Hvornår har de nye danske tv-serier premiere? – Se vores oversigt

Er du til danske serier, så er du havnet det rigtige sted. DIGITALT.TV holder løbende øje med status på danske tv-serier. Se mere herunder.

Limboland - ny dansk serie på Xee fra 12. april

Limboland Xee
Xee Xee 8 Afsnit Fra søndag 12/04/20 Xee kl. 20:30
Video Thumbnail
Limboland
‘Limboland’ er historien om tre veninder, Freja (Frederikke Dahl Hansen), Katrine (Emma Sehested Høeg) og Nadja (Angela Bundalovic), hvis liv bliver bundet sammen af løgne og intriger, fra det øjeblik de genforenes til en gymnasiereunion. De befinder sig alle i midt 20’ernes limboland, og kæmper hve

Ungt talent står bag ny YouSee-serie, der er stærkt inspireret af hendes eget liv. ‘Limboland’ zoomer ind på 3 unge kvinder i 20’erne og det limboland, de befinder sig i.

Læs mere om serien her

Store Lars - ny dansk komedieserie

Store Lars TV3 Viaplay
TV3 Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis 8 Afsnit Fra torsdag 23/04/20 TV3 kl. 21:00

Lars Hjortshøj er klar til pinlige og romantiske forviklinger i den nye komedieserie Store Lars på TV3 og Viaplay fra 23. april

Læs mere om serien her

Serier på vej som vi endnu ikke kender premieredato på

Efterforskningen – ny TV 2 serie

Efterforskningen TV 2 serie

Pilou Asbæk og Søren Malling som henholdsvis anklager Jakob Buch Jepsen og drabschef Jens Møller i Tobas Lindholms ‘Efterforksningen’. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

’Efterforskningen’, der bliver på i alt seks afsnit, får premiere i efteråret 2020. Serien, der på engelsk har fået titlen ’The Investigation’, produceres af Miso Film i co-produktion med Outline Film for TV 2 DANMARK, SVT og Viaplay med støtte fra Public Service Puljen og Copenhagen Film Fund.

Serien, der er skrevet og instrueret af Tobias Lindholm, vil give et unikt indblik i Jens Møller og Københavns Politis imponerende og komplekse efterforskning, der førte til opklaringen af drabet på den svenske journalist Kim Wall. Serien er blevet til i tæt samarbejde med Jens Møller selv og Kim Walls forældre.

Det er et imponerende cast, der spiller med i ’Efterforskningen’, og udover Søren Malling i rollen som drabschef Jens Møller medvirker store navne som Pilou Asbæk (’Krigen’, ’Kapringen’, ’Game of Thrones’), der spiller anklager Jakob Buch-Jepsen, mens rollerne som Ingrid og Joachim Wall spilles af to af Sveriges helt store stjerner Pernilla August (’Star Wars’, ’Arvingerne’, ’Kursk’, ’Den gode vilje’) og Rolf Lassgård (’Manden de kaldte Ove’, ’Efter brylluppet’, ’Jægerne’).

Derudover medvirker Laura Christensen (’Gidseltagningen’), Charlotte Munck (’Mens vi lever’), Henrik Birch (’Klumpfisken’), Hans Henrik Clemensen (’Herrens Veje’), Dulfi Al-Jabouri (’Underverden’) og Anders Juul (’Badehotellet’).

Alfa – TV 2 Zulu serie på vej

Optagelserne til Misam, Mehdi og Milad Avaz' første tv-serie er netop gået i gang. Spændingsserien, der har arbejdstitlen 'Grow', forventes at få premiere på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU i 2020.

Sebastian Jessen spiller rollen som Jakob, der er politibetjent i Avaz-brødrenes kommende tv-serie med arbejdstitlen ’Grow’.Foto: Emilia Staugaard / TV 2

Optagelserne til Misam, Mehdi og Milad Avaz’ første tv-serie er netop gået i gang. Spændingsserien Alfa, der havde arbejdstitlen ‘Grow’, får premiere i foråret 2020 på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU.

