Streamingnyt

Wisting – Sæson 2

Serie | Thriller
Wisting | Sæson 2 | Teaser | A Viaplay Original

Søndag den 26. december er det endelig tid til mere ’Wisting’ på Viaplay. Sæson to af krimiserien er baseret på Jørn Lier Horst-bogen ’Ond vilje’, og alle fire afsnit udkommer på samme tid.

Det betyder et gensyn med Sven Nordin, Mads Ousdal, Thea Green Lundberg og Lars Berge. I sæson to har Odin Waage (Benzin i blodet) og Evelyn Osaso (Ninjababy) også centrale roller.

Wisting – Sæson 2 – det handler den om

Den nye sæson af Viaplay-serien starter bogstaveligt talt med et brag. En dømt morder slipper væk fra William Wisting ved at udløse en granat, da han inspicerer et muligt mordsted i skoven. Flere personer bliver såret i den spektakulære flugt, og Wisting befinder sig nu i en intens søgen efter morderen. En eftersøgning, der kommer til at præge hele Larviks politistyrke. Sagen bliver også personlig for efterforskerens datter Line, der filmer en true crime-dokumentar om seriemordere, og som på mange måder lægger grunden til politiets efterforskning.

– Anden sæson indeholder alle de ingredienser, man forventer af en god krimiserie. Det er action og spænding kombineret med en velskrevet historie og et følelsesmæssigt pres. Med kun fire afsnit er sæsonen strammere og mere intens. Jeg tror og håber, at seerne vil sidde langt fremme på stolen fra første minut, siger hovedpersonen Sven Nordin.

Allerede til påske næste år kommer sæson tre med yderligere fire afsnit af Viaplays krimifavorit.

Hvor kan man se Wisting – Sæson 2?

Du kan se Wisting – Sæson 2 på Viaplay fra 26. december 2021
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Nent Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button