TV-Programoversigt

TV Guide for TV 2

TV Guide

TV 2 programoversigt

Klik på programtitel for at læse programomtale.

I Dag torsdag 8. juni
06:30
Go’ morgen Danmark
12:00
12 Nyhederne, Sporten og Vejret
12:35
Fantastiske hammerslag En tyr på Vestegnen

Kræmmer-Erik og designekspert Niels Jørgen går i kræmmerdyst på Sørby marked og i Slagelse og omegn, mens makeupartist Dennis Knudsen slår dørene op til sin penthouse for Lauritz.com-ejer Mette Rode Sundstrøm. Hun vurderer Dennis' eksklusive samling af Louis Vuitton-tasker. Vurderingseksperten Helle Kamvig sætter pris på en brutal bronzetyr hos en pensioneret slagtermester på Vestegnen.

13:15
Linde på Langeland Badekarret skal være lilla

Bedst som badeværelset begynder at tage form, nedlægger Joakim veto mod Sofies grønne genbrugstoilet, og bestiller i stedet lyserøde fliser. Sommeren på Langeland lakker mod enden, og selvom absolut intet i huset står færdigt, kan familien alligevel holde en lille housewarming – oppe i havens store lindetræ.

13:50
Linde på Langeland

Det er blevet efterår, og Sofie må trods en ihærdig kamp for at redde de gamle vinduer overgive sig. Skal huset holdes tæt og frostfrit hen over vinteren, må der også nye til. Anders og Philip er begejstrede – lige indtil de opdager farvevalget. Inde i huset kan Sofie endelig kaste sig over noget af det, hun har glædet sig allermest til – nemlig at male, sætte fliser op og indrette.

Godt man har taget stearinlys med

14:25
Danmarks dejligste slotshoteller Næsbyholm og Liselund Ny Slot

Så går turen til Sjælland, til Næsbyholm, som er et rigtigt bryllupsslot. Vores lille rejseselskab giver en hånd med til bryllupsforberedelserne og gør brudesuiten klar. Julia fortæller en god historie om Frederik IV, hans elskerinde og hendes elsker, som boede på Næsbyholm i en årrække. Så tager trioen til det østlige Møn, hvor Liselund Ny Slot ligger omgivet af en af Nordeuropas bedst bevarede romantiske parker. Julia tager Jacob og Cecilie med på gåtur i den romantiske have og fortæller om romantikken. Gåturen ender ved det oprindelige Liselund Slot, der byder på mere romantik, og dagen sluttes af med en gennemført økologisk middag i haven, for slottet har slået sig an på økologi.

Vært: Cecilie Frøkjær. Livsstilseksperter: Julia Lahme og Jacob Rais.

15:00
Danmarks dejligste slotshoteller

I det sidste afsnit går turen først til det sønderjyske. Midt i en landsbylignende idyl omgivet af ådal og frodige marker ligger det tidligere kongeslot Gram Slot. Slottet drives som økologisk landbrug, og opholdet byder på gammeldags småkagebagning, og et smut i slottets stalde for at se på køer og kalve. I det mondæne Nordsjælland ligger det nyrenoverede Kokkedal Slot Copenhagen i et område kendt for sin smukke natur med både skov, strand og golf. Her er der luksus alle vegne, og eftermiddagen fordriver Cecilie, Julia og Jacob med te og overdådigt kagebord i havesalen. Derr venter dem mere mad, når middagen indtages i slotskælderen, og dagen derpå begynder med forkælelse i slottes spa.

Gram Slot og Kokkedal Slot Copenhagen

15:30
Grænsepatruljen

Hver dag rejser flere end 20.000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl.a. på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister.

På job med grænsevagterne i Australien

16:05
Alarmcentralen

Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død.

Engelske redningsfolk rykker ud - år 5

17:00
17 Nyhederne
17:11
Regionale nyheder
17:20
Go’ aften LIVE Dagsaktuelt talkshow

Hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, som bliver sendt live på TV 2 hver dag.

