TV-Programoversigt

TV Guide for TV 2

TV Guide

TV 2 programoversigt

Klik på programtitel for at læse programomtale.

I Dag torsdag 6. maj
02:45
Baywatch

Amr. tv-serie – år 5

På fars dag får Mitch en pakke fra sin mor, Irene, der tilhørte hans far. Men Mitch tøver med at åbne pakken, da hans afdøde far altid var imod, at Mitch blev livredder. I mellemtiden bliver Logan konfronteret med en frygt og et gammelt traume, han har gemt væk i mange år.

03:35
Grænsepatruljen

På job med grænsevagterne i Canada

Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner – det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte.

04:00
Nyhederne og Vejret
06:00
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30
Go’ morgen Danmark
12:00
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:40
Sæt pris på Danmark

Østjylland

Hans Pilgaard sætter skuespillerne Jonas Schmidt og Trine Gadeberg i stævne i Østjylland på en oplevelsestur, der står i dyrenes tegn. Trine og Jonas bliver både rørte og fascinerede, når de kommer helt tæt på næsehorn og giraffer, der skal håndfodres. Løverne og løvekillingerne må de nøjes med at fodre på afstand, mens de til gengæld kommer helt tæt på de hajer, der lever i de danske farvande, når den står på dykning. Her kommer Trine dog på prøve. Hun har nemlig haft en ubehagelig episode med vand i sin skoletid. Men får det indflydelse på hendes evner til at gætte, hvad det koster?

13:15
Sæt pris på Danmark

Syd- og Sønderjylland

Hans Pilgaard tager sangerinden Julie Berthelsen og tv-vært Ole Stephensen med rundt på en tur af særlige syd- og sønderjyske oplevelser. Julie og Ole bliver præsenteret for drabssteder, spøgelser, et kæmpe udvalg af kager og overnatning i en tidligere arrest, inden de slutter deres oplevelser af med at vise talentet inden for den ærkesønderjyske disciplin, ringridning. Der bliver grint højt og gættet lystigt – men hvem er bedst til at sætte pris på Danmark?

13:55
Sæt pris på dit hjem

Jagten på skjulte skatte – i Åbenrå

I et fint lille stråtækt hus i Åbenrå bor Cecilie og Anders i et hjem, der er fyldt op til randen med dansk design. Wegners bamsestol, Arne Bang-keramik og lamper fra Vilhelm Lauritzen og Svend Aage Holm Sørensen er blot noget af det, opkøberne må strides om. Anders er ikke glad for at skulle af med sine møbler, som han har samlet gennem 17 år, men Cecilie er gravid, og der skal gøres plads til en lille ny. Der er benhård konkurrence opkøberne imellem, og beløbene når helt nye højder.

14:25
Loppe Deluxe

En verden af fund – Døllefjelde Musse Marked

Vi danskere er vilde med loppemarkeder og genbrug. Hver weekend, året rundt, skifter tusindvis af ting hænder, og nu kan du komme med, når en stribe af Danmarks mest ihærdige tingfindere dyster i at finde gode loppefund for 4.000 kroner på markeder både herhjemme og i udlandet. Loppefund, som efterfølgende skal sælges videre med fortjeneste. To hold dyster i hvert program, og vi begynder på Lolland på Døllefjelde Musse Marked med over 800 stande. Hvem finder mon det bedste fund her?

15:00
Fantastiske fund

Hvem vil ikke gerne gøre en god handel?

Kræmmer-Erik er taget på marked i Hillerød, hvor han håber på gøre nogle gode køb, som han kan sælge videre med fortjeneste på Lauritz.com. I skranken hos Lauritz møder Mikkel op – og han har taget et gammelt maleri med, som han håber at kunne sælge for 30.000 kroner. Også ejeren af Laurtiz.com, Bengt Sundstrøm, har fingrene i et meget dyrt kunstværk, der skal vurderes, men først må Bengt tage en tur til kunstmuseet Arken for at sikre sig, at der er tale om et ægte et af slagsen.

