TV-NytStreamingnyt

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Der er stadig flere streamingtjenester og dermed er der flere nye serier og film og forholde sig til end nogensinde. DIGITALT.TV tilbyder derfor et ugentligt TV og Streaming Tips nyhedsbrev som supplement til vores generelle nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet lander i din indbakke hver fredag, med de TV og Streaming omtaler vi har for de kommende dage, fra fredag og seks dage frem. Du får altså løbende nyt om de nye titler der har premiere, og du kan endda tilføje titler til din personlige kalender (Apple, Google eller Outlook).

Vi udsender nyhedsbrevet fredage kl. 09:00, men inkluderer en liste allerede i velkomst emailen. Bruger du gmail app’en så kig efter mail’en i kampagner sektionen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Abonnér på Ugens TV og Streaming Tips – udsendes hver fredag


Du får tilsendt en bekræftelses email med link, du skal klikke på, før du er endelig tilmeldt.

DIGITALT.TV benytter kun oplysningerne du giver i formularen herunder til at sende dig vores nyhedsbrev. Vi deler ikke din email adresse med andre. Ved tilmelding gemmes din email adresse hos vores nyhedsbrevsleverandør, Mailchimp. Tjek MailChimp’s betingelser her og privatlivs politik her.

Vores nyhedsbrev omfatter de nyheder vi får sendt. presseinfo for fra: Netflix, HBO Nordic, Viaplay, C More, Apple TV+, Amazon Prime, Discovery+, Paramount+, Dansk Filmskat, DR, TV 2 med flere.

Husk vi har løbende komplette månedsguides for de største streamingtjenester.

Tjek også vores Film Guide for film på TV uden reklameafbrydelser


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button