Månedsguides

Nyt på Disney+ i oktober 2021

Oktober på Disney+ byder blandt andet på Black Widow, nye serier på STAR som Reservation Dogs og American Horror Story: Double Feature (begge fra 13. oktober), nyt fra LEGO Star Wars med Terrifying Tales (fra 1. oktober) og to nye Disney+ Original-serier Among the Stars (fra 6. oktober) og Just Beyond skrevet af skaberen bag “Gåsehud”-bøgerne (fra 13. oktober). Og så er der premiere på en ny Muppets-film: Muppets Haunted Mansion – Spøgelseshuset (premiere 8. oktober).

Filtrér oversigten

fredag 1. oktober
Flere øjne i natten Disney
1 okt 2021
09:01

Flere øjne i natten

Film | Komedie
Læs omtale

Oscar-vindende Richard Dreyfuss og Emilio Estevez er tilbage som de morsomme, målrettede Seattle-betjente – denne gang tvinges de til at gå undercover med en uerfaren politiassistent (komikeren Rosie O’Donnell). Dreyfuss og O’Donnell udgiver sig for at være ægtemand og kone, mens Estevez lader som om, at han er deres voksne søn. Alt går dog op i hat og briller, da de spionerer på deres naboer, som mistænkes for at skjule et undsluppet mafia-vidne, som er på flugt fra politiet – og en lejemorder! Denne publikumsfavorit leverer spænding, der får dig ud på kanten af sædet, og lattergaranti. Du vil elske det!

LEGO Star Wars Terrifying Tales | Official Trailer | Disney+
1 okt 2021
09:01
Læs omtale

Den animerede Halloween Special får eksklusiv premiere den 1. oktober på Disney+.

Efter begivenhederne i The Rise of Skywalker må Poe og BB-8 foretage en nødlanding på vulkanplaneten Mustafar. Her møder de den grådige og snedige Graballa the Hutt, som har købt Darth Vaders slot og er ved at ombygge det til galaksens første all- inclusive, Sith-inspirerede luksushotel. Mens de venter på at få deres X-Wing repareret, må Poe, BB-8, Graballa og Dean (en beslutsom og modig ung dreng, der arbejder som Graballas mekaniker) bevæge sig dybt ind i det mystiske slot med Vaders loyale tjener Vaneé. Undervejs deler Vaneé tre uhyggelige historier, som er forbundet til oldgamle genstande og ikoniske skurke fra alle æraer af Star Wars. Alt imens Vaneé fortæller sine historier og lokker vores helte dybere ind i slottets skyggefulde dyb, anes en faretruende plan. Med hjælp fra Dean kommer Poe og BB-8 ansigt-til-ansigt med deres frygt, stopper en oldgammel ondskab fra at genopstå og undslipper for at finde tilbage til deres venner.

Øjne i natten Disney
1 okt 2021
09:01

Øjne i natten

Film | Komedie
Læs omtale

Overbeviste om, at en farlig flugtfange (Aidan Quinn) er på jagt efter sin ekskæreste (Madeleine Stowe), indfinder et betjentpar fra Seattle (Richard Dreyfuss og Emilio Estevez) sig i hendes lejlighed. Vagten er rutinepræget, indtil en af betjentene indleder en højrisiko- romance med kvinden, de passer på – hvilket ikke kun bringer partnernes karriere i fare… men også deres liv!

Rocky Horror Picture show Disney
1 okt 2021
09:01
Læs omtale

Spænd din strømpebåndssele, og genoplev denne tidsvridende, kønsbøjende kultklassiker! Da et nyforlovet pars (Barry Bostwick og Susan Sarandon) bil bryder sammen på en regnfuld aften, ender de på Dr. Frank-N- Furters (Tim Curry) uhyggelige slot. Der kastes de ud i et eventyr, som vil begejstre dig, give dig kuldegysninger og tilfredsstille dig som aldrig før!

onsdag 6. oktober
Among the Stars | Official Trailer | Disney+
6 okt 2021
09:01

Among The Stars

Dokumentar
Læs omtale

En dokumentarserie i seks afsnit med fluen-på-væggen adgang til den NASAs verden, med kameraer på Jorden og i rummet. NASA-astronaut Kaptajn Chris Cassidy har sat sig for at komme i rumdragten og tage på en sidste mission. Serien følger Chris og holdet, der tager på missioner, hvor liv, lemmer og omdømme bliver sat på spil for menneskehedens bedste. Slut dig til dem, mens missionerne finder sted.