15:45
Hvem bor her?

Sjælland

Tag med hjem til en projektleder, en grafiker, en lærervikar, en kreativ direktør og en tømrermester og gæt, hvem der bor hvor. De fem almindelige danskere kommer indenfor hos hinanden og gætter med – kun ud fra navn og profession. De får masser af inspiration af hinanden – og ikke mindst muligheden for at vinde 10.000 kroner. Livsstilseksperten Christian Grau er vært, og vi kommer rundt i hele landet – denne gang er vi på Sjælland.

16:25
CPH Lufthavnen

Reportageserie om Københavns Lufthavn

Det sner i Danmark og i hele Europa, og det sætter sit præg på flytrafikken. Lars fra Novia og dutymanageren Pernilla har travlt med at hjælpe strandede passagerer. Imens træner tolderne Torben og Søs hvalpen Bonnie i at finde narkotika. Vi skal også stifte bekendtskab med Torben fra lufthavnens Brand & Redning. Brandfolkene står døgnet rundt stand by til katastrofer – nu skal de testes i deres hurtighed. Desuden møder vi sangeren Basim, som skal til New York.

17:00
Nyhederne og Vejret
17:12
Regionale nyheder
17:20
Go’ aften LIVE

Dagsaktuelt talkshow

17:55
Dit forårsvejr

Vejrudsigten

TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit forårsvejr. Find ud af, hvor det først bliver grønt, og hvor du bør tage hen, hvis du gerne vil have lidt solstråler.

18:00
Nyhederne
18:20
Regionale nyheder
18:25
Go’ aften LIVE

Dagsaktuelt talkshow

19:00
Nyhederne
19:30
Regionalprogram
20:00
Nadjas farvel til de 170 kilo (2:2)

Ud med vægten

Nadja har svært ved at spise og er bange for, der er noget galt. Nadjas lillesøster, Mette, har taget 30 kilo på, men så tager hun en stor beslutning.

20:40
Når arven splitter os

Søskendestrid om fransk arv

34-årige Nathalie har i 20 år jaget svaret på spørgsmålene: Var der noget at arve efter hendes ukendte farfar i Frankrig? Og hvorfor kontaktede hendes halvsøskende hende ikke, da han døde? Vi følger i sporet på Nathalies farfar og hendes jagt efter en vingård i det sydlige Frankrig og er med, da hun spørger sine halvsøskende, hvorfor de ikke gav hende besked om arven. Og så følger vi Johan, når han skal overbringe sin søn beskeden om, at han skal arve mindst muligt, når Johan en gang dør. Han vil nemlig gøre forskel på sine fire børn i sit testamente. Men hvor lidt kan Johan slippe af sted med at lade sin søn arve – og hvordan reagerer han på beskeden?

21:30
Nyhederne
22:00
Regionale nyheder
22:12
Sporten

Seneste nyt fra sportens verden

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

22:25
Jernkvinden 2020

Sportsdokumentar

Som nybagt mor gennemfører triatleten Michelle Vesterby tre Ironman på seks måneder, og i tredje forsøg kvalificerer hun sig til verdensmesterskabet. Med VM-billetten i hånden sætter den 37-årige Michelle Vesterby sig et nyt mål: Hun vil være den første danske kvinde nogensinde på podiet til det prestigefulde VM i Ironman på Hawaii. Men i kampen om at nå målet møder hun en hidtil ukendt modspiller, corona.

23:05
Fra 1-værelses til strandvejsvilla

Følg to boligeksperter på investeringseventyr

Lars Elbæk og Rasmus Larsson er på udkig efter deres næste boligkøb, mens de håber på, at deres første bolig snart bliver solgt. Lars har forelsket sig i en lille ramponeret lejlighed på Vesterbro, men Rasmus kan ikke se potentialet og vil ikke købe, før lejligheden i Valby er solgt. Men Lars er sikker på, at det kan blive en god forretning, så han køber lejligheden for godt 1,6 millioner kroner.

