TV-Programoversigt

TV Guide for TV 2 Fri

TV Guide

TV 2 Fri programoversigt

Klik på programtitel for at læse programomtale.

I Dag lørdag 25. juni
12:45
Franske drømmeslotte
13:35
Franske drømmeslotte
14:30
Franske drømmeslotte
15:20
Franske drømmeslotte
16:10
Franske drømmeslotte
17:00
Lige i skabet

Nu skal der quizzes! Hans Pilgaard er klar som ny vært i fjerde sæson af livsstilsquizzen, hvor vi åbner lågerne til danskernes skabe og kigger nærmere på vores sære vaner og sjove uvaner. Dagens dyst står mellem skuespiller Peter Frödin og tv-vært Jacob Riising flankeret af ugens to holdkaptajner, Gitte Madsen og Henrik Byager. De skal b.la. gennemskue om Peter har gået til tårnspring – eller har han i virkeligheden drejet vaser i ler? Og bruger Jacob Riising en særlig shampoo mod sine hastigt voksende tindinger, eller kan han moonwalke på skøjter? Det hold, som vinder dagens dyst, får chancen for at få en plads i torsdagens store finale. Fortløbende episodenummer: 1:28

Med Peter Frödin og Jacob Riising

Vært: Hans Pilgaard. Holdkaptajner: Gitte Madsen og Henrik Byager. Medvirkende: Jacob Riising og Peter Frödin.

17:40
Lige i skabet

Tv-vært Lene Beier kæmper mod den tidligere model Oliver Bjerrehuus, når der skal quizzes i danskernes livsstil, vaner og uvaner. Til at hjælpe har de livsstilseksperterne Gitte Madsen og Henrik Byager. Men kan de afgøre, om Lene Beier mest er til smørrebrød med gammel ost eller babyblæksprutter? Og kan Lenes hold gennemskue, om Oliver Bjerrehuus spiller på en funky dj-pult, eller om han i virkeligheden mestrer den australske didgeridoo? Det hele bliver afsløret i ejerskabet, som bare er ét af mange skabe, der bliver åbnet i dagens quiz. Fortløbende episodenummer: 2:28

Med Oliver Bjerrehuus og Lene Beier

Vært: Hans Pilgaard. Holdkaptajner: Gitte Madsen og Henrik Byager. Medvirkende: Lene Beier og Oliver Bjerrehuus.

18:25
Lige i skabet

Vi kigger ind i både skoskabet og køleskabets frostboks, når TV Avisens abdicerede nyhedsdronning Tine Götzsche udfordrer komiker Sebastian Dorset i, hvem der ved mest om danskernes vaner, livsstil og tossede uvaner. De afslører også nogle af deres egne vaner, men kan du gætte, om Sebastian Dorset er afhængig af Faxe Kondi Free, eller er det sundhedsdrikken Kefir, han hælder ned i litervis? Quiz med og se, hvem der løber med mesterskabet og chancen for at få en plads i torsdagens store finale. Fortløbende episodenummer: 3:28

Med Tine Götzsche og Sebastian Dorset

Vært: Hans Pilgaard. Holdkaptajner: Gitte Madsen og Henrik Byager. Medvirkende: Sebastian Dorset og Tine Götzsche.

19:05
Lige i skabet

Hele ugen har kendte danskere dystet om at svare lige i skabet, og nu står to af de skarpeste klar i den store ugefinale, som står i morskabens tegn. Vi kigger nærmere på to festlige begivenheder, nemlig nytårstaffel og vejfest, inden vi kårer ugens ultimative skabsekspert. Fortløbende episodenummer: 4:28

Livsstilsquiz med Hans Pilgaard – ugefinale

19:50
Hvem byder bedst

Hans J. Wegner og tjekkisk design

Kan man sælge et kinesisk fad, når det har soltegn? Hvor mange lommepenge giver salget af en Ib Fabiansen-lampe til sælgerens mor? Og er et Wegner-sofasæt stadig lige attraktivt?

20:50
Sol over Gudhjem

Kokkedyst på Bornholm

Danmarks største kokkekonkurrence er tilbage på havnen i Gudhjem med et stærkt deltager- og dommerfelt. De fire kokke, der skal dyste, er Andreas T. Møller fra Restaurant Møntergade, Nick Curtin fra Alouette, Torsten Vildgaard, der har været kreativ chef og manager på Noma og David Fischer fra ‘Hos Fischer’. Ved dommerbordet sidder Rasmus Munk, Alchemist, Nicolai Nørregaard, Kadeau, Dak Wichangoen, tidligere Kiin Kiin og Kenneth Hansen, Svinkløv Badehotel.

23:50
Gordon Ramsays køkkenmareridt

Når Gordon Ramsay skal forsøge at vende fiasko til succes, benytter han sig hverken af fløjlshansker eller høvisk tale. Det gælder også, når han tager turen til Sheffield, hvor tapas-baren og natklubben The Runaway Girl både økonomisk og kulinarisk hænger med bagdelen i vandskorpen. Ejeren Justin Rowntree er ikke meget for at modtage gode råd, og nu harns chefkok og bedste ven fået nok. Vil det lykkes for Gordon at redde både venskabet og det skrantende spisested?

