TV-Programoversigt

TV Guide for TV 2 Charlie

TV Guide

TV 2 Charlie programoversigt

Klik på programtitel for at læse programomtale.

No items found
I Dag fredag 21. juni
06:05
Skadestuen i Holby

Elles søn skal for retten, mens hun forsøger at finde frem til den dreng, han er anklaget for at have forfaldet. Andetsteds leder Beas engangsknald hende på sporet af Rashs hemmelighed.
Medvirkende: Elle: Jaye Griffiths, Jacob: Charles Venn og Ethan: George Rainsford. Desuden medvirker: Bea: Michelle Fox. Alicia: Chelsea Halfpenny. Rashid: Neet Mohan. Charlie: Derek Thompson. Louise: Azuka Oforka.

07:00
Hospitalet i Holby

Mens Chloes nærmeste bekymrer sig om hende, lærer hun Evan bedre at kende. Andetsteds vil Cameron ud af Bernies skygge, indtil han får en ulykkelig nyhed.

08:05
Hospitalet i Holby

På årsdagen for en personlig tragedie beslutter Kian sig for, at i dag vil han redde et liv. Hanssen er ikke meget for at passe Oskar.

09:10
Fornyet mistanke

Lanes fortid spøger, og det truer hele has fremtid i UCOS, der er politiets specielle enhed for uopklarede og endnu ikke afsluttede kriminalsager. Efter fundet af en mystisk pistol i Themsen, genoptager gruppen en sag fra 1998, hvor arvingen til et stort shippingfirma blev myrdet. Måske skal svaret findes så langt væk som i Gibraltar på sydspidsen af Den Iberiske Halvø? Handlingen fortsættes i næste episode.

10:05
Doc Martin

Da Louisas ekskæreste, Danny, kommer til byen med en flok børn fra London, hjælper Louisa med at indlogerer dem på Ruths gård. Samtidig tager hun og Martin på date på opfordring fra deres terapeut, Timoney, men aftenen ender brat, da Danny ringer og fortæller, at et barn er forsvundet. Og tingene bliver ikke bedre af, at lille James' etårsfødselsdag ender katastrofalt, efter Martin proklamerer en sundhedskampagne, der hurtigt får alle gæsterne til at forlade festen.

11:00
Bjerglægen

Martin bliver kaldt ud til et uheld på skihopbakken, da lille Tim Fischer er faldet under træning. Heldigvis er han okay, men Martin bliver hurtigt mere bekymret for Tims mor, Luisa, som klager over svimmelhed. Hendes hjerte slår uregelmæssigt, og Martin opfordrer hende til at tage på sygehuset. I mellemtiden har Hans Gruber store problemer med kærligheden og opsøger derfor en gammel flamme.

11:50
Bjerglægen

Luisa Fischer er fast besluttet på at flygte fra sit ulykkelige ægteskab, men på vej mod lufthavnen besvimer hun bag rattet. På sygehuset går det hurtigt op for doktor Gruber, at der ikke kun er tale om en hjertefejl, men derimod forgiftning. Det bliver et kampløb mod tiden for Martin og doktor Kahnweiler at finde den rette kur, der kan redde Luisas liv. Samtidig må Lilli overbringe en svær nyhed til Martin.

12:40
Bjergets helte

Del 1. Til en polterabend redder Julia Nadines liv. Nadines bror, Stefan, frier til Julia, og pludselig forsvinder hun sporløst. Samtidig står julen for døren, og både Markus og Lorenz har købt et juletræ.

13:30
Bjergets helte

Del 2. Julia ved ikke, at hun har en alvorlig blodforgiftning, og alle leder efter hende. Da Stefan, Nadine og Markus endelig finder Julia, løsner en lavine sig, og gruppen bliver fanget i en lille hytte, hvor taget kan kollapse når som helst.

14:20
Kommissær Rex

Den gæve politihund Rex keder sig bravt, efter at den er blevet taget ud af tjeneste og sendt på "førtidspension". Takket være den italienske kriminalinspektør Lorenzo Fabbri, som er i Wien i forbindelse med opklaringen af en mordgåde, ser det ud til, at Rex' fremtid måske alligevel tegner både lys og begivenhedsrig, for Fabbri falder pladask for den firbenede betjent og beslutter sig for, at tage den med til Rom.

Tysk/østrigsk krimiserie - år 9

15:15
Kommissær Rex

Politihunden Rex fortsætter sin jagt på nådesløse forbrydere sammen med den østrigske politienhed i Wien.