23:40
Størst

Peter Ingemann til karneval i Rio

Peter Ingemann er rejst til verdens største karneval i Rio de Janeiro for at opleve det fantastiske sambaoptog. Her møder han en ung samba-dronning fra et af byens fattige områder – favelaerne, som kæmper om titlen og præmien på syv millioner kroner. Han møder også en dommer, som kan fortælle om snyd og bestikkelse under festen. Og så har Peter arrangeret, at han selv skal danse med i optoget, men han får sig noget af en overraskelse, da han ser den dragt, han skal have på!


Film

Film på TV 2 TV-Guide

Herunder kan du se en TV-Guide for kommende film på TV 2. Husk du kan gemme til din egen kalender ved at trykke på kalenderikonet ud for det enkelte program.

lørdag 8. maj
00:00
Witch Hunters

Amr. eventyrfilm fra 2013

For 15 år siden lykkedes det søskendeparret Hans (Jeremy Renner) og Grete (Gemma Arterton) at vriste sig fri af den børnespisende heks, og nu rejser de som voksne rundt som heksedræbende dusørjægere med ekstraordinære evner. Da 11 af landsbyen Augsburgs børn forsvinder, bliver de tilkaldt af byens borgmester. Han vil have dem til at redde børnene og dræbe troldkvinden Muriel, inden hun afholder sin offerfest under blodmånen. Snart efter står de ansigt til ansigt med en ondskab langt større end noget, de før har mødt! En film af Tommy Wirkola, der også har stået bag de norske kultfilm ‘Død snø’ og ‘død snø 2’.

01:30
The Watch

Amr. komedie fra 2012

Som en god undskyldning for at slippe væk fra konerne og drikke øl starter supermarkedsbestyreren Evan et frivilligt vagtværn sammen med tre af sine venner. Bevæbnet med lommelygter, walkie-talkies og nye, smarte jakker begynder de at overvåge deres forstadskvarter om natten. Men de kommer snart på glatis. De opdager nemlig, at deres fredelige by er blevet invaderet af rumvæsner. Nu må de klodsede helte stramme ballerne og forsøge at redde verden fra total udslettelse!

21:50
Mother’s Day

Amr. komediedrama fra 2016

Vi følger en række personer, der får en mors dag, som de aldrig glemmer. Sandy (Jennifer Aniston) er en fraskilt alenemor til to børn, hvis eksmand er stukket af med en yngre model. Hun møder den flotte enkemand Bradly (Jason Sudeikis), der også er alene med sine døtre. Måske er han noget for hende? Sandys veninde, karrierekvinden Jesse, ser ikke sine forældre, da de ikke bryder sig om hendes mand, fordi han er inder. Men pludselig kommer de alligevel på uanmeldt besøg. Og så bliver tv-værten Miranda (Julia Roberts) opsøgt af sin biologiske datter Kristin, som hun bortadopterede for mange år siden. Det bliver et meget følelsesladet møde. En film af Garry Marshall (Pretty Woman).

23:50
French Kiss

Amr. romantisk komedie fra 1995.

Kate (Meg Ryan) lider af flyskræk og føler sig i øvrigt ikke det ringeste tiltrukket af Europa og de rygende, støjende franskmænd. Men da hun erfarer, at hendes forlovede har en affære – og oven i købet i byernes by, Paris – beslutter hun sig for at tage kampen op. Allerede i flyveren giver tilfældet hende en rejseledsager, Luc Teyssier (Kevin Kline), der lever op til alle hendes fordomme om franskmændene, men i det charmerende Paris og i det smukke, landlige Sydfrankrig lurer romantikken selvfølgelig altid lige om hjørnet.

søndag 9. maj
01:50
In the Electric Mist

Amr. krimi-drama fra 2009

Den erfarne og hårdkogte politimand Dave Robicheaux (Tommy Lee Jones) jager en seriemorder, der myrder unge kvinder i Louisianas sumpe. Samtidig med det bliver der indspillet en film om den amerikanske borgerkrig i området, og under optagelserne finder filmfolkene et lig, der stammer fra et mord, der blev begået 35 år tidligere. Robicheaux opdager en sammenhæng mellem den gamle sag og de nye mord, og mafiabossen “Baby Feet” (John Goodman), der styrer New Orleans underverden, er også involveret på en eller anden måde. Stærke kræfter forsøger at skjule sandheden, men Robicheaux sætter alt ind på at opklare mordene, og snart dukker farlige gamle hemmeligheder op til overfladen.

