MånedsguidesTV 2 Play

Nyt på TV 2 Play maj 2024

Maj på TV 2 Play byder blandt andet på en ny sæson af Sommerdahl og Peter Ingemann tager turen på knallertryg op langs den jyske østkyst.

Du får også en ny omgang Bachelorette.

søndag 5. maj
Ingemann og østkysten TV 2
5 maj 2024
06:01

Ingemann og østkysten

TV 2
Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

Wroom wroom! Glæd dig til Peter Ingemanns tur på knallertryg op langs den jyske østkyst, hvor det helt klassisk slutter med verdens største knallerttræf i Skagen. I den nye sæson er Peter i den grad på hjemmebane, når han i flere af programmerne viser Silkeborgegnen frem, hvor han har boet det meste af sit liv.

Peter genser sit barndomshjem, hvor han voksede op langt fra alting, fandt stor underholdning i at klatre i træer, svømme i Gudenåen og grave dybe huller i græsplænen.

Sommerdahl - Sæson 5
5 maj 2024
20:40

Sommerdahl – Sæson 5

TV 2 Charlie
Serie | Dansk Drama Krimi | Ny Sæson | 6.3 | 2020–
Læs omtale

Solen skinner igen over Helsingør, når Dan Sommerdahl og resten af drabsafdelingen er tilbage i en ny sæson af TV 2 Charlies populære krimiserie.

Det er seriens femte sæson, hvor Sommerdahl kommer på dybt vand i forsøget på at redde sin elskede Josefine.

Der er gået et halvt år, siden politiet i Helsingør fangede fiskehandleren Otto og kystvagten Josefine med lasten fuld af narko. Dan Sommerdahl er dog overbevist om, at Josefine er uskyldig, men han kan ikke fortælle de andre på stationen hvorfor. Hvad kun Dan og Josefine ved, er, at Josefine tog med ombord på Ottos båd for at forhindre politiet i at opdage, at hun i virkeligheden var i færd med at smugle sin syriske familie til Sverige. Dan har samtidig mistet tilliden til sine gode venner Marianne og Flemming, fordi de gik bag om ryggen på ham og fik Josefine varetægtsfængslet.

Dan Sommerdahl gør det til sin mission at få sin elskede Josefine løsladt, og han presser på hos både Hanegaard og lederen for narkorelateret kriminalitet, Nick Jansen, for at få besøgsforbuddet ophævet.

Fiskehandleren Otto sidder også bag tremmer, men hans kriminelle netværk trækker tråde langt ud over fængslets mure. I fiskebutikken hjælper Ottos niece, Astrid, nemlig til – og her er det ikke kun fisk, der langes over disken. Sammen med den småkriminelle handelsstandsformand Arne Lind får hun til opgave at forpurre alle Dan Sommerdahls planer om at bevise Josefines uskyld og hjælpe Otto med at komme på fri fod.

På politistationen er der som altid travlt. Dan Sommerdahl og Flemming samt resten af drabsafdelingen må rykke ud til et skuddrab i et omrejsende tivoli, opklare mordet på en ung model under byens modeuge og finde gerningsmanden bag mordet på en kvindelig lokalpolitiker.

tirsdag 7. maj
Bachelorette 2024
7 maj 2024
06:01

Bachelorette 2024

TV 2 Echo
Reality
Læs omtale

Anden sæson af ‘Bachelorette’ får premiere tirsdag 7. maj på TV 2 Play og TV 2 Echo.

I den nye sæson af ‘Bachelorette’ følger vi singlekvinderne Lissa og Sofie, når de dater 17 mænd i naturskønne Sri Lanka. Håbet er at finde kærligheden – og samme håb har de 17 mænd, som er rejst til Sri Lanka for at møde de to kvinder. Er den store og livslange kærlighed at finde i Sri Lanka for de to bachelorettes? Hvem af mændene vinder kvindernes hjerter?

Petra Nagel er igen vært på programmet, og hendes håb er, at hun kan sende to nyforelskede par hjem til Danmark, når den allersidste rose er uddelt.

De to Bachelorettes i Bachelorette 2024

bachelorette 2024 Lissa Paustian
Lissa Paustian.
Foto: Steffen Røes/TV 2

Lissa Paustian er 29 år og bor i København med sin lille hund, Max. Hun er opvokset i først Gladsaxe og så på Nørrebro, hvor hun stadig bor tæt på sine forældre.

