Månedsguides

Nyt på Viaplay i marts 2023

En ny måned betyder også en masse nye film og serier på Viaplay.

Efter hitserien Lykkebugten er Camilla Läckberg endelig tilbage med en ny, spændende serie Strandhotellet . Her følger vi rivaliseringen mellem to familier, hvor løgnene kommer frem i lyset og intrigerne vokser.

Marts byder også på et par hårrejsende dokumentarer. Blandt andet Præsten fra helvedet, som portrætterer Thomas Gotthard, som koldblodigt og minutiøst planlagde drabet på sin kone Maria From Jakobsen.

Den internationale thrillerserie The Head vender også tilbage med en ny sæson. Denne gang udspiller dramaet sig på et skib midt i Stillehavet. Alt ændrer sig, da der sker et mord og besætningen ikke ved, hvem de kan stole på. Til søs er også Sven Yrvind, som vi får lov til at følge i dokumentaren Havfilosoffen, hvor der skal sejles næsten 2000 sømil.

Den første forårsmåned byder også på spillefilmen Munch, hvor Lisa Carlehed portrætterer August Strindberg i historien om en af ​​kunsthistoriens største stjerner Edvard Munch.

Filtrér oversigten

fredag 3. marts
Chaos Walking (2021 Movie) Official Trailer – Daisy Ridley, Tom Holland, Nick Jonas
3 mar 2023
00:00

Chaos Walking

Film | Scifi | 5.7 | 2021
Læs omtale

I en nær fremtid opdager Todd en mystisk pige, der nødlander på hans planet. Det vækker opsigt i det lille samfund, hvor der ingen kvinder er, og alle mænd er ramt af en kraft, der blotter deres tanker for omverdenen.

lørdag 4. marts
The Footballer
4 mar 2023
00:00
Læs omtale

Efter den tidligere Premier League-stjerne Jlloyd Samuels død fremkom der chokerende afsløringer om et dobbeltliv – hvilke fik hans kone, Emma Samuel, til at tvivle på, om hun overhovedet kendte sin mand.

søndag 5. marts
The Head | Sæson 2 | Official Trailer | A Viaplay Series
5 mar 2023
00:00

The Head – Sæson 2

Serie | Drama Thriller | Ny Sæson | 6.8 | 2020–
Læs omtale

Når den internationale Viaplay-serie ’The Head’ vender tilbage med sin anden sæson, er det igen med John Lynch i rollen som biologen Dr. Arthur Wilde, der ønsker at redde menneskeheden fra et totalt klimakollaps. Præcis som i den første sæson foregår handlingen et isoleret sted – denne gang på et forskningsfartøj langt ude i Stillehavet – da en morder ombord pludseligt spreder gru og rædsel.

Efter at have overlevet den første sæson vender biologen Dr. Arthur Wilde (John Lynch) tilbage for at slutte sig til Dr. Maggie Mitchell (Katharine O’Donnelly) for at finde de altafgørende svar på, hvordan man kan stoppe den forestående klimakatastrofe. I den første sæson var de isoleret på en forskningsstation på Sydpolen, mens denne sæson i stedet udspiller sig langt ude i Stillehavet, omkring 3.000 kilometer fra land (Point Nemo), hvor et hold af forskere sejler rundt på forskningsfartøjet Alexandria.

De ubesvarede spørgsmål fra den første sæson står stadig tilbage. For hvad skete der egentligt på Sydpolen, og hvorfor? Er nogen ude på at få hævn, eller der mægtigere kræfter bag kulisserne, der er ude efter Dr. Wildes banebrydende forskning?

Da et afhugget hoved af et af forskningsmedlemmerne bliver fundet i en af skibets kahytter, sætter det gang i et hav af rædsler, hvor ingen er sikre ombord på skibet Alexandria.

