[responsive_menu_pro]

Juleøl og Gadgets – Se de mange produkttests fra december

| fredag 21. dec, 2018 10:00 | opdateret 27. dec, 2018 kl. 10:51 | 0 Kommentarer
Juleøl & Gadgets Julekalender

December er julekalendertid, og i år vil DIGITALT.TV også være med. Vi har derfor arbejdet på at samle hele 24 gadgets sammen, så vi hver dag kan byde dig på en ny produkttest.

Det giver jo sved på panden med så mange tests, så hvorfor ikke kombinere de daglige produkttests med en juleøl også? Selv om webredaktøren for dette website på ingen måde er øl connaisseur, så kunne det da være an god anledning 🙂 De 24 juleøl får således også nogle ord med på vejen hver dag.

Juleøl og Gadgets – se dagens produkttest og juleøl

24. december – Dagens Gadget

 

Så er det juleaften og snart er det nytår. Vi startede 2018 med at anmelde YouSee’s nye 4K UHD tv-boks, så det er måske passende at slutte vores kalender af med en sidste genudsendelse. Der var nemlig tre ting der ikke nået frem i tide til at kunne være med i vores julekalender.

Læs testen her

24. december – Dagens Juleøl

fur jule aleSå er det sidste omgang og jeg slutter med en Jule Ale fra Fur Bryghus. Det  er en overgæret øl, farven er ravgylden og der er et strejf af røgmalt i smagen.

En ganske fin øl at slutte på.

23. december – Dagens Gadget

Der er en tre ting der ikke nået frem i tide til at kunne være med i vores julekalender, så vi slutter kalenderen af med lidt genudsendelser af nogle årets mest læste anmeldelser.

I dag har vi udvalgt Canal Digital nye tv-boks der kom her i 2018.

Læs testen af OnePlace – Android TV-boksen her

23. december – Dagens Juleøl

Christmas Bock fra Thisted Bryghus er næstsidste juleøl i denne kalender. Det er en undergæret julebryg der har lidt bitterhed til sidst.

Ikke en højdespringer men ganske ok.

22. december – Dagens Gadget

Der er tre ting, der ikke nået frem i tide til at kunne være med i vores julekalender, så vi slutter kalenderen af med lidt genudsendelser af nogle årets mest læste anmeldelser.

LG E8 OLED Test

I dag har vi valgt en lækker fladskærm, som vi testede tidligere på året. LG OLED E8 har et ret unikt design og billedet er også i topklasse.

Læs anmeldelsen her

22. december – Dagens Juleøl

Krenkerup årgangs Juleøl 2018. I 2018 har Krenkerups brygmester brygget en mild traditionel øl af typen: Bayerisch Dunkel. Den er med Münchener malt der er med til at skabe den smukke rødbrune farve.

Måske lidt for anonym til min smag, men godkendt.

21. december – Dagens Gadget

AiMesh test RT-AC86UAiMesh test RT-AC86U

Vi har tidligere teste Mesh netværksløsning her på DIGITALT.TV. Router producenten Asus har en Mesh funktion til flere af deres routermodeller. Det kalder de AiMesh og kobler to eller flere Asus router sammen i et endnu stærkere netværk.

Så har du allerede en Asus router i dit hjem med AiMesh mulighed du gerne vil udvide rækkevidden af, så kan du nøjes med at købe dig en Asus AiMesh router mere.

Vi har testet et setup med to Asus router. Læs testen her

21. december – Dagens Juleøl

Mors Julestout lyder ikke lige som en øl for mig og det vidste sig faktisk også at være tilfældet da jeg så smagte den. Mors Julestout er fra bryggeriet Refsvindinge. Denne juleudgave af den klassesk Mors Stout byder på lidt mere humle og tilsat lakrids. Den faldt ikke lige i min smag, men jeg er også mere Ale end Stout typen.

20. december – Dagens Gadget

ASUS ZenScreen Go MB16AP test

Transportable USB-C skærme er en forholdsvis ny produktkategori og særligt interessant, såfremt man har brug for en second screen. Det kunne være for at vise præsentationer i arbejdssammenhæng men også bare på hjemmekontoret, eller generelt når man er på farten. ASUS ZenScreen Go MB16AP er en ny af slagsen, der udmærker sig ved at have indbygget batteri på 7800mAh. Det gør, at du faktisk også kan benytte den samme med Android smartphones.