16:15
Mord i Auckland

Medvirkende: Alexa Crowe: Lucy Lawless. Madison Feliciano: Ebony Vagulans. Harry Henare: Rawiri Jobe.
Alexa bliver taget ind i en verden fyldt med stort hår, tårnhøje stiletter, store hemmeligheder og endnu større personligheder, når hun undersøger et mystisk dødsfald på en talentfuld dragqueen. Var det en frygtelig ulykke, eller ligger der noget uldent bag? Se med, når Alexa forsøger at løse sagen, imens hun kæmper for at holde sit professionelle og private liv adskilt.

17:10
Death In Paradise

I et forsøg på at omfavne sit nye ø-liv ender Neville med at blive bidt af en sandflue og indlagt på hospitalet. Men da natten falder på, tager en sygeplejerske sit eget liv. De mystiske omstændigheder undrer Neville. Var det overhovedet et selvmord?

18:10
Death In Paradise

Da en anerkendt pianist bliver myrdet i sit eget hjem, må Neville og teamet i gang med en omfattende efterforskning, der tager dem tilbage i tiden. Catherines forhold til den efterladte familie får hende i uforudsete vanskeligheder.

19:15
Hudson og Rex

Da Sarahs tidligere professor bliver hængt op for mord, opsøger Sarah Charlie og Rex for at få hjælp til at løse gåden om den perfekte forbrydelse.
Medvirkende: Charlie Hudson: John Reardon, Sarah Truong: Mayko Nguyen og Joe Donovan: Kevin Hanchard. Desuden medvirker: Jesse Mills: Justin Kelly. Dr. Reese Shahar: Raoul Bhaneja. Tori Maddox: Genevieve DeGraves. Vanessa Maddox: Sitara Hewitt.

20:05
Shakespeare og Hathaway

Lus mor opsøger detektiverne for at få hjælp, da ejeren af hendes eksklusive tennisklub begynder at modtage dødstrusler.
Medvirkende: Frank Hathaway: Mark Benton, Luella Shakespeare: Jo Joyner og Sebastian: Patrick Walshe McBride. Desuden medvirker: Vicekriminalkommissær Marlowe: Amber Aga. Genevieve Shakespeare: Julia Deakin. Adam Oldknow: Mike Grady. Celia Greenwood: Looby Mills.

21:00
Kriminalkommissær Barnaby

Den nervøse advokat Nick Turner falder ned fra taget på sit hus, men hvad der tilsyneladende ligner selvmord, skal snart vise sig at være meget værre. Da rivalen Otto Benham også bliver fundet død, får Barnaby og Scott mistanke om, at de to dødsfald er forbundet.

22:35
Sommerdahl

Politiet har et nyt mord, og denne gang bliver Sommerdahl chokeret, da han hører, hvem ofret er. Har han været så opslugt af Josephines sag, at det denne gang er gået ud over hans nærmeste? Ulovlige metoder, der tidligere er brugt i efterforskningen, begynder at få konsekvenser.

23:30
Farlig guldjagt

Nettet strammer sig om folkene bag Brink's-Mat-røveriet, og John Palmer bliver afhørt. Samtidig gør Brightwell og Jennings en chokerende opdagelse.
Medvirkende: Brian Boyce: Hugh Bonneville, Kenneth Noye: Jack Lowden og Tony Brightwell: Emun Elliott. Desuden medvirker: Gordon Perry: Sena Harris. Edwyn Cooper Dominic Cooper. Nicki Jennings: Charlotte Spencer. John Palmer: Tom Cullen. Marnie Parker: Stefanie Martini. Manuskript: Neil Forsyth. Instruktion: Lawrence Gough.


Film

Film på TV 2 Charlie TV-Guide

Herunder kan du se en TV-Guide for kommende film på TV 2 Charlie. Husk du kan gemme til din egen kalender ved at trykke på kalenderikonet ud for det enkelte program.

lørdag 22. juni
12:00
Gerningsstedet: Den iranske trussel

Da den iranske diplomat og atomfysiker doktor Bansari falder ned fra et tag i Wien og dør, sætter det gang i en international krise, der kan få katastrofale følger. Efterforskningsteamet med Moritz Eisner og Bibi Fellner lader dog ikke presset fra den iranske ambassade og Østrigs udenrigsministerium påvirke deres arbejde, og de kommer snart på sporet af en sprængfarlig handelsaftale. Samtidig tyder noget på, at den israelske sikkerhedstjeneste har sendt en gruppe snigmordere til Wien, som er indblandet i doktor Bansaris død.

