
Juni er en stor dokumentar måned på DRTV med rigtig mang nye titler. Du får blandt andet den nye Christoffer Guldbrandsen dokumentar, A Storm Foretold. Der er også DR premiere på tredje sæson af den norske serie Exit og den svenske Hændelser ved vand.
Månedens sidste premieretitler tilføjes 2. juni.
torsdag 1. juni

06:00
Læs omtale
Britisk-amerikansk dokumentarserie fra 2023.
Fra ynglingsbarn til udstødt af det britiske kongehus. Prins Andrew gik fra at være dronning Elizabeth IIs yngIingsbarn og ’Prince Charming’ til at blive anklaget for lyssky aftaler og seksuelt overgreb. Dokumentarserien dykker ned i prins Andrews liv og opvækst, og det skæbnesvangre venskab med rigmanden Jeffrey Epstein, som blev dømt for sexhandel. Hvad førte f.eks. til det katastrofale interview prins Andrew gav til BBC i 2019, og som efterfølgende endte med, at han fik frataget alle sine officielle forpligtelser i kongehuset?
Se alle afsnit fra den 1. juni kl 06:00 på DRTV.
fredag 2. juni

06:00
Læs omtale
Britisk autentisk dramaserie fra 2023.
Samantha Stobbart finder en ny kæreste. Hun er nervøs for, hvad der sker, når hendes ekskæreste, den sygeligt jaloux Raoul Moat, løslades fra fængslet. Da Moat sættes på fri fod, begår han en brutal og voldelig forbrydelse. Snart er han på flugt, og han har ingen planer om at overgive sig. I stedet stræber han efter at sætte et angreb ind mod den selv samme politistyrke, som jager ham. Dramaserie bygget på virkelige begivenheder om den største politijagt nogensinde i Storbritannien.
Se alle afsnit fra den 2. juni kl 06:00 på DRTV.

06:00
Læs omtale
Året er 1972, og Morse er tilbage i Oxford – i seriens sidste sæson. I en universitetshave findes en mand død – et fund, der fører Morse til et fejret symfoniorkester. Samtidig bliver et grusomt mord begået i en forladt lagerbygning. Ofret er en forbryder fra London. Hvad lavede han i Oxford?
Se alle afsnit fra den 2. juni kl 06:00 på DRTV.
søndag 4. juni

06:00
Læs omtale
Amerikansk dokumentar fra 2022.
Den 2. august 2015 overhælder Judy Malinowskis ekskæreste hende med benzin og sætter ild til hende bag en tankstation i Ohio. Hun bliver forbrændt på over 90% af kroppen. Mirakuløst overlever hun længe nok til at stoppe med at tage smertestillende medicin – næsten to år. Og det lykkes hende at blive den første person nogensinde, der vidner i sin egen mordsag.
Se dokumentaren fra den 4. juni kl 06:00 på DRTV.
onsdag 7. juni

06:00
Læs omtale
Dansk dokumentar fra 2023.
Danmark er under angreb. Frontlinjen løber langs ligusterhækken, gennem krattet og under vandet. De invasive arter er overalt i landskabet og truer den natur, som vi kalder for vores. Men få ultra-dedikerede personer har taget kampen op og vandrer hvileløst rundt i forsøget på at udslette disse arter. Men kan kampen vindes? Og er det meningen, at mennesket skal bestemme over naturen?
Se dokumentaren fra den 7. juni kl 06:00 på DRTV.