17:55
Dit sommervejr Vejrudsigten

TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit sommervejr. Find ud af, hvor du bør tage hen, hvis du gerne vil have lidt solstråler.

18:00
18 Nyhederne

Seneste nyt fra Danmark og udland

18:20
Regionale nyheder
18:25
Go’ aften LIVE Dagsaktuelt talkshow

Hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, som bliver sendt live på TV 2 hver dag.

19:00
19 Nyhederne
19:30
Regionalprogram
20:00
Linde på Langeland Der mangler et lille oomph

Sommeren på Langeland lakker mod enden, men før Vennely lukkes ned, drømmer Sofie om at indrette og kører øen tynd efter brugte møbler til det 220 kvm store hus. Alle knokler til det sidste, før sommerens strabadser kan fejres på Langelandsfestivalen.

20:40
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Denne gang skal Sara og Christian hjælpe to par, der begge bor i lejligheder midt i byen. Saras par bor på Nørrebro i København. De savner mere plads og drømmer om et hus syd for hovedstaden i et børnevenligt kvarter. Christians par bor i Aarhus Ø i en mikroskopisk lejlighed. De drømmer om en større lejlighed, hvor de stadig er tæt på byens puls. Og så skal der være plads til deres hund.

På boligjagt syd for København og i Aarhus

21:30
21:30 Nyhederne
22:00
Regionale nyheder
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

22:25
Bag forbrydelsen: Mia Skadhauge Stevn-retssagen Nyt fra dagens retsmøde

Vært: Janni Pedersen. Retskorrespondent Astrid Søndberg og tidligere drabschef Jens Møller.
TV 2’s Janni Pedersen taler med retskorrespondent Astrid Søndberg, der følger Mia Skadhauge Stevn-retssagen fra nærmeste hold i Retten i Aalborg. Sammen med tidligere drabschef Jens Møller taler de om dagens begivenheder i retslokalet, dykker ned i efterforskningen og giver et unikt indblik i, hvordan en retssag foregår. Holdet vil også svare på dine spørgsmål – om sagen, der påvirkede hele nationen.

23:05
Sæt pris på Danmark Østjylland

Hans Pilgaard sætter skuespillerne Jonas Schmidt og Trine Gadeberg i stævne i Østjylland på en oplevelsestur, der står i dyrenes tegn. Trine og Jonas bliver både rørte og fascinerede, når de kommer helt tæt på næsehorn og giraffer, der skal håndfodres. Løverne og løvekillingerne må de nøjes med at fodre på afstand, mens de til gengæld kommer helt tæt på de hajer, der lever i de danske farvande, når den står på dykning. Her kommer Trine dog på prøve. Hun har nemlig haft en ubehagelig episode med vand i sin skoletid. Men får det indflydelse på hendes evner til at gætte, hvad det koster?

23:40
Sæt pris på Danmark Syd- og Sønderjylland

Hans Pilgaard tager sangerinden Julie Berthelsen og tv-vært Ole Stephensen med rundt på en tur af særlige syd- og sønderjyske oplevelser. Julie og Ole bliver præsenteret for drabssteder, spøgelser, et kæmpe udvalg af kager og overnatning i en tidligere arrest, inden de slutter deres oplevelser af med at vise talentet inden for den ærkesønderjyske disciplin, ringridning. Der bliver grint højt og gættet lystigt - men hvem er bedst til at sætte pris på Danmark?


Film

Film på TV 2 TV-Guide

Herunder kan du se en TV-Guide for kommende film på TV 2. Husk du kan gemme til din egen kalender ved at trykke på kalenderikonet ud for det enkelte program.

fredag 9. juni
23:50
How to Lose a Guy in 10 Days

Den succesfulde kvindeblads-journalist Andie (Kate Hudson) kommer på en hård opgave. Hun skal skrive en artikel om de ting kvinder gør, som driver mænd til vanvid. Derfor skal hun indenfor ti dage finde en fyr, få ham til at forelske sig i hende og bagefter få ham til at droppe hende. Den smarte reklamemand Ben (Matthew McConaughey) synes at være det helt rigtige offer, men hvad Andie ikke ved, er at han har indgået et væddemål med sin chef om, at han kan få en pige til at forelske sig håbløst i ham inden ti dage. Måske får Andie rimeligt svært ved at få Ben til at droppe hende?

