TV-Programoversigt

TV Guide for TV 2 Fri

TV Guide

TV 2 Fri programoversigt

Klik på programtitel for at læse programomtale.

No items found
I Dag fredag 21. juni
04:55
Godnat
06:20
Location, Location, Location

Kirstie og Phil er taget til South Wales, hvor de skal hjælpe Chris og Laura og Bob og Lara. Chris og Laura vil ud af deres lejebolig i Bristol, og Bob og Lara har indtil videre ikke haft held med at finde den rette bolig i Cardiff.

Værter: Kirstie Allsopp og Phil Spencer.

07:10
Location, Location, Location

Surrey er et af de dyreste områder i England, og her møder Kirstie Lauren, der gerne vil flytte tættere på sin familie i Guildford. Phil hjælper Eleanor og Laurence med at finde den rette bolig i Surbiton.

Værter: Kirstie Allsopp og Phil Spencer.

08:05
Haveglæder

Denne gang overrasker Alan Titchmarsh og havedesignerne en krigshelt og hans unge familie i landlige Cornwall med en ny flot have. Chris Finney er den yngste soldat nogensinde, der har fået tildelt George Cross. Med granatsplinter i kroppen satte Chris sit liv på spil og vendte tilbage til sin bombede køretøj for at reddede sin kollega.

08:55
Haveglæder

Alan Titchmarsh og hans haveteam tager til Chessington for at kreere en have med et biltema. Det bliver et af de mest opfindesomme projekter, de til dato har kastet sig ud i. Det finurlige fristed opføres hos en af hverdagens helte. Alan Rendall arbejder på et hospital og er desuden vild med veteranbiler. I juli 2014 opdagede han, at naboens hus var brudt i brand, og uden tøven satte han sit liv på spil for at redde beboerne.

09:45
Hjemlig nemlig – i haven

Havedesignerne gør havedrømme til virkelighed og deler tips og tricks ud om alt til haven. De tager en tur i skoven, hvor der bag et stort egetræ gemmer sig et hemmeligt sted med en smuk udsigt. Her skaber teamet et udendørs spa, inspireret af skoven og naturlige materialer.

10:35
Hjemlig nemlig – i haven

En familie har brug for hjælp til at se muligheder i haven. Teamet tager utraditionelle løsninger og materialer i brug og skaber et strandparadis på fjeldet.

11:25
Bolighjælp på vej

Tømrerne Mats "Matte" Carlsson og Willy Björkman samt dekoratør Mija Kinning rejser rundt i Sverige i en lastbil, der er fuldt udstyret med alt det, der kræves for at sætte boliger i stand. De tre er på udkig efter gør-det-selv-projekter, der er gået i stå, og hvor de kan give en hjælpende hånd. De er klar på alle projekter lige fra tilbygninger, der ikke er blevet færdige, til haver, der trænger til en kærlig hånd. På nogle få dage skal teamet realisere boligdrømmene hos de familier, de besøger. Familierne involveres fra start - og er tiden knap, må naboer og forbipasserende træde til. Fortløbende episodenummer: 6:10

12:15
Bolighjælp på vej

Tømrerne Mats "Matte" Carlsson og Willy Björkman samt dekoratør Mija Kinning rejser rundt i Sverige i en lastbil, der er fuldt udstyret med alt det, der kræves for at sætte boliger i stand. De tre er på udkig efter gør-det-selv-projekter, der er gået i stå, og hvor de kan give en hjælpende hånd. De er klar på alle projekter lige fra tilbygninger, der ikke er blevet færdige, til haver, der trænger til en kærlig hånd. På nogle få dage skal teamet realisere boligdrømmene hos de familier, de besøger. Familierne involveres fra start - og er tiden knap, må naboer og forbipasserende træde til. Fortløbende episodenummer: 7:10

13:05
Værkstedet UK

Et sjældent maleri, en gammel symaskine og en legetøjsubåd er arvestykker, som teamet denne gang skal forsøge at reparere.

13:55
Værkstedet UK

En gammel logbog med stor betydning kræver forsigtige hænder. En tøjbamse, der har været verden rundt, bliver fikset. Og et harmonium spiller igen.

14:40
Han, hun og drømmeslottet

Foråret er kommet til slottet, og bryllupssæsonen venter lige om hjørnet. Men inden Angel og Dick slår dørene op, skal de sidste projekter færdiggøres. Familien har store planer om at sætte en båd ud i voldgraven, og Angel kæmper med det 150 år gamle tapet.

15:35
Han, hun og drømmeslottet

Dick og Angel står foran årets travleste sæson, bryllupssæsonen. De skal kæmpe med alt fra sammenfiltrede cirkustelte og to gigantiske fuglebure til en vandliljedam, der skal ligne et Monet-maleri.