DIGITALT.TV har haft fornøjelsen af at teste skærmen. Læs testen her

20. december – Dagens Juleøl

Igen i dag er vi i det danske med en glimrende juleøl fra Hancock bryggeriet. Old Gambrinus Beer hedder den. Det er bestemt en øl jeg godt kunne finde på at købe igen. Den har et lavt kulsyreindhold og ikke rigtig vedvarende skum. Den er et glimrende alternativ til rødvin, og Hancock selv skriver, at den med fordel kan lagres yderligere adskellige år, hvorved smagen nærmer sig en god portvin. Så ægrer jeg mig over, at jeg ikke købte to.

19. december – Dagens Gadget

Denon AVR-X3500H

Så er det blevet AV-Receiver tid i vores julekalender. Det er efterhånden et stykke tid siden vi sidst har kigget på en sådan, men så er der jo også sket lidt rent teknologisk. Vi kigger på 2018 modellen AVR-X3500H fra Denon som byder på en masse.

Læs testen her

19. december – Dagens Juleøl

Vintersolhverv er lige om hjørnet og meget passende er det også navnet på dagens øl, der kommer fra Refsvindinge. Med sin alkoholprocent på 7,4% og karamelmalt, kanel, koriander og pomerans, så er den ret julet.

18. december – Dagens Gadget

Asus UN68U test

Asus VivoMini UN68U

De små mini pc’er bliver stadigt mere kraftfulde og det gælder også Asus VivoMini UN68U modellen vi tester, der er udrustet med Core i7 8th Gen CPU.

Læs testen her

18. december – Dagens Juleøl

Samichlaus Barrique er navnet på højdespringeren i forhold til alkoholprocenter i de 24 øl jeg smager. Hele 14% er den på. Samichlaus brygges en gang om året 6. december og lagres 10 måneder i ståltanke og derefter 5 uger i egetønder fra vingården Anton Bauer in Feuersbrunn.

Denne øl oversteg faktisk mine forventninger og er absolut en af de bedre jeg har smagt. Den egner sig fint til desserter.

17. december – Dagens Gadget

Nokia (Withings) Body Wi-Fi vægt

Den søde juletid sætter sig de forkerte steder og nytåret kan ofte starte med behov for at tabe sig. Med Body vægten her fra Nokia / Withings så sendes målingerne automatisk til en app, så du kan holde med vægten over en længere periode uden du behøver at skrive ned.

Læs testen her

17. december – Dagens Juleøl

Brugse bokSå er vi tilbage i Belgien med Brugse Bok der er med en kraftig skum og lidt toner af citrus. En ganske fin øl synes vi.

16. december – Dagens Gadget

Logitech MX Master 2S

En af Logitechs topmodeller blandt computermus er Logitech MX Master 2S, som er vores arbejdsredskab her på DIGITALT.TV. Modellen har en smart funktion der hedder Flow som gør det muligt at benytte den på to forskellige computere samtidigt. Man rulle blot musepilen fra det ene vindue til det andet.

Vi havde egentligt planlagt at lave vores egen lille videotest, men vi faldt over denne glimrende danske test lavet af Kristoffer Hauervig Frederiksen, så den kan du se herunder.

Video Thumbnail

Logitech MX Master 2S Dansk Anmeldelse – Den bedste mus til redigering!

16. december – Dagens Juleøl

Vi tager en tur nord på med dagens jule øl. Til Island med en Einstök Icelandic Doppelbock. Den faldt faktisk i vores smag og var en optur ovenpå lidt middelmådighed på de seneste vi har smagt i denne kalender.

Brygget på München malt 6,7%.

15. december – Dagens Gadget

Sony WH-H900

Vi fortsætter i lydverdenen med dagens test. Vi har allerede haft en sportsøretelefon, men nu er det blevet tid til et par egentlige hørebøffer af den trådløse slags.

Læs om vores oplevelse af Sony WH-H900 her.

