TV-Nyt

TV Guide – TV oversigt for udvalgte tv-kanaler

Hvad kommer der på tv i aften eller de kommende dage? Tjek vores tv-oversigt for udvalgte kanaler herunder. Klik på programtitel for at læse programomtale


DR1

DR1

20:00
I hjernen på stjernen – Heino Hansen (4:5)

Hvem er private Heino, og hvem er komiker-Heino? Det - og mange andre spørgsmål - forsøger Jan og Josefine at få svar på i dette afsnit af I Hjernen På Stjernen. Jan og Josefine udfordrer komikeren i noget af det, han er allerbedst til, lader ham overnatte i en tidslomme af sin barndom og sender en kærlig hilsen til den person, der gør, at Heino er blevet Heino. Vi kommer i dette afsnit ind i maskinrummet hos den altid hurtigtænkende og altid hurtigtalende standupper, og vi ser sider af ham, som vi ikke anede fandtes.

21:00
TV AVISEN

TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25
Når kvinder slår ihjel – Et sidste møde

I dette afsnit dykker eksperterne ned i et knivmord fra 2013.
Eksperterne undersøger, hvad der drev en ung kvinde til at sætte sin ekskæreste i stævne foran Holmegaards glasværk og afslutte hans liv.

21:55
The Bay IV (2:3)

Britisk krimiserie fra 2023.
Familien Metcalfs børn kæmper for at komme sig over deres tab. Samtidig overrasker Dean Metcalf Jenn ved at presse på for at vende tilbage til jobbet. Videoovervågning fører til en ny vending i sagen - mens Chris og Erins uoverensstemmelse når nye højder.

23:25
Alene i vildmarken USA VIII (7:12)

Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2021.
(Alone VIII)
Overlevelseseksperimentet har varet i en måned - og nu sætter vinteren ind. Sneen bringer flere udfordringer med sig, og de sidste fem deltagere må tilpasse sig for at overleve. En deltager må beskytte sit forråd mod en grizzlybjørn, mens en ny fiskestrategi udvikler sig til en livstruende affære for en anden.

TV 2

TV 2

20:00
Linde på Langeland Der mangler et lille oomph

Sommeren på Langeland lakker mod enden, men før Vennely lukkes ned, drømmer Sofie om at indrette og kører øen tynd efter brugte møbler til det 220 kvm store hus. Alle knokler til det sidste, før sommerens strabadser kan fejres på Langelandsfestivalen.

20:40
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Denne gang skal Sara og Christian hjælpe to par, der begge bor i lejligheder midt i byen. Saras par bor på Nørrebro i København. De savner mere plads og drømmer om et hus syd for hovedstaden i et børnevenligt kvarter. Christians par bor i Aarhus Ø i en mikroskopisk lejlighed. De drømmer om en større lejlighed, hvor de stadig er tæt på byens puls. Og så skal der være plads til deres hund.

På boligjagt syd for København og i Aarhus

21:30
21:30 Nyhederne
22:00
Regionale nyheder
22:10
Sporten

Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk

Seneste nyt fra sportens verden

22:25
Bag forbrydelsen: Mia Skadhauge Stevn-retssagen Nyt fra dagens retsmøde

Vært: Janni Pedersen. Retskorrespondent Astrid Søndberg og tidligere drabschef Jens Møller.
TV 2’s Janni Pedersen taler med retskorrespondent Astrid Søndberg, der følger Mia Skadhauge Stevn-retssagen fra nærmeste hold i Retten i Aalborg. Sammen med tidligere drabschef Jens Møller taler de om dagens begivenheder i retslokalet, dykker ned i efterforskningen og giver et unikt indblik i, hvordan en retssag foregår. Holdet vil også svare på dine spørgsmål – om sagen, der påvirkede hele nationen.

23:05
Sæt pris på Danmark Østjylland

Hans Pilgaard sætter skuespillerne Jonas Schmidt og Trine Gadeberg i stævne i Østjylland på en oplevelsestur, der står i dyrenes tegn. Trine og Jonas bliver både rørte og fascinerede, når de kommer helt tæt på næsehorn og giraffer, der skal håndfodres. Løverne og løvekillingerne må de nøjes med at fodre på afstand, mens de til gengæld kommer helt tæt på de hajer, der lever i de danske farvande, når den står på dykning. Her kommer Trine dog på prøve. Hun har nemlig haft en ubehagelig episode med vand i sin skoletid. Men får det indflydelse på hendes evner til at gætte, hvad det koster?

