Canal DigitalAllente

Her er de nye pakker fra Canal Digital når de skifter til at hedde Allente

I løbet af foråret vil Canal Digital sammensætte deres pakker på en ny måde. Det sker i forbindelse med skiftet til navnet Allente, som er sammenslutningen af Canal Digital og Viasat.

De nye pakker kommer til at hedde Basic, Standard, Premium og Basic + Sport. Viasat Nature, Viasat History og Viasat Explore er nye kanaler i Premium pakken i forhold til Canal Digital kunderne tidligere har haft adgang til. V Sport Golf kan tilkøbe for 99,- / måned.

Premium pakken koster det samme som Total pakken hos Viasat. Dog bliver YouSee’s tv-kanal Xee ikke en del af tv-kanaludbuddet for Allente kunder via Canal Digital. Sporten fra Xee kan dog streames med Viaplay Total i Premium pakken.

Herunder kan du se indholdet i de fire forskellige pakker, der er tilgængelige i løbet af april.

Allente Basic tv-pakke

Allente Basic Sport

Allente standard

Allente Premium

Du vil selvfølgelig stadig have mulighed for at tilkøbe tilvalgspakker som HBO, C More og discovery+.

Hvis du allerede er kunde nu, vil du modtage information om ændringer i din pakke pr. e-mail eller brev. Hvis du ønsker én af de nye pakker, så vil de være mulige at købe i løbet af foråret.

Hvad med Viasat?

Hvordan det ser ud for Viasat kunder ligger endnu ikke fast. På et eller andet tidspunkt så vil også Viasat kunder bliver flyttet over til Allente, men Allentes pressetjeneste kan overfor DIGITALT.TV endnu ikke oplyse noget om tidshorisonten. Man starter altså med Canal Digital kunderne.

Det kan meget vel være eksisterende distributionsaftaler, hvor der er kanalforskelle Canal Digital og Viasat imellem, der gør det vanskeligt bare lige sælge én fælles tv-pakke her og nu. Viasat har ikke TV 2 Sport X, Discovery Channel og Eurosport kanalerne, og Canal Digital som sagt ikke Xee kanalen.

Læs også

I samme kategori

Back to top button