– Jeg håber, at publikum vil blive lige så tiltrukket som jeg af grundideen om ’The Head’ – hvad sker der med folk, når de pludseligt bliver udsat for en ekstrem situation på et ekstremt fjerntliggende sted?’The Head’ har været noget af det sjoveste, jeg har været med til at lave. Et fantastisk team med utrolige medskuespillere fra hele verden i ekstraordinære omgivelser, og en ekstra bonus var også endeligt at komme til at arbejde sammen med Kardo Razzazi og Nora Rios, to svenske skuespillere, som jeg beundrer rigtig meget, siger Josefin Neldén (Familien Löwander).

På rollelisten ses flere internationale stjerner, herunder de svenske skuespillere Kardo Razzazi (Heder, Suedi), Nora Rios (Kalifat, Meningen med livet) og Josefin Neldén, der alle spiller en vigtig rolle i Dr. Wildes hold af forskere.

tirsdag 7. marts
Strandhotellet | Official Trailer | A Viaplay Series
7 mar 2023
00:00

Strandhotellet

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Viaplays nye serie Strandhotellet er skabt af Camilla Läckberg og handler om de to familier Gyllenmark og Grip i kystbyen Saltsjövik. Werner Gyllenmark (Samuel Fröler) kommer fra en arbejderfamilie og kæmper konstant for en højere status i hjembyen, hvilket har gjort ham hensynsløs, når det har været nødvendigt. Han sætter sit strandhotel før alt andet. Familien Gyllenmark består også af Werners kæreste Vendela Kraghenmark (Jenny Ulving McCabe), hvis mor Inez (Marianne Mörck) skaber en del påstyr, da hun dukker op i Saltsjövik.

Familien Grip med Egil Grip (Dennis Storhøi) i spidsen er Werner Gyllenmarks tidligere partner og fjende. Han bor sammen med sin ekskone Marianne (Irina Eidsvold Tøien). Egil værdsætter sin datter Julie (Sofia Karemyr) højt og skammer sig derfor over de hemmeligheder, han holder for hende. Han forsøger at gøre det rigtige for sig selv, men da hans mange skjulte sider indhenter ham, bliver alt til et dødeligt rod.

Udover de tidligere nævnte skuespillere spilles rollerne i Strandhotellet også af Filip Wolfe Sjunnesson (Fartblind), Ylvali Rurling (Partisan), David Lenneman (Kærlighed og anarki), Caroline Johansson Kuhmunen (Jægerne), Rojan Telo (Kærlighed og anarki), Kimiya Faghih og andre.

Strandhotellet har premiere på Viaplay den 7. marts. På premieredagen udkommer to af otte afsnit, og de resterende afsnit udkommer om tirsdagen.

Allerede inden første sæson overhovedet har haft premiere  melder Viaplay, at der kommer endnu en sæson.

onsdag 8. marts
Pacific Blue
8 mar 2023
00:00

Pacific Blue

Serie | Action Drama | Komplet Serie | 5.5 | 1996–2000
Læs omtale

Betjentene fra Santa Monica Bike Patrol samarbejder for at holde deres idylliske paradis fri for kriminalitet.

fredag 10. marts
Fortress: Sniper's Eye (2022) Official Trailer - Jesse Metcalfe, Bruce Willis, Chad Michael Murray
10 mar 2023
00:00

Fortress Sniper’s Eye

Film | Action | 2.9 | 2022
Læs omtale

Uger efter det dødbringende angreb på Fortress Camp, gennemfører Robert (Bruce Willis) en vovehals redningsaktion for at befri Sasha (Natali Yura), som er enke efter hans gamle ærkefjende Balzary (Chad Michael Murray). Men da Sasha er tilbage i lejrens bunker, ser det ud til, at hun har sine egne bedrageriske planer. Da et nyt angreb bryder ud, konfronteres Robert med et kendt ansigt, som han troede, han aldrig ville se igen.

tirsdag 14. marts
Hooligan Krænkeren Promo
Læs omtale

Den 14. marts har Viaplay premiere på dokumentaren ’I sindet på en forbryder – Hooligan-krænkeren’. I denne dokumentar følger journalist og tidligere efterforsker Sebastian Richelsen (kendt fra Viaplay-dokumentarserien Amagermanden) i fodsporene på Kevin Adrian Werner. Han er kendt som Danmarks største seriekrænker. I årevis har han misbrugt børn og unge i hooliganmiljøet, indtil han til sidst blev dømt ved Byretten for ikke mindre end 1300 overgreb på 15 unge drenge og en pige. Kevin Adrian Werner ankede dommen til Landsretten og dommen forventes afsagt 15. marts 2023.

