TV-SportTV-Nyt

Superliga fodbold TV og Streaming Guide

- Superligaen starter på igen fredag

Vi har samlet overblikket herunder med tv-oversigt over, hvilke tv-kanaler der sender Superliga, og er du til streaming, så guider vi dig også i forhold til at se Superliga online via computer, tablet, smartphone, Chromecast, Apple tv osv.

Superligaen starter på igen fredag. Og der lægges ud med et rent jysk opgør, hvor SønderjyskE møder AGF. FC Midtjylland gik til vinterpausen som nr. 1 med FCK og Brøndby i hælene.

De 6 bedste hold går videre til mesterskabsslutspillet, og de 6 nederste hold skal spille nedrykningsspil, hvor SønderjyskE og Vejle lige nu ligger i bunden, men meget kan jo ske i de fem resterende runder af grundspillet.

Bemærk at Discovery Networks kampe her fra forårssæsonen ligger på 6’eren og Canal 9. Og dermed er der ikke længere Superliga på Eurosport 2.

Superliga TV-Guide

I Dag søndag 22. maj
16:55
6'eren
søndag 29. maj
18:30
TV3+

Se Superliga online – Superliga via Streaming

Sådan er Superliga tv-kampene fordelt

I forhold til Superliga fodbold på TV, så er fordelingen er som sidste sæson med ugens kamp på TV3+, mens de øvrige er fordelt på TV3 Sport/Max og 6’eren og Canal 9.

Én kamp pr. spillerunde (TV3+/Sport kampe) produceres desuden i Ultra HD og vises på Viasat UHD tv-kanalen, der er tilgængelig hos YouSee, Allente, Stofa og Waoo.

Superliga på Viaplay

Med Viaplay Total Reklame-link kan du se runde de kampe der sendes på TV3+ og TV3 Sport / Max kanalerne. Du kan også her se den ugentlige kamp der vises i Ultra HD.

Superliga på discovery+

Med discovery+ kan du se de kampe fra Superligaen der sendes på Canal9 og 6’eren.


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

I samme kategori

Back to top button