TV-Programoversigt

TV Guide for TV 2 Charlie

TV Guide

TV 2 Charlie programoversigt

Klik på programtitel for at læse programomtale.

I Dag mandag 29. maj
06:30
Skadestuen i Holby Engelsk dramaserie

Ethans besættelse af Scott Ellisson påvirker hans forhold til Alicia. Imens putter Connie og Sams fejde teamet i en akavet situation.
Medvirkende: Connie Beauchamp: Amanda Mealing, Dylan Keogh: William Beck og Charlie Fairhead: Derek Thompson. Desuden medvirker: Elle Gardner: Jaye Griffiths. Ethan Hardy: George Rainsford. Lily Chao: Cystal Yu. Jacob Masters: Charles Venn. Robyn Miller: Amanda Henderson. Noel Garcia: Tony Marshall.

07:25
Hospitalet i Holby Engelsk dramaserie

Ange afdækker en stor hemmelighed, der truer med at vælte hendes verden. Kan Frieda holde sig inden for reglerne, da hendes ven Roman dukker op på hospitalet?

08:25
Hospitalet i Holby Engelsk dramaserie

Chloe træder ved siden af, da ekskæresten Evan dukker uanmeldt op, og Dominic bliver konfronteret med en livsomvæltende afsløring.

09:30
Doc Martin Engelsk komedieserie

Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes) var en succes som kirurg i London, men da han flytter til den lille søvnige fiskerby Portwenn for at starte en praksis som praktiserende læge, bliver der vendt op og ned på tilværelsen for både ham og byens beboere. Fra det søde liv i storbyen må Martin nu vænne sig til en hverdag med forældet lægeudstyr, håbløse patientjournaler og en stærkt inkompetent lægesekretær, mens den lille by må vænne sig til Martin, der er mildest talt dårlig til at håndtere patienter, som ikke bare ligger stille og lader sig skære i.

10:20
Doktor Kleist Tysk familieserie

En kvinde kommer til klinikken med menstruationssmerter, men ender med at få et hjertestop. Imens er der knas i familielivet hos familien Kleist.

11:10
Doktor Kleist Tysk familieserie

Timos far ankommer til klinikken for at blive undersøgt, men snart er der sammenstød mellem far og søn. De er ikke helt enige om, hvad Timos talent skal bruges til.

12:05
Bjerglægen

En bjerglandsby i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

Tysk familieserie fra 2012 - år 5

12:55
Bjerglægen Tysk familieserie fra 2012

En bjerglandsby i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

13:45
Fornyet mistanke Engelsk krimiserie

Gerry afpresses til at genåbne en gammel sag efter at have tabt et større beløb i poker til bookmakeren Michael Jacobs, hvis far blev myrdet af to ukendte gerningsmænd i 1983. I stedet for penge vil Michael nemlig hellere have opklaret mordet på sin far. Der er bare lige det, at Pullmans team allerede er midt i efterforskningen af en anden presserende sag, hvor en dømts kone til stor gene demonstrerer højlydt uden for politistationen. Sideløbende med den første sag indleder holdet dog i smug opklaringen, som fører dem ind i en spilleverden, hvor beskidte kneb og penge på kistebunden vægter højere end mord.

14:40
Kommissær Rex Tysk/østrigsk krimiserie

Politihunden Rex fortsætter sin jagt på nådesløse forbrydere sammen med den østrigske politienhed i Wien.

15:30
Kommissær Rex Tysk/østrigsk krimiserie

Politihunden Rex fortsætter sin jagt på nådesløse forbrydere sammen med den østrigske politienhed i Wien.

16:20
Death in Paradise Engelsk krimiserie

Da en tilsyneladende simpel kidnapning ender med mord, får Neville og teamet til opgave at finde ud af, hvordan det kunne gå så galt.
Medvirkende: Neville Parker: Ralf Little, Florence Cassell: Joséphine Jobert og Gabriel Taylor: Jake Fairbrother. Desuden medvirker: Selwyn Patterson: Don Warrington. Clarissa Taylor: Karise Yansen. Cathrine Bordey: Elizabeth Bourgine.