I dokumentaren træder nye vidner eksklusivt frem og nye baggrundshistorier om Kevin fortælles, når Sebastian Richelsen undersøger, hvordan det kunne gå så galt.

’I sindet på en forbryder – Hooligan-krænkeren’ er en del af true crime-dokumentarserien ’I sindet på en forbryder,’ og flere afsnit udkommer senere på året. I true crime-serien dykker Sebastian Richelsen ned i nogle af de mest opsigtsvækkende forbrydelser i Danmark i forsøget på at forstå, hvilke faktorer i forbryderens liv, der har haft indflydelse på deres afstumpede handlinger.

fredag 17. marts
Havfilosoffen | Teaser | A Viaplay Documentary
17 mar 2023
00:00

Havfilosoffen

Dokumentar
Læs omtale

I Viaplay-dokumentaren Havfilosoffen, følger vi solo-sejler Sven Yrvinds strabadser på verdenshavene. Sven Yrvind, 83 år. Viaplay-dokumentaren Havsfilosoffen er produceret i spillefilmsformat på cirka 80 minutter og har premiere den 17. marts på Viaplay.

Over fem år følger Viaplay-dokumentaren Havfilosoffen nøje, hvordan Sven Yrvind bygger sin båd og forbereder sig på strabadserne ved at være alene på havet og lade vinden føre ham mellem Irland og New Zealand, en rejse på næsten 2000 mil over det åbne hav. Rejsen anslås at tage 300 dage.

Mange mener, at den 83-åriges projekt er galskab, men Yrvind selv mener snarere, at han er en af ​​de få fornuftige mennesker på vores planet.

– Livet er kedeligt nu om dage, så folk leder efter underholdning ved at stirre på skærme, og det gør, at vi bliver mere og mere fjerne fra naturen. Når man skal ud på havet, efter en uge, efter en måned, er der stille, og man kan lytte til sin indre stemme, siger Sven Yrvind.

Dokumentaren følger ikke kun de fysiske forhindringer, som alderen bringer, men også de psykologiske såvel som filosofiske spørgsmål, som en 83-årig eventyrer står over for, når han nærmer sig de sidste år af sit liv. Gennem Yrvinds egne og hans venners historier bliver der givet et billede af hans baggrund, og hvad der fik ham til at vælge denne vej i livet – en “sø-eremit,” der lever uden for det konventionelle samfund.

I dokumentaren møder vi også Yrvinds nære venner og hører om deres fælles rejser, og hvordan han inspirerede andre til at ændre deres liv. Havfilosoffen er ikke primært en film om sejlads, men stiller spørgsmål om, hvad det er for et liv, vi ønsker at leve, om forbrugersamfundet, om død og aldring, og om det er muligt at føre en livsstil, der går uden om normen.

Yrvind var den første svenske solo-sejler, der passerede Kap Horn, hvilket placerede ham i toppen af ​​sejlerverdenens Hall of Fame. For det blev han i 1980 tildelt Royal Cruising Clubs medalje for godt sømandskab i Storbritannien efter at have sejlet rundt på spidsen af ​​Sydamerika i sin 5,9 meter lange båd. Han har holdt foredrag for den svenske kongefamilie, skrevet flere bøger og opfundet instrumentet Bris-sekstanten, som med en vægt på tre gram anses for at være verdens mindste sekstant.

