TV-Programoversigt

TV Guide for TV 2

TV Guide

TV 2 programoversigt

Klik på programtitel for at læse programomtale.

I Dag søndag 22. maj
14:05
Værkstedet – Nyt liv i gamle minder

Hvad gør man når alle ens minder om en kær slægtning er forbundet til en pladespiller, som ikke længere virker? Man opsøger den mekaniske ekspert Rune, der gør alt for at vække minderne til live igen. Jacob Haugaard har også fundet arvestykket fra sin mor frem og sætter maleri-konservator Britt på en svær opgave.

Når håndværk og minder går hånd i hånd

14:50
Sæt pris på Danmark

Østjylland

Hans Pilgaard sætter skuespillerne Jonas Schmidt og Trine Gadeberg i stævne i Østjylland på en oplevelsestur, der står i dyrenes tegn. Trine og Jonas bliver både rørte og fascinerede, når de kommer helt tæt på næsehorn og giraffer, der skal håndfodres. Løverne og løvekillingerne må de nøjes med at fodre på afstand, mens de til gengæld kommer helt tæt på de hajer, der lever i de danske farvande, når den står på dykning. Her kommer Trine dog på prøve. Hun har nemlig haft en ubehagelig episode med vand i sin skoletid. Men får det indflydelse på hendes evner til at gætte, hvad det koster?

15:25
Sæt pris på Danmark

Syd- og Sønderjylland

Hans Pilgaard tager sangerinden Julie Berthelsen og tv-vært Ole Stephensen med rundt på en tur af særlige syd- og sønderjyske oplevelser. Julie og Ole bliver præsenteret for drabssteder, spøgelser, et kæmpe udvalg af kager og overnatning i en tidligere arrest, inden de slutter deres oplevelser af med at vise talentet inden for den ærkesønderjyske disciplin, ringridning. Der bliver grint højt og gættet lystigt – men hvem er bedst til at sætte pris på Danmark?

16:00
Jo færre jo bedre

Dansk quizshow

‘Vild med dans’ møder ‘Toppen af poppen’ og ‘Badehotellet’ i denne nytårsudgave af quizzen, hvor det gælder om at finde de mest obskure svar. De tre par skal dyste i nytårsdiscipliner som personer fra den legendariske ’90-års fødselsdagen’, champagne samt lange ord fra sangen ‘Kong Christian stod ved højen mast’. Sarah Grünewald, Silas Holst, Anne Louise Hassing, Merete Mærkedahl, Anders Blichfeldt og Chief 1 får også chancen for at brillere med viden om Dirch Passer, Tivolis forlystelser og Leonardo DiCaprio-film.

Værter: Steen Langeberg og Marie Tangaa.

17:00
Nabokrig

Dansk dokumentar fra 2022

Per og Karina Svendsen bliver chikaneret på alle tider af døgnet. De er udsat for voldsomme tilråb, døde dyr placeret i deres have, fyrværkeri skudt mod deres hus og hærværk begået mod deres ejendele. Hvem står bag chikanen? Og hvorfor?

17:55
Dit forårsvejr

Vejrudsigten

TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit forårsvejr.

18:00
18 Nyhederne og Sporten
18:13
Regionale nyheder
18:20
Min sindssygt sunde familie

Dansk dokumentarserie (2:5)

Familien fra Jyderup er bedre kendt som ‘løbefamilien’, for hele familien løber gerne hver eneste dag. Men har det konsekvenser for børnenes knogler? I dag skal familien løbe 100 kilometer stafetløb, men en skade opstår. Professor Lisbeth Knudsen besøger den ayurvediske familie og kommer med svar på, hvor høje mængder pesticider familier har i deres kroppe – og resultatet overrasker familien.