Marvel Studios’ Black Widow | New Trailer
6 okt 2021
09:01

Black Widow

Film | Action
Læs omtale

I Marvel Studios’ actionfyldte spionthriller Black Widow konfronterer Natasha Romanoff aka Black Widow de mørkere sider af sin baggrund, da en farlig konspiration med tråde til hendes fortid dukker op. Forfulgt af en kraft, som ikke skyer nogen midler for at få ram på hende, må Natasha håndtere sin historik som spion og de brudte relationer, som blev efterladt i hendes slipstrøm, længe før hun blev en Avenger. Black Widow er den første film i Fase Fire af Marvel Cinematic Universe.

The Replacements intro danish
6 okt 2021
09:01
Læs omtale

Substitutterne (The Replacements) er en amerikansk tegnefilmserie af Walt Disney Television Animation

The Catch Season 1 Trailer
6 okt 2021
09:01

The Catch Sæson 1-2

Serie | Krimi
Læs omtale

Follows a female private investigator whose career specialty is exposing fraud for a living. She is drawn to a man whose career appears to be committing fraud for a living.

What We Do in the Shadows Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV
6 okt 2021
09:01
Læs omtale

A look into the daily (or rather, nightly) lives of three vampires, who've lived together for over 100 years, on Staten Island.

fredag 8. oktober
Hånden på vuggen Disney
8 okt 2021
09:01

Hånden på vuggen

Film | Thriller
Læs omtale

Annabella Sciorra spiller Claire Bartel, en travl hustru, mor og karrierekvinde, hvis familie kommer i alvorlig fare, da hun ansætter Peyton Flanders, en tilsyneladende perfekt barnepige med en kuldegys- fremkaldende hemmelig agenda.

Money for nothing $1.2 million (1993) Trailer
8 okt 2021
09:01

Money for Nothing

Film | Komedie
Læs omtale

An unemployed man finds a money bag of $1.2 million after it dropped off an armored car.

Announcement | Muppets Haunted Mansion | Disney+
8 okt 2021
09:01
Læs omtale

I Muppets Haunted Mansion – Spøgelseshuset kaster den verdenskendte vovehals The Great Gonzo sig ud i sit livs største udfordring ved at overnatte det mest uhyggelige sted på Jorden – Spøgelseshuset. Han slår sig sammen med sin ven Pepé the King Prawn i denne musicalkomedie, som genforener Kermit og resten af Muppets-flokken, når de portrætterer de elskede, skumle, skraldgrinende spøgelser fra Spøgelseshuset i dette stjernespækkede, skræmmende sjove Muppets-eventyr.

The Rock Disney
8 okt 2021
09:01

The Rock

Film | Thriller
Læs omtale

Hollywood-superstjernen Sean Connery slår sig sammen med Oscar-vindende Nicolas Cage i denne actionfyldte thriller. Hele San Francisco tages som gidsler, da den hævngerrige general (Ed Harris) tager kontrol over øen Alcatraz og truer med at affyre missiler fyldt med en dødelig giftgas! Da tiden er ved at løbe ud, har kun en ung ekspert i kemiske våben fra FBI (Cage) og en notorisk forbundsfange (Connery) evnerne til at bryde ind på fængselsøen og afværge den dødsensfarlige situation!

onsdag 13. oktober
Dog With A Blog - Disney Channel Official
13 okt 2021
09:01
Læs omtale

Dog with a Blog er en amerikansk tv-serie, sendt første gang på Disney Channel i 2012. Serien følger familien Jennings-James og deres talende hund, som også er online-blogger, Stan. Førstnævnte er en hemmelighed mellem husets tre børn Tyler, Avery og Chloe. Man hører om familiens daglige liv, og det venskab især familiens mellemste, Avery, der er en af seriens mest centrale personer, knytter med Stan.

Just Beyond Disney
13 okt 2021
09:01

Just Beyond

Serie | Adventure | Seriepremiere
Læs omtale

Inspireret af R.L. Stines skriverier er Just Beyond en antologiserie på otte afsnit, som fortæller den utrolige og tankevækkende historie om en virkelighed lige på den anden side af den, vi kender. Hvert afsnit introducerer seerne til et nyt cast af karakterer, som må ud på en overraskende selvopdagelsesrejse i en overnaturlig verden med hekse, rumvæsner, spøgelser og paralleluniverser.

