Månedsguides

Nyt på Viaplay i december 2021

Viaplay byder julemåneden velkommen med ny original dokumentar Prize of Silence. Du får også filmen Wrath of Man og ny sæson af serien Wisting.

Filtrér oversigten

onsdag 1. december
Billy & Billie – Sæson 1
1 dec 2021
00:00

Billy & Billie – Sæson 1

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Billy og Billie bliver forelskede og står over for de normale bekymringer, der følger med et nyt forhold, bortset fra at de er stedbror og -søster.

Jagten på den forsvundne skat Viaplay
1 dec 2021
00:00
Læs omtale

Skal det være ægte familiehygge, så kald både børn og voksne sammen og se hele serien af Indiana Jones film sammen. Den første i serien er 'Jagten på den forsvundne skat'.

Verdens sejeste arkæolog, dr. Henry Walton Jones Jr. aka Indiana Jones (Harrison Ford), rejser verden rundt på vilde eventyr og bekæmper alt fra røvere og religiøse sekter til nazister og nederdrægtige KGB-eksperter. Der er fire film i serien, og alle fire har premiere samme dag på Viaplay, så der er underholdning til hele juleferien.

La La Land Viaplay
1 dec 2021
00:00

La La Land

Film | Komedie
Læs omtale

’La La Land’ emmer af kærlighed, stjernelængsler og god musik. Emma Stone – der vandt en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle for sin rolle – er skuespillerinden Mia, der går til den ene mislykkede casting efter den anden. Da hun møder pianisten Sebastian (Ryan Gosling), der er blevet fyret fra sit job selveste juelaften, bliver de forelskede, og der opstår old-school Hollywood magi. Begges største ønske er at få succes, men deres karrieremål udfordrer kærligheden i en grad, så de må tage nogle afgørende valg.

Sams Bar - Sæson 1-11 Viaplay
1 dec 2021
00:00

Sams Bar – Sæson 1-11

Serie | Komedie
Læs omtale

Oplev hele den klassiske komedieserie Sams Bar på Viaplay fra 24. november

torsdag 2. december
Gorden Ramsey rykker ind viaplay
2 dec 2021
00:00
Læs omtale

Den prisbelønnede kok Gordon Ramsey rejser rundt i sit mobile køkken, Hell on Wheels, og hjælper restauranter med at komme på benene igen.

The West Wing Viaplay
2 dec 2021
00:00

The West Wing – Sæson 1-7

Serie | Drama | Komplet Serie
Læs omtale

Viaplay fortsætter med at finde klassiske serietitler frem. 2. december kan du se The West Wing på Viaplay

fredag 3. december
Aksel Viaplay original
3 dec 2021
00:00
Læs omtale

Den anmelderroste dokumentarfilm om den norske alpine skiløber, Aksel Lund Svindal, har premiere på Viaplay 3. december. Filmen skildrer op- og nedture for en af verdens bedste alpine skiløbere, en krop, der konstant nærmer sig smertegrænsen, og en række dramatiske begivenheder i cirkusset omkring Alpine Ski World Cup.

De seneste tre år har filmskaberne Even Sigstad og Filip Christensen fulgt den norske alpinlegende Aksel Lund Svindal gennem præstationer, guldmedaljer og karriereafslutninger. Dokumentarfilmen ’Aksel’ skildrer en eventyrlig sportskarriere drevet af et særligt sammenhold med holdkammeraterne, den stærke viljestyrke, det kræves for at kæmpe sig tilbage, og frygten for nye skader ved styrtløbene i Beaver Creek i Canada og Kitzbühel i Østrig.

I filmen, der fra 3. december eksklusivt kan ses på Viaplay, møder seerne Aksel Lund Svindal på vej til operationsbordet efter den knæskade, han pådrog sig i Hahnenkamm-løbet i 2016. Den femdobbelte verdensmester har kun kort tid til at hele skaden og forberede sig til OL i Sydkorea i 2018. Lund Svindal er åben og ærlig omkring udfordringerne og ikke mindst frygten for at vende tilbage fra sin skade. Parallellerne til de brutale skader, han pådrog sig i Beaver Creek 10 år tidligere, er klare.