Michelin-kok på gastronomisk redningsmission


Film

Film på TV 2 Fri TV-Guide

Herunder kan du se en TV-Guide for kommende film på TV 2 Fri. Husk du kan gemme til din egen kalender ved at trykke på kalenderikonet ud for det enkelte program.

fredag 1. juli
20:50
I seng med fjenden

Amr. thriller fra 1991

Den unge Laura (Julia Roberts) har giftet sig med sin drømmemand Martin (Patrick Bergin), og alt burde være idyl. Men bag Martins charmerende ydre gemmer der sig en sygeligt jaloux, voldelig og hysterisk perfektionistisk psykopat, der ikke går af vejen for at give Laura tæsk, hvis håndklæderne på badeværelset ikke hænger, som de skal! Laura venter nu blot på det helt rigtige tidspunkt at stikke af, men hun ved også, at galningen Martin vil sætte alt ind på at opspore hende – uanset hvor hun flygter hen.

lørdag 2. juli
23:55
Robin Pilchers En farlig kærlighed

Engelsk-tysk tv-drama fra 2008

I det smukke Skotland bor Katie og Patrick Trenchard med datteren, Isla. Der hviler dog en mørk skygge over lykken, da Patrick lider af en uhelbredelig sygdom, og parrets forretning er ved at gå konkurs. Derfor kontakter de deres gamle ven, Dan Porter, i London, og beder ham om hjælp til at få styr på økonomi og forretninger, som de ikke selv har overskud til i den tragiske situation. Og dramaet bliver ikke mindre, da Katie indser, at hendes følelser stikker dybere end blot taknemmelighed overfor Dan, og hun må bede ham tage tilbage til London.

fredag 8. juli
21:00
Et frækt tilbud

Amr. romantisk drama fra 1993.

Ægteparret Diana (Demi Moore) og David Murphy (Woody Harrelson) har holdt sammen i tykt og tyndt, siden de mødtes i gymnasiet, men er nu kommet i økonomiske uføre. De tager derfor den slagne, desperate vej til Las Vegas, blot for at miste deres sidste spareskillinger, men pludselig dukker en ny chance op: Den flotte og karismatiske milliardær John Gage (Robert Redford) har nemlig fået et godt øje til Diana og tilbyder David og Diana en million dollars, hvis han kan få lov at tilbringe en nat sammen med hende. Men sådan en handel kan da overhovedet ikke komme på tale – eller kan den?

Medvirkende: John Gage: Robert Redford, Diana Murhpy: Demi Moore og David Murphy: Woody Harrelson. Manuskript: Amy Holden Jones, efter Jack Engelhards roman. Instruktion: Adrian Lyne.

søndag 10. juli
00:00
Robin Pilchers En ny begyndelse

Den aristokratiske, skotske familie Dewhurst bliver ramt af en tragedie, da den unge arving, Simon, mister livet i en rideulykke. Hans søster Lady Elizabeth Dewhurst er tynget af sorg over tabet af sin bror, hendes ægteskab hænger i laser, og hun står med hele ansvaret for at drive det store smukke familielandsted. Da den charmerende professor, Peter Rossen, dukker op på ejendommen for at samle materiale til sin bog i Dewhurst’ historiske bibliotek, tændes der et lys i Lady Elizabeths hjerte. Kan hun mon huske, hvordan det er at elske igen?

Engelsk-tysk romantisk drama fra 2007


Søg


I Dag lørdag 25. juni

12:45
TV 2 Fri
Franske drømmeslotte

13:35
TV 2 Fri
Franske drømmeslotte

14:30
TV 2 Fri
Franske drømmeslotte

15:20
TV 2 Fri
Franske drømmeslotte

16:10
TV 2 Fri
Franske drømmeslotte

17:00
TV 2 Fri
Lige i skabet

17:40
TV 2 Fri
Lige i skabet

18:25
TV 2 Fri
Lige i skabet

19:05
TV 2 Fri
Lige i skabet

19:50
TV 2 Fri
Hvem byder bedst

20:50
TV 2 Fri
Sol over Gudhjem

23:50
TV 2 Fri
Gordon Ramsays køkkenmareridt

søndag 26. juni

00:40
TV 2 Fri
Gordon Ramsays køkkenmareridt

01:20
TV 2 Fri
Den store britiske bagedyst – de største øjeblikke

02:20
TV 2 Fri
Søde mesterværker

02:45
TV 2 Fri
Søde mesterværker

03:10
TV 2 Fri
Sommer med Ernst

03:55
TV 2 Fri
Dyrebørnenes vidunderlige verden

04:40
TV 2 Fri
Huse for millioner – Los Angeles

05:25
TV 2 Fri
Godnat

06:10
TV 2 Fri
Property Brothers – hvem renoverer bedst?

06:55
TV 2 Fri
Property Brothers – hvem renoverer bedst?

07:40
TV 2 Fri
Property Brothers – hvem renoverer bedst?

08:25
TV 2 Fri
Den store newzealandske bagedyst

09:35
TV 2 Fri
Den store newzealandske bagedyst


Vi har typisk programoversigt for en to-tre uger frem. Med forbehold for programændringer.

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button