Discovery Networks indgår distributionsaftale med Viasat

| fredag 14. feb, 2020 08:56 | 9 Kommentarer
Discovery Networks Viasat

Viasat har hidtil haft Discovery Networks kanaler i sit udbud via en tredjeparts/kanalbytte aftale med Canal Digital. Nu har Discovery Networks og Viasat så indgået en mere direkte distributionsaftale. Det oplyser Discovery Networks Norge i en pressemeddelelse. Vi har fra Discovery Networks Danmark fået bekræftet, at aftalen også omfatter Danmark.

Den nye aftale giver, udover de eksisterende Discovery Networks kanaler Viasat allerede har adgang til, også mulighed for at tilbyde Discovery kanalerne og streamingtjenesten Dplay.

Få få dage siden var det Canal Digital, der indgik en ny distributionsaftale med Discovery Networks. Viasat og Canal Digital står som bekendt overfor en fusion, som dog endnu mangler endelig godkendelse af konkurrencemyndighederne. Uanset udfaldet af denne, så bliver det altså med Discovery Networks kanalerne også hos Viasat med den nye aftale.

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Viasat

9
Kommentarer

for at kommentere
4 Kommentartråde
5 Svar i tråden
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om

Nu må YouSee se at komme ind i kampen!

HansPedersen

Vil det betyde at man hos Viasat også får Eurosport 1 fremover?

iSteen

Jeg synes bestemt jeg læste i går, at Yousee of
g Discovery havde underskrevet en kontrakt. Var det bare noget jeg drømte?

Tonni Hansen

Så vidt jeg er orienteret har Viasat i Sverige og Norge haft nogle af kanalerne længe. Det er bare et spørgsmål om Viasat åbner op på denne side af fusionen. Og så vidt jeg ved er det Discovery, Animal Planet og Eurosport 1 de har. Resten er på dplay, hvilket kommer med i abonnement.