RSS

DIGITALT.TV tilbyder en række feeds i RSS formatet

Hovedfeedet er på adressen https://digitalt.tv/feed

Ved at sætte en RSS-læser op til med jævne mellemrum at besøge vores RSS-feed og scanne den for ændringer, kan du følge med i vores opdateringer uden at du selv skal besøge hjemmesiden. Det, du modtager i din RSS-læser, er en overskrift og et kort resumé, der linker til websiden. I din browser er der formentlig mulighed for at abonnere på RSS feeds, men du kan også bruge programmer som Rssreader eller Feedreader.

Emne RSS feeds

Du kan også vælge det feed og følge netop det du er interesseret i.

rss Nyheder
rss Alle anmeldelser

Du kan også finde kategori rss feed links i toppen af de fleste kategorier her på siden, hvis du gerne vi følge en bestemt kategori. Kig efter rss logo til højre for Kategorioverskriften.

DIGITALT.TV nyheder på din hjemmeside

RSS feed kan også bruges til at vise de seneste nyheder fra digitalt.tv på din egen hjemmeside. Såfremt du ikke kender til måder selv og du blot ønsker en simpel kode til indsættelse på din hjemmeside så tilbyder DIGITALT.TV dig også det.

Se eksempel herunder eller prøv selv at sætte op efter dine egne ønsker på feed2js.org ( Du kan under valgmuligheden Use HTML in item display? fjerne billeder i vores feeds, hvis du foretrækker det)

Koden vil se sådan ud på din hjemmeside

Back to top button