THE ENFORCER Official Trailer (2022)
17 mar 2023
00:00

The Enforcer

Film | Action Krimi | 5.2 | 2022
Læs omtale

En gangster må ofre alt for at redde en ung kvinde fra sin femme fatale-boss med hendes cybersexhandel – og fra den livsfarlige organisation, som han selv har viet sit liv til at bygge op.

lørdag 18. marts
Madagascar: A Little Wild (Official Trailer) • A Hulu Original
18 mar 2023
00:00

Madagascar: De vilde små

Serie | Animation | 5.9 | 2020–2022
Læs omtale

I denne serie er løven Alex, zebraen Marty, giraffen Melman og flodhesten Gloria børn og bor deres skønne i zoologiske have. Følg med, når de tager på eventyr og forfølger deres drømme!

mandag 20. marts
ARVE Error: Syntax error
Suspect
20 mar 2023
00:00

Suspect

Serie | Krimi | Seriepremiere | 5.5 | 2022–
Læs omtale

En britisk udgave af Viaplay serien Forhøret med James Nesbitt. Suspect er en britisk fortolkning af Forhørets første sæson.

Da veterandetektiven Danny (James Nesbitt) skal identificere en ung kvindes lig, bliver han konfronteret med sit værste mareridt: På briksen foran ham ligger hans datter, Christina. Synet af hende vækker Dannys skarpe politiinstinkt. Selvom alle beviser peger på selvmord, er Danny ikke i tvivl om, at hans datter er blevet myrdet.

Ude af stand til at stole på nogen, men fast besluttet på at forfølge sandheden om Christinas død, drager Danny ud på et farligt, pinefuldt korstog, og da han infiltrerer hendes hemmelige liv, bliver han trukket ind i en verden af ​​kriminalitet og korruption, der er dybere og mørkere, end han nogensinde kunne have forestillet sig.

Sæsonen byder på skuespilpræstationer fra blandt andre James Nesbitt (Murphy’s Law, Jekyll, The Missing) i hovedrollen som Danny. Han får selskab af Joely Richardson (Nip/Tuck, The Tudors, The Girl with the Dragon Tattoo), Niamh Algar (Raised by Wolves, Vikings), Antonia Thomas (The Good Doctor, Small Axe), Sacha Dhawan (Line of Duty, Doctor Who), Sam Heughan (Outlander, To Olivia), Richard E. Grant (Withnail & I, Loki), Anne-Marie Duff (Sex Education, The Salisbury Poisonings) og Ben Miller (Bridgerton, Death in Paradise).

Suspect er baseret på første sæson af Christoffer Boes anmelderroste trilogi Forhøret, som er produceret af Miso Film. I Forhørets første sæson følger vi hovedpersonen Bjørn (Ulrich Thomsen), der i 24 desperate timer forsøger at nå til bunds i sandheden om sin datters død. Igennem otte intense møder, der hver udspiller sig over et enkelt af seriens afsnit, bringes Bjørn videre i sin søgen, men også dybere ind i det net af kriminalitet, løgne og bedrag, som efterhånden folder sig ud for øjnene af ham. Og tættere på en sandhed, som han i sidste ende måske ikke har lyst til at kende.

Tredje sæson af Forhøret har netop haft premiere på Viaplay med Lars Mikkelsen som sæsonens gennemgående karakter. I denne sæson mødes alle løse ender, når den ultimative sandhed om Christinas død skal frem i lyset.

Suspect er et drama i 8 afsnit a 30 minutter, produceret af Eagle Eye Productions for Channel 4.

tirsdag 21. marts
Hapless – Sæson 2
21 mar 2023
00:00

Hapless – Sæson 2

Serie | Komedie | Ny Sæson | 6.1 | 2020–
Læs omtale

Paul Green er journalist på Storbritanniens fjerde mest succesfulde jødiske avis, hvor han forsøger at fremskaffe pladderhistorier for at tilfredsstille sin snæversynede redaktør.

Præsten fra helvede pressetrailer
21 mar 2023
00:00
Læs omtale

Den 21. marts har Viaplay premiere på true crime-dokumentarserien i to afsnit Præsten fra Helvede. Begge afsnit har premiere på Viaplay 21. marts, på TV3 sendes første afsnit 21. marts og andet afsnit 28. marts.