19:00
19 Nyhederne
19:30
Regionalprogram
20:00
Jo færre jo bedre

Dansk quizshow

Hvem løber med sejren og får muligheden for at spille om de 50.000 kroner i finalen? Se med, når tre nye par skal forsøge sig i quizzen, hvor det gælder om at finde den mest obskure viden frem. For at nå finalen skal de først testes i emner som hunde, melodigrandprix, ministre og drinks, inden der både er udenlandsk og hjemlig geografi på plakaten.

Værter: Steen Langeberg og Marie Tangaa

21:00
James Bond: Skyfall

Amr. actiondrama fra 2012

James Bond er på en mission i Istanbul, der går helt galt, og resulterer i, at samtlige af de engelske MI6-agenters identiteter bliver lækket. Katastrofen betyder, at efterretningstjenestens chef M kommer under voldsomt pres fra regeringen. Kort efter bliver MI6s hovedkvarter angrebet, og M bliver tvunget til at flytte organisationen under jorden. Da MI6 er truet, både indefra og udefra, er der kun en person M tør stole på: James Bond. Sammen med agenten Eve begynder han at efterforske sagen. Sporene fører dem til den gådefulde Silva, der hader MI6, og har dødbringende planer. ‘Skyfall’ solgte 870.000 billetter i danske biografer.

23:25
Megafamilie – far, mor og 22 børn

Hvor er Hallie og Phoebe?

En familieudflugt ender helt galt, da Hallie og Phoebe pludselig forsvinder. 11-årige Tilly er nervøs for en konsultation på hospitalet, og Noel har en ny plan for fordelingen af huslige pligter i hjemmet.


Film

Film på TV 2 TV-Guide

Herunder kan du se en TV-Guide for kommende film på TV 2. Husk du kan gemme til din egen kalender ved at trykke på kalenderikonet ud for det enkelte program.

I Dag søndag 22. maj
21:00
James Bond: Skyfall

Amr. actiondrama fra 2012

James Bond er på en mission i Istanbul, der går helt galt, og resulterer i, at samtlige af de engelske MI6-agenters identiteter bliver lækket. Katastrofen betyder, at efterretningstjenestens chef M kommer under voldsomt pres fra regeringen. Kort efter bliver MI6s hovedkvarter angrebet, og M bliver tvunget til at flytte organisationen under jorden. Da MI6 er truet, både indefra og udefra, er der kun en person M tør stole på: James Bond. Sammen med agenten Eve begynder han at efterforske sagen. Sporene fører dem til den gådefulde Silva, der hader MI6, og har dødbringende planer. ‘Skyfall’ solgte 870.000 billetter i danske biografer.

torsdag 26. maj
20:40
Olsen-banden ser rødt

Dansk komedie fra 1976

Egon (Ove Sprogøe) er blevet bedraget af en adelig svindler (Bjørn Watt-Boolsen), og han sætter sig for dels at hævne sig og dels at opnå en pæn dusør ved at stjæle en kostbar, kinesisk Ming-vase fra baronen. Det afgørende slag kommer til at stå i Det Kgl. Teater, da baronen ankommer til en forestilling medbringende den dyrebare vase. Med perfekt, musikalsk timing bryder Egon, Benny (Morten Grunwald) og Kjeld (Poul Bundgaard) nu ind i det traditionsrige teater til tonerne af Kuhlaus ouverture til “Elverhøj”, og selv den kræsne dirigent (Bent Mejding) må bøje sig for Olsen-bandens effektive sprængladninger.

fredag 27. maj
22:15
The Martian

Amr. drama fra 2015

En ekspedition til Mars går galt, da astronauten Mark Watney (Matt Damon) bliver fanget i en voldsom storm. Hans kolleger tror, at han er død, og de rejser tilbage til Jorden uden ham, men Mark har overlevet og er nu strandet alene på den ugæstfri røde planet. Han må klare sig med et minimalt forråd og bruge al sin energi og forstand på at finde en måde at overleve på. Samtidig skal han finde en metode, som han kan bruge til at sende nødsignaler til Jorden. Men selvom det lykkes ham at få sendt signalerne, vil det tage flere år for NASA at få sendt en raket til Mars. Hvad skal han stille op? ‘The Martian’ er en realistisk og fascinerende rumfilm, der var nomineret til syv Oscars.

