MånedsguidesBritBox

Nyt på Britbox maj 2024

Maj på Britbox byder blandt andet på den helt nye original After the Flood. Du får også en ny sæson af Smother og meget mere.

Filtrér oversigten

onsdag 1. maj
Trailer: Smother - seizoen 3 [BBC First]
1 maj 2024
00:04

Smother – Sæson 3

Serie | Drama Krimi | Ny Sæson | 6.6 | 2021–2023
Læs omtale

Knust over tabet af sin yngste datter, Grace, er en skrøbelig Val startet hos den dygtige og inspirerende psykolog, Dr Paul McFarlane. Han virker til at have en særlig evne til at trykke på de rigtige knapper, skabe afhængighed og nedbryde hendes selvbillede. Chokeret og fremmedgjort af deres mors letsindighed, beslutter Vals andre døtre, Jenny og Anna, at opklare, hvad der præcis skete med deres søster. Men mens familien kæmper med at nå ind til Val og tilbagetage magten fra Paul, opdager de, at deres families mørke fortid har et sidste, ødelæggende slag at tilføje til hver af dem.

onsdag 8. maj
Vera | Season 12 | BritBox Exclusive Trailer
8 maj 2024
06:00

Vera – Sæson 12

Serie | Krimi | 8.2 | 2011–
Læs omtale

DCI Vera Stanhope (Brenda Belthyn) vender tilbage som efterforskningsleder. Sammen med sit flittige team af efterforskere, skal hun undersøge en række komplekse og morderiske forbrydelser. Kenny Doughty er også tilbage som ’Detective Sergeant Aiden Healy’ – en stærk og pålidelig partner til DCI Stanhope. Som en del af Veras hold er også: Jon Morrison; der spiller DC Kenny Lockhart, Riley Jones; der spiller DC Mark Edwards, og Ibinabo Jack i rollen som DC Jacqueline Williams. Paul Kaye vender også tilbage som retsmedicinerne Dr. Malcolm Donahue og medvirker i de første episoder af den nye sæson. Sarah Kameela Impey slutter sig til produktionen i episoden: For The Grace of God som retsmediciner Dr. Paula Bennett. De fire selvstændige krimifortællinger er endnu engang inspireret af de bedst- sælgende romaner og karakterer, som er udtænkt af den anerkendte forfatter Ann Cleeves, som modtog en ’Diamond Dagger-pris’ på ’Crime Writer’s Association’ i 2017 for ”a lifetime achievement for sustained excellence”.

 

søndag 12. maj
BAFTA Television Awards med P&O Cruises Britbox
12 maj 2024
00:04
Læs omtale

BAFTA Television Awards with P&O Cruises hylder det bedste britiske TV og anerkender den fantastiske kvalitet og variation af tv-udsendelser i 2023. I år vil BAFTA Television Awards med P&O Cruises blive sendt på BritBox søndag d. 12. maj 2024 med Rob Beckett og Romesh Ranganathan som værter.

mandag 13. maj
After the Flood | BritBox | Coming Soon
13 maj 2024
00:04

After The Flood

Serie | Thriller | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 6.2 | 2024–
Læs omtale

After The Flood er titlen på en ny original thriller serie, der får premiere mandag den 13.maj på Britbox. Der vil blive frigivet to nye episoder hver mandag indtil finalen den 27.maj.

After The Flood – det handler den om

After the Flood er en mysteriethriller, der foregår i en by ramt af ødelæggende oversvømmelser. Da en uidentificeret mand findes død i en elevator i et parkeringshus, antager politiet, at han blev fanget, mens vandet steg. I takt med at efterforskningen skrider frem, bliver PC Joanna Marshall, spillet af Sophie Rundle, desperat efter at finde ud af, hvad der skete med ham og hvorfor.

Mysteriet udfolder sig gennem serien, samtidig med at vi ser alvoren af, hvordan klimaændringer påvirker livet for indbyggerne i den lille by. Oversvømmelserne truer med at afsløre hemmeligheder, og både formuer og rygter står på spil. Men hvor langt vil folk gå for at beskytte sig selv?

