RSSProdukttests / Anmeldelser på DIGITALT.TV

Vælg Tests / Anmeldelser ud fra produkttype


Fladskærme TV Anmeldelser
Harddiskoptager Anmeldelser
AV-Receiver Anmeldelser
Medieafspiller Anmeldelser
Tilbehør Anmeldelser
Net-TV Anmeldelser
HTPC Anmeldelser
Antenne TV Anmeldelser
Kabel-TV Anmeldelser
Parabol / Satellit-TV Anmeldelser
Blue Yeti Blackout – USB Mikrofon Test

Blue Yeti Blackout – USB Mikrofon Test

| onsdag 06. jun, 2018 09:11 | opdateret 06. jun, 2018 kl. 9:29 | 0 Kommentarer

USB mikrofoner bliver stadigt mere populære. DIGITALT.TV har vi netop haft lejlighed til at teste én af slagsen, nemlig Blue Yeti Blackout, en model i den dyrere ende af markedet, så forventninger er også høje. Læs anmeldelsen her

Gør dit lys smart – Test af Smartpærer fra LIFX og TP-Link

Gør dit lys smart – Test af Smartpærer fra LIFX og TP-Link

| torsdag 31. maj, 2018 12:49 | 0 Kommentarer

Er det tid til at gøre belysningen hjemme hos dig smart? Vi har testet 3 pærer fra producenten LIFX og et par stykker fra TP-Link og her får du en række nye muligheder herunder også stemmestyring. Læs testen her

Test: TP-Link HS110 – Styr stikkontakten også når du ikke er hjemme

Test: TP-Link HS110 – Styr stikkontakten også når du ikke er hjemme

| mandag 30. apr, 2018 09:47 | opdateret 08. maj, 2018 kl. 11:34 | 0 Kommentarer

Tænd/sluk kontakter, der kan styres via en fjernbetjening, har været fremme i en del år, men mere og mere flytter jo over på nettet og bliver til smartere enheder. Vi har testet TP Links HS110 der tilføjer ekstra muligheder. Læs vores test her

Test: Clint CT4 – TV-boks til antenne eller kabel-tv

Test: Clint CT4 – TV-boks til antenne eller kabel-tv

| mandag 23. apr, 2018 11:21 | opdateret 13. jun, 2018 kl. 11:15 | 3 Kommentarer

Er du i markedet for en ny tv-boks til kabel-tv eller tv fra egen tv-antenne inklusiv Boxer TV mulighed, så kunne Clint CT4 være noget for dig. Læs vores anmeldelse her

Panasonic FX700 – TX-55FX700 Test

Panasonic FX700 – TX-55FX700 Test

| mandag 16. apr, 2018 09:44 | opdateret 20. apr, 2018 kl. 8:22 | 0 Kommentarer

Her i april kommer Panasonics nye mellemklasse LCD TV model FX700 på markedet.  Vi har testet den

Canal Digital OnePlace – Android TV-boks Test

Canal Digital OnePlace – Android TV-boks Test

| onsdag 28. feb, 2018 09:47 | opdateret 08. mar, 2018 kl. 11:55 | 6 Kommentarer

Canal Digitals nye tv-boks OnePlace er deres første Ultra HD tv-boks, der samtidigt byder på apps og stemmesøgning via Android TV. Læs testen her

Test: Asustor AS6302T NAS server med HDMI / 4K support

Test: Asustor AS6302T NAS server med HDMI / 4K support

| fredag 02. feb, 2018 12:40 | opdateret 01. mar, 2018 kl. 11:20 | 0 Kommentarer

Asustor AS6302T tilbyder udover at fungere som netværkslagringsenhed også HDMI udgang og 4K support, så du kan bruge den direkte til dit 4K / Ultra HD TV med f.eks. Kodi eller Plex. Læs vores test her

Eurosport Player Test – Vinter OL

Eurosport Player Test – Vinter OL

| torsdag 01. feb, 2018 14:39 | opdateret 03. jun, 2018 kl. 9:19 | 0 Kommentarer

Eurosport Player er blevet relanceret. DIGITALT.TV har i den forbindelse afprøvet tjenesten på Chromecast, Apple TV og Android TV.

Dreambox DM920 Test

Dreambox DM920 Test

| fredag 26. jan, 2018 08:37 | opdateret 06. apr, 2018 kl. 9:21 | 3 Kommentarer

Tilbage i maj 2017 testede vi DM900 modellen fra Dreambox, ultimo 2017 er der så kommet en ny model kaldet DM920 på markedet. Læs mere de nye muligheder på denne nye model her

Vi har testet den nye YouSee 4K / Ultra HD boks – Læs anmeldelsen her

Vi har testet den nye YouSee 4K / Ultra HD boks – Læs anmeldelsen her

| mandag 08. jan, 2018 09:04 | opdateret 16. feb, 2018 kl. 11:15 | 5 Kommentarer

DIGITALT.TV har haft den nye YouSee boks, Humax YS-4000, til test i 3 uger her op til lanceringen. Læs mere her om de nye muligheder som Ultra HD og optagelser i skyen

Privatlivs indstillingsoversigt