’Aksel’ har fået stor opmærksomhed, siden den havde biografpremiere 15. oktober. I Norge har Nrk Filmpolitiet givet den 5 stjerner, og det samme gjorde Fædrelandsvennen, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad i en anmeldelse med overskriften ’Aksel som formand!’. Filmen har ligeledes fået begejstrede anmeldelser i Østrig og Tyskland.

– Jeg var frygtelig spændt, da jeg skulle se filmen for første gang. Det er en film, der handler om mig og mit liv, og så er det ekstra rart, at den har fået så god feedback. Nu glæder jeg mig til, at endnu flere får mulighed for at se filmen på Viaplay, siger Aksel Lund Svindal.

Ud over Aksel Lund Svindal selv bringer filmen os tæt på de vigtigste mennesker i hans liv. Hans far Bjørn Svindal og hans bror Simen Lund Svindal har begge været centrale personer gennem hele Aksel Lund Svindals karriere både på og uden for pisterne. Filmen fortæller historien om, hvordan moderens død har påvirket de to brødres liv, samt historien om en far, der har gjort alt for at sikre sine sønner et godt liv.

Holdkammerat Kjetil Jansrud er også ærlig og åben omkring forholdet mellem de to alpine skiløbere, som er gode venner og bofæller på træningslejre, men også hinandens mest bitre konkurrenter i startopstillingerne ved VM og OL.

– ’Aksel’ giver et unikt indblik i en af verdens største alpine skiløberes liv. Så snart vi hørte om det her projekt, vidste vi, at vi var nødt til at få historien på Viaplay. Vi arbejder året rundt for at sætte fokus på engagerende nordiske historier, og jeg er overbevist om, at den ufiltrerede og intime dokumentar om Aksel Lund Svindal bliver publikumsfavorit denne jul, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Filmskaberne Even Sigstad og Filip Christensen har begge en baggrund fra skimiljøet og har tidligere samarbejdet om flere skifilm, herunder biografhittene ’Supervention 1’ og ’Supervention 2’. Begge har i mange år haft et tæt forhold til Aksel Lund Svindal.

– Det var vigtigt for os at komme så tæt på Aksel som muligt, også når det er svært. For os er det vigtigt, at seerne får et ærligt indblik i en af vores største sportsheltes liv, siger Filip Christensen.

Aksel er produceret af Filip Christensen i Field Productions AS, og filmen er instrueret af Even Sigstad og Filip Christensen. Fotograferne er Espen Saur og Filip Christensen, mens filmen er klippet af Selv Sigstad, Charles Griffin Gibson og Mathias Brendsrud.

søndag 5. december
The Prize of silence viaplay
5 dec 2021
00:00
Læs omtale

En undersøgelse af hvordan beskyldninger om seksuelle overgreb mod en indflydelsesrig klubejer i Stockholms kultursfære på højdepunktet af #metoo fik konsekvenser langt ud over Sveriges grænser.

tirsdag 7. december
The Rook Trailer (HD) Olivia Munn Supernatural Spy Thriller Series
7 dec 2021
00:00

The Rook

Serie | Drama Scifi | Seriepremiere
Læs omtale

Da en kvinde vågner med hukommelsestab og omgivet af lig, må hun grave i sin mystiske fortid for at finde sandheden.

torsdag 9. december
Forsidefruer jul Viaplay
9 dec 2021
00:00
Læs omtale

Kalenderen viser december, og det er også blevet jul hos forsidefruerne. Alle har travlt med juleforberedelserne og for Tina Lund og resten af familien, er det første gang i otte år, at de skal holde en rigtig dansk jul med alt, hvad det indebærer af dansk julemad og danske juletraditioner. Janni har store planer om at holde et brag af en julefrokost for alle fruerne på Vedbæklund, og hun overlader intet til tilfældighederne, når det gælder julepyntning i det store hus. Frokosten starter med champagne og ender med en lang række julelege med fruerne klædt i vilde julesweatre og nissehuer.

søndag 12. december
Lykkebugten Sæson 3
12 dec 2021
00:00

Lykkebugten – Sæson 3

Serie | Drama Krimi | Ny Sæson
Læs omtale

Flere intriger, flere romancer og endnu en mordgåde. Den 12. december kommer tredje sæson af Camilla Läckbergs serie ‘Lykkebugten’ på Viaplay.