06:00
Læs omtale
Dansk dokumentar fra 2023.
I 1971 finder en tilfældig forbipasserende en gasmaskefiltrator på Bornholms nordkyst. Ingen ved hvorfor eller hvordan den havnede dér. Nu går to historikere på jagt efter sandheden om den mystiske gasmaskefiltrator – en jagt, der hurtigt viser sig at pege ind i den kolde krig og Bornholm som Danmarks frontlinje mod Øst. Og som trækker tydelige tråde til i dag, hvor fronterne mellem Øst og Vest endnu engang er trukket hårdt op.
fredag 9. juni

06:00
Læs omtale
DRTV sender fra 9. juni den svenske serie Hændelser ved vand, den vises ligeledes som søndagsserie på DR1 fra 11. juni.
Serien er baseret på Kerstin Ekmans roman fra 1993, der blev hendes internationale gennembrud. Bogen blev oprindeligt udgivet i 1993 og har sidenhen vundet stor anerkendelse både i Sverige og internationalt.

Hændelser ved vand har Rolf Lassgård (Efterforskningen), Pernilla August (Arvingerne, Efterforskningen), Asta Kamma August (Bedrag, Sygeplejeskolen) og Magnus Krepper (Dronningen, Margrete den første) i de bærende roller.
Hændelser ved vand – det handler den om

Foto: Joe Maples /SVT
Midsommeraften 1973. Annie og datteren Mia finder to myrdede turister ved en flodbred i en landsby i de Nordsvenske bjerge. Dobbeltmordet forbliver uløst og kaster mørke skygger over deres liv, indtil en mand vender tilbage til landsbyen 18 år efter mordene.
Det sætter det gang i en kæde af begivenheder, der kaster lys over dobbeltmordet mange år tidligere. Der ligger stadig er mørk skygge over den lille landsby, og det viser sig, at flere af de lokale ikke taler helt sandt. Hvad skete der egentlig den midsommernat i det lille isolerede samfund?
Således følger vi handligen både i 1973 og efteråret 1991.
Hændelser ved vand – hvor mange afsnit er der?
Du kan se alle seks afsnit af serien fra 9. juni på DRTV.
De seks afsnit vises på DR1 som søndagsserie fra 11. juni ugentligt frem til og med 16. juli.
Serien blev vist på svenske SVT i januar/februar med flere gode anmeldelser. På trods af at Kerstin Ekmans roman “Händelser vid vatten” blev skrevet for 30 år siden, følger historierne to nutidige tv-serietendenser: dygtigt sammenvævede tidslinjer og et mistænksomt nutidigt skeptisk kollektiv/sekt i begivenhedernes centrum, lyder det blandt andet. Også seriens soundtrack får mange positive ord med på vejen.
På minussiden for anmelderne, så dvæler serien lidt for længe ved 90’erne på bekostning af dele af persongalleriet i 70’ernes tidslinje, som ellers er det mere spændende.
Mere om serien
Pernilla August – Annie Raft (1991)
Alva Adermark – Mia Raft (1973)
Alba August – Mia Raft (1991)
Sven Boräng – Birger Torbjörnsson (1973)
Rolf Lassgård – Birger Torbjörnsson (1991)
Christian Fandango Sundgren – Dan Ulander (1973)
Andreas Kundler – Dan Ulander (1991)
Liam Gabrielsson Lövbrand – Johan Brandberg (1973)
Erik Ehn – Johan Brandberg (1991)
Liv Mjönes – Barbro Torbjörnsson
Magnus Krepper – Petrus
Alma Pöysti – Ylja Happoltati (1973)
Anitta Suikkari – Ylja Happoltati (1991)
Magnus Roosmann – Åke Vemdahl
Emelie Garbers – Lotta
Cecilia Nilsson – Gudrun Brandberg
mandag 12. juni

06:00
Læs omtale
A Storm Foretold, Christoffer Guldbrandsens meget omtalte dokumentarfilm, har premiere på DRTV fra 12. juni.
Christoffer Guldbrandsens dokumentarfilm giver et unikt indblik i magtens indre i Donald Trumps sidste måneder som præsident. Filmen følger Trumps daværende rådgiver Roger Stone, som bevæger sig i en politisk verden og tankegang, hvor alt er tilladt. Her skifter alliancer og fjendskaber som i et Shakespeare-drama.
Var det forudsigeligt, at Trumps præsidentperiode kulminerede med det dødbringende angreb på Kongressen i Washington D.C. i januar 2021?
tirsdag 13. juni

