Hvornår har de nye danske tv-serier premiere? – Se vores oversigt

Er du til danske serier, så er du havnet det rigtige sted. DIGITALT.TV holder løbende øje med status på danske tv-serier. Se mere herunder.

Badehotellet – sæson 7 - der er premiere på TV 2 27. januar

Badehotellet sæson 7 2020 TV 2 Foto: Mike Kollöffel / TV 2
TV 2 TV 2 Play mandag 27/01/20 TV 2 kl. 20:00
Badehotellet - sæson 7
Badehotellet sæson 7 har premiere 27. januar på TV 2. Sæsonen foregår i sommeren 1940 – den første sommer, hvor Danmark er besat af tyskerne. I sæsonpremieren slår Amanda for første gang dørene op til det nordjyske badehotel, hvor hun er ny forpagter af hotellet med kyndig hjælp fra vennen Philip Du

Badehotellet sæson 7 har premiere 27. januar på TV 2. Sæsonen foregår i sommeren 1940 – den første sommer, hvor Danmark er besat af tyskerne.

Læs mere om serien her

Når støvet har lagt sig - Ny dansk DR1 dramaserie har premiere 2. februar

Når støvet har lagt sig DR1 'Når støvet har lagt sig' har premiere 2. februar. (Foto: Jason Alami)
DR1 DR TV 10 Afsnit Fra søndag 02/02/20 DR1 kl. 20:00
Når støvet har lagt sig
DR1 har 2. februar premiere på deres nye danske dramaserie der har titlen Når støvet har lagt sig. Serien undersøger de menneskelige relationer og reaktioner hos en række forskellige mennesker, der bliver rystet i deres daglige liv og selvforståelse, efter at terroren rammer midt i København. Gennem

DR1 har 2. februar premiere på deres nye danske dramaserie med titlen Når støvet har lagt sig. Serien undersøger de menneskelige relationer og reaktioner hos en række forskellige mennesker, der bliver rystet i deres daglige liv og selvforståelse, efter at terroren rammer midt i København.

Læs mere om serien her

Serier på vej som vi endnu ikke kender premieredato på

Dan Sommerdal TV 2 Charlie krimi

De tre største roller i ‘Dan Sommerdahl’ (fra venstre): André Babikian er efterforskningsassistent Flemming Torp, Laura Drasbæk spiller chefkriminaltekniker Marianne Sommerdahl og Peter Mygind i rollen som Dan Sommerdahl. (Foto: Mike Kollöffel / TV 2)

Dan Sommerdahl – ny dansk TV 2 Charlie krimi

Helsingør bliver rammen om TV 2 CHARLIEs første egenproducerede krimiserie, ’Dan Sommerdahl’. Optagelserne blev indledt mandag 6. maj i den nordsjællandske by ved Øresund, som hele sommeren og frem til 20. september vil være den levende ramme, som serien udspiller sig i.CHARLIE-serien, der er inspireret af bestsellerforfatteren Anna Grues krimier om ’Den skaldede detektiv’, har Peter Mygind i hovedrollen som Dan Sommerdahl – en højt respekteret politiefterforsker, som engagerer sig stærkt i opklaringen af byens store kriminalsager. Men engagementet har en pris for Dans privatliv.

Hans hustru, Marianne Sommerdahl (spillet af Laura Drasbæk), er chefkriminaltekniker på samme politistation som sin mand. Her arbejder også deres fælles kollega og ven, efterforskningsassistent Flemming Torp (André Babikian), der har været hemmeligt forelsket i Marianne siden ungdommen.Da Dan Sommerdahl bliver mødt af Mariannes ønske om skilsmisse, vokser hans problemer, og det samme gør den anspændte stemning i efterforskningsafdelingen. Her er tre hovedpersoner fanget på samme arbejdsplads, mens hemmeligheder af lykke og sorg udspiller sig i det skjulte trekantsdrama.

Får premiere i foråret 2020.

Tynd is

Tynd is er en kommende nordisk C More serie. Nicolas Bro, Nukâka Coster-Waldau og Iben Dorner er blandt de danske navne, der pryder rollelisten på den nordiske og klimaaktuelle serie ’Tynd is’.

Et forskningsfartøj bliver angrebet ud for Grønlands kyst, samtidig med at Arktisk råd forsøger at blive enig om en aftale, der forbyder miljøskadelige olieboringer i regionen. Bag aftalen står den svenske udenrigsminister Elsa Engström (Lena Endre). Hendes politiske rådgiver Viktor (Alexander Karim) er ombord på skibet, og angrebet besværliggør aftalen, og hjemme i Sverige starter en kamp mod uret for Säpo-agenten Liv Hermansson (Bianca Kronlöf), som er gravid med Viktors barn.

Premiere i 2020.