Tre kvindelige krimi-reportere har fulgt og dækket den uhyggelige sag om præsten Thomas Gotthard, der slog sin kone Maria From Jakobsen ihjel og derefter på grotesk vis skaffede sig af med hendes lig. De tre garvede reportere har ikke kunne slippe sagen, selvom Thomas Gotthard både har tilstået, er erklæret egnet til straf og dømt, og derfor er de vendt tilbage til sagen.

De undersøger, hvordan Præsten Thomas Gotthard var i stand til at manipulere alle til at tro, at hans kone Maria From Jakobsen var gået hjemmefra i nedtrykt sindstilstand, mens han i virkeligheden havde slået hende ihjel og brugte nætterne på at skille sig af med hendes lig.

I løbet af kvindernes dækning af sagen med både podcast og artikler har de lært Marias familie, forældre, søstre og veninder at kende. Ud over en kæmpe sorg, sidder de alle omkring parret tilbage med en række ubesvarede spørgsmål. Hvorfor har ingen fornemmet, at der boede en ondskab i præsten Thomas?  Hvordan kunne det lykkedes ham at vildlede pårørende, venner, kolleger i kirken og sågar politiet i ugevis, efter Maria var forsvundet? Forældre, søstre, veninder og flere andre, som var tæt på parret, står helt eksklusivt frem på TV for første gang i denne serie.

fredag 24. marts
Munch | Official Trailer | A Viaplay Film
24 mar 2023
00:00

Munch

Film | Drama | 2023
Læs omtale

Viaplay laver storfilm om maler Edvard Munch. Filmen får premiere i norske biografer den 27. januar, inden den senere får eksklusiv premiere på Viaplay den 24. marts 2023.

Edvard Munch (1863-1944) er en af norsk histories største og mest kendte kunstnere, og nu bliver hans liv som kunstner og menneske endelig filmatiseret. For mens hans kunst er kendt verden over, så er hans dramatiske livshistorie ukendt for de fleste, og det er derfor flere vigtige og afgørende perioder i hans liv, der vil spille en central rolle i filmen.

Filmen fortæller først historien om en ung Edvard Munch, der oplever at blive forelsket i en gift kvinde, mens den efterfølgende periode omhandler hans nederlag som kunstner, efter hans udstilling bliver forkastet og afvist. Siden er det Munchs dramatiske indlæggelse på en nerveklinik i København, hvor han tvinges til at tage sit største og mest afgørende valg, inden han i sit livs sidste fase kæmper en hård og svær kamp for at redde sin kunstneriske arv fra nazisterne under krigen.

De fire perioder giver tilsammen et intimt og nuanceret billede af et unikt menneske og kunstner.

De fire forskellige perioder i filmen er skrevet af fire forskellige manuskriptforfattere og Edvard Munch spilles desuden af fire forskellige skuespillere. De tre af perioderne vil være fra Munchs levetid, mens den sidste er iscenesat i nutidens Berlin. Rollen som Edvard Munch spilles af de fire forskellige norske skuespillere; Alfred Ekker Strande (Skam), Mattis Herman Nyquist (Headhunterne), Ola G. Furuseth (22 July) og Anne Krigsvoll (Kvinder i store herreskjorter). Udover disse, så spiller også Anders Baasmo (Kongens valg) og danske Jesper Christensen (James Bond: Spectre) to centrale roller i filmen.

Dramachef i Viaplay Group Norge, Tanya Nanette Badendyck, ser frem til at dele filmen om en af norges histories mest kendte med Viaplays seere.

– Det er med stor stolthed og glæde, at vi kan præsentere filmen om Edvard Munch og hans liv. Vi har høje forventninger til, at historien om hans liv og karriere vil fascinere vores seere over hele verden. Bag filmen står en gruppe ekstremt kloge og dygtige mennesker, der sammen med et stjernehold foran kameraet fortæller historien om Munch med stor dedikation og passion. Vi er utroligt glade for at arbejde tæt sammen med Henrik M. Dahlsbakken og The Scandinavian Film Distribution om denne produktion. Med filmen Munch fortsætter Viaplay sin store satsning på at have det bedste, nordiske indhold, siger Tanya Nanette Badendyck.

