RSSProdukttests / Anmeldelser på DIGITALT.TV

Vælg Tests / Anmeldelser ud fra produkttype


Fladskærme TV Anmeldelser
Harddiskoptager Anmeldelser
AV-Receiver Anmeldelser
Medieafspiller Anmeldelser
Tilbehør Anmeldelser
Smart Home Anmeldelser
HTPC Anmeldelser
Antenne TV Anmeldelser
Kabel-TV Anmeldelser
Parabol / Satellit-TV Anmeldelser
Test: XOLORspace 23421 HDMI 2.0 4X2 HDMI Matrix switcher

Test: XOLORspace 23421 HDMI 2.0 4X2 HDMI Matrix switcher

| søndag 09. dec, 2018 09:59 | opdateret 09. dec, 2018 kl. 10:32 | 0 Kommentarer

XOLORspace 23421 HDMI Matrix switcher løser udfordringer med for få HDMI indgang eller HD lyd til ældre AV-Receiver uden UHD support

Test: Jaybird Tarah – in-ear hovedtelefoner til de aktive

Test: Jaybird Tarah – in-ear hovedtelefoner til de aktive

| lørdag 08. dec, 2018 09:59 | 0 Kommentarer

Jaybird Tarah in-ear bluetooth hovedtelefonerne egner sig særligt til dig, der holder af at være aktiv med løb og lignende. De kan dog naturligvis fint anvendes til alle mulige formål. Vi har testet dem.

Test: Sonoff RF Bridge 433 MHz

Test: Sonoff RF Bridge 433 MHz

| fredag 07. dec, 2018 09:59 | 0 Kommentarer

Har du RF fjernbetjente enheder du gerne vil kunne styre via nettet og med stemmestyring? Sonoff RF Bridge giver dig muligheden. Læs testen for høre mere om, hvordan den virker og hvor godt.

Test: Danfoss Eco Smart Radiator Termostat

Test: Danfoss Eco Smart Radiator Termostat

| torsdag 06. dec, 2018 09:59 | opdateret 06. dec, 2018 kl. 13:46 | 0 Kommentarer

Smart radiatortermostater behøver ikke at være dyre, det er i hvert fald ikke tilfældet med Danfoss Eco, der her på testtidspunktet kunne fås til lige under 200 kroner. Hvilke muligheder Danfoss Eco tilbyder, kan du læse mere om i vores test her

Test: JBL Xtreme 2 – Party højtaler med masser af batteritid

Test: JBL Xtreme 2 – Party højtaler med masser af batteritid

| onsdag 05. dec, 2018 10:20 | 0 Kommentarer

JBL Xtreme 2 er en transportabel bluetooth højtaler med masser af power både i lyden og på batteriet. Du kan læse hele vores anmeldelse af højtaleren her

Test: Google Home Hub – Smarthøjtaler og skærm kombination

Test: Google Home Hub – Smarthøjtaler og skærm kombination

| tirsdag 04. dec, 2018 10:00 | 0 Kommentarer

Google Home Hub er en smarthøjtaler med skærm. Selv om den endnu ikke er til salg i Danmark, har DIGITALT.TV skaffet et eksemplar fra England, for vi da nysgerrige på, hvordan den virker i Danmark. Læs testen her

Test: Sonos One – Smarthøjtaleren der endnu ikke er rigtig smart i Danmark

Test: Sonos One – Smarthøjtaleren der endnu ikke er rigtig smart i Danmark

| mandag 03. dec, 2018 09:59 | opdateret 03. dec, 2018 kl. 10:54 | 0 Kommentarer

Sonos er vel nok et af de mest kendte navne, når vi taler trådløse højtalerløsninger. Sonos One modellen besidder også stemmestyringsmulighed, der dog først for alvor bliver interessant i 2019.

Test: harman/kardon Citation One – Vellydende Smart højtaler med Google Assistent

Test: harman/kardon Citation One – Vellydende Smart højtaler med Google Assistent

| søndag 02. dec, 2018 09:59 | opdateret 02. dec, 2018 kl. 10:10 | 0 Kommentarer

harman / kardon er først ude på det danske marked med en hel højtalerserie af Google Assistent understøttede smart højtalere. Vi har haft den billigste model i serien, harman/kardon Citation One, til test i nogle uger. Læs vores test her.

Test: Smart Radiator Termostat – Tado V3+

Test: Smart Radiator Termostat – Tado V3+

| lørdag 01. dec, 2018 09:59 | 0 Kommentarer

Tado har her i efteråret 2018 lanceret en ny version af deres Smart radiatortermostat med navnet V3+. Læs mere om mulighederne med smart termostater i dit hjem i vores anmeldelse her

Test: Netatmo Smart Smoke Alarm – Få besked også når du ikke er hjemme

Test: Netatmo Smart Smoke Alarm – Få besked også når du ikke er hjemme

| torsdag 01. nov, 2018 08:58 | 0 Kommentarer

Netatmo har netop lanceret en smart røgalarm, hvis primære fordel er, at du kan få besked, også selv om du ikke er hjemme, når alarmen går