lørdag 28. maj
00:40
Suburbicon

Amr. thriller-komedie fra 2017

USA i 1957. Forstaden Suburbicon er indbegrebet af den amerikanske drøm med lykkelige, hvide kernefamilier i hver deres villa. Men der slanger i parcelhusparadiset. Forretningsmanden Gardner Lodge (Matt Damon) oplever et groft indbrud, og det får den idylliske facade til at krakelere. Det sker nemlig præcist samtidig med at en sort familie flytter ind i det kridhvide kvarter. Samtidig begynder Gardners søn Nicky at udforske familiens snavsede hemmeligheder og drage faderens autoritet i tvivl. En film skrevet af Coen-brødrene (Fargo, The Big Lebowski) og instrueret af George Clooney (Monumenternes mænd) .

02:30
Prometheus

Forskerne Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) og Charlie Holloway (Logan Marshall-Green) finder i hulemalerier spor på, at kimen til livet på Jorden er opstået på en fremmed planet mange lysår væk. Den stenrige Peter Weyland (Guy Pearce) går med til at finansiere en ekspedition, og snart drager Elizabeth og Charlie sammen med andre forskere på en rumrejse til den anden side af universet ombord på rumskibet Prometheus. Da de ankommer til den fremmede planet, går det op for dem, at ekspeditionen er en grusom fejltagelse. Det de finder på planeten er en kæmpe trussel mod menneskeheden. Hvordan skal de bekæmpe det? Og hvordan kan de slippe væk fra planeten med livet i behold?

Amr. science fiction-film fra 2012.

21:05
Second Act

Maya Vargas (Jennifer Lopez) er netop fyldt 40 år og har arbejdet i det samme stormagasin i 15 år. Da hun til sin overraskelse ikke bliver forfremmet på sit arbejde, søger hun et job som konsulent for et kosmetikfirma i New York. Da hun ikke har de efterspurgte boglige kompetencer til jobbet, strikker hendes gudsøn et falskt CV sammen til hende – og via det får hun jobbet. Nu skal hun forsøge at klare det nye krævende job, og samtidig bliver hun genforenet med den datter, hun bortadopterede som teenager.

Amr. romantisk komedie fra 2018

22:50
Blondiner i junglen

Amr. komedie fra 2017

Emily (Amy Schumer) bliver dumpet af sin kæreste, men hun har dog ikke tænkt sig at lade deres planlagte eksotiske ferie gå til spilde. Så hun beslutter sig for at slæbe sin meget forsigtige mor Linda (Goldie Hawn) med i stedet. Da ferien til paradis udvikler sig helt uventet, bliver de to meget forskellige kvinder nødt til at arbejde sammen, hvis de skal hjem i ét stykke.

søndag 29. maj
00:25
The Last Kennedy

Amr. drama fra 2017

Ted Kennedy (Jason Clarke) er den sidste overlevende af den ambitiøse Joe Kennedys (Bruce Dern) sønner, og han er fast besluttet på at blive præsident. Men de planer går i vasken en skæbnesvanger dag i juli 1969, hvor han er involveret i et fatalt biluheld. Sammen med sin afdøde brors assistent Mary Jo Kopechne (Kate Mara) forlader han en fest. Måske fordi han er beruset, kører de galt og styrter i en flod. Filmen skildrer hans ageren i timerne lige efter biluheldet og hans gradvise erkendelse af, hvilken katastrofe ulykken er. Filmen er baseret på virkelige begivenheder.