Filmskaber Henrik M. Dahlsbakken har i de senere år markeret sig som værende en af Norges mest produktive og eklektiske filmskabere. Siden 2015 har han skrevet og produceret flere spillefilm, blandt andre biografsuccesen En affære (2018) og komediefilmen Glædelig Jul (2020). Flere af Dahlsbakkens projekter har tidligere været kvalificeret og nomineret til en Oscar.

lørdag 25. marts
DELIA'S GONE Official Trailer (2022)
25 mar 2023
00:00

Delia’s Gone

Film | Drama Krimi | 4.7 | 2022
Læs omtale

I Viaplay-filmen Delia’s Gone ser vi Louis (Stephan James) leve med et intellektuelt handicap og fejlagtigt anklages for mordet på sin søster Delia (Genelle Williams) og idømmes fem års fængsel. Da han bliver løsladt – får han besøg af en af de sidste mænd, der så hende i live, hvilket tyder på, at der ligger mere bag hendes drab end først antaget. Bevæbnet med de nye oplysninger begiver Louis sig ud på en personlig mission for at finde ud af, hvem der er ansvarlig for Delias mystiske død.

mandag 27. marts
High Voltage Viaplay
27 mar 2023
00:00

High Voltage

Dokumentar
Læs omtale

Viaplays nye serie High Voltage går i dybden med et af de emner, som er på alles læber lige nu: Vores energiforsyning. I High Voltage følger vi de usynlige helte, der hver dag får Sverige til at køre rundt – fagfolkene bag landets energiforsyning, som gør, at landet ikke går i sort. Vi får et indblik i hverdagen for de mennesker, som arbejder i 130 meters højde, hvor vejret kan ændre sig med lynets hast og blive en reel trussel. Vi følger linjemontørerne, som klatrer over højspændingsledninger og møder kræfter på 400.000 volt, vi følger elteknikere, som sprænger træer væk fra elledninger. Seerne lærer en faggruppe at kende, hvor en flok stærke karakterer tager os med ind i en helt ny verden.

fredag 31. marts
THE PHANTOM OF THE OPEN - Official Trailer
31 mar 2023
00:00

Out of Bounds

Film | Drama Komedie | 7.0 | 2021
Læs omtale

Med en uforfærdet og urokkelig tro på sig selv lykkes det Maurice Flitcroft gennem en række forbløffende, lattervækkende og dybt rørende forsøg at spille golf på professionelt topplan.

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

limbo teaser
søndag

Limbo

Serie | Drama
Sidste afsnit: 12/03/23
Læs omtale

Viaplays nye svenske dramaserie Limbo har premiere den 12. februar. Fortvivlelse, forhold og usikkerhed er nogle af ingredienserne i historien, der er baseret på en virkelig begivenhed i skuespilleren Rakel Wärmländers liv. Rakel, Sofia Helin og Louise Peterhoff spiller tre venner, hvis liv bliver vendt på hovedet, da deres sønner bliver involveret i en frygtelig bilulykke. Her er den første teaser til den allerede internationalt anerkendte serie.

Limbo – det handler den om

Telefonen ringer midt om natten, og det værste, der kan ske, er sket. Sønnerne af de tre venner Ebba (Rakel Wärmländer), My (Sofia Helin) og Gloria (Louise Peterhoff) har ulovligt lånt en bil og været ude for en alvorlig bilulykke. Alle tre er sårede, men værst ramt er Ebbas søn Jacob (Anton Forsdik), der får livstruende kvæstelser. Den katastrofale bilulykke sætter kvindernes forhold til hinanden og deres familier på prøve. Mens Jacob svæver mellem liv og død, befinder de tre kvinder sig i limbo.

At påtage sig rollen som mor i sorg og fortvivlelse var en udfordring for Rakel Wärmländer.