I tredje sæson af krimi-dronningen Camilla Läckbergs moderne sæbeopera ‘Lykkebugten’ forsætter dramaet i den lille kystby Hammarvik. Nye forhold spirer, nye konflikter opstår, og ligesom i de forrige sæsoner er seriens omdrejningspunkt en mordgåde. Den nye sæson, der er på otte afsnit, har premiere søndag den 12. december på Viaplay. Der frigives først to afsnit og herefter et nyt afsnit om ugen.

– Dramatikken forsætter i højt tempo i Hammarvik, og jeg kan love, at der både kommer uventede romancer og nye spændende intriger. Det er så utrolig sjovt at arbejde med manuskriptet og at se historien blive vækket til live takket være et helt fantastisk team både foran og bag kameraet. Hver dag får jeg spørgsmål om forsættelsen af ‘Lykkebugten’, og jeg er så spændt på at få lov til at dele tredje sæson med seerne, siger Camilla Läckberg.

I denne sæson dukker der velkendte skuespillere op fra de tidligere sæsoner, blandt andet Martin Stenmarck, der spiller Danne, og Disa Östrand som Johanna. Derudover dukker der flere nye navne op på rollelisten, for eksempel Vincent Grahl i rollen som den unge politimand Alex, som slutter sig til politiet i Hammarvik og hurtigt får mange beundrere, og Kristofer Kamiyasu, der spiller den indflydelsesrige karakter Tomas. Ing-Marie Carlsson spiller rollen som Nettans mor, Anki, som Nettan modvilligt lader flytte ind hos hende og Tony.

– Anki driver Nettan til vanvid og tvinger svigersønnen Tony til at adlyde hendes mindste vink. Jeg elskede at skabe denne rolle. Et på mange måder forfærdeligt menneske, som jeg samtidig skulle forsøge at få folk til at forstå. Jeg havde det så sjovt med mine gode kollegaer og opdagede hurtigt, hvor meget rutine jeg har i at lære et manuskript hurtigt, være på tæerne og levere, fra min tid i sæbeoperaen ‘Tre Kronor’. Jeg nød virkelig tempoet og udfordringerne, siger Ing-Marie Carlsson.

Sæson 3 og 4 af ‘Lykkebugten’ er skrevet af Camilla Läckberg. Jenny Grewdahl er kreativ producer, og serien produceres af Mastiff med Creative Society Production som medproducent. Executive producer fra NENT Group er Sara Askelöf. Som i forrige sæsoner er Lovisa Löwhagen og Jessica Jankert hovedforfattere sammen med Camilla Läckberg. Produktionen distribueres af Eccho Rights.

tirsdag 14. december
Magnum P.I. Season 4 Promo (HD)
14 dec 2021
00:00

Magnum P.I. – Sæson 4

Serie | Action Drama | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

En rapkæftet tidligere Navy SEAL-soldat vender hjem fra Afghanistan. Han sadler om og bruger sine militære kundskaber til at arbejde som privatdetektiv på Hawaii.

onsdag 15. december
The Good Wife Viaplay
15 dec 2021
00:00

The Good Wife

Serie | Drama | Komplet Serie
Læs omtale

Alicia beslutter sig for at genoptage sin karriere som advokat, da hendes mand, politikeren Peter Florrick, bliver fængslet for en sex- og korruptionsskandale.

torsdag 16. december
Deputy (FOX) Trailer HD
16 dec 2021
00:00

Deputy

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Da sheriffen i Los Angeles County dør, bliver den mest usandsynlige mand pludselig sat til at overtage jobbet på grund af en gammel regel i amtets vedtægter. Denne mand er Bill Hollister.

