BritBox

After The Flood

Serie | Thriller | 2024–
6.2 IMDB
13 maj 2024
Britbox

Stream her på Britbox
Ugentligt frem til 27. maj 2024

After the Flood | BritBox | Coming Soon

After The Flood er titlen på en ny original thriller serie, der får premiere mandag den 13.maj på Britbox. Der vil blive frigivet to nye episoder hver mandag indtil finalen den 27.maj.

After The Flood – det handler den om

After the Flood er en mysteriethriller, der foregår i en by ramt af ødelæggende oversvømmelser. Da en uidentificeret mand findes død i en elevator i et parkeringshus, antager politiet, at han blev fanget, mens vandet steg. I takt med at efterforskningen skrider frem, bliver PC Joanna Marshall, spillet af Sophie Rundle, desperat efter at finde ud af, hvad der skete med ham og hvorfor.

Mysteriet udfolder sig gennem serien, samtidig med at vi ser alvoren af, hvordan klimaændringer påvirker livet for indbyggerne i den lille by. Oversvømmelserne truer med at afsløre hemmeligheder, og både formuer og rygter står på spil. Men hvor langt vil folk gå for at beskytte sig selv?

Cast: Sophie Rundle (Peaky Blinders), Nicholas Gleaves (Spider-Man: Far From Home), Matt Stokoe (Bodyguard), Lorraine Ashbourne (King Kong), Tripti Tripuraneni (House of the Dragon), Philip Glenister (Kingdom of Heaven)

Mick Ford er manuskriptforfatter på serien.

Hvor kan man se After The Flood?

Du kan se After The Flood på Britbox fra 13. maj 2024
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Britbox presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button