Streamingnyt

Forhøret – Sæson 3

Siden Forhørets første sæson har den unge kvinde Christinas død været et mysterium, men nu skal den ultimative sandhed frem i lyset. Den 19. februar er Christoffer Boes stjernespækkede krimi Forhøret tilbage med trilogiens afsluttende sæson produceret af Miso Film til Viaplay.

Forhøret – Sæson 3 – det handler den om

Hvem står bag mordet på Christina? Tredje sæson indledes med en video, der vender op og ned på forretningsmanden Holger Langs verden. På skærmen ser han optagelser af mordet på sin protegé og udtænkte arvtager Christina, hvis død indtil nu fejlagtigt har været afskrevet som selvmord. I otte intense konfrontationer står Holger Lang (Lars Mikkelsen) ansigt til ansigt med familie, venner og fjender i jagten på sandheden. En intens og følelsesladet rejse, som kulminerer med afsløringen af gerningsmanden bag det hele. I de foregående sæsoner forsøgte Bjørn (Ulrich Thomsen) og Susanne (Trine Dyrholm) at finde svar på, hvorfor de måtte lægge deres datter i graven. Seerne mødte Holger Lang allerede i første sæson, hvor Bjørn havde udset ham som potentiel morder. Nu foldes Holger Langs historie ud.

Nu løfter Viaplay sløret for den officielle trailer til den nye sæson af Forhøret, og det går ikke stille for sig, når forretningsmanden Holger Lang (Lars Mikkelsen) jagter sandheden bag den unge kvinde Christinas død. I otte intense konfrontationer står Holger Lang ansigt til ansigt med familie, venner og fjender i jagten på sandheden. En intens og følelsesladet rejse, som kulminerer med afsløringen af gerningsmanden bag det hele. Denne sæson indledes med en video, der vender op og ned på Holger Langs verden. På skærmen ser han optagelser af mordet på sin protegé og udtænkte arvtager Christina, hvis død indtil nu fejlagtigt har været afskrevet som selvmord. Holger Langs søgen efter svar bliver hurtigt lige så hensynsløs som hans metoder til at bygge milliard-konglomeratet Lang Enterprises.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Forhøret sæson 3 Pilou
Foto: Henrik Ohste

International Emmy-vinder Lars Mikkelsen (RIGET EXODUS, Drømmeren – Karen Blixen bliver tilHerrens veje) spiller seriens gennemgående hovedrolle. Han får selskab af Pilou Asbæk (Game of ThronesSamaritanBorgen), Evin Ahmad (Viaplays Max Anger – With One Eye OpenThe RainSnabba Cash), Nicolas Bro (RIGET EXODUSSmagen af sultRetfærdighedens ryttere), Josephine Park (SkrukDoggystyleVenuseffekten), Jakob Oftebro (Viaplays Made in OsloKrudttøndenHamilton), Lene Maria Christensen (UndtagelsenFred til LandsFriheden), Solbjørg Højfeldt (Viaplays Drømmeren – Karen Blixen bliver tilDarkness: Den som Dræber sæson 2), International Emmy-nominerede Sverrir Gudnason (Viaplays Elsk migDioramaKongens hemmelige elsker), Søren Malling (Forhøret sæson 1 og 2, Lykkelige omstændighederBorgen) og Lars Brygmann (dre & MødreRetfærdighedens ryttereKrudttønden).

Forhøret Sæson 3 Viaplay
Foto: Henrik Ohsten

– Man kan glæde sig til en flot og velskrevet dramaserie med en smuk billede- og lydside, fremragende skuespil, gode dialogscener og en mastodontisk performance af Lars Mikkelsen. Det har været en kæmpe fornøjelse samt ære at få lov at være en del af holdet, siger Pilou Asbæk.

Hvert ord har betydning, når dialogen leder Holger Lang videre mod sin næste ledetråd, og det skaber den fortættede og medrivende stemning, som Forhøret er kendt for. Ikke mindst på grund af instruktør Christoffer Boe (Smagen af sultJournal 64Kriger) og forfatter Lasse Kyed Rasmussen (Dag og natThe RainGidseltagningen), som med stringens og autentisitet inviterer sit publikum til at overvære karakterernes verbale nærkamp.

– Endelig kan vi med tredje sæson give svar på, hvem der stod bag mordet på Christina. Det har jeg glædet mig til – ikke mindst fordi det sker i samspil med forrygende Lars Mikkelsen og et overflødighedshorn af dygtige spillere, der laver et brag af en finale, siger instruktør Christoffer Boe.

De første to sæsoner af Forhøret er tilgængelige på Viaplay. Tredje sæson af Forhøret har premiere 19. februar.

Første sæson af ’Forhøret’ havde premiere på Viaplay i efteråret 2019 efterfulgt af anden sæson i efteråret 2021.  De første to sæsoner af Forhøret er tilgængelige på Viaplay.

Forhøret | Sæson 3 | Official Trailer | A Viaplay Series
Forhøret | Sæson 3 | Official Trailer | A Viaplay Series

Forhøret – Sæson 3

Serie | Dansk, Krimi | 2019–2023
6.8
19 feb 2023
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Stream her på Viaplay
Ugentligt frem til 2. april 2023

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viaplay Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

Back to top button