17:20
Death in Paradise Engelsk krimiserie

Et lig dukker op på en golfbane, efter en for længst fortabt bror pludselig melder sin ankomst på familiens golfklub. Den hovedmistænkte har et stærkt alibi, og politiet står derfor tilbage med en umulig gåde.
Medvirkende: Neville Parker: Ralf Little, Florence Cassell: Joséphine Jobert og Selwyn Patterson: Don Warrington. Desuden medvirker: Cathrine Bordey: Elizabeth Bourgine. Connor Faircroft: Jason Done. Bradley Faircroft: Simon Lenagan.

18:20
Lykkehjulet Ugefinale

Det er blevet tid til den store ugefinale. Ugens tre bedste ordkløvere kæmper om en plads i bonusrunden og chancen for at vinde ugens helt store gevinst.

Værter: Mikkel Kryger og Kanya Natasja Rørbech.

19:00
Lykkehjulet

Tre ordglade deltagere står klar ved hjulet, når jagten sættes ind på at knække ny, drilske ordgåder. Der er som altid præmier og en plads i ugefinalen på spil.

Konsonanter, vokaler og flotte præmier

19:35
Shakespeare og Hathaway Engelsk krimiserie

Da et forkælet kæledyr stikker af fra sit liv i luksus, får Frank og Lu til opgave at finde hunden.
Medvirkende: Frank Hathaway: Mark Benton, Luella Shakespeare: Jo Joyner og Sebastian: Patrick Walshe McBride. Desuden medvirker: Vicekriminalkommissær Marlowe: Amber Aga. Gloria: Roberta Taylor. Dorka: Leila Ayad. Leonard: Paul Clayton. Wayne: Thomas Dominique.

20:30
Death in Paradise – myrdet af et spøgelse Engelsk krimiserie – premiere

Del 1. En podcaster bliver myrdet, mens hun undersøger en gammel sag om et barns forsvinden. Sagen har hjemsøgt Selwyn i årevis, og nu er det op til Neville og resten af teamet at jage spøgelserne på flugt.
Medvirkende: Neville Parker: Ralf Little, Selwyn Patterson: Don Warrington og Naomi Thomas: Shantol Jackson. Desuden medvirker: Darlene Curtis: Ginny Holder. Marlon Pryce: Tahj Miles. Danny Sheridan: Les Dennis. Jennifer Langan: Siobhán McSweeney.

21:20
Perlens mysterier

En tidligere soldat mistænkes for at have kidnappet sin søn, mens han besøgte ham i Frankrig, hvor drengen bor med sin mor. Pearl og Mike slår sig sammen og prøver at finde den savnede dreng.

Engelsk krimiserie - sæsonpremiere

22:15
Harry Wild Irsk krimiserie fra 2022

Harriet 'Harry' Wild, tidligere litteraturprofessor fra Dublin, er ikke pensionisttypen, der sidder med et strikketøj. Da hun bliver udsat for et røveri, starter en række begivenheder, der ændrer hendes liv. Hun kaster sig over efterforskning af krimisager til stor fortrydelse for sønnen, Charlie, der er politimand.

23:05
Hvem vil være millionær? Special Vært: Hans Pilgaard.

Fem kendte mennesker har allieret sig med deres mor eller far for sammen at spille om den eftertragtede million. Du kan møde Nikolaj Steen og hans far Niels Jørgen Steen, Jason Watt og hans far Leif Hansson, Sebastian Dorset og hans far Rolf Dorset, Thomas Evers Poulsen og hans far Torben Holm og endelig Anne-Grethe Bjarup Riis og hendes mor Grethe Bjarup Riis. Den store vindere bliver en række velgørende formål, for det er dem, der kommer til at nyde godt af de dejlige checks.

nervepirrende quiz med Hans Pilgaard

23:50
Hvem vil være millionær? i den gode sags tjeneste

Det er to sjove herrer, der i aften gæster de varme stole i "Hvem vil være millionær? I den gode sags tjeneste". Hans Pilgaard har nemlig inviteret stand-upperne Rune Klan og Jonatan Spang til en ordentlig omgang quiz, og det er Gigtforeningen, der kommer til at nyde godt af aftenens gevinster. Se med om latteren ruller eller smilet stivner, når det for alvor går løs i "Hvem vil være millionær? I den gode sags tjeneste".