Ransom CBS Trailer #1
16 dec 2021
00:00

Ransom – Sæson 1-3

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Følg krise- og gidselforhandleren Eric Beaumont og hans eliteteam, mens de redder liv, når ingen andre kan

mandag 20. december
Mr. Mayor - Sæson 1 Viaplay
20 dec 2021
00:00

Mr. Mayor – Julespecial

Serie | Komedie | Ny Sæson
Læs omtale
Young Rock - Sæson 1 Viaplay
20 dec 2021
00:00

Young Rock – Julespecial

Serie | Komedie
Læs omtale
tirsdag 21. december
24 Hours to Hell and back - Sæson 3 Viaplay
21 dec 2021
00:00
Læs omtale

Den prisbelønnede kok Gordon Ramsey rejser rundt i sit mobile køkken, Hell on Wheels, og hjælper restauranter med at komme på benene igen.

Hell’s Kitchen USA - Sæson 17-19 Viaplay
21 dec 2021
00:00
Læs omtale
Koch'en på Toppen - Sæson 3 Viaplay
21 dec 2021
00:00

Koch’en på Toppen – Sæson 3

Underholdning | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Så er det endnu engang tid til at besøge Jesper Koch og de andre medarbejdere i Sønderborg på Hotel Alsik i 6 nye afsnit.

Afsnit 1
Krisen lurer fra start, da coronasmitte pludselig rammer personalet på Alsik Hotel. Og Jesper tvinges ud i en af sine hidtil sværeste beslutninger, når Restaurant Syttende måske skal lukke ned.

Afsnit 2
Jesper og Anne får sin sag for, når hundrede krigsveteraner slår vejen forbi Alsik Hotel under cykelløbet Ride4Rehab.

Afsnit 3
Alt er på spil for Jesper og Peter, når stjernerne skal uddeles i årets Michelin-guide. Siden Alsik slog dørene op, er alle sejl nemlig sat ind på at vinde den internationale gastronomis største anerkendelse.

Afsnit 4
Anne og det øvrige personale bliver sat på prøve, når Alsik Hotel lægger hus til årets hidtil største konference. Oven i et fuldt booket hotel, kommer det til at kræve en ekstraordinær indsats fra alle mand.

Afsnit 5
De ansatte på Alsik Hotel bliver presset til det yderste, når 3,5 tusinde muffins skal bages til hotelejernes store jubilæumsfest, hvor hele Sønderborg er inviteret med.

Afsnit 6 – Jul vises først 21/12

Love Actually Viaplay
21 dec 2021
00:00

Love Actually

Film | Komedie
Læs omtale

Der er masser af uforglemmelige julescener og romantiske forviklinger i juleklassikeren ’Love Actually’, der følger otte forskellige par, som alle kæmper med at få kærligheden til at glide på skinner.

Hugh Grant spiller den britiske premiereminister, der falder for sin søde sekretær, mens Colin Firth på gebrokkent portugisisk må prøve at overbevise sit livs kærlighed om at give ham en chance. Filmen har et stærkt cast af britiske skuespillere som udover Hugh Grant og Colin Firth tæller Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson og Alan Rickman .

onsdag 22. december
WRATH OF MAN | Official Trailer | MGM Studios
22 dec 2021
00:00

Wrath of Man

Film | Action
Læs omtale

Længes familien efter lidt hardcore action midt i den søde juletid, så tænd for ’Wrath of Man’.

