Smart Home produktnyt

Skal Black Friday 2018 være en Smart Friday – Gode priser på produkter til det smarte hjem

Hvis du har fulgt DIGITALT.TV gennem 2018, så har du sikkert lagt mærke til vores fokus på produkter til det smarte hjem. Vi har testet en del af slagsen her i løbet af året ,og interessen for sådanne produkter er også i vækst, efter Google’s Smart Assistent nu snakker dansk også på smarthøjtalere.

I denne artikel kigger vi på nogle produkter som vi har testet, og som det kan være værd at holde øje med gode Black Friday tilbud på.

Hold styr på vejret og varmen

Netatmo vejrstation testFor lidt over en måned siden testede vi Netatmo vejrstationen, der giver dig helt lokale vejrdata. Du kan både måle temperatur, luftfugtighed, luftkvalitet indendørs og udendørs, og der er desuden mulighed for at montere en separat vind og regnmåler.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hvis du har en lille meteorolog i maven, så kunne det være værd at holde øje med mulige tilbud på denne på Black Friday.

Læs vores test her og se også vores test af Netatmo’s Smart røgalarm her

Der er gode tilbud hos forhandlere som Dustin, Komplett, Proshop, Netonnet og Wi-Fi Butikken, lover Netatmo.

Tjek Netatmo produktpriser hos Pricerunner.dk her

Tado termostater

tado smart radiator thermostat V3+Apropros vejret, så har det også betydning for opvarmningen af dit hjem. Vi tester lige nu Tado V3+ smart radiatortermostat, og med denne kan du gøre opvarmningen mere optimeret og automatiseret.

Tado kører med 25% tilbud på deres webshop. Se tilbuddene her

Du kan tjekke dagspriser på Tado produkter her og se om der kommer gode Black Friday tilbud.

Husk du også kan følge Black Friday udsalget generelt hos Pricerunner.dk her

Hold styr på hvem der ringer på, også når du ikke hjemme

Ring Video Doorbell 2 Test AnmeldelseHvis det tiltaler dig altid at vide hvem det er der ringer på, så kunne Ring Video Doorbell måske være et Black Friday tip. Den er faktisk allerede her i dagene op til set til nedsat pris (799,- hos Komplett).

Ring Video Doorbell er en ringklokke med indbygget kamera, der er koblet på dit Wi-Fi. Så kan du fra smartphone, tablet eller computer se hvem der ringer på både når der hjemme eller ude. Du kan desuden tale med den der står udenfor hoveddøren.

Vi testede Ring Video Doorbell 2 tilbage i sommers og den er naturligvis stadig aktuel. Du kan læse testen her

Tal dansk til din Google Smart højtaler

Google Home Smart højtalereNu hvor du kan tale dansk til Google Assistent også på smart højtalere, så er dette produkt blevet langt mere interessant for de danske forbrugere. Google har selv to modeller på markedet i Danmark. Senest er harman/kardon også kommet med højtalerserie med Google Assistent indbygget, den hedder Citation og vi har en test på vej af Citation One modellen. Lydmæssigt er den noget bedre end Googles egne modeller, kan vi godt afsløre.

harman kardon citation one
harman kardon Citation One

Om Google Smarthøjtalere kommer på tilbud på Black Friday må vi se. harman/kardon modellerne er netop kommet til salg, så det er måske knap så sandsynligt der kommer slagtilbud på disse.

Tjek dagspriser på Google Home højtalere her hos Pricerunner.dk 

Få smartere lys i dit hjem

Smartpærer test LIFX TP-LINK

Med et smartpære kan du styre belysning fra din smartphone og sætte den til at slukke og tænde på bestemte tidspunkter. Vi har konkret testet modeller fra Lifx og TP-Link der begge udmærker sig ved at de ikke kræver ekstra udstyr (bridge).

Disse kan også stemmestyres fra din mobil eller Google Assistent understøttede smarthøjtaler.

Black Friday tilbud på disse er en mulighed, så du kan forberede dig ved at læse vores test her

Vi har desuden kigget på en smart home stikkontakt fra TP-Link, der også kan stemmestyres. Læs testen af denne her

Bedre Wi-Fi i dit hjem?

Strong Wi-Fi Mesh Kit 1600 test anmeldelseDet nytter ikke noget med en masse smartprodukter og andre trådløse Internet opkoblede dimser, hvis ikke dit trådløse netværk er godt nok.

Vi har testet Strong Wi-Fi Mesh Home Kit 1600, der hjalp os med bedre dækning.

Du kan læse vores anmeldelse her og tjekke priser hos Pricerunner.dk her


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button