TV-Nyt

TV Guide – TV oversigt for udvalgte tv-kanaler

Hvad kommer der på tv i aften eller de kommende dage? Tjek vores tv-oversigt for udvalgte kanaler herunder. Klik på programtitel for at læse programomtale

DR1

DR1

07:45
Aftenshowet

DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40
Frivillige i front (3:4) – på migrantovervågning i Middelhavet

Michael er neurolog på Aalborg Universitetshospital, og Christian arbejder som pilot hos SAS. De er også frivillige i det danske Hjemmeværn, hvor de nu er sendt på international mission for Danmark. Flyverhjemmeværnet har nemlig fået til opgave at overvåge Middelhavet og hjælpe migranter i nød.
"Frivillige i front" følger de frivillige i Hjemmeværnet, der hvert år bruger tusindvis af timer i deres fritid på at gøre noget for andre. De kommer med vidt forskellige baggrunde, men har én ting til fælles: De løser vigtige nationale og internationale opgaver for Danmark.

09:10
Med drager mod dæmoner (1:4)

Josefine og Ask har første dag på Østerskov. Josefine håber, at hun endelig er kommet til et sted, hvor hun ikke behøver føle sig forkert. Hun har altid haft lettere ved at tale med folk, når hun spiller en anden, men kan rollespillet hjælpe hende med at blive bedre til at turde være sig selv? Emma, som går på andet år, føler sig for første gang 100 % accepteret, men tankerne om, hvad der skal ske efter skolen, er allerede begyndt at spøge.

09:40
Bryllupsfotograferne (2:6)

Svensk dokumentarserie fra 2021.
(Bröllopsfotograferna)
Rebecca Lundh fra Kiruna vil fotografere brudeparret på toppen af bjerget Kebnekaise.

10:10
Dage i haven (6:9)

Svensk haveserie fra 2022.
(Trädgårdstider)
Midsommer er i anmarch, og på Torstens gård arbejder man febrilsk på at få haven klar til familien, som skal holde ferie i den. Malin Persson laver et menneskeligt solur, mens John Taylor viser, hvordan man planter en hæk. Pernilla Månsson Colt går all-in på en lidt misforstået blomst, som fortjener et opsving, mens Tareq Taylor tager greb i midsommerbuffeen.

11:05
Svenske arkitekturperler (4:7)

Kalmar domkirke blev tegnet af Nicodemus Tessin den ældre, som levede fra 1615-1681. Under den seneste renovering anvendte man hvidt puds på væggene og lod kirken blive så lys, som det oprindeligt var tanken, at den skulle være. Martin Rörby og Anita Färingö guider udefra og ind, op til kirkens højeste punkt: kirkeloftet.

11:15
Antikkrejlerne XVIII (4)

Britisk dokumentarserie fra 2019.
(Antiques Road Trip)
Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

12:00
TVA

TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15
Bonderøven 2013 (15)

Der brændes mursten og renses tagrør, så Frank kan komme videre med sit nye stuehus.
Korn-negene køres hjem fra marken, og de store træer ved laden beskæres, da taget inden længe skal have solfangere på.
Sendt første gang 19.09.13

12:45
I haven med Søren Ryge: Havens træer
13:00
Nak & Æd – en and ved Horsens, 2. forsøg (2:8)

Sæson 2 (2011).
Det er januar måned, og frosten bider. Jørgen og Nikolaj er taget til Borre Knob ved Horsens. De to går endnu engang efter at få skudt en and, da første forsøg mislykkedes, og de endte med at måtte spise krager.
Men vil vejret arte sig - eller skal de endnu engang spise et mindre appetitvækkende dyr?
Sendt første gang 13.11.11

13:30
Annisette – Rebel for livet (4:4)

Annisette Koppel fra The Savage Rose har gennem mere end 50 år været en enestående naturkraft i dansk musik. Kom helt tæt på kvinden med den store stemme og de kompromisløse valg. Det nystartede pladeselskab Mega Records giver Annisette og Thomas en chance, og parret lægger alle kræfter i at realisere indspilningerne af Black Angel. Men selvom de igen står med en kæmpe succes, tager livet en ny og alvorlig drejning, der forandrer Annisettes liv for altid. Men kan musikken overleve?

14:00
Danmarks bedste portrætmaler (6:6)

Det er finale i Danmarks bedste portrætmaler, og konkurrencen spidser til, når de sidste fire talentfulde kunstnere indtager Ny Carlsberg Glyptotek i København. Den verdensberømte skuespiller Pilou Asbæk sætter sig til rette i stolen, og når dagen er omme, kårer dommerne, kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn, vinderen af Danmarks bedste portrætmaler.