23:40
Sæt pris på Danmark Syd- og Sønderjylland

Hans Pilgaard tager sangerinden Julie Berthelsen og tv-vært Ole Stephensen med rundt på en tur af særlige syd- og sønderjyske oplevelser. Julie og Ole bliver præsenteret for drabssteder, spøgelser, et kæmpe udvalg af kager og overnatning i en tidligere arrest, inden de slutter deres oplevelser af med at vise talentet inden for den ærkesønderjyske disciplin, ringridning. Der bliver grint højt og gættet lystigt - men hvem er bedst til at sætte pris på Danmark?

DR2

DR2

20:00
Skandaleprinsen Andrew (2:2) Det katastrofale interview

Britisk-amerikansk dokumentarserie fra 2023.
(We Need to Talk About Prince Andrew)
Efter sin separation i 1992 genoptager prins Andrew livet som playboy. I 1999 introducerer Ghislaine Maxwell ham til den amerikanske rigmand Jeffrey Epstein - som introducerer ham til Virginia Giuffre. I 2021 anklager Giuffre ham for seksuelt overgreb, da hun var 17 år. Sammenlagt med anklager om lyssky aftaler, er Andrews ry for alvor ødelagt. Han prøver at forklare sig i et interview med BBC - men det giver bagslag.

21:30
Nul stjerner (2:6) Cykelferie i Sydindien

Kroppen sættes på prøve, når Jan og Morten hopper på cykelsadlen og tramper sig gennem det smukke sydlige Indien. Undervejs skal de se nærmere på lokale delikatesser, alternative danseformer og moderen til al asiatisk kampsport. Alt sammen på deres to autentiske jernheste.

22:00
TV AVISEN

TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15
Deadline

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

22:45
Abraham Lincoln (3:3) Unionen skal reddes

Amerikansk dokumentarserie fra 2022.
Efter slaget ved Gettysburg synes borgerkrigens afslutning at være i sigte. Men hæren ikke formår at udnytte sin position, og Abraham Lincoln har brug for en aggressiv militær leder: general Ulysses S. Grant. Lincoln bliver genvalgt i 1864, og med tillægsparagraffen the 13th Amendment kæmper han for endegyldigt at afskaffe slaveriet. I april 1865 overgiver sydstaterne sig. Få dage senere går Lincoln i teatret - med skæbnesvangre konsekvenser.

TV 2 Charlie

TV 2 Charlie

19:40
Shakespeare og Hathaway Engelsk krimiserie

Detektivteamet forsøger at finde frem til identiteten på en mand, der er ramt af hukommelsestab, og hans forbindelse til et lokalt hotel.
Medvirkende: Frank Hathaway: Mark Benton, Luella Shakespeare: Jo Joyner og Sebastian: Patrick Walshe McBride. Desuden medvirker: Vicekriminalkommissær Marlowe: Amber Aga. Gloria Fonteyn: Roberta Taylor. Kriminalkommissær Keeler: Tomos Eames. Alfred: Patrick Baladi.

20:30
Death in Paradise Engelsk krimiserie

Politiet må bevise Nevilles uskyld, efter professor Cartwright bliver myrdet. Vicekriminalkommissær Karen Flitcroft overtager efterforskningen, som leder Naomi og Selwyn til prepperen Justin West.
Medvirkende: Neville Parker: Ralf Little, Selwyn Patterson: Don Warrington og Naomi Thomas: Shantol Jackson. Desuden medvirker: Darlene Curtis: Ginny Holder. Marlon Pryce: Tahj Miles. Karen Flitcroft: Jaye Griffiths. Sophie: Chelsea Edge. Justin West: Robert Webb.

21:30
Kriminalkommissær Barnaby Engelsk krimiserie

Under en rævejagt bliver en vagabond dræbt i skoven. Sagen bliver kun forværret, da faren til den formodede gerningsmand tre uger senere dukker op i samme skov - angiveligt død efter at have begået selvmord. Barnaby har mistanke om, at de to dødsfald hænger sammen, og da obduktionen viser, at der i virkeligheden er tale om endnu et mord, er Barnaby sikker på, det må være den samme gerningsmand, der står bag.

23:15
DNA Dansk krimiserie (4:8)

Efter spor har peget mod Polen tager Rolf og Claire afsted og finder frem til et vidne. Hun har en videooptagelse fra den polske tankstation, hvor Minna blev set for fem år siden. Tilbage i Danmark får efterforskerne nu via videoen et rimeligt portræt af den formodede bortfører og nu drabsmistænkte mand, og der udsendes en international efterlysning. Men Claire er bekymret, fordi Rolf synes mere optaget af sin datters sag end af den aktuelle drabssag, hvor et nyt spor fører dem til en lejlighed i Paris. I Polen er Julita stadig hos nonnerne, men langsomt går det op for hende, at der foregår noget fordækt på Mandorla.

