Premier League TV Guide 2017/18 – også med streaming

| fredag 11. aug, 2017 17:30 | opdateret 03. jun, 2018 kl. 9:18 | 15 Kommentarer

Premier League sæsonen 2017/18 startede 11. august. Du kan igen i den nye sæson følge Premier Leaguefodbolden på TV på TV3+, 6’eren, TV3 Max og streaming på Viaplay Sport og Eurosport Player.

Herunder får du det komplette overblik over Premier League på dansk tv og streaming.

Premier League TV og Streaming

Ingen TV-Tider pt.

Se Premier League 2017/18 – TV og streaming rettigheder

Igen i denne sæson deles Premier League tv-rettigheder 50/50 mellem MTG (TV3+, TV3 Sport) og Discovery Networks (6’eren).

I forhold til streaming, så sender Viaplay Sport og Eurosport Player alle Premier League tv-kampene non eksklusivt. Det betyder, at du får lige mange Premier League kampe, uanset om du har et Viaplay Sport eller et Eurosport Player abonnement. Således kan du med Eurosport Player altså også se de kampe der på TV sendes på TV3+ / TV3 Sport. Og omvendt kan du på Viaplay Sport også se kampe, der sendes på 6’eren.

Bemærk at der fortsat ikke er mulighed for at se alle 16:00 lørdagskampe live. Dette skyldes at Premier League ønsker at beskytte deres produkt i det britiske, og er bange for at briter omgår geoblokering og begynder at abonnerer på Viaplay Sport eller Eurosport Player, specielt når alle kampe kan ses live.

Viaplay Sport tilbyder alle lørdags 16:00 forskudt fra ca. kl. 20:30 lørdag aften. Bemærk at forskudte kampe ikke kan ses på Xbox konsoller samt Smart TV af mærket LG og Panasonic

Den nye sæson har fortsat begrænsning der betyder, at der aldrig må sendes mere end 1 live kamp samtidigt fra Premier League også forhold til kampe, der ikke spilles lørdage 16:00. Eneste undtagelse er sidste spillerunde.

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: TV-Nyt, TV-Sport

Kommentarer (15)

 1. iSteen siger:

  Jeg synes det er en kanon service, med disse opsumeringer af sendinger på diverse kanaler – tak for det

 2. Bo Fredborg siger:

  Mange tak for de rosende ord.

 3. henrikg73 siger:

  Bare: Manchester United vinder mesterskabet, så er jeg godt tilfreds 🙂
  Venlig hilsen
  Henrik

 4. Svalbard1693 siger:

  Det er absolut klasse med disse opdateringer, og denne er en fast del af min ugentlige rutine at tjekke igennem. Tak for arbejdet!
  // Mike

 5. iSteen siger:

  Jeg er glad for at vide hvilke kanaler hos Boxer jeg skal abonnere på, for at følge Superligaen og Premier League. Tak for det

 6. jabe78 siger:

  Jeg havde forventet to forskellige kampe lørdage kl. 16. En kamp på 6eren og en på TV3 Sport 2.

 7. Jacob siger:

  Hvad med kampe for The Championship og de lavere engelske rækker? Hvem har rettighederne og hvor meget vil der blive sendt? Ved man noget om det?

  Jeg kan se at TV3sport 1 og 2 i ny og næ sender kampe fra de lavere engelske rækker, men det er svært at finde ud af om det er regelmæssigt. Og jeg vil helst ikke betale for kanalerne, hvis det viser sig at de kun sender PL og ikke de lavere rækker.
  Man er vel ægte fan af engelsk fodbold…

  • Bo Kjærgaard siger:

   TV3 Sport 1/2 (Viaplay Sport) sender så vidt jeg kan se i det omfang det passer ind i sendeplanen. Tror ikke de har nogen garanti for et bestemt antal ugentlig kampe. Men det er dem der har rettighederne i hvert fald.

 8. Titrals siger:

  Kan se West Brom – Middlesbrough ikke er tilgængelig på Viaplay i dag, men som jeg læser denne artikel burde den være det?

 9. pikp1 siger:

  Hvem har rettigheder til Bundesliga 2 og anden Bundesliga i tv i Danmark? Er det sted væk Eurosport DK

 10. pikp1 siger:

  hvad du om begrænsning kampen tider søndag 14.25 – 16.55 vis er to kampe samtider ?
  Kan de viser to kampe på søndag samtider 14.25 eller 16.55 i udland i Danmark ?

Skriv et svar

Privatlivs indstillingsoversigt