06:00
Læs omtale
Britisk musikdokumentar fra 2021.
De var én af verdens største popgrupper, med hits som ‘Mamma Mia’ og ‘Dancing Queen’. Men i 1982 gik ABBA i opløsning. Hvad skete der i de 40 år, inden de fandt sammen igen og udgav albummet Voyage i 2021? Mens Björn og Benny sammen lavede store musical-succeser, gik Agnetha og Frida solo. Frida samarbejdede med Phil Collins og giftede sig med en tysk prins, mens Agnethas liv var præget af isolation i 17 år.
Se dokumentaren fra den 13. juni kl 06:00 på DRTV.
onsdag 14. juni

06:00
Læs omtale
Fransk dokumentarserie fra 2022.
Under Krimkrigen bliver Florence Nightingale i 1854 sendt til fronten, hvor hun hurtigt opdager, at de britiske soldater oftere dør af smitsomme sygdomme og infektioner end af deres sår. Trods mangel på alt, uhumske forhold og markant modstand etablerer hun disciplin og et højt niveau af hygiejne. Hendes retningslinjer redder tusindvis af liv. Hjemme i London efter krigen etablerer hun verdens første skole for sygeplejersker.
Se begge afsnit fra den 14. juni kl 06:00 på DRTV.
fredag 16. juni

06:00
Læs omtale
Bæst er en norsk dramaserie fra 2022. For Elias findes der kun én fremtid: Han vil være professionel fodboldspiller. Elias får overraskende nyheder. Det er en mulighed, han må gribe, men det kræver, at han kæmper med sig selv.
Se alle 8 afsnit fra den 16. juni kl 06:00 på DRTV.

06:00
Læs omtale
Hvis ikke du allerede har tyvstartet via norske NRK, så er der nu en tidshorisont på den danske premiere på DRTV. DR melder at sæson 3 af den populære norske serie kommer 16. juni med de to første afsnit. Serien havde premiere 16. marts på norske NRK.
Mere om Exit – Sæson 3
Finansgutterne fatter interesse for den grønne omstilling, der med sine statsfinansierede klimatiltag kan hjælpe penge fra statskassen over i deres private porteføljer.
Ligeledes falder deres blik på kryptovaluternes mange veje til at lave skjulte penge, og både drømmene om skatteparadiser og berigelse på andres regning optegner flere lovende muligheder.
Hermine er stadig ude efter hævn over Adam, og både Jeppe og Henrik kæmper med familielivet og med en lang historik med at træde ved siden af rammerne for, hvad deres personlige forhold kan bære.
Hvor dette efterlader William, der i afslutningen af anden sæson tilsyneladende gav slip på alle hæmninger og drog mod et liv på kanten af verden i den vilde natur, hintes der ikke meget til. Sikkert er det dog, at han ud over ekskonen Celine har meget at slås med.
Har du f.eks. YouSee kan du streame sæsonen med danske undertekster via NRK arkivet hos YouSee.
lørdag 17. juni

06:00
Læs omtale
Amerikansk dokumentar fra 2022.
En kæmpe abe, en edderkop og en kolibri, der hver især måler mellem 46 og 110 m, indgraveret for tusinder af år siden i den peruvianske ørken. Geoglyfferne er så store, at de bedst ses fra luften – og de blev først genopdaget i 1920’erne. Hvem skabte disse linjer, geometriske former, dyrefigurer og hvorfor? Nu har arkæologer fundet flere hundreder andre skjulte linjer og figurer – og vigtigst af alt: beviser på gamle ritualer.
Se dokumentaren fra den 17. juni kl 06:00 på DRTV.
søndag 18. juni

06:00
Læs omtale
Alexanders krig er en dansk dokumentar fra 2023. Bevæbnet med et kamera sender Alexander live på Instagram fra fronten i Ukraine. Som uafhængig fotograf rapporterer han alle krigens rædsler, råt og ufiltreret. Hans mission er at få folk til at forstå konsekvenserne for krigens mange civile ofre. Men billederne har en pris, for Alexander lever et liv i undtagelsestilstand – både i Ukraine, men også hjemme i Danmark, hvor hverdagen er præget af kompleks PTSD og meningsløshed.