FOX's Raising Hope Trailer
13 okt 2021
09:01

Raising Hope sæson 1–4

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Raising Hope er en ny familiekomedie, som følger familien Chance, der uventet får et nyt medlem i husstanden. Som 23-årig er Jimmy Chances liv gået i stå, og han bor stadig hjemme. Jimmys liv tager en drejning, da et romantisk stævnemøde med Lucy går galt, idet han opdager, at hun er en eftersøgt forbryder. Måneder senere besøger Jimmy hende i fængslet og finder ud af, at hun er gravid med deres fælles barn. Efter hun føder, får han til opgave at opfostre deres datter.

Top 5 missioner 🌟 | Raketflyveren | Disney Junior Danmark
13 okt 2021
09:01

Raketflyveren Sæson 1

Serie | Børn
Læs omtale

The Rocketeer er en amerikansk computer-animeret børns tv-serie

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Reservation Dogs (FX on Hulu) Trailer HD - Taika Waititi comedy series
13 okt 2021
09:01

Reservation Dogs

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Reservation Dogs er en komedieserie med halvtimes-afsnit af Sterlin Harjo og Taika Waititi, som følger fire indfødte amerikanske teenageres bedrifter i det landlige Oklahoma. De stjæler, røver og sparer op for at få råd til at tage til det eksotiske, fjerne land: Californien. Serien er den første med et kreativt hold bestående af indfødte amerikanere og inviterer seerne ind i en overraskende velkendt og sjov verden. Serien har D’Pharoah Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis og Lane Factor i hovedrollerne.

fredag 15. oktober
Ansigtet på muren Disney
15 okt 2021
09:01

Ansigtet på muren

Film | Horror
Læs omtale

Damien the Antichrist, now about to turn thirteen years old, finally learns of his destiny under the guidance of an unholy disciple of Satan. Meanwhile dark forces begin to eliminate all those who suspect the child's true identity.

The Hills Have Eyes 2 | 2007 | Official Trailer (HD)
15 okt 2021
09:01

The Hills Have Eyes 2

Film | Horror
Læs omtale

A group of National Guard trainees find themselves battling against a vicious group of mutants on their last day of training in the desert.

The Omen (1976) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers
15 okt 2021
09:01

The Omen (1976)

Film | Horror
Læs omtale

Mysterious deaths surround an American ambassador. Could the child that he is raising actually be the Antichrist? The Devil's own son?

The Omen Collection: The Omen (2006) - Official Trailer (HD)
15 okt 2021
09:01

The Omen (2006)

Film | Horror
Læs omtale

An American official realizes that his young son may literally be the Devil incarnate.

onsdag 20. oktober
American Horror Story Season 10: Double Feature Trailer (HD) Part 1: Red Tide
20 okt 2021
09:01

American Horror Story: Double Feature

Serie | Horror | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

I American Horror Story: Double Feature flytter en hårdt kæmpende forfatter, hans gravide hustru og deres datter til en isoleret badeby for vinteren. Mens de finder sig tilrette, lærer de byens ægte beboere at kende. American Horror Story: Double Feature er 10. sæson af den prisvindende antologiserie, som er skabt af Ryan Murphy og Brad Falchuk.

Secrets ofSulphurSprings Poster
20 okt 2021
09:01
Læs omtale

Secrets of Sulphur Springs er en amerikansk tv-serie med mystiske dramaer. Spændings- og tidsrejser-serien foregår i den fiktive by Sulphur Springs i Louisiana. Secrets of Sulphur Springs er fra skaberen, forfatteren og den udøvende producent Tracey Thomson.

fredag 22. oktober
Can You Ever Forgive Me? Disney
22 okt 2021
09:01
Læs omtale

Melissa McCarthy har hovedrollen i filmatiseringen af memoiren CAN YOU EVER FORGIVE ME? Den sande historie om den bedstsælgende kendisbiografi-forfatter (og katteven) Lee Israel (Melissa McCarthy), som i 1970’erne og 80’erne levede af at profilere personer som Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder og journalisten Dorothy Kilgallen. Da Lee ikke længere kan få udgivet sine ting, fordi hun er ude af trit med den nuværende smag, ændrer hun sin kunstform til bedrag efter tilskyndelse af sin loyale ven Jack (Richard E. Grant).

Celtic Pride 1996 Trailer | Daniel Stern | Dan Aykroyd | Damon Wayans
22 okt 2021
09:01

Celtic Pride

Film | Komedie
Læs omtale

Two over-loyal Celtic fans kidnap their opponent's star player in order to guarantee their team the championship.