02:15
The Martian

Amr. drama fra 2015

En ekspedition til Mars går galt, da astronauten Mark Watney (Matt Damon) bliver fanget i en voldsom storm. Hans kolleger tror, at han er død, og de rejser tilbage til Jorden uden ham, men Mark har overlevet og er nu strandet alene på den ugæstfri røde planet. Han må klare sig med et minimalt forråd og bruge al sin energi og forstand på at finde en måde at overleve på. Samtidig skal han finde en metode, som han kan bruge til at sende nødsignaler til Jorden. Men selvom det lykkes ham at få sendt signalerne, vil det tage flere år for NASA at få sendt en raket til Mars. Hvad skal han stille op? ‘The Martian’ er en realistisk og fascinerende rumfilm, der var nomineret til syv Oscars.

22:10
Blå Mænd

Dansk komedie fra 2008

Da den succesrige sælger Jesper Jensen (Thure Lindhardt) selvforskyldt i en kæmpe brandert mister både sit gode job, sin smukke kæreste og sit kørekort, bliver han tvunget til at arbejde på den lokale genbrugsstation, indtil han kan få sit gamle job tilbage. Her bliver Jesper kolleger med de to særlinge Dion og Lotte (Mick Øgendahl, Sidse Babett Knudsen) og må indordne sig under forhold og mennesker, han før kun har set ned på. Men da han selv bløder lidt op, opdager Jesper, at han har meget at lære af deres ligefremme og ærlige tilgang til livet.

fredag 3. juni
23:25
Independence Day: Resurgence

Der er gået 20 år siden, mystiske rumvæsener invaderede jorden og forsøgte at udrydde menneskeheden. Angrebet blev slået tilbage, men nu er den tidligere amerikanske præsident Thomas J. Whitmore (Bill Pullman) overbevist om, at et nyt angreb er på vej. Han har ret, for på militærets forsvarsbase på månen opdager piloten Jake (Liam Hemsworth), at Jorden bliver angrebet igen – af et kæmpe rumskib. En lille gruppe modige folk, der ud over Whitmore og Jake også tæller præsidenten (Sela Ward) og videnskabsmanden Jake Levinson (Jeff Goldblum) må gå sammen for at sikre menneskehedens overlevelse. En opfølger til filmen ‘Independence Day’ (1996), også instrueret af Roland Emmerich.

Amr. action-eventyrfilm fra 2016.

lørdag 4. juni
01:25
Blondiner i junglen

Amr. komedie fra 2017

Emily (Amy Schumer) bliver dumpet af sin kæreste, men hun har dog ikke tænkt sig at lade deres planlagte eksotiske ferie gå til spilde. Så hun beslutter sig for at slæbe sin meget forsigtige mor Linda (Goldie Hawn) med i stedet. Da ferien til paradis udvikler sig helt uventet, bliver de to meget forskellige kvinder nødt til at arbejde sammen, hvis de skal hjem i ét stykke.

03:00
Vores vingård i Bourgogne

Fransk drama fra 2017

Efter at have rejst rundt i verden i ti år, bliver den 30-årige Jean kaldt hjem til den familie i Bourgogne, som han ellers har vendt ryggen. Hans far ligger for døden, og nu må Jean, hans søster Juliette og hans bror Jérémie stå for årets vinhøst. Samtidig må de finde ud af, hvad fremtiden skal være for slægtens stolthed – vingården.

22:15
Fire bryllupper og en begravelse

Engelsk komedie fra 1994

Kejtede Charles (Hugh Grant) har det svært med faste forhold, indtil han til et af vennernes evindelige bryllupper pludselig møder sin drømmepige, amerikanske Carrie (Andie MacDowell). Men kærligheden er som bekendt lunefuld, og de to skal igennem både bryllupper og begravelse, før de kan få hinanden.

søndag 5. juni
00:15
Et frækt tilbud

Amr. romantisk drama fra 1993.

