Streamingnyt

The Head – Sæson 2

Serie | Drama, Thriller | 2020–
6.8 IMDB
The Head | Sæson 2 | Official Trailer | A Viaplay Series

Når den internationale Viaplay-serie ’The Head’ vender tilbage med sin anden sæson, er det igen med John Lynch i rollen som biologen Dr. Arthur Wilde, der ønsker at redde menneskeheden fra et totalt klimakollaps. Præcis som i den første sæson foregår handlingen et isoleret sted – denne gang på et forskningsfartøj langt ude i Stillehavet – da en morder ombord pludseligt spreder gru og rædsel.

Efter at have overlevet den første sæson vender biologen Dr. Arthur Wilde (John Lynch) tilbage for at slutte sig til Dr. Maggie Mitchell (Katharine O’Donnelly) for at finde de altafgørende svar på, hvordan man kan stoppe den forestående klimakatastrofe. I den første sæson var de isoleret på en forskningsstation på Sydpolen, mens denne sæson i stedet udspiller sig langt ude i Stillehavet, omkring 3.000 kilometer fra land (Point Nemo), hvor et hold af forskere sejler rundt på forskningsfartøjet Alexandria.

De ubesvarede spørgsmål fra den første sæson står stadig tilbage. For hvad skete der egentligt på Sydpolen, og hvorfor? Er nogen ude på at få hævn, eller der mægtigere kræfter bag kulisserne, der er ude efter Dr. Wildes banebrydende forskning?

Da et afhugget hoved af et af forskningsmedlemmerne bliver fundet i en af skibets kahytter, sætter det gang i et hav af rædsler, hvor ingen er sikre ombord på skibet Alexandria.

– Jeg håber, at publikum vil blive lige så tiltrukket som jeg af grundideen om ’The Head’ – hvad sker der med folk, når de pludseligt bliver udsat for en ekstrem situation på et ekstremt fjerntliggende sted?’The Head’ har været noget af det sjoveste, jeg har været med til at lave. Et fantastisk team med utrolige medskuespillere fra hele verden i ekstraordinære omgivelser, og en ekstra bonus var også endeligt at komme til at arbejde sammen med Kardo Razzazi og Nora Rios, to svenske skuespillere, som jeg beundrer rigtig meget, siger Josefin Neldén (Familien Löwander).

På rollelisten ses flere internationale stjerner, herunder de svenske skuespillere Kardo Razzazi (Heder, Suedi), Nora Rios (Kalifat, Meningen med livet) og Josefin Neldén, der alle spiller en vigtig rolle i Dr. Wildes hold af forskere.

Hvor kan man se The Head – Sæson 2?

Du kan se The Head – Sæson 2 på Viaplay fra 5. marts 2023

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button