Lissa er snart færdiguddannet journalist og er på nuværende tidspunkt journalistpraktikant på Politiken. Hun er ambitiøs og passioneret omkring sit fag og elsker også at være kreativ i sin fritid, hvor hun skriver eller producerer podcasts. Og så er Lissa glad for at være aktiv og nyder at træne, løbe og gå tur med sin hund. Hun er meget social og beskriver sig selv som samlingspunktet i sociale grupper og kan godt lide at planlægge sjove arrangementer, invitere på friskbagte boller og være vært for hyggelige middage. Det betyder meget for hende, at folk har det godt i hendes selskab, og hun elsker at få folk til at grine.

Lissa har været single i et års tid og er klar til at møde sin ‘forhåbentligt sidste kærlighed’, og hun drømmer om at finde en bedste ven, hun kan dele sin hverdag med og have det sjovt med:

– Jeg har ikke som sådan en bestemt type, jeg leder efter – jeg håber at møde en mand, som jeg kan opleve verden med, som kan være min bedste ven, og som jeg kan grine med – det er enormt vigtigt for mig, at jeg er i et forhold, hvor jeg kan grine, siger Lissa.

På sigt vil hun gerne stifte familie, men hun har bestemt ikke travlt med de planer endnu. Hun er klar på at rejse og opleve mere af verden først!

Bonusinfo om Lissa:
• Har boet i udlandet og arbejdet som stewardesse i fire år.
• Elsker at lave mad og være kreativ i køkkenet.
• I Lissas selskab er der aldrig akavet stilhed.
• Nyder at bruge byrummet og tager gerne ofte ud for at drikke et glas vin eller gå på museum.
• Elsker at synge med på musikken og siger aldrig nej til en omgang karaoke.

bachelorette 2024 sofie Martinusen
Sofie Martinusen.
Foto: Steffen Røes/TV 2

Sofie Martinusen er 27 år er opvokset i en kærlig skilsmissefamilie i Odder, og hun beskriver sin barndom som meget tryg og fyldt med sjov. I dag bor hun i Aalborg, hvor hun studerer international virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet, og hun har høje ambitioner for sin fremtid. Sofie drømmer om enten at drive sin egen virksomhed eller at arbejde med markedsføring for en international organisation.

Hvis Sofie skal beskrive sig selv, lægger hun vægt på humor og sjov, men hun er også meget loyal og god til at tale om følelser. For Sofie er kommunikation virkelig nøglen til et sundt forhold, og hun går op i, at hendes kommende kæreste har lyst til både at have det sjovt med hende, men også har lyst til at være sårbar og tale om stort og småt.

Sofie har været single i snart et år, og hun er et sted i sit liv, hvor hun føler, hun kan bidrage med en masse godt i et forhold, og hvor hun er helt klar til at dele hverdagen med en mand:

– Jeg er virkelig glad for min hverdag og mit liv, og nu er jeg klar til at finde en kæreste, der kan blive min bedste ven, siger Sofie.

Selvom Sofie bor i Aalborg på 13. etage med havudsigt, har hun ikke slået sig ned for altid. Hun er nemlig meget flytbar, og hun kan se sig selv bo alle mulige steder:

– Jeg kunne sagtens flytte for kærligheden. Jeg ved ikke, hvor mit liv tager mig hen. Jeg er generelt ret eventyrlysten, og jeg vil gerne finde en at dele de eventyr med.

Bonusinfo om Sofie:
• Sofie skifter hobbyer, som vinden blæser, og øver sig på alt fra guitarspil til abstrakt kunstmaling.
• Træner gerne flere gange om ugen.
• Elsker at gå tur ved stranden og få ro i sindet.
• Er bange for edderkopper.
• Kan ikke stå for en mand, der får hende til at grine.

Fra 17 – til én?
‘Bachelorette’ er et realityprogram, hvor de to bachelorettes i 27 episoder tager på eventyrlige dates med de 17 mænd – både på singledates og gruppedates. Hver uge er der roseceremoni, hvor de to bachelorettes tilbyder en rose til de mænd, som de fortsat ønsker at date. Mændene kan takke ja eller nej til kvindernes roser, afhængigt af om de også fortsat ønsker at date dem. Efterhånden bliver feltet af mænd mindre og mindre, og til allersidst står Lissa og Sofie kun tilbage med de mænd, der skal kæmpe om den allersidste rose.

