Lyd og andet tilbehør

Test: Nokia / Withings Body Wi-Fi vægt

Den søde juletid sætter sig de forkerte steder, og nytåret kan ofte starte med behov for at tabe sig. Med Body vægten her fra Nokia / Withings, så sendes målingerne automatisk til en app, så du kan holde med vægten over en længere periode, uden at du behøver at skrive ned. Vi har testet den over nogle uger.

Prisen startede omkring 300,- på testtidspunktet. Find laveste pris lige nu på Pricerunner.dk her

Design

nokia body vaegt hvidSelv om vægten her ikke koster så meget, så er designet nu ganske flot og helt enkelt og rent. Det er hærdet glas på toppen, og modellen findes som hvid eller sort.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Højden er på 23mm, så selv om den er lidt mere avanceret med Wi-Fi, så er den ikke større end gængse vægte. Det anbefales at den er placeret på et hårdt underlag, men der er også 4 fødder medleveret til brug ved placering på tæppe.

LED Displayet i toppen er i en fornuftig størrelse, mens batterierne, som er 4 x AAA batterier, monteres i bunden. Batteritiden er angivet til 18 måneder, hvilket vi naturligvis ikke har kunnet efterprøve.

I bunden på toppen står der Nokia, i hvert fald på vores model. Vægten her har været på markedet i nogle år, og er så vidt vi har kunnet læse os til udviklet af firmaet Withings, som senere solgte denne del til Nokia, men har nu vist har købt tilbage igen fra Nokia.

Installation

Installationen kræver du installerer Health Mate app’en på din Android eller iOS enhed. Så holder du sync knappen nede, som du finder i bunden af vægten for at putte den i pairing mode og så følges installationstrinene i app’en.

Vi havde lidt bøvl her med at den tabte forbindelse i denne proces, så vi måtte starte forfra. Men det lykkedes da herefter at få den installeret.

Der var en opdatering af vægten tilgængelig, som vi installerede.

Du kan have flere brugere installeret til vægten. Der er i app’en en invitere funktion, men denne virkede ikke rigtig for os. Så vi endte med bare gentage processen for den anden bruger. Dog er der noget man skal være opmærksom på ved flerbruger anvendelse. Det kommer vi nærmere ind på næste afsnit.

Dagligt brug

Efter lidt besvær med installation, så her vægten ellers fungeret fint i brug. Når man træder op på vægten, vises nogle pile i hjørnerne, såfremt du ikke står helt præcist med fødderne for en optimal måling.

Weight trendSå får du vægten oplyst efterfulgt af en skærm med BMI måling, og derefter status på om du har taget på eller tabt dig. Endelig vises der til sidst som standard en vejrudsigt for dagen.

Health Mate app screenshot

Health Mate app’en er der hvor dine målinger gemmes. Den virker noget rodet, og der er som standard en masse reklameagtige bokse om emner, som man dog kan swipe ud og slette. Du kan følge din målinger med kruve på uge, måned eller års basis.

nokia body vaegt health mate app vinduerDu kan i health mate app’en slå skærme fra og til. Såfremt du ikke vi se vejrudsigt f.eks.

Vi har fået synkroniseret målinger til Health App’en uden problem, og der er mulighed for også at synkronisere til Google Fit og vist også Apple Health.

I forhold til brug af flere i husstanden, så skal man være opmærksom på, at vægten her adskiller brugere på et enkelt parameter nemlig vægten. Vejer man noget forskelligt er det jo ikke et problem, men ligger to brugere ens, så kan man opleve, at man skal flytte målinger fra én bruger til en anden manuelt. Så spørger vægten i displayet, hvem det er der står på den.

Konklusion

nokia body vaegt hvidNokia Body vægten er en simpel vægt, der gør det nemt at holde øje med og styr på, om du taber dig eller tager på. Wi-Fi delen automatiserer data registreringen og fungerer også med flere brugere. Hurtigst er det, såfremt disse ikke vejer omtrent det samme.

Du får naturligt nok, prisen taget i betragtning, ikke mere avancerede målinger så kropssammensætning og lignende. Har du ikke brug for den slags, så er Nokia Body et prisgunstig bud på en lidt smartere vægt.

Tjek Pricerunner.dk for dagspriser her


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button