13:35
Gerningsstedet: Talent for mord

Kort før finalen i et stort tv-talentshow bliver jurymedlem og musikmanager Udo Hausberger fundet kvalt i sit hjem. Det ligner en tragisk ulykke, men under obduktionen finder retsmedicineren et stykke sammenkrøllet papir i offerets hals. Manageren er tydeligvis blevet kvalt i papiret, så nu er selvmord udelukket. På papiret finder efterforskerne desuden teksten på den sang, som den unge favorit i konkurrencen skulle synge i finalen.

23:50
Dolly Parton – Here I Am

Få hele historien om den ubestridte dronning af country, Dolly Parton. Gennem utrolige arkivoptagelser og interviews får vi hidtil uset adgang til superstjernens liv og karriere. Vi er med fra den spæde start, får unik adgang til koncertoptagelser og hører fra nogle af hendes ekstremt berømte fans.

søndag 23. juni
02:15
Agatha Christie: Mord i tre akter

Hercule Poirot vil skrive sine memoirer og tager til Acapulco for at få arbejdsro. Her møder han kaptajn Hastings, der gør den skæbnesvangre fejl at invitere Poirot med til et større middagsselskab; inden mesterdetektiven har set sig om, er det første dødsfald en realitet. Og da endnu en i kredsen af festdeltagere senere lider samme frygtelige skæbne og dør af en mystisk gift, må Poirot lade skrivemaskinen stå og tage affære. For spørgsmålet er, om morderen overhovedet er færdig med sine forehavender!

Amr./engelsk krimi-drama fra 1986

07:05
Gerningsstedet: Talent for mord

Kort før finalen i et stort tv-talentshow bliver jurymedlem og musikmanager Udo Hausberger fundet kvalt i sit hjem. Det ligner en tragisk ulykke, men under obduktionen finder retsmedicineren et stykke sammenkrøllet papir i offerets hals. Manageren er tydeligvis blevet kvalt i papiret, så nu er selvmord udelukket. På papiret finder efterforskerne desuden teksten på den sang, som den unge favorit i konkurrencen skulle synge i finalen.

08:40
Gerningsstedet: Hvid slavehandel

I udkanten af Wien bliver en tyrkisk forretningsmand fundet død. Manden er blevet myrdet, og den grusomme forbrydelse antyder, at han var involveret i organiseret kriminalitet. Eisner finder snart en ung ukrainsk kvinde, der i flere år har været hvid slave i offerets hjem, og efterforskerne indser, de er på sporet af en bande organiserede menneskehandlere. Da en voldelig alfons, netop løsladt fra fængslet, pludselig dukker op, tager sagen en uventet drejning. En drejning der kan få fatale konsekvenser for de to efterforskere.

10:15
Agatha Christie: Det caribiske mysterium

Under en ferie på de vestindiske øer stifter Miss Marple (Helen Hayes) bekendtskab med major Palgrave (Maurice Evans), en charmerende ældre forfatter, der betror sig til hende og fortæller, at en af de andre beboere på hotellet er morder. Inden han når at fortælle morderens identitet til hende, bliver han selv myrdet, og så tager Miss Marple affære. Hun er sikker på at seriemorderen har slået til igen - og vil myrde flere, hvis hun ikke når at stoppe ham eller hende inden da!

Amr./britisk krimi drama fra 1983

lørdag 29. juni
13:40
Gerningsstedet: Hvid slavehandel

I udkanten af Wien bliver en tyrkisk forretningsmand fundet død. Manden er blevet myrdet, og den grusomme forbrydelse antyder, at han var involveret i organiseret kriminalitet. Eisner finder snart en ung ukrainsk kvinde, der i flere år har været hvid slave i offerets hjem, og efterforskerne indser, de er på sporet af en bande organiserede menneskehandlere. Da en voldelig alfons, netop løsladt fra fængslet, pludselig dukker op, tager sagen en uventet drejning. En drejning der kan få fatale konsekvenser for de to efterforskere.