21:10
Instant Family

Amr. komediedrama fra 2018 – dansk tv-premiere

Ægteparret Pete og Ellie (Mark Wahlberg, Rose Byrne) vil gerne bevise deres evner som forældre og beslutter sig for at adoptere et socialt udsat barn – den rapkæftede 16-årige Lizzie (Isabela Moner). Men det viser sig, at de også lige får hendes to yngre søskende, Juan og Lita, med i pakken. Fra at have været et jetsetpar med styr på livet og økonomien er ægteparret med ét forvandlet til en familie med en sur teenager, en opmærksomhedskrævende dreng og en ret manipulerende lille pige. Kan de klare den omvæltning?

23:10
The Letter Room

Oscar-nomineret kortfilm

Fangevogteren Richard (Oscar Isaac) bliver overflyttet til brevrummet i fængslet. Her skal han åbne og tjekke fangernes post, men bliver som besat af en bestemt fanges meget personlige, dybfølte breve. En Oscarnomineret kortfilm af danske Elvira Lind med Oscar Isaac (Ex Machina, Inside llewyn Davis, Star Wars: The Force Awaken) i hovedrollen.

torsdag 13. maj
21:05
Olsen-bandens store kup

dansk folkekomedie fra 1972.

Med vanlig snilde lykkes det Egon (Ove Sprogøe), Benny (Morten Grunwald) og Kjeld (Poul Bundgaard) at røve en pengetransport med hele fire millioner kroner i kontanter, og Yvonne (Kirsten Walther), der er ved at planlægge Børges konfirmation, er godt tilfreds. Snart er de nybagte millionærer dog blevet tørret for hver en klejne af de luskede forbrydere Kongen (Arthur Jensen) og Knægten (Poul Reichhardt), som indkvarterer sig på Hotel Sheraton for at leve som grever og baroner. Det bliver begyndelsen til et omskifteligt spil om en kuffert fuld af penge.

fredag 14. maj
22:05
The Italian Job

Amr. action-thriller fra 2003

Mestertyven Charlie Croker (Mark Wahlberg) begår sammen med sin bande et kup i Venedig, hvor de stjæler guldbarrer til en værdi af 35 millioner dollars. Alt skulle nu se perfekt ud, men efter kuppet bliver banden forrådt af et af medlemmerne, Steve (Edward Norton). Han myrder pengeskabseksperten John Bridger (Donald Sutherland) og stikker af med guldet. Crocker lader sig dog ikke slå ud af det. Han samler banden igen, og de allierer sig med den smukke pengeskabsekspert Stella (Charlize Theron). Sammen vil de stjæle guldet tilbage, og Crocker lægger en snedig plan, hvis vigtigste ingrediens er tre små biler og en gigantisk trafikprop!

lørdag 15. maj
00:05
Fantastic Four

amr. superheltefilm fra 2005

Den geniale videnskabsmand Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) får økonomisk hjælp af mangemillionæren Victor Von Doom til en rejse ud i det ydre rum, hvor han skal undersøge kosmisk stråling. Sammen med Ben Grimm, Sue Storm (Jessica Alba), Johnny Storm og Von Doom tager Richards af sted, men noget går galt, og de bliver alle fem udsat for en stor mængde stråling, der får deres gener til at mutere. Tilbage på jorden opdager de, at de har fået superevner, og danner superheltegruppen “Fantastic Four”. Men Von Doom, der er gået bankerot på grund af ekspeditionen, og også har fået superstyrke, vil have hævn over de andre fire og sætter nu en onde plan i værk. Baseret på Marvel-tegneserierne.

