Streamingnyt

Suspect

Serie | Krimi | 2022–
5.5 IMDB
SUSPECT on Channel 4 - "Gripping" drama

En britisk udgave af Viaplay serien Forhøret med James Nesbitt. Suspect er en britisk fortolkning af Forhørets første sæson.

Da veterandetektiven Danny (James Nesbitt) skal identificere en ung kvindes lig, bliver han konfronteret med sit værste mareridt: På briksen foran ham ligger hans datter, Christina. Synet af hende vækker Dannys skarpe politiinstinkt. Selvom alle beviser peger på selvmord, er Danny ikke i tvivl om, at hans datter er blevet myrdet.

Ude af stand til at stole på nogen, men fast besluttet på at forfølge sandheden om Christinas død, drager Danny ud på et farligt, pinefuldt korstog, og da han infiltrerer hendes hemmelige liv, bliver han trukket ind i en verden af ​​kriminalitet og korruption, der er dybere og mørkere, end han nogensinde kunne have forestillet sig.

Sæsonen byder på skuespilpræstationer fra blandt andre James Nesbitt (Murphy’s Law, Jekyll, The Missing) i hovedrollen som Danny. Han får selskab af Joely Richardson (Nip/Tuck, The Tudors, The Girl with the Dragon Tattoo), Niamh Algar (Raised by Wolves, Vikings), Antonia Thomas (The Good Doctor, Small Axe), Sacha Dhawan (Line of Duty, Doctor Who), Sam Heughan (Outlander, To Olivia), Richard E. Grant (Withnail & I, Loki), Anne-Marie Duff (Sex Education, The Salisbury Poisonings) og Ben Miller (Bridgerton, Death in Paradise).

Suspect er baseret på første sæson af Christoffer Boes anmelderroste trilogi Forhøret, som er produceret af Miso Film. I Forhørets første sæson følger vi hovedpersonen Bjørn (Ulrich Thomsen), der i 24 desperate timer forsøger at nå til bunds i sandheden om sin datters død. Igennem otte intense møder, der hver udspiller sig over et enkelt af seriens afsnit, bringes Bjørn videre i sin søgen, men også dybere ind i det net af kriminalitet, løgne og bedrag, som efterhånden folder sig ud for øjnene af ham. Og tættere på en sandhed, som han i sidste ende måske ikke har lyst til at kende.

Tredje sæson af Forhøret har netop haft premiere på Viaplay med Lars Mikkelsen som sæsonens gennemgående karakter. I denne sæson mødes alle løse ender, når den ultimative sandhed om Christinas død skal frem i lyset.

Suspect er et drama i 8 afsnit a 30 minutter, produceret af Eagle Eye Productions for Channel 4.

Hvor kan man se Suspect?

Du kan se Suspect på Viaplay fra 20. marts 2023

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viaplay Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button