Viasat kanalændringer – dropper TV 2 Film og TCM

| onsdag 12. dec, 2012 17:29 | 5 Kommentarer

TV 2 Fri MTV Hits ViasatViasat meddeler at TV 2 Film ophører hos Viasat pr. 14. januar. Fra 1. februar slukkes der for Turner Classic Movies (TCM). Ændringen begrunder man med Viasats store satsning på deres egne Viasat Film kanaler.

Fra 15. januar 2013 lanceres MTV Hits, som bliver en del af Børn & Musik tv-pakken . I forbindelse med lancering af MTV Hits flyttes kanalen MTV Danmark til tv-pakken Underholdning & Nyheder.

TV2 Fri, Danmarks første fritids og friluftskanal med fokus på have, hobby, mad, gør-det-selv, bolig, vejr og meget mere til seernes nære liv. TV2 Fri lanceres hos Viasat i maj 2013.

Som tidligere rapporteret så bliver CANAL9 og CANAL8 Sport tilgængelige hos Viasat fra 17. december. De to kanaler bliver en del af Viasat’s sportspakke fra  1. januar 2013.

Kilde: Viasat

Del på:

Gemt under:: Viasat

5
Kommentarer

Please Login to comment
5 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
martin

Gad vide hvad det kommer til, at betyde for TV 2 Film? Først blev kanalen skrottet af YouSee og nu også Viasat.

Selv var jeg stor fan af kanalen, da jeg havde den hos YouSee.

mich

TV2Film er blever overhalet af Netflix, Youbio og snart HBO, mon ikke den snart lukker ?

parabolgutten returns

Underligt at TV2 Film ligefrem kommer ud. Men fedt at der er nogen der tør at tage en MUSIK kanal ind. Ja den slags er jo et jaget folkefærd. Senest med lukningen af Voice tv.

“TV2 Fri, Danmarks første fritids og friluftskanal”… Det er vist en overdrivelse. DK4 findes jo allerede.

Jeg håber da ikke at TV 2 Film udgår. Ganske vist har jeg ikke selv glæde af kanalen, da jeg er YouSee-kunde, men jeg har været rigtig glad for kanalen mens jeg havde den.

ullum

Kom nu med nogle HD-kanaler i stedet for. Det er ubegribeligt, at Viasat ikke sender HD-udgaven af DR1 samt at de tager nye SD-kanler ind i deres pakker. Med de større og større TV der efterhånden er i folks stuer, så er tiden løbet fra SD.