History Boys - Movie Trailer
22 okt 2021
09:01

The History Boys

Film | Komedie
Læs omtale

An unruly class of gifted and charming teenage boys are taught by two eccentric and innovative teachers, as their headmaster pushes for them all to get accepted into Oxford or Cambridge.

onsdag 27. oktober
CHANCE Official Trailer (HD) Hulu Drama Series
27 okt 2021
09:01

Chance Sæson 1-2

Serie | Drama
Læs omtale

A forensic neuro-psychiatrist reluctantly enters a dangerous and violent world of mistaken identity, police corruption and mental illness.

spider mans3
27 okt 2021
09:01

Spider-Man sæson 3

Serie | Animation
Læs omtale

Taking place two weeks after the previous season, Spider-Man and Max Modell must save the Earth from an invasion of Klyntar summoned by Venom. Concurrently to all of this, Spider-Man and company must prove Max’s innocence after the latter is framed by Dr. Connors, eventually discovering that Norman Osborn has been pulling the strings following his near-death at the hands of Spider-Man and Hobgoblin. While they are able to expose Norman’s conspiracy and vanquish the Klyntar for good, the Spider Team’s victory comes at the cost of demolishing Horizon High. To keep the spirit of their former school alive, they convince Iron Man to help them fund a tech laboratory called Worldwide Engineering Brigade “W.E.B.” at an abandoned warehouse, with Peter believing that a bright future is ahead of them.

fredag 29. oktober
A Cool Dry Place Trailer 1999
29 okt 2021
09:01

A Cool Dry Place

Film | Drama
Læs omtale

Russell, single father balances his work as a lawyer with the care of his five-year-old son, after his wife abandoned them. When she reappears creating turmoil, he must deal with his new love interest and a job opportunity of a lifetime.

Books of Blood - Trailer (Official) • A Hulu Original Film
29 okt 2021
09:01

Books Of Blood

Serie | Horror | Seriepremiere
Læs omtale

En rejse gennem uudforsket land gennem tre fortællinger, som er viklet sammen i tid og rum.

I Think I Love My Wife Trailer
29 okt 2021
09:01

I Think I Love My Wife

Film | Komedie
Læs omtale

A married man who daydreams about being with other women finds his will and morals tested after he's visited by the ex-mistress of his old friend.

The Hate U Give Disney
29 okt 2021
09:01

The Hate U Give

Film | Drama
Læs omtale

The Hate U Give er baseret på en bestseller- roman og fortæller historien om Starr Carter, som lever i to verdener: det fattige, sorte nabolag, hvor hun bor, og den primært hvide grundskole, hun går på. Den svære balancegang går i stykker, da hun er vidne til et dødeligt skyderi, hvor hendes barndomsven bliver skudt af en politimand. Presset fra alle sider må Starr finde sin stemme og stå op for det rigtige.

Viljen til sejr Disney
29 okt 2021
09:01

Viljen til sejr

Film | Drama
Læs omtale

Denne firdobbelte Oscar-vinder, herunder for bedste film, og internationalt anerkendte spillefilm genfortæller den sande historie om to britiske sprintere, som kæmper om guld ved De Olympiske Lege i Paris 1924. Harold Abrahams, en målrettet atlet af jødisk herkomst, løber for at overvinde fordomme og for at opnå personlig berømmelse. Hans rival, Eric Liddell, en troende, skotsk missionær, konkurrerer for Guds ære.

Nat Geo premierer i oktober 2021 på Disney+

 • Undersøgelse af flystyrt Sæson 5, 7-8 fra 6. oktober
 • Vintervejens Helte Sæson 6 fra 6. oktober
 • Kinas skjulte riger fra 8. oktober
 • Port Security: Hamburg fra 8. oktober
 • Atlas of Cursed Places Sæson 1 fra 13. oktober
 • Mine Hunters Sæson 1 fra 13. oktober
 • Hitlers liv som junkie fra 15. oktober
 • Hitlers unge dræbere fra 15. oktober
 • Nazisternes superkanon fra 15. oktober
 • Apocalypse: War of the Worlds Sæson 1 fra 20. oktober
 • India from Above Sæson 1 fra 20. oktober
 • Ægyptens forsvundne skatte Sæson 2 fra 20. oktober
 • Overvær katastrofen fra 22. oktober
 • Secret Life of Predators Sæson 1 fra 27. oktober
 • Underworld Inc Sæson 1 fra 27. oktober
 • The Giant Robber Crab fra 29. oktober
 • Lost Tombs of The Great Pyramid fra 29. oktober
 • The Next Mega Tsunami fra 29. oktober
Kilde: Disney presse

Læs også


Image

I samme kategori

Back to top button