Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i juli 2020

HBO Nordic har gravet lidt i arkiverne i juli, så der er en del ældre serier med fulde sæsoner, Du får dog også den nye Brave New World og en ny sæson af Room 104

Filtrér oversigten

onsdag 1. juli
*HBO Nordic
gossip girl.111526
1 jul 2020
00:00
Læs omtale

Seerfavoritten, Gossip Girl, er baseret på bogen af samme navn, skrevet af Cecily von Ziegesar. Serien er skabt af Josh Schwartz og Stephanie Savage og bliver fortalt af den anonyme blogger, ”Gossip Girl” (som Kristen Bell har lagt stemme til). Serien følger en gruppe priviligerede overklasse-teenagere, der er vokset op i det fashionable Upper East Side på Manhattan. Blandt de medvirkende er Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford og Ed Westwick.

*HBO Nordic
4 blocks.134348
1 jul 2020
00:00
Læs omtale

I denne anmelderroste, tyske dramaserie spiller Kida Khodr Ramadan hovedrollen som Ali "Toni“ Hamady – lederen af et libanesisk narkokartel i Berlin. Efter at hans bror bliver arresteret,sætter Toni hverdagen på stand-by for at bringe ro og orden tilbage i familien. 4 Blocks er skabt af Hanno Hackfort, Bob Konrad, Richard Kropf og Marvin Kren (Rammbock, Blood Glacier). Sidstnævnte har også intrueret første sæson, imens anden sæson er instrueret af Oliver Hirschbiegel (Der Untergang) og tredje sæson af Özgür Yildirim (Chiko, Nur Gott kann mich richten).

fredag 3. juli
*HBO Nordic
robot chicken.131840
3 jul 2020
00:00
Læs omtale

Robot Chicken er en prisvindende animationsserie fra Adult Swim, skabt af Seth Green og Matt Senreich. Serien bringer popkulturparodier til live i en moderne variant af sketch show-formatet ved hjælp af stop motion-animation. I denne sæson bliver bl.a. The Handmaid's Tale taget under kærlig behandling. En lang række kendte skuespillere har lagt stemmer til gæsteroller gennem tiden, blandt andre Charlize Theron, Scarlett Johansson, Burt Reynolds, Ashton Kutcher, Cameron Diaz og David Hasselhoff.

tirsdag 7. juli
*HBO Nordic
the white queen.132423
7 jul 2020
00:00

The White Queen
Serie Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

The White Queen er baseret på romanen af samme navn af Philippa Gregory. Det er en historie om kærlighed og begær, forførelse og bedrag, svigt og mord, fortalt fra tre forskellige kvinders perspektiv – Elizabeth Woodville (Rebecca Ferguson), Margaret Beaufort (Amanda Hale) og Anne Neville (Faye Marshall). Året er 1464, og kampen om, hvem der er Englands retmæssige hersker, raser mellm de to familier, Huset York og Huset Lancaster.

*HBO Nordic
the white princess.133309
7 jul 2020
00:00

The White Princess
Serie Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

The White Princess er, ligesom søsterserien The White Queen, baseret på en roman af Philippa Gregory. Serien udspiller sig under en af de mest turbulente perioder i britisk historie og er en fortælling om magt, familie, kærlighed og svigt. Vi følger det stormfulde ægteskab mellem Elizabeth af York (Jodie Comer) og kong Henrik VII (Jacob Collins-Levy) under slutningen af rosekrigene, hvor kampen om tronen langt fra er overstået.

*HBO Nordic
the spanish princess.133402
7 jul 2020
00:00
Læs omtale

Serien er baseret på romanen The Constant Princess and The King’s Curse af ??Philippa Gregory. Catherine af Aragon (Charlotte Hope) er prinsesse af Spanien og er hele livet blevet lovet den engelske trone. Da hun endelig ankommer til det regnfulde England med sit mangfoldige hof, anført af de to hofdamer, Lina (Stephanie Levi-John) og Rosa (Nadia Parkes), dør hendes mand pludseligt. Tronen virker umiddelbart tabt for Catherine, men det varer ikke længe, før hun hun kaster sin kærlighed på den fremtidige konge, Henry VIII (Ruairi O 'Connor).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
onsdag 15. juli
*HBO Nordic
Showbiz Kids HBO
15 jul 2020
09:00
Læs omtale

HBO-dokumentarfilm om den personlige og professionelle pris for berømmelse, der følger med at være barneskuespiller. Flere kendte skuespillere og to håbefulde, nye talenter fortæller på ærlig vis om deres egne, komplicerede oplevelser med dét at være en del af Hollywood-møllen som barn – på godt og ondt.

Det er den tidligere barneskuespiller, Alex Winter (Bill and Ted’s Excellent Adventure, Panama Papers), der har skrevet og instrueret Showbiz Kids, og han trækker således på egne erfaringer såvel som på flere kendte kollegers historier om filmbranchens og Hollywoods tiltrækningskraft og bagside.