– Sidste år var første gang, ‘Bachelorette’ rullede over skærmen. Vi er overvældede over den modtagelse, det fik, og vi glæder os derfor nu til at kunne præsentere endnu en sæson af et af landets mest populære reality- og datingformater. Igen i år leder to modige kvinder efter kærligheden, og jeg kan allerede love, at der bliver både spænding, underholdning og overraskende øjeblikke undervejs, siger underholdningsredaktør hos TV 2 Thomas Richardt Strøbech.

De 17 mænd i Bachelorette 2024

Mens mændene kæmper om kvindernes opmærksomhed, skal de bo sammen og leve side om side. De bliver både bedste venner, tætteste allierede og største konkurrenter. En balance, der ikke altid er lige harmonisk. De kommer til at dele både glæder og sorger, når de i et intenst forløb lærer både sig selv og de to kvinder bedre at kende. For jagten på kærligheden bliver langtfra nem, og den kræver mere af både mændene og kvinderne, end de selv aner.

mandag 13. maj
Slog min ven Emilie Meng ihjel tv 2
13 maj 2024
20:50
Læs omtale

Mandag 13. maj viser TV 2 dokumentaren ‘Slog min ven Emilie Meng ihjel?’, hvor en tidligere veninde til den 33-årige tiltalte, stiller sig selv spørgsmålet: hvem er den mand, hun troede, hun kendte så godt? Og hun fortæller, hvordan det er at have været helt tæt på den tiltalte.

Retssagen i Næstved begynder 14. maj, og TV 2 sender i den forbindelse en særudgave af magasinet ‘Skyggesiden’, hvor Janni Pedersen og Carsten Norton vender tirsdagens retssag i Kirkerup-sagen.

TV 2 News og tv2.dk dækker desuden sagen løbende over de næste uger.

onsdag 15. maj
80 år som Ulla Terkelsen TV 2
15 maj 2024
20:40

80 år som Ulla Terkelsen

TV 2
Dokumentar
Læs omtale

Dansk journalistiks ukronede dronning Ulla Terkelsen har i over 60 år rapporteret fra verdens krigszoner, præsidentvalg og kongelige begivenheder – og hun har ingen planer om at stoppe.

– Hvis man interesserer sig for verden, så er der da ingen grund til at holde sig tilbage, og ikke tage ud og se på den. Og fortælle historier om den, siger Ulla Terkelsen i det nye portrætprogram om sig selv.

’80 år som Ulla Terkelsen’ får premiere på hendes fødselsdag onsdag 15. maj på TV 2 og TV 2 Play.

Ulla Terkelsen er på alle måder hovedperson i sit eget liv og har altid stræbt efter at leve et interessant liv, fortæller hun til Rasmus Tantholdt, som møder hende i London for at finde ud af, hvordan Ulla er blevet Ulla?

– Det er et liv, hvor man ikke spilder tiden og laver noget ligegyldigt, siger Ulla Terkelsen og fortsætter:

– Det er egentlig mærkeligt, at jeg bliver 80 år, for jeg har levet meget usundt. Jeg har ikke sovet ret meget, jeg har jaget rundt, jeg har ikke hvilet mig, jeg har aldrig dyrket sport eller morgengymnastik. Men jeg har altid forsøgt at have kvalitetstid. Og det, tror jeg, gør, at man måske lever lidt længere.
Journalistik er en drift

Mens Ulla Terkelsen og Rasmus Tantholdt færdes rundt i London, hvor hun har boet og arbejdet en del af sit liv, fortæller hun, at hun egentlig blev journalist ved en tilfældighed. Alligevel falder det hende ganske naturligt, at hun blev journalist og korrespondent, da hun kommer fra en meget talende familie og altid sætter sig ind i de emner, hun taler om.

– Derfor faldt det mig naturligt at tale frit for leveren. Jeg ser det, jeg laver, som en forlængelse af den, som jeg er som person.