Vært: Hans Pilgaard. Tilrettelæggelse: Charlotte Holm.


Film

Film på TV 2 Charlie TV-Guide

Herunder kan du se en TV-Guide for kommende film på TV 2 Charlie. Husk du kan gemme til din egen kalender ved at trykke på kalenderikonet ud for det enkelte program.

lørdag 3. juni
13:25
Gerningsstedet: Omvej til paradis Østrigsk krimi fra 2013

Moritz Eisner (Harald Krassnitzer) og hans assistent Bibi Fellner (Adele Neuhauser) er på vej hjem efter endt job, da Fellner pludselig får besked om, at hendes far er død. Til sin store overraskelse finder hun ud af, at hendes ellers ludfattige far har efterladt en konvolut med 30.000 euro i en bankboks. Hvor kommer pengene fra? Eisner og Fellner efterforsker sagen og finder snart ud af, at flere af beboerne på farens plejehjem er indblandet i nogle mystiske ture til Ungarn.

15:05
Gerningsstedet: Den iranske trussel Østrigsk krimi fra 2015

Da den iranske diplomat og atomfysiker doktor Bansari falder ned fra et tag i Wien og dør, sætter det gang i en international krise, der kan få katastrofale følger. Efterforskningsteamet med Moritz Eisner og Bibi Fellner lader dog ikke presset fra den iranske ambassade og Østrigs udenrigsministerium påvirke deres arbejde, og de kommer snart på sporet af en sprængfarlig handelsaftale. Samtidig tyder noget på, at den israelske sikkerhedstjeneste har sendt en gruppe snigmordere til Wien, som er indblandet i doktor Bansaris død.

20:50
James Bond: Diamonds Are Forever

Storbritanniens bedste hemmelige agent James Bond (Sean Connery) bliver sat til at opklare, hvorfor store mængder diamanter bliver smuglet ud af Sydamerika for blot at forsvinde fra markedet. Han påtager sig identiteten som diamantsmugleren Peter Franks og slår sig sammen med den smukke kvindelige smugler Tiffany Case. Mens James Bond forsøger at infiltrere smuglerverdenen, må han tage sig i agt for sin gamle ærkefjende, Ernst Stavro Blofeld, der forsøger at få ham likvideret.

Amr./britisk action-thriller fra 1971

søndag 4. juni
14:20
Gerningsstedet: Den iranske trussel Østrigsk krimi fra 2015

Da den iranske diplomat og atomfysiker doktor Bansari falder ned fra et tag i Wien og dør, sætter det gang i en international krise, der kan få katastrofale følger. Efterforskningsteamet med Moritz Eisner og Bibi Fellner lader dog ikke presset fra den iranske ambassade og Østrigs udenrigsministerium påvirke deres arbejde, og de kommer snart på sporet af en sprængfarlig handelsaftale. Samtidig tyder noget på, at den israelske sikkerhedstjeneste har sendt en gruppe snigmordere til Wien, som er indblandet i doktor Bansaris død.

15:55
Gerningsstedet: Kold krig igen Østrigsk krimi fra 2014

Liget af en tjekkisk mand ved navn Radok bliver fundet i Thaya-floden i det østrigske grænseområde, og efterforskerne Moritz Eisner (Harald Krassnitzer) og Bibi Fellner (Adele Neuhauser) bliver tilkaldt, da der er mistanke om mord. I samme område forsøger journalisten Max Ryba (Harald Windisch) at opklare mysteriet om sin fars forsvinden tilbage i 60erne - men er det et tilfælde, at han befinder sig samme sted, som Radok blev myrdet? Og er der en sammenhæng mellem Radoks død og hemmeligheder fra den kolde krig, der så småt kommer op til overfladen?

lørdag 10. juni
14:45
Gerningsstedet: Grådighed dræber Østrigsk krimi fra 2014

De to efterforskere Moritz Eisner (Harald Krassnitzer) og Bibi Fellner (Adele Neuhauser) kommer på hårdt arbejde, da der sker en tragisk ulykke på en kemisk fabrik, der resulterer i en gravid kvindes død. Eisner og Fellner opdager, at beskyttelsesdragterne er defekte og ikke lever op til sikkerhedskravene, og de opsøger derfor Wendler Group, producenten bag, der afviser alle anklager. Men noget lurer mistænkeligt i kulissen hos Wendler Group, og det viser sig da også snart, at virksomhedens leder Sabrina Wendler (Maria Köstlinger) måske ikke har helt rent mel i posen.