01:50
The Gift

Amr. thriller fra 2015

Simon (Jason Bateman) og Robyn (Rebecca Hall) er et ungt og lykkeligt par, hvor fremtiden tegner lys og sorgløs. Men da en af Simons gamle high school-venner dukker op, begynder skeletterne at vælte ud af skabet. Og langsomt går det op for Robyn: hvor godt kender vi vores nærmeste, og vil fortiden nogensinde gå i glemmebogen?

21:55
Get the Gringo

Amr. action-drama fra 2012

En flugtchauffør (Mel Gibson) kører over grænsen til Mexico med fire millioner dollars i bagagerummet, som han har stjålet fra mafiaen. Her ender han i klørene på det korrupte mexicanske politi, der scorer pengene og sætter ham i det barske mexicanske fængsel ‘El Pueblito’, hvor fremmede normalt ikke overlever ret lang tid. I fængslet får han heldigvis støtte fra en niårig dreng (Kevin Hernandez), der bor hos sin indsatte mor i fængslet. Drengen kender fængslet ud og ind, og ved hvordan man overlever i den helt specielle verden.

23:35
The Boys Are Back
søndag 16. maj
01:20
Instant Family

Amr. komediedrama fra 2018

Ægteparret Pete og Ellie (Mark Wahlberg, Rose Byrne) vil gerne bevise deres evner som forældre og beslutter sig for at adoptere et socialt udsat barn – den rapkæftede 16-årige Lizzie (Isabela Moner). Men det viser sig, at de også lige får hendes to yngre søskende, Juan og Lita, med i pakken. Fra at have været et jetsetpar med styr på livet og økonomien er ægteparret med ét forvandlet til en familie med en sur teenager, en opmærksomhedskrævende dreng og en ret manipulerende lille pige. Kan de klare den omvæltning?

21:10
Papillon

Amr./tjekkisk drama fra 2017 – dansk tv-premiere

Paris, 1931. Pengeskabstyven Henri ‘Papillon’ Charrière (Charlie Hunnam) bliver uskyldigt dømt for mordet på en alfons og sendt til en berygtet straffekoloni, der ligger på en ø i Fransk Guinea, Sydamerika. Her bliver Papillon ven med falskmøntneren Louis Dega (Rami Malek) og tilbyder at beskytte ham, hvis Dega til gengæld vil hjælpe ham med at flygte fra øen. For Papillon er det eneste, der holder modet oppe hos ham, tanken om at flygte væk fra øen. Vil flugten lykkes for ham?

fredag 21. maj
22:05
Blinkende lygter

Dansk actionkomedie fra 2000

Thorkild (Søren Pilmark) har sammen med sine venner, den coke-fikserede Peter (Ulrich Thomsen), den skydeglade Arne (Mads Mikkelsen) og den evigt spisende Stefan (Nikolaj Lie Kaas), i årevis smuglet, stjålet og hælet sig gennem livet, men han er kommet ud i alvorlige problemer på grund af en stor gæld og er ved at være træt af denne livsstil. Sammen med vennerne sætter han sig for at lave et allersidste kup – men det går ikke helt som ønsket, og snart er han og vennerne på en hæsblæsende flugt mod Spanien med fire millioner kroner i bagagerummet. Da bilen bryder sammen lidt nord for grænsen, er det, at tingene for alvor begynder at gå galt!

lørdag 22. maj
00:00
Gone Baby Gone

Amr. thriller-drama fra 2007

Da en fireårig pige forsvinder, og politiet er på bar bund efter to dages eftersøgning, bliver privatdetektiven Patrick Kenzie (Casey Affleck) og hans kæreste og partner Angie Gennaro (Michelle Monaghan), hyret til at forsøge at finde pigen. Politiet er ikke begejstrede for indblandingen, men de tager Patrick alvorligt, da han finder ud af at moderen Helen McCready (Amy Ryan) har løjet, og at sagen er forbundet med en kendt narkohandler. For at finde pigen dykker Patrick og Angie nu ned i en verden, der er så trøstesløs og korrupt, at det kommer til at mærke dem for evigt. “Gone Baby Gone”, der er baseret på en roman af Dennis Lehane, er Ben Afflecks debut som instruktør.