– Jeg har været så heldig, at jeg har fået et erhverv, et fag, som passer til mig. Og i mit tilfælde er det ikke en pligt og en nødvendighed. Det er en drift eller et behov for at vide, hvad der foregår og fortælle om det, siger Ulla Terkelsen.

mandag 20. maj
Royal Run 2024
20 maj 2024
10:10

Royal Run 2024 på TV 2

TV 2
Underholdning
Læs omtale

Danskernes interesse for at møde det nye kongepar i kondisko er kolossal. Allerede kort efter tronskiftet kunne Royal Run melde alt udsolgt med 95.000 danskere til start, når der 20. maj bliver løbet i Fredericia, Brønderslev, Aarhus, Kalundborg og København/Frederiksberg.

Der har været kongelig deltagelse hvert år i Royal Run, men i år er første gang med deltagelse af Danmarks nye kongepar. Kong Frederik skyder løbet i gang i Fredericia og løber desuden med danskerne i Aarhus og København, mens dronning Mary løber i Kalundborg, og kronprins Christian som noget helt nyt løber alene i Brønderslev.

Det er sjette gang, at Royal Run bliver afholdt på tværs af landet, og hvis du ikke har mulighed for at gå, løbe eller møde op som tilskuer, så kan du opleve det hele på TV 2 og TV 2 Play, som sender direkte fra motionseventet fra klokken 10.10-20.40 mandag 20. maj.

Værterne Natasja Crone og Morten Ankerdal styrer begivenhederne fra København, mens Petra Nagel, Louise Wolff, Ida Wohlert, Adam Duvå Hall, Stine Bjerre Mortensen og Karen-Helene Hjorth med flere er med ved startlinjer og målstreger rundt om i landet, når danskere i alle aldre og størrelser og uanset kondital møder kongeparret i Danmarks største løbefællesskab.

– Det er dejligt, at Royal Run fortsat er så populært og år efter år sætter rekord for antal deltagere. Der er altid en særlig stemning og fællesskabsfølelse omkring begivenheden, og i år bliver historisk, når det nye kongepar løber med. Det bliver endnu en berigende dag, hvor vi i tv-mæssig forstand igen er klar til en maraton med forrygende selskab i studiet og inspirerende historier ude fra ruterne i landet, siger Natasja Crone.

Royal Run bliver arrangeret af idrætsvisionen Bevæg dig for livet – et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik. TV 2 og TV 2 Regionerne er mediepartner på Royal Run, og Trygfonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere.

tirsdag 28. maj
Den sorte svane TV 2
28 maj 2024
06:00

Den sorte svane

Dokumentar
Læs omtale

I den nye dokumentarserie ’Den sorte svane’ afslører TV 2 og Mads Brügger lukkede miljøer af organiseret kriminalitet på skjulte optagelser. Et enestående journalistisk arbejde, siger TV 2s nyhedsdirektør Ulla Pors Nielsen.

– Udsendelsernes tema må anses for at være af meget væsentlig samfundsmæssig interesse.

Sådan lyder det i præmisserne i en kendelse, som Østre Landsret i dag har afsagt i en forbudssag mod TV 2. Sagen handler om dokumentarserien ’Den sorte svane’, som er produceret af TV 2, Wingman Media og NRK. Landsretten har besluttet, at der ikke kan nedlægges forbud mod, at TV 2 sender serien, og derfor bliver alle fem afsnit af dokumentarserien publiceret allerede i morgen tidlig på TV 2 Play.

– Den sorte svane er et enestående journalistisk arbejde, som vores dokumentarfolk har arbejdet intensivt på i flere år. Et projekt af denne karakter har stillet redaktionen i sikkerhedsmæssige og etiske dilemmaer undervejs, men tilbage står, at vi sidder med nogle oplysninger, som er så væsentlige, at vi er nødt til at bringe det. Vi har været gennem to retsinstanser med spørgsmålet om vores publicering, og nu er det nødvendigt, at hele Danmark ser den alvorlige og særdeles samfundsskadelige kriminalitet, vi kan dokumentere, siger TV 2s nyhedsdirektør Ulla Pors Nielsen.

Serien tager sit udgangspunkt, da journalist og nuværende chefredaktør på Frihedsbrevet Mads Brügger kontakter TV 2 med en kilde, der har unik viden om og adgang til den kriminelle underverden.

Kilden hedder Amira Smajic, og hun siger, at hun har arbejdet for og med hårdkogte kriminelle i 10 år, men hun ønsker nu at stå frem og afsløre kriminaliteten.