14:40
Hammerslag 2022 – Arkitekttegnet hjem

Gennemtænkte løsninger og unikke detaljer er i fokus, når Tina Müller byder inden for i to arkitekttegnede hjem i Næstved. Christian Torp og Mira Lie Nielsen tager kampen op imod Lars Lyng og Kristine Virén, når prisen først skal sættes på en arkitekttegnet villa fra 1963. Her går eksperterne på opdagelse i en villa, der blandt andet byder på en dejlig atriumgård, en foldedør i kernelæder og et originalt sildebensparketgulv. Turen går dernæst videre til en gedigen fuldmuret villa fra 1974, der slår benene væk under eksperterne. Her imponeres de af gule mursten, niveauforskelle og et originalt pastelgult badeværelse.

15:10
Kender Du Typen? – Med stokke i stakkevis

Hvem er det, der bor på en firlænget gård fra 1887 i Gadstrup lidt uden for Roskilde? Og som har købt en samling på 250 brugte stokke?
Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen regne ud, når Kender Du Typen? besøger et ordensmenneske, der går med spraglede sokker.
Vært: Tobias Hansen

15:40
Dommer John Deed (5)

Engelsk dramaserie fra 2001.
(Judge John Deed)
En kvindelig læge bliver tiltalt for mord, efter en af hendes patienter dør i hendes varetægt. Patienten havde kræft og døde af en overdosis morfin. Hans niece er sikker på, at han blev myrdet - ikke mindst da det bliver klart, at lægen står til at arve hele hans formue. Det bliver en sag, der kommer til at stille dommer John Deed i et alvorligt dilemma.

17:10
En ny begyndelse V (11:12)

Australsk dramaserie fra 2017.
(A Place to Call Home)
Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

18:00
Skattejægerne

Sæson 10.
I aften bliver skattejæger og veteranbilforhandler Søren Sørensen næsten mundlam af benovelse, da en ældre herre fra Struer inviterer indenfor i sit kæmpe lager af samleobjekter. Marskandiserparret Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen afprøver en ny måde at handle på i Nordjylland, på de såkaldte kommissions-loppemarkeder. Og Søren Falk har store planer om at opkøbe hele stande fra andre handlende på et loppemarked i København.

18:30
TVA

TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

18:50
Vores Vejr

DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05
Aftenshowet

DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00
Alene i vildmarken (7:7) En uventet slutning

Det er minus tyve graders for de tre sidste deltagere tilbage i deres primitive sheltere.
De begynder at tvivle på, om de kan klare den længere, men der kommer mad på bålet.
Hvem klarer den og vinder Alene Vildmarken 2024?

21:00
TVA

TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

21:25
Grænsepolitiet (3:6): Smuglernes nye stier

Thomas mener, at smuglerne er begyndt at bære narkoen ind over grænsen til Danmark via små skovstier. Analyseteamet når frem til, at Thomas er på sporet af noget.

21:55
Shetland IV (5:6)

Britisk krimiserie fra 2019.
Olivia forsøger desperat at hive oplysninger ud af Jamie. Samtidig strammes nettet omkring McGuire, men er det tids nok til at redde Zezi?

22:55
Shetland IV (6:6)

Britisk krimiserie fra 2019.
Perez frygter, at nogen lækker oplysninger til menneskehandlerne. Nogen på holdet - eller måske endda i hans egen omgangskreds. Samtidig er Perez ved at spore sig ind på, hvor Zezi holdes skjult. Men kan han finde hende, inden det er for sent?

23:55
Alene i vildmarken USA X (4:12)

Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2023.
(Alone)
Deltagernes evne til at tænke ud af boksen viser sig at være frugtbar for nogle, men til skade for andre. En deltager har succes med at tilpasse sig, mens en anden står ansigt til ansigt med et uventet rovdyr.

TV 2

TV 2

06:30
Go’ morgen Danmark
12:00
12 News
12:25
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Christian Borregaard skal denne gang hjælpe Simona og Martin fra Kongens Lyngby. Det unge par bor til leje og drømmer om at finde en større bolig i samme dyre område eller lidt tættere på Martins arbejde i Københavns Lufthavn. Men økonomien spænder ben, så Christian må trække parret lidt længere væk end ønsket. Sara Lygum bliver i sin hjemby Odense, hvor hun møder Trine og Per, som længe har ledt efter et nyt hjem til dem og deres to børn. Parret har mange ønsker og krav, og det bliver noget af en følelsesmæssig rutsjetur, som Sara tager dem med på i jagten på drømmeboligen.

På boligjagt på Fyn og i Storkøbenhavn

13:10
Vandkant til salg

Adam Schnack skal vurdere et nybygget hus, men bliver forstyrret af sælgers legesyge hundehvalp. Lars Elbæk viser en lystejendom til Farnaz og bliver helt nyforelsket. Jonna er på tur med tøserne og vinder en stor pokal. Og Jette Gudiksen har en fremvisning til en nordjysk køber.

Lars og Farnaz Elbæk, Adam Schnack, Jette Gudiksen og Jonna Harbo.