Dokumentaren har adskillige interviews med kendte skuespillere, blandt andre Henry Thomas, der spillede hovedrollen i E.T. som 11-årig; Mara Wilson, der blot var 6 år, da hun medvirkede i Mrs. Doubtfire; Todd Bridges, der var med i TV-serien Diff’rent Strokes som 13-årig; Milla Jovovich, der ligeledes var 13 år, da hun fik sin debut i The Night Train To Kathmandu; Evan Rachel Wood, der havde hovedrollen i Thirteen som 14-årig og den nu afdøde Cameron Boyce, der startede på Disney-serien, Jessie, da han var blot 12 år gammel.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Også Jada Pinkett Smith, som selv var barneskuespiller og havde sin debut på det store lærred i A Different World, fortæller om sin egen karriere og om at være mor til to børn, der begge er børneskuespillere den dag i dag. Derudover følger dokumentaren også to nye, unge og håbefulde talenter, der gerne vil slå igennem i Hollywood.

Filmen er produceret af HBO Documentary Films og Ringer Films Production.

torsdag 16. juli
*HBO Nordic
ap bio.133549
16 jul 2020
00:00
Læs omtale

Da Jack Griffin (Glenn Howerton), en vanæret filosofiforelæser fra Harvard, mister sit drømmejob, bliver han tvunget til at vende tilbage til Toledo i Ohio for at undervise i biologi på byens lokale gymnasium. Da han ankommer til Whitlock High School, viser Jack utvetydigt, at han ikke har tænkt sig at undervise i biologi. Han indser, at han har et undervisningslokale fuld af eliteelever, og det vælger han at bruge til egen fordel. Foruden Howerton medvirker også Patton Oswalt, Jacob McCarthy, Jean Villepique, Lyric Lewis, Mary Sohn og Tom Bennett.

*HBO Nordic
brave new world.133457
16 jul 2020
00:00
Læs omtale

Brave New World er baseret på Aldous Huxleys berømte, dystopiske roman fra 1932. Handlingen finder sted i en tilsyneladende perfekt fremtidsverden, New London, hvor koncepterne familie, penge, monogami og privatliv er blevet afskaffet. To af New Londons indbyggere, Bernard Marx og Lenina Crown, rejser til The Savage Lands – et sted, der er uberørt af den strenge sociale orden. Her møder de John the Savage, en udenforstående, der truer med at vende det utopiske samfunds fred og stabilitet på hovedet. Serien er skabt af Owen Harris (Black Mirror), David Wiener, Grant Morrison og Brian Taylor. Blandt de medvirkende er Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story), Harry Lloyd (Game of Thrones) og Demi Moore.

fredag 17. juli
*HBO Nordic
Momma Named Me Sheriff.133652
17 jul 2020
00:00

Momma named me sheriff
Serie Animation
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Momma Named Me Sheriff er en animeret sitcom, skabt af Will Carsola og Dave Stewart for Adult Swim. Serien er en spin-off til den populære animationsserie, Mr. Pickles (der også er tilgængelig på HBO Nordic) og handler om Old Towns fjollede sherif, der stadig bor hjemme hos sin mor, og hvis bedste ven er en dukke. Blandt de skuespillere, der lægger stemme til seriens figurer, er Brooke Shields, Dave Stewart, Frank Collison, Jay Johnston, Kaitlyn Robrock og Will Carsola.

onsdag 22. juli
*HBO Nordic
Por H or Por B.133906
22 jul 2020
00:00

One way or another
Serie Drama
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Serien er skrevet og instrueret af Manuela Burlo Moreno og baseret på hendes Goya-nominerede kortfilm, Pipas (2013). Serien følger de to barndomsvenner, Hache (Marta Martin) og Belen (Saida Benzal), der, efter at de ikke har set hinanden i årevis, mødes igen i det mest hipster kvarter i Madrid: Malasaña. Blandt de øvrige medvirkende er Brays Efe, Itziar Castro, Javier Bodalo og Fernando Albizu.

*HBO Nordic
the night manager.134013
22 jul 2020
00:00

The Night Manager
Serie Thriller
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Susanne Bier har instrueret den prisvindende og anmelderroste miniserie, The Night Manager, der er baseret på bestselleren af John le Carré. Serien udspiller sig under det arabiske forår i Egypten og følger den forhenværende britiske soldat, Jonathan Pine (Tom Hiddleston), der nu arbejder som natportiér på et hotel. Han rekrutteres af agent Angela Burr (Olivia Colman) til at infiltrere forretningsmanden Richard Ropers (Hugh Laurie) inderste cirkel og afsløre den uhellige alliance, som Roper har skabt mellem efterretningsverdenen og den lyssky våbenhandel.

lørdag 25. juli
*HBO Nordic
room 104.134100
25 jul 2020
00:00
Læs omtale

Antologiserie skabt af Jay og Mark Duplass, som fortæller et udvalg af historier om en række mennesker, der gæster et enkeltværelse på et typisk amerikansk motel. Sæson fire blander forskellige genrer og indeholder både komedie, sci-fi og et enkelt animeret afsnit. Blandt de medvirkende i den nye sæson er Jillian Bell, Dave Bautista, Melissa Fumero, Kevin Nealon, Erinn Hayes, Linda Lavin, Jennifer Kim og Kevin McKidd.

Kilde: HBO Nordic presse

I samme kategori

Back to top button