sin nye partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard) tildelt sagen. Inden længe finder de et stykke mystisk bevismateriale på kastanjemanden – et bevismateriale, der forbinder det hele til en pige, der forsvandt et år tidligere og formodedes at være død: Datteren til socialminister Rosa Hartung (Iben Dorner).

De medvirkende inkluderer blandt andre Danica Curcic, Mikkel Boe Følsgaard, David Dencik, Iben Dorner, Lars Ranthe, Esben Dalgaard, Morten Brovn, Thomas Hwan, Signe Egholm, Jens Jørgen Spottag, Camilla Lau, Peder Thomas Pedersen, Marie-Lydie Melono Nokouda og Anders Hove.

Premieredato på Netflix ukendt her september 2020.

Sommerdahl – sæson  2

TV 2 Charlie’s danske krimiserie Sommerdahl er bekræftet til at få en sæson 2. Læs mere her

Sunday – sæson 4

Optagelserne er startet til en kommende sæson. Lars Hjortshøj vender tilbage i sæson 4.

Familier som vores – Thomas Vinterberg laver TV 2 serie

‘Familier som vores‘ bliver en familiesaga i seks afsnit. Det bliver Thomas Vinterbergs første tv-serie, og dramaserien er en dansk familiesaga, hvor Thomas Vinterberg foretager tankeeksperimentet: Hvis vi tvinges til at forlade vores land, hvad vil der så ske?

I ‘Familier som vores’, er alt, som det plejer, i Danmark, faktisk bedre, for solen står højt denne sommer. Men forude venter en ny tid, hvor landet langsomt evakueres. Vi skal sige farvel til det, vi elsker, til det vi kender, til det vi er. Over de næste par år vil Danmark udvandre i forskellige retninger. Kun huse, skoler og tomme gader står tilbage… når vandet langsomt vil gøre sin entré.

De, der selv har råd, kan rejse til gode lande – de, der ikke har så meget, må rejse med et offentligt program til mere udfordrende steder. Familier, venskaber og forelskede par vil blive skilt ad. Had og splittelse vil opstå blandt nogle, kærlighed og forsoning blandt andre. Al ejendom er med et slag værdiløst, alle formuer forandret, og lykken blandt de rejsende danskere tilsmiler kun de heldige.

Tidligst premiere engang i 2022. Optagelser starter ultimo 2021 / primo 2022.

Relaterede artikler

Back to top button