I spændingsserien sætter den nyuddannede børsmægler Adam sig for at danne Danmarks største narkokartel, efter han oplever magten og den hurtige anerkendelse i narkomiljøet. Men i vejen står politiet, Justitsministeriet, rockere, indvandrerbander og hans egen bror. Broderen Jakob er politibetjent og bliver rekrutteret til politiets antinarkotika-tjeneste, hvor han får mulighed for at gøre en forskel. Men Jakob er i konstant kamp med sin egen fortid.

Rita – ny sæson på TV 2 i 2020

Rita, Danmarks dejligste og mest politisk ukorrekte lærer – i hvert fald på skærmen – vender tilbage sommeren 2020 med en ny sæson.

Elevernes favoritlærer Rita smøger ærmerne op og åbner sin helt egen lilleskole sammen med kollegaen Hjørdis. Optagelserne til den nye sæson er færdige, og der er noget at glæde sig til, når der til sommer er premiere på femte omgang af skøn skolegang.

Mille Dinesen og Lise Baastrup er tilbage i de velkendte roller og bliver ledsaget af bl.a. Søs Egelind og Lisbet Dahl.

Sygeplejeskolen III

’Sygeplejeskolen III’ forventes at have premiere til efteråret på TV 2 Charlie.

En familiesag – kommende DR1 drama

I efteråret 2020 har DR Drama premiere på en stor serie om kærlighed, ansvar og omsorg, skrevet af forfatter Maja Jul Larsen.

’En familiesag’ instrueres af Pernille Fischer Christensen og stiller skarpt på en familie, der splittes af beskyldninger om vold i hjemmet. En 14-årig pige skriver en skoleopgave, der anklager stedfaren for grov vold, og systemet reagerer hårdt med en tvangsanbringelse. Men både pigens forældre og hendes lillebror benægter alt, og socialrådgiveren i sagen placeres i et dilemma. Forældrene tvinges i krig mod systemet, og ikke mindst mod deres egen datter. To parter der kæmper om retten til at give børnene en lykkelig barndom. Men hvem har ret?

Minkavlerne – sæson 2

Den nye sæson ventes at få premiere senere i 2020 på TV 2 Zulu

Sunday – sæson 3

Sunday Sæson 3 Xee

Optagelserne til sæson 3 af Sunday er netop gået i gang, og her har Mick Øgendahl en større rolle som chef for trænerteamet.
Foto: Per Arnesen

Xee serien Sunday vender tilbage med sin tredje sæson i efteråret 2020. Optagelserne er gået i gang i efteråret 2019 og Mick Øgendahl får en væsentlig rolle i den nye sæson. Melvin Kakooza er naturligvis fortsat hovedpersonen i serien.

Friheden – sæson 2

Friheden sæson 2 Viaplay

Den nye sæson består af 8 afsnit á 44 minutter og får premiere eksklusivt på Viaplay i slutningen af 2020.

Når Friheden sæson 2 får premiere på Viaplay, vil det igen være spændingsfeltet mellem det trygge, men også bøvlede familieliv, og fascinationen af det spektakulære, som danner rammen for fortællingen.

I den nye sæson har Erik og Nina genoptaget karrieren som scam’ere og kæmper for at få deres nye arbejdsliv til at hænge sammen med familielivet i forstaden Friheden. Deres datter Esther og hendes kæreste Patrick er flygtet til Bolivia med alle pengene fra deres seneste kup i sæson 1. Da de frarøves gevinsten og efterlades mutters alene i den bolivianske jungle, er den eneste måde, Erik og Nina kan få de to hjem igen ved hjælp af deres gamle makker Jacqueline. Det leder dem på deres hidtil største kup, der drager dem ind på skønhedsbranchens bonede gulve og ind i storpolitiske magtkampe.

Badehotellet – sæson 8 i 2021

TV 2 arbejder med en fortsættelse af serien, Forfatterparret bag serien, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, vil springe et år frem, hvilket vil sige til sommeren 1941.

Den som Dræber – ny sæson på Viaplay i 2021

Den som dræber ny sæson 2021 Viaplay

Natalie Madueño tilbage i en ny sæson som profileren Louise i Viaplay serien Den som Dræber
Foto: Eric Kress

Viaplay har bestilt endnu en sæson af deres serie Den som Dræber. Optagelserne starter i 2020 og premieren er sat til starten af 2021.

Guides

Enkeltkanal programoversigter

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt, TV-Programoversigt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om