Sikkerhedsvagten H (Jason Statham) er hyret til at passe på en pengetransport, og umiddelbart virker han stille og tilforladelig, men han gemmer på noget helt andet. H er i virkeligheden på jagt efter de ansvarlige for sin søns død, og det går ikke længe, før han afslører, at han i virkeligheden er toptrænet til at slå ihjel. Sammen med makkeren Bullet (Holt McCallany) slår han sig løs og bruger sine særlige evner, da de finder ud af, at en bande planlægger af røve pengetransporten.

torsdag 23. december
Frequency (The CW) Promo HD
23 dec 2021
00:00

Frequency – Sæson 1

Serie | Scifi | Seriepremiere
Læs omtale

Frequency er en amerikansk mystery science fiction drama tv -serie, der blev sendt på The CW fra 5. oktober 2016 til 25. januar 2017.

søndag 26. december
Wisting | Sæson 2 | Teaser | A Viaplay Original
26 dec 2021
00:00

Wisting – Sæson 2

Serie | Thriller | Ny Sæson
Læs omtale

Søndag den 26. december er det endelig tid til mere ’Wisting’ på Viaplay. Sæson to af krimiserien er baseret på Jørn Lier Horst-bogen ’Ond vilje’, og alle fire afsnit udkommer på samme tid.

Det betyder et gensyn med Sven Nordin, Mads Ousdal, Thea Green Lundberg og Lars Berge. I sæson to har Odin Waage (Benzin i blodet) og Evelyn Osaso (Ninjababy) også centrale roller.

Wisting – Sæson 2 – det handler den om

Den nye sæson af Viaplay-serien starter bogstaveligt talt med et brag. En dømt morder slipper væk fra William Wisting ved at udløse en granat, da han inspicerer et muligt mordsted i skoven. Flere personer bliver såret i den spektakulære flugt, og Wisting befinder sig nu i en intens søgen efter morderen. En eftersøgning, der kommer til at præge hele Larviks politistyrke. Sagen bliver også personlig for efterforskerens datter Line, der filmer en true crime-dokumentar om seriemordere, og som på mange måder lægger grunden til politiets efterforskning.

– Anden sæson indeholder alle de ingredienser, man forventer af en god krimiserie. Det er action og spænding kombineret med en velskrevet historie og et følelsesmæssigt pres. Med kun fire afsnit er sæsonen strammere og mere intens. Jeg tror og håber, at seerne vil sidde langt fremme på stolen fra første minut, siger hovedpersonen Sven Nordin.

Allerede til påske næste år kommer sæson tre med yderligere fire afsnit af Viaplays krimifavorit.

mandag 27. december
Botched - Sæson 4-5 Viaplay
27 dec 2021
00:00
Læs omtale
Relatively Nat & Liv - Sæson 1 Viaplay
27 dec 2021
00:00
Læs omtale
onsdag 29. december
Family Law Global Extended Trailer
29 dec 2021
00:00

Family Law

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

10-episode, one-hour drama follows a group of flawed family members who reluctantly work together at their father's law firm in downtown Vancouver.

torsdag 30. december
Cardinal - Sæson 1-3 Viaplay
30 dec 2021
00:00

Cardinal – Sæson 1-3

Serie | Krimi
Læs omtale

Cardinal struggles to right past wrongs that could derail his investigation and end his career, as the case grows more violent and twisted and the clock ticks down on the killer's next victim.

Flere film i december

Daddy’s Home 2 (1. december)
The Prestige (3. december)
The Nest (3. december)
I Love You, Man (3. december)
Braveheart (10. december)
Fear of Rain (10. december)
Friends with Money (10. december)
Blended (10. december)
How to Lose a Guy in 10 Days (12. december)
Any Given Sunday (13. december)
War Dogs (13. december)
American Assassins (17. december)
Memento (17. december)
French Exit (17. december)
The Blå Dyb (17. december)
Bruce Den Almægtige (17. december)
Before Sunset (17. december)
Before Sunrise (17. december)
Når du mindst venter det (17. december)
The Mortuary collection (18. december)
Venom (21. december)
Operation Valkyrie (21. december)
Før frosten (23. december)
Far til fire i solen (23. december)
Vildheks (23. december)
Cast Away (30. december)
Meet the Parents (30. december)
Meet the Fockers (30. december)
Little Fockers (30. december)
New Year´s Eve (31. december)
The Free State of Jones (31. december)

Premierer i december

Premierer i december

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button