[responsive_menu_pro]

RSSProdukttests / Anmeldelser på DIGITALT.TV

Vælg Tests / Anmeldelser ud fra produkttype


Fladskærme TV Anmeldelser
Harddiskoptager Anmeldelser
AV-Receiver Anmeldelser
Medieafspiller Anmeldelser
Tilbehør Anmeldelser
Smart Home Anmeldelser
HTPC Anmeldelser
Antenne TV Anmeldelser
Kabel-TV Anmeldelser
Parabol / Satellit-TV Anmeldelser
Dreambox One – Ny boks med interessante fremtidsudsigter

Dreambox One – Ny boks med interessante fremtidsudsigter

| tirsdag 25. jun, 2019 09:34 | 0 Kommentarer

Dream Multimedia er kendte for der Linux TV Dreambox tv-bokse baseret på deres Enigma2 styresystem, med Dreambox One tager Dream Multimedia første skridt ind i en ny verden. Dreambox One er nemlig forberedt på at kunne køre dual boot, så man kan vælge mellem Enigma2 eller Android.

Test: Android Auto i Danmark – installation og brug

Test: Android Auto i Danmark – installation og brug

| mandag 17. jun, 2019 14:31 | 0 Kommentarer

Nye biler sælges i dag ofte med funktioner som Apple CarPlay og Android Auto support. Sidstnævnte kigger vi lidt nærmere på i denne test.

Test: Google Nest Hub – Smarthøjtaler og skærm kombination kan købes i DK nu

Test: Google Nest Hub – Smarthøjtaler og skærm kombination kan købes i DK nu

| tirsdag 28. maj, 2019 08:00 | opdateret 28. maj, 2019 kl. 12:24 | 2 Kommentarer

Google Nest Hub er en smarthøjtaler med skærm. Den er nu til salg i Danmark. Læs testen her

Qviart Lunix – kompakt satellit-tv modtager

Qviart Lunix – kompakt satellit-tv modtager

| fredag 10. maj, 2019 08:43 | opdateret 15. maj, 2019 kl. 9:23 | 0 Kommentarer

Qviart Lunix er en basis modtager til dig, der kun har brug for det mest basale f.eks. til sommerhuset. Læs vores test her

Test: Ring Video Stick Up Cam Battery – fleksibel videoovervågning

Test: Ring Video Stick Up Cam Battery – fleksibel videoovervågning

| torsdag 02. maj, 2019 09:39 | opdateret 02. maj, 2019 kl. 9:53 | 0 Kommentarer

Vi har tidligere kigget på Rings dørklokke her på DIGITALT.TV, så nu hvor Ring har udvidet med nye overvågningskameraer, så tænkte vi det ville være naturligt også at kigge på én af disse. Tjek vores anmeldelse af Ring Stick Up Cam her.

Qviart Lunix 4K – kompakt combo tv-boks

Qviart Lunix 4K – kompakt combo tv-boks

| torsdag 25. apr, 2019 08:06 | opdateret 15. maj, 2019 kl. 9:25 | 0 Kommentarer

Selv om Qviart Lunix 4K ikke fylder meget mere end en håndflade så er der ikke sparet på mulighederne i denne tv-boks med både satellit, kabel/terrestrisk tuner. Læs vores test her

Qviart Lunix3 4K – Prisgunstig high end tv-boks

Qviart Lunix3 4K – Prisgunstig high end tv-boks

| torsdag 18. apr, 2019 09:34 | opdateret 15. maj, 2019 kl. 9:26 | 0 Kommentarer

Den danske forhandler Tektronic, har bragt en ny model ind i sit udvalg, nemlig Qviart Lunix modellerne. I denne anmeldelse kigger vi på topmodellen Lunix3 4K

Træt af at tjekke en tom postkasse? – Byg din egen postmelder med bevægelsessensor

Træt af at tjekke en tom postkasse? – Byg din egen postmelder med bevægelsessensor

| fredag 08. mar, 2019 10:35 | opdateret 24. apr, 2019 kl. 10:04 | 2 Kommentarer

Kan man lave sin egen billige postmelder med bevægelsessensor? DIGITALT.TV har forsøgt sig med en Sonoff Pir2 sensor og en Sonoff RF Bridge. Læs om vores erfaringer her

Test: GOLFTV – Streamingtjenesten for golfentusiaster

Test: GOLFTV – Streamingtjenesten for golfentusiaster

| mandag 11. feb, 2019 11:42 | opdateret 11. feb, 2019 kl. 18:04 | 0 Kommentarer

GOLFTV er en streamingtjeneste, der udbydes af Discovery, der også står bag Eurosport kanalerne og streamingtjenesten Eurosport Player. Se hvad du kan se, og hvor godt det virker i vores test her.

Test: AiMesh Asus RT-AC86U / RT-AC68U

Test: AiMesh Asus RT-AC86U / RT-AC68U

| fredag 21. dec, 2018 09:59 | 0 Kommentarer

Asus har en Mesh funktion til flere af deres routermodeller. Det kalder de AiMesh og med den funktion kobler du to eller flere Asus router sammen i et endnu stærkere netværk. Vi har testet det.