Cast: Sophie Rundle (Peaky Blinders), Nicholas Gleaves (Spider-Man: Far From Home), Matt Stokoe (Bodyguard), Lorraine Ashbourne (King Kong), Tripti Tripuraneni (House of the Dragon), Philip Glenister (Kingdom of Heaven)

Mick Ford er manuskriptforfatter på serien.

onsdag 15. maj
Fint skal det være - Sæson 4-5 Britbox
15 maj 2024
00:04

Fint skal det være – Sæson 4-5

Serie | Komedie | 7.8 | 1990–1995
Læs omtale

Hyacinth Bucket er så besat af etikette og dannelse, at hun næsten ødelægger sit mands liv. I sæson fire er Hyacinth fast besluttet på at købe en hytte på landet som et weekendophold. Som forventet stemmer hendes opfattelse af, hvad der er passende, hverken overens med Richards ønsker eller økonomi. Heldigvis får en kærlig landmand hende til at indse, at livet på landet ikke er så idyllisk, som hun troede. Men Hyacinth beslutter sig for at forsøge endnu en gang at finde et sted på landet, hvor de kan tilbringe deres weekender – til Richards store skræk.

mandag 20. maj
RHS Chelsea Flower Show Britbox
20 maj 2024
00:04

RHS Chelsea Flower Show

Underholdning
Læs omtale

RHS Chelsea Flower Show 2024 lover fantastiske havearkitekter, smukke blomsterudsmykninger og inspiration til haven i år, samtidig med at det bliver det mest bæredygtige hidtil. Havearkitekterne skaber bæredygtige haver ved hjælp af økoteknikker, forbrugsmaterialer af lavkulstof og processer, der reducerer deres påvirkning på miljøet

onsdag 22. maj
Unforgotten Series 5 Trailer
22 maj 2024
06:00

Uforglemt: Liget i skorstenen

Serie | Krimi | 8.4 | 2015–
Læs omtale

Den populære BAFTA-vinder, Unforgotten, vender tilbage med en femte sæson, da DI Sunny Khan og nye DCI, Jessie James, skal afdække sandheden bag endnu et historisk mord. Menneskedele opdages i en nyrenoveret ejendom i det vestlige London. Men er dette et mord fra 1930’erne, eller er kroppen blevet placeret der i nyere tid? Sanjeev Bhaskar er tilbage for at lede teamet sammen med Sinéad Keenan, som spiller hans nye partner, DCI James. Spøgelset af den tidligere og vellidte kollega, Cassie Stuart, påvirker stadig afdelingen – har Jessica viljen, professionalisme og ånden til at leve op til sin meget beundringsværdige og respekterede forgænger? DI Khan’s trofaste team genoptager deres roller med Jordan Long som DS Murray Boulting og Carolina Main som DC Fran Lingley.

onsdag 29. maj
Showtrial | Trailer - BBC
29 maj 2024
06:00

Showtrial

Serie | Krimi
Læs omtale

Da Talitha Campbell, den fortabte datter af en velhavende ejendomsudvikler, bliver anklaget for at konspirere om at dræbe medstuderende, Hannah Elis, placerer retssagen offer, anklaget og familien midt i en mediestorm. Midt i stormen indtræder Cleo Roberts, vagtadvokaten, som var der den nat, Talitha blev arresteret. Efter at have afvist sin fars hjælp, ønsker Talitha, at Cleo skal lede forsvaret imod en anklage, der bruger Talithas køn og sociale privilegier imod hende. I tiden mellem anholdelsen og dommen går Cleo og forsvarerne i kamp mod anklagemyndigheden med målet om at overbevise os om sandheden om Talitha: skadet syndebuk? syndebuk? Eller koldblodet morder?

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Beyond Paradise S2 - Trailer | BBC
torsdag

Beyond Paradise – Sæson 2

Serie | Drama Krimi
Sidste afsnit: 23/05/24
Læs omtale

Beyond Paradise, spin-off af den populære serie Death in Paradise, er tilbage med en ny sæson i april på britbox, naturligvis igen med Kris Marshall i hovedrollen.

Shipton Abbott holder forsat DI Humphrey Goodman (Kris Marshall) og hans team beskæftiget med en ny, kompleks forbrydelse i hver episode.

Fra et dødsfald på et damplokomotiv til en forsvunden lærer er opgaverne er langt fra nemme. I mellemtiden fortsætter Humphrey og Martha (Sally Bretton) muligheden for at blive plejeforældre, hvilket er deres måde at finde en ny fortolkning af, hvad en familie kan være. Marthas mor, Anne, kaster sig ud i online dating, mens en venlig gestus fra Esthers (Zahra Ahmadi) datter, Zoe, truer med at afsløre en længe bevaret hemmelighed.

Hovedrollerne:

Kris Marshall som Humphrey Goodman
Sally Bretton som Martha Lloyd
Zahra Ahmadi som DS Esther Williams
Dylan Llewellyn som PC Kelby Bright
Felicity Montagu som Maggie

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: Britbox presse

I samme kategori

Back to top button