StreamingnytAllente

Allente streaming tv-pakker – mindre for pengene end hvis du køber parabolen med

Allente, der nye fælles selskab for Canal Digital og Viasat, meldte i dag ud at man vil sælge tv-pakker via streaming. Det sker i tre pakker med henholdsvis 16, 36 og 43 tv-kanaler. Prisen for disse er nøjagtig den samme som tv-pakkerne fra Allente med parabolantenne.

I denne artikel kigger vi nærmere på om det nye streaming tilbud og sammenligner med de traditionelle parabol tv-pakker fra Allente.

Allente Stream pakker har faktisk mindre streaming inkluderet

Når man kigger på Allente’s parabol-tv pakker, så inkluderer Standard og Premium pakkerne en streamingtjeneste mere end Allente’s Streaming tv-pakker. Paramount+ er nemlig ikke med i streaming tv-pakkerne, her koster den 59,- / måned som tilkøb.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det virker lidt paradoksalt, ikke mindst set i lyset af at prisen er den samme, uanset om du vælger med eller uden parabolantenne.

Allente Stream har færre tv-kanaler end parabolpakkerne

Kanaludbuddet varierer alt efter om du vælger streaming eller parabol tv-pakkerne, og det er igen til parabol tv-pakkernes fordel. I Basic pakken til parabol f.eks. kan du se de svenske kanaler SVT1,SVT2 og TV4 samt NRK. De er ikke med i Stream pakken, selv om prisen er den samme.

Allente Stream – billedkvaliteten matcher ikke det du får fra parabolen

Selv om streaming er nemt og bekvemt, og du ikke behøver en parabolantenne monteret, så det ikke sikkert du bliver tilfreds med billedkvaliteten med Allente Stream, sammenlignet med det Allente tilbyder via parabolantennen.

Det er også værd at tage med i overvejelserne, specielt når prisen er den samme, uanset hvad du vælger.

Retfærdigvis skal det dog siges, at Allentes streaming kvalitet faktisk er ganske fornuftig, vi savner dog 50 billeder pr. sekund var standard på alle deres kanaler.

Allente Stream vores vurdering

Samlet set er det for os lidt svært at se det attraktive at vælge Allente Stream fremfor deres parabol-tv pakker. Der er jo også streaming mulighed inkluderet, selv om du vælger parabol-tv pakken.

Vi har spurgt Allente til en kommentar på vores vurdering. Fra Allente lyder det: Vi har forskellige aftaler med indholdsleverandører i forhold til den måde vi distribuerer indholdet på, derfor er der lidt forskel på hvordan pakkerne ser ud. Men det er meget stærke streaming pakke for eksempel med Viaplay Totals enorme udbud af sport, serier og film som er inkluderet i Stream Premium. Vi vil også fortsætte med at fylde indhold på streamingpakkerne”.

Læs også


I samme kategori

Back to top button