16:25
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

TV 2s ekspert Christian Borregaard kommer vidt omkring på boligmarkedet, når han går på jagt efter drømmehuset til det unge jyske par Jeanette og Jeppe. Ønskerne stikker nemlig i vidt forskellige retninger, så Christian leder både efter et parcelhus i Vejle og en landejendom i Trekantsområdet med plads til hestehold. Sara Lygum må også trække i arbejdstøjet, for selvom Gitte og Henrik er åbne for at bo på hele Sjælland, så drømmer de om at finde en bolig i naturskønne omgivelser, hvor der samtidig skal være plads til Henriks virksomhed, og dét sætter nogle helt særlige krav til deres kommende hjem.

På boligjagt i Jylland og på Sjælland

17:15
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Sara Lygum og Christian Borregaard kaster sig igen ud på det hæsblæsende boligmarked. Sara Lygum hjælper Dzenita og Admir fra Odense med at finde et bud på en bolig tæt på Aarhus og familien. De får vist huse i både Odder, Solbjerg og Silkeborg. Christian Borregaard har fået til opgave at finde en familiebolig til Gritt og Lasse i en landsby på Sjælland, og her går turen til Arnakke, Gadstrup og Skibby.

På boligjagt i Aarhus-området og på Sjælland

18:00
Krejlerkongen

Er det et lommeur, der viser sig at være en joker? Se med, når sangerinden Birthe Kjær og tidligere 'Vild med dans'-deltager Anne-Mette Rasmussen dyster i 'Krejlerkongen'. De er ikke alene om opgaven - holdkaptajnerne Andreas Bo og Brian Mørk melder sig også klar sammen med vært Lasse Rimmer.

Med Birthe Kjær og Anne-Mette Rasmussen

18:40
Krejlerkongen

To deltagere dyster om titlen som krejlerkonge, og de får selvfølgelig hjælp af hver sin holdkaptajn, nemlig Andreas Bo og Brian Mørk. Værten hedder som altid Lasse Rimmer, og han har samlet et spændende udvalg af ting, der skal under hammeren.

Hvem bliver kåret til krejlerkonge?

19:20
Loppe Deluxe

De to hold dyster denne gang på det traditionsrige Søllerød Loppemarked i Holte, hvor de lokale i 16 år har handlet med gamle ting. Men kan der gøres gode fund for 4.000, der efterfølgende skal sælges videre med fortjeneste? Se med og find ud af, hvem der får pengene til at vokse mest og dermed vinder konkurrencen.

En verden af fund - Søllerød Loppemarked

19:50
Loppe Deluxe

Hold Vest: Christian Muhs og Peter Mosbek. Hold Øst: Mette Helena Rasmussen og Nicola Kragh Riis.
To hold dygtige tingfindere er taget til Aalborg Bagagerumsmarked, men kan der gøres gode fund for 4.000 kroner her, som kan sælges videre med fortjeneste? Eller er det noget gammelt skrammel, private sælger ud af fra deres biler? Se med og find ud af, hvem der får pengene til at vokse mest og vinder konkurrencen.

En verden af fund - Aalborg Bagagerumsmarked

20:25
Sæt pris på Danmark

Toppen af Danmark er på menuen, når Hans Pilgaard tager konditor Mette Blomsterberg og influencer Mascha Vang i hånden og guider dem rundt på en oplevelsestur i Skagen. Humøret er højt, og stemningen i top, når Hans tager med Mette og Mascha på skattejagt i de gamle bunkere på stranden efter en gylden skat. Man kan ikke være i Skagen uden at tale om de kendte skagensmalere og den hat, som Krøyer altid bar, når han malede. Men hvad koster den? Der er kamp til stregen og jysk snusfornuft, når Mette Blomsterberg og Mascha Vang komkurrerer. Men hvem får sejren?

Vært: Hans Pilgaard. Medvirkende: Mette Blomsterberg og Mascha Vang.

21:00
Den skaldede frisør

Astrid og Patrick (Molly Blixt Egelind, Sebastian Jessen) skal giftes i Italien. Brudens mor, frisøren Ida (Trine Dyrholm), har brudt med sin mand Leif (Kim Bodnia), da hun til brylluppet møder gommens far, Philip (Pierce Brosnan). Nu spirer følelserne frem under den italienske sol. En film af Susanne Bier.

22:55
Grin med dyrene – menneskets sjoveste ven

Nu er der noget at grine af for hele familien, når vi viser de sjoveste klip fra nettet med hunde i alle mulige og umulige situationer. Vi møder også nogle af nettets største stjerner - for eksempel superstjernen Tuna.

23:40
Grin med os – magiske fejltrin

Magien vil ingen ende tage i disse sjove klip, fundet på internettet. Det er for hele familien.


Film

Film på TV 2 Fri TV-Guide

Herunder kan du se en TV-Guide for kommende film på TV 2 Fri. Husk du kan gemme til din egen kalender ved at trykke på kalenderikonet ud for det enkelte program.