Amr. romantisk komedie fra 2003

lørdag 10. juni
01:45
Out of the Furnace Amr. thriller-drama fra 2013

Pennsylvania, USA. Stålarbejderen Russell Baze (Christian Bale) ryger efter en dumhed i fængsel, og da han kommer på fri fod er hans bror Rodney Baze Jr. (Casey Affleck), der er veteran fra krigen i Irak, røget ud i voldsomme problemer med en gruppe farlige kriminelle. Rodney skylder en masse penge i spillegæld, og for at tilbagebetale sin gæld er han nødt til at deltage i ulovlige nævekampe. Russel står i et voldsomt dilemma, skal han forfølge sine egne frihedsdrømme og rejse væk fra byen, eller risikere alt for at hjælpe sin bror? En stjernespækket film instrueret af Scott Cooper , der også har lavet Oscar-vinderen ’Crazy Heart’.

søndag 11. juni
20:55
I, Tonya Amr. dramakomedie fra 2017

Tonya Harding (Margot Robbie) har dyrket kunstskøjteløb, siden hun var barn. Som voksen er hun blandt de bedste i verden, men til OL i 1994 bliver hendes rival Nancy Kerrigan (Caitlin Carver) overfaldet. Tonya bliver beskyldt for at stå bag overfaldet. Filmen er baseret på virkelige begivenheder. Den var nomineret til tre Oscars - og vandt en.

lørdag 17. juni
01:00
Match Point amr. thriller-drama fra 2005

Den flotte Chris Wilton (Jonathan Rhys-Meyers) er en tidligere professionel tennisspiller, der nu arbejder som træner i en London-klub for rige englændere. I klubben møder han den velhavende Tom Hewett (Matthew Goode) og hans søster Chloe (Emily Mortimer), som han ender med at bliver forlovet med, samtidig med at han forelsker sig i Toms kæreste, den smukke amerikanske skuespiller Nola (Scarlett Johansson). Mens brylluppet med Chloe bliver planlagt indleder Chris en kort og hed affære med Nola. Et par måneder efter brylluppet dukker Nola op igen, og Chris kan ikke få hende ud af sine tanker. Nu begynder det at gå helt galt for Chris.

22:10
Peppermint Amr. action-thriller fra 2018

Den unge mor Riley North (Jennifer Garner) mister sin mand og lille datter i forbindelse med et skyderi, og da hun vågner af koma efter de voldsomme begivenheder, bliver gerningsmændene beskyttet af politiet og går fri. Riley går nu under jorden, og bruger fem år på at forberede sig og træne med et eneste formål - at få hævn. Nu vender hun tilbage og starter en voldsom vendetta mod de skyldige.

23:55
Chosen Britisk drama fra 2016

En beskeden advokat (Luke Mably) og en ung kvinde (Ana Ularu) begiver sig ud på en mission for at redde tusindvis af mennesker fra nazisterne under Anden Verdenskrig.
Medvirkende: Sonson: Luke Mably, Judith: Ana Ularu og Sonson: Harvey Keitel. Desuden medvirker: Jeno: Tomasz Aleksander. Zoltan: Freddie Fuller. Ezra: Sam Churchill. Efrahim: Luke Jerdy. Max: Julian Shatkin. Manuskript: Gabriel De Mercur. Instruktion: Jasmin Dizdar.

fredag 23. juni
22:05
The Greatest Showman Amr. musical-drama fra 2017

Filmen om P.T. Barnum (Hugh Jackman) - en af de mest legendariske entertainere nogensinde. Allerede som ung i 1800-tallets New York nærer Barnum et stort ønske om at bringe morskab og underholdning til sine medmennesker. Han narrer en bank til at låne sig penge, så han kan åbne et museum, der fremviser særlinge og freaks. Da en kritiker nedsættende kalder museet for et cirkus, tager Barnum ham på ordet og lancerer et overdådigt underholdningsshow med sang, dans og luftakrobatik. Men arbejde og succes begynder hurtigt at få en slagside for Barnum. Filmen bygger på virkelige begivenheder.