– Hvis det, hun siger, er sandt, så kræver det en stor organisation at løfte og beskytte denne kilde. En hær af journalister, advokater og sikkerhedsrådgivere. Så derfor tog jeg hende med hen til TV 2, siger Mads Brügger i første afsnit af dokumentarserien.

Da TV 2 får kontakt til Amira Smajic, bliver hendes historie efterprøvet og hendes arkiver gennemgået. Men det står hurtig klart, at man mangler mere fyldestgørende dokumentation i forhold til at afdække organiseret kriminalitet. Og så fortæller hun, at der findes en endnu større og vigtigere historie.

– Da vi hører, at der findes forbindelser mellem den kriminelle underverden og den tilsyneladende pæne, legale oververden, har vi et journalistisk og samfundsmæssigt ansvar for at prøve at skaffe dokumentation for den historie, siger redaktionschef i TV 2 Dokumentar, Michael Nørgaard.

– Derfor beslutter vi efter mange diskussioner og overvejelser sammen med kilden at indsætte hende som muldvarp i sin gamle rolle som rådgiver for kriminelle, for at hun kan skaffe den altafgørende dokumentation til os, siger han.

Amira Smajic genåbner derfor sit gamle kontor som jurist og rådgiver for de kriminelle. Denne gang har hun bare lavet en aftale med TV 2 om, at hun ikke må begå noget kriminelt.

Og så er hendes kontor udstyret med en lang række skjulte kameraer og lydoptagere, så TV 2 kan se og høre alt, hvad der foregår på kontoret.

– Det er både opsigtsvækkende og vanvittigt, hvad der udspiller sig på muldvarpens kontor undervejs i serien. Men vigtigst af alt, så får vi et helt unikt indblik i, hvordan den kriminelle underverden faktisk opererer i Danmark. Og hvordan den spiller sammen med det, man kunne kalde ’det pæne Danmark’, siger Ulla Pors Nielsen.

– Dokumentarserien rykker ved vores barnetro på ordentlighed og redelighed i det danske samfund. Jeg mindes ikke at have set noget lignende. Jeg er stolt af den vigtighed og væsentlighed, programmerne har, og jeg er tilfreds med, at By- og nu også Landsretten er enige med os i, at det vejer tungere end den sikkerhedsmæssige risiko, der åbenlyst er i projektet, afslutter hun.

’Den sorte svane’ er støttet med midler fra Public Service-puljen hos DFI. Alle fem afsnit i dokumentarserien kan ses fra klokken 06.00 tirsdag 28. maj på TV 2 Play. Afsnittene sendes på TV 2 i uge 22, 23 og 24.

onsdag 12. juni
FIGHTING DEMONS | CPH:DOX 2024
12 jun 2024
20:55

Mikkels kamp mod dæmonerne

TV 2 Echo
Dokumentar
Læs omtale

Dansk dokumentarserie i tre episoder, der er vist på CPH:DOX. Den kommer på TV 2 Play i juni måned.

Dokumentarfilmen ‘Mikkels kamp mod dæmonerne’ handler om 25 årige Mikkel, der forsøger at finde vej i livet, efter at flere års seksuelle overgreb i hans barndom har lagt et tungt mørke over ham. Han lider af PTSD og lavt selvværd, og kæmper hver dag for at holde sammen på sig selv.

Gennem et usædvanligt venskab og et filmprojekt, arbejder Mikkel sig ud af mørket og finder styrken til at overvinde sine indre dæmoner.

Sport højdepunkter i maj 2024 på TV 2 Play

  • Europa League og Conference League finaler – I maj er det tid til to af de store finaler inden for europæisk fodbold: Europa League-finalen og Europa Conference League-finalen. Se med på TV 2 Play, når det bliver afgjort, hvem der vinder de eftertragtede pokaler.
  • Sæsonfinale på LaLiga, Serie A og dansk håndbold Maj er en ekstremt spændende måned for alle sportsfans. Den byder nemlig på en masse finaler og afgørende kampe. På TV 2 Play kan du følge afgørelserne af Serie A og LaLiga inden for fodbold, samt den danske herreliga og kvindeliga i håndbold.