01:55
Arn – Riget ved vejens ende

Dansk-svensk eventyrfilm fra 2008

Korsridderen Arn (Joakim Nätterqvist) bliver sendt på en sidste drabelig mission i det hellige land mod den saracenske hærfører Saladin, inden han vender hjem til Sverige og sin elskede Cecilia (Sofia Helin). Men hjemme i hans hjemland hersker der også ufred. Den danske hær vil invadere Sverige, og Arn må tage kampen op mod danskerne for at skabe fred i sit eget land. Filmen er den anden og sidste film i den berømte saga om den svenske korsridder Arn Magnusson. Filmene er baseret på bøger af den kendte forfatter Jan Guillou.

21:55
The Lincoln Lawyer

Amr. thriller-drama fra 2011

Forsvarsadvokaten Mickey Haller (Matthew McConaughey) har kontor på bagsædet af sin Lincoln Continental, og han bruger det meste af sin tid på at forsvare småforbrydere og escortpiger, men da den rige playboy Louis Roulet (Ryan Phillippe) bliver anklaget for mord, får han pludselig sit livs sag. Som Mickey arbejder med sagen opdager han hurtigt, at intet er som det syner. Og snart er han selv i fare. Filmen bygger på en krimi-bestseller af Michael Connelly.

23:55
Paper Towns
søndag 23. maj
01:50
Nådeløs hævn

Amr. thriller fra 2009

Clyde Sheltons (Gerard Butler) værste mareridt bliver til virkelighed, da hans kone og lille datter bliver myrdet under et indbrud i hans hjem. Morderne bliver anholdt, men den unge anklager Nick Rice (Jamie Foxx) laver en aftale med en af de skyldige og lader ham slippe billigt for at få ham til at vidne. Ti år senere bliver manden, der slap billigt, fundet myrdet, og Clyde indrømmer uden anger, at han står bag mordet. Samtidig giver han Nick en advarsel: Gør noget ved det mangelfulde juridiske system, ellers vil de involverede i retssagen dø én efter én! Clyde mener, hvad han siger, og er langt mere udspekuleret, end Nick i sin vildeste fantasi kunne forestille sig.

16:15
Olsen-bandens store kup

dansk folkekomedie fra 1972.

Med vanlig snilde lykkes det Egon (Ove Sprogøe), Benny (Morten Grunwald) og Kjeld (Poul Bundgaard) at røve en pengetransport med hele fire millioner kroner i kontanter, og Yvonne (Kirsten Walther), der er ved at planlægge Børges konfirmation, er godt tilfreds. Snart er de nybagte millionærer dog blevet tørret for hver en klejne af de luskede forbrydere Kongen (Arthur Jensen) og Knægten (Poul Reichhardt), som indkvarterer sig på Hotel Sheraton for at leve som grever og baroner. Det bliver begyndelsen til et omskifteligt spil om en kuffert fuld af penge.

22:10
Once Upon a Time in Venice

Amr. actionkomedie fra 2017

Los Angeles, USA. Den lettere afdankede privatdetektiv Steve Ford (Bruce Willis) tager det meget ilde op, da en berygtet lokal bande stjæler hans hund Buddy. Uheldige omstændigheder gør, at han snart er jaget af to hævngerrige samoanske brødre, en lånehaj og et par andre skumle karakterer. Steve allierer sig med sin gode ven Dave (John Goodman), og snart opdager den kriminelle underverden, hvor langt han egentlig er villig til at gå for at blive genforenet med Buddy.

Vi har typisk programoversigt for en hel måned. Med forbehold for programændringer.

