RSSProdukttests / Anmeldelser på DIGITALT.TV

Vælg Tests / Anmeldelser ud fra produkttype


Fladskærme TV Anmeldelser
Harddiskoptager Anmeldelser
AV-Receiver Anmeldelser
Medieafspiller Anmeldelser
Tilbehør Anmeldelser
Smart Home Anmeldelser
HTPC Anmeldelser
Antenne TV Anmeldelser
Kabel-TV Anmeldelser
Parabol / Satellit-TV Anmeldelser

Test: Rakuten TV – streamingtjeneste med gratis film og leje/købefilm

| mandag 23. mar, 2020 11:10 | opdateret 23. mar, 2020 kl. 13:03 | 0 Kommentarer

Rakuten TV er ikke så kendt en streamingtjeneste her i Danmark, men man er skam tilgængelig her i Danmark med masser af film. Det gælder både lejefilm/købefilm, men også gratis film. Vi har kigget nærmere på tjenesten

Amazon Fire TV Stick 4K Test Dansk

Test: Amazon Fire TV Stick 4K – Hvad kan den bruges til i Danmark?

| torsdag 12. mar, 2020 12:40 | opdateret 13. mar, 2020 kl. 11:50 | 19 Kommentarer

I denne test kigger vi på hvad Amazon Fire TV Stick 4K kan bruges til i Danmark, hvilke muligheder er der for at installere danske streamingapps, og hvor godt den virker?

PVR Live Android TV

Test: PVR Live – Android TV app bringer tv-kanaler ind i Live Channels

| onsdag 26. feb, 2020 11:20 | opdateret 26. feb, 2020 kl. 17:57 | 0 Kommentarer

Android TV har en live channels app, men der er ikke rigtigt noget indhold tilgængeligt i den som standard. Læs mere om mulighederne med PVR Live, og hvordan det fungerer i denne artikel

Test Logitech Harmony Elite Harmony 950 Harmony Companion

Test: Hvilken Logitech universal fjernbetjening skal du vælge? - vi tester Harmony Elite, Harmony 950, Harmony Companion

| fredag 14. feb, 2020 10:42 | 1 kommentar

På udkig efter en universalfjernbetjening? Vi kigger på modellerne Harmony Elite, Harmony 950 og Companion. Altså tre forskellige universalfjernbetjeninger fra Logitech.

Test Xiaomi Mi Box S 4K

Test: Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Streaming Media Player

| fredag 24. jan, 2020 08:33 | opdateret 12. feb, 2020 kl. 12:01 | 22 Kommentarer

Android TV platformen benyttes både på Smart TV og på medieafspillere. En prisgunstig Android TV medieafspiller er netop, hvad vi tester i denne anmeldelse. Se hvad du kan få for under 500,-

Test: DreamTV Play Mini – Ultra HD IPTV boks med Android

| fredag 17. jan, 2020 16:51 | 5 Kommentarer

DreamTV Play Mini er en interessant prisgunstig IPTV boks, der både håndterer både Ultra HD og HDR indhold.  Læs vores test her

Jaybird Vista

Test: JayBird Vista – helt trådløse hovedtelefoner til de aktive

| torsdag 19. dec, 2019 12:37 | 0 Kommentarer

Begrebet ægte trådløse hovedtelefoner har for alvor vundet frem de senere år. JayBird Vista er et interessant bud, der kombinerer god batteritid, god komfort med en god app til at justere efter dine lydpræferencer. Læs vores test her

Optag kodet tv Vu+

Test: Optag kodet – afkod i standby med VU+ tv-boks

| onsdag 13. nov, 2019 10:27 | 4 Kommentarer

Visse VU+ tv-boks modeller kan med det rette image installeret optage kodet tv og afkode det efterfølgende, når boksen er i standby. F.eks. smart ved brug med Boxer TV kortlæser modul. Vi har afprøvet det.

Test: Broadlink RM Mini 3 – Styr dine infrarøde enheder via WiFi eller med stemmen

| tirsdag 22. okt, 2019 12:09 | 0 Kommentarer

Mange har sikkert stadig infrarød styrede enheder stående, som kunne gøres mere smarte. Det er lige, hvad Broadlink RM Mini 3 kan hjælpe dig med. Læs vores test her

Google Nest Hub Max Dansk Test Anmeldelse

Test: Google Nest Hub Max – 10″ Smart skærm med indbygget kamera

| tirsdag 15. okt, 2019 11:10 | 3 Kommentarer

Google Nest Hub Max er den nyeste version af Google’s Smart Display. En model der endnu ikke sælges i Danmark, men her på DIGITALT.TV har vi fået fat på et eksemplar fra England til denne anmeldelse.