06:00
Læs omtale
Dansk dokumentar fra 2022.
Estrid, en 11-årige pige, befinder sig på kanten til voksenlivet. Men inden det sker, kommer hun ud for en alvorlig ulykke: Et fald fra hjemmets vindue på femte sal, da hun, for første og eneste gang i sit liv, går i søvne. Hun overlever på uforklarlig vis, og vender tilbage til livet i kraft af en enorm viljestyrke.
Men faldet har sat sig i hendes krop og sind som et traume, hun har svært ved at slippe fri af. Ulykken sidder ikke kun i Estrid men også i familien, særligt i moderen som i mange timer troede hun ville dø. Filmen følger Estrid over fem år fra ulykken frem til hun er 16, hvor hun forlader familien og tager på efterskole. Faldet følger Estrids rejse mod det voksne liv og familiens helingsproces.

06:00
Læs omtale
Tysk dokumentar fra 2021.
Wirecard var Tysklands svar på Silicon Valley – en teknologisk finansgigant, hvis værdi steg med 40.000% i løbet af 15 år. Men i begyndelsen af 2020 mangler der pludseligt over to milliarder dollars i virksomhedens regnskaber. Alt går i opløsning: Direktøren bliver arresteret. Vicedirektøren forsvinder. Aktierne styrtdykker. Det er historien om sex, grådighed og hvidvaskning af penge. Om mænd med storhedsvanvid og de mennesker, der afslørede dem.
Se dokumentaren fra den 18. juni kl 06:00 på DRTV.

