RSSProdukttests / Anmeldelser på DIGITALT.TV

Vælg Tests / Anmeldelser ud fra produkttype


Fladskærme TV Anmeldelser
Harddiskoptager Anmeldelser
AV-Receiver Anmeldelser
Medieafspiller Anmeldelser
Tilbehør Anmeldelser
Smart Home Anmeldelser
HTPC Anmeldelser
Antenne TV Anmeldelser
Kabel-TV Anmeldelser
Parabol / Satellit-TV Anmeldelser
Test: Maxcio WLAN Smart Stikdåse med USB lader

Test: Maxcio WLAN Smart Stikdåse med USB lader

| torsdag 04. okt, 2018 10:57 | 0 Kommentarer

Maxcio WiFi Socket Smart Charger byder på styring af strømmen via smartphone app samt på et USB stik til opladning af smartphone. Vi har testet dem.

Test: Netatmo vejrstation – Hold styr på vejret og luftkvaliteten både ude og inde

Test: Netatmo vejrstation – Hold styr på vejret og luftkvaliteten både ude og inde

| torsdag 27. sep, 2018 09:31 | opdateret 27. sep, 2018 kl. 18:08 | 0 Kommentarer

I vores næste Smart Home produkttest har vi fokus på både inde og ude klima med en vejrstation fra Netatmo, der er én af de mest kendte producenter af moderne vejrstationer

Robotstøvsuger Test Duel – Ecovacs Deebot Slim 2 / Xiaomi Roborock Mi S50

Robotstøvsuger Test Duel – Ecovacs Deebot Slim 2 / Xiaomi Roborock Mi S50

| mandag 10. sep, 2018 10:27 | opdateret 11. sep, 2018 kl. 10:55 | 0 Kommentarer

I vores serie af tests af produkter til det smarte hjem er vi nu nået til robotstøvsugere. Vi har testet et par stykker af slagsen nemlig Ecovacs Deebot Slim 2 og Xiaomi Roborock Mi S50

Test: Strong Wi-Fi Mesh Home Kit 1600 – Få bedre trådløst netværk i dit hjem

Test: Strong Wi-Fi Mesh Home Kit 1600 – Få bedre trådløst netværk i dit hjem

| tirsdag 21. aug, 2018 12:02 | 1 kommentar

Vores krav til Wi-Fi dækning og Wi-Fi hastighed er stadigt stigende. Strong Wi-Fi Mesh Home Kit 1600 er et bud på en løsning til optimal Wi-Fi i det moderne hjem. Læs vores test her

Smart-højtalere Test: Google Home Mini eller Amazon Echo Dot? – Vi har testet dem begge

Smart-højtalere Test: Google Home Mini eller Amazon Echo Dot? – Vi har testet dem begge

| torsdag 02. aug, 2018 11:27 | opdateret 09. okt, 2018 kl. 10:14 | 0 Kommentarer

Vi har i denne test valgt at kigge på de to billigste smarthøjtaler varianter fra Google og Amazon og sammenligne disse. Google Home Mini modellen og Amazons Echo Dot. Hvad kan de, hvad koster de og hvilken fungerer bedst i Danmark?

Test: JBL Tuner – DAB, FM og Bluetooth højtaler

Test: JBL Tuner – DAB, FM og Bluetooth højtaler

| mandag 23. jul, 2018 12:24 | opdateret 23. jul, 2018 kl. 12:41 | 0 Kommentarer

Sommeren er over os, og JBL har netop sendt deres nye transportable Tuner på markedet. Den tilbyder modtagelse af både DAB+ og FM radio, men derudover også Bluetooth. Vi har testet den.

LG OLED E8 – Test af 2018 LG design OLED TV

LG OLED E8 – Test af 2018 LG design OLED TV

| fredag 29. jun, 2018 09:13 | opdateret 23. jul, 2018 kl. 12:29 | 0 Kommentarer

Selv om der efterhånden er mange producenter med OLED TV-modeller på markedet, så er LG markedsleder i denne klasse. Vi har testet deres nye E8 model, der særligt bemærker sig ved sit specielle design. Læs testen her

Test: Ring Video Doorbell 2 – Se hvem der ringer på fra din smartphone

Test: Ring Video Doorbell 2 – Se hvem der ringer på fra din smartphone

| fredag 22. jun, 2018 10:32 | 0 Kommentarer

Ring Video Doorbell 2 er en nyfortolkning af den traditionelle dørklokke, så du på en måde altid er hjemme, når nogen ringer på. Læs vores test her

Blue Yeti Blackout – USB Mikrofon Test

Blue Yeti Blackout – USB Mikrofon Test

| onsdag 06. jun, 2018 09:11 | opdateret 06. jun, 2018 kl. 9:29 | 0 Kommentarer

USB mikrofoner bliver stadigt mere populære. DIGITALT.TV har vi netop haft lejlighed til at teste én af slagsen, nemlig Blue Yeti Blackout, en model i den dyrere ende af markedet, så forventninger er også høje. Læs anmeldelsen her

Gør dit lys smart – Test af Smartpærer fra LIFX og TP-Link

Gør dit lys smart – Test af Smartpærer fra LIFX og TP-Link

| torsdag 31. maj, 2018 12:49 | 0 Kommentarer

Er det tid til at gøre belysningen hjemme hos dig smart? Vi har testet 3 pærer fra producenten LIFX og et par stykker fra TP-Link og her får du en række nye muligheder herunder også stemmestyring. Læs testen her