TV-Nyt

Fantino mod Bonde

Lørdag den 13. maj klokken 20.00 på DR1 har et nyt underholdningsprogram premiere. Her skal de to DR-værter Maria Fantino og Christian Bonde dyste mod hinanden om, hvem der er bedst til at underholde seerne.

Gennem seks lørdage skal Maria Fantino og Christian Bonde gøre alt, hvad de kan for at finde deres bedste entertainerevner frem. I kampen om publikums gunst allierer de to værter sig med alt lige fra moderne dansere til hypnotisører og bueskytter. Og så får de hver uge hjælp fra nogle helt særlige kolleger for at lykkes med deres show – heriblandt Joakim Ingversen og Stephania Potalivo, dommerne fra Bagedysten, vejrværter, stjernerne fra Cirkus Summarum, Klaus Bundgård og Kåre Quist.

I hvert program kæmper de mod hinanden i tre runder, som sender dem ud i alle afkroge af landet indenfor mange forskellige genrer. Det er publikum i studiet, der i sidste ende bestemmer hvem af de to værter, der gør det allerbedst.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– ’Fantino mod Bonde’ er vores nye format, hvor værternes skæve og alternative vinkel på verden tilfører en helt ny dimension til dansk underholdning på tv. De to er ikke blege for at sætte sig selv i spil og på spil, og vi glæder os til at invitere seerne med indenfor til en time lørdag aften, hvor vi kommer godt rundt i emnerne, der udspringer af dansk kultur. Og så er der stor mulighed for at opleve noget, man aldrig har set før, siger Erik Struve Hansen, programansvarlig chef i DR.

– Det bliver sjovt at følge, hvordan de to løser de mange underholdnings-udfordringer, som vi har givet dem, og interessant at se, hvor det i sidste ende fører showet hen. Jeg indstiller mig på, at alt kan ske, siger Erik Struve Hansen.

Fantino mod Bonde

Underholdning
13 maj 2023 20:00
DR1 DR TV

Stream her på DR TV
Ugentligt frem til 17. juni 2023

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Back to top button