SkyShowtime

Concordia

Serie | Thriller
IMDB
23 maj 2024
SkyShowtime

Stream her på SkyShowtime
Ugentligt frem til 6. juni 2024

Concordia | Official Trailer | SkyShowtime

Concordia er titlen på Frank Doelgers nye socioteknologiske thriller, der får eksklusiv premiere på SkyShowtime den 23. maj med frigivelse af to nye afsnit hver torsdag.

Concordia – det handler den om

Drevet af AI (kunstig intelligens) er Sveriges Concordia fremtidens by, der bygger på overvågning og dataindsamling – ikke til uetiske, opportunistiske formål, men til gavn for byens borgere, hvor byens ledelses mål er at skabe et mere frit, retfærdigt og humant samfund. Ved byens 20 års jubilæum er Concordia en ubestridelig succes, men da man nærmer sig en udvidelse, sker der to katastrofer: Det første mord nogensinde og en hacker i byens uigennemtrængelige AI kompromitterer selve fundamentet og muligheden for udvidelse. Et team går i al hast i gang med at opklare begge forbrydelser og gennemføre udvidelsen, men undervejs afdækker de en chokerende arvesynd, der truer med at ødelægge alt det, som byens skabere har opnået.

Concordia er en Nordic noir-inspireret serie med blandt andre Ruth Bradley (Ted Lasso), Nanna Blondell (Black Widow, House of the Dragon), Christiane Paul (Counterpart), Steven Sowah (For Jojo), Ahd Kamel (Collateral), Hugo Becker (Gossip Girl), Kento Nakajima (Love Like The Falling Petals), Joséphine Jobert (Death In Paradise), Karoline Eichhorn (Dark), Jonas Nay (Deutschland 83), Alba Gaïa Bellugi (The Swarm), Maeve Metelka (Unorthodox) og Mohamed Achour (Liberame).

Den multinationale serie, der forgår i Sverige, er instrueret af Barbara Eder (The Swarm, Barbarians, Cop Stories) med Emmy-vinder Frank Doelger (The Swarm, Game of Thrones) som executive producer og showrunner.

Hvor kan man se Concordia?

Du kan se Concordia på SkyShowtime fra 23. maj 2024

Prøv SkyShowtime fra 49,- / måned

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: SkyShowtime presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button