[responsive_menu_pro]

RSSProdukttests / Anmeldelser på DIGITALT.TV

Vælg Tests / Anmeldelser ud fra produkttype


Fladskærme TV Anmeldelser
Harddiskoptager Anmeldelser
AV-Receiver Anmeldelser
Medieafspiller Anmeldelser
Tilbehør Anmeldelser
Smart Home Anmeldelser
HTPC Anmeldelser
Antenne TV Anmeldelser
Kabel-TV Anmeldelser
Parabol / Satellit-TV Anmeldelser

Test: Blue Ember XLR mikrofon med Blue Icicle XLR til USB converter

| tirsdag 06. aug, 2019 09:18 | 0 Kommentarer

Så er det igen blevet tid til en mikrofon test her på DIGITALT.TV. Blue Ember er en XLR mikrofon, så vi tester den sammen med Blues Icicle XLR til USB adapter og sammenligner den med Blue Yeti USB mikrofonen. Hvad lyder bedst? Tjek vores anmeldelse her

Xiaomi Smartmi Fan 2S Test Anmeldelse

Test: Xiaomi Smartmi Fan 2S – Ventilator med app styring og indbygget batteri

| onsdag 31. jul, 2019 10:03 | 0 Kommentarer

Xiaomi Smartmi Fan 2S er en ventilator med lavt støjniveau, app styring og indbygget batteri. DIGITALT.TV har testet den. Læs vores anmeldelse her

Raspberry Pi 4 Kodi test

Test: Raspberry Pi 4 som 4K medieafspiller med Kodi

| fredag 12. jul, 2019 08:59 | opdateret 17. aug, 2019 kl. 11:06 | 0 Kommentarer

Vi afprøvet den nye Raspberry Pi 4 som medieafspiller med Kodi som softwaren for dette. Hvad kan Raspberry Pi 4 i Kodi lige her kort efter lanceringen? Læs testen her

Meater+ test anmeldelse stegetermometer

Test: Meater+ Helt trådløst bluetooth stegetermometer med Wi-Fi muligheder

| mandag 08. jul, 2019 16:19 | 0 Kommentarer

Grillsæsonen er i fuld gang og i et Smart Home hjem skal stegetermometret naturligvis og være smart. Netop et sådant produkt er Meater+. Læs testen her

dreambox One Test Anmeldelse

Dreambox One – Ny boks med interessante fremtidsudsigter

| tirsdag 25. jun, 2019 09:34 | 0 Kommentarer

Dream Multimedia er kendte for der Linux TV Dreambox tv-bokse baseret på deres Enigma2 styresystem, med Dreambox One tager Dream Multimedia første skridt ind i en ny verden. Dreambox One er nemlig forberedt på at kunne køre dual boot, så man kan vælge mellem Enigma2 eller Android.

Android Auto Danmark Test

Test: Android Auto i Danmark – installation og brug

| mandag 17. jun, 2019 14:31 | 0 Kommentarer

Nye biler sælges i dag ofte med funktioner som Apple CarPlay og Android Auto support. Sidstnævnte kigger vi lidt nærmere på i denne test.

Google Home Hub dansk test anmeldelse

Test: Google Nest Hub – Smarthøjtaler og skærm kombination kan købes i DK nu

| tirsdag 28. maj, 2019 08:00 | opdateret 28. maj, 2019 kl. 12:24 | 2 Kommentarer

Google Nest Hub er en smarthøjtaler med skærm. Den er nu til salg i Danmark. Læs testen her

Qviart Lunix test

Qviart Lunix – kompakt satellit-tv modtager

| fredag 10. maj, 2019 08:43 | opdateret 15. maj, 2019 kl. 9:23 | 0 Kommentarer

Qviart Lunix er en basis modtager til dig, der kun har brug for det mest basale f.eks. til sommerhuset. Læs vores test her

Ring Stick Up Cam Battery Test anmeldelse

Test: Ring Video Stick Up Cam Battery – fleksibel videoovervågning

| torsdag 02. maj, 2019 09:39 | opdateret 02. maj, 2019 kl. 9:53 | 0 Kommentarer

Vi har tidligere kigget på Rings dørklokke her på DIGITALT.TV, så nu hvor Ring har udvidet med nye overvågningskameraer, så tænkte vi det ville være naturligt også at kigge på én af disse. Tjek vores anmeldelse af Ring Stick Up Cam her.

Qviart Lunix 4K hånd

Qviart Lunix 4K – kompakt combo tv-boks

| torsdag 25. apr, 2019 08:06 | opdateret 15. maj, 2019 kl. 9:25 | 0 Kommentarer

Selv om Qviart Lunix 4K ikke fylder meget mere end en håndflade så er der ikke sparet på mulighederne i denne tv-boks med både satellit, kabel/terrestrisk tuner. Læs vores test her