MånedsguidesSkyShowtime

Nyt på SkyShowtime maj 2024

I maj på SkyShowtime får du premieren på den nye serie Concordia og The Family Stallone er tilbage. Du kan også se frem til premiere på filmene My Big Fat Greek Wedding 3 og Strays.

Filtrér oversigten

onsdag 1. maj
Strays | Official Trailer 2
1 maj 2024
00:05

Strays

Film | Komedie | 6.3 | 2023
Læs omtale

Man siger, at en hund er en mands bedste ven, men hvad nu hvis manden er en rigtig skiderik? I så fald kan en sød hævn være på sin plads, på hundemaner. En efterladt hund slår sig sammen med andre herreløse hunde for at hævne sig på den usle ejer, der har skilt sig af med ham. Denne animerede komedie er produceret af den Oscar®-vindende duo Phil Lord og Chris Miller (Spider-Man: Into the Spider- Verse). Det stjernespækkede cast omfatter Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Randall Park og Isla Fisher.

torsdag 16. maj
The Family Stallone Season 2 | Official Trailer | SkyShowtime
16 maj 2024
00:05

The Family Stallone – Sæson 2

Reality | Ny Sæson
Læs omtale

SkyShowtime har udsendt den officielle trailer for sæson to af hit-dokumentarserien The Family Stallone med Oscar-nominerede Sylvester Stallone, hans kone Jennifer Flavin Stallone og døtrene Sophia, Sistine og Scarlet. Sæson 2 vil kunne streames eksklusivt på SkyShowtime fra den 16. maj.

I denne sæson forlader en af Los Angeles’ mest berømte familier, Stallone-familien, Hollywood for at bosætte sig østpå. Døtrene Sophia og Sistine forfølger deres drømme i New York City, og Scarlet har travlt med at få college og en ny kærlighed i Miami til at hænge sammen, så Sly og Jen slår sig ned som “empty nesters” i Palm Beach. Men afstand kan ikke holde familien adskilt, og sæsonen kulminerer i en livsforandrende rejse til Italien, hvor de udforsker deres families historie, genopliver kærligheden og skaber minder for livet.

onsdag 22. maj
MY BIG FAT GREEK WEDDING 3 - Official Trailer [HD] - Only In Theaters September 8
22 maj 2024
00:05

My Big Fat Greek Wedding 3

Film | Drama Komedie | 5.2 | 2023
Læs omtale

Efter to biografsucceser er My Big Fat Greek Wedding-filmserien tilbage med den stærkt ventede tredje film, der tegner til et endnu større græsk bryllup. Med velkendte ansigter som Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Andrea Martin og Lainie Kazan vender holdet tilbage

torsdag 23. maj
Concordia | Official Trailer | SkyShowtime
23 maj 2024
00:05

Concordia

Serie | Thriller | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Concordia er titlen på Frank Doelgers nye socioteknologiske thriller, der får eksklusiv premiere på SkyShowtime den 23. maj med frigivelse af to nye afsnit hver torsdag.

Concordia – det handler den om

Drevet af AI (kunstig intelligens) er Sveriges Concordia fremtidens by, der bygger på overvågning og dataindsamling – ikke til uetiske, opportunistiske formål, men til gavn for byens borgere, hvor byens ledelses mål er at skabe et mere frit, retfærdigt og humant samfund. Ved byens 20 års jubilæum er Concordia en ubestridelig succes, men da man nærmer sig en udvidelse, sker der to katastrofer: Det første mord nogensinde og en hacker i byens uigennemtrængelige AI kompromitterer selve fundamentet og muligheden for udvidelse. Et team går i al hast i gang med at opklare begge forbrydelser og gennemføre udvidelsen, men undervejs afdækker de en chokerende arvesynd, der truer med at ødelægge alt det, som byens skabere har opnået.

Concordia er en Nordic noir-inspireret serie med blandt andre Ruth Bradley (Ted Lasso), Nanna Blondell (Black Widow, House of the Dragon), Christiane Paul (Counterpart), Steven Sowah (For Jojo), Ahd Kamel (Collateral), Hugo Becker (Gossip Girl), Kento Nakajima (Love Like The Falling Petals), Joséphine Jobert (Death In Paradise), Karoline Eichhorn (Dark), Jonas Nay (Deutschland 83), Alba Gaïa Bellugi (The Swarm), Maeve Metelka (Unorthodox) og Mohamed Achour (Liberame).

Den multinationale serie, der forgår i Sverige, er instrueret af Barbara Eder (The Swarm, Barbarians, Cop Stories) med Emmy-vinder Frank Doelger (The Swarm, Game of Thrones) som executive producer og showrunner.