Hånd i Hånd – sæson 2

Optagelserne til sæson 2 af den populære TV3 og Viaplay serie HÅND I HÅND er i gang. I denne sæson møder vi igen Anders og Lise, et år efter de har valgt at blive skilt. Trods deres beslutning om at gå fra hinanden, ender de alligevel i seng sammen. Anders’ nye kæreste Marie er ude at rejse, så Lise og Anders er nødsaget til at finde svar på deres genopdagede følelser, inden Marie kommer hjem en uge senere. Lise og Anders vælger derfor at søge hjælp hos deres tidligere parterapeut. I terapien gennemgår de året, der er gået, hvor de har kæmpet med, hvem de hver især er blevet – uden hinanden. Hvad det har betydet for dating-livet. Hvordan de har tacklet misforståelser, nye familiemedlemmer og alt det, som nu engang følger med en skilsmissepakke. Det store spørgsmål er om de tør satse på hinanden igen. Skal de give kærligheden en ny, men risikabel chance? Eller forblive de perfekte skilsmisseforældre for datteren, Alba?

Parret Lise og Anders spilles af Esben Dalgaard (Hacker, Bedrag, Tinka 2) og Ditte Ylva Olsen (Dicte). Parterapeuten spilles af Rasmus Bjerg. Desuden medvirker Birthe Neumann, Peter Gantzler, Stephania Potalivo, Tommy Kenter, Peter Zandersen, Marie Boda og Neel Rønholt.

Sæson 2 får premiere i foråret 2020.

Efterforskningen – ny TV 2 serie

Efterforskningen TV 2 serie

Pilou Asbæk og Søren Malling som henholdsvis anklager Jakob Buch Jepsen og drabschef Jens Møller i Tobas Lindholms ‘Efterforksningen’. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

’Efterforskningen’, der bliver på i alt seks afsnit, ventes at få premiere i efteråret 2020. Serien, der på engelsk har fået titlen ’The Investigation’, produceres af Miso Film i co-produktion med Outline Film for TV 2 DANMARK, SVT og Viaplay med støtte fra Public Service Puljen og Copenhagen Film Fund.

Serien, der er skrevet og instrueret af Tobias Lindholm, vil give et unikt indblik i Jens Møller og Københavns Politis imponerende og komplekse efterforskning, der førte til opklaringen af drabet på den svenske journalist Kim Wall. Serien er blevet til i tæt samarbejde med Jens Møller selv og Kim Walls forældre.

Det er et imponerende cast, der spiller med i ’Efterforskningen’, og udover Søren Malling i rollen som drabschef Jens Møller medvirker store navne som Pilou Asbæk (’Krigen’, ’Kapringen’, ’Game of Thrones’), der spiller anklager Jakob Buch-Jepsen, mens rollerne som Ingrid og Joachim Wall spilles af to af Sveriges helt store stjerner Pernilla August (’Star Wars’, ’Arvingerne’, ’Kursk’, ’Den gode vilje’) og Rolf Lassgård (’Manden de kaldte Ove’, ’Efter brylluppet’, ’Jægerne’).

Derudover medvirker Laura Christensen (’Gidseltagningen’), Charlotte Munck (’Mens vi lever’), Henrik Birch (’Klumpfisken’), Hans Henrik Clemensen (’Herrens Veje’), Dulfi Al-Jabouri (’Underverden’) og Anders Juul (’Badehotellet’).

Grow – TV 2 Zulu serie på vej

Optagelserne til Misam, Mehdi og Milad Avaz' første tv-serie er netop gået i gang. Spændingsserien, der har arbejdstitlen 'Grow', forventes at få premiere på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU i 2020.

Sebastian Jessen spiller rollen som Jakob, der er politibetjent i Avaz-brødrenes kommende tv-serie med arbejdstitlen ’Grow’.Foto: Emilia Staugaard / TV 2

Optagelserne til Misam, Mehdi og Milad Avaz’ første tv-serie er netop gået i gang. Spændingsserien, der har arbejdstitlen ‘Grow’, forventes at få premiere på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU i 2020.

I spændingsserien, der har arbejdstitlen ‘Grow’, sætter den nyuddannede børsmægler Adam sig for at danne Danmarks største narkokartel, efter han oplever magten og den hurtige anerkendelse i narkomiljøet. Men i vejen står politiet, Justitsministeriet, rockere, indvandrerbander og hans egen bror. Broderen Jakob er politibetjent og bliver rekrutteret til politiets antinarkotika-tjeneste, hvor han får mulighed for at gøre en forskel. Men Jakob er i konstant kamp med sin egen fortid.

Badehotellet – sæson 7 i 2020

Skaberne af ‘Badehotellet’ fortæller at serien vender tilbage i en syvende sæson til næste år.

– Det var ikke nogen svær beslutning at tage med den opbakning, ‘Badehotellet’ har hos seerne. Vi var spændte på, om de ville være med, da vi valgte at springe seks år frem i handlingen, men det har de jo virkelig været, fortæller Stig Thorsboe og Hanna Lundblad til TV 2.