– Det var vildt og spændende at spille så stor en rolle. Selvom det selvfølgelig var ekstremt intenst og til tider udmattende. I to en halv måned manipulerede jeg min krop til at føle angst, tristhed, skyld og skam næsten hele tiden. Hjernen forstod, at det var en manipulation, men det gjorde kroppen ikke. Det satte ind som en muskelspænding og træthed, der varede ved længe efter, at optagelsen sluttede, siger Rakel Wärmländer.

Louise Peterhoff ser ligheder mellem sig selv og sin karakter Gloria.

– Vi er nok mere ens, end jeg ville have ønsket. Gloria er i høj grad det, jeg selv forsøger at skjule. Hun er ret fej og har et stort behov for bekræftelse. Hun vil gerne være vellidt af alle og tager nogle ret dårlige beslutninger på grund af det. Det gør hende meget menneskelig, og det elsker jeg hende for, siger Louise Peterhoff.

– Selve handlingen er så forfærdelig, så meget af selve arbejdet var præget af det. Man kommer tæt på hinanden, når faget kræver det, og det er præcis sådan, jeg vil arbejde. Det er altid skønt og nervepirrende med en premiere, men dejligst denne gang, siger Sofia Helin.

Andre roller spilles af Oscar Töringe (Tak for sidst), Alexandra Zetterberg Ehn (Johan Falk), Danilo Bejarano (Lust), Siham Shurafa (Tak for sidst), Philip Oros (Sortehavet), Linton Calmroth (Lance vs Life), Odin Romanus (Dystopia) med flere.

Forhøret | Sæson 3 | Official Trailer | A Viaplay Series
søndag

Forhøret – Sæson 3

Serie | Dansk Krimi
Sidste afsnit: 02/04/23
Læs omtale

Siden Forhørets første sæson har den unge kvinde Christinas død været et mysterium, men nu skal den ultimative sandhed frem i lyset. Den 19. februar er Christoffer Boes stjernespækkede krimi Forhøret tilbage med trilogiens afsluttende sæson produceret af Miso Film til Viaplay.

Forhøret – Sæson 3 – det handler den om

Hvem står bag mordet på Christina? Tredje sæson indledes med en video, der vender op og ned på forretningsmanden Holger Langs verden. På skærmen ser han optagelser af mordet på sin protegé og udtænkte arvtager Christina, hvis død indtil nu fejlagtigt har været afskrevet som selvmord. I otte intense konfrontationer står Holger Lang (Lars Mikkelsen) ansigt til ansigt med familie, venner og fjender i jagten på sandheden. En intens og følelsesladet rejse, som kulminerer med afsløringen af gerningsmanden bag det hele. I de foregående sæsoner forsøgte Bjørn (Ulrich Thomsen) og Susanne (Trine Dyrholm) at finde svar på, hvorfor de måtte lægge deres datter i graven. Seerne mødte Holger Lang allerede i første sæson, hvor Bjørn havde udset ham som potentiel morder. Nu foldes Holger Langs historie ud.

Nu løfter Viaplay sløret for den officielle trailer til den nye sæson af Forhøret, og det går ikke stille for sig, når forretningsmanden Holger Lang (Lars Mikkelsen) jagter sandheden bag den unge kvinde Christinas død. I otte intense konfrontationer står Holger Lang ansigt til ansigt med familie, venner og fjender i jagten på sandheden. En intens og følelsesladet rejse, som kulminerer med afsløringen af gerningsmanden bag det hele. Denne sæson indledes med en video, der vender op og ned på Holger Langs verden. På skærmen ser han optagelser af mordet på sin protegé og udtænkte arvtager Christina, hvis død indtil nu fejlagtigt har været afskrevet som selvmord. Holger Langs søgen efter svar bliver hurtigt lige så hensynsløs som hans metoder til at bygge milliard-konglomeratet Lang Enterprises.