06:00
Læs omtale
Fransk dokumentar fra 2022.
I 1963 brager en ung skuespiller igennem som James Bond i ‘Agent 007 – mission drab’. Med ét bliver en fattig dreng fra Edinburgh verdensberømt. Sean Connery personificerer et nyt maskulint ideal for en hel generation. I kølvandet på rollen som Bond følger berømmelse og rigdom. Men rollen bliver også en byrde. Han kæmper for at frigøre sig fra imaget som agent – og finde sin plads i livet som manden og skuespilleren Sean Connery.
Se dokumentaren fra den 18. juni kl 06:00 på DRTV.
Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Læs omtale
DR’s nye, musikalske fredagsunderholdningsprogram hedder ‘Stjerneklar. Joakim Ingversen er vært – og har Medina, Barbara Moleko, Tinus og Nicholas Kawamura med ved dommerbordet.
Hver fredag forvandles talentfulde fans til superstjerner, når de dyster i hold om at lave den bedste musikalske live-performance og dermed levere den største hyldest til deres yndlingsmusiker. I alt transformeres 60 sangtalenter til 12 udenlandske og otte danske kendte kunstnere, der synger kæmpehits.
TV-værten Joakim Ingversen er vært og vil fredag efter fredag sikre, at musikfesten på scenen finder vej til seerne hjemme i stuerne. Ved dommerbordet har DR sikret sig fire topnavne inden for dansk musik og performance: Medina, Barbara Moleko, Tinus og Nicholas Kawamura. De skal gennem otte live-udsendelser udfolde, kommentere og vurdere de forskellige optrædener, og i sidste ende, sammen med seerne, finde frem til den første vinder af ‘Stjerneklar’.
‘Stjerneklar’ består af otte live-programmer, der fra den 14. april kan ses hver fredag klokken 20.00 på DR1. Programmerne vil efterfølgende være at finde på DRTV.
‘Stjerneklar’ er baseret på det populære britiske tv-show ‘StarStruck’, som for første gang blev vist på ITV i 2022 med Olly Murs som vært og Adam Lambert, Beverly Knight, Jason Manford og Sheridan Smith ved dommerbordet. ‘Stjerneklar’ er produceret af produktionsselskabet Mastiff, som står bag en lang række store tv-succeser herhjemme.
– Med ‘Stjerneklar’ ønsker vi at give de danskere, der har et stort sangtalent en platform til at hylde deres største idoler og fælles passion for musikken. Det er et succesfuldt, britisk programformat, som vi nu har fået lov til at skræddersy til et dansk publikum, og jeg glæder mig til, at seerne skal møde vores fantastiske dommerpanel og vært og vores i alt 60 forskellige sangere, siger Jan Lagermand Lundme, der er underholdningsredaktør på DR.
Mere om Vært og dommere i Stjerneklar - klik her
Joakim Ingversen – vært
Joakim Ingversen har en lang række succesfulde værtsopgaver bag sig – særligt blev han et kendt ansigt efter værtskabet på programmet ’Bingo-Banko’ på TV 2 i 2011 og modtog i 2013 TV-Prisen for ‘Årets værtstalent’.
Siden da har han været fast vært på DR Ultra og i DR’s børneprogrammer ‘Alle mod 1’, ‘Den store juniorbagedyst’ og ‘MGP’. Joakim Ingversen kan også skrive vinder af ’Vild med dans’ og DJ på cv’et – og så kan han faktisk også prale af at være tidligere dansk mester i wind- og kitesurfing.
Medina – dommer
Medina, Danmarks ukronede popdronning, udkom for første gang i 2007 med albummet ‘Tæt på’ og har efterfølgende udgivet seks albums. Hun brød for alvor igennem i 2008 med singlen ‘Kun for mig’ og er sidenhen blevet et kæmpe popikon med hits som ‘Jalousi’, ‘Ensom’, ‘Velkommen til Medina’ og ‘Vi to’.
Stilmæssigt bevæger Medinas musik sig inden for genrerne pop, dance, R&B og hip-hop og hun har lavet samarbejder med kunstnere som Thomas Helmig, Hjalmer, Tina Dickow, Topgunn, Gilli og senest D1ma. Medina har opnået hele 10 nummer ét-hits på den danske single-hitliste, hun har toppet både danske og internationale hitlister, og så har hun vundet adskillige priser i både ind- og udland, herunder hele fem Danish Music Award-priser i 2010, tre priser ved MTV European Music Awards og i 2016 modtog hun Danish Music Awards ‘Ærespris’.
Medina har af flere omgange turneret landet rundt og spillet på de største og mest prestigefyldte festivalscener og spillesteder. Medina har desuden været hovedperson i dokumentaren og tv-serien ‘Medina – hele min historie’ og så er hun to år i streg udnævnt som stilikon af Elle Magasin.
Barbara Moleko – dommer
Sangerinde og sangskriver Barbara Molekos karriere tog fart, efter hun i 2012 featurede på L.O.C’s ‘Helt min egen’. Samme år udgav hun sit debutalbum, ‘Lykken er…’, der med hittet ‘Dum for dig’ gjorde, at hun for alvor slog igennem på de danske hitlister.Udover at have udsolgt et væld af koncerter lige siden sit gennembrud, kan Barbara Moleko også skrive på cv’et, at hun har optrådt til dronningens 75-års fødselsdag, medvirket i programmet ‘Toppen af poppen’, været vært ved børnenes MGP, lagt stemme til blandt andet Disneys ‘Encanto’, ligesom hun har haft en af hovedrollerne i Peter Langdals musicalificering af Susanne Biers ‘Efter Brylluppet’ i 2017.
Tinus – dommer
Med 18 års erfaring i showbiz, har Tinus for alvor cementeret sin position som Danmarks førende drag-queen. Han anses som et vaskeægte ikon indenfor dragartisteri og underholdning og er desuden autodidakt multikunstner, som udover at have styr på at lægge en fejlfri makeup, har stor passion for scenekunst, performance og sang.
Han designer og syr alle sine kostumer selv – og hvor mange andre drag-queens mimer til musikken, synger Tinus selv. Iført rhinsten, højt hår og ekstravagant makeup har Tinus optrådt rundt i hele landet, USA, Færøerne og store dele af Norden og er tre gange blevet kåret som Danmarks bedste drag-kunstner.
Derudover har han tidligere været vært for shows som ‘Danish Rainbow Awards’, ‘Nattens Dronning’ og ‘Danish Music Awards World’ og medvirket i et væld af TV-produktioner, teateropsætninger og musikvideoer.
Nicholas Kawamura – dommer
DJ, radiovært, og producer Nicholas Kawamura er særligt kendt for sit radioværtskab på P3, hvor han var fast stemme i danskernes øregang i perioden 2009-2018. I 2009 startede han det musikformidlende radioprogram ‘Smag på P3’, og i 2012 blev han medvært på det festlige P3-program ‘Lågsus’ sammen med Pelle Peter Jencel, med hvilket de af flere omgange har optrådt for fulde huse på Grøn Koncert og Smukfest.
Siden da har han blandt andet stået bag flere podcasts og arbejdet med artister på pladeselskabet Universal Music som konsulent. Derudover har han i en lang årrække siddet med i Karrierekanonens jury, som hvert år skærer feltet af flere hundrede artister ned til tre vindere.
Nicholas Kawamuras’ kropslige musikalitet blev i efteråret 2022 sat på en prøve, da han medvirkede i den 19. sæson af ‘Vild med dans’.

