RSSProdukttests / Anmeldelser på DIGITALT.TV

Vælg Tests / Anmeldelser ud fra produkttype


Fladskærme TV Anmeldelser
Harddiskoptager Anmeldelser
AV-Receiver Anmeldelser
Medieafspiller Anmeldelser
Tilbehør Anmeldelser
Smart Home Anmeldelser
HTPC Anmeldelser
Antenne TV Anmeldelser
Kabel-TV Anmeldelser
Parabol / Satellit-TV Anmeldelser
Optag kodet tv Vu+

Test: Optag kodet – afkod i standby med VU+ tv-boks

| onsdag 13. nov, 2019 10:27 | 4 Kommentarer

Visse VU+ tv-boks modeller kan med det rette image installeret optage kodet tv og afkode det efterfølgende, når boksen er i standby. F.eks. smart ved brug med Boxer TV kortlæser modul. Vi har afprøvet det.

Test: Broadlink RM Mini 3 – Styr dine infrarøde enheder via WiFi eller med stemmen

| tirsdag 22. okt, 2019 12:09 | 0 Kommentarer

Mange har sikkert stadig infrarød styrede enheder stående, som kunne gøres mere smarte. Det er lige, hvad Broadlink RM Mini 3 kan hjælpe dig med. Læs vores test her

Google Nest Hub Max Dansk Test Anmeldelse

Test: Google Nest Hub Max – 10″ Smart skærm med indbygget kamera

| tirsdag 15. okt, 2019 11:10 | 1 kommentar

Google Nest Hub Max er den nyeste version af Google’s Smart Display. En model der endnu ikke sælges i Danmark, men her på DIGITALT.TV har vi fået fat på et eksemplar fra England til denne anmeldelse.

Creative Muvo Play bluetooth højtaler test

Test: Creative Muvo Play – Hvor meget trådløs lyd får du for 250 kroner?

| onsdag 28. aug, 2019 09:40 | opdateret 12. sep, 2019 kl. 18:19 | 0 Kommentarer

Bluetooth højtalere har vi testet flere af her på DIGITALT.TV, men ikke lige i den helt lave ende af prisskalaen. Det er dog tilfældet med Muvo Play bluetooth højtaleren her fra Creative, der koster fra omkring 250 kroner

Test: Blue Ember XLR mikrofon med Blue Icicle XLR til USB converter

| tirsdag 06. aug, 2019 09:18 | 0 Kommentarer

Så er det igen blevet tid til en mikrofon test her på DIGITALT.TV. Blue Ember er en XLR mikrofon, så vi tester den sammen med Blues Icicle XLR til USB adapter og sammenligner den med Blue Yeti USB mikrofonen. Hvad lyder bedst? Tjek vores anmeldelse her

Xiaomi Smartmi Fan 2S Test Anmeldelse

Test: Xiaomi Smartmi Fan 2S – Ventilator med app styring og indbygget batteri

| onsdag 31. jul, 2019 10:03 | 0 Kommentarer

Xiaomi Smartmi Fan 2S er en ventilator med lavt støjniveau, app styring og indbygget batteri. DIGITALT.TV har testet den. Læs vores anmeldelse her

Raspberry Pi 4 Kodi test

Test: Raspberry Pi 4 som 4K medieafspiller med Kodi

| fredag 12. jul, 2019 08:59 | opdateret 17. aug, 2019 kl. 11:06 | 0 Kommentarer

Vi afprøvet den nye Raspberry Pi 4 som medieafspiller med Kodi som softwaren for dette. Hvad kan Raspberry Pi 4 i Kodi lige her kort efter lanceringen? Læs testen her

Meater+ test anmeldelse stegetermometer

Test: Meater+ Helt trådløst bluetooth stegetermometer med Wi-Fi muligheder

| mandag 08. jul, 2019 16:19 | 0 Kommentarer

Grillsæsonen er i fuld gang og i et Smart Home hjem skal stegetermometret naturligvis og være smart. Netop et sådant produkt er Meater+. Læs testen her

dreambox One Test Anmeldelse

Dreambox One – Ny boks med interessante fremtidsudsigter

| tirsdag 25. jun, 2019 09:34 | 0 Kommentarer

Dream Multimedia er kendte for der Linux TV Dreambox tv-bokse baseret på deres Enigma2 styresystem, med Dreambox One tager Dream Multimedia første skridt ind i en ny verden. Dreambox One er nemlig forberedt på at kunne køre dual boot, så man kan vælge mellem Enigma2 eller Android.

Android Auto Danmark Test

Test: Android Auto i Danmark – installation og brug

| mandag 17. jun, 2019 14:31 | 0 Kommentarer

Nye biler sælges i dag ofte med funktioner som Apple CarPlay og Android Auto support. Sidstnævnte kigger vi lidt nærmere på i denne test.