TV 2 Fri

TV 2 Fri

19:55
Auktionshuset Den dyrebare medalje

En gammel medalje, der er gået i arv gennem generationer, sætter en budkrig i gang i auktionssalen. Samtidig finder et yderst sjældent postkort fra en dansk passager, der gik ned med Titanic, vej til Bruun Rasmussens auktioner. Sammen med postkortet rejser vurderingseksperten Christian Grundtvig til Titanic-museet i England for at vise det frem til en ekspert.

20:30
Han, hun og drømmeslottet Engelsk livsstilsprogram

Det er blevet jul på slottet, og familien vil takke alle dem, der har hjulpet dem i tidens løb ved at holde en kæmpe julefest. Det bliver en aften, de ikke vil glemme.

21:15
Amanda og Alans italienske drøm

Amanda Holden køber to nedslidte lejligheder for én euro hver i det idylliske Sicilien og overtaler bedstevennen Alan Carr til at bruge hele sommeren med at forvandle lejlighederne til et italiensk drømmehus.

Britisk livsstilsprogram - premiere

21:55
Krejlerkongen

Det er torsdag, og det betyder finale i 'Krejlerkongen' - ovenikøbet sæsonens første. Se, hvem der har gjort sig fortjent til den dyst. Lasse Rimmer skruer op for spændingen ved at hæve prisniveauet på flere af tingene, og Andreas Bo og Annette Heick er holdkaptajner.

Hvem bliver kåret til krejlerkonge?

22:30
Krejlerkongen

Medvirkende: Vært: Lasse Rimmer. Desuden medvirker: Christian Grau, Anne-Grethe Bjarup Riis, Troels Malling og Bryan Rice.
Det er ugefinalen i 'Krejlerkongen'. Hvem ender med at kunne smykke sig med den fornemme titel som ugens krejlerkonge, og måske også en hårtot fra en kendt person? Lasse Rimmer skruer op for spændingen ved at hæve prisniveauet på tingene, og Troels Malling og Anne-Grethe Bjarup Riis er holdkaptajner.

Med Christian Grau og Anne-Grethe Bjarup Riis

23:05
Værkstedet (UK) Britisk livsstilsprogram

En minelampe, der engang har reddet et liv, trænger til et frisk pust, mens en antik fonograf drømmer om at spille musik igen.

23:50
Værkstedet (UK) Britisk livsstilsprogram

Eksperterne får deres sag for, når de redder et dukkehus med en sentimental historie og en porcelænsskål, der gik i stykker for mere end 25 år siden.

TV 2 Echo

TV 2 Echo

19:50
Bachelorette Roseceremoni

Der er maskebal i huset, før en dramatisk roseceremoni venter. Boris og Markus overrasker med en personlig sang, der rører alle, men som også gør Mette usikker. Flere af mændene føler ikke, at de kan mærke Julie, hvilket efterlader hende fortvivlet, og aftenens ceremoni tager en uventet drejning.

20:30
Først til verdens ende (UK)

Parrene kommer på deres første store test på turen fra Cobán Ruinas til Panama City, der indebærer over 300 vulkaner, ulæselige busoversigter og ekstrem varme!

Fra Copán Ruinas til Panama City

21:35
Åben kærlighed Parforhold på prøve

Parret L'Oreal og Khalid ønsker at trykprøve deres forhold ved at åbne op seksuelt for andre mennesker. Men kan de styre følelserne og jalousien?

22:30
Date mig nøgen Phillip fra Glostrup

23-årige Phillip er mors dreng. Han har lovet hende, der snart kommer nogle børnebørn. Men hvor meget har mor at skulle have sagt, når det gælder Phillips dates?

23:10
Minkavlerne Dansk komedieserie

Thordis beskylder Martin og Allan for at stjæle fiskekonserves fra brugsen. Får hun ret, når Sonja til sin store irritation bliver tvunget til at følge op på anklagen? Jakob og Maria søger tilflugt på et romantisk kroophold, men det bliver ikke just den pause, de håbede på. Imens shanghajer Niller René til at grave efter nazi-guld på naboens grund.

23:40
Minkavlerne Dansk komedieserie

Tingene skrider for Allan. Minkene er syge, og hvordan skaffer han penge til medicin, uden Martin opdager det? Samtidig forsøger Martin at skaffe sig af med benprotesen, men Niller har andre planer med ham. Problemerne vokser, når Thordis tager stærkere midler i brug for at få Martin og Allan ned med nakken, og så bliver fronterne for alvor trukket op mellem Jakob og Maria.


Viaplay Film & Serier Sommertilbud - spar 50% i 3 mdr. 64,50 kr/md i 3 måneder
Herefter 129 kr/md. Gælder t.o.m. 30. juni 2023. Reklame-link

I samme kategori

Back to top button