16:20
Gerningsstedet: Kold krig igen Østrigsk krimi fra 2014

Liget af en tjekkisk mand ved navn Radok bliver fundet i Thaya-floden i det østrigske grænseområde, og efterforskerne Moritz Eisner (Harald Krassnitzer) og Bibi Fellner (Adele Neuhauser) bliver tilkaldt, da der er mistanke om mord. I samme område forsøger journalisten Max Ryba (Harald Windisch) at opklare mysteriet om sin fars forsvinden tilbage i 60erne - men er det et tilfælde, at han befinder sig samme sted, som Radok blev myrdet? Og er der en sammenhæng mellem Radoks død og hemmeligheder fra den kolde krig, der så småt kommer op til overfladen?

søndag 11. juni
14:25
Gerningsstedet: Grådighed dræber Østrigsk krimi fra 2014

De to efterforskere Moritz Eisner (Harald Krassnitzer) og Bibi Fellner (Adele Neuhauser) kommer på hårdt arbejde, da der sker en tragisk ulykke på en kemisk fabrik, der resulterer i en gravid kvindes død. Eisner og Fellner opdager, at beskyttelsesdragterne er defekte og ikke lever op til sikkerhedskravene, og de opsøger derfor Wendler Group, producenten bag, der afviser alle anklager. Men noget lurer mistænkeligt i kulissen hos Wendler Group, og det viser sig da også snart, at virksomhedens leder Sabrina Wendler (Maria Köstlinger) måske ikke har helt rent mel i posen.

16:00
Gerningsstedet: Talent for mord Østrigsk krimi fra 2016

Kort før finalen i et stort tv-talentshow bliver jurymedlem og musikmanager Udo Hausberger fundet kvalt i sit hjem. Det ligner en tragisk ulykke, men under obduktionen finder retsmedicineren et stykke sammenkrøllet papir i offerets hals. Manageren er tydeligvis blevet kvalt i papiret, så nu er selvmord udelukket. På papiret finder efterforskerne desuden teksten på den sang, som den unge favorit i konkurrencen skulle synge i finalen.

fredag 16. juni
19:35
Agatha og kærlighedens forbandelse Engelsk drama fra 2019

Medvirkende: Agatha Christie: Lyndsey Marshal, Leonard Woolley: Jack Deam og Katharine Woolley: Katherine Kingsley. Manuskript: Tom Dalton. Instruktion: Sam Yates.
1928. Den unge forfatterinde Agatha Christie (Lyndsey Marshal) bliver inviteret til Irak af arkæologerne Leonard og Katharine Woolley. Hun rejser afsted - kun for at blive viklet ind i et spind af mysterier, der begynder, så snart hun ankommer. Her finder hun nemlig liget af en ung mand, der er blevet dræbt af skud.

lørdag 17. juni
14:45
Gerningsstedet: Talent for mord Østrigsk krimi fra 2016

Kort før finalen i et stort tv-talentshow bliver jurymedlem og musikmanager Udo Hausberger fundet kvalt i sit hjem. Det ligner en tragisk ulykke, men under obduktionen finder retsmedicineren et stykke sammenkrøllet papir i offerets hals. Manageren er tydeligvis blevet kvalt i papiret, så nu er selvmord udelukket. På papiret finder efterforskerne desuden teksten på den sang, som den unge favorit i konkurrencen skulle synge i finalen.

16:20
Gerningsstedet: Hvid slavehandel Østrigsk krimi fra 2016

I udkanten af Wien bliver en tyrkisk forretningsmand fundet død. Manden er blevet myrdet, og den grusomme forbrydelse antyder, at han var involveret i organiseret kriminalitet. Eisner finder snart en ung ukrainsk kvinde, der i flere år har været hvid slave i offerets hjem, og efterforskerne indser, de er på sporet af en bande organiserede menneskehandlere. Da en voldelig alfons, netop løsladt fra fængslet, pludselig dukker op, tager sagen en uventet drejning. En drejning der kan få fatale konsekvenser for de to efterforskere.