I Dag fredag 21. juni
21:00
Den skaldede frisør

Astrid og Patrick (Molly Blixt Egelind, Sebastian Jessen) skal giftes i Italien. Brudens mor, frisøren Ida (Trine Dyrholm), har brudt med sin mand Leif (Kim Bodnia), da hun til brylluppet møder gommens far, Philip (Pierce Brosnan). Nu spirer følelserne frem under den italienske sol. En film af Susanne Bier.

fredag 28. juni
21:00
Pretty Woman

Den succesfulde forretningsmand Edward Lewis (Richard Gere) er på besøg i Los Angeles. Da han en aften bliver træt af sin overfladiske omgangskreds, begiver han sig ud i L.A.'s gader og her møder han den prostitueret Vivian (Julia Roberts). Hun er både smuk, intelligent og helt anderledes nede på jorden end hans venner. Edward falder for hende og tilbyder hende et job som hans selskabsdame. Hun tager jobbet, og samtidig med at kærligheden spirer frem mellem de to ret forskellige mennesker, åbner der sig en helt ny verden for Vivian, hvor takt, tone og smukke klæder er af største vigtighed. Se eller gense en af 1990'ernes største succesfilm med Richard Gere og den Oscar-belønnede Julia Roberts i hovedrollerne.

amr. romantisk komedie fra 1990

lørdag 29. juni
16:35
Pretty Woman

Den succesfulde forretningsmand Edward Lewis (Richard Gere) er på besøg i Los Angeles. Da han en aften bliver træt af sin overfladiske omgangskreds, begiver han sig ud i L.A.'s gader og her møder han den prostitueret Vivian (Julia Roberts). Hun er både smuk, intelligent og helt anderledes nede på jorden end hans venner. Edward falder for hende og tilbyder hende et job som hans selskabsdame. Hun tager jobbet, og samtidig med at kærligheden spirer frem mellem de to ret forskellige mennesker, åbner der sig en helt ny verden for Vivian, hvor takt, tone og smukke klæder er af største vigtighed. Se eller gense en af 1990'ernes største succesfilm med Richard Gere og den Oscar-belønnede Julia Roberts i hovedrollerne.

amr. romantisk komedie fra 1990

fredag 5. juli
21:00
Stolthed & Fordom

Det slår gnister, da den livlige Elizabeth Bennet møder den rige og stolte Mr. Darcy. Men Mr. Darcy har svært ved at acceptere sine følelser for en kvinde under hans social klasse. Kan de hver især tilsidesætte deres stolthed og fordomme og lade kærligheden blomstre? 'Stolthed & fordom' er baseret på Jane Austens romanklassiker af samme navn og blev i 2006 nomineret til seks Oscars.

fredag 12. juli
21:00
Walk the Line

Filmen om den legendariske amerikanske musiker Johnny Cash (Joaquin Phoenix). Efter en tur hos luftvåbenet får han audition i et pladestudie, hvor han får lov til at synge og spille nogle af sine sange. Pladeproducenten giver ham en kontrakt, og nu begynder han en karriere som musiker, samtidig med at han kæmper med de selvdestruktive tendenser, han har haft lige siden, han var barn. Da han møder den smukke sangerinde June, begynder han at gøre kur til hende. Filmen om den berømte sanger og musiker Johnny Cash, der også er kendt som ' The Man In Black'. Reese Witherspoon vandt både en Oscar og en Golden Globe for sin præstation som June Carter i filmen.


Søg


I Dag fredag 21. juni
04:55
TV 2 Fri
Godnat
06:20
TV 2 Fri
Location, Location, Location
07:10
TV 2 Fri
Location, Location, Location
08:05
TV 2 Fri
Haveglæder
08:55
TV 2 Fri
Haveglæder
09:45
TV 2 Fri
Hjemlig nemlig – i haven
10:35
TV 2 Fri
Hjemlig nemlig – i haven
11:25
TV 2 Fri
Bolighjælp på vej
12:15
TV 2 Fri
Bolighjælp på vej
13:05
TV 2 Fri
Værkstedet UK
13:55
TV 2 Fri
Værkstedet UK
14:40
TV 2 Fri
Han, hun og drømmeslottet
15:35
TV 2 Fri
Han, hun og drømmeslottet
16:25
TV 2 Fri
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
17:15
TV 2 Fri
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
18:00
TV 2 Fri
Krejlerkongen
18:40
TV 2 Fri
Krejlerkongen
19:20
TV 2 Fri
Loppe Deluxe
19:50
TV 2 Fri
Loppe Deluxe
20:25
TV 2 Fri
Sæt pris på Danmark
21:00
TV 2 Fri
Den skaldede frisør
22:55
TV 2 Fri
Grin med dyrene – menneskets sjoveste ven
23:40
TV 2 Fri
Grin med os – magiske fejltrin
lørdag 22. juni
00:25
TV 2 Fri
Værkstedet UK
01:10
TV 2 Fri
Værkstedet UK

Vi har typisk programoversigt for en to-tre uger frem. Med forbehold for programændringer.

I samme kategori

Back to top button