Britbox premierer på TV 2 Play i maj 2024

Filtrér oversigten

onsdag 1. maj
Trailer: Smother - seizoen 3 [BBC First]
1 maj 2024
00:04

Smother – Sæson 3

Serie | Drama Krimi | Ny Sæson | 6.6 | 2021–2023
Læs omtale

Knust over tabet af sin yngste datter, Grace, er en skrøbelig Val startet hos den dygtige og inspirerende psykolog, Dr Paul McFarlane. Han virker til at have en særlig evne til at trykke på de rigtige knapper, skabe afhængighed og nedbryde hendes selvbillede. Chokeret og fremmedgjort af deres mors letsindighed, beslutter Vals andre døtre, Jenny og Anna, at opklare, hvad der præcis skete med deres søster. Men mens familien kæmper med at nå ind til Val og tilbagetage magten fra Paul, opdager de, at deres families mørke fortid har et sidste, ødelæggende slag at tilføje til hver af dem.

onsdag 8. maj
Vera | Season 12 | BritBox Exclusive Trailer
8 maj 2024
06:00

Vera – Sæson 12

Serie | Krimi | 8.2 | 2011–
Læs omtale

DCI Vera Stanhope (Brenda Belthyn) vender tilbage som efterforskningsleder. Sammen med sit flittige team af efterforskere, skal hun undersøge en række komplekse og morderiske forbrydelser. Kenny Doughty er også tilbage som ’Detective Sergeant Aiden Healy’ – en stærk og pålidelig partner til DCI Stanhope. Som en del af Veras hold er også: Jon Morrison; der spiller DC Kenny Lockhart, Riley Jones; der spiller DC Mark Edwards, og Ibinabo Jack i rollen som DC Jacqueline Williams. Paul Kaye vender også tilbage som retsmedicinerne Dr. Malcolm Donahue og medvirker i de første episoder af den nye sæson. Sarah Kameela Impey slutter sig til produktionen i episoden: For The Grace of God som retsmediciner Dr. Paula Bennett. De fire selvstændige krimifortællinger er endnu engang inspireret af de bedst- sælgende romaner og karakterer, som er udtænkt af den anerkendte forfatter Ann Cleeves, som modtog en ’Diamond Dagger-pris’ på ’Crime Writer’s Association’ i 2017 for ”a lifetime achievement for sustained excellence”.

 

søndag 12. maj
BAFTA Television Awards med P&O Cruises Britbox
12 maj 2024
00:04
Læs omtale

BAFTA Television Awards with P&O Cruises hylder det bedste britiske TV og anerkender den fantastiske kvalitet og variation af tv-udsendelser i 2023. I år vil BAFTA Television Awards med P&O Cruises blive sendt på BritBox søndag d. 12. maj 2024 med Rob Beckett og Romesh Ranganathan som værter.

mandag 13. maj
After the Flood | BritBox | Coming Soon
13 maj 2024
00:04

After The Flood

Serie | Thriller | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 6.2 | 2024–
Læs omtale

After The Flood er titlen på en ny original thriller serie, der får premiere mandag den 13.maj på Britbox. Der vil blive frigivet to nye episoder hver mandag indtil finalen den 27.maj.

After The Flood – det handler den om

After the Flood er en mysteriethriller, der foregår i en by ramt af ødelæggende oversvømmelser. Da en uidentificeret mand findes død i en elevator i et parkeringshus, antager politiet, at han blev fanget, mens vandet steg. I takt med at efterforskningen skrider frem, bliver PC Joanna Marshall, spillet af Sophie Rundle, desperat efter at finde ud af, hvad der skete med ham og hvorfor.

Mysteriet udfolder sig gennem serien, samtidig med at vi ser alvoren af, hvordan klimaændringer påvirker livet for indbyggerne i den lille by. Oversvømmelserne truer med at afsløre hemmeligheder, og både formuer og rygter står på spil. Men hvor langt vil folk gå for at beskytte sig selv?

Cast: Sophie Rundle (Peaky Blinders), Nicholas Gleaves (Spider-Man: Far From Home), Matt Stokoe (Bodyguard), Lorraine Ashbourne (King Kong), Tripti Tripuraneni (House of the Dragon), Philip Glenister (Kingdom of Heaven)

Mick Ford er manuskriptforfatter på serien.