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Star Trek: Discovery S5 | Official Trailer | SkyShowtime
fredag

Star Trek: Discovery – Sæson 5

Serie | Action Adventure
Sidste afsnit: 31/05/24
Læs omtale

Den femte og sidste sæson af Star Trek: Discovery kan streames fra den 5. april på SkyShowtime. Sæsonerne et til tre af serien kan streames på tjenesten fra den 8. marts og sæson fire fra den 22. marts.

Den femte og sidste sæson af Star Trek: Discovery vil finde Captain Burnham og besætningen på U.S.S. Discovery i færd med at afdække et mysterium, der sender dem på et episk eventyr i hele galaksen for at finde en gammel kraft, hvis eksistens bevidst er blevet skjult i århundreder. Men der er andre på jagt efter det samme … farlige fjender, der er desperate efter at tilegne sig kraften og vil gøre alt for at få den.

Star Trek: Discovery sæson fem har Sonequa Martin-Green (Captain Michael Burnham), Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), David Ajala (Cleveland “Book” Booker), Blu del Barrio (Adira) og Callum Keith Rennie (Rayner) på rollelisten. I sæson fem ses også de tilbagevendende gæstestjerner Elias Toufexis (L’ak) og Eve Harlow (Moll).

Serien er produceret af CBS Studios i samarbejde med Secret Hideout og Roddenberry Entertainment. Alex Kurtzman, Michelle Paradise, Heather Kadin, Aaron Baiers, Olatunde Osunsanmi, Sonequa Martin-Green, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry og Trevor Roth er executive producere. Alex Kurtzman og Michelle Paradise er co-showrunners.

Yderligere titler fra Star Trek-franchisen, der kan streames nu på SkyShowtime, omfatter:

Star Trek (2009), Star Trek Beyond, Star Trek Into Darkness, Star Trek: Nemesis, Star Trek (1966) S1-3, Star Trek: Deep Space Nine S1-7, Star Trek: Enterprise S1-4, Star Trek: Prodigy S1, Star Trek: Strange New Worlds S1-2, Star Trek: The Next Generation S1-7 og Star Trek: Voyager S1-7.

Boat Story | OFFICIAL trailer - BBC
fredag

Boat Story

Serie | Drama Thriller
Sidste afsnit: 03/05/24
Læs omtale

Da to økonomisk trængte fremmede, Janet (Daisy Haggard – Back to Life, Breeders) og Samuel (Paterson Joseph – Vigil, Noughts & Crosses), tilfældigt finder en ladning kokain på en forlist båd, bliver de jublende glade for deres held. De bliver enige om at sælge det og dele pengene, men snart er de viklet ind i problemer med politiet, maskerede lejemordere og en velklædt gangster, der går under navnet “The Tailor” (Tcheky Karyo – Baptiste, The Missing).

A Gentleman In Moscow | Official Trailer | SkyShowtime
torsdag

A Gentleman in Moscow

Serie | Drama Thriller
Sidste afsnit: 23/05/24
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

A Gentleman In Moscow er en filmatisering af Amor Towles’ internationale bestsellerroman.

A Gentleman in Moscow har Ewan McGregor (Star Wars-filmene, Halston, Trainspotting) i hovedrollen som Count Alexander Rostov, som i tiden efter den russiske revolution finder ud af, at hans forgyldte fortid placerer ham på den forkerte side af historien.

Undsluppet fra øjeblikkelig henrettelse forviser et sovjettribunal ham til et loftsværelse i det overdådige Hotel Metropol, hvor han trues med døden, hvis han nogensinde viser sig udenfor igen. Som årene går, og nogle af de mest tumultagtige årtier i den russiske historie udspiller sig udenfor hotellets døre, giver Rostovs begrænsede vilkår ham adgang til en endnu større verden af følelsesmæssige opdagelser. Mens han opbygger et nyt liv inden for hotellets rammer, opdager han den sande værdi af venskab, familie og kærlighed.

Apples Never Fall | Official Trailer | SkyShowtime
tirsdag

Apples Never Fall

Serie | Drama
Sidste afsnit: 04/06/24
Læs omtale

SkyShowtime har frigivet de første billeder  og trailer til dramaserien Apples Never Fall, der er baseret på Liane Moriartys New York Times bestseller. Serien vises eksklusivt på SkyShowtime i 2024.

Apples Never Fall handler om den tilsyneladende billedskønne Delaney-familie. De tidligere tennistrænere, (Sam Neill) og Joy (Annette Bening), har solgt deres succesfulde tennisakademi og er klar til det, der skulle være livets gyldne år. De ser frem til at bruge tid sammen med deres fire, voksne børn, (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner og Essie Randles), men alt ændrer sig, da en såret ung kvinde pludselig banker på Joy og Stans dør – og giver dem den spænding, de har savnet. Men da Joy pludselig forsvinder, er hendes børn nødsaget til at dykke ned i deres forældres såkaldte perfekte ægteskab – og familiens dybeste hemmeligheder begynder at blive afsløret.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: Skyshowtime presse

I samme kategori

Back to top button