Når tv-serien vender tilbage i 2020, vil den foregå under begyndelsen af en af de mest dystre perioder i danmarkshistorien, nemlig under besættelsen.

– Vi sprang netop i tiden for at komme op i nærheden af besættelsen og måske ind i den. Det kommer vi så med næste sæson, der udspiller sig i sommeren 1940, nogle få måneder efter at Danmark er blevet besat af Hitlers tropper, siger forfatterne og fortsætter:

– Straks blev der indført kørselsforbud, rationeringsmærker og mørkelægning, men i stedet for at grave sig ned i depression reagerede danskerne med en trodsig løssluppenhed denne første sommer under besættelsen. Biografer, revyer og restauranter havde travlt som aldrig før. Og tyskerne skulle fanden gale mig heller ikke bestemme, om vi skulle på badeferie, selv om bilen måtte blive hjemme.

Rita – ny sæson på TV 2 i 2020

Rita, Danmarks dejligste og mest politisk ukorrekte lærer – i hvert fald på skærmen – vender tilbage næste år med en ny sæson.

Optagelserne til den nye og femte sæson går i gang i begyndelsen af september, og i hovedrollen møder vi naturligvis igen Mille Dinesen.

Gensyn med Mille og de andre
– Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med at lave en ny sæson af ‘Rita’, og det er skønt endelig at kunne fortælle det. Jeg mærker stadig en meget stor interesse for serien fra både danske og internationale fans, som jeg er i kontakt med, og så er Rita bare sådan en skøn kvinde, som jeg holder virkelig meget af at spille, siger Mille Dinesen.

Udover Mille Dinesen i rollen som Rita, bliver det blandt andet også til et gensyn med resten af det velkendte cast, nemlig Lise Baastrup (Hjørdis), Ellen Hillingsø (Helle), Carsten Bjørnlund (Rasmus), Peter Gantzler (Niels) og Nikolaj Groth (Jeppe).

En familiesag – kommende DR1 drama

I efteråret 2020 har DR Drama premiere på en stor serie om kærlighed, ansvar og omsorg, skrevet af forfatter Maja Jul Larsen.

’En familiesag’ instrueres af Pernille Fischer Christensen og stiller skarpt på en familie, der splittes af beskyldninger om vold i hjemmet. En 14-årig pige skriver en skoleopgave, der anklager stedfaren for grov vold, og systemet reagerer hårdt med en tvangsanbringelse. Men både pigens forældre og hendes lillebror benægter alt, og socialrådgiveren i sagen placeres i et dilemma. Forældrene tvinges i krig mod systemet, og ikke mindst mod deres egen datter. To parter der kæmper om retten til at give børnene en lykkelig barndom. Men hvem har ret?

Sunday – sæson 3

Sunday Sæson 3 Xee

Optagelserne til sæson 3 af Sunday er netop gået i gang, og her har Mick Øgendahl en større rolle som chef for trænerteamet.
Foto: Per Arnesen

Xee serien Sunday vender tilbage med sin tredje sæson i efteråret 2020. Optagelserne er gået i gang i efteråret 2019 og Mick Øgendahl får en væsentlig rolle i den nye sæson. Melvin Kakooza er naturligvis fortsat hovedpersonen i serien.

Friheden – sæson 2

Friheden sæson 2 Viaplay

Den nye sæson består af 8 afsnit á 44 minutter og får premiere eksklusivt på Viaplay i slutningen af 2020.

Når Friheden sæson 2 får premiere på Viaplay, vil det igen være spændingsfeltet mellem det trygge, men også bøvlede familieliv, og fascinationen af det spektakulære, som danner rammen for fortællingen.

I den nye sæson har Erik og Nina genoptaget karrieren som scam’ere og kæmper for at få deres nye arbejdsliv til at hænge sammen med familielivet i forstaden Friheden. Deres datter Esther og hendes kæreste Patrick er flygtet til Bolivia med alle pengene fra deres seneste kup i sæson 1. Da de frarøves gevinsten og efterlades mutters alene i den bolivianske jungle, er den eneste måde, Erik og Nina kan få de to hjem igen ved hjælp af deres gamle makker Jacqueline. Det leder dem på deres hidtil største kup, der drager dem ind på skønhedsbranchens bonede gulve og ind i storpolitiske magtkampe:

Den som Dræber – ny sæson på Viaplay i 2021

Den som dræber ny sæson 2021 Viaplay

Natalie Madueño tilbage i en ny sæson som profileren Louise i Viaplay serien Den som Dræber
Foto: Eric Kress

Viaplay har bestilt endnu en sæson af deres serie Den som Dræber. Optagelserne starter i 2020 og premieren er sat til starten af 2021.

Guides

Enkeltkanal programoversigter

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt, TV-Programoversigt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om