13:50
Bolighaj finder hjem

Susanne og teenagesønnen Magnus drømmer begge om en nemmere hverdag midt i Køge uden lang transport til arbejde og skole. Derfor går Anders Beier nu på jagt efter den helt rigtige bolig til mor og søn. Men hvis drømmen skal blive til virkelighed, kræver det, at de kan se muligheder - og er klar på en gennemgribende ombygning.

14:35
Huse der aldrig kommer til salg

Den erfarne liebhavermægler Pernille Sams besøger huse i Danmark, der er så særlige, at de aldrig kommer til salg. Pernille tager til Tisvilde for at besøge efterkommere af familien Hortens slægt, som i snart 100 år har fyldt den flotte ejendom op. Fra smukke Tisvilde går turen til Holckenhavn Slot på Fyn, som gemmer på en eventyrlig historie om en ung pige, der skulle så grueligt meget igennem, før eventyret kunne ende godt. Kun 26 år gammel flytter Christina Holck helt alene ind i et hjørne af det store slot, som hun arver efter sine forældre. Lige siden har hun kæmpet for at bevare det store slot med 128 værelser. Fortløbende episodenummer: 4 :10.

Særlige huse med en menneskelig historie

15:10
Grænsepatruljen Canada

Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte.

På job med grænsevagterne i Canada

15:35
Grænsepatruljen Canada

Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte.

På job med grænsevagterne i Canada

16:05
Lægehelikopteren

Hele tre hold bliver tilkaldt til patienten Penny, der har fået akut anafylaksi efter et bistik. Og teenageren Connor har brækket benet efter et cykelstyrt.

17:00
17 News
17:10
Regionale nyheder
17:20
Go’ aften Live

Hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, som bliver sendt live på TV 2 hver dag.

18:00
18 News
18:20
Regionale nyheder
18:25
Go’ aften Live

Hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, som bliver sendt live på TV 2 hver dag.

19:00
19 News
19:30
Regionalprogram
20:00
Sommerdrømme

Fire fingernemme par ankommer til Skagen og skal straks i gang med at opbygge sommerhusets første rum, som er soveværelset. Det danske sommervejr viser tænder, og det bliver et kapløb med tiden, som stiller krav til deltagernes fordeling af arbejdsopgaverne.

Soveværelset (1:8) - sæsonpremiere

20:50
Linde på Langeland

Sofie Linde og familien har sat sig for at forvandle et gammelt spøgelseshus på Langeland til en drøm af et sommerhus. Men allerede ved ankomsten må Sofie ændre alle sine planer for renoveringen, da den have, hun troede, var fuld af blødt græs viser sig at være ét stort, ufremkommeligt brombærkrat.

21:30
21.30 News
22:00
Regionale nyheder
22:15
Newsroom

'Newsroom' behandler dagens vigtigste nyhedshistorier i berigende selskab og fortæller dem med et nyt og originalt perspektiv. Cecilie Beck, Miriam Zesler, Troels Mylenberg og Søren Lippert er på skift din personlige og engagerede vært på programmet.

Dagens vigtigste nyhedshistorier

22:50
Kurs mod danske kyster

Skagerrak viser sig fra en usædvanlig stille side, når Emil, Theis og Alfred skal udforske vraget af en gammel færge på bunden af havet. Så stille var vejret langt fra, da færgen på dramatisk vis forliste i 1966. Det er ikke uden grund, at vestkysten historisk set er blevet kaldt 'Jernkysten', men det er ikke kun det hårde vejr, der har haft betydning for antallet af skibsvrag på havbunden. Verdens største søslag blev nemlig udkæmpet lige ud for kysten, og dén historie bliver familien klogere på i Thyborøn. Og så går turen til Nørre Vorupør, hvor menneskets hensynsløshed over for naturen på kedeligste vis skyller op på stranden.

23:40
Ups, vi er voksne

I sommerferien tager hjerteveninderne Christine og Alberte på højskole. De prøver at klare turen selv - også da de pludselig bliver uvenner. Jeff er i sommerhus med sin mor, og selvom de elsker hinanden, går de også hinanden lidt på nerverne. På Bornholm øver Jakob sig i at være gudfar for sin lille nevø.

DR2

DR2

07:30
Deadline

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
Følg Deadline på Facebook.com/DR2deadline.

08:05
Morgenandagten

Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30
Seneste nyt fra TVA
12:00
Seneste nyt fra TVA
17:00
Deadline

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
Følg Deadline på Facebook.com/DR2deadline.

