Lyd og andet tilbehør

Test: SONY WH-H900N -ON Ear høretelefoner

Sony’s WH-H900N høretelefon model har været på markedet i et stykke tid, men sidst i september kom der en ny softwareopdatering til modellen med understøttelse af Google Assistent. Således er modellen aktuel for en anmeldelse her på DIGITALT.TV.

Sony WH-H900N er en on-ear model med model med Active Noise Cancelling. Den benytter bluetooth, men der er faktisk også mulighed for at tilslutte og bruge den med kabel.

Prisen på Sony WH-H900N lå på testtidspunktet på omkring 1500,-. Via Pricerunner.dk kan du finde aktuelle dagspriser

Produktet er stillet til rådighed af Sony, hvorfor vi skal markere denne test med annonce. De har ikke haft indflydelse på vores vurdering.

Design

Sony WH-H900N-h.ear FarverSony WH-H900N virker veldesignet og velbygget. Farven på vores testeksemplar er mørkegrå og falder meget godt i vores smag. Modellen kan også fås i andre farver. Man kan få høretelefoner, der er mere eksklusive i materialerne end denne, men det er absolut godkendt.

WH-H900N har en fin pasform og ørepuderne er bløde og behagelig at have på også i længere tid. De sidder rimeligt godt fast, men det er ikke en model, vi vil anbefale til træning.

Sony WH H900N h.ear knapperPå venstre høretelefon finder vi tilslutninger og knapper. Der er mikro USB for opladning, mini jack indgang såfremt man ønsker at benytte kabel i stedet for trådløs. Der er kabel med til dette i kassen.

Der er en tænd/sluk knap, og en knap der umiddelbart fungerer til at tænde/slukke for noise cancelling, men som med den nye software også kan indstilles til brug med Google Assistent.

Der medfølger også et USB kabel til opladning, men ikke en lader.

Sony WH H900N h.ear foldet e1544440074591De kan klappes sammen, så de ikke flyder helt så meget.

Opsætning og opdatering

Screenshot 20181207 130249 e1544440226809Parring kan ske med NFC eller Bluetooth, og det anbefales at du installerer Sony’s Headphone Connect app, der åbner for at justere lyden med equalizer funktion og opdatere softwaren.

Vores testeksemplar kom ikke med den nyeste software (Firmware update 3.0.0) installeret, så vi satte den til at opdatere. Det tager dog en del tid. Faktisk hele 38 minutter. Den nye software indeholder support for Google Assistent.

Betjening

Sony WH H900N h.ear touchUdover de fysiske knapper på venstre høretelefon, så er der også indbygget touch betjening ved at berøre højre øretelefon. Her kan du ved et trykke pause og starte afspilning, swipe op/ned for lydstyrke kontrol samt skippe sange ved at swipe højre/venstre. Dobbelt tryk tager og afslutter opkald.

Putter du håndfladen over højre høretelefon pauser musikken, indtil du fjerner den igen. Praktisk, hvis du lige skal høre en besked på stationen eller lignende, uden du så behøver at tage dem helt af.

Har du installeret den nyeste firmware update 3.0.0, så kan du i Sony Headphone Connect app’en opsætte noise cancelling knappen til at fungere i stedet som Google Assistent knap. Et tryk giver dig den aktuelle tid og kan læse nye SMS beskeder op. Holder du knappen inde, kan du spørge Google om ting.

Lydkvalitet

Sony WH-H900N skuffer bestemt ikke på lydkvaliteten. Den leverer en harmonisk og afbalanceret lytteoplevelse, der egner sig til en bredt udvalg af musikgenrer.

Som standard er øretelefonerne sat til at prioritere lydkvaliteten. Ønsker du at benytte equalizerfunktionen til at tilpasse lyden efter din egen smag, så skal man skifte til indstillingen Priority on Stable Connection indstillingen. Der er forskellige equalizerindstillinger og mulighed for at lave sine egne.

Den aktive støj reducering måler støjen udefra og gør sit bedste for at lukke den ude. Vi stillede os ud til vaskemaskinen for at stress teste funktionen, og det virker ganske ok, omend der findes bedre modeller end denne på denne del. F.eks. Sony WH-1000XM3, men den koster også næsten det dobbelte. Der er tre indstillinger optimeret til forskellige situationer.

Batteritid

Der er masser af liv i Sony WH-H900N, så du faktisk kan have dem kørende non stop i over et døgn. Det tager 6 timer at lade op fra den er løbet helt tør for batteri. Du kan i øvrigt lytte til musik, hvis de er løbet tør for strøm, det kræver blot, at du tilslutter dem som kablet høretelefoner.

Konklusion

Sony WH H900Sony WH-H900N er et rigtigt godt bud på et par kvalitets høretelefoner, der er behagelige at have på og har rigtig god batteritid.

På lydkvaliteten står Sony stærkt med disse øretelefoner, der klarer sig flot på et bredt udsnit af musikgenrer. Noise cancelling delen er ganske velfungerende uden at være helt i toppen.

Med softwareopdateringen får du understøttelse af Google Assistent og kan tale med denne. Mikrofonen der er indbygget, er ok, men ikke super god i støjfyldte omgivelser.

Prisen på Sony WH-H900N lå på testtidspunktet på omkring 1500,-. Du kan tjekke dagspriser hos Pricerunner.dk her

I samme kategori

Back to top button