15. december – Dagens Juleøl

Julehyg

Jule Hyg er det hyggelige navn på dagens jule øl. som endnu engang er en bryg fra danske Refsvindinge. En af de mere romantiske af slagsen med en tegning af to nisser der kysser hinanden, mens deres huer danner et hjerte. Mørk gylden øl på 5,7%, der dog ikke gøre det store væsen af sig rent smagsmæssigt.

14. december – Dagens Gadget

Amazfit Bip – Smart ur

Smarture er ikke noget DIGITALT.TV normalt gør sig i, men i anledningen af vores julekalender, så har vi kigget lidt omkring efter en model med fokus på lang batterilevetid, og der faldt vi over kineseren her.

Læs om Amazfit Bip – Smart urets muligheder i vores anmeldelse her

14. december – Dagens Juleøl

Dagens jule øl hedder Leffe Biere D’Hiver eller på engelsk Winter. Den har en ret cremet skum med fokus på en karamelsmag.

Ikke nogen højdespringer der lægger sig i mellemklassen af det vi har smagt hidtil

13. december – Dagens Gadget

Eddsi Ring Light

Eddsi Ring Light

Ring lys er blevet en populær størrelse blandt YouTube generationen. Vi har testet en af de kraftige af slagsen. Eddsi Ring Light som vi har fundet på Amazon.de.

Anmeldelsen har vi naturligt nok lavet som en lille video. Se den herunder.

Video Thumbnail

Eddsi Ring Light

13. december – Dagens Juleøl

Gordon Xmas lyder måske ikke så belgisk, men det er der rent faktisk tale om med dagens juleøl. Navnet skal nemlig passe til øltypen som er en skotsk ale type. Den kunne vi godt lide omend den måske ikke ligger helt i toppen.

12. december – Dagens Gadget

Logitech K480 keyboard testLogitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480

Logitech K480 er et keyboard, hvor du enkelt kan skifte mellem 3 enheder f.eks. til din iPad, Apple TV og Android TV. Vi har testet det her

12. december – Dagens Juleøl

Abbaye des Rocs – Speciale Noel er en ret vinøs øl. Er du ikke så meget til kulsyre, så kunne den måske være noget for dig. Man fornemmer karamel, druer og nødder i smagen og øllet brygges uden tilsat sukker.

Ikke lige en af mine favoritter dog.

11. december – Dagens Gadget

Gopro Hero 7 black Test Anmeldelse

GoPro Hero 7 Black

Det er efterhånden et par år siden at vi senest kiggede på GoPro kamera. Denne gang var det nummer 5 i rækken, nu er vi så nået til Hero 7, hvis topmodel vi har testet over de seneste par uger.

Læs mere om nyhederne i Hero 7 i vores test her

11. december – Dagens Juleøl

hancock julebryg

Hancock Julebryg

Så er vi igen tilbage i Danmark med dagens julebryg, og det er igen bryggeriet Hancock der står for de gyldne dråber.

Denne øl lagres 2 år ved frysepunktet inden den tappes. Det giver plads til udvikling af forskellige smagsnuancer. Her er der meget maltfylde og afrundet humle. En af de lysere juleøl men på hele 10,5 %. Den er bestemt ikke uden evner.

10. december – Dagens Gadget

Lindy HDMI Adapter uden CEC

At kalde dagens test for en gadget er måske at overdrive, det er måske bare mere en dims. Men vi skal jo lidt omkring med en julekalender med 24 produkttests og HDMI adapteren her uden CEC har faktisk løst noget ret irriterende for os.

Læs mere her

10. december – Dagens Juleøl

Dagens juleøl har det mundrette navn Christmas Slaapmutske. Igen en belgier med en fin skum og rød brun farve. Det er en fin fyldig juleøl uden den dog bliver tung.

9. December – Dagens Gadget

XOLORspace 23421 HDMI 2.0 4X2 HDMI Matrix switcher

XOLORspace 23421 HDMI 2.0 4X2 HDMI Matrix switcher

XOLORspace 23421 HDMI 2.0 4X2 HDMI Matrix switcher er det lange navn, der gemmer sig bag dagens låge. Den kan være interessant for dig, der har for få Ultra HD indgange på dit TV eller har en ældre AV-Receiver, der ikke har Ultra HD support på sine HDMI indgange.

