Streamingnyt

Lykkebugten – Sæson 3

- tredje sæson af Camilla Läckbergs serie

Flere intriger, flere romancer og endnu en mordgåde. Den 12. december kommer tredje sæson af Camilla Läckbergs serie ‘Lykkebugten’ på Viaplay.

I tredje sæson af krimi-dronningen Camilla Läckbergs moderne sæbeopera ‘Lykkebugten’ forsætter dramaet i den lille kystby Hammarvik. Nye forhold spirer, nye konflikter opstår, og ligesom i de forrige sæsoner er seriens omdrejningspunkt en mordgåde. Den nye sæson, der er på otte afsnit, har premiere søndag den 12. december på Viaplay. Der frigives først to afsnit og herefter et nyt afsnit om ugen.

– Dramatikken forsætter i højt tempo i Hammarvik, og jeg kan love, at der både kommer uventede romancer og nye spændende intriger. Det er så utrolig sjovt at arbejde med manuskriptet og at se historien blive vækket til live takket være et helt fantastisk team både foran og bag kameraet. Hver dag får jeg spørgsmål om forsættelsen af ‘Lykkebugten’, og jeg er så spændt på at få lov til at dele tredje sæson med seerne, siger Camilla Läckberg.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I denne sæson dukker der velkendte skuespillere op fra de tidligere sæsoner, blandt andet Martin Stenmarck, der spiller Danne, og Disa Östrand som Johanna. Derudover dukker der flere nye navne op på rollelisten, for eksempel Vincent Grahl i rollen som den unge politimand Alex, som slutter sig til politiet i Hammarvik og hurtigt får mange beundrere, og Kristofer Kamiyasu, der spiller den indflydelsesrige karakter Tomas. Ing-Marie Carlsson spiller rollen som Nettans mor, Anki, som Nettan modvilligt lader flytte ind hos hende og Tony.

– Anki driver Nettan til vanvid og tvinger svigersønnen Tony til at adlyde hendes mindste vink. Jeg elskede at skabe denne rolle. Et på mange måder forfærdeligt menneske, som jeg samtidig skulle forsøge at få folk til at forstå. Jeg havde det så sjovt med mine gode kollegaer og opdagede hurtigt, hvor meget rutine jeg har i at lære et manuskript hurtigt, være på tæerne og levere, fra min tid i sæbeoperaen ‘Tre Kronor’. Jeg nød virkelig tempoet og udfordringerne, siger Ing-Marie Carlsson.

Sæson 3 og 4 af ‘Lykkebugten’ er skrevet af Camilla Läckberg. Jenny Grewdahl er kreativ producer, og serien produceres af Mastiff med Creative Society Production som medproducent. Executive producer fra NENT Group er Sara Askelöf. Som i forrige sæsoner er Lovisa Löwhagen og Jessica Jankert hovedforfattere sammen med Camilla Läckberg. Produktionen distribueres af Eccho Rights.

Lykkebugten – Sæson 3

Serie | Drama, Krimi
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Nent Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Annonce

Back to top button