15:15
Gerningsstedet: Et farligt budskab

En medicinstuderende annoncerer på nettet, at han har bortført sine forældre og truer med at dræbe dem. Offentlighedens opmærksomhed på sagen er massiv, og det sætter Fellner og Eisner under pres for at finde manden. Han lader dog hele tiden til at være et skidt foran efterforskerne og undgår med stor succes at blive anholdt. Hans virtuelle korstoget mod systemet begynder samtidig langsomt at påvirke de to efterforskere, der får interne konflikter, og deres egen indre tvivl begynder at vokse.

søndag 30. juni
01:35
Agatha Christie: Det caribiske mysterium

Under en ferie på de vestindiske øer stifter Miss Marple (Helen Hayes) bekendtskab med major Palgrave (Maurice Evans), en charmerende ældre forfatter, der betror sig til hende og fortæller, at en af de andre beboere på hotellet er morder. Inden han når at fortælle morderens identitet til hende, bliver han selv myrdet, og så tager Miss Marple affære. Hun er sikker på at seriemorderen har slået til igen - og vil myrde flere, hvis hun ikke når at stoppe ham eller hende inden da!

Amr./britisk krimi drama fra 1983

07:10
Gerningsstedet: Politimorder

Da liget af politiakademiets leder bliver fundet, tyder alt ved første øjekast på selvmord - især da også hans kone bliver fundet død. Obduktionen tegner imidlertid et andet billede. Projektilet i offerets bryst blev ikke affyret fra hans eget våben, men kuglen kan samtidig kun stamme fra politiets egne våben. Det betyder, at gerningsmanden med al sandsynlighed gemmer sig i egne rækker. Eisner og Fellners efterforskning på politiakademiet graver samtidig mistænkelige informationer frem.

08:45
Agatha Christie: Dødens tempel

Den kendte kriminalforfatterinde, Ariadne Oliver, får til opgave at skabe en mord-leg, som deltagerne i en sammenkomst på et smukt gammelt landsted kan forlyste sig med. Men Oliver har fra begyndelsen en fornemmelse af, at noget er galt. Hun får ret i sine bange anelser, da en af gæsterne, der spiller mordoffer, viser sig at være blevet myrdet i virkeligheden! Oliver må søge hjælp hos sin gode ven Hercule Poirot, især da flere dødsfald rammer landstedet.

Amr./engelsk krimi-drama fra 1986

22:25
Vagabonderne på Bakkegården

Vagabonden Martin (Poul Reichhardt) ankommer sammen med sin unge følgesvend Anders (Ib Mossin) til den egn, hvor han engang levede. Meget er dog ændret på Bakkegården: Anna (Astrid Villaume), som i sin tid var Martins udkårne, er nu enke, og den daglige drift er overtaget af hendes usympatiske svoger. Martin vil gerne hjælpe, men det er ikke let som fattig vagabond.

lørdag 6. juli
13:25
Gerningsstedet: Politimorder

Da liget af politiakademiets leder bliver fundet, tyder alt ved første øjekast på selvmord - især da også hans kone bliver fundet død. Obduktionen tegner imidlertid et andet billede. Projektilet i offerets bryst blev ikke affyret fra hans eget våben, men kuglen kan samtidig kun stamme fra politiets egne våben. Det betyder, at gerningsmanden med al sandsynlighed gemmer sig i egne rækker. Eisner og Fellners efterforskning på politiakademiet graver samtidig mistænkelige informationer frem.

15:00
Gerningsstedet: Virusangreb

Da en afrikansk mand bliver fundet dræbt i et stenbrud ved den lille by Pöllau, må efterforskerne Eisner og Fellner til byen for at kaste nyt lys på sagen. Offeret er ikke kendt i byen, han bærer intet id, og heller ikke i et lokalt boligcenter for afrikanere kan de identificere manden. Obduktionen afslører ikke kun, at manden allerede var død, da han blev efterladt i stenbruddet, men også at han var smittet med ebola. Diagnosen sætter straks byen i alarmberedskab, og panikken spreder sig, da hele byen isoleres. Eisner og Fellner må fortsætte efterforskningen, selvom de løber en stor risiko for selv at blive smittet.

søndag 7. juli
01:30
Agatha Christie: Dødens tempel

Den kendte kriminalforfatterinde, Ariadne Oliver, får til opgave at skabe en mord-leg, som deltagerne i en sammenkomst på et smukt gammelt landsted kan forlyste sig med. Men Oliver har fra begyndelsen en fornemmelse af, at noget er galt. Hun får ret i sine bange anelser, da en af gæsterne, der spiller mordoffer, viser sig at være blevet myrdet i virkeligheden! Oliver må søge hjælp hos sin gode ven Hercule Poirot, især da flere dødsfald rammer landstedet.