lørdag 24. juni
22:10
Allied Amr. thriller fra 2016

London 1942. Efterretningsagenten Max Vatan (Brad Pitt) får at vide, at hans franske kone (Marion Cotillard) måske arbejder hemmeligt for nazityskland. Nu har han 72 timer til at bevise hendes uskyld og redde sin familie. Ellers må han gøre det utænkelige. En film af den Oscar-vindende instruktør Robert Zemeckis (Forrest Gump).

23:55
Rush Amr./eng. drama fra 2013

Englænderen James Hunt (Chris Hemsworth) fra McLaren og østrigeren Niki Lauda (Daniel Brühl) fra Ferrari er de absolutte superstjerner i Formel 1 i 1970'erne. Hunt er en feteret playboy, der lever det søde liv og kendt for at tage vilde chancer på racerbanen. Lauda er derimod en sky og indadvendt person, der har en nærmest videnskabelig tilgang til motorsporten. Når de to forskellige temperamenter mødes på banen, slår det for alvor gnister. Og de er begge parate til at ofre alt for at komme øverst på sejrsskamlen i en sport, hvor en enkelt fejl kan få dødelige konsekvenser.

søndag 25. juni
02:00
Legend

Den sande historie om de berygtede tvillinger, Reginald og Ronald Kray (begge spillet af Tom Hardy), der styrede Londons underverden i 1960'erne. Sammen leder de brutalt den kriminelle organisation kaldet The Firm, men Reginalds kone, Frances Shea (Emily Browning) har svært ved at acceptere brødrenes kriminelle løbebane. Begge er de voldelige af natur, og med drab og afpresning udvider tvillingerne deres foretagende, men kan dette ske, uden at de kommer i politiets søgelys?

Amr./britisk thrillerdrama fra 2015

20:50
The Italian Job Amr. action-thriller fra 2003

Mestertyven Charlie Croker (Mark Wahlberg) begår sammen med sin bande et kup i Venedig, hvor de stjæler guldbarrer til en værdi af 35 millioner dollars. Alt skulle nu se perfekt ud, men efter kuppet bliver banden forrådt af et af medlemmerne, Steve (Edward Norton). Han myrder pengeskabseksperten John Bridger (Donald Sutherland) og stikker af med guldet. Crocker lader sig dog ikke slå ud af det. Han samler banden igen, og de allierer sig med den smukke pengeskabsekspert Stella (Charlize Theron). Sammen vil de stjæle guldet tilbage, og Crocker lægger en snedig plan, hvis vigtigste ingrediens er tre små biler og en gigantisk trafikprop!

Vi har typisk programoversigt for en hel måned. Med forbehold for programændringer.

Sport

Sport på TV 2 – TV-Guide

I Dag torsdag 8. juni
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

lørdag 10. juni
13:05
Supermatchen: Studiet Optakt til finalen

TV 2s eksperter og kommentatorer vender dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold

13:25
Supermatchen: Aalborg-GOG, finale (m) HTH Herreligaen – finale

Så er det tid til den tredje og afgørende finalekamp i HTH Herreligaen. GOG vandt den første finale snævert 30-31 i Aalborg, mens Aalborg vandt den anden finale i Odense 34-29. Det betyder, at de to hold skal ud i den her afgørende kamp om danmarksmesterskabet. Glæd dig til et finalebrag mellem Danmarks to bedste herrehåndboldhold. Hvem skal have guldmedaljer? Se med her!

Kommentatorer: Jonas Nyhøj og Bent Nyegaard

14:10
Supermatchen: Aalborg-GOG, finale (m) HTH Herreligaen – finale

Så er det tid til den tredje og afgørende finalekamp i HTH Herreligaen. GOG vandt den første finale snævert 30-31 i Aalborg, mens Aalborg vandt den anden finale i Odense 34-29. Det betyder, at de to hold skal ud i den her afgørende kamp om danmarksmesterskabet. Glæd dig til et finalebrag mellem Danmarks to bedste herrehåndboldhold. Hvem skal have guldmedaljer? Se med her!

