RSSProdukttests / Anmeldelser på DIGITALT.TV

Vælg Tests / Anmeldelser ud fra produkttype


Fladskærme TV Anmeldelser
Harddiskoptager Anmeldelser
AV-Receiver Anmeldelser
Medieafspiller Anmeldelser
Tilbehør Anmeldelser
Smart Home Anmeldelser
HTPC Anmeldelser
Antenne TV Anmeldelser
Kabel-TV Anmeldelser
Parabol / Satellit-TV Anmeldelser
Test: Strong Wi-Fi Mesh Home Kit 1600 – Få bedre trådløst netværk i dit hjem

Test: Strong Wi-Fi Mesh Home Kit 1600 – Få bedre trådløst netværk i dit hjem

| tirsdag 21. aug, 2018 12:02 | 0 Kommentarer

Vores krav til Wi-Fi dækning og Wi-Fi hastighed er stadigt stigende. Strong Wi-Fi Mesh Home Kit 1600 er et bud på en løsning til optimal Wi-Fi i det moderne hjem. Læs vores test her

Smart-højtalere Test: Google Home Mini eller Amazon Echo Dot? – Vi har testet dem begge

Smart-højtalere Test: Google Home Mini eller Amazon Echo Dot? – Vi har testet dem begge

| torsdag 02. aug, 2018 11:27 | opdateret 10. aug, 2018 kl. 15:50 | 0 Kommentarer

Vi har i denne test valgt at kigge på de to billigste smarthøjtaler varianter fra Google og Amazon og sammenligne disse. Google Home Mini modellen og Amazons Echo Dot. Hvad kan de, hvad koster de og hvilken fungerer bedst i Danmark?

Test: JBL Tuner – DAB, FM og Bluetooth højtaler

Test: JBL Tuner – DAB, FM og Bluetooth højtaler

| mandag 23. jul, 2018 12:24 | opdateret 23. jul, 2018 kl. 12:41 | 0 Kommentarer

Sommeren er over os, og JBL har netop sendt deres nye transportable Tuner på markedet. Den tilbyder modtagelse af både DAB+ og FM radio, men derudover også Bluetooth. Vi har testet den.

LG OLED E8 – Test af 2018 LG design OLED TV

LG OLED E8 – Test af 2018 LG design OLED TV

| fredag 29. jun, 2018 09:13 | opdateret 23. jul, 2018 kl. 12:29 | 0 Kommentarer

Selv om der efterhånden er mange producenter med OLED TV-modeller på markedet, så er LG markedsleder i denne klasse. Vi har testet deres nye E8 model, der særligt bemærker sig ved sit specielle design. Læs testen her

Test: Ring Video Doorbell 2 – Se hvem der ringer på fra din smartphone

Test: Ring Video Doorbell 2 – Se hvem der ringer på fra din smartphone

| fredag 22. jun, 2018 10:32 | 0 Kommentarer

Ring Video Doorbell 2 er en nyfortolkning af den traditionelle dørklokke, så du på en måde altid er hjemme, når nogen ringer på. Læs vores test her

Blue Yeti Blackout – USB Mikrofon Test

Blue Yeti Blackout – USB Mikrofon Test

| onsdag 06. jun, 2018 09:11 | opdateret 06. jun, 2018 kl. 9:29 | 0 Kommentarer

USB mikrofoner bliver stadigt mere populære. DIGITALT.TV har vi netop haft lejlighed til at teste én af slagsen, nemlig Blue Yeti Blackout, en model i den dyrere ende af markedet, så forventninger er også høje. Læs anmeldelsen her

Gør dit lys smart – Test af Smartpærer fra LIFX og TP-Link

Gør dit lys smart – Test af Smartpærer fra LIFX og TP-Link

| torsdag 31. maj, 2018 12:49 | 0 Kommentarer

Er det tid til at gøre belysningen hjemme hos dig smart? Vi har testet 3 pærer fra producenten LIFX og et par stykker fra TP-Link og her får du en række nye muligheder herunder også stemmestyring. Læs testen her

Test: TP-Link HS110 – Styr stikkontakten også når du ikke er hjemme

Test: TP-Link HS110 – Styr stikkontakten også når du ikke er hjemme

| mandag 30. apr, 2018 09:47 | opdateret 08. maj, 2018 kl. 11:34 | 0 Kommentarer

Tænd/sluk kontakter, der kan styres via en fjernbetjening, har været fremme i en del år, men mere og mere flytter jo over på nettet og bliver til smartere enheder. Vi har testet TP Links HS110 der tilføjer ekstra muligheder. Læs vores test her

Test: Clint CT4 – TV-boks til antenne eller kabel-tv

Test: Clint CT4 – TV-boks til antenne eller kabel-tv

| mandag 23. apr, 2018 11:21 | opdateret 13. jun, 2018 kl. 11:15 | 3 Kommentarer

Er du i markedet for en ny tv-boks til kabel-tv eller tv fra egen tv-antenne inklusiv Boxer TV mulighed, så kunne Clint CT4 være noget for dig. Læs vores anmeldelse her

Panasonic FX700 – TX-55FX700 Test

Panasonic FX700 – TX-55FX700 Test

| mandag 16. apr, 2018 09:44 | opdateret 20. apr, 2018 kl. 8:22 | 0 Kommentarer

Her i april kommer Panasonics nye mellemklasse LCD TV model FX700 på markedet.  Vi har testet den

Privatlivs indstillingsoversigt