Amr./engelsk krimi-drama fra 1986

05:15
Gerningsstedet: Virusangreb

Da en afrikansk mand bliver fundet dræbt i et stenbrud ved den lille by Pöllau, må efterforskerne Eisner og Fellner til byen for at kaste nyt lys på sagen. Offeret er ikke kendt i byen, han bærer intet id, og heller ikke i et lokalt boligcenter for afrikanere kan de identificere manden. Obduktionen afslører ikke kun, at manden allerede var død, da han blev efterladt i stenbruddet, men også at han var smittet med ebola. Diagnosen sætter straks byen i alarmberedskab, og panikken spreder sig, da hele byen isoleres. Eisner og Fellner må fortsætte efterforskningen, selvom de løber en stor risiko for selv at blive smittet.

06:50
Gerningsstedet: Det tatoverede offer

Under en lejlighedsfremvisning gør ejendomsmægleren et bizart fund - liget af en korsfæstet mand omringet af stearinlys. Hvad der ligner et rituelt mord, bliver en gåde for Eisner og Fellner, da morderen har gjort alt for at skjule offerets sande identitet. Manden er tydeligvis ikke et tilfældigt offer, og tatoveringerne på hans krop lader til at gemme på mere, end øjet kan se. Da endnu et lig dukker op med hundrede af dna-spor spredt ud over gerningsstedet og et forfalsket id-kort, indser de to efterforskere, at de må finde det næste offer for at stoppe morderen.

08:25
Agatha Christie: Mord er let

Den amerikanske matematiker Luke Williams (Bill Bixby) møder den ældre dame Laviana Fullerton (Helen Hayes) i toget til London, og hun betror ham, at hun er på vej til Scotland Yard for at anmelde, at det er en seriemorder, der står bag en række mystiske dødsfald i hendes landsby. Kort efter de er ankommet til London bliver Luviana kørt over af en flugtbilist og dør, og nu er Luke sikker på, at hun fortalte sandheden. Han tager derfor af sted til Luvianas landsby for at opklare mysteriet. Hvem er morderen, der er på spil i den lille by?

Amr./britisk krimidrama fra 1982

22:30
Mosekongen

Den unge Jørgen Munk (Poul Reichhardt) bliver fængslet for et overfald, som han ikke har begået. De eneste, der tror på Jørgens uskyld, er Hanne (Tove Maës), den tidligere kriminalassistent Hald (Ib Schønberg) og Jørgens ven fra fængslet, den lille snu vaneforbyder 'Fusser' (Peter Malberg). Også Jørgens onkel, godsejer Claus Munk fra Kærholm (Johannes Meyer), har problemer. Moselauget, anført af den skruppelløse Jelling (William Rosenberg), er ude på at få fingre i onklens elskede mose. Der skal både opfindsomhed, snilde og mod og mandshjerte til, inden idyllen igen kan indfinde sig på Kærholm.

lørdag 13. juli
13:30
Gerningsstedet: Det tatoverede offer

Under en lejlighedsfremvisning gør ejendomsmægleren et bizart fund - liget af en korsfæstet mand omringet af stearinlys. Hvad der ligner et rituelt mord, bliver en gåde for Eisner og Fellner, da morderen har gjort alt for at skjule offerets sande identitet. Manden er tydeligvis ikke et tilfældigt offer, og tatoveringerne på hans krop lader til at gemme på mere, end øjet kan se. Da endnu et lig dukker op med hundrede af dna-spor spredt ud over gerningsstedet og et forfalsket id-kort, indser de to efterforskere, at de må finde det næste offer for at stoppe morderen.

15:05
Gerningsstedet: Et umage par

Et noget forvirret billede møder specialafdelingen i omegnen af Wien: Et indtil videre uidentificeret lig er fundet, og gerningsmanden har gjort sig umage med at besværliggøre opklaringen for politiet. Hvad skete der? Hvem er den døde mand? Var det et planlagt mord, eller gik noget helt galt ved et tragisk uheld? Bibi og Moritz finder frem til, at sagen handler om et overfald på en sikkerhedsvagt, der arbejder for Dokta, som er en af Wiens helt tunge kriminelle. Så der har uden tvivl været en del penge indblandet. Spørgsmålet er så, hvem der helt seriøst ville være tosset eller livstræt nok til at stjæle fra selveste Dokta?

søndag 14. juli
01:55
Agatha Christie: Mord er let

Den amerikanske matematiker Luke Williams (Bill Bixby) møder den ældre dame Laviana Fullerton (Helen Hayes) i toget til London, og hun betror ham, at hun er på vej til Scotland Yard for at anmelde, at det er en seriemorder, der står bag en række mystiske dødsfald i hendes landsby. Kort efter de er ankommet til London bliver Luviana kørt over af en flugtbilist og dør, og nu er Luke sikker på, at hun fortalte sandheden. Han tager derfor af sted til Luvianas landsby for at opklare mysteriet. Hvem er morderen, der er på spil i den lille by?