Ægteparret Diana (Demi Moore) og David Murphy (Woody Harrelson) har holdt sammen i tykt og tyndt, siden de mødtes i gymnasiet, men er nu kommet i økonomiske uføre. De tager derfor den slagne, desperate vej til Las Vegas, blot for at miste deres sidste spareskillinger, men pludselig dukker en ny chance op: Den flotte og karismatiske milliardær John Gage (Robert Redford) har nemlig fået et godt øje til Diana og tilbyder David og Diana en million dollars, hvis han kan få lov at tilbringe en nat sammen med hende. Men sådan en handel kan da overhovedet ikke komme på tale – eller kan den?

Medvirkende: John Gage: Robert Redford, Diana Murhpy: Demi Moore og David Murphy: Woody Harrelson. Manuskript: Amy Holden Jones, efter Jack Engelhards roman. Instruktion: Adrian Lyne.

02:15
Independence Day: Resurgence

Der er gået 20 år siden, mystiske rumvæsener invaderede jorden og forsøgte at udrydde menneskeheden. Angrebet blev slået tilbage, men nu er den tidligere amerikanske præsident Thomas J. Whitmore (Bill Pullman) overbevist om, at et nyt angreb er på vej. Han har ret, for på militærets forsvarsbase på månen opdager piloten Jake (Liam Hemsworth), at Jorden bliver angrebet igen – af et kæmpe rumskib. En lille gruppe modige folk, der ud over Whitmore og Jake også tæller præsidenten (Sela Ward) og videnskabsmanden Jake Levinson (Jeff Goldblum) må gå sammen for at sikre menneskehedens overlevelse. En opfølger til filmen ‘Independence Day’ (1996), også instrueret af Roland Emmerich.

Amr. action-eventyrfilm fra 2016.

20:50
James Bond: Spectre

En kryptisk besked sender den britiske agent James Bond på en hemmelig mission til Mexico City og videre til Rom, hvor han møder den smukke og dragende enke Lucia Sciarra. Her infiltrerer Bond et hemmeligt møde, der bringer ham på sporet af den lyssky organisation Spectre. Samtidig kæmper hans chef, M (Ralph Fiennes), mod politiske kræfter i London, der er kritiske overfor Bond – og som vil nedlægge MI6. For at komme videre med sagen opsporer Bond sin gamle ærkefjende Mr. Whites datter, der kan være nøglen til at afsløre Spectre. Efterhånden som Bond opklarer mere og mere af den grusomme sandhed, opdager han, at den mudrede sag trækker tråde til hans egen fortid.

Amr./engelsk action-thriller fra 2015

fredag 10. juni
23:45
The Wolverine

Efter kæresten Jean Greys død har X-Men-superhelten Logan aka Wolverine (Hugh Jackman) gemt sig langt ude i Canadas vildmark. Men han bliver opsøgt af en japansk kvinde, der lokker ham med til Japan, hvor den rige forretningsmand, Lord Yashida (Haruhiko Yamanouchi), gerne vil takke Logan for at have reddet hans liv for mange år siden. Mens Logan er i Japan, forsøger nogen at dræbe Yashidas barnebarn Mariko, og Logan redder hende. Nu bliver han involveret i et japansk opgør, der involverer gamle klaner, mutanter og yakuza-gangstere. Filmen er baseret Marvel-tegneserier.

Amr. action-eventyrfilm fra 2013

lørdag 11. juni
01:40
Et frækt tilbud

Amr. romantisk drama fra 1993.

Ægteparret Diana (Demi Moore) og David Murphy (Woody Harrelson) har holdt sammen i tykt og tyndt, siden de mødtes i gymnasiet, men er nu kommet i økonomiske uføre. De tager derfor den slagne, desperate vej til Las Vegas, blot for at miste deres sidste spareskillinger, men pludselig dukker en ny chance op: Den flotte og karismatiske milliardær John Gage (Robert Redford) har nemlig fået et godt øje til Diana og tilbyder David og Diana en million dollars, hvis han kan få lov at tilbringe en nat sammen med hende. Men sådan en handel kan da overhovedet ikke komme på tale – eller kan den?