Læs testen af HDMI switchen her

9. december – Dagens Juleøl

Er du til nisseøl så er dagens juleøl et hit. Stærke Julius på 8,5% fra bryggeriet Refsvindinge er blevet brygget siden 2012 med dansk pilsnermalt, lys og mørk karamelmalt, brun farin, amerikansk humle og overgær.

Både jeg og kæresten havde associationen til nisseøl og eftersom jeg også godt kan lide Willemos Ale med brun farin, så falder denne bestemt i min smag.

8. december – Dagens Gadget

Jaybird Tarah Test Anmeldelse

Jaybird Tarah

Så er det tid til at komme i form med sporthovedtelefoner fra Jaybird. Desværre kunne vi ikke få den allernyeste model hjem, Tarah Pro. I stedet kigger vi på den også noget billigere Jaybird Tarah model, der passer godt til dig der aktiv både inden og udendørs.

Læs testen her

8. december – Dagens Juleøl

Barbe Noel

Dagens juleøl er endnu engang fra Belgien. Barbe Noël hedder den og er på 7,2%. Ligesom gårsdagen danske er vi her ovre i den lysere genre. Er man ikke til den lidt tunge slags juleøl kan denne være et godt bud. En fin afveksling.

7. december – Dagens Gadget

Sonoff RF Bridge 433 MHz Test anmeldelse

Her på dag nummer syv er vi rykket over i Smart Home kategorien med en lille gadget, der kan gøre dine RF enheder som f.eks. fjernbetjente stikkontakter mere smarte.

Sonoff RF Bridge er nemlig bindeled mellem dit WiFi og RF, og med den åbner der sig nye muligheder såsom styring hvor som helst via app og stemmestyring.

Vi har testet den, læs om vores oplevelser her.

7. december – Dagens Juleøl

Hancock Merry ChristmasMerry Christmas Happy New Year

Det danske bryggeri Hancock står bag dagens jule øl, der med sin titel også kan drikkes til nytår. Denne smager meget som en almindelig guldøl med lidt ekstra sødme, der gør den lidt julet.

Den skiller sig ikke rigtig ud på smagsfronten, så den lægger sig ikke i toppen af dem vi har smagt indtil videre.

6. december – Dagens Gadget

Danfoss Eco 2 Test anmeldelse

Danfoss Eco

Så er det blevet termostat tid igen her i julekalenderen. Denne gang har vi kigget lidt på en noget lavere prisklasse end med Tado modellen. Danske Danfoss har nemlig også smarttermostater i deres produktudbud og dagens test er således Danfoss Eco bluetooth termostaten, der kan fås fra omkring 200,- på tilbud.

Læs om vores oplevelser med Danfoss Eco her.

6. december – Dagens Juleøl

St. Feuillien Cuvée de Noël

Belgien er vist det primære juleøl land i denne kalender, det gælder også dagens øl. St. Feuillien Cuvée de Noël er en Mørk Belgisk julebryg med en alkoholprocent på 9%.

Det er en harmonisk ale der har ret meget sødme, så er man til de sødere juleøl, så er den fin.

5. december – Dagens Gadget

JBL Xtreme 2 Test anmeldelse

JBL Xtreme 2

Vi er tilbage igen her på dag 4 med mere lyd, denne gang fra en af sværvægterne når vi tale om transportable bluetooth højtalere. JBL Xtreme 2 byder på masser af gang i den og med en lang batteritid behøver festen ikke at gå i stå lige med det første.

Vi har lyttet til JBL Xtreme2 og hvad vi synes om den kan læse meget mere om i testen her.

5. december – Dagens Juleøl

Biere de Noël Val-Dieu

Biere de Noël Val-Dieu

Biere de Noël Val-Dieu er dagens juleøl med en alkoholprocent på 7. Igen en belgier, men den er ikke så mørk som flere af de vi tidligere har smagt på. Det er lidt frugtet øl med lidt citrus noter og en fin skum.

Den falder faktisk i vores smag, omend den ikke er så kraftig i smagen måske.

4. december – Dagens Gadget

Google Home Hub dansk test anmeldelse

Dagens gadget er lidt speciel. Den kan nemlig endnu ikke købes i Danmark. Google Home Hub er den nye kombination af smarthøjtaler og touch skærm, der tilføjer nye muligheder.