17:30
Store danskere: John Mogensen

Store Danskere: John Mogensen
I dag, mere end 35 år efter hans død, kender de fleste danskere ham stadig som folkets John med de røde seler og de glade sange. Men bag den joviale facade kæmpede John Mogensen gennem hele sit liv med præstationsangst, alkohol og uforløste kunstnerdrømme. Få historien om en af Danmarks mest populære sangere gennem tiden i det første tv-portræt af John Mogensen nogensinde. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen

18:00
Husker du… 1973

Året er 1973.
Jordskredsvalg, Watergate og bilfri søndage er nøgleord i et år, hvor de sure miner dominerer. I 1973 tager man tilværelsen alvorligt, og det er der god grund til. Nyhedsværten Paula Larrain fortæller desuden om, hvordan hun som lille pige oplevede General Pinochets blodige kup i Chile. I USA bliver Nixon - som den første amerikanske præsident nogensinde - tvunget til at forlade sin post i utide, og herhjemme bliver Mogens Glistrup en af vores mest populære politikere. Men der ER grænser for alvoren. David Bowie spekulerer på, om der er liv på Mars, og Danmarks jetset-par nummer et, Margit og Erik Brandt, viser at der
- også i 1973 - er andet i livet end bekymringer og politik.
Sendt første gang 09.03.05

19:05
Nicole Kidman – Australier i Hollywood

Fransk dokumentar fra 2023.
(Nicole Kidman - Eyes Wide Open)
Hun er kompleks, dramatisk og talentfuld. I 1990'erne bliver australske Nicole Kidman et ikon. Hun er smuk og alsidig og et oplagt valg til store Hollywoodfilm. Alligevel vælger hun tit auteur-film, hvor hun har mulighed for at spille myndige, selvrådige og stridbare kvinder. Her dykker vi ned i den oscar-vindende skuespillerindes liv og 40 år lange succefulde filmkarriere med kvinderoller i alle genre.

20:00
Debatten

Danmarks stærkeste stemmer diskuterer tidens sværeste beslutninger. Hver torsdag direkte fra DR Byen. Vært: Clement Kjersgaard.

21:00
Guldfeber i Vindelev (2:2) – Guldets forbandelse

Historien om guldskatten, der blev ofret til guderne i år 536, er ude og nyheden går hele verden rundt. Nu kan Jørgen og Ole endelig fortælle den fantastiske historie om deres fund. Men guldfeberen raser, og Jørgen må kæmpe for sin egen og Vindelevs plads i historien.

21:52
Explainer – Hvorfor smider vi så meget mad ud?

Du har nok prøvet at smide en gammel madpakke ud. Eller resterne bagerst i køleskabet som du ikke fik spist. Også i supermarkederne bliver frugt og grønt kasseret, hvis de ikke lever op til vores høje krav. Alt det er en del af vores store problem med madspild, og en af de helt store tabere er klimaet.

22:00
TVA

TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:15
Deadline

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
Følg Deadline på Facebook.com/DR2deadline.

22:40
Kulten, der dræbte 74 (1:4)

Fransk dokumentarserie fra 2022.
(Inside the Order of the Solar Temple)
I midten af 1970'erne bliver en lille spirituel gruppe grundlagt i Schweiz. Et pacifistisk og økologisk fællesskab, der prædiker kærlighed og broderskab. Men gradvist udvikler gruppen sig til at blive mere og mere sekterisk og ender med, at 74 mennesker dør. Her 25 år efter den tragiske begivenhed dykker vi ned i historien. Gik de alle frivilligt i døden, eller blev de myrdet? Og hvem stod bag denne massive forbrydelse?

23:35
Debatten

Danmarks stærkeste stemmer diskuterer tidens sværeste beslutninger. Hver torsdag direkte fra DR Byen. Vært: Clement Kjersgaard.

TV 2 Charlie

TV 2 Charlie

07:50
Hospitalet i Holby

I Roxannes fravær må Hanssen tager en vigtig beslutning. En kløft truer med at rive Fletch og Evie fra hinanden. Meena får en overraskelse på sin fødselsdag.

08:55
Fornyet mistanke

Medvirkende: Sandra Pullman: Amanda Redman, Jack Halford: James Bolam og Dennis Waterman: Gerry Standing. Desuden medvirker: Brian Lane: Alun Armstrong. Strickland: Anthony Calf. Ester Lane: Susan Jameson.
Retssagen mod Ricky Hanson, der er anklaget for at have forsøgt at myrde Jack Halford, optager naturligvis Jack og kollegerne meget. Men et tilfældigt møde med en gammel ven, bliver indledningen til en ny sag, der for en stund får Jack på andre tanker. En afdød rigmand har efterladt en formue til en tidligere prostitueret, men måske er der grund til at se nærmere på testamentet.

09:50
Doc Martin

Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes) var en succes som kirurg i London, men da han flytter til den lille søvnige fiskerby Portwenn for at starte en praksis som praktiserende læge, bliver der vendt op og ned på tilværelsen for både ham og byens beboere. Fra det søde liv i storbyen må Martin nu vænne sig til en hverdag med forældet lægeudstyr, håbløse patientjournaler og en stærkt inkompetent lægesekretær, mens den lille by må vænne sig til Martin, der er mildest talt dårlig til at håndtere patienter, som ikke bare ligger stille og lader sig skære i.

10:40
Bjerglægen

En bjerglandsby i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

11:30
Bjerglægen

En bjerglandsby i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.