Medvirkende: John Gage: Robert Redford, Diana Murhpy: Demi Moore og David Murphy: Woody Harrelson. Manuskript: Amy Holden Jones, efter Jack Engelhards roman. Instruktion: Adrian Lyne.

Vi har typisk programoversigt for en hel måned. Med forbehold for programændringer.

Sport

Sport på TV 2 – TV-Guide

mandag 23. maj
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

tirsdag 24. maj
13:00
DBU landsholdsudtagelse – live fra Kvægtorvet

Se med når Kasper Hjulmand udtager truppen til Danmarks fire Nations League kampe i juni måned mod Frankrig, Østrig, Kroatien og Østrig. Landsholdsudtagelsen finder sted på TV 2, der de kommende mange år har visnings-rettighederne til det danske herrelandshold i fodbold. Til pressemødet sætter landstræneren navne på det hold, der udgør de første forberedelser frem mod VM-slutrunden senere på året.

Offentliggørelse af den danske Nations League-trup

22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

onsdag 25. maj
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

lørdag 28. maj
15:40
Supermatchen: Studiet

TV 2s eksperter og kommentatorer vender dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold.

Sidste nyt, afgørende øjeblikke og analyser

15:55
Supermatchen
16:40
Supermatchen
19:40
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk.

Seneste nyt fra sportens verden

mandag 30. maj
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

tirsdag 31. maj
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

torsdag 2. juni
22:20
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

fredag 3. juni
20:00
Fodbold: Studiet – live fra Fælledparken

Optakt til landskampen

TV 2 stiller i stærkeste opstilling, når vores eksperter og kommentatorer ser frem mod aftenens landskamp mod Frankrig.

20:40
Fodbold: Frankrig-Danmark, UEFA Nations League

Fra Stade De France, Paris

Fodboldfeberen rundt omkring i landet er knap aftaget, før vi igen skal tage temperaturen på hele Danmarks fodboldlandshold. Christian Eriksen er tilbage i truppen efter et forrygende comeback og står igen klar til at styre midtbanen med sin sublime teknik og sit skarpe overblik. Forventningerne er store efter det flotte EM i sommer, når Danmark åbner to forrygende uger med Nations League-fodbold mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. Så find klaphat og halstørklæde frem, for nu skal vi igen stå skulder om skulder og synge med, når Hjulmand og co. skal forsøge at stoppe de fremadstormende franskmænd.

Kommentatorer: Thomas Kristensen og Morten Bruun Vært: Camilla Martin Eksperter: Brian Laudrup, Kenneth Perez og Mads Junker

21:35
Fodbold: Frankrig-Danmark, UEFA Nations League

Fra Stade De France, Paris

Fodboldfeberen rundt omkring i landet er knap aftaget, før vi igen skal tage temperaturen på hele Danmarks fodboldlandshold. Christian Eriksen er tilbage i truppen efter et forrygende comeback og står igen klar til at styre midtbanen med sin sublime teknik og sit skarpe overblik. Forventningerne er store efter det flotte EM i sommer, når Danmark åbner to forrygende uger med Nations League-fodbold mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. Så find klaphat og halstørklæde frem, for nu skal vi igen stå skulder om skulder og synge med, når Hjulmand og co. skal forsøge at stoppe de fremadstormende franskmænd.

Kommentatorer: Thomas Kristensen og Morten Bruun Vært: Camilla Martin Eksperter: Brian Laudrup, Kenneth Perez og Mads Junker

22:45
Fodbold: Nations League – studiet

Studie efter landskampen

TV 2 stiller i stærkeste opstilling, når vores eksperter og kommentatorer vender aftenens landskamp mod Frankrig.

lørdag 4. juni
15:40
Supermatchen: Studiet

TV 2s eksperter og kommentatorer vender dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold.

Sidste nyt, afgørende øjeblikke og analyser

15:55
Supermatchen
16:40
Supermatchen
19:40
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk.