onsdag 15. maj
Fint skal det være - Sæson 4-5 Britbox
15 maj 2024
00:04

Fint skal det være – Sæson 4-5

Serie | Komedie | 7.8 | 1990–1995
Læs omtale

Hyacinth Bucket er så besat af etikette og dannelse, at hun næsten ødelægger sit mands liv. I sæson fire er Hyacinth fast besluttet på at købe en hytte på landet som et weekendophold. Som forventet stemmer hendes opfattelse af, hvad der er passende, hverken overens med Richards ønsker eller økonomi. Heldigvis får en kærlig landmand hende til at indse, at livet på landet ikke er så idyllisk, som hun troede. Men Hyacinth beslutter sig for at forsøge endnu en gang at finde et sted på landet, hvor de kan tilbringe deres weekender – til Richards store skræk.

mandag 20. maj
RHS Chelsea Flower Show Britbox
20 maj 2024
00:04

RHS Chelsea Flower Show

Underholdning
Læs omtale

RHS Chelsea Flower Show 2024 lover fantastiske havearkitekter, smukke blomsterudsmykninger og inspiration til haven i år, samtidig med at det bliver det mest bæredygtige hidtil. Havearkitekterne skaber bæredygtige haver ved hjælp af økoteknikker, forbrugsmaterialer af lavkulstof og processer, der reducerer deres påvirkning på miljøet

onsdag 22. maj
Unforgotten Series 5 Trailer
22 maj 2024
06:00

Uforglemt: Liget i skorstenen

Serie | Krimi | 8.4 | 2015–
Læs omtale

Den populære BAFTA-vinder, Unforgotten, vender tilbage med en femte sæson, da DI Sunny Khan og nye DCI, Jessie James, skal afdække sandheden bag endnu et historisk mord. Menneskedele opdages i en nyrenoveret ejendom i det vestlige London. Men er dette et mord fra 1930’erne, eller er kroppen blevet placeret der i nyere tid? Sanjeev Bhaskar er tilbage for at lede teamet sammen med Sinéad Keenan, som spiller hans nye partner, DCI James. Spøgelset af den tidligere og vellidte kollega, Cassie Stuart, påvirker stadig afdelingen – har Jessica viljen, professionalisme og ånden til at leve op til sin meget beundringsværdige og respekterede forgænger? DI Khan’s trofaste team genoptager deres roller med Jordan Long som DS Murray Boulting og Carolina Main som DC Fran Lingley.

onsdag 29. maj
Showtrial | Trailer - BBC
29 maj 2024
06:00

Showtrial

Serie | Krimi
Læs omtale

Da Talitha Campbell, den fortabte datter af en velhavende ejendomsudvikler, bliver anklaget for at konspirere om at dræbe medstuderende, Hannah Elis, placerer retssagen offer, anklaget og familien midt i en mediestorm. Midt i stormen indtræder Cleo Roberts, vagtadvokaten, som var der den nat, Talitha blev arresteret. Efter at have afvist sin fars hjælp, ønsker Talitha, at Cleo skal lede forsvaret imod en anklage, der bruger Talithas køn og sociale privilegier imod hende. I tiden mellem anholdelsen og dommen går Cleo og forsvarerne i kamp mod anklagemyndigheden med målet om at overbevise os om sandheden om Talitha: skadet syndebuk? syndebuk? Eller koldblodet morder?

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Beyond Paradise S2 - Trailer | BBC
torsdag

Beyond Paradise – Sæson 2

Serie | Drama Krimi
Sidste afsnit: 23/05/24
Læs omtale

Beyond Paradise, spin-off af den populære serie Death in Paradise, er tilbage med en ny sæson i april på britbox, naturligvis igen med Kris Marshall i hovedrollen.

Shipton Abbott holder forsat DI Humphrey Goodman (Kris Marshall) og hans team beskæftiget med en ny, kompleks forbrydelse i hver episode.

Fra et dødsfald på et damplokomotiv til en forsvunden lærer er opgaverne er langt fra nemme. I mellemtiden fortsætter Humphrey og Martha (Sally Bretton) muligheden for at blive plejeforældre, hvilket er deres måde at finde en ny fortolkning af, hvad en familie kan være. Marthas mor, Anne, kaster sig ud i online dating, mens en venlig gestus fra Esthers (Zahra Ahmadi) datter, Zoe, truer med at afsløre en længe bevaret hemmelighed.

Hovedrollerne:

Kris Marshall som Humphrey Goodman
Sally Bretton som Martha Lloyd
Zahra Ahmadi som DS Esther Williams
Dylan Llewellyn som PC Kelby Bright
Felicity Montagu som Maggie

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

I samme kategori

Back to top button