TV-Nyt

Stjerneklar

Underholdning
14 apr 2023 20:00
DR1 DR TV

Stream her på DR TV
Ugentligt frem til 2. juni 2023

DR’s nye, musikalske fredagsunderholdningsprogram hedder ‘Stjerneklar. Joakim Ingversen er vært – og har Medina, Barbara Moleko, Tinus og Nicholas Kawamura med ved dommerbordet.

Hver fredag forvandles talentfulde fans til superstjerner, når de dyster i hold om at lave den bedste musikalske live-performance og dermed levere den største hyldest til deres yndlingsmusiker. I alt transformeres 60 sangtalenter til 12 udenlandske og otte danske kendte kunstnere, der synger kæmpehits.

TV-værten Joakim Ingversen er vært og vil fredag efter fredag sikre, at musikfesten på scenen finder vej til seerne hjemme i stuerne. Ved dommerbordet har DR sikret sig fire topnavne inden for dansk musik og performance: Medina, Barbara Moleko, Tinus og Nicholas Kawamura. De skal gennem otte live-udsendelser udfolde, kommentere og vurdere de forskellige optrædener, og i sidste ende, sammen med seerne, finde frem til den første vinder af ‘Stjerneklar’.

‘Stjerneklar’ består af otte live-programmer, der fra den 14. april kan ses hver fredag klokken 20.00 på DR1. Programmerne vil efterfølgende være at finde på DRTV.

‘Stjerneklar’ er baseret på det populære britiske tv-show ‘StarStruck’, som for første gang blev vist på ITV i 2022 med Olly Murs som vært og Adam Lambert, Beverly Knight, Jason Manford og Sheridan Smith ved dommerbordet. ‘Stjerneklar’ er produceret af produktionsselskabet Mastiff, som står bag en lang række store tv-succeser herhjemme.

– Med ‘Stjerneklar’ ønsker vi at give de danskere, der har et stort sangtalent en platform til at hylde deres største idoler og fælles passion for musikken. Det er et succesfuldt, britisk programformat, som vi nu har fået lov til at skræddersy til et dansk publikum, og jeg glæder mig til, at seerne skal møde vores fantastiske dommerpanel og vært og vores i alt 60 forskellige sangere, siger Jan Lagermand Lundme, der er underholdningsredaktør på DR.

Mere om Vært og dommere i Stjerneklar - klik her


Joakim Ingversen – vært

Joakim Ingversen har en lang række succesfulde værtsopgaver bag sig – særligt blev han et kendt ansigt efter værtskabet på programmet ’Bingo-Banko’ på TV 2 i 2011 og modtog i 2013 TV-Prisen for ‘Årets værtstalent’.

Siden da har han været fast vært på DR Ultra og i DR’s børneprogrammer ‘Alle mod 1’, ‘Den store juniorbagedyst’ og ‘MGP’. Joakim Ingversen kan også skrive vinder af ’Vild med dans’ og DJ på cv’et – og så kan han faktisk også prale af at være tidligere dansk mester i wind- og kitesurfing.

Medina – dommer

Medina, Danmarks ukronede popdronning, udkom for første gang i 2007 med albummet ‘Tæt på’ og har efterfølgende udgivet seks albums. Hun brød for alvor igennem i 2008 med singlen ‘Kun for mig’ og er sidenhen blevet et kæmpe popikon med hits som ‘Jalousi’, ‘Ensom’, ‘Velkommen til Medina’ og ‘Vi to’.

Stilmæssigt bevæger Medinas musik sig inden for genrerne pop, dance, R&B og hip-hop og hun har lavet samarbejder med kunstnere som Thomas Helmig, Hjalmer, Tina Dickow, Topgunn, Gilli og senest D1ma. Medina har opnået hele 10 nummer ét-hits på den danske single-hitliste, hun har toppet både danske og internationale hitlister, og så har hun vundet adskillige priser i både ind- og udland, herunder hele fem Danish Music Award-priser i 2010, tre priser ved MTV European Music Awards og i 2016 modtog hun Danish Music Awards ‘Ærespris’.

Medina har af flere omgange turneret landet rundt og spillet på de største og mest prestigefyldte festivalscener og spillesteder. Medina har desuden været hovedperson i dokumentaren og tv-serien ‘Medina – hele min historie’ og så er hun to år i streg udnævnt som stilikon af Elle Magasin.

Barbara Moleko – dommer

Sangerinde og sangskriver Barbara Molekos karriere tog fart, efter hun i 2012 featurede på L.O.C’s ‘Helt min egen’. Samme år udgav hun sit debutalbum, ‘Lykken er…’, der med hittet ‘Dum for dig’ gjorde, at hun for alvor slog igennem på de danske hitlister.Udover at have udsolgt et væld af koncerter lige siden sit gennembrud, kan Barbara Moleko også skrive på cv’et, at hun har optrådt til dronningens 75-års fødselsdag, medvirket i programmet ‘Toppen af poppen’, været vært ved børnenes MGP, lagt stemme til blandt andet Disneys ‘Encanto’, ligesom hun har haft en af hovedrollerne i Peter Langdals musicalificering af Susanne Biers ‘Efter Brylluppet’ i 2017.

Tinus – dommer

Med 18 års erfaring i showbiz, har Tinus for alvor cementeret sin position som Danmarks førende drag-queen. Han anses som et vaskeægte ikon indenfor dragartisteri og underholdning og er desuden autodidakt multikunstner, som udover at have styr på at lægge en fejlfri makeup, har stor passion for scenekunst, performance og sang.

Han designer og syr alle sine kostumer selv – og hvor mange andre drag-queens mimer til musikken, synger Tinus selv. Iført rhinsten, højt hår og ekstravagant makeup har Tinus optrådt rundt i hele landet, USA, Færøerne og store dele af Norden og er tre gange blevet kåret som Danmarks bedste drag-kunstner.

Derudover har han tidligere været vært for shows som ‘Danish Rainbow Awards’, ‘Nattens Dronning’ og ‘Danish Music Awards World’ og medvirket i et væld af TV-produktioner, teateropsætninger og musikvideoer.

Nicholas Kawamura – dommer

DJ, radiovært, og producer Nicholas Kawamura er særligt kendt for sit radioværtskab på P3, hvor han var fast stemme i danskernes øregang i perioden 2009-2018. I 2009 startede han det musikformidlende radioprogram ‘Smag på P3’, og i 2012 blev han medvært på det festlige P3-program ‘Lågsus’ sammen med Pelle Peter Jencel, med hvilket de af flere omgange har optrådt for fulde huse på Grøn Koncert og Smukfest.

Siden da har han blandt andet stået bag flere podcasts og arbejdet med artister på pladeselskabet Universal Music som konsulent. Derudover har han i en lang årrække siddet med i Karrierekanonens jury, som hvert år skærer feltet af flere hundrede artister ned til tre vindere.

Nicholas Kawamuras’ kropslige musikalitet blev i efteråret 2022 sat på en prøve, da han medvirkede i den 19. sæson af ‘Vild med dans’.

Hvor kan man se Stjerneklar?

Du kan se Stjerneklar på DR TV fra 14. april 2023
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button