Kommentatorer: Jonas Nyhøj og Bent Nyegaard

15:20
Le Mans – før starten

Vært: Stine Bjerre Mortensen. Ekspert i studiet: Christoffer Nygaard. Kommentatorer: Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr. Live reportere: Jacob Hammerholt og Lars Fink.
Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 91. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske Trikolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. I år er der rekordmange danskere med i det legendariske racerløb, nemlig hele 13 danskere, heriblandt Jan Magnussen, Nicki Thiim, og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

15:50
Le Mans – direkte

Vært: Stine Bjerre Mortensen. Ekspert i studiet: Christoffer Nygaard. Kommentatorer: Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr. Live reportere: Jacob Hammerholt og Lars Fink.
Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 91. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske Trikolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. I år er der rekordmange danskere med i det legendariske racerløb, nemlig hele 13 danskere, heriblandt Jan Magnussen, Nicki Thiim, og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

18:15
Cykling: Criterium Dauphiné – 7. etape, sammendrag
19:40
Le Mans – pitstop

TV 2s eksperter og kommentatorer tager en status på hvordan det går i Le Mans. Find artikler, analyser og sidste nyt fra Le Mans på sporten.tv2.dk

Sidste nyt fra racerløbet i Frankrig

21:00
Le Mans – direkte

Vært: Stine Bjerre Mortensen. Ekspert i studiet: Christoffer Nygaard. Kommentatorer: Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr. Live reportere: Jacob Hammerholt og Lars Fink.
Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 91. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske Trikolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. I år er der rekordmange danskere med i det legendariske racerløb, nemlig hele 13 danskere, heriblandt Jan Magnussen, Nicki Thiim, og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

22:30
Le Mans – pitstop

TV 2s eksperter og kommentatorer tager en status på hvordan det går i Le Mans. Find artikler, analyser og sidste nyt fra Le Mans på sporten.tv2.dk

Sidste nyt fra racerløbet i Frankrig

22:40
Le Mans – direkte

Vært: Stine Bjerre Mortensen. Ekspert i studiet: Christoffer Nygaard. Kommentatorer: Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr. Live reportere: Jacob Hammerholt og Lars Fink.
Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 91. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske Trikolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. I år er der rekordmange danskere med i det legendariske racerløb, nemlig hele 13 danskere, heriblandt Jan Magnussen, Nicki Thiim, og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

søndag 11. juni
00:00
Le Mans – direkte

Vært: Stine Bjerre Mortensen. Ekspert i studiet: Christoffer Nygaard. Kommentatorer: Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr. Live reportere: Jacob Hammerholt og Lars Fink.
Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 91. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske Trikolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. I år er der rekordmange danskere med i det legendariske racerløb, nemlig hele 13 danskere, heriblandt Jan Magnussen, Nicki Thiim, og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

07:00
Le Mans – pitstop

TV 2s eksperter og kommentatorer tager en status på hvordan det går i Le Mans. Find artikler, analyser og sidste nyt fra Le Mans på sporten.tv2.dk

Sidste nyt fra racerløbet i Frankrig

07:10
Le Mans – direkte

Vært: Stine Bjerre Mortensen. Ekspert i studiet: Christoffer Nygaard. Kommentatorer: Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr. Live reportere: Jacob Hammerholt og Lars Fink.
Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 91. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske Trikolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. I år er der rekordmange danskere med i det legendariske racerløb, nemlig hele 13 danskere, heriblandt Jan Magnussen, Nicki Thiim, og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

10:00
Le Mans – pitstop

TV 2s eksperter og kommentatorer tager en status på hvordan det går i Le Mans. Find artikler, analyser og sidste nyt fra Le Mans på sporten.tv2.dk

