Streamingnyt

Limbo

Viaplays nye svenske dramaserie Limbo har premiere den 12. februar. Fortvivlelse, forhold og usikkerhed er nogle af ingredienserne i historien, der er baseret på en virkelig begivenhed i skuespilleren Rakel Wärmländers liv. Rakel, Sofia Helin og Louise Peterhoff spiller tre venner, hvis liv bliver vendt på hovedet, da deres sønner bliver involveret i en frygtelig bilulykke. Her er den første teaser til den allerede internationalt anerkendte serie.

Limbo – det handler den om

Telefonen ringer midt om natten, og det værste, der kan ske, er sket. Sønnerne af de tre venner Ebba (Rakel Wärmländer), My (Sofia Helin) og Gloria (Louise Peterhoff) har ulovligt lånt en bil og været ude for en alvorlig bilulykke. Alle tre er sårede, men værst ramt er Ebbas søn Jacob (Anton Forsdik), der får livstruende kvæstelser. Den katastrofale bilulykke sætter kvindernes forhold til hinanden og deres familier på prøve. Mens Jacob svæver mellem liv og død, befinder de tre kvinder sig i limbo.

At påtage sig rollen som mor i sorg og fortvivlelse var en udfordring for Rakel Wärmländer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det var vildt og spændende at spille så stor en rolle. Selvom det selvfølgelig var ekstremt intenst og til tider udmattende. I to en halv måned manipulerede jeg min krop til at føle angst, tristhed, skyld og skam næsten hele tiden. Hjernen forstod, at det var en manipulation, men det gjorde kroppen ikke. Det satte ind som en muskelspænding og træthed, der varede ved længe efter, at optagelsen sluttede, siger Rakel Wärmländer.

Louise Peterhoff ser ligheder mellem sig selv og sin karakter Gloria.

– Vi er nok mere ens, end jeg ville have ønsket. Gloria er i høj grad det, jeg selv forsøger at skjule. Hun er ret fej og har et stort behov for bekræftelse. Hun vil gerne være vellidt af alle og tager nogle ret dårlige beslutninger på grund af det. Det gør hende meget menneskelig, og det elsker jeg hende for, siger Louise Peterhoff.

– Selve handlingen er så forfærdelig, så meget af selve arbejdet var præget af det. Man kommer tæt på hinanden, når faget kræver det, og det er præcis sådan, jeg vil arbejde. Det er altid skønt og nervepirrende med en premiere, men dejligst denne gang, siger Sofia Helin.

Andre roller spilles af Oscar Töringe (Tak for sidst), Alexandra Zetterberg Ehn (Johan Falk), Danilo Bejarano (Lust), Siham Shurafa (Tak for sidst), Philip Oros (Sortehavet), Linton Calmroth (Lance vs Life), Odin Romanus (Dystopia) med flere.

limbo teaser
limbo teaser

Limbo

Serie | Drama
12 feb 2023
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Stream her på Viaplay
Ugentligt frem til 12. marts 2023

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viaplay presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

Back to top button