12:20
Bjergets helte

Del 1. Under en vandretur ser pigen Leni og hendes far, Kai, et fly styrte ned i bjergene. Bjergredderne bliver straks alarmeret og går i gang med at lede. Piloten viser sig at være Jessika Pollath, og Markus kæmper for at redde hende.

13:10
Bjergets helte

Del 2. Kai bliver fundet bevidstløs på en klatresti nær hytten, og der er ingen spor af Leni. Markus og Tobias tager med teamet på jagt efter den savnede teenager. Carola lader til at have det bedre, men hun beder alligevel Markus om en tjeneste, der kan vende hans liv på hovedet.

14:00
Kommissær Rex

Politihunden Rex fortsætter sin jagt på nådesløse forbrydere sammen med den østrigske politienhed i Wien.

14:50
Kommissær Rex

Politihunden Rex fortsætter sin jagt på nådesløse forbrydere sammen med den østrigske politienhed i Wien.

15:45
Mord i Alperne

Beissl står over for en indre konflikt, når hans gamle barndomsven pludselig bliver mistænkt for at have slået et bobslædeholds teamlæge ihjel.

Medvirkende: Peter Marton: Jerry Paulsen. Andreas Giebel: Benedikt Beissl.

16:40
Death in Paradise

Mens Saint Marie fejrer, at deres beach volleyhold er kommet i finalen, kæmper Goodman og hans hold af efterforskere med at opklare mordet på volleyballholdets stjerne Shelly Kennedy. Men alle mistænkte har et alibi, så Goodman kommer på hårdt arbejde i forsøget på at finde huller i de mistænktes forklaringer.

17:40
Death in Paradise

En anmassende kvinde på teambuilding tur bliver skudt i sin seng og får stjålet sin telefon, og Goodman finder hurtigt en sammenhæng mellem hende og den yngste mand i gruppen, Dom. Han indrømmer, at han skød hende, men problemet er bare, at kvinden allerede var død, da hun blev skudt. Morderen må være en af de besøgende, men ikke alle er, hvem de giver sig ud for at være.

18:40
Ordet er mit

Nu skal der quizzes og gættes hemmelige ord, når ugens tre stærkeste ordjonglører tager en ny tur i manegen i kampen om pengepræmien på 10.000 kroner.

19:20
Ordet er mit

Ugens tre finalister kommer ikke sovende til sejr, når Christian Degn tester ordkløvernes paratviden. Hvem spidder de andres ord og vinder ugens titel?

20:00
Pigen fra Egborg

Ved et tilfælde render skibskokken John Søgård (Dirch Passer) ind i den botanikstuderende John Søgård (Willy Rathnow), og det varer ikke længe, før de to festlige gutter er perlevenner. Da botanikeren arver sin rige onkels gods, beder han sin navnebror om at træde i stedet for ham. På den måde kan han nemlig selv inspicere herregården anonymt. Men den udspekulerede plan holder kun lige indtil, de to venner roder sig ud i hver deres kærlighedsforviklinger.

21:45
Haakon og Mette-Marit – vores Norge

I Kautokeino vil kronprinsparret gerne lære mere om samisk kultur. Kronprinsessen bliver dog syg og må aflyse programmet, men kronprinsen møder både skolebørn og elever og den allerførste sametingsformand og er med til at drive rensdyr. Da kronprinsessen er blevet rask, rejser hun tilbage til Kautokeino, hvor både stærke familiebånd og mental sundhed bliver temaer for de mennesker, hun besøger.

Norsk dokumentarserie fra 2023 (3:5) - premiere

22:30
Mord i Melbourne

Alexa får en nærdødsoplevelse og mærker sin egen dødelighed i forsøget på at afsløre hemmelighederne bag mordet på en mand, hvis lig dukker op i en andens grav.
Medvirkende: Alexa Crowe: Lucy Lawless, Kieran Hussey: Bernard Curry og Madison Feliciano: Ebony Vagulans. Desuden medvirker: George Stathopoulos: Alex Andreas. Dr. Suresh: Dilruk Jayasinha. Katrina Logan: Nadine Garner. Gabby Logan: Lily Stewart.

23:20
Hvem vil være millionær? Classic

I dag er der trash pop, pop rock, hip hop og black metal i "Hvem vil være millionær? Mig og mit band". Deltagerne er unge musikere, der selvfølgelig alle håber på det store gennembrud, men billigt er det jo ikke at brænde for musikken. Hans Pilgaard vil gerne hjælpe med en stor check og glæder sig også til at høre noget af den spændende musik, som alle bands har taget med i "Hvem vil være millionær"-studiet.

Vært: Hans Pilgaard. Tilrettelæggelse: Charlotte Holm.

TV 2 Fri

TV 2 Fri

07:35
Haveglæder

Alan og hans team overrasker krigsveteranen Jack med en have, hvor han kan mindes sin elskede kone og sidde og male i ro og mag.

