RSS Medieafspiller anmeldelser

Amazon Fire TV Stick 4K Test Dansk

Test: Amazon Fire TV Stick 4K – Hvad kan den bruges til i Danmark?

| torsdag 12. mar, 2020 12:40 | opdateret 13. mar, 2020 kl. 11:50 | 19 Kommentarer

I denne test kigger vi på hvad Amazon Fire TV Stick 4K kan bruges til i Danmark, hvilke muligheder er der for at installere danske streamingapps, og hvor godt den virker?

Test Xiaomi Mi Box S 4K

Test: Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Streaming Media Player

| fredag 24. jan, 2020 08:33 | opdateret 12. feb, 2020 kl. 12:01 | 22 Kommentarer

Android TV platformen benyttes både på Smart TV og på medieafspillere. En prisgunstig Android TV medieafspiller er netop, hvad vi tester i denne anmeldelse. Se hvad du kan få for under 500,-

Raspberry Pi 4 Kodi test

Test: Raspberry Pi 4 som 4K medieafspiller med Kodi

| fredag 12. jul, 2019 08:59 | opdateret 17. aug, 2019 kl. 11:06 | 0 Kommentarer

Vi afprøvet den nye Raspberry Pi 4 som medieafspiller med Kodi som softwaren for dette. Hvad kan Raspberry Pi 4 i Kodi lige her kort efter lanceringen? Læs testen her

Test: Asustor AS6302T NAS server med HDMI / 4K support

| fredag 02. feb, 2018 12:40 | opdateret 01. mar, 2018 kl. 11:20 | 0 Kommentarer

Asustor AS6302T tilbyder udover at fungere som netværkslagringsenhed også HDMI udgang og 4K support, så du kan bruge den direkte til dit 4K / Ultra HD TV med f.eks. Kodi eller Plex. Læs vores test her

Chromecast Ultra – Test / Anmeldelse af den nyeste Chromecast

| mandag 19. dec, 2016 17:14 | opdateret 19. dec, 2016 kl. 17:50 | 0 Kommentarer

Den nye Chromecast Ultra har været til at få fat på siden midten af november, men er den pengene værd? Læs vores anmeldelse

Samsung UBD-K8500 Test

Samsung UBD-K8500 – Ultra HD Blu-ray afspiller Test

| mandag 13. jun, 2016 10:33 | opdateret 20. dec, 2017 kl. 20:35 | 2 Kommentarer

Samsung UBD-K8500 er en Ultra HD Blu-ray afspiller til en overkommelig pris. Vi har haft den til test. Læs vores anmeldelse her

Panasonic DMP-UB900 Test

Panasonic DMP-UB900 – High End Ultra HD Blu-Ray afspiller test

| tirsdag 07. jun, 2016 10:03 | opdateret 28. okt, 2017 kl. 16:30 | 0 Kommentarer

Panasonics DMP-UB900 er en high end Ultra HD Blu-ray afspiller der er det ideelle match hvis du har et topklasse TV med HDR. Læs vores test

Apple TV 4 Test

Apple TV 4 Anmeldelse

| mandag 02. nov, 2015 08:43 | opdateret 11. nov, 2019 kl. 9:59 | 3 Kommentarer

Apple TV er på gaden i en ny udgave med mulighed for apps og til en noget højere pris. Men er den pengene værd? Læs vores anmeldelse

Ny Chromecast Test / Anmeldelse 2015

Den nye Chromecast 2015 Test / Anmeldelse

| onsdag 07. okt, 2015 10:31 | opdateret 15. nov, 2016 kl. 9:10 | 4 Kommentarer

Den nye Chromecast er på gaden. Hvad er nyt og giver det mening at opgradere, hvis du allerede har en Chromecast. Læs vores anmeldelse

mygica a185 test

MyGica ATV185 Android TV stick

| mandag 15. jun, 2015 13:10 | opdateret 11. nov, 2019 kl. 10:00 | 0 Kommentarer

MyGica ATV185 Android TV stick lover Kodi video dekodning hardware support og support for HEVC filer. Vi har testet den.