Læs omtale
Lørdag den 13. maj klokken 20.00 på DR1 har et nyt underholdningsprogram premiere. Her skal de to DR-værter Maria Fantino og Christian Bonde dyste mod hinanden om, hvem der er bedst til at underholde seerne.
Gennem seks lørdage skal Maria Fantino og Christian Bonde gøre alt, hvad de kan for at finde deres bedste entertainerevner frem. I kampen om publikums gunst allierer de to værter sig med alt lige fra moderne dansere til hypnotisører og bueskytter. Og så får de hver uge hjælp fra nogle helt særlige kolleger for at lykkes med deres show – heriblandt Joakim Ingversen og Stephania Potalivo, dommerne fra Bagedysten, vejrværter, stjernerne fra Cirkus Summarum, Klaus Bundgård og Kåre Quist.
I hvert program kæmper de mod hinanden i tre runder, som sender dem ud i alle afkroge af landet indenfor mange forskellige genrer. Det er publikum i studiet, der i sidste ende bestemmer hvem af de to værter, der gør det allerbedst.
– ’Fantino mod Bonde’ er vores nye format, hvor værternes skæve og alternative vinkel på verden tilfører en helt ny dimension til dansk underholdning på tv. De to er ikke blege for at sætte sig selv i spil og på spil, og vi glæder os til at invitere seerne med indenfor til en time lørdag aften, hvor vi kommer godt rundt i emnerne, der udspringer af dansk kultur. Og så er der stor mulighed for at opleve noget, man aldrig har set før, siger Erik Struve Hansen, programansvarlig chef i DR.
– Det bliver sjovt at følge, hvordan de to løser de mange underholdnings-udfordringer, som vi har givet dem, og interessant at se, hvor det i sidste ende fører showet hen. Jeg indstiller mig på, at alt kan ske, siger Erik Struve Hansen.