Sidste nyt fra racerløbet i Frankrig

10:10
Le Mans – direkte

Vært: Stine Bjerre Mortensen. Ekspert i studiet: Christoffer Nygaard. Kommentatorer: Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr. Live reportere: Jacob Hammerholt og Lars Fink.
Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 91. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske Trikolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. I år er der rekordmange danskere med i det legendariske racerløb, nemlig hele 13 danskere, heriblandt Jan Magnussen, Nicki Thiim, og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

12:00
Le Mans – pitstop

TV 2s eksperter og kommentatorer tager en status på hvordan det går i Le Mans. Find artikler, analyser og sidste nyt fra Le Mans på sporten.tv2.dk

Sidste nyt fra racerløbet i Frankrig

12:10
Le Mans – direkte

Vært: Stine Bjerre Mortensen. Ekspert i studiet: Christoffer Nygaard. Kommentatorer: Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr. Live reportere: Jacob Hammerholt og Lars Fink.
Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 91. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske Trikolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. I år er der rekordmange danskere med i det legendariske racerløb, nemlig hele 13 danskere, heriblandt Jan Magnussen, Nicki Thiim, og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

13:30
Le Mans – pitstop

TV 2s eksperter og kommentatorer tager en status på hvordan det går i Le Mans. Find artikler, analyser og sidste nyt fra Le Mans på sporten.tv2.dk

Sidste nyt fra racerløbet i Frankrig

13:40
Le Mans – direkte

Vært: Stine Bjerre Mortensen. Ekspert i studiet: Christoffer Nygaard. Kommentatorer: Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr. Live reportere: Jacob Hammerholt og Lars Fink.
Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 91. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske Trikolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. I år er der rekordmange danskere med i det legendariske racerløb, nemlig hele 13 danskere, heriblandt Jan Magnussen, Nicki Thiim, og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

16:10
Le Mans – sejrsceremoni

Se med når vinderne fra årets Le Mans bliver fejret. Er der danskere på sejrspodiet denne gang?

Studiet samler op på årets race

16:30
Supermatchen:
17:15
Supermatchen:
23:00
Cykling: Criterium Dauphiné – 8. etape, sammendrag
mandag 12. juni
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

tirsdag 13. juni
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

onsdag 14. juni
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

torsdag 15. juni
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

fredag 16. juni
20:00
EM-kvalifikation: Før Danmark-Nordirland Optakt til landskampen

Camilla Martin og TV 2s fodboldeksperter Mads Junker, David Nielsen og Kenneth Perez ser frem mod dagens landskamp. TV 2s eksperter og kommentatorer vender dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra fodboldens verden på sport.tv2.dk.

Vært: Camilla Martin. Eksperter: Mads Junker, Kenneth Perez og David Nielsen.

20:40
EM-kvalifikation: Danmark-Nordirland Fra Parken, København

Så skal det danske herrelandshold i fodbold i aktion igen i to EM-kvalifikationskampe. I første kamp møder Kasper Hjulmands tropper Nordirland i Parken. Nordirland er en nation, som Danmark bør kunne slå - men det var Kasakhstan også. Får Danmark en sejr? Sidste gang Danmark mødte Nordirland var i 2007, og her vandt Danmark 2-1.

Kommentatorer: Thoma Kristensen og Morten Bruun.

21:35
EM-kvalifikation: Danmark-Nordirland Fra Parken, København

Så skal det danske herrelandshold i fodbold i aktion igen i to EM-kvalifikationskampe. I første kamp møder Kasper Hjulmands tropper Nordirland i Parken. Nordirland er en nation, som Danmark bør kunne slå - men det var Kasakhstan også. Får Danmark en sejr? Sidste gang Danmark mødte Nordirland var i 2007, og her vandt Danmark 2-1.

Kommentatorer: Thoma Kristensen og Morten Bruun.

22:50
EM-kvalifikation: Efter Danmark-Nordirland

Camilla Martin og TV 2s fodboldeksperter Mads Junker, David Nielsen og Kenneth Perez vender dagens fodboldlandskamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet.

Sidste nyt, afgørende øjeblikke og analyser

lørdag 17. juni
19:40
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk.

