Lyd og andet tilbehør

Test: Logitech K480 Multi-Device keyboard

Logitech K480 er et keyboard, hvor du enkelt kan skifte mellem 3 enheder f.eks. til din iPad, Apple TV og Android TV.

Vi har haft keyboardet til test og afprøvet det både med medieafspillere og iPad. På testtidspunktet var modellen at finde fra 299,-. Find de bedste priser på tastaturer på Pricerunner.dk

Læs mere om vores oplevelser i anmeldelsen herunder

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Produktet er stillet til rådighed af Logitech, hvorfor vi skal markere denne test med annonce. De har ikke haft indflydelse på vores vurdering.

Logitech K480 design

Logitech K480 keyboard farver e1543741263162Keyboardet fås i sort eller hvidt, og der er tale om en nordisk model med danske bogstaver. Det drives af to AAA batterier som er formonteret. Du trækker bare plastikstrimlen ud for at komme i gang. Batteritiden angives som op til 2 år. Vi har naturligvis ikke noget at vurdere det på efter blot nogle ugers let brug.

Logitech K480 keyboard hoejde e1543741418683Der er ikke tale om et mini keyboard, det måler 29,9 cm i bredden og 19,5 i dybden med en højde på 2 cm. Dybden er naturligvis også baseret på holderen til tablet eller mobil. Vægten på keyboardet er på 820 gram, så hverken på størrelse eller vægt, er det måske ikke noget, man vil have med på farten hele tiden. Det er mere designet til brug derhjemme. Der er gummidutter på bunden, så det ikke skrider.

Man kan sige at der så er plads til et ret fuldt tastatur med funktionstaster og piletaster, omend du ikke finder f.eks. Print Screen.

Over selve tastaturet er der en indbygget gummi slidseholder til Tablet eller Smartphone for den sags skyld. I venstre side under denne finder vi Easy-Switch-knappen, som du kan dreje på for lynhurtigt at skifte mellem at skrive på tre trådløst tilsluttede Bluetooth-enheder.

Til en pris fra 299,- så forventer man ikke så meget, og det er da også plastik, der præger følelsen med Logitech K480.

Logitech K480 i brug

Vi har både en Apple TV og en Nvidia Shield i vores setup, så vi startede med at parre keyboardet med disse enheder. Først Apple TV på Easy Switch sat til 1. Der er to individuelle parringsknapper på keyboardet henholdsvis til iOS/Mac og så en til Android, Windows, ChromeOS, så vi trykkede på iOS knappen og aktiverede uden problemer keyboardet i Apple TV menuen.

Derefter skiftede vi over til vores Nvidia Shield TV, der er Android TV baseret og drejede Easy Switch knappen til 2. Herefter gik det ligeledes fint med at parre keyboardet.

Endelig tog vi vores iPad og fik parret den op på Easy Switch nummer 3.

Med de tre enheder parret kunne vi teste switch funktionaliteten, og det fungerede upåklageligt hurtigt at gå fra den ene enhed til den anden.

Logitech K480 keyboard taster e1543741462705Tasterne er gode, for dem, der godt kan lide at mærke tasterne trykke ned. Det er der med højden på keyboardet plads til. Lydmæssigt larmer det dog en del af skrive på dem.

Vi prøvede også lige at teste med Canal Digitals OnePlace boks, som jo er Android TV baseret, men af en eller anden grund lykkedes det ikke at få parring til at fungere på denne. Vores LG OLED TV kunne heller ikke koble til keyboardet. LG kræver tilsyneladen en USB dongle i forhold til keyboard.

Konklusion

Med en pris helt ned til 299,- her på testtidspunktet, så synes vi, at man får ganske meget keyboard for pengene, ikke mindst på grund af den smarte Easy-Switch mulighed.

Her på DIGITALT.TV har vi jo fokus på smart tv, medieafspiller med videre. Som keyboard til sofabordet til din Apple TV og lignende, vil mange nok synes den er for stor. Men har man en skuffe i sofabordet eller lignende hvor den kan gemmes væk, så bliver den pludselig måske mere attraktiv.

Har man droppet den bærbare til fordel for en iPad/tablet, så er det nu rart med et godt keyboard i visse situationer, og det tilbyder Logitech i hvert fald til en fin pris med deres K480 keyboard her.

Du kan tjekke dagspriser på Pricerunner.dk her


I samme kategori

Back to top button