StreamingnytCanal DigitalViasatAllente

Canal Digital og Viasat fusion – Allente tilbyder også streaming tv-pakke

Allente er som bekendt det nye fælles navn for Viasat og Canal Digital. Her 13. april bliver båndet til de gamle brands klippet og man lancerer et nyt kundetilbud som Allente under sloganet “Better together”.

Mahmoud Mustapha, CCO hos Allente: ”Allente står for All entertainment, og det er virkelig det vi nu tilbyder vores kunder. Uanset om det er sport, serier, film, dokumentarer, nyheder eller fredagsunderholdningen man er ude efter, kan man finde det hos os. Vi glæder os meget over, at vi nu kan tilbyde en streaming-løsning, der gør vores tv-univers endnu mere tilgængeligt i det danske marked.

Allente via parabolen

Nu, hvor Allente lanceres for kunderne, betyder det, at de to brands Canal Digital- og Viasat Consumer udfases i Norden, så der i stedet er plads til Allente-brandet. Eksisterende kunder beholder deres store udvalg af indhold i deres pakker, og vil gradvist blive flyttet over til de nye pakker fra Allente.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nye kunder bydes fra i dag velkommen i nye Allente pakker, som indeholder alt lige fra nyheder til film – og masser af sport, både med sportskanaler og sportsindhold fra Viaplay Total. Vi har tidligere beskrevet pakkerne her

Allente Stream

Som noget helt nyt, kan det kunder på det danske marked nu også vælge en streaming baseret tv-løsning hos Allente, når de idag lancerer Allente Stream. Der kan vælges mellem tre pakker: Stream Basic, Stream Standard og Stream Premium.  Med Allente Stream behøver kunder ingen parabol eller tv-boks – de får adgang direkte via en App. Allente Stream kan købes direkte hos Allente og hos Allentes forhandlere, første måned er til 0 kr. her ved lanceringen i hvert fald. Bemærk dog at der ligesom på tv-pakkerne er 6 måneders binding.

Alle pakker byder på et bredt indhold af både TV-kanaler og streaming tjenester, med blandt andet indhold fra Discovery, TV3 og Viaplay.

Stream Basic 429,- / månedAllente Stream Basic

Stream Standard 549,- / måned

Allente Stream Standard

Stream Premium streamingtjenester

Stream Premium 659,- / måned

Stream PremiumStream Standard streamingtjenester

Her kan du streame tv med Allente

Lige nu kan du streame direkte til dit TV via Apple TV eller Chromecast, på din mobil, eller via tablet, og man vil løbende arbejde på at udvikle apps til nye platforme.

Det er muligt at streame TV på op til 4 enheder samtidigt.

Kilde: Allente presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button