08:30
Haveglæder

Alan og hans team hjælper familien Jordan med at lave en dejlig have, hvor de kan mindes moderen Shelly, der er død af kræft.

09:20
Hjemlig nemlig – i haven

En småbørnsfamilie har ikke brugt deres have i tre år. Det bliver der ændret på nu, når teamet skaber en have for både børn og voksne.

10:10
Hjemlig nemlig – i haven

En familie har brug for hjælp til at forny deres tilgroede og slidte terrassehave. Hvad siger de til et udekøkken, en plantevæg og smukke blomster?

11:00
Bolighjælp på vej

De tre gør-det-selv-eksperter tager til Alingsås, hvor familien Lindholm bor i moderen Marias barndomshjem. På husets nederste etage er der to værelser, som næsten ikke bruges, og Mija, Matte og Willy går i gang med at forvandle de to rum til henholdsvis en dagligstue og et såkaldt herreværelse.

11:50
Bolighjælp på vej

De tre gør-det-selv-eksperter begiver sig til Limmared for at hjælpe Henrik og Mathilde med at få en større entré. I dag er der så trangt, at når de får besøg, må gæsterne gå ind en for en. Men en væg volder problemer, og der opstår delte meninger om, hvorvidt den skal rives ned eller ej.

12:35
Værkstedet UK

Steph Derham tilbragte meget tid på hospitalet som barn, og hendes elskede teddybjørn Fred var altid med. Nu skal han shines op, for han betyder stadig meget for sin ejer. Eksperterne skal også arbejde med en gammel sadelklud og trækasse, der er blevet brugt af politiet i forbindelse med kriminalsager.

13:25
Værkstedet UK

Sølvsmeden Brenton West håber at kunne hjælpe en mor og hendes datter med at redde et toiletgarnituresæt, der har slemme skader efter en brand.

14:15
Værkstedet UK

Da Charlotte var lille, smadrede hun ved et uheld sin mors kæreste eje - en keramikskål. Den blev gemt væk, men nu skal den vækkes til live af konservatoren Kirsten Ramsay.

15:05
Franske drømmeslotte

Picnic-begivenheden nærmer sig, og Amy og Marc har travlt med at gøre haven klar. Philip og Angelina er nødt til at lave nogle akutte reparationer på broen over deres voldgrav.

Drømmen om et fransk slot - år 2

15:55
Franske drømmeslotte

Ben og Billie kan skimte slutningen på deres store renovering af festsalen. Christina og Sassan er på jagt efter deres drømmeslot, og Edward har problemer med en grill til helstegt pattegris.

Drømmen om et fransk slot - år 2

16:45
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Det er nogle store skridt, som deltagerne skal tage på boligmarkedet denne gang. For ikke nok med at parrene skal flytte fra lejlighed til hus, så er begge par også ved at skifte deres nuværende by ud med en anden. Heidi og Mark skal bytte deres lejlighed i Aarhus ud med et hus i Aalborg. Men måske er Heidi slet ikke klar til det voksenliv, som Mark drømmer om. Også Cathrine og Martin skal flytte langt. De leder efter et barndomshjem til deres kommende datter i Odense. Og her skal der være plads til Martins helt store passion - Lego.

På boligjagt i Aalborg og i Odense

17:30
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Sara Lygum og Christian Borregaard trækker i gummistøvlerne, når de denne gang skal på boligjagt. Christian skal finde en landejendom på Fyn, så Stine kan komme hjem til din familie og hvor Kristian kan gå på jagt. Og Sara skal finde en villa så tæt på vandet som muligt på Sjælland til Cathrine og Jeppe. Men er det omgivelserne der vægter højst, eller har boligen også noget af sige? Begge par kommer noget i tvivl, da de får vist de tre boliger.

På boligjagt på landet og ved vandet

18:20
Krejlerkongen

Hvem vil have et stort vildsvinehoved hængende på væggen, og hvad skal det koste? Det og meget andet vil skuespiller David Owe og politiker Ida Auken forsøge at hitte rede i, når de dyster i 'Krejlerkongen'. Andreas Bo og Cecilie Hother er holdkaptajner.

18:55
Krejlerkongen

Der er finale i 'Krejlerkongen'. Se, hvem af de to finalister der kan gå sejrrig hjem med titlen og et par præmier. Lasse Rimmer har endnu engang diverse spændende ting til salg.

Hvem bliver ugens krejlerkonge?

19:35
Loppe Deluxe

Vig Tuske Marked er et af Sjællands største markeder, og de to hold dyster om at gøre de bedste køb her for 4.000 kroner, som kan sælges videre med fortjeneste. Hvem får pengene til at vokse mest?

En verden af fund - Vig Tuske Marked

20:10
Loppe Deluxe

De to hold er taget til Gentofte Loppemarked i Charlottenlund, nord for København. Kan der gøres gode fund for 4.000 kroner, som efterfølgende skal sælges videre med fortjeneste? Eller er det kun tøj og legetøj, som de private sælgere fra hovedstadsområdet har med? Se, hvilket hold der får pengene til at vokse mest og dermed vinder konkurrencen.