Selv om den endnu ikke er til salg i Danmark, så har DIGITALT.TV skaffet et eksemplar hjem fra England, for vi da nysgerrige på hvordan den virker i Danmark.

Læs testen her

4. december – Dagens Juleøl

Grimbergen Winter

Grimbergen Winter

Efter gårsdagens, efter vores smag, knap så vellykket tur til det danske, så er vi i dag tilbage i Belgien i hvert fald på øltypen med den belgiske ale Grimbergen Winter. Det er en mørk øl med en del skum.

Smagen er måske knap så kraftig som de øl jeg smagte de første 3 dage, så jeg vil nok placere den under disse i vurdering. Den er dog blød og behagelig.

3. december – Dagens Gadget

Sonos One Test anmeldelse

Vi nævnte Sonos One i vores harman/kardon Citation test i går, så det må være på sin plads, at det er denne vi præsenterer test af i dag.

Sonos er et af de mest kendte brands i dette segment, og der lurer også smarthøjtalermuligheder i Sonos One modellen, som lydmæssigt i øvrigt er ret identisk med Sonos Play:1 modellen.

Læs vores anmeldelse her

3. december – Dagens Juleøl

Matching Christmas Sweaters and Other Tell Tale Signs That You Suck

Matching Christmas Sweaters and Other Tell Tale Signs That You Suck, det er det mundrette navn på dagens juleøl fra det danske bryghus BRAW, der er en del af Nørrebro Bryghus.

Her ramte jeg muren rent smagsmæssigt. Den meget humle og frugtagtige smag er for meget til mine smagsløg og kæresten var for øvrigt enig.

2. december – Dagens Gadget

harman kardon citation one test anmeldelse

harman/kardon Citation One

En vellydende Smart / Bluetooth Højtaler med Google assistent understøttelse, det er hvad harman/kardon har med deres helt nye Citation One model.

Med harman / kardon’s Citation højtalerserie kan du via den indbyggede Chromecast-funktion lytte til din yndlingsmusik, dine yndlingspodcasts og internetradio. Du kan spørge Google Assistenten om vejr, nyheder, din kalender og meget mere.

Vi har som nogen af de allerførste haft den nye smarthøjtaler til test.

Læs hvad vi synes om den i vores test her

2. december – Dagens Juleøl

 

Nice Chouffe

Ligesom i går, så bliver vi med dagens juleøl i det belgiske, denne er fra bryggeriet d’Achouff. Nice Chouffe er en mørk belgisk strong ale med masser af karakter. En ret mørk øl, hvor vi fornemme lidt noter af kaffe og chokolade, særligt i eftersmagen. Vi har bevæget os lidt længere op på alkoholskalen med en procent på 10%. Bestemt ligesom gårsdagens belgier en god øl.

1. december – Dagens Gadget

Tado Smart termostat V3+ Test anmeldelseTado V3+ Smart Radiator termostat

Tado har her i efteråret 2018 lanceret en ny version af deres smart radiatortermostat med navnet V3+. Denne nye model har et nyere hurtigere chipset, reduceret opdateringshastighed ved fjernkontrol og større hukommelse. Samtidig får du automatisk med V3+ adgang til den seneste app, der vejleder i forhold til indendørs luftkvalitet og kan automatisere og optimere dine varmeudgifter.

Vi har haft Tado V3+ til test i nogle uger, og i vores anmeldelse kan du læse mere om, hvilke muligheder og fordele Tado Smart Radiator Termostat V3+ tilbyder.

Læs hele anmeldelsen her

1. December Dagens Juleøl

 

Corsendonk Christmas Ale

Dagens Juleøl, og dermed også den første juleøl i vores julekalender, er den belgiske jule dubbel, Corsendonk Christmas Ale. Med en alkoholprocent på 8.5 % er vi deroppe af.

Farven kan beskrives som mørk rav øl og en fin cremet skum. Duften er krydret og sød. Smagen synes vi er maltet og ret julet med toner af karamel.  Det er en øl der får fine anmeldelser i diverse øl-databaser som eksempelvis RateBeer, og det er vi enige i. En fin måde at starte julekalenderen på.

Del på:

Gemt under:: Nyheder

Kommentarer

Please Login to comment
  Abonnér  
Giv mig besked