Amr./britisk krimidrama fra 1982

04:45
Gerningsstedet: Et umage par

Et noget forvirret billede møder specialafdelingen i omegnen af Wien: Et indtil videre uidentificeret lig er fundet, og gerningsmanden har gjort sig umage med at besværliggøre opklaringen for politiet. Hvad skete der? Hvem er den døde mand? Var det et planlagt mord, eller gik noget helt galt ved et tragisk uheld? Bibi og Moritz finder frem til, at sagen handler om et overfald på en sikkerhedsvagt, der arbejder for Dokta, som er en af Wiens helt tunge kriminelle. Så der har uden tvivl været en del penge indblandet. Spørgsmålet er så, hvem der helt seriøst ville være tosset eller livstræt nok til at stjæle fra selveste Dokta?

06:20
Gerningsstedet: Fortiden er ikke død

De to kriminalbetjente Moritz Eisner og Bibi Bibi Fellner (Harald Krassnitzer, Adele Neuhauser) blive sat på sagen, da liget af en tysk journalist, bliver fundet i en bil i en sø. Journalisten havde arbejdet på en historie om illegale våbenhandler - har mordet noget med det at gøre?

07:55
Agatha Christie: Spil med spejle

Miss Marple bliver kaldt til herregården Stoneygate, hvor barndomsveninden Miss Carrie Louise bor med sin mand; noget tyder nemlig på, at nogen er i færd med langsomt at tage livet af Miss Carrie. Mens Miss Marple forsøger at finde ud af sagens rette sammenhæng, sker der pludselig et chokerende mord! Nu bliver sagen vendt helt på hovedet!

Amr./engelsk krimi-drama fra 1983

22:25
Den rige enke

Efter hendes mand døde i en tragiske rideulykke, driver enken Anne-Marie Ellekjær (Maria Garland) en stor gård alene - og har ansvaret for sine to døtre, Grete (Malene Schwartz) og Elin (Kirsten Saerens). Det har givet hende en hård skal, og hun jager magt og penge, men glemmer de vigtige ting i livet, som at prioritere familielivet. Hendes hårde og stædige facon støder hendes døtre fra hende - især da de bliver store og vil bestemme mere selv - blandt andet hvem de skal giftes med. Kan mor og døtre finde sammen igen - eller vil der for evigt være drevet en kile ned mellem dem?


Søg


I Dag fredag 21. juni
06:05
TV 2 Charlie
Skadestuen i Holby
07:00
TV 2 Charlie
Hospitalet i Holby
08:05
TV 2 Charlie
Hospitalet i Holby
09:10
TV 2 Charlie
Fornyet mistanke
10:05
TV 2 Charlie
Doc Martin
11:00
TV 2 Charlie
Bjerglægen
11:50
TV 2 Charlie
Bjerglægen
12:40
TV 2 Charlie
Bjergets helte
13:30
TV 2 Charlie
Bjergets helte
14:20
TV 2 Charlie
Kommissær Rex
15:15
TV 2 Charlie
Kommissær Rex
16:15
TV 2 Charlie
Mord i Auckland
17:10
TV 2 Charlie
Death In Paradise
18:10
TV 2 Charlie
Death In Paradise
19:15
TV 2 Charlie
Hudson og Rex
20:05
TV 2 Charlie
Shakespeare og Hathaway
21:00
TV 2 Charlie
Kriminalkommissær Barnaby
22:35
TV 2 Charlie
Sommerdahl
23:30
TV 2 Charlie
Farlig guldjagt
lørdag 22. juni
00:35
TV 2 Charlie
Mord i Auckland
01:25
TV 2 Charlie
Meyerheim & Stjernerne
02:10
TV 2 Charlie
Fornyet mistanke
03:00
TV 2 Charlie
Kennedy-dynastiet
03:45
TV 2 Charlie
Godnat
04:25
TV 2 Charlie
Doc Martin

Vi har typisk programoversigt for en to-tre uger frem. Med forbehold for programændringer.

I samme kategori

Back to top button