Seneste nyt fra sportens verden

søndag 18. juni
20:00
Nations League: Før TBA-TBA
20:40
Nations League finale: TBA-TBA

Nervepirrende finale fra Stadium Feijenoord i Rotterdam. Hvem ender med at vinde Nations League-trofæet? Se med her.

Fra Stadium Feijenoord, Holland

21:35
Nations League finale: TBA-TBA

Nervepirrende finale fra Stadium Feijenoord i Rotterdam. Hvem ender med at vinde Nations League-trofæet? Se med her.

Fra Stadium Feijenoord, Holland

22:50
Nations League: Efter TBA-TBA
mandag 19. juni
20:00
EM-kvalifikation: Før Slovenien-Danmark
20:40
EM-kvalifikation: Slovenien-Danmark Fra Stozice Stadion, Ljubljana

I den anden kamp i junis landsholdsvindue møder Kasper Hjulmands tropper Slovenien på den svære udebane Stozice Stadion i Ljubljana. Danmark har ikke spillet mod et slovensk herrelandshold siden 2008, hvor det blev til en dansk sejr på 2-1 i en venskabskamp. Jon Dahl Tomasson og Nicklas Bendtner scorede målene den gang. Får Danmark en sejr i den her kamp? Og hvis ja - hvem scorer så denne gang? Se med her.

Kommentatorer: Thomas Kristensen og Morten Bruun.

21:35
EM-kvalifikation: Slovenien-Danmark Fra Stozice Stadion, Ljubljana

I den anden kamp i junis landsholdsvindue møder Kasper Hjulmands tropper Slovenien på den svære udebane Stozice Stadion i Ljubljana. Danmark har ikke spillet mod et slovensk herrelandshold siden 2008, hvor det blev til en dansk sejr på 2-1 i en venskabskamp. Jon Dahl Tomasson og Nicklas Bendtner scorede målene den gang. Får Danmark en sejr i den her kamp? Og hvis ja - hvem scorer så denne gang? Se med her.

Kommentatorer: Thomas Kristensen og Morten Bruun.

22:45
EM-kvalifikation: Efter Slovenien-Danmark
tirsdag 20. juni
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

onsdag 21. juni
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

torsdag 22. juni
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

lørdag 24. juni
19:40
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk.

Seneste nyt fra sportens verden


Søg


I Dag torsdag 8. juni
06:30
TV 2
Go’ morgen Danmark
12:00
TV 2
12 Nyhederne, Sporten og Vejret
12:35
TV 2
Fantastiske hammerslag En tyr på Vestegnen
13:15
TV 2
Linde på Langeland Badekarret skal være lilla
13:50
TV 2
Linde på Langeland
14:25
TV 2
Danmarks dejligste slotshoteller Næsbyholm og Liselund Ny Slot
15:00
TV 2
Danmarks dejligste slotshoteller
15:30
TV 2
Grænsepatruljen
16:05
TV 2
Alarmcentralen
17:00
TV 2
17 Nyhederne
17:11
TV 2
Regionale nyheder
17:20
TV 2
Go’ aften LIVE Dagsaktuelt talkshow
17:55
TV 2
Dit sommervejr Vejrudsigten
18:00
TV 2
18 Nyhederne
18:20
TV 2
Regionale nyheder
18:25
TV 2
Go’ aften LIVE Dagsaktuelt talkshow
19:00
TV 2
19 Nyhederne
19:30
TV 2
Regionalprogram
20:00
TV 2
Linde på Langeland Der mangler et lille oomph
20:40
TV 2
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
21:30
TV 2
21:30 Nyhederne
22:00
TV 2
Regionale nyheder
22:10
TV 2
Sporten
22:25
TV 2
Bag forbrydelsen: Mia Skadhauge Stevn-retssagen Nyt fra dagens retsmøde
23:05
TV 2
Sæt pris på Danmark Østjylland


Viaplay Film & Serier Sommertilbud - spar 50% i 3 mdr. 64,50 kr/md i 3 måneder
Herefter 129 kr/md. Gælder t.o.m. 30. juni 2023. Reklame-link

I samme kategori

Back to top button