Hold Vest: Lasse Lauritsen og Claus Scheelke. Hold Øst: Michael Konbæk og Laura Køster.

20:40
Hotelkampen

Tre vidt forskellige par rejser til Ærø med en drøm om at blive hotelejere. Nu får de chancen for at afprøve drømmen, når de i otte uger skal forvandle og drive deres drømmehotel i hjertet af Ærøskøbing. Kun et par vinder 'Hotelkampen' og 100.000 kroner. Første opgave er at indrette hotellernes værelser, og hurtigt viser det sig, hvor forskellige de tre par. Kunstnerparret fra København laver et hundehotel med unikke hundesenge, 'mormor og morfar' fra Nordjylland laver to romantiske soveværelser, og for designerparret fra Nordsjælland bliver 'Hotel Mini-liv' en realitet. Cecilie Hother er vært, mens dommer er hoteldirektør på Fredensborg Store Kro, Jacob Mikkelsen.

21:25
Vandkant til salg

Jette Gudiksen besøger sælgeren af en moderne bobåd for at blive klogere på, hvad en bobåd er. I Gilleleje skal Lars Elbæk have et statusmøde med sælgerne af en smuk villa, hvor aktiviteten ikke har været som ønsket, og Adam Schnack lykønsker de nye ejere af et sommerhus ud til Esrum sø.

En moderne bobåd i Aalborg (4:7)

21:55
Krejlerkongen

Humøret er højt, når Lasse Rimmer skyder ugefinalen i gang med fine ting fra hele landet. Det skarpeste krejlerhold kan vinde en særlig fordel. Se, hvilken fordel der er tale om sammen med holdkaptajerne Natasha Brock og Silas Holst.

Vært: Lasse Rimmer. Holdkaptajner: Silas Holst og Natasha Brock.

22:30
Krejlerkongen

Ugens to dygtigste krejlere sidder klar til denne uges finale. Men hvem vinder? Lasse Rimmer er klar til at tage imod dem, og holdkaptajnerne er Line Kruse og Carsten Bang.

23:05
Værkstedet UK

Steph Derham tilbragte meget tid på hospitalet som barn, og hendes elskede teddybjørn Fred var altid med. Nu skal han shines op, for han betyder stadig meget for sin ejer. Eksperterne skal også arbejde med en gammel sadelklud og trækasse, der er blevet brugt af politiet i forbindelse med kriminalsager.

23:50
Værkstedet UK

Sølvsmeden Brenton West håber at kunne hjælpe en mor og hendes datter med at redde et toiletgarnituresæt, der har slemme skader efter en brand.

TV 2 Echo

TV 2 Echo

07:40
Verdensmænd

Mens den gode trio fortsætter turen i Norge, vokser også Nikolajs afsky for Bos kuffert. Men midt i det hele sker der lidt af en overraskelse.

Du skal være veludhvilet og idiot

08:20
Verdensmænd

Heino Hansen får en stor og meget personlig overraskelse. Bo Lydmand får en udfordring, der er så vild, at han er i tvivl om, hvorvidt han kan gennemføre.

08:55
Beverly Hills 90210

Dylan er på vej til at flippe helt ud, og forholdet til moderen driver ham til vanvid. Hverken Brenda eller Brandon kan længere trænge ind til ham, og han er igen blevet den indesluttede enspænder. Hans mor bliver ellers venner med Cindy og gør sit bedste for at være mor for ham, men det gør bare ondt værre. Han begynder at pjække fra skolen for at spille pool - og drikke sig sanseløs. Han er som en tidsindstillet bombe.

09:45
Beverly Hills 90210

Brenda skal til køreprøve - for tredie gang. Det går fint nok med at køre bilen og kende færdselsreglerne, men hun kan ikke parkere. Vennerne prøver at give hende selvtillid, men der skal ganske andre kræfter til. Imens får familien Walsh besøg af fætter Bobby, tvillingernes bedste barndomsven. Han kan det hele. Han laver morgenmad, tager kliken ud at ride og gør Kelly meget interesseret, men han har ét afgørende problem.

10:35
Beverly Hills 90210

I bedste mening sender Brandon en af Andreas artikler ind til en konkurrence. Men da hun vinder, afstedkommer det en lavine i Andreas liv. Imens bliver Steve for alvor forelsket i en pige, der øjner mulighed for et blive en ny "Pretty Woman" for den ekstravagante Steve. Kelly og Brenda forsøger at advare ham, men gode venners råd er ikke velkomne, når sagen drejer sig om kærlighed.