20:50
James Bond: Live and Let Die

Da tre britiske agenter bliver dræbt, får James Bond (Roger Moore) til opgave at opklare mordene. Jagten på gerningsmændene fører ham til blandt andet USA og Caribien, og her kommer han på sporet af en narkoring ledet af den ondsindede diplomat Kananga alias Mr. Big (Yaphet Kotto). Han har en plan om at oversvømme USA med stoffer - og derved underlægge sig det meste af den vestlige verden. James Bond får sin sag for - blandt andet fordi Kananga bruger voodoo-forbandelser mod ham! Den første film med Roger Moore i rollen som James Bond.

Amr. / britisk action-thriller fra 1973

søndag 18. juni
14:35
Gerningsstedet: Hvid slavehandel Østrigsk krimi fra 2016

I udkanten af Wien bliver en tyrkisk forretningsmand fundet død. Manden er blevet myrdet, og den grusomme forbrydelse antyder, at han var involveret i organiseret kriminalitet. Eisner finder snart en ung ukrainsk kvinde, der i flere år har været hvid slave i offerets hjem, og efterforskerne indser, de er på sporet af en bande organiserede menneskehandlere. Da en voldelig alfons, netop løsladt fra fængslet, pludselig dukker op, tager sagen en uventet drejning. En drejning der kan få fatale konsekvenser for de to efterforskere.

16:10
Gerningsstedet: Et farligt budskab Østrigsk krimi fra 2017

En medicinstuderende annoncerer på nettet, at han har bortført sine forældre og truer med at dræbe dem. Offentlighedens opmærksomhed på sagen er massiv, og det sætter Fellner og Eisner under pres for at finde manden. Han lader dog hele tiden til at være et skidt foran efterforskerne og undgår med stor succes at blive anholdt. Hans virtuelle korstoget mod systemet begynder samtidig langsomt at påvirke de to efterforskere, der får interne konflikter, og deres egen indre tvivl begynder at vokse.


Søg


I Dag mandag 29. maj
06:30
TV 2 Charlie
Skadestuen i Holby Engelsk dramaserie
07:25
TV 2 Charlie
Hospitalet i Holby Engelsk dramaserie
08:25
TV 2 Charlie
Hospitalet i Holby Engelsk dramaserie
09:30
TV 2 Charlie
Doc Martin Engelsk komedieserie
10:20
TV 2 Charlie
Doktor Kleist Tysk familieserie
11:10
TV 2 Charlie
Doktor Kleist Tysk familieserie
12:05
TV 2 Charlie
Bjerglægen
12:55
TV 2 Charlie
Bjerglægen Tysk familieserie fra 2012
13:45
TV 2 Charlie
Fornyet mistanke Engelsk krimiserie
14:40
TV 2 Charlie
Kommissær Rex Tysk/østrigsk krimiserie
15:30
TV 2 Charlie
Kommissær Rex Tysk/østrigsk krimiserie
16:20
TV 2 Charlie
Death in Paradise Engelsk krimiserie
17:20
TV 2 Charlie
Death in Paradise Engelsk krimiserie
18:20
TV 2 Charlie
Lykkehjulet Ugefinale
19:00
TV 2 Charlie
Lykkehjulet
19:35
TV 2 Charlie
Shakespeare og Hathaway Engelsk krimiserie
20:30
TV 2 Charlie
Death in Paradise – myrdet af et spøgelse Engelsk krimiserie – premiere
21:20
TV 2 Charlie
Perlens mysterier
22:15
TV 2 Charlie
Harry Wild Irsk krimiserie fra 2022
23:05
TV 2 Charlie
Hvem vil være millionær? Special Vært: Hans Pilgaard.
23:50
TV 2 Charlie
Hvem vil være millionær? i den gode sags tjeneste
tirsdag 30. maj
00:20
TV 2 Charlie
Jarls Quizshow Paratviden, musik og spas
01:10
TV 2 Charlie
Amys ret amr. dramaserie
01:55
TV 2 Charlie
Amys ret amr. dramaserie
02:40
TV 2 Charlie
Stjerner på stribe Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

Vi har typisk programoversigt for en to-tre uger frem. Med forbehold for programændringer.

I samme kategori

Back to top button