Seneste nyt fra sportens verden

søndag 5. juni
13:05
Cykling: Critérium du Dauphiné – 1. etape

Tour de France-feberen stiger i takt med, at vi nærmer os den historiske start i København d. 1. juli. Inden da venter optaktsløbet Critérium Dauphiné, der er kendetegnet ved at indeholde flere af de legendariske stigninger vi ofte ser benyttet i Tour de France. I år skal feltet blandt andet over Col du Galibier og Col de La Colombiére på en rute, der byder på rigeligt med udfordringer for de klatrestærke ryttere. Jakob Fulgsang har vundet løbet to gange, men det er endnu uvist, om danskeren stiller til start i årets udgave. Følg alle etaper lige her.

La Voulte-sur-Rhône – Beauchastel, 191,8km

mandag 6. juni
20:30
Fodbold: Nations League – studiet

Optakt til landskampen

TV 2 stiller i stærkeste opstilling, når vores eksperter og kommentatorer ser frem mod aftenens landskamp mod Østrig.

20:40
Fodbold: Østrig-Danmark, UEFA Nations League

Fra Ernst-Happel-Stadion, Wien

Gør klar til at heppe på Hjulmands tropper, når turen denne gang går til Wien, hvor det østrigske landshold står klar til at give Danmark kamp til stregen. Sidst landsholdet besøgte den østrigske hovedstad, satte Andreas Skov-Olsen punktum for en magisk dansk aften, da han i det 73. minut bankede bolden op i hjørnet til slutresultatet 4-0. Bliver det til endnu en dansk målfest i Wien?

Kommentatorer: Thomas Kristensen og Morten Bruun Vært: Camilla Martin Eksperter: Brian Laudrup, Kenneth Perez og Mads Junker

21:40
Fodbold: Østrig-Danmark, UEFA Nations League

Fra Ernst-Happel-Stadion, Wien

Gør klar til at heppe på Hjulmands tropper, når turen denne gang går til Wien, hvor det østrigske landshold står klar til at give Danmark kamp til stregen. Sidst landsholdet besøgte den østrigske hovedstad, satte Andreas Skov-Olsen punktum for en magisk dansk aften, da han i det 73. minut bankede bolden op i hjørnet til slutresultatet 4-0. Bliver det til endnu en dansk målfest i Wien?

Kommentatorer: Thomas Kristensen og Morten Bruun Vært: Camilla Martin Eksperter: Brian Laudrup, Kenneth Perez og Mads Junker

22:50
Fodbold: Nations League – studiet
tirsdag 7. juni
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

onsdag 8. juni
22:12
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

torsdag 9. juni
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

fredag 10. juni
20:00
Fodbold: Nations League – studiet
20:40
Fodbold: Danmark-Kroatien, UEFA Nations League
21:35
Fodbold: Danmark-Kroatien, UEFA Nations League
22:45
Fodbold: Nations League – studiet
lørdag 11. juni
15:00
Le Mans – før starten

Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 90. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske tricolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. For første gang i 24 år bliver det uden danske Jan Magnussen til start, mens der dog er blevet plads til 11 andre danskere i startfeltet – heriblandt rutinerede kørere som Nicki Thiim, Marco Sørensen og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

15:55
Le Mans – direkte

Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 90. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske tricolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. For første gang i 24 år bliver det uden danske Jan Magnussen til start, mens der dog er blevet plads til 11 andre danskere i startfeltet – heriblandt rutinerede kørere som Nicki Thiim, Marco Sørensen og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

18:15
Cykling: Criterium Dauphine – 7. etape, sammendrag
19:40
Le Mans – pitstop

Vært: Stine Bjerre Mortensen. Ekspert i studiet: Casper Elgaard Kommentatorer: Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr./ Simon Tordrup Jensen og Christoffer Nygaard. Live reportere: Jacob Hammerholt og Lars Fink. TV 2 SPORT

Sidste nyt fra racerløbet i Frankrig

TV 2s eksperter og kommentatorer tager en status på hvordan det går i Le Mans. Find artikler, analyser og sidste nyt fra Le Mans på sporten.tv2.dk