Forhøret sæson 3 Pilou
Foto: Henrik Ohste

International Emmy-vinder Lars Mikkelsen (RIGET EXODUS, Drømmeren – Karen Blixen bliver tilHerrens veje) spiller seriens gennemgående hovedrolle. Han får selskab af Pilou Asbæk (Game of ThronesSamaritanBorgen), Evin Ahmad (Viaplays Max Anger – With One Eye OpenThe RainSnabba Cash), Nicolas Bro (RIGET EXODUSSmagen af sultRetfærdighedens ryttere), Josephine Park (SkrukDoggystyleVenuseffekten), Jakob Oftebro (Viaplays Made in OsloKrudttøndenHamilton), Lene Maria Christensen (UndtagelsenFred til LandsFriheden), Solbjørg Højfeldt (Viaplays Drømmeren – Karen Blixen bliver tilDarkness: Den som Dræber sæson 2), International Emmy-nominerede Sverrir Gudnason (Viaplays Elsk migDioramaKongens hemmelige elsker), Søren Malling (Forhøret sæson 1 og 2, Lykkelige omstændighederBorgen) og Lars Brygmann (dre & MødreRetfærdighedens ryttereKrudttønden).

Forhøret Sæson 3 Viaplay
Foto: Henrik Ohsten

– Man kan glæde sig til en flot og velskrevet dramaserie med en smuk billede- og lydside, fremragende skuespil, gode dialogscener og en mastodontisk performance af Lars Mikkelsen. Det har været en kæmpe fornøjelse samt ære at få lov at være en del af holdet, siger Pilou Asbæk.

Hvert ord har betydning, når dialogen leder Holger Lang videre mod sin næste ledetråd, og det skaber den fortættede og medrivende stemning, som Forhøret er kendt for. Ikke mindst på grund af instruktør Christoffer Boe (Smagen af sultJournal 64Kriger) og forfatter Lasse Kyed Rasmussen (Dag og natThe RainGidseltagningen), som med stringens og autentisitet inviterer sit publikum til at overvære karakterernes verbale nærkamp.

– Endelig kan vi med tredje sæson give svar på, hvem der stod bag mordet på Christina. Det har jeg glædet mig til – ikke mindst fordi det sker i samspil med forrygende Lars Mikkelsen og et overflødighedshorn af dygtige spillere, der laver et brag af en finale, siger instruktør Christoffer Boe.

De første to sæsoner af Forhøret er tilgængelige på Viaplay. Tredje sæson af Forhøret har premiere 19. februar.

Første sæson af ’Forhøret’ havde premiere på Viaplay i efteråret 2019 efterfulgt af anden sæson i efteråret 2021.  De første to sæsoner af Forhøret er tilgængelige på Viaplay.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Flere titler på Viaplay i marts 2023

The Secret Man 01.mar
The Sisters Brothers 01.mar
Woman Walks Ahead 01.mar
The Titan 01.mar
The Professor 01.mar
Jungle Guardian 01.mar
One Man & His Shoes 01.mar
Fukushima: Nature In The Danger Zone 01.mar
Peru: Sacrifices in the Kingdom of Chimor 01.mar
The History of Mother Earth: Gaia Uncovered 01.mar
The Equalizer 01.mar
Happiest Season 01.mar
Monster Hunder 01.mar
K-19: The Widowmaker 01.mar
Edge of Darkness 01.mar
Beautiful Creatures 01.mar
Haywire 01.mar
Harsh Times 01.mar
The Awakening 01.mar
Push 01.mar
Abduction 01.mar
Chloe 01.mar
Solace 01.mar
My Little Pony: The Movie 01.mar
Sliding Doors 01.mar
Testament of Youth 01.mar
Before I Fall 01.mar
The Eagle 01.mar
Midnight Sun 01.mar
Dream Horse 01.mar
The Kid 01.mar
Disorted 01.mar
The Secrets We Keep 02.mar
Jeepers Creepers. Reborn 02.mar
Chaos Walking 03.mar
Wire Room 04.mar
The Vows We Keep 09.mar
V/H/S/94 11.mar
Room 203 16.mar
The Enforcer 17.mar
Ali & Ava 18.mar
Jumanji: The Next Level 20.mar
She Will 23.mar
Image of Victory 30.mar
Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button