Læs omtale
Dansk dokumentar fra 2023 om ‘IT-Boblen dengang i Internettets unge dage. Her medvirker de centrale personer, der var med, da det hele startede. Fra Martin Buch Thorborg, Jacob Risgaard og Caroline Søeborg Ohlsen til Klaus Riskær Pedersen, Kira Eggers og Morten Wagner.
Gennem interviews med de centrale pionerer får vi historierne fra en tid, hvor man troede alting kunne ske, og det faktisk langt hen ad vejen gjorde det. De var nørder, der sad og rodede i kælderen med EDB og floppydisks, og pludselig fra den ene dag til den anden begyndte at tjene styrtende med penge.
De så muligheder i teknologier, som de færreste troede på, men som på mange måder har skabte fundamentet for den måde, som vi lever vores liv på i dag. Det var langt hen ad vejen en ekstatisk kæmpefest i storrumskontoret, hvor investorer stod i kø mellem bordfodboldborde og sækkestole for at få en bid af kagen.
En tid, hvor det hele aldrig rigtigt kunne blive vildt nok, og hvor man troede på sine drømme, gav kreativiteten frit løb og hvor alting syntes muligt.
Ekstasen over alt det nye og en verden der syntes grænseløs, kom dog brat til en ende. Og ligesom serien følger den glade optur, ser den også på de dynamikker, der førte til, at boblen braste og virkeligheden indhentede de modige og nysynede.
Serien blander personlige anekdoter og historier med et mere overordnet indblik i, hvordan tiden og samfundet på flere måder var præget af et frisind og en tro på det nye og som gjorde hele udviklingen mulig.
Serien kaster samtidig et indsigtsfuldt perspektiv på nutiden, hvor mange nok spekulerer på, hvad det næste nye store bliver, der påvirker os på samme måde som internettet. Kan kryptovaluta, chatGPT eller noget helt tredje virkelig have samme altomsiggribende effekt?
Serien har premiere på DR1 mandag den 15. maj klokken 20.00 – og fra samme morgen kan det ses på DRTV

Læs omtale
Så er det blevet tid til at eventyrerne Jan Elhøj og Morten Kirckhoff drager på seks nye utraditionelle rejser, hvor de undersøger, om det værste udgangspunkt gemmer på det største eventyr.
DRTV viser programmerne ugentligt, så desværre kan man ikke binge denne sæson.
Nul stjerner – Storbyferie i Delhi

Nul Stjerner tager til Indiens kaotiske hovedstad, Delhi. Et tumultarisk møde med storbyens larm, det tvivlsomme gadekøkken og en kultur, hvor hellige køer huserer i gaderne. Og tilmed får Jan og Morten lov at smage på koens gyldne dråber, som eftersigende skulle have sundhedsmæssige fordele.
Nul stjerner – Cykelferie i Sydindien

Kroppen sættes på prøve, når Jan og Morten hopper på cykelsadlen og tramper sig gennem det smukke sydlige Indien. Undervejs skal de se nærmere på lokale delikatesser, alternative danseformer og moderen til al asiatisk kampsport. Alt sammen på deres to autentiske jernheste.
Nul stjerner – Forlænget weekend i Prag

Prags masseturisme sættes under lup, når Jan og Morten lader sig indfange af dårligt anmeldte restauranter og turistvenlige, timebetalte hoteller. De går også bag om turistfælderne og får de sande og overraskende historier om nogle af de største attraktioner. Endelig er Tjekkiet det land i verden, som drikker mest øl, så turen til Prag byder selvfølgelig også på gyldne dråber i forskellige afskygninger.
Nul stjerner – Budgetferie i Norge

Kan man overhovedet rejse på budget i Norge? Jan og Morten tomler sig gennem vores nordlige broderland og krejler sig til Norges uofficielle nationalret – frysepizzaen! Norge er nemlig det land i verden, som spiser mest pizza pr. indbygger. Undervejs på deres tomletur havner de i byen Voss, som overrasker med lokale delikatesser og 100 liter øl i en gryde.
Nul stjerner – Europas kedeligste land

Jan og Morten tager til Belgien.
Afsnit 6: Roadtrip i Armenien

Jan og Morten tager på Roadtrip i Armenien.
Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.