21:10
Le Mans – direkte

Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 90. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske tricolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. For første gang i 24 år bliver det uden danske Jan Magnussen til start, mens der dog er blevet plads til 11 andre danskere i startfeltet – heriblandt rutinerede kørere som Nicki Thiim, Marco Sørensen og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

22:30
Le Mans – pitstop

Vært: Stine Bjerre Mortensen. Ekspert i studiet: Casper Elgaard Kommentatorer: Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr./ Simon Tordrup Jensen og Christoffer Nygaard. Live reportere: Jacob Hammerholt og Lars Fink. TV 2 SPORT

Sidste nyt fra racerløbet i Frankrig

TV 2s eksperter og kommentatorer tager en status på hvordan det går i Le Mans. Find artikler, analyser og sidste nyt fra Le Mans på sporten.tv2.dk

22:40
Le Mans – direkte

Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 90. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske tricolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. For første gang i 24 år bliver det uden danske Jan Magnussen til start, mens der dog er blevet plads til 11 andre danskere i startfeltet – heriblandt rutinerede kørere som Nicki Thiim, Marco Sørensen og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig

23:50
Le Mans – pitstop

Vært: Stine Bjerre Mortensen. Ekspert i studiet: Casper Elgaard Kommentatorer: Ulrik Jönsson og Jens Winther Jr./ Simon Tordrup Jensen og Christoffer Nygaard. Live reportere: Jacob Hammerholt og Lars Fink. TV 2 SPORT

Sidste nyt fra racerløbet i Frankrig

TV 2s eksperter og kommentatorer tager en status på hvordan det går i Le Mans. Find artikler, analyser og sidste nyt fra Le Mans på sporten.tv2.dk

søndag 12. juni
00:00
Le Mans – direkte

Sæt en ekstra stærk kande kaffe over, for nu er det blevet tid til den 90. udgave af Le Mans. Klokken 16.00 lørdag viftes der med den ikoniske franske tricolore, når starten på Circuit de la Sarthe-banen går. Forude venter 24 intense og opslidende timer, inden der klokken 16.00 søndag igen viftes med flaget, og de vindende hold kan træde op på den øverste skammel og lade champagnepropperne sprænge. For første gang i 24 år bliver det uden danske Jan Magnussen til start, mens der dog er blevet plads til 11 andre danskere i startfeltet – heriblandt rutinerede kørere som Nicki Thiim, Marco Sørensen og Michelle Gatting.

Racerløb fra Circuit de la Sarthe, Frankrig


Søg


I Dag søndag 22. maj

14:05
TV 2
Værkstedet – Nyt liv i gamle minder

14:50
TV 2
Sæt pris på Danmark

15:25
TV 2
Sæt pris på Danmark

16:00
TV 2
Jo færre jo bedre

17:00
TV 2
Nabokrig

17:55
TV 2
Dit forårsvejr

18:00
TV 2
18 Nyhederne og Sporten

18:13
TV 2
Regionale nyheder

18:20
TV 2
Min sindssygt sunde familie

19:00
TV 2
19 Nyhederne

19:30
TV 2
Regionalprogram

20:00
TV 2
Jo færre jo bedre

21:00
TV 2
James Bond: Skyfall

23:25
TV 2
Megafamilie – far, mor og 22 børn

mandag 23. maj

00:15
TV 2
I morderens fodspor

01:10
TV 2
I morderens fodspor

02:05
TV 2
I morderens fodspor

03:00
TV 2
Melvin Kakooza Show

04:00
TV 2
Nyhederne og Vejret

06:00
TV 2
Nyhederne, Sporten og Vejret

06:30
TV 2
Go’ morgen Danmark

12:00
TV 2
12 Nyhederne, Sporten og Vejret

12:30
TV 2
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

13:20
TV 2
Ole elsker Danmark

13:55
TV 2
Ole elsker DanmarkPrøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button