11:20
Bachelorette

Julie og Mette er på photoshoot med seks bejlere, hvor temaet er 'En mexicansk kærlighedshistorie'. Nu skal kvinderne vælge én bejler hver, som de skal giftes med i landsbykirken. Men bryllupperne går ikke som planlagt, da en mand pludselig vil skilles og bekender kulør

11:55
Diamantfamilien

Katerina inviterer familien til Island for at opleve den smukke natur. Her begynder Thalia at fundere over sit liv, og hendes lunefulde humør sætter sine spor.

12:25
Suspekt

Suspekt går i studiet for at indspille monsterhittet 'Gonzo' sammen med producer Jonas Vestergaard, der siger sit job op for at hellige sig Suspekt 100 procent.

12:50
Menneskekender

Kender du typen, der klipper bumser af sine venner? Eller typen, der falder i søvn på taget af et hotel med fødderne i tagrenden? Dét og andre fordomme er på tapetet, når Sara Bro, Signe Lindkvist og Sofie Jo Kaufmanas dyster imod Joakim Ingversen, Adam Duvå Hall og Oliver Topgunn i dette afsnit af 'Menneskekender'.

13:45
Årgang 20

Glæden vil ingen ende tage hos familien i Mørke på Djursland. Her skal Solvej nemlig for første gang møde sin nye lillesøster. På Als er søskendekærligheden til gengæld udfordret, mens Christian og Lisbeth i Nordsjælland holder fast i deres ærlige parforholdssnakke. I Lyngby får Louie en succesoplevelse til hest, men Maria og Daniel har mere at glæde sig over.

14:25
Landmand søger kærlighed Australien

Vi er halvvejs i kærlighedseventyret, og nu er der singledates igen. Men en af landmændene må tage tyrene ved hornene og se en hjerteskærende sandhed i øjnene.

15:35
Den første date UK

Josh og Yasmin kommer flirtende fra start, men får daten også en romantisk afslutning? Og vil kreative uoverensstemmelser ødelægge Shannon og Zanders date?

16:30
Den første date UK

Nikita er en selvudnævnt festabe, men er Rhys måske alligevel for vild til hende? Selvin og Donnas date er fyldt med grin, mon der også er romantik i luften?

17:20
Megafamilie – far, mor og 22 børn

Noel og Sue beslutter at finde et nyt drømmehjem, men børnene indser snart, at de ikke alle kan flytte med. Ellie bliver chikaneret på sin 18-årsfødselsdag.

18:10
Linde på Langeland

Sommeren på Langeland lakker mod enden, men før Vennely lukkes ned, drømmer Sofie om at indrette og kører øen tynd efter brugte møbler til det 220 kvm store hus. Alle knokler til det sidste, før sommerens strabadser kan fejres på Langelandsfestivalen.

18:50
Verdensmænd

Andet afsnit fra Japan tager en helt anden drejning, end nogen havde forestillet sig - især Talbot, som har arrangeret begivenhederne. Der bliver både grædt af grin og af - ja, af gråd. Det er sjovt, det er ømt og frem for alt: Det er ægte!

Jeg synes, at du skal tale med min terapeut om ansvarsfralæggelse

19:30
Landmand søger kærlighed Australien

Landmændene og deres udvalgte tager på camping, hvor de ser frem til at have det sjovt. I hvert fald de fleste af dem, for en nat i det fri er ikke for alle.

20:40
Diamantfamilien – fanget i Dubai

Elvira er tilbageholdt i Dubai. Hun er anklaget for utroskab, har fået frataget sit pas og kan ikke forlade landet. Imens er resten af familien spredt for alle vinde, mens Katerina kæmper med næb og klør for at få Elvira hjem igen.

21:10
Bridget Jones’ dagbog

32-årige Bridget Jones (Renée Zellweger) bor i London, arbejder på et forlag, fester med vennerne - men mangler i den grad en kæreste. Problemet er, at tingene ikke ligefrem bliver lettere at håndtere, når små og store problemer - såsom at skære ned på cigaretterne, smide nogle overflødige pund og finde den store kærlighed - bliver krydret med desperationen efter at gøre noget her og nu. Bridget kaster sig ud i et forhold til sin charmerende, men glatte chef, Daniel Cleaver (Hugh Grant), og samtidig bliver hun ved med at rende ind i den knastørre advokat Mark Darcy (Colin Firth), som hendes mor har forsøgt at få hende til at date med. Men hvem skal hun vælge?

Britisk romantisk komedie fra 2001

22:45
Bachelor Sverige

Malin vælger, hvilke kvinder der skal på næste date - det er nemlig ved at være på tide for kvinderne med to roser at vælge, hvilken mand de vil satse på. Hjemme i huset bliver en af kvinderne sur på Simon og nægter at komme ud af sit værelse.

23:35
Bachelor Sverige

Kvinderne får selv lov til at bestemme, hvem der skal på gruppedate med Sebastian. Kvinderne i huset stiller spørgsmålstegn til Arminas følelser for Sebastian. Simon inviterer på en date, der får ham til at tvivle på, om deres forhold kan holde i længden.

I samme kategori

Back to top button