Sport

Sport på TV 2 – TV-Guide

I Dag torsdag 6. maj
22:12
Sporten

Seneste nyt fra sportens verden

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

22:25
Jernkvinden 2020

Sportsdokumentar

Som nybagt mor gennemfører triatleten Michelle Vesterby tre Ironman på seks måneder, og i tredje forsøg kvalificerer hun sig til verdensmesterskabet. Med VM-billetten i hånden sætter den 37-årige Michelle Vesterby sig et nyt mål: Hun vil være den første danske kvinde nogensinde på podiet til det prestigefulde VM i Ironman på Hawaii. Men i kampen om at nå målet møder hun en hidtil ukendt modspiller, corona.

lørdag 8. maj
15:50
SuperMatchen: Studiet

Optakt til SuperMatchen

TV 2s eksperter og kommentatorer ser frem mod dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold

16:05
Supermatchen: Aalborg-Skanderborg (m)

HTH Herreligaen

16:50
Supermatchen: Aalborg-Skanderborg (m)

HTH Herreligaen

19:45
Sporten

Seneste nyt fra sportens verden

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

mandag 10. maj
22:12
Sporten

Seneste nyt fra sportens verden

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

tirsdag 11. maj
22:12
Sporten

Seneste nyt fra sportens verden

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

onsdag 12. maj
22:12
Sporten

Seneste nyt fra sportens verden

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

lørdag 15. maj
13:30
SuperMatchen: Studiet

Optakt til SuperMatchen

TV 2s eksperter og kommentatorer ser frem mod dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold

13:55
Supermatchen
14:40
Supermatchen
15:55
Supermatchen
16:40
Supermatchen
19:45
Sporten

Seneste nyt fra sportens verden

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

søndag 16. maj
15:25
SuperMatchen: Studiet

Optakt til SuperMatchen

TV 2s eksperter og kommentatorer ser frem mod dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold

15:55
Supermatchen
16:40
Supermatchen
mandag 17. maj
22:12
Sporten

Seneste nyt fra sportens verden

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

tirsdag 18. maj
22:12
Sporten

Seneste nyt fra sportens verden

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

onsdag 19. maj
22:12
Sporten

Seneste nyt fra sportens verden

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

torsdag 20. maj
22:12
Sporten

Seneste nyt fra sportens verden

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

lørdag 22. maj
15:30
SuperMatchen: Studiet

Optakt til SuperMatchen

TV 2s eksperter og kommentatorer ser frem mod dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold

15:55
Supermatchen
16:40
Supermatchen
19:45
Sporten

Seneste nyt fra sportens verden

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk


Søg


I Dag torsdag 6. maj

02:45
TV 2
Baywatch (17)

03:35
TV 2
Grænsepatruljen (7)

04:00
TV 2
Nyhederne og Vejret

06:00
TV 2
Nyhederne, Sporten og Vejret

06:30
TV 2
Go’ morgen Danmark

12:00
TV 2
Nyhederne, Sporten og Vejret

12:40
TV 2
Sæt pris på Danmark (5)

13:15
TV 2
Sæt pris på Danmark (6)

13:55
TV 2
Sæt pris på dit hjem (2)

14:25
TV 2
Loppe Deluxe (1)

15:00
TV 2
Fantastiske fund (2)

15:45
TV 2
Hvem bor her? (1)

16:25
TV 2
CPH Lufthavnen (7)

17:00
TV 2
Nyhederne og Vejret

17:12
TV 2
Regionale nyheder

17:20
TV 2
Go’ aften LIVE (4)

17:55
TV 2
Dit forårsvejr (49)

18:00
TV 2
Nyhederne (89)

18:20
TV 2
Regionale nyheder

18:25
TV 2
Go’ aften LIVE (4)

19:00
TV 2
Nyhederne

19:30
TV 2
Regionalprogram

20:00
TV 2
Nadjas farvel til de 170 kilo (2:2) (2)

20:40
TV 2
Når arven splitter os (2)

21:30
TV 2
Nyhederne


I samme kategori

Back to top button